Ilyen ország pedig nincs XLIII.
2007. augusztus 20. írta: TuRuL_2k2

Ilyen ország pedig nincs XLIII.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom közleményben számol be arról, hogy adománnyal érkező tagjai Déván magyarverés áldozatai lettek. Böjte Csaba kicsit máshogy látja a történteket, szerinte nem magyarságuk miatt kapták a pofonokat hőseink, hanem nagy szájuk miatt. Itt persze ebben az esetben nincs hírértéke a köztiszteletben álló atya szavainak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr14144333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Playmobil Soldat 2007.08.20. 13:14:04

Böjte Csaba atya általam is nagyon tisztelt ember, nem hinném, hogy ő csak a levegőbe beszélne felelőtlenül. Ha ez a véleménye az eseményről, akkor az valószínűleg így is volt és a nyilatkozata fedi a valóságot.

El kellene már gondolkozni a szélsőjobbon is, hogy mikor mit szabad, mikor mit lehet. Ha kapnak, akkor meg csodálkoznak. Azért ennyi diplomai érzékük lehetne nekik is.

gloire 2007.08.20. 13:16:46


kuruc.zsinfo?

Ács Ferenc 2007.08.20. 13:44:27

"Ahogyan ledőltek egykor Jerikó falai, népünk is úgy fogja majd - kéz a kézben, magyar a magyarral! - ledönteni Trianon érdekből emelt gúnyfalait: tiszta hittel, reménnyel és testvéri szeretettel járjuk körbe." - írják kurucék. Azaz szerintem inkább az őket és az MVSZ-t szponzoráló Román Hírszerző Szolgálat ügyeletes tisztje. :))) Ha meg mégsem ő, akkor nem értem, hogy mire fel ez a nagy oláhozás. A kurucinfó rendszeresen dicséri a román nácikat és a a véreskezű, 1944-ben magyarokat lefejező román vasgárdisták dicséretétől gyakran zengedezik a Demokrata is. Lehet hogy csak egyoldalú ez a barátkozási szándék?

gloire 2007.08.20. 13:57:56


"Fél világgal küzd most a Hős Magyar"

Ellenünk:

Az oláhok,
a rácok,
a tótok,
a labancok,
az oroszok
a cigányok,
a zsidók,
az mszp,
az mdf,
az szdsz,
az USA,
az EU (zsúnió!),
a zsidesz,
a zsindex,
a zsiget...

fegyverbe! (zsegyverbe!)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.08.20. 14:02:30

"Maga egyáltalán nem hasonlít Perczel Mórra - mondtam.
- Kire?
- Perczel Mórra.
A zászlós megigazította a szemüvegét és végignézett magán.
- Történelmet is tanítottam az iskolában. Tudom, ki volt Perczel Mór. Tényleg nem hasonlítok rá. Ő tábornokságig vitte, köpcös és szakállas ember volt.
- És győzött. Rendet vágott itt Szenttamáson a szerbek között.
- Mi is győzni fogunk.
- A rajcsúri lövészárkokban?
- Lehet, hogy onnan kivonulunk. De visszajövünk hamarosan. Ez itt már ezer éve magyar föld. Nem hagyjuk elveszni az ősi magyar földet.
- Jól gondoljátok meg az újabb hősködést - mondta Szekszer Johák bácsi - Csak akkor gyertek vissza, ha tényleg még legalább ezer évig itt maradtok. Akkor talán mi is megmaradunk az ősi magyar földön."

Gion Nándor: Ez a nap a miénk

bugris 2007.08.20. 14:07:57

Ezek a zs-betűs szavak... A kurucinfósok igazi mesterei ezek szerint az 50-es évek kommunistái. Ha valakinek rémlik, akkoriban a gonosz kulákok zsizsikkel fertőzték a népi demokrácia búzáját.

segabor 2007.08.21. 16:08:50

A szélsőjobb is "csak" egy szélsőség. Nem a gondolkodásról híresek.

hiba 2007.08.22. 12:36:32

Meg is kapja most már a magáét az atya a skizofrén náciktól.
Néha én is eljátszom a gondolattal, hogy ezt az oldalt csak annak éri meg fenntartani, aki folyamatosan életben akarja tartani a náci veszélyt. Na de akkor, Morvai, Lovas, Jobbik, mind-mind? Sajnos jobb ha elfogadjuk, egy majdnem 10 milliós országban mindig lesz 10000 aktív hülye + 500000 szimpatizáns. A nagy politikai erők meg úgy használják őket, ahogy nekik a legjobb. A komcsik velük riogatnak, jobbosék meg velük akarják magukhoz terelni a szélre kacsingatókat. Pechükre az utóbbi játék a nehezebb és a gusztustalanabb a gondolkozó emberek számára. Bár ez lehet őket nem annyira zavarja.
süti beállítások módosítása