Voltnincs
2007. szeptember 04. írta: k|M

Voltnincs

Léderer Pál-i magaslatokban szárnyaló és a bátor kiállástól megedződött lelkületünk Kormányzati Kommunikációt Egyeztető Koordinációs Szuperbizottságért kiált! Egyezető fórumok sokaságát, mielőtt bárki is levegőt venne a kormányzat berkeiben, ha úgy dönt, hogy belehabogja az aktuálisat a mikrofonokba.

Különben…

Különben az lesz, mint amire most is fény derült, és amiről minden épeszű ember tudván tud széles e medencében: a legfőbb titkok tudója, a szupertitkos Szilvásy György elmondta, hazánkban nincsen fasisztaveszély, a létező, de perifériális-marginális szélsőjobboldal a hisztiző baloldali értelmiség idegrendszerének kitartó nyüstölésén túl semmiféle veszélyt nem jelent a III. Magyar Köztársaságra, az Államunkra; nincsen ugyanis társadalmi támogatottsága.

Mi azt kívánjuk, a jövőben se jelentsenek veszélyt és a társadalmi támogatottságuk továbbra is csak a béka ülepe alatt legyen megfigyelhető – ez a mi vágyunk és ezek a mi mondataink. És Szilvásy vágyával szemben - "a zembereknek is állást kell foglalniuk" - mi is megosztunk még egy hőn vágyott kívánalmunkat: úgy véljük, petíciók, aláírótömbök és visszaesőként elkövetett elhatárolódás-biznisz üzletszerű űzése helyett a jó kormányzás a radikalizálódás elleni leghatékonyabb eszköz.

A lehető legjobb. És a leginkább vágyott.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr32157546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k|M · http://ufi.blog.hu 2007.09.04. 21:10:46

Nagyon úgy tűnik, hogy nincsen itt semmiféle veszély - persze nemcsak így sejlik, így van ez bizony.

Annak ellenére, hogy pár hibbantelméjű jobbikos, remek érzékkel feketezubbonyba erőszakolja önnön testét, amire azért jól rá lehet mutogatni, hogy lám-lám, ott a veszély, ottan settenkedik a kertek alatt.

szejler 2007.09.04. 21:36:46

Izé, srácok.

Ez egy valóban nagyon érdekfezsítő téma volt, de hamarosan karszalagos mikulásokat kergető Gyurcsányról fogok álmodni. (ebből is az derült ki, hogy csak játszadoznak, ami gusztustalan, de tudtuk).

Van másik világ is :) Igaz hogy szarabb idő van mint januárban volt (szemezek a fűtéskapcsolóval), de pl Szávay Ági párosban bejutott a US open elődöntőjébe, Kálomista Gábor producer meg vírussal akarja megferőzni a torrentelők számítógépét :))). Szóval.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2007.09.04. 21:38:02


Az viszont tagadhatatlan szerintem, hogy létezik egy
új "tömeg", egy új "erő". Minekutána konszenzus kezd itt
kialakulni, miszerint "ezek" nem azonosíthatóak a klasszikus
fasiszta-náci eszmék hordozóinak törpeminoritásával, szükséges
lenne újra definiálni a jelenséget. Például mi van akkor, ha a gárda
tényleg azokért a kitűzött célokért jött létre, amit ők maguk állítottak
enmagukról?

关关

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2007.09.04. 21:44:16

nem akarunk nepszavazast inditani azert, hogy adjak ki a rendorpalota elleni merenylet nyomozati anyagait? vagy legalabb legyen nyilvanos progress report arrol, hogy hogyan halad a nyomozas.

itt sipakol mindenki, hogy a szlovakoknal kormanyzati emberek fedeznek/nem-fedeznek/bennevannak/nincsenek szegeny Malina Hedvig ugyeben. fpuj. elitelendo.
btw: nalunk ki van benne miben, draga Szilvasy ur?

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2007.09.04. 21:56:25

nem akarunk nepszavazast inditani azert, hogy adjak ki a rendorpalota elleni merenylet nyomozati anyagait? vagy legalabb legyen nyilvanos progress report arrol, hogy hogyan halad a nyomozas.

itt sipakol mindenki, hogy a szlovakoknal kormanyzati emberek fedeznek/nem-fedeznek/bennevannak/nincsenek szegeny Malina Hedvig ugyeben. fpuj. elitelendo.
btw: nalunk ki van benne miben, draga Szilvasy ur?

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2007.09.04. 21:57:17

na mivan. a kommentem is volt nincs? mammegint ezt a bloghu, kihuzza a gyufat.

dowNLoad 2007.09.05. 00:50:15

Szilvásy az élő bizonyíték a MISSING LINK-re, ill. az eddig kihaltnak vélt Cro-Magnon-i előemberre, bár a beszédképzésre még nincs megdönthetelen bizonyíték. (állítólag a hangképző szervek nem fejlődtek ki, ezért a kihalás szélére került ez a ritka faj)

szejler 2007.09.05. 16:46:10

Na ez azért már érdekes: Fleto és a 40 ifjú rabló.

index.hu/politika/belfold/zumaf09/

Egyáltalán hogyan juthatott el egy ilyen kaliberű ügy az ügyészségig, nem hogy a médiába. Elfelejtették "finoman" figyelmeztetni az ügyézséget. Vagy csak most fogják?

Jesszus! Mi van ha egy küldetéstudattal megvert ügyész jétszik?

bugris 2007.09.05. 16:59:54

Szejler, ilyen véletlenek, meg önjáró küldetéstudatos főügyészek nincsenek. És az sem véletlen, hogy éppen akkor, amikor Gyurcsány Kínában van. Vannak régi jó szokások, amiket szeretnek megtartani az elvtársak.

gloire 2007.09.05. 17:06:44


Jól mondja bugris úr, lehet már haza se jöhet...?

bugris 2007.09.05. 17:11:41

Ennyire messzire azért nem mennék. Valószínűbb, hogy valamilyen belső alku egyik kártyája lehet, amibe most belepillanthattunk.

szejler 2007.09.05. 17:49:26

Kockázatos egy kártyaparti ez. Egyrészt az ügy nem e héten robbant a semmiből, hetek-hónapok óta érik.

