Az ország, ahol mindent szabad
2006. szeptember 28. írta: sHelf

Az ország, ahol mindent szabad

Az Index visszatért a jól megszokott kinézetéhez, ezzel szerintem lezártnak tekinthetjük az Elkúrtuk 2006 botrányheteket. Persze sokáig slágertéma lesz még a jobboldalon, de nem valószínű, hogy bármiféle direkt belpolitikai következménye lesz. Ez természetesen sajnálatos, ilyen ország nincs sehol, és legalább, bár keserű szájízzel, de végre egy kicsit kuriózumnak érezhetjük magunkat. Az ország, ahol a kormánynak mindent szabad.

Persze elszólásokból sosem elég. Szó se róla, a jobboldalon is akad jó pár, de mintha balról mostanában hatványozottan többet kapnánk. Csak azt tudom javasolni ironikusan, hogy get used to it, úgy tűnik, hogy még egy ideig nem igazán fog változni. Mégegyszer: sajnos.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr7715404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása