Tündöklő otthonunk
2006. szeptember 08. írta: nénike

Tündöklő otthonunk

Komoly önvizsgálatra késztetett a főpolgármester tegnapi kijelentésével. Az uno.hu-n ill. a Népszavában áttörni képes hír szerint a rendszerváltás óta az elmúlt 4 év volt a Fővárosi Önkormányzat legsikeresebb ciklusa.

Mondom, önvizsgálok, hogy mi lehet az a giga beruházás amit szem elől tévesztettem. Talán a XV. kerületi fütgázmosó miatt hallelujázik? Vagy azt üzente így, a maga szégyenlős módján, hogy az első 12 év a rombolás időszaka volt amihez képest a lázas semmittevés már siker? Help!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr8814430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nénike · http://mandiner.hu 2006.09.08. 12:30:48

Sajátomba passzolom jobb híján. Sikeres önkormányzat, toleráns város.

"Kis buzi vagy Tarlós!" - kiabál egy helyi Demszky-rajongó a Harminckettesek terén, miközben a jelölt megközelíti a buszmegállóban a Fidesz aláírásgyűjtő standját. (Index, Tarlós kampány körút riport)

süti beállítások módosítása