Tehát, ha veszélyt jelent (jel. helyzet alapján jelenthet), arról Fletónak illet volna számolni előre, a szoc. ellencsoportot beleértve.

Ha tényleg szoc. belső harc: akkor kérdés: csak a fiatal nyomulós gárda van a célkeresztben, vagy királycsere a cél?

Ha az előbbi, akkor az öntönkönrúgás egy nem túl optimális időpontban (és közv. veszélyt jelent fletóra). Ha utóbbi, akkor ki az a trónkövetelő, akivel reálisan ki tudnak mászni innnen, mert ilyen személy egyenlőre nem látszik a horizonton. Tehát, ismételten: kockázatos.

Logikailag nem illik egy szoc belharcba, de lehet hogy kaotikusbban mennek ott a dolgok, mint gondolnám.

nyenyec · http://nyenyec.blogspot.com 2007.09.05. 17:52:38

A radikalizálódás elleni legjobb eszköz az alacsony munkanélküliség.

www.youtube.com/watch?v=H0jkv2bRFgQ

dowNLoad 2007.09.05. 18:59:24

Véletlenül (értsd: direkt) bezúzták az olajaktákat a titkosszolgák. (szabálytalanul, de véletlenül, persze én meg Billgates vagyok) Csak így tovább szilvásy et.! Amúgy sem vártunk sokat(haha) az olajaktáktól, akkor meg inkább beizzították az iratmegsemmisítőket.
index.hu/politika/belfold/olajakta/?main&rnd=617

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.06. 17:15:15

Hát hogyne lenne szélsőjobboldali veszély? Fasizmus van, baszod! Hát nincs szemetek? Még szerencse, hogy Tom Lantosnak van. És Gyurcsány Ferencnek is. Tony Curtisre és a Vízipókra már nincs is szükség. A Keresztes Barátja miatt utóbbi amúgy is gyanús.
Na nem pötyögök tovább, nem írom le még egyszer, akit érdekel, az kattintson erre a szennyre:

csucsuka.blog.hu/2007/09/04/fortelyos_felelem_igazgat_1

elvtársi csók

dowNLoad 2007.09.06. 21:44:54

www.youtube.com/watch?v=8TLD3Z6sJWA
Gyorsan fordítva:(magyarosítva haha)
Jó estét, Budapest! Először is elnézést a zavarásért. Én is mint sokan,értékelem a mindennapok komfortját, biztonságát, a családias nyugalmat. Én is szeretem annyira mint akármelyikünk. De a megemlékezés szellemében, ezáltal azok az események, amelyek valakinek a halálával, vagy valamilyen véres felkeléssel kapcsolatosak, egy szép ünnep(napon)en, azt hittem, hogy olyanná tehetjük ezt az október 23.-át, ami már régen nem az, ami volt, egy kis beszélgetéssel kiemelkedve a mindennapjainkból.
Természetesen vannak akik nem akarják, hogy beszéljünk, gyanítom, hogy jelen pillanatban is parancsokat ordítanak a telefonba, és fegyveres REBISZESEK már úton vannak ide. Miért? Mert amíg a gumibotot és könnygázt használják párbeszéd helyett, addig a szavak megtartják erejüket. A szavak adnak jelentést a dolgoknak, és akik figyelnek, nekik az igazság kinyilatkoztatását. Az igazság az, hogy valami szörnyű igazságtalanság történik az országban. (ugye?) Kegyetlenségek és igazságtalanságok,ezért intolerancia és depresszió uralt el bennünket. És ahol egykor a szabadság és objektivitás uralkodott, ott most cenzúra, felügyelet és megfigyelés korlátoz és kényszerít bennünket a beleegyezésünk és engedélyünk nélkül. Hogyan jutottunk ide? Kit hibáztassunk? Természetesen vannak akik sokkal inkább tehetnek róla mint mások, őket nagyobb felelősség is terhel, de az az igazság, ha felelősöket keresünk, akkor nézzünk a tükörbe! Tudom miért történt így, mert féltetek, ki nem? Háború, terror, reformcsomagok, hazugságbeszédek. Tengernyi probléma amely magakadályozta a tisztánlátásunkat és a józan megítélésünket. A félelem sokunkat Gyurcsány felé fordított, mert ő rendet és békét ígért, cserébe engedelmességet és lojalitást kért. Múlt éjszaka én megtörtem ezt a szófogadást.
Múlt éjjel elpusztítottam Old Bailey-t
(orosz emlékmű, vagy valami hasonló) , hogy emlékeztessem az országot arra amit elfelejtett. 51 évvel ezelőtt, kiváló hazafiak azt akarták, hogy örökre emlékezetes legyen ez a nap! Emlékeztették a világot, hogy az igazság és a szabadság több mint szavak, ezek nélkül nincs jövőnk. Szóval ha te nem láttál semmit, és a kormányunk bűnei is ismeretlenek előtted, akkor nálad október 23. jelöletlen nap. DE HA LÁTOD AMIT ÉN LÁTOK, ÚGY ÉRZEL AHOGY ÉN ÉRZEK, AKARSZ TENNI AHOGY ÉN IS AKAROK, AKKOR kérlek állj mellém holnaphoz egy évre, a parlament előtt, és adjunk nekik egy olyan október 23.-át, amit soha nem felejtenek el!
süti beállítások módosítása