Egynehány paranoiás kérdés a reformáció ünnepén
2006. október 31. írta: Oli bácsi

Egynehány paranoiás kérdés a reformáció ünnepén

Most hogy már van alkotmányozó nemzetgyűlésünk, és mintegy másfél ezer kitűnő magyar elfogadta a közjogi rendszert alapjaiban hazavágó marhaságait, néhány kérdés tolul az ajkunkra:

1. Mennyibe kerül a Toroczkai-féle Magyar Sziget szervezése (saccunk szerint alsó hangon 30 millióba) és ezt ki fizeti?

2. Kőrösi Imre, azon túl, hogy másfél évtizeddel ezelőtt elbazmegolta magát egy parlamenti felszólalásban, s ezzel új stílust teremtve törte az utat dr. Szabó Zoltán előtt, miért állhat a Szabad Kommunistamentes Igaz Ámde Teljesen Paranoiás Magyarország élén, ki választotta meg oda, és legfőképpen, őt a szarért nem hallgatja ki a rendőrség, amelyiknek van ideje arra, hogy kórházi ápoltakat abajgasson?

3. Van-e dzsungel, áthatolhatatlan hegyvidék vagy kiépült ellenálló mozgalom Magyarországon, amely rejti a bujkáló rockkocsma-tulajdonost?

4. Takács Andrást ki hajtja már el a bús francba?

5. Molnár Tamás mellett ki áll a saját megalomániáján kívül?

6. Who the fuck is Gonda László, Lanczner Ferdinánd, Kocsis Imre és a többi zombi, aki tüstént megjelennek, ha két födőt összeütnek, s a legbiztosabb jelei annak, hogy egy népmozgalom a semmibe/röhejbe hull a hazában?

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5116900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.10.31. 12:42:49

Engem még az is érdekelne, hogy a Szent Korona-tan, Szűz Mária, Csaba királyfi, a tehéngyík, a rovásírás, a csakrák, a Pilis, revízionizmus, Pogány Madonna meg a többiek hogy férnek ösze egyetlen, politikailag reális eszmerendszerbe?

Talán Dan Brown tudná?

Guild 2006.10.31. 13:30:49

Gondolom a kívülről egységesnek látszó csoport, ami most az új alkotmány megteremtéséért összefog, valójában több egymással is harcban álló mozgalomból tevődik össze.
Lásd még:
Júdeai Nemzeti Front
Nemzeti Fron Júdeáért
Júdeai Népfron
Magyar Nemzeti Front
stb.

amok 2006.10.31. 13:52:30

Sehogyan nem férnek bele egy eszmerendszerbe, de nincs is erre igény, a közös ellenség bőven elegendő az összetartáshoz. Az egymás közti konfliktusok majd a nyugiban előjönnek.

mborsik · http://abszurdisztan.freeblog.hu 2006.11.01. 18:13:19

Nagyrészt idióták mind, bár Toroczkaival nekem semmi bajom, Budaházy szerepe meg elhanyagolható. De hogy lehetne elérni azt, hogy legközelebb ne ezek a figurák kerüljenek a középpontba?

nyeglah 2006.11.01. 19:59:54

Lehet amúgy indexesen baszkurálni szerencsétlen Kossuth-téri lúzereket, de nincs sok értelme. Nyilvánvaló, hogy nagy részük futóbolond, kis részük meg NBH-ügynök, de az a javukra írandó, hogy ők tényleg ott szoptak a téren egy hónapig, s ha ők nem lettek volna, az elkúrtuk-gate már rég feledésbe ment volna, mint minden más botrány.
Amúgy senki nem akadályozza meg se Oli bácsit, se senki mást, hogy feláljon a pódiumra, és onnan mondja meg a jófej városi nemzeti szabadelvű fiataloknak is vállalható frankót.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.11.01. 22:49:58

Namost ehhez azt hadd tegyem hozzá, hogy valóban mind1 mit csinál a pár száz szerencsétlen ködhuszár. Annak viszont kevésbé örülök, hogy lassan végleg lejáratják az összes akerménnyire értékelhető nemzeti jelképet, a zászlóktól a himnuszon át a többi énekig.

Szerintem nincs ez jól, ha nyilván nem igaz, akkor sem lesz jó, hogy akit nemzeti zászlóval, vagy bármi mással látnak, egyből ezekhez a szerencsétlenekhez számítják.

Guild 2006.11.02. 10:22:57

A szélsőjobb elkerülhetetlenül felhasználja (de nem kisajátítja!) a nemzeti jelképeket. Még csak azt se mondhatjuk, hogy erre nincs joguk.
Annyit lehet tenni, hogy mi (nem szélsőjobbosok) is felhasználjuk azokat, még akkor is ha egyesek rossz helyre sorolnak be ezért.

Zser 2006.11.02. 23:15:42

Hozzátartoznak a képlethez. Nélkülük és a másik véglet nélkül nehezen mondanánk meg, merre van a közép.
süti beállítások módosítása