Materazzi is bevallotta
2006. szeptember 06. írta: sHelf

Materazzi is bevallotta

Most, hogy már Materazzi is vallott, éppen ideje lenne egy bocsánatkérésnek a magyar kormány részéről is. Bár az olasz focista csak egy egyszerű mondatról számolt be ("inkább a nővéred kellene"), holott a felvételek szerint jóval hoszabb ideig mozgott a szája, mégis, Gyurcsányéktól is elég lenne egy "bocsi srácok, ezt elcsesztük".
Az ország azonban lendül tovább, bocsánatkérésre nincs idő, a propaganda nem áll meg. A cél a 2010-es választások megnyerése, egy predomináns pártrendszer megalapozása (lásd skandináv államok), és ezzel egyidőben a másik oldal leépítése. Az irány jó, az egyetlen ami miatt én aggónék a helyükben, hogy kibírja-e az ország kasszája 2010-ig, és hogy addig mennyit fog rinyálni az EU. Mert ezek bizony fontos tényezők, a skandináv államokban ez nem jelentett problémát.
De ki nyeri meg az önkormányzati választásokat?

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr2814339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása