Elmondom, mi lesz itt
2007. augusztus 01. írta: Oli bácsi

Elmondom, mi lesz itt

Van itt egy ember, pöcsig vörösben. Heves megyei kispotentát az MSZP-ben, és most kilép. Mert azemeszpé nyúzza a kisembereket, eladja székházát és "kitagadta Kádár Jánost". Azanyjakeservit. A mágus életrajzára rápillantva ugyan meggyőződhetünk arról, hogy nincs olyan, hogy egyenesvonalú fejlődés, hogy az ember  eszmei választásai egyáltalán nem magától értetődőek: Csabánk Margittán született, a Partiumban, Érmihályfalván (Valea lui Mihai, mert korrektnek lenni jó), aztán ferences novícius lett, ilyen életkezdet után azt gondolnánk, hogy egy vérkatkó reakcionáriust kapunk vele, Eger városa, papok városa, ugye.  De nem lett belőle Márton Áron: kiugrott, családot alapított, Egerben (oh, nehézipari fellegvár) vasas lett, harmincegynehány évesen antifasiszta és ellenálló, szoci (Baloldali Tömörülés, nem ám a langyi szocdemek vagy Harmadik Hullám) és vöröskeresztes. (Azt csak a velünk élő malizia uomo kérdezteti , hogy vajh' hová kampányolt december 5. előtt?) Az ugyan kérdéses, hogy egy Romániában született embernek mit adott Kádár, és miért fáj annyira a megtagadása, de az legyen a mi bajunk. Ellenben látni már messziről, mi lesz itten a továbbiakban:

- Kontraszt-interjú a Hírtv-ben

- Kis keretes a Magyar Nemzetben

- A Demokratába mégsem ad interjút

- Echo TV hóttziher

- Talán Magyar Hírlap

- Esetleg további tippek?

Miért van egyébként a magyar jobboldal egy része meggyőződve arról, hogy létezik a sogenannt "vidéki, jóarcú, de megtévesztett" szadis meg szoci? Miért nem lehet elfogadni, hogy netán komolyan gondolják? Nincs igazuk, perszepersze, de hát hisznek benne, máshogy gondolják.

Tudunk-e együtt élni a tudattal, hogy nem lesz már soha nagy nemzeti egységgondolat, nem lesz megvilágosodás, nem gondoljuk már soha többé ÚGY?

 

Ps: Vágvölgyi B. Andrásnak, a volt főnökét, Horn Gábort bátran megfricskázó független médiaértelmiséginek jobb apropó híján itt vágjuk bátran a szemébe, hogy a Csiki-hegyek, (így nagybetűvel), az bizony Budaörsnél van, erőst messze Tusnádfürdőtől.

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr61130336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.08.01. 21:33:49

Gyorsangyorsan, az mszp.hu-ról, amíg még fenn van!
www.mszp.hu/index.php?gcPage=public/portretar/mutatPortre&fnId=25103

TATÁR CSABA

alelnök, (Heves megyei elnök) (Munkás és Érdekképviseleti Tagozat)
elnökségi tag (MSZP Egri Szervezete)

ÉLETRAJZ

Nevem Tatár Csaba, 1972 április 19-én születtem Margitta városában. Tanulmányaimat Érmihályfalván az Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakközépiskolában végeztem. 1991. szeptembertől Assisi Szent Ferenc rendjének novíciusa voltam három évig. 1996-ban megnősültem, két leányunk született Dominika 10 éves, Dalma 3 éves.

1997 nyarán az egri Leoni - Hungária Kft gyárában helyezkedtem el kábelköteg készítőként. Kollégáimmal újraindítottuk a Vasas Szakszervezetet, amelynek 1998 októberétől függetlenített titkára voltam. 2000-ben a Vasas Szakszervezeti Szövetségi Tanács tagjává, 2001-ben a Vasas Szakszervezeti Szövetség Elnökségének tagjává, majd 2002-ben a Vasas Járműipari Szövetség alelnökévé választottak meg.

A szakszervezettől kapott kitüntetéseim: Tesszársz Károly emlékérem és Szövetségért kapott elismerés.
Tagja és aktivistája vagyok a Magyar Vöröskeresztnek, illetve a Többgyermekes Családok Egri Egyesületének. A Vasas Szakszervezeti Sportszövetség elnökségi tagja vagyok illetve a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének aktivistájaként is tevékenykedem.

Jelenleg egy kiemelten közhasznú alapítvány heves megyei szervezeténél dolgozom, mint vezető mentor.
Az alapítvány profilja az idősgondozás, hajléktalanok gondozása, drogprevenció, nagycsaládok segítése.

2004.-től a Magyar Szocialista Párt egri városi elnökségének tagja vagyok és ellátom az MSZP Heves Megyei Baloldali Tömörülés Platform Koordinációs titkári feladatát, valamint az MSZP Munkás és Érdekképviseleti Tagozatának egri alapszervezetének alapító tagja és ügyvezető elnöke voltam.
November 20-án MSZP Országos Munkás és Érdekképviseleti Tagozat tisztújító küldöttgyűlésén az országos elnökség tagjává választottak, majd 2005. január 11-én az MSZP Országos Munkás és Érdekképviseleti Tagozatának Ügyvivői alelnökévé választottak.

2005. október 10.-étől, az MSZP Munkás és Érdekképviseleti Tagozatának Heves megyei elnöke vagyok.
2005.október 11-én megalakítottuk a Vasas Szakszervezeti Szövetség Eger Városi Szervezetét és annak szakszervezeti titkárává választottak meg. Városi szervezetünk az ország 20 megyéjéből csak Egerben van.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.08.01. 21:34:40

www.mszp.hu/index.php?gcPage=public/hirek/mutatHir&fcHirTipus=h&fnId=102448&fnHid=102448

GRATULÁLUNK

mszp.hu, 2007. február 26.

Sok sikert és kitartást!


A Magyar Szocialista Párt Elnöke
Gyurcsány Ferenc úr részére

Tisztelt Elnök Úr!
Kedves Feri!

Engedd meg, hogy az MSZP Munkás és Érdekképviseleti Tagozatának Heves megyei Szervezete nevében gratuláljak neked és újonnan alakult MSZP elnökségnek! Munkádhoz sok sikert és kitartást kívánunk. Köszönjük azt a lendületet, amit hoztál a párton belül, valamint azt, hogy győzelemre vezetted a választásokat.
Hiszünk azokban az emberi értékekben, amelyek az igazi baloldaliságot képviselik. Hiszünk abban, hogy az emberi tisztesség nem váltható pénzre, pozícióra. Hiszünk a szenvedélyesen végzett munkában, az emberi méltóság tiszteletében, a humanista értékek érvényességében, az önmagunkhoz és másokhoz való hűségben.
Nem hiszünk a demagógiában, a mosolyogva előadott hazugságokban, a képmutatásban, az elvtelen karrierizmusban amit a jobboldal képvisel.
Kelt: Eger, 2006.február.25.


Baráti üdvözlettel:

Az MSZP Munkás és Érdekképviseleti Tagozatának Országos Elnöksége nevében:

Fillo Pál Tatár Csaba
elnök alelnök

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.08.01. 21:36:13

"Miért van egyébként a magyar jobboldal egy része meggyőződve arról, hogy létezik a sogenannt "vidéki, jóarcú, de megtévesztett" szadis meg szoci? Miért nem lehet elfogadni, hogy netán komolyan gondolják?"

Ezt nem értem. Most mit jelent, hogy komolyan gondolják? Naná, hogy komolyan gondolják, hogy szabadság-egyenlőség-testvériség. Ez nem jelenti azt, hogy a jelenlegi kormányban ezt látják.

Vagy mit akartál írni?

cs 2007.08.01. 22:40:27

kissé cinikusnak tűnik a fenti levél, "Feri" volt aki az mosolyogva hazudta szembe a választópolgárokat, demagóg kampányt folytatott és így tovább

gloire · http://www.belaradio.hu 2007.08.01. 23:51:43


Doom benned egy Serlok Holmes veszett el - köszi.
Egyébként ez a faszi nagyon komolyan veszi magát,
kiváncsi lennék hová tart? Nem mintha bármi jelentősége
lenne, kismillió ilyen van.

Szmöre 2007.08.02. 00:25:29

Műsort neki a Hírtévén! Csintalan reszkess!

gloire · http://www.belaradio.hu 2007.08.02. 00:30:54


"Miért van egyébként a magyar jobboldal egy része meggyőződve arról, hogy létezik a sogenannt "vidéki, jóarcú, de megtévesztett" szadis meg szoci?"

Mert van olyan is. Sok. Nem Tatárra gondolok, ez az ember nyilván meggyőződéses, ferencesek és kommunisták egy platformon ez
talán Olaszországban se lenne meglepő.
Én egyszer dolgoztam T.bányán egy keveset. Hát annál a cégnél
full szdsz-es volt mind a 10 munkatársam. Kérdezgettem őket
egyszer mikor ez szóba került, hogy mit gondolnak, miért stb.
Annyi sületlenséget, baromságot rég hallottam. És úgy
böfögték fel az aktuális propaganda szöveget:
várjá, várjá, hogy is van....hát, hogy a...
És mondta szószerint - nem idézem - amit épp hallott előző
este a tévében: igen - "vidéki, jóarcú, de megtévesztett".
Hipnózisban tartotta őket valami, talán ez : "szabad".
Egyikük, hosszúhajú, szakállas, szőke rokker: székely családból.
Nagyon meg voltak etetve, nem máshogy gondolták.


aristo · http://aristo.blog.hu/ 2007.08.02. 07:18:47

Sok minden gabalyodik itt egymásba. Vannak ugye, egyrészt a létező szocializmus látszat-egalitárius lózungjai, melyek a marxi alápállás alapvető - és igen - becsülendő etikai vonásain alapulnak. Marx, akiben a tudós és a próféta keveredett, hihetetlen etikai erőről tesz tanúbizonyságot, mikor egy nagyon kegyetlen korban kiáll az alul lévők mellett. Ne feledjük, ez akkoriban - a 19. század Angliájába - egyáltalán nem volt mindennapos. A hit a csermaneki "igazságosságban" részben ebből, illetve ennek ügyes kommunista píárjából, származik. Másrészről, a magyar társadalomban a II. világháború előtt nagyon sokan éltek nagy és kilátástalan nyomorúságban. A 3 millió koldus országa ugyebár. Az hogy ez miért volt így, messzire vezetne, de elég talán a sokszor elszabotált föld-reformra gondolni. Az, hogy a "modernizáció", ami itt a városiasodást és az életszínvonal növekedését jelenti, másutt, más körülmények között is végbement, sokkal jobban és kisebb áldozatok árán, nehéz elmagyarázni azoknak akik a csermaneki gondolat jegyében "jó"-nak, vagy "jobb"-nak ítélték életüket az előzőhöz képest. Sok ilyen ember van. Ez a hit ostoba ugyan de - és ennyivel tartozunk az igazságnak - őszinte. (is lehet). A hit hegyeket mozgat meg. Ezek az emberek hiszik, hogy csermanek és tettestársai "jót" tettek velük.
Az itt bemutatott úriember esetében én nem tudom eldönteni, mennyire őszinte aggódása a "kisemberek" (istenem micsoda szó!) iránt. Egy biztos. nem lehet leírni, negligálni ezt a réteget, nem lehet, mert egyrészt sokan vannak, másrészt ők is a honfitársaink, bármilyen patetikusan hangzik is ez. Akármilyen régen is volt, a társadalmat a mai napig ez is kettészakítja, a kommunizmus "győzteseire", vagy "kedvezményezetteire" és azokra akiket ugyan ez a kommunizmus megnyomorított. Amúgy fura dolog ez a megnyomorítás, sokszor nem valamiféle objektív, hanem nagyon is szubjektív dolog, sokan vannak akik nem is tudják, hogy megnyomorították őket és legalább ugyanennyien akik eltévesztik, hogy kik tették ezt. Egyébként nem is velük van a baj, hanem az ő gyerekeikkel. A létező szocializmus etikai relativizmusa ugyanis felszámolta - sok más mellett - saját etikai-szolidáris alapjait is. fletó és a hozzá hasonlók - ezeknek az embereknek a gyermekei - a megélt katarzis nélkül, a szolidaritás érzése nélkül, úgy általában mindenféle hit és elkötelezettség nélkül. Egy előnyük viszont van. Ügyesen játszanak e rétegek lelkének húrjain.

krasnyi 2007.08.02. 07:44:31

Egy vasas, aki nem tudja leírni helyesen Teszársz Károly nevét. Ó, Kéhtly Anna most segíts meg minket!

Futás a Könyvtárba a Vasas 1966. évi folyamáért, benne van Kósa Csaba míves kis tanulmánya a mágusról!

krasnyi 2007.08.02. 07:46:28

természetesen Kéthly.

Muhahaha, arroseur arrosé.

Oli bácsi 2007.08.02. 08:26:11

Doom: valszeg túl merészet asszociáltam. Arra gondoltam, hogy a jobboldalon ezt az esetet is úgy könyvelik el, mint "egy emberét, akinek kinyílt a szeme", holott nem biztos, hogy kinyílt, csak megsértődött/elege lett/nem kapott parkolóhelyet a pártház előtt, és egyáltalán nem biztos, hogy most már a jó oldalon áll. A "vidéki, jóarcú" mítoszát próbáltam feszegetni, állítva, hogy ilyen nincs (már nincs), mert már nem lehet. Aki odaát van, az meggyőződéses.

krasnyi: kiról írt Kósa Csaba 1966-ben a Vasasban?

krasnyi 2007.08.02. 08:35:57

Oli Bá: Teszársz Károly szakszervezeti kisistenről.

toma 2007.08.02. 08:43:47

Oli bácsi!

Igazad van ebben: "nem biztos, hogy kinyílt, csak megsértődött/elege lett/nem kapott parkolóhelyet a pártház előtt". És szerintem a régi pártelhagyóknál (Szűrös, Csintalan) is ez volt a helyzet. Tényleg, valaki emlékszik arra, hogy mondjuk Szűrös Mátyás 1990-2002 között felállt a parlamentben, és bocsánatot kért azért mert MSZMP KB Titkár volt? Tudom nem csak neki kellett volna felállnia, meg minden de most csak rá vagyok kíváncsi.

Oli bácsi 2007.08.02. 08:58:48

krasnyi: asztakurva. Sok időt töltesz könyvtárban :-)

Szt. Ahanov 2007.08.02. 09:03:27

Oli bá, szerintem tévedni tetszik. Amíg a legtöbb vidéki ember az mtv-t, rtlklubot és tv2-t tudja csupán fogni, amelyeknek
kézivezérelt "híradóiból" még mindig nem derül ki a fele sem annak, hogy mi is van itt valójában, addig mindig lesznek megtévesztett emberek. Szerintem. A média hatalmát sokan még mindig alábecsülik. Pedig - közhely következik - az amerikai "nép" a bizonyíték rá, milyen szellemi nyomorba lehet taszítani milliókat a "jól szerkesztett" műsorok segítségével. Persze távol álljon tőlem az általánosítás, nyilván az USA-ban is élnek okos emberek, de tapasztalataim szerint az átlag nagyon sötét tud lenni. Mert a hatalomnak az a jó. Na de minek ezt ragozni, mindenki tudja...
Különben meg úgy veszem észre, hogy az utóbbi időben elburjánzottak itt a jobboldali médiát kritizáló posztok. Nem mondom, hogy nem fér rájuk a kritika, de valóban a jobboldali média az ország jelenlegi legsúlyosabb problémája? Lehetne szerintem úgy is vicceset és fiatalosat írni, hogy közben ne rúgjatok bele huszadszor is az MN-be meg a Hírtv-be. Adok tippet: Ma reggel hallotam egy nagyon vicces riportot a rádióban: Az állami vagyonkezelő el akarja adni a nagy sikerű időkereket. Szerintem nagy poénlehetőségek fekszenek ebben a hírben.

kzgy 2007.08.02. 09:24:06

Szt.Ahanov, szerintem tévedni tetszik: legalábbis abban, hogy a legtöbb vidéki ember csak az említett három adót tudja fogni. - Lehet, hogy csak azt nézi.

A jobboldali média pedig valószínűleg nem az ország legnagyobb problémája. De a jobboldalé igen. Sajnos.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2007.08.02. 09:58:55

Vágvölgyi: volt jobb.

A csiki-hegyes megjegyzés telitalálat volt, Oli bácsi :-)

Szt. Ahanov 2007.08.02. 10:16:51

kzgy: Ja, ha csak jobboldalban gondolkozunk, és nem országban... :)

kzgy 2007.08.02. 10:20:55

Az országnak is megvannak a legnagyobb problémái, meg a jobboldalnak is. Én úgy érzem, a MK-nak nem a média a legnagyobb gondja, a jobboldalnak viszont az egyik legégetőbb problémája a jó jobbos média hiánya.

Szt. Ahanov 2007.08.02. 10:28:36

kzgy: "a jobboldalnak viszont az egyik legégetőbb problémája a jó jobbos média hiánya"
Ebben teljesen egyet értünk. Az Ufi lehetne pl. egy jó jobbos médium. Eddeig legalábbis nekem annak tűnt, remélem ez így is marad. De ez a poszt szerintem már nem illik ebbe a képbe: Adott egy esetünkben teljesen irreleváns hír, aminek apropóján azon röhögünk már előre(! - ez az ami nem korrekt szerintem), hogy a bunkó MN meg a vonalas Hírtv milyen hülyén fog rá reagálni. Miért kell ez? Majd ha tényleg úgy reagálnak, ahogy, oké, akkor fricskázzuk meg őket, de miért prejudikálunk? (lásd még: Néprabság vs Kontrát Károly)

kzgy 2007.08.02. 10:40:42

Oké, igazad van - nem kellene prejudikálni. De ugye az előítéletekkel az a baj, hogy sosem alaptalanok...

Egyébként abban is egyetértünk, hogy az UFI (lehetne) egy jó jobbos médium.
Rajtam nem múlik, lelkesen veszem a lapot, amióta egy haverom karácsonyi ajándékként UFI előfizetést adott...

Szt. Ahanov 2007.08.02. 10:47:12

Egy platformra kerültünk. :) Jó haverjaid vannak.

kzgy 2007.08.02. 10:51:49

Tényleg az egyik legjobb karácsonyi ajándék volt, amit baráttól kaptam. Ráadásul egész évben tarott, nem kellett azonnal meginni.

Naumov 2007.08.02. 11:56:37

Mit mondjak, az életrajzot meg ezt a Fletónak februárban küldött hozsannázó levelet olvasgatva őszintén szólva sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy a figurát egyszerűen elhajtották valami lokális szocialista húsosfazék mellől, mint hogy pont most világosodott volna meg a párt politikájával kapcsolatban...

Fügedi Ubul meg leginkább egy ilyen túlmozgásos szocialista középkáder, emlékszem, hogy 1998-ban a választások előtt a Népszabadságban agitált, hogy a maszop-szavazók listán szavazzanak a szadeszre, mert így garantálható, hogy változatlan felállásban folytatódhasson Horn (Ajerópa Únió) Gyula és társulatának országépítő munkássága, aztán a következő lapszámban a vezetőség meg jól elhatárolta magát tőle, mondván hogy ez teljesen az ő egyéni akciója volt, nem a párt hivatalos állaspontja. Egyébként Pásztörperc néven ő is rendszeresen írogatott az Index polfórumára, és dicséretére legyen mondva, hogy azon kevés kivételek egyike volt, akik képesek voltak a zorbán egy fasiszta össztartalmú hozzászólásokon túlmenően is megnyilvánulni..

eMM 2007.08.02. 12:07:15

Naja Pásztörperc állította azt magáról hogyha senki más nem lesz ő lesz a lopcsányi kihívója a maszop elnökválasztásán.Hát nem lett az.
Pedig csaphattak volna egy olyan mókás murit amit a szadeszesek csináltak.

bugris 2007.08.02. 12:14:04

Be is jelentkezett az elnökségért. Nem olvastad a fentebb belinket MN-es írását?

eMM 2007.08.02. 12:20:37

bugris!
De nem indult avagy tévednék? Nem emlékszem hogy a lopcsányinak lett volna kihívója.Elbohóckodott ő magával meg a hornnyúl aszissztálásával.
Ja a postban szereplő faszi pöcsig vörösben meg simán opportunista alkat.Lehet abban reménykedik hogy fordul a szél?
Végülis ez az országrombolás nem tarthat örökké.Mert akkor szanaszét szakadna a világ szövete.Bár már eléggé hasadozik ami az időjárást illeti.

bugris 2007.08.02. 12:27:48

Nem indult, persze. Hogyan is tudhatta volna összegyűjteni az ajánlásokat?

eMM 2007.08.02. 12:34:45

Mér ez nem egy demokrata párt?:)

Bakura az okostojás · http://bakura.buzz.hu 2007.08.02. 13:51:08

Sajnos tényleg az lesz a médiás menetrend, ami a bejegyzésben szerepel.
Viszont én valószínüsítem az ATV-s megjelenést is.

Pallos Levente 2007.08.03. 09:42:14

A Heti Válasz mindenesetre nem állt be a barátként üdvözlők sorába (bár őket nem is említettétek).
www.hetivalasz.hu/showcontent.php?chid=16343

Dr. Minorka 2007.08.03. 11:12:10

Ez van. Sötétség, masszív, embertelen butaság mindkét oldalon.

bugris 2007.08.03. 13:37:05

"Információink szerint a döntést az is motiválta, hogy a politikus – aki korábban kábelköteg-készítőként, valamint idősekkel foglalkozó közhasznú szervezetnél mentorként is dolgozott – hosszú ideig munkanélküli volt, a napokban talált állást, s tartott attól, hogy ha kiderülne, hogy pártpolitikus, elveszítené azt."

Ügyes próbálkozás a Népszabitól, de kérdem én, melyik munkahely az, ahol a pártkötődés hátrány, de a nyíltlevél-írás, a nagy nyilvánosság előtt felvállalt eszme, és a Kádár-nosztalgia nem?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.08.03. 20:10:36

Bugris! Pl. egy olyan ateista vallású munkásőr/katonatiszt/rendőrtiszt-öregotthon vezetésénél előny lehet a Kádár-nosztalgia. Vagy ha kisiparosként akar csomagolni és értékesíteni Kádár-csontereklyéket a csegevara-pólósoknak. Tényleg, a Szigeten árulnak már Kádár-csontot?

doomhammer · http://tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com 2007.08.03. 22:26:15

Oli bácsi 2007.08.02. 08:26:11:
"Arra gondoltam, hogy a jobboldalon ezt az esetet is úgy könyvelik el, mint "egy emberét, akinek kinyílt a szeme", holott nem biztos, hogy kinyílt, csak megsértődött/elege lett/nem kapott parkolóhelyet a pártház előtt, és egyáltalán nem biztos, hogy most már a jó oldalon áll."

Nezd, Oli bacsi, itt dolgokat szet kell valasztani. Ez a ficko egy dolog, fogalmam sincs a hattererol, de eddigi, kisse zaklatott palyaja alapjan azt gondolom, hogy kisse instabil szemelyiseg. Van azonban a teny, hogy rendkivuli az elegedetlenseg a baloldali magban, ezt szemelyesen tudom megerositeni gyalogos, amde sziklaszilard joelvtarsakkal valo beszelgetesek utan. A fo ok a realbercsokkenes (meg jovore is lesz), aztan ennek kapcsan elojon mindenfele serelem is. Kadar is, hogyne. Ezeknek az embereknek az elethazugsaga ugyanaz lett, mint Kadare (a modernizacioert kuzdottek a vehemens hulyek ellen, az adott keretek kozott jo eredmenyt erve el), ha barki ezt megpiszkalja, robbannak. Eddig csak a jobboldal piszkalta ezt az aknat, de azzal nem kellett torodni, mert az ugyis a hulyek partja. Most Gyurcsany piszkalja.

Rotas 2007.08.05. 14:50:35

Érdemes lenne az UFInak utánanézni ennek a TCS-nek. Több dolog sem stimmel az életrajzában, emellett a pártból való kilépése mögött komolyabb ügy bújik meg, mint egy egyszerű "munkásvédelem".

Téglagyári Megálló 2007.08.09. 11:22:28

Doomhammer, jut eszembe, a kétezres évek elején Lipcsében egy házibuliban megkérdezte tőlem az egyik csaj, hogy szerintem melyik a jobb, a szocializmus vagy a kapitalizmus...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.08.09. 11:41:23

És mit válaszoltál? :-)

Ex-NDK kemény hely. A '90-es évek elején egy ex-NSZK-s gazdag északnémet azt mondta nekem, hogy a volt NDK összes lakosa mind hasznavehetetlen, őket mind le lehet írni. Amikor ezt mondta, pont úgy nézett ki, mint a sztereotipikus SS Oberstrumbahnführer a sztereotipikus háborús filmből.

Téglagyári Megálló 2007.08.09. 12:09:53

Hát, nem jutottam szóhoz...

bugris 2007.08.09. 14:06:05

De azért hazakísérted? :)

k|M · http://ufi.blog.hu 2007.08.09. 14:42:11

Pedig egy bigott szocialistának a rothadó kapitalizmus ópiuma még a lába közé se kellene, hogy betüremkedjen. Vagymi. ((:
süti beállítások módosítása