Góg, Magóg, Demagóg II
2007. január 29. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Góg, Magóg, Demagóg II

Nyakó István, a párt szóvivője elmondta, az új politikai szezon indokolta a miniszterelnök gondolatainak publikálását, amit minden párttagnak kötelessége is lesz (...) terjeszteni, annak a szellemiségét eljuttatni mindenkihez.

http://ma.hu/page/cikk/aa/0/162067/1


A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr631829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gallicus 2007.01.29. 12:44:06

hát ennél demagógabb pali mint ez a nyakó,nem sok van a világon,de azmszp-ben van bőven!Itt van például Uj/hülye/helyi István,aztán,Szekeres elvtárs,vagy az "ellető"Szanyi Tibor!Ezeknek a hülye dumája ésa hadovája határtalan!Semmihez sem értenek az égvilágon,de tücsköt-bogarat összehordanak,tájékozatlanságuk és mellébeszélésük már-már legendás!A fő titokgazda Tóth András,volt a következő diszpinty,de ő most háttérbe vonult,akárcsak az "ügyefogyott"Keller László,miután jó pár milliókat a hülye ügyeikkel kiloptak a zsebünkből,magyarul a semmire elszórták!

ergé 2007.01.30. 09:42:07

taken from the web
süti beállítások módosítása