Frank Caliendo
2007. október 15. írta: politicus

Frank Caliendo

Emlékszik valaki Éles István Torgyán paródiáira? Beugrik valakinek, ahogy Gálvölgyi János Rózsa Györgyöt imitálja? Látott már valaki Bagit és Nacsát, amint Medgyessyt, Gyurcsányt, Orbánt és a többieket utánozzák? És tetszett is? Na, akkor azokat mind tegyétek félre, hunyjátok be a szemeiteket, aztán nyissátok ki, és itt valami olyasmit láttok majdami minden képzeletet felülmúl!

Itt van Frank Caliendo. Az ipse egy amerikai parodista, aki olyan szinten utánoz szinte bárkit, hogy a különbséget nem lehet észrevenni. Caliendo minden nemzetek rajongott urával Bokor Györggyel kezdi. Nincs különbség a hanghordozásban, a mimikában, a gesztikulációban, sehol!!!!

És a fickó nem csak Busht utánozza elementáris eredetiséggel, hanem De Nirot, Nicholsont, Pacinot, Robin Williamst, Sean Conneryt és még egy halom színészt, közéleti embert, akik a magyar közönség számára azonban nem annyira ismertek…

A csávó óriási, szóval jó röhögést!!

Ebben minden és mindenki benne van!




Ez egy nagyon jó Bush-imitáció:



Ebben van egy jó De Niro-rész!

A többi videó között pedig itt lehet turkálni!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr54197451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása