Ilyen ország pedig nincs IV.
2007. február 01. írta: TuRuL_2k2

Ilyen ország pedig nincs IV.

A rendőr nem intézkedik, csak útbaigazít a permanens műveleti területen.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr4932667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gallicus 2007.02.01. 09:26:12

ha betudnál menni egyáltalán a müveleti területre komám!Láthattuk hogy azoktóberi események keltette feljelentések óta nagyon idegesek lettek valahogy a rend őrei!Nem is tanácsos szólni hozzájuk!A főnökük Gergényi nyugodtan hazazavarhatná a hazugságvilágbajnokságról a világbajnokot,mert eddig mindig hazudott!Az pedig hogy a miniszter nem adhat utasitást nekik a kordon megszüntetésére,az egyenesen nevetséges!Mért nem tanácskozik Gergényi ezügyben Fletóval!Szerintem azt is megtárgyalták tavaly októberben valószinüleg hogy hogyan kell szétverni a tüntetők és a bámészkodók pofáját!Érdekes erre nem vártak utasitást Petréteitől sem Benétől!

Bozót.harcos 2007.02.01. 10:04:09

Hogy mennyire szánalmas ez az ország, azt pont az mutatja, hogy Fletóék ennyire be vannak szarva. Hónapok óta csak a márciusi tüntetésektől rettegnek, mintha az bármilyen szinten veszélyeztetné majd a hatalmukat. Nyilván a Kossuth tér is emiatt van még lezárva, az elvtársak korlátos szellemi energiái nagy részét pedig a taktikai és stratégiai felkészülés köti le a "nagy márciusi leszámolásra" (ld. rendőrségi közbeszerzés könnygázból, gumibotból és egyéb célszerszámból). Mégis kitől félnek? Lanczner Satu Ferdinándtól? Ha valamit bebizonyított az ősz, akkor azt, hogy csak az elkeseredett hagyományos jobbos szavazók mentek ki az utcára. Azok meg kevesen vannak. A komcsi nyugger leszarja az egészet, ő akkor is Fletóra fog szavazni, ha Fletó személyesen tépi ki a kezéből a csirkefarhátot. Ráadásul idén még a tél is elmaradt, és a plusz öt Celsius miatt a nyugger még azt is elhiszi, hogy nem volt gázáremelés. Úgyhogy mindaz aki nagy tavaszi purgatóriumról vízionál, illúziókat kerget (a jobboldalon), illetve egyszerűen csak üldözési mániás (a baloldalon). Magyarországon nem robban a puliszka, kérem szépen. Mindenesetre én Bukarestben leszek akkor, egy kis dinamizmust kell mélyen, tüdőre szívjak. Paprikagáz helyett.

gallicus 2007.02.01. 10:34:42

ezt kommentálni nem szükséges,tökéletesen egyetértek veled,igazad van komám!

Nehuzdle_Merrosz 2007.02.01. 10:56:27

"A komcsi nyugger leszarja az egészet, ő akkor is Fletóra fog szavazni, ha Fletó személyesen tépi ki a kezéből a csirkefarhátot."
Sztem az átlag szoci szavazónak semmi sem olyan fontos, mint a "csirkefarhát"-ja, viszont mégis Fletóra fog szavazni, mert felteszik neki a régi lemezt, ami arról szól, hogy "hajönazorbán", akkor az a csirkecombot akarja majd a vasárnapi asztalról. Nehogymá!

nox 2007.02.01. 11:17:31


jó lesz neki a döglött kutyafarhát is :)

dejavubazz 2007.02.01. 11:22:17

Reszletkerdes, tudom: en nem szoktam arrafele jarni, de megkerdem, hatha valaki: A posztolo rendorok mezei arcok, vagy a keszenleti csoport (vagy mnek nevezik oket) tagjai? Mert tudtommal eddig csak azoknal volt gond az azonositassal.

Laertes 2007.02.01. 11:46:18

" csak az éhes gyomrok forradalma a veszélyes"

Nehuzdle_Merrosz 2007.02.01. 12:12:17

Akármelyik alakulathoz tartoznak is a fiúk a térről, biztos nem jelent nekik megerőltető szellemi és fizikai munkát a "Tessék eltolni innen a bicajt, nincs itt semmi látnivaló!"jogeelenescselekménymegvalósításátmegakadályozóintézkedésfoganatosítása". Különben meg nem értem ezt a háborgást a jogvédők részéről: örülnének inkább, hogy pekingi példára már Bp.-nek is van Tiltott Városa.:)))

nénike · http://mandiner.hu 2007.02.01. 16:00:44

Kis OFF arról, hogy mi az UFi blog és a TV2 kommentezői köztti stiláris különbség:

www.tv2.hu/magellan/hozzaszolasok/54737/1/50/#comments

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.02.01. 17:24:10

Nénike

ez szép....az "Anonim" névvel kommentelő csávónak feltételezésem szerint lehet bizonyos fokú, agresszív és explicit szexuális verbalizmusban megnyilvánuló, némi szoc-lib szimpatizáns árnyalatú frusztrációja.

tudatlan 2007.02.01. 17:26:52

es nenike egyben demonstralta azt is, hogy az ufiblog keszitoinek rendkivul szerteagazo az erdeklodese, semmi sem keruli el a figyelmuket:)))

süti beállítások módosítása