Áldozatok, vigyázzatok!
2007. június 12. írta: Skrabski Fruzsina (lelkylola)

Áldozatok, vigyázzatok!

Ez a kedves ország lassan kezd szörnyként viselkedni. Vagy a média kezd szörnyként viselkedni.

Az áldozat ugyanis egy olyan ember, akit bántanak és az illem, szokás azt diktálja, hogy sajnáljuk. Előfordulhat, hogy valaki az áldozatot hibáztatja, de az szadista szörny.

Nehezen viseltem, amikor a rendőri brutalitás láttán, olyan kérdéseket tettek fel az ilyen "áldozathibáztatók", hogy miért mentek oda? Mármint az ünneplő, tüntető tömeg.

Most itt van Zsanett esete. Nem hihető, hogy valaki kiáll a kamera elé és ilyen szörnyű dolgokat mesél, viccből vagy balhéból. Aztán jön Havas Henrik és azt mondja, akit megerőszakolnak az nem áll kamera elé. Mert ő tudja.

De szerencsére vannak győztes áldozatok is. Pl. ez a fiatalember, aki feljelentette az őt bántalmazó rendőrt. Vagy Fábián Gábor, aki ellen megszűnt az eljárás és szintén feljelentette a rend őrét.

Sajnos ezek a hírek nagyon kevés helyen jelentek meg. Mert kissé akadozik az együttérzés idehaza.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr8497297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.12. 15:05:51

Arról nem is beszélve, hogy - rohadj meg, szarláda félrehazudozó Havas - a dolog még akkor is simán bűncselekmény lenne, ha nem erőszakkal történt volna meg (a megtörténtét már az ávósok se vitatják, azt állítják, hogy a lány is akarta). Ugyanis az igazoltatott személy megkefélése minimum hivatali visszaélést, de valószínűbben vesztegetést valósít meg. Egyszóval az ávósok bűnösök - Havas meg persze szintén, csak nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásban, merthogy éppenséggel nem az a valószínűtlen, hogy valaki erőszak után kamera elé álljon, hanem az, hogy erőszakot merjen bejelenteni tanú nélkül öt (nyilván összebeszélő) ávós ellen.

k|M · http://ufi.blog.hu 2007.06.12. 15:11:52

A hétvégén találkoztam egy sráccal, akit negyedmagával vertek hülyére és tartottak kóterben okt. 23-a után 3 hétig. A sztori a szokásos: hazafelé mentek buliból, közük nem volt az egészhez, két srác előttük két perccel felfutott előttük a lépcsőházba. Jöttek a rendőrök, levezettek mindenkit (rugdosták őket lefelé a lépcsőn, a szemben álló rohamsisakosok meg fejelgették őket lefelé), majd jött a három hét elzárás. Újabb verések és az orvos kérdezi: történt rendőri túlkapás? Erre a srác mondja - a karja, a háta tele gumibotnyomokkal, hogy áá, nem -, s az orvos írta a leletre, hogy rendőri túlkapás nem történt. A velük együtt lévő sráctól is kérdezte az orvos ugyanezt, mondta, hogy igen, megverték, erre elvitték, újra megverték, majd visszahozták az orvoshoz, és most már azt mondta a gyerek, hogy semmiféle rendőri túlkapás nem történt.

fifi 2007.06.12. 17:27:42

Nem vagyok egy vérengzős típus, és elég magas a hülyeség tolerancia szintem
de az ilyen álértelmiségi mint a havas megérdemelné, hogy egyszer őt erőszakolják meg. Vagy verjék agybafőbe. Biztosan visítana, mint az szilveszteri malac. Rohadékok.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.06.12. 21:02:34

A havast nem kell megerőszakolni, kitárja az a seggét akárkinek...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2007.06.12. 21:27:03

MTI: Zsanett-ügy: elrendelték az egyik tanú védelmét

a megeroszakolt lany megfenyegette az egyik tanut, mert nem ugy tanuzik, ahogy megbeszeltek.
erted.

szerintem az ordoggel hal.

Devil Inside 2007.06.13. 15:35:36

Minden bizonnyal egy 50 kilós csajtól kell megvédeni valamelyik tanut...
süti beállítások módosítása