Nos, kedves Watson
2007. február 28. írta: Oli bácsi

Nos, kedves Watson

Hogy ebben a minket elárasztó, női idomokra vadászó látogatódömbingben régi kommentelőinknek is kedveskedjünk: egy szívós, ámde mindvégig legális eszközöket használó adatgyűjtés végén kiderítettük, kicsoda karmi. Klasszikus mozgalmi út: Népszava, Szeretem Magyarországot klub, blogfüggés. 49 éves elvált nő, aki a macskáival él. Könyvelő. A blogfüggők közt jól érzi magát, az a társasága, talán a családja is. Gyurcsány politikája és főleg a személye sokat jelent számára. Ha legalább 75% tizenöten kérik a kommentben, belinkelem a wiw-es adatlapját. Vagy nem. Mert ez nem a kuruc.info.

Inkább merengjünk a modern tömegtársadalmakon, a szolidaritáshiány és a közösségek széthullásának ügyein.

Update: Hülye vagyok, és pont ezt a felismerőset nem szerettem volna. Nekem ugyanis karmira nem dobott ki semmit a kereső, ezért azt hittem, másnak sem fog. Szövevényesebb volt az út, de most már nem röhögtetem ki magam.

Igazából azt szerettem volna, ha azon mélázunk közösen, hogy a tömegközlekedésen meg minden egyéb helyen du. öt után ezrével látni ilyen szomorú, tolldzsekis nőket, csütörtökönként még a Tina és a Gyöngy is a zacsijukban lapul. Egyénenként kedves szomszédok, jószívű nagynénik, esetleg segítőkész barátok. És a lelkükben valami hihetetlen indulat feszül, meg nem született (vagy épp: megszületett) gyerekeik generációja ellen. Akik ezt az utálatot mongyuk derekasan viszonozzák. Mert azért nem áltatnám magam: karmi hóna alatt éppen Demokrata is lehetne csütörtök esténként.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr2241241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2007.02.28. 15:47:00

A wiw az nem telefonszám, meg lakcím, linkelni mindenkinek joga van.

Edebácsi · http://gabika 2007.02.28. 15:57:58

Itten új fiú vagyok, eddig csak Tótánál alkalmatlankodtam néhány hónapon át, de egész egyszerűen megszünt a kommentelési lehetőségem, akár mit csináltam, nem tudtam visszamenni. Ezért boldogan ide jöttem melegedni. Ki az a karmi?

ergé 2007.02.28. 16:06:42

a wiwen nyilvánosak az adatok. persze ez egy zárt kör, de elég sokan vannak benne :-) és amúgy is az nézheti meg karmit, aki tag...

tsabeeka · http://media.blogter.hu 2007.02.28. 16:08:12

csi, a hozzáállás attól még hozzáállás :)

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.02.28. 16:08:46

A gabika link miatt szűnik meg a kommentelési lehetőség. Szerintem. :]

2007.02.28. 16:13:17

Imígyen tolá a néni:

"Igazad is van!!! Taníttattunk minimum 16 évig az adóinkból, fizetjük a diákhiteled kamatait az adóinkból, és kutya kötelességünk, most, hogy végeztél, az adóinkból munkahelyet biztosítani a számodra! Hát persze, kispofám! Aztán, ha úri kedved úgy hozza, jár neked a lakáshitel (kamat a mi adóinkból fizetve), ha kedved szottyan egy pár gyerekre, akkor GYED, GYES, családi pótlék, megintcsak a mi adóinkból. Ha elkényeztetett kacsóid nem bírják a kemény melót, akkor jár az átképzés meg a munkanélküli ellátás megint csak a mi adóinkból. Hogy képzeled ezt? Szerinted meddig kell finanszíroznunk az életedet? És miből? Nem vagy te egy kicsit elszemtelenedve? Szégyen-gyalázat, hogy ilyen emberek kerülnek ki a mai magyar felsőoktatásból. A Fidesz büszke lehet a fiatal "értelmiségi" bázisára, csak az a baj, hogy eltartani ez a szekta se akar benneteket. Meg tudom érteni. Jók vagytok élő barikádnak a rohamrendőrök elé, kikaparni a gesztenyét a többszörösen bukott Viktornak, de ezen kívül semmi másra. Ideje lenne felnőni végre, nem te leszel az első, aki diplomás létére portásként keresi a betevőjét."

Edebácsi · http://gabika 2007.02.28. 16:28:13

Kösz, Turul, végre valaki felvilágosított, az életben nem jöttem volna rá. Hiba anyáztam az indapass háttérgorilláit, leszartak. Vannak még emberbarátok...

nénike · http://mandiner.hu 2007.02.28. 16:33:30

El sem tudjátok képzelni, mennyi hozzá hasonló frusztrált nénike :) él ebben az országban. Csak egy példa a legszűkebb környezetemből: A ház (XII. ker.) ahol felnőttem kilenc lakásos. Nyolcban laknak, egyben a gyermektelen házaspár meghalt.
Taxatíve:
1. Egy hatvanas asszony hol egyedül, hol a lányával
2. két negyvenen felüli férfi (testvérpár)
3. Egy Svájcból visszatért magyar (alkalmi nővel, akit alkalmasint megver)
4. Gyermektelen hatvanas köztisztviselő házaspár.
5. Elvált asszony, két huszonéves gyerekkel
6. szüleim
7. Harmincas szigli csaj (horda nélkül)
8. Egyedülálló htavanas közgazdász asszony

Többnyire tévéznek.

Kepler 2007.02.28. 16:41:55

Oli bá!

Nem kell beszúrni az adatlapját, elég rákeresni wiwen a 48 és 50 év közötti karmi becenevű nőkre! 1 találat van, az adatlapon lévők infók pedig kisértetiesen hasonlítanak az általad leírtakra! :)

tudatlan 2007.02.28. 16:44:30

ugy tunik egyedul nenike ertette meg oliba mire gondolt, mikor ezt a karmikas postot nyomta...

amugy nenike, a szingli lany jo firma-eee, tan atmegyek en is tvzni hozza:))

Guild 2007.02.28. 17:05:10

Sosem értettem, elvált nők miért használják tovább volt férjük vezeték- és keresztnevét. Főleg akkor nem, ha az illetőt Péntek Ferencnek hívják.

Edebácsi · http://gabika 2007.02.28. 20:48:17

"Hogy úgy van...!" Oli bá... Ezek a szomorúszemű nők (már persze azok, akik délután öt tájékán jönnek valahonnan, vagyis van valamilyen sorvasztó munkahelyük, mert jó részének nincs, és azok még szomorúbb szemmel otthon, vagy a százforintos boltban vicsorogtatják rosszul sikerült fogsoraikat) gyerekeik korosztályán kívül csak apáik nemzedékét gyűlöli k jobban. Az úgynevezett "női lapok" meg tovább pusztítják agysejtjeiket, egészen míg a koponyájuk hasonlatossá nem válik a magdeburgi féltekéhez... De ezen ne csodálkozzatok. Igen szar élet volt az övék. Visszasírják az üzemi bulikat, a táncdalfesztiválokat, Isaurát, az olcsó félkész ételeket. A gyerekeik kiröhögik őket, a férjük (ha van még) büdös és primitív, valakit szeretniük kell. Hát erre van itt a Feri. Egy kis megértést...

Ludovique 2007.02.28. 21:06:49

Azért ő sem semmi, bár nem karmi, csak kármi:
wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9266304
süti beállítások módosítása