Vis Maior
2006. augusztus 24. írta: TuRuL_2k2

Vis Maior

Sikerült megtalálni a felelőst: Vis Maior. Ő volt az. Ő nem engedte, hogy bő órával a vihar előtt hazaküldjék Budapest népét. Ő akadályozta meg a Fővárosi Védelmi Bizottság elnökét és a Miniszterelnöki Hivatal illetékeseit a tájékozódásban. Ő kényszerítette a pirotechnikusokat, hogy a jogszabályokra fittyet hányva, erős szélben is rakétázgassanak. Ő akadályozta meg, hogy a teljes belvárost beharsogó hangosítást a t. közönség tájékoztatására használják. Ő akadályozta a közvilágítás felkapcsolását. Az az egy mázlija van, hogy nem köztisztviselő, mivel akkor az Isten sem mentené meg a fegyelmitől, a felfüggesztéstől és a kirúgástól.
Az embernek meg eközben az a kínos érzése van, hogy ez az ország nem működik. Egyszerűen nem - legyen szó akár tragikus viharról, akár villamosokról, akár konvergenciáról. :(

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr2013115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása