Norbi update!
2007. február 06. írta: nénike

Norbi update!

A szórakoztató műfaj határa ott húzódik, ahol a kemény pénzügyi érdekek kezdődnek. Így történhetett, hogy egy elismert multi, esetünkben az AGB Hungary saját honlapján ment neki egy bizonyos Norbi nevű vállalkozónak.
Norbival több baj is van. Ha megmarad a rokkant kártyával cirkáló fuxos Audis „vállalkozók” pályáján, talán elismert bordély tulajdonos is válhatott volna belőle. De ő felkéretőzött a nagy pályára. Ahol nem a duzzadó izom a tárgyalási alap.
Figyelhetett volna a nagy rivális Kelemen Annácskára, aki az RTL produkciós cégével akasztotta össze a köldök pircinget. De nem. Ez a szteroid és szilikon fetesiszta mértékadó akart lenni a piacon. Most meg kicsit durcás, hogy a Gazdasági Versenyhivatal három misire megvágta a Norbi.hu Kft-t, hogy aszondja, nem fogyaszt a Norbi Fit étrend kiegészítő. Jó, lehet, hogy nem fogyaszt, de „A termék jó, és továbbra is ajánlom. Egyébként is köszönöm jól vagyok, és nem fogok megállni…”
Ne is, Norbi, jó állóképesség és vasakarat! Még egészségügyi miniszter is
válhat belőled!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr934123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bugris 2007.02.06. 16:26:26

Most megint már mi a baj vele?
Egy hihetetlenül innovatív személyiség.
Kitalálta, hogy a jégkrém fogyaszt, hiszen a lehűtött testnek több hőt kell termelnie. Aztán elkezdett jégkrémet árulni.
Legközelebb talán vágóhíddal szerződik, aztán a disznózsír is fogyasztani fog.
Én mindenesetre várom újabb ötleteit.

bugris 2007.02.06. 17:26:00

A rokkantkártyás sztori elég gusztustalan.
Még ha igaz is a története, vigye el a balhét.
Milyen ember hivatkozik ilyenkor az anyjára?

k|M · http://ufi.blog.hu 2007.02.06. 21:56:15

szerintem divat lett felénk, meg minden ilyen untrendi értelmiségi csapat környékén Norbit fikázni, de én megmondom őszintén, és ezzel lehet, hogy mély megvetés tárgya leszek hiphop, de nekem határozottan tetszik, ahogy ráveszi az embereket: mozduljatok meg, különben 45 éves korotokban a háziorvosnál vagy a belgyógyásznál fogtok a lelet miatt aggódni, hogy kilehelitek-e 5 éven belül a lelketeket, vagy adott még a Teremtő plusz kettőt

hogy üzletet csinál az egészségtudatos-szemlélet hiányából?

na bumm: látszik, hogy van piaci rés betöltetlenül

és igen, százszor inkább egy ilyen embert eü. miniszternek, mint Mikola István 'nem érzékelem a valóságot magam körül' népfront-távvarázsló-konzervatív-elvtársat

k|M · http://ufi.blog.hu 2007.02.06. 22:47:17

vagy Molnár Lajos-féle hűbele, a balázst alakító eü. min.t

bugris 2007.02.06. 23:17:59

Az egészséges életmódra nevelés rendben van. De Norbi történetesen az általa promotált élelmiszerekkel kapcsolatban lazán hazudik.
Ettől persze ma simán lehetne miniszter.

Guild 2007.02.07. 10:07:59

"és igen, százszor inkább egy ilyen embert eü. miniszternek, mint Mikola István 'nem érzékelem a valóságot magam körül' népfront-távvarázsló-konzervatív-elvtársat"

Szerintem Mikola egy jó eü szakpolitikus (a legjobb eü miniszter az eddigiek közül, ami persze nem nagy dicsőség), csak nagy a mellénye és nem tud óvatosan fogalmazni. Tavasszal az volt a nagy hiba, hogy felkészítés nélkül bedobták a mélyvízbe, azt mikor elindult az össztűz magára hagyták.
Az ilyen "Norbi jobb miniszter lenne" duma olcsó demagógia.

fifi 2007.02.07. 17:34:24

Én az egész Norbi -féle felhajtásban aztz utálom, hogy mások több évig tanulják a táplálkozástant, mint szakmát a főiskolán, erre jön egy volt rendőr, aki kiolvasott innen-onnan tücsköt meg bogarat, semmi élettami előtanulmánnyal és most ő a nagy guru.

nox 2007.02.08. 13:20:11


szerintem is békén kéne hagyni Norbit. kezd csökkenni a szinvonala a blognak, amit sajnálok.
nem éppen a jobboldal hangoztatja, hogy virágoztassuk fel a magyar vállalkozásokat?

miért kell ez a dögöljön meg aszomszéd tehene is hozzáállás?

fel a fejjel!

nénike · http://mandiner.hu 2007.02.15. 11:53:40

OK szerinted békén kell hagyni az ekkora arcú "vállalkozókat"?: index.hu/gazdasag/magyar/nft070214/ Újra reklámozzák a Schobert Nobert nevét viselő, a hirdetés szerint fogyókúrát segítő terméket, a NorbiFitet.

Abraham lincoln 2007.02.15. 12:09:57

rizses csirkés thai bokx yoga, az kell a magyarnak . a kenguru egész életébem ugrál és csak növényi táplálékot fogyaszt mégsem fogy le.az ember
ha nem végez nehéz fizikai munkát semmire sem megy.(sulyzós edzés) vagy igen de kap mellé egy szép szita gyomrot és vitorla bőrt.

az ilyenből minisztert BRRRRRRRRRRRRRR.
süti beállítások módosítása