Nagyszerű demokrácia VI.
2007. szeptember 20. írta: TuRuL_2k2

Nagyszerű demokrácia VI.

Miniszterelnökünk egyik kedvenc nagyon fejlett demokráciájában most éppen egy újságot készül megszüntetni a hatalom, felségsértés miatt. Bátorság, igazságosság, no meg: biztonság.
(Nagyszerű demokráciákról szóló sorozatunkba kívánkozott volna Gyurcsány Ferenc "egy Kína" sztétmentje is, mulasztásunkat ezúton pótoljuk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr1171900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prophet 2007.09.20. 23:48:33

Nagyszerű. Mentsük meg a demokráciát! Zárjuk egy széfebe, és lőjük a Napba... vagy ássuk el a földbe, amíg valaki egyszer bele nem botlik, és rá nem csodálkozik. Félek feltenni a kérdést? Mi lesz még? Pl mikor vadásznak majd a Fekete Autók? Mikor lesz újra divat a besúgás? 2 év? 2 hónap? A szabadság szolgaság-A háború béke.

dowNLoad 2007.09.21. 00:40:03

Sajnos újságmegszüntetésben utolérheti Putyint elqúró, de abban ahogy az országot (és nem a pártot!!!) visszahozta a szarból abban qurva messze van tőle! elqúró, putyin hazafi, akin nem röhögnek az EU-ban, hanem tisztelik.

Zombi 2007.09.21. 00:45:02

Ez a post szánalmas.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2007.09.21. 09:00:35

ehem.
felolem maximalis egyutterzeserol es egyeterteserol biztosithatja az ur a kinai rezsimet. a sajat maga, a partja esetleg a kormanya neveben.
talan nem kellene magyarorszag neveben ugy raaltalanositani a dologra, ugyanis ha mas nem is, en szemely szerint nem ertek egyet tajvan beolvasztasaval. ha az orszag velemenyenek csak 10-7en reszet teszem is ki, azert legyen mar meg az onnalo gondolkodasom/velemenyalkotasom joga.

Téglagyári Megálló 2007.09.21. 11:22:54

nagyszerű demokrácia:

This formerly obscure incident is starting to look like the signature event of the new Russian political order. The message could hardly be clearer -- and it's not a message aimed at Britain or the West, it's aimed at the siloviki. Because both Lugovoi, the living one, and Litvinenko, the hideously dead one, are or were siloviki. The message: you're a made man with the new ruling class, but if you ever break omerta, sell out and jump ship, you are gonna die in pain. You'll die anywhere in the world, no matter how many moguls you know or how much money you have. You may run, but you can't hide. You will be brought to justice or justice will be brought to you. And the loyalist who whacks you gets a pat on the back and a gold star, no matter what anybody else thinks about it

blog.wired.com/sterling/2007/09/poisoner-in-par.html
süti beállítások módosítása