Minden, ami karácsony!
2015. december 24. írta: Redakció

Minden, ami karácsony!

karacsony1.jpg

karacsony2.jpg

karacsony3.jpg

Boldog karácsonyt kíván Kevin, Piedone, McClane, George, Mariah, Bridget, az Igazából Szerelem összes karaktere, Bach és Beethoven, és végül és elsősorban Gáspár, Menyhért, Boldizsár, s főleg Jézus, Mária, Szent József minden kedves olvasónknak!

Béke veletek! És kapcsoljátok ki.

Mandiner szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr298196126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huKKK 2015.12.25. 10:36:40

Boldog karácsonyt!

Imrebá 2015.12.27. 01:03:12

"Bud Spencer, született Carlo Pedersoli (Nápoly, 1929. október 31. –) "

Imrebá 2015.12.31. 22:40:49

"Walter Bruce Willis (Baumholder, Idar-Oberstein, NSZK, 1955. március 19. –) Golden Globe-díjas és Emmy-díjas, német születésű amerikai színész és énekes."

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2016.01.01. 04:54:05

„Egy szibilla, akit Marozia sorsáról kérdeztek, azt mondta:
– Két várost látok: az egyik a patkányé, a másik a fecskéé.
A jóslatot így értelmezték: Marozia ma olyan város, ahol mindenki ólomlemez csatornacsövecskéken át rohangál, akár a patkányfalkák, amelyek a félelmetesebb patkányok fogai közül kiesett ételmaradékokat tépik ki egymás fogai közül; de már hamarosan kezdődik egy új évszázad, amikor Maroziában mindenki repülni fog, mint a fecskék a nyári égbolton, játékosan szólongatva egymást, megtisztítva a levegőt a szúnyogoktól és muslincáktól.
– Ideje, hogy a patkány évszázada véget érjen, és megkezdődjön a fecskéké – mondták az elszántabbak. És valóban, a zord és fukar patkányuralom alatt már a kevésbé szem előtt levő emberek között érezni lehetett, hogy érlelődik a fecskék lendülete, amint áttetsző levegőt farkuk gyors lökésével megcélozzák, és szárnyuk pengéjével megrajzolják az egyre szélesedő láthatár körvonalait.
Évek múlva tértem vissza Maroziába; a szibilla jóslatát már jó ideje megvalósultnak tekintik; a múlt évszázadot eltemették; az új a fénykorát éli. A város valóban megváltozott, talán a javára. De a szárnyak, amelyeket mindenfelé láttam, bizalmatlan ernyőké, amelyek alatt súlyos pillák verdesnek; van, aki azt hiszi, hogy repül, de jó, ha denevérszárnyhoz hasonló köntösét meglengetve épp csak felemelkedik kissé a földtől.
(…)
Tévedett a jóslat? Nem bizonyos. Én így értelmezem: Marozia két városból áll: a patkányéból és a fecskééből; mindkettő változik az időben, de nem változik a kapcsolatuk: a második az, amely kiszabadulni készül az első börtönéből.”
Italo Calvino

----

BUÉK!
süti beállítások módosítása