Kuncze búcsúja a Klubrádió médiaszínpadától
2013. október 26. írta: TuRuL_2k2

Kuncze búcsúja a Klubrádió médiaszínpadától

Kuncze_Gabor_Klubradio_cian_otos.png

Csütörtökön, a kitűnően sikerült október 23-i közös ellenzéki megmozdulás másnapján megvált eddigi műsorvezetőjétől, Kuncze Gábortól a Klubrádió. Közleményükben így búcsúznak:

„„Kuncze Gábor az október 23-i ünnepen a média színpadáról átlépett a politika színpadára. Látványos sikerére a Klubrádió minden hallgatója és munkatársa büszke lehet. A kampányhoz közeledve a médiumokra még szigorúbb szakmai és etikai szabályok vonatkoznak, mint máskor. A Klubrádióban a műsorvezetők nem résztvevői, hanem közvetítői a politikai versenynek.

Másokkal ellentétben mi komolyan vesszük az etikai normákat, ennek is köszönhetően tekintik oly sokan rádiónkat A közszolgálati adónak. Kuncze Gábornak sokat köszönhet a Klubrádió, nemcsak szellemes és felkészült munkatársat ismerhettünk meg a személyében, hanem rendkívül fegyelmezettet is. Politikusi fellépésének a ténye és nem a minősége összeférhetetlen a rádiós státusszal, ezért ezen a téren szüneteltetjük a közös munkát. Szurkolunk neki, de visszavárjuk.”

Csakhogy: Kuncze Gábor 2008-ban az SZDSZ országgyűlési képviselőjeként lett a rádió műsorvezetője, annál egyértelműbb politikusi fellépést pedig nehéz elképzelni. Mint ahogy az általa alapított és vezetett Szabadelvű Polgári Egyesület sem a média, hanem a politika színpadán lép fel születése óta, az Együtt 2014-et támogató aláírásokat gyűjt és polgármesterei is vannak. Kuncze október 23-i szereplése sem érhette váratlanul a rádiót, mivel már bő másfél hete tudni lehetett, hogy az SZPE is fellép a közös színpadon, a logójuk ott volt a reklámokon is:

Bajnai_Gordon_Egyutt_oktober_23_SZPE.jpg

A politikai szerepvállalás tehát nem újdonság, így más oka lehetett a hirtelen búcsúnak. Eörsi Mátyás, volt SZDSZ-es képviselő szerint egyenesen az MSZP elnöke gondoskodott Kuncze eltávolításáról: „És úgy tudom, Mesterházy személyesen intézkedett.″ Hasonló gyanúra kérdez rá Orosz József, a Klubrádió korábbi műsorvezetője is: „szeretném tudni, hogy Mesterházy Attila felhívta-e Vicseket, a Klubrádió főszerkesztőjét vagy sem?″.

Orosz kérdéseire Vicsek Ferenc azt válaszolta, hogy „Mesterházy Attila nem hívott. (Ha felhív, megnehezítette volna a döntést.)″, de ez édeskevés a kedélyek megnyugtatásához, továbbra is forrnak az indulatok Kuncze távozása körül, a Galamustól, a Gépnarancson át a Klubrádió facebookos oldaláig. Kuncze csütörtökön az ATV-ben azon sajnálkozott, hogy nem volt lehetősége elköszönni hallgatóitól, majd pénteken Bolgár György műsorában lehetősége nyílt erre.

A történet ezzel még aligha ért véget, de a Klubrádió ebből már sehogy sem jöhet ki jól. Már az is abszurd volt, hogy az NMHH éveken át tartó, kicsinyes gáncsoskodása a hazai szólásszabadság nemzetközileg ismert szimbólumává tette az adót, de ennél is ironikusabb, hogy most a baloldal rántja a sárba ezt az ikont.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr925598330

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Széthúzás Szövetsége 2013.10.26. 17:52:24

A Nagy Baloldali Összefogás krónikája a Gyűrűk Ura nyomán. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.            

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wanker cunt · http://freeliveteencams.com 2013.10.26. 16:40:34

Nagyon nem tudom sajnáli a ciántablettás pedofilt..

Robinzon Kurzor 2013.10.26. 16:46:24

"Már az is abszurd volt, hogy az NMHH éveken át tartó, kicsinyes gáncsoskodása a hazai szólásszabadság nemzetközileg ismert szimbólumává tette az adót, de ennél is ironikusabb, hogy most a baloldal rántja a sárba ezt az ikont"

Turulkám, ennyire ne játszd az ostobát.
Ez így egy Bolgár György-féle csúsztatás.

Mert hát azért nem mindegy, hogy egy pártirányítás alatt álló állami hatóság próbál elhallgattatni adminisztratív eszközökkel egy büszkén (!) vállaltan ellenzéki (tehát eleve elfogult) rádiót, vagy egy rádió főszerkesztője -- még ha önmagában nyilván hamis érvekre hivatkozva -- kirak egy, a szerkesztési elvekbe már nem passzoló műsorvezetőt.

Utóbbit tekinthetjük emberi minőségi és/vagy sajtóetikai kategóriának. (Amit persze a Mandi sem kér számon soha mondjuk Borókain vagy a HírTV-n.)

Előbbi meg alkotmányos alapjog durva megsértésre tett állami kísérlet.

A NER előtt még nem tettél volna úgy, mintha nem értenéd a kettő közötti különbséget.

wanker cunt · http://freeliveteencams.com 2013.10.26. 16:51:24

@ob.szerver: Azt azért ne felejtsd el,hogy a csúnya diktátor zotbán elengedett 100 milliós adótartozást.Sőt,azt se felejtsük el,hogy az szdsz a mai napid 500 millióval tartozik.Gondolom,majd az adófizetők kipengetik szokás szerint.Ő meg majd dörmög a szektás söpredéknek az atvn arról,hogy a zorbán így-úgy ellopja a pízet.lol

Google 2013.10.26. 16:53:06

Ha jól veszem az adást, Gyurcsány próbálja éppen Mesterházyt legyűrni, Bajnait maga mellé édesgetni; először a tanácsadója lenne, aztán valamilyen minisztere neki, és aztán jól megpuccsolná - ahogy csak ő tud puccsolni.
Remélem, addig keveri a szálakat, amíg maga bonyolódik jól bele! Már ráférne, valósággal ordít a pofonért. Az összeférhetetlen ember archetípusa.

MACISAJT 2013.10.26. 16:59:17

„A lakásunkba belépve ott folytattuk, ahol abbahagytuk, én pillanatok alatt lefejtettem róla a ruhát, ő nem is vacakolt ezzel, csak a farkamat szabadította ki a nadrágom szorításából, és rögtön az előszobában egymásnak estünk, mégpedig oly módon, hogy háttal az ajtónak feszítettem a feleségemet, az egyik combját magasra fölemeltem, a farkamat az így megnyíló alagútba csúsztattam, és folyamatosan vertem, döngöltem, hogy zengett a folyosó.”

(Részlet Bolgár György , a Klubrádió műsorvezetőkének "Vágy" című "regényéből"...)

Valóraváltógép 2013.10.26. 17:02:09

@MACISAJT: És valami ízlésesebb is előfordul benne, vagy végig ennyire... naturalista?

Gazdagréti Jack Bauer 2013.10.26. 17:52:06

Gyerekek, olyat nem lehetne csinálni, hogy akit egyszer kikúrtak a választók a parlamentből, az soha többet ne mehessen vissza? Még takarítani se. Oszt csók. Kuncze, Gyurcsány, Bokros, Fodor, ezek mind olyan emberek, akiknek rég el kellett volna tűnniük a közéletből. Szerintük is mocskos a politika, de tíz körömmel kaparnak a húsos fazékhoz. Nem vennék rá mérget, hogy azért csinálják ezt, hogy a választókon segíthessenek. Kuncze is milyen hamar megtalálta az utat Bajnai mellé, szánalmas volt, ahogy AZONNAL bepróbálkozott. Fodor dettó. Bokros meg -ki tudja miért- bárki mellé odaállna, ha bejuthatna a parlamentbe. Csak azért kéne ezekre szavazni, mert ők voltak a nagy rendszerváltók? Köszi, az is milyen jól sikerült, srácok! Nulla támogatottság mellett észt osztani és már azon marakodni, hogy kinek mi jut.
Őszintén szólva nagyon nem bírom a Fideszt, de ha EZEK jelentik az alternatívát, akkor köszi, de nem szavazok. Nem érdekel. Jóérzésű ember ezekre a hiénákra nem(sem) szavaz.

Szerencsére a Farkasházy-féle szárszói divatbemutatón világossá vált, hogy ezek nem kormányt nem váltanak, de az egyik felük a parlamentbe se kerül be, a másik felük, ha szerencséje van Magyarországnak, akkor felaprózza magát. Igaz, ez azzal jár, hogy Orbán kell még egy darabig nézegetni, az se kellemes. Azt mondjuk nem értem, hogy a sokszor hivatkozott baloldali értelmiség azt hányja Orbán szemére, hogy nem tanul a történelemből. Ők sem, hiszen ha tanultak volna, akkor tudnák, hogy a komcsik mindig a saját embereiket tették el legelőször az útból. Hátulról mellbe, kedves elvtárs. Kuncze-maci még örüljön, hogy nem 60 éve akadt egy baloldali pártvezető útjába, mert akkor jött volna a lefüggönyözött fekete Pobjeda, meg a wellnessprogram valamelyik börtönben, aztán 5-6 év sitt után mehetett volna segédmunkásnak a téglagyárba...

én már a fény gyermeke vagyok 2013.10.26. 17:52:39

Jobboskáim ennyi mindent tudnak Kuncze Gáborról mint műsorvezetőről? Ki hallgat akkor Lánchíd rádiót?

Balt 2013.10.26. 18:07:57

Szegény Prisztás József, most mit szólna...?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.26. 18:10:43

@ob.szerver: Akkor titeket agyon kell verni, mert a döglött kutyánál jobban semmiben nem marad benne jobban a verés.

zobod 2013.10.26. 18:11:16

Kuncze WTF. Azt hittem, már rég eltakarodott a közéletből, erre kiderül, hogy az éterben osztja az észt, és van olyan idióta, aki még hallgatja is. Szemét bunkó, 2006 őszén szórakozott az összevert demonstrálókon, a Parlamentben mártíriuszozott a nagy demokrata. Miféle hitvány macskajancsik kerülnek még elő a baloldalon.

elizon pucsnik 2013.10.26. 18:14:32

@MACISAJT:
Készíthetnének rádiójátékot belőle:
Vulgárúr - Miska kancsó
Vulgárné- Ági anyó
Farok- a Szalámis
Alagút - Mélytorki ica
Ha szerepel benne g3ci is, azt bárki játszhatná.
Politikailag korrekt, teljesen semleges,kikezdhetetlen adás volna.Mint általában.

Szélmalomharcos 2013.10.26. 18:23:18

Végül is igazat mondott Heller Ágnes a svéd televízióban: joggal lehet ma Magyarországon attól rettegni, hogy politikai okból elveszíti valaki az állását

Lám ez történt Kuncze elvtárssal

rfbzs 2013.10.26. 19:00:48

@Kandeláber:
Neked persze hiába mondom, de
nagyon jól vezetett műsort a Klubrádióban, olyan riportalanyokkal, akiket kedvelünk.

rfbzs 2013.10.26. 19:05:25

@zobod:
Miféle macskajancsik?
Hát annyira szarravalók mint te, biztos nem.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.10.26. 19:14:24

botrányos cenzúra...nem is értem a 40 értelmiségi miért nem ír levelet...?
nyíltat persze

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 19:16:19

@Dzoltán55: Ha ingatlanfedezetük van, miért nem fizetnek?

Nem 420 millió hanem már több mint 500. Szadeszeseknek is megy a késedelmi kamat, hiába ők találták fel..:D.

1055 2013.10.26. 19:26:13

@Holger Hartland: Hogy miből élnek? A Strabag Demokraták?

zobod 2013.10.26. 19:34:59

@rfbzs: sértett kis önérzeted a hajadra kenheted. Levitézlett macskajancsik. Amit a közelmúltban láttunk, ennyit tudnak, ennyit érnek.

n0ri60 2013.10.26. 20:13:18

Az SZDSZ tartozására ott az ingatlanfedezet. Vagy azt a Fidesz ingyen szeretné lenyúlni? Ja, és hiába hisztizik itt az egész jobbant társaság, Kunczét sokan kedvelik, és még az se kizárt, hogy még látjuk a politikában.

Hipok Rita 2013.10.26. 20:18:54

A fasiszta Magyarországon elveszti az állását, aki részt vesz egy ellenzéki nagygyűlésen!

házelnök 2013.10.26. 20:28:31

A Vicseknek kellene valami új munkahely.Idegesítő a stílusa az ATV fórumában is.

házelnök 2013.10.26. 20:31:46

@Gazdagréti Jack Bauer:
Az a baromarcú bigott orbán bejutott egyszer is a parlamentbe önállóan?

czjanos 2013.10.26. 20:44:36

Kuncze Gábor akkor lépett volna a politika porondjára, ha helyet kért volna magának és formációjának az osztozkodás tortájából. Nem kért. Elmondta a véleményét. Ezt a véleményt fel lehet (sajnos) úgy fogni, hogy olajat öntött a tűzre a Mesterházy elleni, spontán demonstráció érdekében.
Mesterházy egyébként a kétszeri hölgyeim és uraim, valamint az ugyancsak kétszeri felcsúti Maradona szavakkal csak az ürességét akarta palástolni. Nem sikerült. Az imént néztem egy TV-műsorban Tétényi Évát: azt mondta (amivel maximálisan egyetértek), hogy hátra kellene lépni a mostani elsőknek és egy szakértőre bízni az egyetlen lista vezetését.

Dr.Bio74 2013.10.26. 20:46:33

gyurcsány,mesterházy,kuncze,orbán, meg a tisztes megélhetési slepp, akik nagyon jól megélnek abból, hogy sokan el tudnak vitatkozni azon, hogy:
- nem mindegy ki lop
- akkor hülyébb e ha van rajta sapka, vagy ha nincs

A klub rádiót meg próbáltam hallgatni, mert hát tényleg ez az egyetlen fityiszes hülyeségáradattal nem fertőzött rádió, de rá kellett jönnöm ugyanolyan szar minta királyi média. Kemény öt percig szórakoztató, aztán rájössz, hogy ezek is komolyan gondolják a hülyeséget és kifordul a gyomrod.

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 20:50:40

@czjanos: 'Tétényi Évát: azt mondta (amivel maximálisan egyetértek), hogy hátra kellene lépni a mostani elsőknek és egy szakértőre bízni az egyetlen lista vezetését. '

Van benne vmi, ha a fidesz kölcsönadja Orbánt még nyerhet is a baloldal.

ob.szerver 2013.10.26. 20:53:20

@rfbzs:

Te ezt nem érted.

Kuncze egész politikai pályafutása alatt értelmesen, jó humorral és (legalábbis politikusi mértékkel mérve) tisztességesen beszélt. Nem lopott, korrupciós vádak fel sem merültek vele kapcsolatban. Jelenleg sem törekszik közpénzből történő megélhetésre, nem pályázik semmilyen pozícióra.

Az orbáni és fideszes morális nívóhoz azonosultakban mindez agresszivitásba torkolló frusztráltságot és gyalázkodó kommenteket vált ki.

Hát, nagyjából erről van szó.

czjanos 2013.10.26. 20:57:32

@Lucky Larry Silverstein: Nocsak, szabadulni akarsz Orbántól?

czjanos 2013.10.26. 21:00:57

@ob.szerver: Egyetértek, azzal, hogy kiegészítem: határozottan és keményen beszélt! Azon pedig nem lepődöm meg, hogy a vakkomondoros miliő nem tud mit kezdeni azzal az egészséges, jó humorral!

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 21:02:44

@ob.szerver: Az Szdsz Megyó szerint tele volt korrupciós ügyekkel, és annyira leszarta a választóit, ez volt az első rendszerváltó párt amelyik eltünt a süllyesztőben.

www.gondola.hu/cikkek/37887-_Az_SZDSZ_tele_van_korrupcios_ugyekkel__-_kerdesek_Medgyessy.html

Ez akkor volt amikor Kuncze 'Gojfront' Gábor vezette a pártot.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.10.26. 21:05:20

@maroz: Felügyelőbizottsági tagság? Ez ám a meritokrácia. :)

@Bell & Sebastian: Fodor Gábornak is földje van?

@1055: Igen, hogy miből élnek. Tényleg érdekel. Mit dolgozik egy bukott politikus, aki vissza szeretne térni? Vagy összegyűjtött annyi tőkét, hogy már ne kelljen dolgoznia?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.26. 21:14:22

@ob.szerver: Bizonyos balatoni ingatlanok kapcsán felmerült némi kétely. Nem is kicsi.

A szerelő 2013.10.26. 21:15:15

E miatt a húzásuk miatt elmehet a fenébe a klubrádió. Bekaphatják.

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 21:17:37

Kuncze hitelének a joviális kinézetén kívül a másik oka

hogy ő bukott meg a legkorábban, és a sok alzheimeres

akár patyolattisztának gondolhatta a többi ballib

performanszharcos között ennyi idő távlatából.

zobod 2013.10.26. 21:21:50

@ob.szerver: a kilencvenes évek legsötétebb gengsztervilága idején volt belügyminiszter. Mikor Szeva bácsi, a tavaly elfogott keresztapa, Fenyő János és hasonló figurák alakították a viszonyokat és élték világukat, amibe legfeljebb egymás elleni merényleteik zavartak bele. Mert a Kuncze vezette belügy nem nagyon. Megélhetési bűnözés, ez is hozzá kötődik. Erről beszélj, az eredménytelenségről, alkalmatlanságról, nem az általad humornak tartott rosszindulatú és bárgyú beszólásairól. Vagy arról, hogy miután az szdsz és mszp egymással nagy egyetértésben szétlövették a 2006 őszi fidesz demonstrációt, még Mártíriuszozott is egyet, ez neked a jó humor? Neki, mint szdsz elnöknek és vezető politikusnak személy szerint van abban felelőssége, hogy a liberalizmust a rendszerváltás utáni Magyarországon az szdsz ténykedésén keresztül ismerhettük meg, és így joggal vált szitokszóvá.

Wagem 2013.10.26. 21:41:55

A ciános tolvaj lapátra került. végre!!

val 2013.10.26. 21:48:42

Már bocsánat, de Kuncze önmagában minket is minősít. Egy normális országban ugyanis neki felkopna az álla.
Egy kevésbé normális országban börtönkoszton élne.
Nálunk viszont köszöni szépen (a pénzünket), nagyon jól érzi magát.

Never 2013.10.26. 21:51:48

Muhahaha. Politikusok es talpnyaloik egymás közt. Száz ilyet, ezret!!!!

Anselmo 2013.10.26. 22:02:50

Pedig már épp hallgatni akartam.

vasmargitt 2013.10.26. 22:32:18

hálistennek, mennyivel jobb a helyzet a közrádióban, nem beszélve az inforádióról, a lánchídrádióról és a fideszes szócsövek tömegéről.

oda eleve csak azok kerülhetnek be, akik:

1. garantáltan nem tudják egyeztetni az alanyt és az állítmányt.

2. bizonyítottan az újságírói szakma legalját képviselik. erről a munkásőr bencsik anadrásnak, a népszabis bayer zsoltnak, a szAKMA LESZIMPATIKUSAB ARCÁNAK, STEFKA istyunak kell bizonyítványt kiállítani a számukra. ha nők, más erényeikkel is pályázhatnak.

3. bizonyítaniuk kell, hogy minden körülmények között alkalmazzák a sajtóval szemben meghatározott lenini hármaselvet: kollektív agitátorok, kollektív propagandisták és kollektív szervezők lesznek a

a csüngő hasú diktátor és pereputtya további gazdagodásnak szolgálatában.

4. bizonyítaniuk kell, hogy a nyelvük hegyén lógó szarcsomó valóban a csüngő hasú diktátor végbeléből származik.

beláthatjuk, hogy kunczének semmi esélye azon a fertályon. alkalmatlan totálisan.

reméljük, hogy az említett térfélen mozgó zombi "újságíróknak" gyorsan kitelik mandátumuk és a csüngő hasú diktátorral együtt vonulnak majd egy dohos tömlöc legmélyére az idők végezetéig.

Gribbin János 2013.10.26. 22:53:26

A Klubrádió és legfőképp Vicsek eljárása minősíthetetlenül torz lelkületre vall. Ha a főszerkesztő nem mer leülni személyesen Kunczéval megbeszélni ezt a kényelmetlen dolgot, ha Kunczénak kell rákérdeznie telefonon, hogy "akkor most ne vezessek műsort?", hát akkor az mindent elmond. Ez a sunyi és végtelenül beképzelt főszerkesztő a KR legjobb munkatársainak törte ki a nyakát: Bocskay, Orosz, Mihancsik, Mátyási stb., és hozott helyettük a legmocskosabb ótvaros kültelki selejtből újakat: Para, Havas, Rangos. Csak úgy halkan kérdezem meg: ugyan kit fog a mikrofon elé ültetni csütörtökön? Netán ő fogja idétlenül végigvihogni az a másfél órát? Ő, aki szakmailag - valamikor, nagyon régen - tisztességes másodvonalbeli újságírónak látszhatott? Mára az alákérdezés Obersovszky léptékű tanítványának tekintheti magát. Súlyos jellemhibákkal terhelt személye komoly akadálya a mára végképp megrozzant magyar média feltápászkodásának.

maroz 2013.10.27. 07:22:27

@n0ri60: Igen, egészen pontosan ez ma a balliberális oldal mindösszesen mondanivalója. Lézengenek mindenféle ritterek, és pontosan arra gondolnak, amire te is célzol: hogy talán még egy kicsit visszatérhetnének ők is. Ennyi ma a balliberális oldal mondanivalója.

Amúgy meg a poszt arról szólt volna, hogy a balliberális oldal médiája is fillérre pont ugyanolyan aljas, elvtelen pártmédia, mint a jobboldalé, és vicces az, hogy pont ennek a balliberális lakájmédiának a zászlóshajója lett egyúttal nálunk a Szent Sajtószabadság szűzies szimbóleuma. Te ezt nem tartod lényegesebb dolognak, mint azt, hogy megcsinálja-e még egyszer Kuncze Gyurcsányt?

n0ri60 2013.10.27. 08:17:33

@maroz: Más fórumon leírtam, a legszomorúbb az egészben az, hogy az MSZP ugyanúgy beleszólhat a szerkesztésbe, ahogy a közmédiában a Fidesz teszi. Itt csak a szélsőjobb örömködésére reagáltam.

tevevanegypupu 2013.10.27. 08:36:30

Nagy veszteseg nem ert, soha nem hallgattam a Klubradiot es a rettento sok cirkuszt sem ertettem korulotte, de nem is fontos. bukott liberalkommunistak (vagy forditva) gyujtohelye gondolom. Fiala Janos konyvebol ugy kb. lehet tudnik, hogy ez a vilag milyen..de persze Fiala is odatartozik..csak megsertodott parszor.

maroz 2013.10.27. 08:45:03

@n0ri60: Hát igen, örömködnek, de azért valljuk be őszintén, van okuk rá. Ez van, tessünk alázattal viselni a kisebbségi sorsunkat.

tevevanegypupu 2013.10.27. 08:45:06

Egyebkent ha liberalis lennek nem sajnalnamKunczet, ha valaki, o aztan szinten hozzajarult ahhoz, hogy az szdsz meg jobban tonkremenjen, meg jobban lezullesztette ostoba, buta, faragatlan megnyilatkozasaival..nem is beszelve a Gyurcsany fele bizalomszavazassal..kereszteny ember letere rosszabb volt mint az szdsz-es zsidok, mert ha nevleg is, de az elukre allt. A ciantablettaval pedig vegkepp elasta magat.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.27. 08:54:23

@tevevanegypupu: Fogalmam sincs, honnan veszi mindenki Kunczéval kapcsolatban a kereszténységét. Kb. annyira keresztény, mint én mohamedán. Kuncze egy nagy büdös zsírparaszt zsidó, slussz. Tudod, Gyurcsány is bérmálkozott minden héten, oszt mégis. Rokobauer Havas Svábvagyok Henriknek is egy nagy baszom kereszt lóg a nyakában, de Feldmájernek csak tudta azt mondani, hogy "mi, zsidók".

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.27. 08:58:11

@dr.Hüppögő Balneológus: Humoros írás. Hiába no, a humor amúgy zsidó genetikai örökség. Erre jó példa a vincent banda, ott csupa humoros zsidrák található.

vantaan 2013.10.27. 09:06:15

@Mr Falafel: No most gondolj bele az egészben az a legnagyobb vicc ,hogy mindezt a Te zsidó-fóbiád gyógyításáért csinálják! Tényleg röhögnöm kell.
Azért vigyázz mert ezek képesek és valamelyik kezelésed alatt hipnotikus állapotodat kihasználva még utóbb meg is csonkolnak téged.

Kandeláber 2013.10.27. 09:16:41

@rfbzs: Nézőpont kérdése, hogy ki kit kedvel.
Gondolom Alföldi, Feldmájer, Gyurcsány, Székhelyi meg hasonszőrű, tudjukkik által kedvelt riportalanyai voltak.
Tényleg, a kummogását lehetett egyáltalán érteni, vagy állítani kellett valamit a készüléken?

rfbzs 2013.10.27. 10:11:00

@ob.szerver:
De értem, és pontosan úgy, ahogyan te.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.27. 10:28:40

@vantaan: Nem tudom az én állítólagos zsidó-fóbiám nevetségesebb, vagy a bolsevik, arafatcsókolgató, arab terroristákat pénzelő fajtád rendszerváltás utáni bezzegzsidóskodása.

Kandeláber 2013.10.27. 10:36:05

@Mr Falafel: Milyen hirtelen váltak cionistákká az addig Izraelre köpködő médiamunkások, úgynevezett politikusok, úgynevezett művészek '90 után.
Az agresszor Izraelből a demokrácia közel-keleti erős bástyája lett...
Így van ez.
Mellesleg én '90 előtt még szimpatizáltam is Izraellel...:D

Vidéki 2013.10.27. 10:42:37

Álszent albérleti duma a Klubrádiótól:

„Politikusi fellépésének a ténye és nem a minősége összeférhetetlen a rádiós státusszal, ezért ezen a téren szüneteltetjük a közös munkát. „

Csakhogy: Kuncze Gábor 2008-ban az SZDSZ országgyűlési képviselőjeként lett a rádió műsorvezetője, annál egyértelműbb politikusi fellépést pedig nehéz elképzelni.

Eörsi Mátyás, volt SZDSZ-es képviselő szerint egyenesen az MSZP elnöke gondoskodott Kuncze eltávolításáról: „És úgy tudom, Mesterházy személyesen intézkedett.″

Mesterházynak minden oka meglett volna rá.

"Te vagy az útban!", "Lépj hátrébb!", "Takarodj!", "Ne mellébeszélj! Összefogást!" – többek közt ezeket kiabálják a tömegből egyesek a láthatóan zavarban lévő Mesterházynak.

Gyurcsány az előtte és utána fellépő Kunczével és Fodorral is összejátszhatott

Kuncze volt ugyanis az első a színpadon,

aki beszédében nyíltan nekiment az október 22-én kötött ellenzéki paktumnak:

koordinált jelöltállítás helyett közös egyéni jelölteket KÖVETELT,

a külön E14 és MSZP-lista helyett pedig közös listát és közös listavezetőt.

Később a Gyurcsány után fellépő Fodor is a megállapodást kritizálta

és azt kérte, hogy a színpadon megjelenő többi pártelnök pártocskája is kapjon helyet a szövetségben.

Gyurcsány Ferenc pedig szónoklatában visszautalt Kuncze beszédére, barátjaként említve őt.

vantaan 2013.10.27. 10:43:10

@Mr Falafel: Szerintem a TE zsidó-fóbiád! Ugyan is nekem nem jön-jött be sem Arafat sem a bolsevikok!

Dzsentrisvihák 2013.10.27. 12:29:50

"Csütörtökön, a kitűnően sikerült október 23-i közös ellenzéki megmozdulás másnapján " - Már itt fuldokoltam a röhögőgörcstől...
Maga a sztori (gyk.: az übrdemokratikusszólásszabadságista, elnyomnakminketazingyenfrekvenciával "zászlóshajó" kipakolja Rozmár elvtársat, akkormostkitkellnácizni!?, nemtalálomafasisztázhatóbűnbakokat!!!, brü-hü-hü....) pedig egy kalap üledék, ami még PR-cikknek is gyenge.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.27. 12:57:22

@Mr Falafel: A jó elvtárs hajlékony, úgy hajladozik, ahogy a szél fúj.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.10.27. 13:22:50

de ennél is ironikusabb, hogy most a baloldal rántja a sárba ezt az ikont."

HA most.
nem rántja senki, csak mártírkodik kicsit

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.10.27. 13:25:30

@maroz: az még biztos megvan neki. a rendszer nem hagyja cserben a katonáit

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.10.27. 13:28:40

@Észmegálló: ez a dési is egy ugyanolyan jótétlélek mint kunce apó

SzaGyu 2013.10.27. 13:30:01

Az MSZP "meghackelte" a Klubrádiót.
Ehhez Arató András és Vicsek Ferenc asszisztált. Védekezésük, indokuk arcátlan!
Milyen rádió az, amely drága SMS-ekből tarja fenn magát és közben a hallgatói ellen "bűvészkedik" az MSZP segedelmével?
Arató András is felmenthette volna önmagát akkor amikor kiment Brüsszelbe és a politika színpadára lépett.
Vicsek főszerkesztő elvtársról meg már nem is érdemes szót ejteni, annyira sajnálatra méltó.

vantaan 2013.10.27. 14:08:22

@Mr Falafel: Mutass 1 hozzászólásomat amely szerint valamikor is bírtam a bolsikat!
Rólad el tudom képzelni, hogy valami Tszcsé párttitkár leszármazottja vagy. Ugye? No az apuka merre járt 1952-53-ban? No? Padlás söprés ....

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.27. 14:14:34

@Kandeláber: Rád akartam előzményezni, erre magamra előzményeztem. :-))

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.27. 14:16:56

@vantaan: Apuka kicsi gyerek volt akkor. Amúgy sem az számít, ki volt párttitkár, hanem az, hogy ki maradt az a rendszerváltozás után is, ha érted. Titeket, bolsikat ki lehet hozni a kommunizmusból, de a kommunizmust nem lehet kihozni belőletek.

vantaan 2013.10.27. 14:50:25

@Mr Falafel: "Amúgy sem az számít, ki volt párttitkár, hanem az, hogy ki maradt az a rendszerváltozás után is, ha érted" Nem értem.
Akkor Te is Kádár segge lyukából "leledzel"?

Gondoltam. Ugyanis szerintem a nemzet tudat, a polgári viselkedés kultúra az öröklődik. S aki nem rendelkezik alapokkal az próbálja magát nemzetinek és polgárinak festeni. Lásd Orbán Viktor esetei a protokollal. .... de hát ...no ez van. Majd a 3. vagy 4. generáció talán már nem szarik a svédasztalra.

Valóraváltógép 2013.10.27. 15:14:34

@vantaan: Pontosan ezért a rátarti pökhendiségért szokták a polgárságot kigúnyolni. :)
A nemzettudatot meg egybe írják. Lehet így is, csak akkor mást jelent (ezért nem húzta alá az utomatta). Az iskoláztatás nem öröklődik, úgy nézem.

Orbán Viktor neked Miniszterelnök Úr.

vantaan 2013.10.27. 15:25:45

@Valóraváltógép: Ha nem érted amit írtam akkor segítek! Rátarti pökhendiség akkor lenne ha alap nélkül írnám amit írok. Én szándékosan írtam külön a nemzet tudatot, ha olvastál Kányádi Sándortól akkor talán ismerős:
"Magyar ne cigánykodj!
Cigány ne magyarkodj!
Cigány ne cigánykodj!
Magyar ne magyarkodj!"

Orbán nekem NEM miniszterelnök úr! Számomra Ő csak egy szerencsétlen mentális problémákkal küzdő ember aki inkább szégyene a nagy múltú nemzetünknek mint miniszterelnöke.

Valóraváltógép 2013.10.27. 15:46:00

@vantaan: Szóval te így szállsz le a bicajról, értem. Kányádit nem olvasom, de nem hiszem, hogy helyesírási hibái lennének.

Hogy miről mit gondolsz, az jelen esetben lényegtelen, Orbán jelenleg igenis miniszterelnök, és mindenkitől megilleti az "úr" megszólítás. Még akkor is, ha ez nálatok otthon nem volt szokás.

Ha rajtam múlna, téged úgy... toloncolnának ki a nemzetből, mint macskát xarni, de ez ugyanúgy nem rajtam múlik, mint a fenti esemény rajtad. Egyelőre megtűrnek, úgy hogy én is.
Én a helyedben azért pakolásznám a kis motyómat, ki tudja.

Valóraváltógép 2013.10.27. 16:12:33

@Alfőmérnök: Mindegyik valódi. Okleveles nyelvtannáci vagyok, nem tudtad? :)
Ha ez még nagy mellénnyel is párosul, átmegyek népnevelőbe.

Valóraváltógép 2013.10.27. 16:16:47

... Továbbá azt is nagyon utálom, ha egy kezdetleges tahó a felette állókat mocskolja, meg minősítgeti. Az emberek nagyon elfelejtették itt a saját helyüket...

vantaan 2013.10.27. 17:12:40

@Valóraváltógép: Ó kedves "Valóraváltógép" csak nem maga lenne Iván Gyeprefoss vagy a XXI. század Pióker Ignáca? Ennyire eluralja értelmét a fülkeforradalmi hevület?
S még nemzettudatunk dicső bajnokaként NEM olvassa Kányádi Sándort sem? Maga elvtikém sziklaszilárd jellem.
Húúúú, de összerezzentem. ...s még népnevelőbe is átsurran? Ez aztán .... húúúú! ...meg,hogy még utálja is magát, mint kezdetleges tahó a felette állókat mocskolja, + minősítgeti. Bravó elvtikém! No passaran, ha az elvti is. A párttal a néppel egy az utunk ....
Aki velünk, az van! ....mert Magyarország jobban teljesít, még elvtikékből is!

Valóraváltógép 2013.10.27. 17:35:46

@vantaan: Mondanám hogy kuss, de Alfi megint gyanakodni kezdene. :))

Javaslok valamit: tanulj, legyél hasznos tagja a társadalomnak, javítgasd a hiányosságaidat. Ha nem találsz ilyet, akkor előbb keresd meg őket, vannak bőven.
Ezzel egy ideig elfoglalod majd magad. Ha meg végeztél, már semmi bajod nem lesz a kormánnyal. Akkor sem, ha esetleg másik lesz.

vantaan 2013.10.27. 17:43:18

@Valóraváltógép: Azt mondanád ,hogy kuss? ...hát ember vagy Te elftárs?
...még javasolsz is! No ez szép. Utasítani nem tudnál? Most amikor a nemzetközi helyzet fokozódik? Hát mi vagy Te ? Megalkuvó ellen-forradalmár-ellenellenforradalmár?

No rendezd gondolataid!

Valóraváltógép 2013.10.27. 17:45:36

@Mr Falafel: A nagyobb baj, hogy amellé még munkaundorom is van, tehát itt cseszem széjjel az isten drága idejét, meg a sajátomat azzal, hogy terelgetem ezt a... biológiai kezdeményezést.
Úgy lartpour, mert haszna, az semmi nem lesz. így mulat egy magyar úr! :DD

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.27. 17:47:50

@vantaan: Látom, hogy nem érted, de azért csak pofázol. A szüleim tényleg prolik voltak, és én büszkén vállalom a származásom. Hogy egyébként távolabbi felmenőim nemesek voltak, az lényegtelen. Miskolci prolikölyök vagyok, és? Apám és anyám mindig dolgos, becsületes emberek voltak. Az Isten tartsa meg őket jó sokáig erőben és egészségben!

A nemzettudat jelentésével nem vagy tisztában. Egyébként pedig identitástudatnak hívják. A polgári értékrend nem sajátom, de tisztelem. Bár megkereszteltek, nem vagyok keresztény sem. Identitástudatom szilárd alapjait magam építettem, érdeklődésem a saját kultúrám iránt régi keletű. Magyarságom számomra egy soha nem múló, örök lánggal égő szerelem.

Valóraváltógép 2013.10.27. 17:48:02

@vantaan: " Utasítani nem tudnál?"
Nem. Ott egyelőre még egy jó darabig nem fogsz tartani. Majd ha kiérdemelted. Talán.

Orvoshoz menjél el, írass fel nyugtatót. Ha már idióta maradsz, legalább baj ne legyen veled.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.27. 17:54:01

@Valóraváltógép: Vasárnap lehet is munkaundorod. Én vasárnap csak kényszerből dolgozom. Ma volt méni ramazuri egy kreténnel, úgyhogy a délutáni csendes pihenőm elmaradt. Ezért holnap véres bosszút állok a tirpák barmán. A fasznak jogi képviselet kellett volna holnapra, és ezt hétvégén parancsba adta. Csak azért, mert korábban szívességből elintéztem neki ezt-azt, már azt hitte, hogy a bab is hús. Aztán mondtam neki, hogy ő nem fáraó, én meg nem vagyok rabszolga. Rám baszta a telefont. Ezért holnap bukni fog 12 millió Ft-ot, viszont kap egy NAV-eljárást a nyakába.

vantaan 2013.10.27. 17:57:56

@Valóraváltógép: Te mégis mit gondolsz rólam,hogy mi vagyok Én? Miniszterelnök, az Orbán? Naaaa azért annyira nem!

vantaan 2013.10.27. 18:00:05

@Mr Falafel: Helyes! Bassz ki vele! Mocskos .... fáraó! .... mert megérdemli! Hajrá! Légy kemény ,mint A!

Valóraváltógép 2013.10.27. 18:13:24

@Mr Falafel: Igen, ez kicsit hatékonyabb nevelési módszernek tűnik az enyémnél... hiába, ehhez is érzék kell. Szívességet tenni, pláne ingyen egyébként nem szabad, túl hamar rászoknak. Aztán ahelyett hogy megköszönnék, csak elszemtelenednek, és még neked kellemetlen hogy valahogy lekoptasd őket... ha 12 milla hogy megtanuljon normálisan kérni, akkor annyi. Talán egyszer még megköszöni Neked.

@vantaan: Ha eddig nem jöttél rá, talán felejtsd el.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.27. 18:18:36

@Valóraváltógép: Nem fog tanulni belőle semmit. Tavaly úgy bukott 230 ezer eurót, hogy nem vette észre. Az idén nem halad úgy a szekér, mint kéne, erre átnézték a könyveket, és feltűnt, hogy egy vevőjük nem fizetett meg 230 ezret. Sejtheted, mekkora cég. Most arról van szó, hogy két kamion árut lefoglalt a NAV, és azt kéne visszaszerezni. Én úgy gondoltam, félmillióért megéri nekik. Ő viszont ingyen, szívességből gondolta. Egy ilyen mutatvány általában 20-30%-ért megy. Akkor miért is nem jó félmillió? Na, de ingyen?! Ez hülye?

vantaan 2013.10.27. 18:24:43

@Valóraváltógép: Te tényleg alázni akarsz a felcsúti habókossal! (most engedékeny vagyok s nem használok durvább ,élethűbb jelzőt)
Ébredj magyar!

Valóraváltógép 2013.10.27. 18:24:43

@Mr Falafel: Ezek szerint hülye. :) Vagy baleknak nézett.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.10.27. 19:12:23

@Valóraváltógép: Nárcisztikus személyiség. Az összes tünetet produkálja. Egy alacsony, vékony hangú ember, aki mindenkin uralkodni akar. Nem lehet neki ellentmondani, mert attól kiborul. Hát, velem rossz lóra tett. Pedig elmondtam neki a kapcsolatunk elején, még tavasszal, hogy mire számítson. Egy igazi kis zsebhitler.

Valóraváltógép 2013.10.27. 19:31:42

@Mr Falafel: Legalább nem fogod sajnálni, ha lelép. :)

tevevanegypupu 2013.10.27. 20:30:56

@Mr Falafel:
Erdekes, nem is tudom miert gondoltam keresztenynek, talan mert a piaristaknal vagy valamelyik mas rend iskolajaban erettsegizett? Na mindegy, a helyzeten vgulis nem valtoztat semmit, Kunczet ha normalis szdsz-esek lennenek kerekbe tortek volna mar, annyit artott nekik..meg pluszban.

Valóraváltógép 2013.10.27. 20:43:37

@Mr Falafel: "Nekünk mindenki örömet okoz. Egyesek azzal hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek."

Ez egy hatalmas életbölcsesség. ;)

szekertabor · provo.blog.hu 2013.10.29. 09:25:17

Én már csak egy kávét kérek.
süti beállítások módosítása