Berlini hétköznapok
2006. október 24. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Berlini hétköznapok

A tegnapi pesti összetűzések kispályások a berlini hétköznapokhoz képest. Az ottani illegális anarchista felvonulásokon az Atari Teenage Riot nevezetű technopunk együttes üvöltözi a kamionról, hogy "fuck the police" meg "revolution", a zúzás közben rendőrök kickboxolnak a punkokkal a színpad előtt. Hardcore.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr8516520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Guild 2006.10.24. 15:05:12

Na azért álljon meg a menet!
Mi ez a kis dulakodás, meg "fuck the police" a mi október 23-i megmelékezésünkhöz képest!
Hol itt a tank, a 2 méteres úttorlasz, az utcakő, a molotov koktél? A másik oldalon meg a könnygáz, a fejre célzott gumilövedék, a locsolókocsi meg a kardlapozó lovasrendőr?
Szerintem Budapesten simán lerángatták volna azt a csókát a kamionjáról, agyba főbe verik, aztán ráhúznak 3 évet lázításrét. Ott meg gondolom akit bevittek másnap reggel szépen hazaengedik, hogy anyuci ne aggódja túl magát.
Legyünk végre büszkék magunkra! Nincs még egy rendőrség, amelyik ilyen nagy zajjal és ennyi civil áldozattal tudna megfékezni pár száz üvöltözőt.
süti beállítások módosítása