Doktor Kapolyi díszpolgár
2007. szeptember 12. írta: nénike

Doktor Kapolyi díszpolgár

Újpesten. Ami ugye nagy megtiszteltetés egyfelől, másfelől meg nem értjük. A milliárdos pártelnök (Magyar Szociáldemokrata Párt) gyakorlatilag megvette az UTE-t. Na nem a Football Kft.-t hanem a maradékot. Elnézést támogatja. (De a fideszes képviselő, Móring József vezette somogyvári önkormányzat is hirdetője. Ezt értem?) Meg a temlomnak vett orgonát. Erre is tellett. (Kapolyi elvtárs úrnak annyi pénze van, hogy fel sem tűnt neki, hogy parlamenti képviselői tiszteletdíjja mellé utazási költségtérítést is kapott. Az csak úgy jött. Rongyos pár százezer nem oszt, nem szoroz.) Ennek feszegetésekor ugyan szigorúan belenézve a szembeszélbe jelezte, hogy a T. újságírók csak azt érik el, hogy majd jól visszavonja támogatásait. Most nagy kő esett le a szívünkről; mégsem tette meg.

Szóval az energiaszektor legfőbb privatizátora betolja a zsét, erre díszpolgárrá avatják. Ez lenne a sokat tett a városért projekt? Vagy már a díszpolgárságnak is tarifája van?

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr15163834

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: affordable seo services victoria bc 2019.03.25. 18:11:04

Autobuses de chicago a santiago papasquiaro - Zoloft doses

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dowNLoad 2007.09.12. 18:45:21

Ő az aki finomítja az ukrán áramot? Extra minőségű delejt ad nekünk ez a drága ember, nélküle nem lenne fény az éjszakában, még szerencse, hogy van ő nekünk, fáklyaként mutatja az utat nekünk, világtalan senkiknek.
Nem vagyunk rá méltók!

gloire 2007.09.12. 19:01:42



"Ha tudnák? Talán tudják - és elnézik neki, mint valami ártatlan, kissé gyermekes szenvedélyét egy különben komoly úrnak.

De ha tudnák, hogy ezt a szenvedélyét a saját haszna fölébe helyezte, hogy minden inkorrektséget nem magáért, hanem a városért művelt, hogy a hatalom nem vagyon, hanem alkotás forrása volt neki!

Hogyan megvetnék és kinevetnék!

És még ha tudnák, hogy most is mennyire sajnálja ezt az alkotást elhagyni! S a veszélyek között szinte nem is magát félti annyira (ó, istenem! őt csak nem tudják, nem merik tönkretenni!)... Hanem például az új tisztviselőtelepet; ennek biztosan vége, ha az ő kezét egyszer megkötik, ki tudja ezt megcsinálni olyan semmiből, ki meri csak elgondolni is úgy, ahogy ő megcsinálta volna? Folytatja-e valaki? Elmondhatja-e valakinek azokat a ravaszságokat, azokat a képtelennek látszó utakat, melyek az ő tervében voltak?

- Lehetetlen és szabálytalan - ezt mondanák reá."

Babits Mihály: Kártyavár
mek.oszk.hu/04700/04777/04777.htm

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.09.13. 00:17:31

A XVI. kerületben díszpolgár lett Novák Dezső, akiről aztán kiderült, hogy köztörvényes tetteivel megzsarolva besúgóvá tették, és később is elsimítottak neki disznóságokat. Amikor egy képviselő vissza akarta vonatni a címét, látványosan nekiesett a ballib média.

Abszurdisztán az ilyen, kérem. 16 éve még arról vitáztunk, hogy az ügynököket be kell-e csukni avagy nem - mára díszpolgárok, miniszterelnökök (D-209),és a társadalom krémje. Miért pont Kapolyi fáj, miért nem ez az egész tisztességtelen rendszer?

Parapitty · http://parapitty.blog.hu 2007.09.13. 09:22:10

Nénike, igen. Aki betolja a zsét, az kimutathatóan tesz az adott közösségért, tehát megérdemelten díszpolgár. Lehetsz te is díszpolgár, ha épp erre a plecsnire vágysz. Told be te is a zsét, vagy ennek hiányában tegyél valami más maradandót. Ez utóbbi nem könnyű, mert a pénz könnyebben mérhető, de szerencsés esetben sok munkával helyettesíthető.

dowNLoad 2007.09.13. 12:25:40

A pénz lehet offshore bankból, "ügyesbe" megoldott privatizálkodásból, olajozásból, "okosba" megoldott államii megrendelésből, bankkonszolidációs pénzből is? Vagy akkor csak ezüst fokozatot kapok? (arany csak annak jár, aki a fentiekért még fizetést is kap az államtól?)
süti beállítások módosítása