Emeszpés kisember
2006. október 30. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Emeszpés kisember

Blogom rendszeres kommentelői közé tartozik Morgolodo53, aki a szoci kisember archetípusa. Beszólásaiból kitűnő szociológiai elemzést lehetne írni. Frusztrációk, téveszmék, propagandaklisék színes egyvelegéből állnak össze kommentárjai. Ezt egy másik blogban találtam. Érdemes elolvasni, milyen emberekkel vagyunk összezárva a valóságos és virtuális világban.

"Én olyan országban szeretnék élni ahol betartják a demokrácia irott,iratlan szabájait,mindenki!!!Ahol abiroságokon nem az számit menyi pénze van valakinek,kinek a rokona,milyen beosztásban kővette el a tőrvénytelenséget.Hogy kinek van igaza nem a politikai hovatartozás határozza meg.Az orvosnak első a beteg meggyogyitása,és csak második a péz,a gyogyszerészek akik már millios vagyonokat kerestek,engednék a másikaknak is hogy megélhessenek.A mező gazdaságban dolgozo gazdák politikai tűntetésen nevegyenek részt egy párt érdekében sem.Gondoljunk bele a gazdálkodok akik az adofűzetők pénzén vett gépekkel dolgoznak és nem adoznak 5 millio FT-ig,TB-nemfűzetnek de ingyért veszik igénybe az egészségi szolgáltatásokat!Aki enyi támogatást kap mikor a bérből és fűzetésből élők mindenért fűzetnek,és legyűnk őszinték magyarországon a legkevesebb a dolgozok bére egész EUROPÁBAN,pedig ők termelik meg azt a pénzt amit az ország elkőlt,és ezért magas a halandoság nálunk!!Szőrnyen iritál nemcsak engem hogy olyan emberek akarják megmondan hogy mi jo nekűnk aki a munkát tankőnyvből ismeri,soha nem delgozott!!!Egyből politikus lett,csak azt nemértem hogy miből lettek a millioi .A családjának bányái,szőlleje.Ha jol tudom a papája párttitkár volt valamikor annál a bányaiparnál ami most a sajáttulajdona!!!!!"

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr3816868

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Página web relevante 2018.06.14. 01:44:46

estrellas para bb msn - How long does it take for modafinil to leave your

Trackback: relojes digitales mujer baratos 2018.05.14. 09:10:22

Hol használhatunk szitanyomást? - Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása