Tanulságok az elmúlt napról
2006. október 24. írta: Oli bácsi

Tanulságok az elmúlt napról

Rendőreink szarok. Vagy indokolatlanul túlreagálnak vagy beszart kis nyuszikák. A gumilövedék azért kicsit erős, asszem. Ez még nem Belfast, bazmeg. Azt pedig, hogy a velük konfrontálódó tömeget a hetekkel korábban bejelentett, legálisan meghirdetett tüntetés több tízezres tömege felé tolják, szakmai hiba (és akkor optimista vagyok). Akármit is mesél erről a vasedényprefektus (copyright by Para-Kovács Imre).

Tetszett a tank. Érzelmileg átélték a forradalmat, mindenki ezért izzít, még Andy Vajna is: ők meg megcsinálták.

A triphez GyF is hozzájárul a maga szerény eszközeivel. Reakciója Gerő Ernőére hajaz elég rendesen. Kicsit a Bíborfölde szerepjátékban érzi magát az ember, mindenki hozza a szerepét.

Jármi Tibor, az új rendőrségi szóvivő egy szegény kretén. Még Bárdos András (hogy el ne feledjük, GyF varadérói napozóágypartnere) is halálra szopatta, "Önöknek rendőröknek elég különös nyelvük van, ezért megkérdezem még egyszer: lőttek a tüntetőkre?") Fellépései másból sem álltak, mint a "kollégák" sajnáltatásából ("elveszik a homokozólapátjukat a csúnya fiúk"). Garamvölgyi legalább fineszes volt, csatornánként váltogatta a dumát: kemény rendpártit a nyuggereknek (ATV), beleérző, sajnálkozót a jobbosoknak (Hír TV).

Bár nem esek hasra azelőtt, hogy Török Gábor megint demokratának tartja Orbánt, nekem baromira nem tetszett a beszéd. Újabban elsajátított borzalmas stílusában nyugalomra intett, ok. Meghirdette az ikszedik aláírásgyűjtést: okosabbat nemigen tehetett. De mik ezek a "vörös rongyok" meg a "magyar élet"? Imrédy Bélát meg a Kormányzó Urat olvasgatta az este? Ez nem a kaposvári beszéd, meg a csodás forradalom. Még szerencse, hogy most mindenki mással van elfoglalva. 

GyF húzzon el.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr7716504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bitadani · http://tarsasjatek.blogspot.com 2006.10.24. 10:03:48

mellékszál, de sztem bárdos medgyessyvel nyaralt együtt...
nekem a kocsmákba beköszönő szabadság tetszett még orbántól.

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2006.10.24. 10:25:06

Nézz utána, kedves. Hisz te vagy a firkász.
Medgyessy Gyurcsánnyal és a Bárdos-házaspárral nyaralt Kubában.
Ez a link erről szól, nem Fidesz-közeli forrásból:
www.origo.hu/itthon/20030104ezentul.html

bitadani · http://tarsasjatek.blogspot.com 2006.10.24. 11:37:48

köszi, kedves. ezt nem tudtam, de a jobbtól nem szégyen tanulni.
süti beállítások módosítása