Mandineres került a köcsöglistára
2013. július 03. írta: hercsel.adél

Mandineres került a köcsöglistára

lista.jpg

Miután hétfő délután megjelent a Mandineren a Budapest Pride-ról szóló tudósításom, úgy gondoltam, végre megérdemlek egy kis pihenést. Ellátogattam a Hátsó kapu nevű műintézménybe, hogy megnézzem a Budapesti Anarchista Színház Többszörös orgazmus című előadását. Valamilyen különös karmavonzásnak köszönhetően pont Vig Dávid, a Pride kulturális programszervezője fogadott nagyon kedvesen a bejáratnál. Elmondta: nézzek körül, egy kulturált helyszínen teljesen hétköznapi emberek gyűltek össze; és a Budapest Pride összes rendezvényét így képzeljem el, semmi hivalkodás, semmi provokáció. Az előadástól már inkább vártam provokációt, amit meg is kaptam, de leginkább szellemi értelemben. A rendkívül szórakoztató, remek zenei betétekkel színesített darabban ugyan láthattunk erotikus jeleneteket; de a szexuálpolitikai korrektséget, a monogám kapcsolatok működőképességét, a képmutató prüdériát, a poliamória, vagyis a sokszívűség filozófiáját firtató darab némi stilizált meztelenkedés nélkül enyhén szólva nem lett volna hiteles.

Aztán kaptam egy Facebook-üzenetet a következő szöveggel: „Tudjatok róla, hogy fenn vagytok ezen az oldalon. Nyilván kattintunk, vajon milyen listára kerültünk fel újra. Ezúttal a Budapest Pride szervezőinek és résztvevőinek listáját szedték össze – vélhetőleg szorgos széljobbosok – a Facebookról leszedett fotók és belinket Facebook-profilok segítségével abból a célból, hogy sírógörcsöt okozzanak a „deviáns fesztivál résztvevőinek”, a „a homokosoknak és barátaiknak”. Az egy dolog, hogy az alternatív coollista jogi szempontból több fronton is problémás: a HÖK-listabotrány óta mindenki tudja, hogy a személyes adatok bármilyen nemű listázása és nyilvánossá tétele személyes adattal való visszaélésnek számít. Az ún. „buzizás” adott esetben fölvethet büntetőjogi vonatkozásokat is, mert a becsületsértés és a rágalmazás kategóriájába tartozik a büntető törvénykönyv szerint. Nem is beszélve arról, hogy mi lesz a képmáshoz való jogommal/jogunkkal, hiszen a listán szereplő személyekről erősen kétlem, hogy valaha is hozzájárultak volna a Facebook-profilképük publikálásához ebben a kontextusban.

Szerencsére nekünk, ún. „liberális homároknak” sokkal jobb humorunk van, minthogy ügyvéddel és perrel fenyegetőzve, felháborodva rontsunk rá „A nagy köcsög adatbázist” összeállító szerkesztőség tagjaira; követelve, hogy azonnal szedjék le a képeket és a linkeket. A Facebookot ugyanis ma reggelre elárasztották a szimpatizáns kommentek. Több ismerősöm is megírta, hogy nagyon büszke rám, amiért fölkerültem a listára, fotóstul. A Deres TV bejegyzése óta rengetegen jelentkeztek, hogy szeretnének ők is felkerülni a listára – sőt, voltak, akik egyenesen megsértődtek, amiért ők nem részesültek efféle megtiszteltetésben.

A Deres TV munkatársai úgy tűnik, nagyon rá vannak cuppanva az általuk liberálisnak nevezett „buzik és barátaik” világára, mert ma reggel azzal kezdtek, hogy egy újabb posztban fejezték ki hálájukat az adatbázisba önként jelentkezőknek. „Az általunk létrehozott lista már egy ideje önálló utat jár, ti, akik »bátran« jelentkeztek a lajstromra, már a jelentkezésetekkel felkerültetek. Olyan ez, mint a Wikipédia, amit szintén bárki szerkeszthet. Nos a mi köcsög adatbázisunkat, éppen ti, köcsögök, illetve azoknak támogatói szerkesztitek. Ezúton is köszönjük nektek, nagy munkát vettetek le a vállainkról.... További jó munkát kíván a Deres.tv szerkesztősége a Nagy Köcsög Adatbázis szerkesztéséhez!”

Reméljük, a rendkívül bátor névtelen kiszerkesztők a jól végzett munka után végre a nemzet felvirágoztatásával, például csajozással, a nőikkel való törődéssel, vagy éppen gyereknemzéssel foglalkoznak.

Én pedig megragadnám az alkalmat, hogy segítsek minden „köcsögszimpatizáns, liberális barátomnak” abban, hogy föld tudjanak kerülni a listára. Ehhez különösebben nem kell semmit sem tenniük, csak meglátogatni legalább egy pride-os programot. Különösen izgalmasnak ígérkezik a Politikai pártok, programok című műhelybeszélgetés ma 17.30.-tól a Hátsó Kapuban, ahol a résztvevők többek között a család, az oktatás, az egészségügy és a transzneműek jogai kapcsán kérdezhetik a résztvevő politikai pártok képviselőit a pártjuk LMBT embereket érintő programjáról. Este 9-től pedig a Kolorban lesz kiállításmegnyitó, ahol budapesti és berlini LMBTQ alkotók fényképeit tekintheti meg a közönség, utána természetesen buli. A következő programokat különösen a homofób listázó barátaink figyelmébe ajánlom: július 4-én 18 órától, július 7-én 14 órától és július 7-én 17 órától rendezik meg a Pink Budapest Sétát, A Háttér Társaság és a Hosszúlépés. Járunk? formációk közös programját, ahol megismerhetjük Budapest LMBTQ múltját. Többek között ki fog derülni, hogyan zajlott a közösség élete a dualizmus alatt, a Horthy-korszakban vagy éppen az államszocializmus idején a fővárosban. Július 4-én pedig politikailag nem korrekt kérdezz-feleleket rendeznek a Pride szervezői a szexuális orientációkról és a nemi identitásokról Minden amit tudni akarsz másokról, de sohasem merted megkérdezni címmel. Aki pedig végképp szeretné kihúzni a gyufát, szombaton 15 órától gyülekezhet a Hősök terén, a kordonon belül a Budapest Pride Felvonuláson.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr375389109

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Margit néni, Ne dobáld a buzikat!" 2013.07.03. 13:47:37

Mottó:  1500 állatfajnál figyelhető meg a homoszexualitás, de csak egynél a homofóbia. Akkor most mi is a természetellenes?  Az elmúlt években többször próbáltam már érvekkel hatni ebben a témában, de a tipikus ellenzők számára ez tú...

Trackback: Mandineres került a köcsöglistára 2013.07.03. 13:39:02

Több ismerősöm is megírta, hogy nagyon büszke rám, amiért fölkerültem a listára, fotóstul.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.07.03. 15:57:32

@nénike: vagy mit puncsolsz? szeretnél randizni vele? kérdezd már meg, ne itt ömlengjél

Zb74 2013.07.03. 16:03:07

@tesz-vesz: Az mióta ömlengés, ha valaki kijelent valamit? Mert nénike semmi mást nem csinált. Vagy még csak most tanulod a magyar nyelvet, és nem vagy tisztában az "ömleng" szó jelentésével?

2013.07.03. 16:35:26

mér, van mandineres aki nincs rajta? :)

Virág et. 2013.07.03. 16:52:00

"Reméljük, a rendkívül bátor névtelen kiszerkesztők a jól végzett munka után végre a nemzet felvirágoztatásával, például csajozással, a nőikkel való törődéssel, vagy éppen gyereknemzéssel foglalkoznak."

Isten ments. Ezek inkább ne szaporodjanak. Ha szaporodnak, az a nemzetnek egyébként hogy lenne jó? Mondjuk, ha nem öröklődik az elmebaj vagy esetleg időben kiszakítják a szerencsétlen gyerekeket ebből a környezetből, akkor talán valami jó is kisülhet belőle.

De túl nagy kockázat. Inkább ne.

Azt azért érdekes nézni, hogy pörög a Pride-sztorin a sok mandiner törzskommenter. :) Van akinek a téma mindjárt az orális szexet juttatta eszébe. (@ALFI: ) Gyerekek, valamiről szeretnétek beszélni?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.07.03. 17:21:26

@Virág et.: Nem erről jutott eszembe, hanem Adélról, meg a MANCS szerkesztőségéről. :)

S=klogW 2013.07.03. 17:28:15

@ALFI: itt az ideje igazat adni padillának a mandinerrel kapcsolatban

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2013.07.03. 17:36:10

Ez a 'jaj de utálom a köcsögöket' hisztizés eléggé átlátszó ürügy, hogy olyanokkal foglalkozzanak, akikre valójában vágynak. :D

Hobbisebész 2013.07.03. 17:39:28

Meg még volt a The Internet Zsidó Database, vagyis van is, attól mikor 6árolódik el a Mandiner, csak nem a Biszku Béláról szóló Schmidt-nekrológ után?

matula.hu/izsdb/

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.07.03. 17:41:34

@S=klogW: Soha nem vitattam, hogy padillának igaza van a mandinerrel kapcsolatban (bár én nem fogalmaznék úgy, mint ő). Csak annyit állítottam, hogy szerintem nem volt értelme átterelni a kommenteket egy kisebb olvasottságú, belterjes helyre, ahol rongyemberek moderálgatnak.

new model army 2013.07.03. 17:42:10

az a legviccesebb hogy ez a lista sokkal cool-abb mint a cool-lista:)

is 2013.07.03. 17:49:39

na, talán, 10 évvel később megjön az eszetek. pedig Gyurcsány is kimegy rá, de végre nem ezzel foglalkoztok. már a Tarka Magyarra így kellett volna kimenni 5-6 éve. sajnos ezt már nagyon elbasztátok, egy ország szív miattatok még vagy 10 évet.

hoplita 2013.07.03. 17:56:10

".... Nem is beszélve arról, hogy mi lesz a képmáshoz való jogommal/jogunkkal, hiszen a listán szereplő személyekről erősen kétlem, hogy valaha is hozzájárultak volna a Facebook-profilképük publikálásához ebben a kontextusban..."

Bazmeg, kipakolod magad a netre, aztán meg rinyálsz, hogy játszadoznak képeiddel?
Mekkora hülyepicsa vagy te, picinyem.:DD

S=klogW 2013.07.03. 17:57:35

@ALFI: jaj, Alfi ki beszélt itt most erről :). padilla szokta szidni a mandira beengedett szerzőgárdát, ennyi.

S=klogW 2013.07.03. 18:00:22

@is: "Tarka Magyarra így kellett volna kimenni"

a sok marha, akinek szólt, kint volt, talán csak néhány "címzetes"(!) ökör hiányzott

Az Olei Hagardom terroristái · http://en.wikipedia.org/wiki/Olei_Hagardom#List_of_Olei_Hagardom 2013.07.03. 18:19:13

@Mitya Ivanov:

"Herschel was born in Hanover, Electorate of Hanover, one of ten children of Anna Ilse (née Moritzen) and Isaac Herschel. His family were Protestant Christians, probably descended on his father's side from converted Moravian Jews."

Na, kibújt az Izsák a zsákból: ugyanott vagyunk; és a Moritzen névért sem tenném tűzbe a kezem.

jog-ász 2013.07.03. 18:22:06

és a széljobbos fiuk azért rá is rántanak a fészbukos jelöltek képeire?
aki túl sokat köcsögözik megeszik a disznók:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.07.03. 18:23:25

@Zb74: a kijelentés lehet ténymegállapítás is, de lehet kijelenteni ömlengést is, te gondolom előbbire gondoltál,
poén volt amúgy ha nem esett le

de a fotós az nem lehet meleg amúgy? vagy ismerjük személyesen a heti válasz fotósát?
mindenesetre férfi nénikénk adélka pártját fogja burkoltan lelkendezve, tehát lehetséges, hogy szeretné elhívni egy Budapesti Anarchista Színház-darabra.
nem valószínű persze,

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.07.03. 18:27:05

@Hobbisebész: ja, csak ezt zsidók szerkesztették, tótáék meg az indexesek, tehát egy kezdetleges kuruc.infó volt?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.07.03. 18:31:55

@ALFI: @S=klogW: ez szerintem alfőmérnök paródiája :)

lavór 2013.07.03. 18:47:32

És mijaza fészbúk?

kód 2013.07.03. 18:54:27

@hoplita: Bazmeg, kipakolod magad a netre, aztán meg rinyálsz, hogy játszadoznak képeiddel?

szerzői jogról hallotál-e már? És még hülyepicsázol is. Kínos.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.07.03. 19:06:51

Ha van olyan, hogy köcsög lista, és a mandineren van köcsög, akkor a listán szerepeltetése nem meglepetés.
Aki egészséges emberként buzik közé jár kikapcsolódni, az perverz, vagyis beteg. Lehet, ha egyszer végre jól megkúrja valaki, majd nem akar buzik között lazulni.

politikus-omm 2013.07.03. 19:14:42

Helyes, helyes, jelentkezzen csak minnél több 'büszke'. Jól jön az még.

zobod 2013.07.03. 19:16:29

@hoplita: ha kirakod a facebookra a fényképedet, abból szerinted miért következik hogy szabad préda?

vantaan 2013.07.03. 19:18:04

@Mr Falafel: ...téged is valaki??? Szegény ember. Úgy tudom sajnálni az ilyeneket.

Éhes_ló 2013.07.03. 19:24:50

@zobod: snowden? NSA? TEK?
Viccelsz, igaz?

vasziljevics 2013.07.03. 19:36:01

ennyi látens buzit egy rakáson...

zobod 2013.07.03. 19:50:45

@Éhes_ló: a titkosszolgálatok megtehetik, jogukban áll. Nem erről a forgatókönyvről beszélünk, hanem arról mikor egyik polgár azt gondolja, hogy a másik polgár internetes jelenlétének különféle nyomai (adatok, képek, elérhetőség, ismerősök, hozzáaszólások, lájkok, feltöltések stb.) az számára szabad préda. Ez nagyon nincsen ám így, nem is értem, mi az alapja az ilyen "magadra vessél hülyepicsa" véleményeknek. Ne értsél félre, szerintem is modorosság a listára való feliratkozás, meg persze felelőtlenség.

Éhes_ló 2013.07.03. 19:55:30

@zobod: tévedsz.
nincs semmiféle törvényi felhatalmazásuk, csak kellő közpénzekkel megalapozott képességük és hatalmuk.

Ezen túl semmivel nem különbek bármely eszement listázónál.

Érdekes, hogy nem velük foglalkoztok tovaris tavaressel és a jgi végzettség nélküli jogi komisszárral együtt, akik a beszélgetéseiteket, telefonjaitokat, email levelezéseteket, bankszámlaforgalmatokat figyelik évek óta itthon, a kies ejrópában és az usaban.

Talán ez nincs benne a kommunikációs (agit.prop) terveitekben, csak a buzifelvonulás?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.07.03. 20:19:58

@S=klogW: Megint le vagy maradva egy brossurával, dokikám. Már az előző szerzőgárda-frissítésnél (Pelikán, Kottász, Szelli, stb.) ugyanazt mondtam mint grift/padilla, tőle teljesen függetlenül.

zobod 2013.07.03. 20:25:02

@Éhes_ló: "Ezen túl semmivel nem különbek bármely eszement listázónál." - lehet, hogy a te szélsőliberális, államgyűlölő, anarchista világképed szerint nem. Valójában meg igen.

Éhes_ló 2013.07.03. 20:43:32

@zobod: bocsi, nem vágtam az életművedből, hogy te is nekik dolgozol és a szabályaik itt is kötnek.

Akkor csak kukkoljatok be bárhová bírói, törvényi felhatalmazás nélkül, előbb utóbb ellenetek fordítja valaki ezt a fegyvert (is).
Csak ne felejtsétek el ki mikor mivel kezdte, mikor a pofátokra estek.
A precedens fontos dolog - bár a bajuszkirály is azt hiszi mindig ő lesz a führer a dunaparti majomházban - ettől még lehet, hogy pár év és őt, meg a sameszait tiltja ki egy reinkarnációja, ihletet merítve a mostani ámokfutásából.
Ez persze a maoista barrosoi-tavaresi bolondokházára is igaz lehet.
A kerék forog.
Érted, igaz?

bgp 2013.07.03. 20:53:09

@Mr Falafel: esetleg átesik egy vak komondoron, ugye :D

2013.07.03. 21:07:47

Azért a szülők iránti tiszteletről se kéne megfeledkezni. Mivelhogy az öregek nem mindig bújják a net-et. Legalább minden vonulónak meg kéne hívni az öregjeit, hadd legyenek büszkék az utódaikra.
Akiknek ugyan nem lesznek utódaik, szerencséjük, hogy apjuk anyjuk nem kromoszóma hibával született. Különben ők sem lennének, száraz spermaként végezték volna rövid életüket!

Dzsentrisvihák 2013.07.03. 21:10:14

Ja, basszus, ha buzerátorok közé jársz szórakázni, miért csodálkozol rajta, hogy annak néznek?

Egyébiránt pedig olyan kurva unalmas már ez a nagy LMBTQ - az csak nekem tűnt föl, hogy ez a rövidítés évről évre hosszabb lesz...? - nyálverés. Ha így óhajtják elfogadtatni magukat homárék, baromi rossz úton járnak.

maroz 2013.07.03. 21:31:53

@Dzsentrisvihák: Biztos vagy te abban, hogy rossz úton járnak?

Nézd meg a felméréseket: eléggé egyértelmű, hogy három-négy évtized alatt simán átfordult az elutasító attitűd az elfogadó irányába. Ráadásul eléggé úgy néz ki, hogy ez egy generációs kérdés is, minél fiatalabb valaki, annál nagyobb eséllyel lesz elfogadó, tehát a kaszás is a "homáréknak" dolgozik. Ja, és az iskolai végzettség is játszik, minél magasabb annál elfogadóbb, és ugye a magasabb iskolai végzettség is inkább a fiatalabb korosztály sajátja.

Szóval a tények mintha némileg ellentmondanának annak, amit te állítasz. És ahogyan apránként a hazai ballib eltűnik a süllyesztőbe, pláne a belvárosi liberális kemény magja úgy lesz egyre természetesebb és belakhatóbb ez a pálya azok számára is, akiknek amúgy az életmód-toleranciával nem lenne semmi bajuk, ha azt nem a ballib felkent idoljai tolnák ezerrel a pofájukba. Még tíz év és legyél te benne egészen biztos, hogy Orbán is ott fog masírozni a legünnepibb tollboájában, mögött pedig Tarlós, rózsaszín tütüben. :)

gombaszakértőke 2013.07.03. 21:33:25

Látom, hogy mindenki hogy beizgult ezen a fülledt éjszakán a témától. Mindjárt én is odafordulok az én kis asszonykámhoz, lehúzom róla a vitorlabugyit...

2013.07.03. 21:41:28

@maroz:

Ez egy baromság. A lakásommal szemben buzik laknak. Leszarom őket, de valamelyik este gatyában viháncoltak az erkélyen... mentem hányni!

Blogger Géza 2013.07.03. 21:46:31

@zobod: Ez egy meglehetősen zavaros kérdés, lásd:

"A szerződés értelmében, amennyiben a felhasználó egy tartalmat, vagy információt úgy tölt fel, hogy ahhoz a 'Public setting' beállítást rendeli, akkor ezzel a felhasználó mindenki számára, vagyis azok számára is, akik nincsenek regisztrálva a Facebookon, engedélyezi, hogy hozzáférjen és használja, valamint az adott felhasználóhoz rendelje azt a tartalmat, amit feltöltött."

www.origo.hu/jog/lakossagi/20111013-kevesen-tudjak-milyen-szerzodest-irnak-ala-a-facebookregisztracio-soran.html

maroz 2013.07.03. 21:47:41

@Lindalinda: Konkrétan mi a baromság? Amiket írtam az mind-mind tény, te magad is ellenőrizheted. :)

Az meg, hogy te utálod a lakásoddal szemben lakó buzikat szíved joga. Én például a nácizó buzikat és az aljas, valamint úgyszintén orrba-szájba nácizó zsidókat utálom, és? Mi következik ebből? :)

otgorbebogre 2013.07.03. 21:59:52

@Lindalinda: a szomszed bacsi izzadtan es koveren majd minden este gatyaban nyomja az erkelyem alatt. megyek is hanyni. undorito.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.03. 22:30:16

@otgorbebogre: Jézus!
Nálunk meg meztelen sünök sétálnak a kertben.
Csak tüske van rajtuk.
Botrány!

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.07.03. 22:38:00

@Hepci: Mifelénk a sünök még dugnak is. Hangosan. Szégyentelenek.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.03. 22:45:22

@Holger Hartland:
Elképesztő!
Van buzi sün?
Máshogy nyög?

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.07.03. 22:54:31

Ezzel elismered, hogy a buzik becstelen férgek:

"Az ún. „buzizás” adott esetben fölvethet büntetőjogi vonatkozásokat is, mert a becsületsértés és a rágalmazás kategóriájába tartozik"

Miért nem vállalod, hogy köcsög szimpatizáns vagy?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.07.03. 22:57:55

@Hepci: Ne buzizz. LMBTQ-sünök. Annyit láttam, hogy tüske van rajtuk, akkor az ugye ilyen szögekkel kivert bőrruha - tehát minimum Q, a többit nem ellenőriztem.

eöeöe 2013.07.03. 23:36:17

Azért azzal gondolom a legtöbben tisztában vannak, hogy egy homoszexuális ember létrejöttéhez két heteroszexuális ember kell, igaz?!
Szal homofób kisbarátaim, nézzetek magatokba, keressétek meg a látens köcsögötöket, sokkal jobb lesz, miután össezbarátkoztatok vele

Bell & Sebastian 2013.07.03. 23:59:17

@Mr Falafel: Öö, kiesett a szerepéből. Nem Maroz, hanem maga.

A szerelő 2013.07.04. 01:44:50

Meglátogattam Hercsel Adél fészbúk oldalát. Akkor most én is buzi lettem? :)

belgabela 2013.07.04. 05:21:24

Nem értem mi a baj a listával. Ha nyíltan vállalják (mert azt teszik, ha vonulgatnak), akkor miért probléma, ha ezt megtudják róluk?

hoplita 2013.07.04. 06:25:18

@kód:
Milyen szerzői jog, bazmeg? Magadnál vagy?:)

@zobod:
Ha három estére lezáratlanul a kapu előtt hagyod a bicajodat még a zsaruk is kiröhögnek, ha elmész hozzájuk sírni, hogy megszöktették.
Sántít a példa, de próbálj a párhuzam mentén belegondolni...

A fél ország kirakja a magánéletét a faszbúkra és meglepődik, amikor ezzel visszaélnek.....amúgy igazad van, nem csak hülyepicsák, hülyefaszok is.:)

@Éhes_ló:
Érti?
Én nem vagyok benne biztos.

kód 2013.07.04. 06:37:03

"Milyen szerzői jog, bazmeg? Magadnál vagy?:)"

Ennek a posztnak nem témája, ha még nem hallottál róla, használd a Google-t. Vagy az iskolában osztályfőnöki órán kérdezd meg a tanárt. Egyúttal megbeszélheted vele a kulturált társalgás csínját-bínját is.

val 2013.07.04. 07:20:44

"Mandineres került a köcsöglistára"

Mert? A mandineres lét kizárja, hogy az illető köcsög legyen? Donthinkso. :)

"például csajozással, a nőikkel való törődéssel, "

2 dug*s között lehet akár listát is frissíteni, nem kell a kórházban kezeltetni a bevérzett seggüket, mint anno Friderikusz tette. (Tudom: Legenda. LOL)

Mellesleg örülök a sok rendezvénynek, csak az a kérdés, hogy honnan a rengeteg lóvé? Honnan van a lé a buzifesztre, amíg emberek éheznek nálunk?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.07.04. 07:32:10

@A szerelő: Nem. Az voltál mindig, semmit nem változtál.

vantaan 2013.07.04. 07:37:58

@val:" 2 dug*s között lehet akár listát is frissíteni, nem kell a kórházban kezeltetni a bevérzett seggüket, mint anno Friderikusz tette. (Tudom: Legenda. LOL)"

Megdugtad a Friderikuszt is?

2013.07.04. 07:38:57

@maroz:

Én nem azt írtam, hogy utálom a szemközti buzikat, hanem azt, hogy abszolut nem érdekelnek. De az, hogy nyilvánosan, mások szeme látára markolásszák egymást, attól hányok. Ahogy hányna az ő apjuk és anyuk, mert azok gyereket nemző természetes szexuális érdeklődésű emberek. Vagy azok voltak, ha már nem élnek. Nem hiszem, hogy van olyan szülő, aki büszke lenne arra, hogy az ő gyerekének sohase lesz utódja, mert természet ellenes a szexuális irányúltsága.

Ez a baj a Pride vonulással is. Vonulnának sétálva, utcai ruhában csendben, büszkén. Mindenki leszarná a dolgot. De verik a palávert és ez bosszantja az embereket.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.07.04. 07:40:53

@eöeöe:

"Azért azzal gondolom a legtöbben tisztában vannak, hogy egy homoszexuális ember létrejöttéhez két heteroszexuális ember kell, igaz?!" --- kérdezed.

Nem igaz! Egy homoszexuális ember létrejöttéhez nem csak két heteroszexuális ember kell, hanem egy harmadik (ember) is, aki hajlandó vele buzulni! S ettől válik érdekessé a dolog: mert ez, kérem szeretettel, megrontás, fajtalankodásra (rá)bírás.

csavari 2013.07.04. 07:54:13

Reméljük a természet el fogja végezni a dolgát. A gén selejtes hulladékot előbb-utóbb kiirtja a földről!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.07.04. 08:23:33

@bbjnick: Szerintem úgy értette, hogy a buzinak is van nőnemű anyja, és hímnemű apja. Vagyis a heteroszexuálisok a felelősek egy buzi létrejöttéért. És ez a lényege a buzi lelkialkatnak! Tudat alatt a heterokat gyűlölik, amiért ők buzik lettek. Ettől olyan kibaszott frusztráltak, és óbégatnak kígyót-békát a szexuálisan normálisokra.

chepunk 2013.07.04. 08:38:46

Ekkora marhaságot: "egy homoszexuális ember létrejöttéhez két heteroszexuális ember kell, igaz"

Nem! Ebben a kérdésben a szexuális irányultság lényegtelen. Homokos is tud nemzeni, leszbi is tud szülni... Ja és még biszexek is lehetnek, de ez megint lényegtelen...

Kandeláber 2013.07.04. 10:01:13

Hogyan lehet "becsületsértés és rágalmazás a buzizás?"
Ha valakiről, aki erre még büszke is, valaki igazat állít, szerintem az egyszerű tényközlés.

Mészáros Laci 2013.07.04. 10:42:44

Harcos széljobbosok ritkán jó családapák
(ritkán = ismerek ilyent. egyet.)

belgabela 2013.07.04. 12:51:11

@Mészáros Laci: Nem kell széljobbosnak, de még csak jobbosnak se lenni, hogy ne szeresse az ember, ahogy a buzik provokálják a társadalmat, minden évben.

Mészáros Laci 2013.07.04. 13:04:00

@belgabela:

pontosítanék: nem "a buzik", hanem egy csomó személyiségzavaros és/vagy küldetéstudattal bőségesen megáldott ember.

van egy csomó ember, akit ugyanennyire felháborít, amikor ugyanilyen viszketeg heterók vonulnak fel tüntetőleg.

nekem szerencsém, hogy az ablakom nem az Andrássyra néz, így nem tudhatom, hogy engem provokálna-e egy ilyen felvonulás.

maroz 2013.07.04. 14:17:18

@Lindalinda: En ahogyan oregszem egyre furcsabb dolgokat veszre magamon. Peldaul zavar, amikor heterok, legyenek akar fiatalok is az utcan nyaljak-faljak egymast. Zavar, amikor fociakarmik idejen es fesztivalszezonban a bulvarmedia szinte nyalcsorgatva mutogatja a noi csocsoket es seggeket, es meg sorolhatnam mi minden konzervativ szarsagot hoz elo belolem a kor. Ez van. Ja, es amugy is, alapbol is hatalmas az a lista, amitol en ugymond hanyni tudnek. De kovetkezik-e mindebbol barmi is? Szamomra nem igazan, hiszen en ugy tudom, hogy toleralni valamit csak akkor bir sportertekkel, ha lehalabbis nem kedveljuk azt a dolgot. Furcsa az az ember, aki

maroz 2013.07.04. 14:23:48

@maroz: ...csak olyasmit toleral, amit szeret.

A masik gondolathoz: hat, a fene tudja. Ha egy szulo nem tudja elfogadni azt, hogy a gyereke egy onallo leny, aki nem azert lett a vilagra, hogy neki a mindenfele igenyeit kielegitse az talan ott baszta el h gyerek helyett nem valami haziallatot allokalt, vagy plussmacit, pld.

En lattam mar olyant is h a gyerek nezett nagyot kb. mar szinte felnott fejjel, amikor egy szep napon az apukaja bejelentette h o akkor innentol kezdve inkabb mar nyilvanosan is a ferfiakat szereti. Bonyolult ez az elet...

Dzsentrisvihák 2013.07.04. 18:04:31

@maroz:

Azt megnézném, elhiheted (bár remélem sosem fogom látni) :D

Egy bizonyos fokig tudom tolerálni a homárkodást (bár ennek nem tudom mi köze van a magas iskolai végzettségemhez, vagy a fiatalságomhoz), mondjuk pont addig, amíg mindenki magánügye marad a téma. De se az Andrássyn vonagló, a hagyományos családmodell, és emberi élet ellen ágáló köcsögöket, se holmi Budapesti Anarchista Színházakat, meg hasonló blődségeket nem tűrök...

Ha szivárványék levetkőznék ezt a mocskot, és helyette mondjuk azt mutatnák meg, hogy ők is emberből vannak, sokkal sikeresebbek lehetnének az áhított tolerancia terén. Ez így csak onanizáló polgárpukkasztás, provokáció, amivel mellesleg már mindenkinek a töke tele van (normális homokosoknak, és heteróknak egyaránt).

Mellesleg a magyar társadalomra nem mondható, hogy intoleráns volna, hiszen pont a felmérések szerint a régióban mi vagyunk a legelfogadóbbak velük szemben. Ha így nézzük, még értelmetlenebb az egész prájdosdi.

Mert olyan sose lesz, hogy mindenki toleráljon valamit, mindig van pár ember, akinek nem tetszik az adott dolog. Viszont, erőlködésnek nyögés a vége alapon, pont ez az indokolatlanul nagy habverés fordíthatja meg a tendenciát az ellenkezőjére, mert sokakban, még ha a buzerancia nem is, a körülötte való veszett nyálverés visszatetszést kelt.

maroz 2013.07.04. 19:49:19

@Dzsentrisvihák:

"bár ennek nem tudom mi köze van a magas iskolai végzettségemhez, vagy a fiatalságomhoz"

Ezek ilyen statisztikai összefüggések, amibe simán belefér, hogy valaki annak ellenére, hogy fiatal és magasan iskolázott mégsem tudja tolerálni a homoszexuálisok emancipációs törekvéseit. Azt én se nagyon tudom, hogy mi a konkrét összefüggés, hogy a fiatalok és az iskolázottabbak miért tolerálják jobban, tippelni tudnék csak, és arra tennék, hogy talán azért, mert ők is szeretik a változatosabb életstílust, valamint talán az is, hogy ők masszívabban fogyasztják azt a kultúrát, amelyikben már eléggé difót a mássággal szembeni tolerancia.

Szóval egy kicsit úgy vagy te ezzel a dologgal, mint az én balliberális pajtikáim, akik meg ugyanígy nem tudják elviselni azt, amit ők túlzó magyarkodásnak gondolnak, és leginkább náculásnak meg nyilaskodásnak mondanak. Oké, csinálják, de ne köztéren, ne állítgassanak szobrokat, ne gyűljenek össze, hanem szépen, otthon a négy fal között, és akkor is csak úgy, ahogyan azt ők jónak tartják. Hát, érdekes. :)

Igen, abban teljesen igazad van, hogy mindig lesznek olyanok, akiknek bizonyos dolgok nagyon nem fognak tetszeni, az előbb írtam le, hogy ezt magamon is észreveszem, ahogyan öregszem egyre több dologra csóválom a fejem, amire előtte nem. Mondjuk nekem azzal nincs is bajom, ha valakinek nem tetszik valami, engem sokkal inkább az érdekel, hogy milyen következtetést von le a nemtetszéséből. Én például azt vonom le a saját nemtetszéseimből, hogy de szar dolog megöregedni. :)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2013.07.04. 22:47:43

@csavari: Hát ha az elmúlt néhány százezer évben nem irtotta ki, akkor szerintem keress magadnak gyakorlatiasabb vágyakat.

@Hobbisebész: LMBTQKF

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.07.04. 23:14:53

@Mr Falafel: én hallottam már olyat, hogy a dekoratív lányok a melegbárokba járnak, hogy végre hagyják már békén őket nyugiban a férfiak...
...és most nagyonfinom voltam...

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.07.04. 23:18:12

@tesz-vesz: Ha megnézed a köcsöglistán a lányokat, nem egy dekoratív van köztük. Én simán blokkolnék néhányat.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.07.04. 23:19:00

@kód: @zobod: hogy tudja megakadályozni, hogy valaki letöltse? önként rakta a nyilvánosság elé, önként vállal egyfajta félközéleti szerepet.
persze listázni nem szabad 44 óta, de mégiscsak ő teszi a ráutaló magatartást

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.07.04. 23:21:39

@ALFI: tehát megélhetésiek?
kiélték magukat mind?

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.07.04. 23:40:54

@tesz-vesz: Nem mind buzi, vannak, akik csak szolidarítanak velük (szerintem Adélka is).
De én is találkoztam már az általad leírt jelenséggel. Nekem aztán tényleg, de tényleg semmi problémám nincs a buzikkal, de bizonyos körökben divat lett bebuzulni, és ez nem tetszik. Vannak, akik divatból buzulnak be, vannak, akik pszichés okokból, szerintem csak kisebb részük determinált erre genetikusan.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.07.05. 00:44:03

@maroz: az mondjuk tény, hogy a nagyon fiatalokból hiányzik a férfigén, és egyre inkább nőiesednek, festik a körmüket, mandinerblogot írnak, de reméljük ezt később kinövik, munkahelynél már, és arra akár építhetünk, h a férfi mindig elutasítja a férfitszerető "férfit"
a gyerek nem férfi.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.07.05. 00:48:29

@maroz: ja :) itt pesten láttam olyat nagyon gyakran, hogy fiatalabb, de akár 20-on éves suhanc heteró fiúk kézfogás után megcsókolják egymás arcát az utcán, hihetetlen, hogy nőiesednek ezek, de az is lehet , hogy félreértették a Keresztapát

maroz 2013.07.05. 07:18:40

@tesz-vesz: Például azok a snájdig, csupaerő, csupaizom tesztoszteron-bomba focisták? :))))

Oszt állítólag ugye-ugye. Mondjuk én heteróként sohse értettem, hogy egy heteró férfi miért imádhatja az ilyen nagyonmácsó, nagyonférfi közösségek penetráns ártányszagát, aztán ugye az utóbbi időkben elkezdett kiderülgetni, hogy azok a szép, derék, mácsóistennek tetsző legények miért is járnak olyan elhivatottan azokba a férfiöltözőkbe... :)

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.07.05. 07:31:42

"Az újságírás, ezen belül az EU-s újságírás is valami hasonlóról szól: meggyőzni a fiatalokat arról, hogy a kultúra és az EU sem egy halál unalmas és elvont dolog, hanem hatalmas élményeket és lehetőségeket rejt."
www.eumozaik.eu/hirek/europai-unio/hercsel-adel-bemutatkozom

Adél, ki kell törnöd ebből a körből. Szerintem előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy az EU, akárcsak a Pride, egy kibaszott nagy átbaszás.

kód 2013.07.05. 09:49:02

@tesz-vesz: Ha egy nyilvános weboldalon megjelenítem a fényképem, akkor azt bárki bátran letöltheti, azért van. A letöltéssel nincs semmi baj. Ha viszont ezt a letöltött képet valaki újra felölti mondjuk a saját, nyilvános, látens-buzi oldalára, vagyis továbbadja a fényképemet, akkor egyrészt engedély nélkül felhasználta a szerzői jogvédelem alatt állót fényképemet, másrészt - valószínűleg - engedély nélkül lemásolta a Facebook adatbázisát. Mind én, mind a Facebook feljelentheti, aminek nyomán a a rendőrség intézkedik. Nagyon megerőltetni nem fogják magukat, de ha lényegében kész ügyet kapnak, akkor megcsinálják.

Más persze a helyzet, ha nemcsak kiteszem a képem az internetre, hanem mellé írom azt is, hogy engedélyezem a látens-buziknak, hogy felhasználják. Mint ugye a cikkből tudjuk, voltak akik tényleg írásban kérték, hogy kerüljön a fényképük a listára, esetükben rendben van a listázás, de sok ember nem írt semmi ilyesmit. Akkor pedig a képet a megtekintésen kívül legálisan semilyen más módon nem használhatja senki más.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.07.05. 12:33:12

@kód: Miféle szerzői jogvédelem alatt áll egy facebook-profilkép?

kód 2013.07.05. 13:45:20

@ALFI: "Miféle szerzői jogvédelem alatt áll egy facebook-profilkép?"

1999. évi LXXVI. törvény. A fényképek szerzői jogvédelem alatt állnak. Tökmindegy hogy Facebook profilképnek használtad vagy nem. És nemcsak a fényképek, hanem az adatbázisok is, értsd a résztvevőlista úgy egészében. Mint ahogy nem másholhatod le a telefonkönyvet se.

Amikor feltöltötted, vagy amikor regisztráltál a Facebookra, akkor egy megállapodást is kötöttél, hogy a Facebook felhasználhatja a képet erre és erre a célra. Akár az is benne lehet, hogy továbbadhatja a jogot, nem tudom, de az tuti, hogy a ingyen nem adják oda senkinek, főleg nem egy látens buzi oldalnak.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2013.07.05. 22:22:58

engem rendkívül irritál ahogy a magukat keresztény-konzervatívnak beállító férgek büszkén vállalják és propagálják embergyűlöletüket - mikor melyik társadalmi csoporttal szemben.

ráadásul nap mint nap felvonulnak a netes fórumokon, blogokon, ezzel hirdetve az abnormális emberi (?) lelkületet.

nem értem miért nem tudják ezt a négy fal között gyakorolni, az asszony vagy a kölykök verésével, egyfajta családi hagyományként...

tevevanegypupu 2013.07.05. 23:05:22

@.Pierre Bezuhov.:

Hogy van a kedves Helen? Meg mindig hulyenek nezi magat? Milyen igaza van..

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.07.06. 01:40:57

A buzi undorító féreg. Aztán hiába rohangál ide-oda, meg ordibál. Attól csak még jobban rühelleni fogja őket a normális társadalom.
Azért, mert pár zsidó tömi a pénzt belétek, meg átszellemülten tapsikol, a többség még lehányja a szarnyaló pofátokat.

ALFI · http://blog.hu/user/166725/tab/activity 2013.07.06. 09:24:44

@tevevanegypupu: Pedig létezik a @Pierre Bezuhov által leírt típus. Abban valszleg nem értenék egyet vele, hogy ki(k)re illik a leírás. (Leginkább a mandiner.hu-n vannak ilyen kommentelők. A jósdások közül csak B&S-t, és piur3kát tartom ilyennek, a többi, általam kritizált nickkel - Rozi, Gloire, Loxon, stb. - más a probléma.)

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.07.06. 11:52:32

@tesz-vesz: Brezsnyev éled.
A Brezsnyev-Honecker csók felejthetetlen.

Zb74 2013.07.10. 16:22:34

Egyébként Horthyt is felvehetnék erre a listára, ugyanis ő is mutatkozott női ruhában (transzvesztitizmus!) egy XIX. századi - igaz, nem utcai - rendezvényen.

monarchista.blogspot.hu/2012/04/kormanyzo-noi-ruhaban.html

S=klogW 2013.07.10. 18:19:29

@Zb74: egy diákbálon, te hülye

calabria007 (törölt) 2013.07.10. 20:41:44

@Zb74:

ihol lenne a kategória győztese:)

Jeanne d'Arc - Az Orleans-i szűz
gloria.tv/?media=209816
süti beállítások módosítása