Nagyon fejlett demokrácia III.
2007. március 30. írta: TuRuL_2k2

Nagyon fejlett demokrácia III.

Oroszországban az ezer legbefolyásosabb politikai és gazdasági vezető közül 770-nek van titkosszolgálati háttere - mondja Putyin elnök korábbi gazdasági főtanácsadója, Andrej Illarionov. Ennek fényében pláne jó lesz, ha orosz kézbe kerül a legnagyobb magyar telekommunikációs szolgáltató.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr152678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doomhammer · http://forabettertirpakbokretas.blogspot.com 2007.03.30. 17:38:18

Nem értem, mit kell aggódni itt.
Az oroszok csak üzleti lehetőségeket keresnek.

"Ilyen volt a Baja Ferenc által levezényelt kormányzati elektronikai gerinc kiépítése, amelynek eredményeként a versenyt kizárva államigazgatási szervek csak az MTelekommal köthetnek hálózatos szerződést. De arra is az MTelekom nyert jogot az államtól 2005 őszén, hogy a rendőrök, a mentők és a tűzoltók új kommunikációs hálózatát, az úgynevezett egységes digitális rádiórendszert (EDR) kiépítse és üzemeltesse. Legutóbb, tavaly év végén pedig a magyar állampolgárok személyi adatait és okmányait kezelő rendszer ötéves üzemeltetését nyerte el az MTelekom által tavaly bekebelezett KFKI-LNX Zrt., s a napokban meg is köttetett a szerződés az állammal."

Raymond 2007.03.30. 18:32:30

Az a baj, hogy nehéz a beteges összeesküvés-elméletek és a jogos aggódás közötti határt meghúzni, márpedig a jelek szerint érdemes lenne odafigyelni a titkosszolgálatokra... nem csak Oroszországban, hanem esetleg azokban az országokban is, ahová exportálták a szovjet modellt...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.03.30. 20:12:02

Borsa Kopasz · arsmedica.blog.hu 2007.03.30. 19:04:53:
"altayistan.blog.hu
"Megint jőnek, kopogtatnak...""

Ezen a blogon nincs megjeleníthető bejegyzés ...
süti beállítások módosítása