Böröcz László a Mandinernek: Félreértik a provokátorfigyelő lényegét
2015. március 20. írta: Redakció

Böröcz László a Mandinernek: Félreértik a provokátorfigyelő lényegét

borocz_laszlo_interju.jpg

Félreértik a vitát kavart fidelitasos provokátorfigyelő lényegét – mondta Böröcz László a Mandinernek. A Fidesz ifjúsági szervezetének újonnan megválasztott elnökét a szervezettel kapcsolatos terveiről, a testvére trafikjairól, budapesti belvárosi ingatlanügyekről és kerületi nepotizmusról is kérdeztük. Elárulta: neki nem szólt senki a kormányzati sajtóbojkottról, így ha hívják, nyilatkozik.

Stumpf András interjúját híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr277286139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virág et. 2015.03.20. 12:19:23

András, nincs adatvédelmi ombudsman, a fidesz eltörölte az egész intézményt. Ezt üzenem Böröcz úrnak is, mielőtt még figyelembe venné egy nem létező tisztviselő állásfoglalását is.
Adatvédelmi hatóság van, ami nem játék a szavakkal. Az ombudsman független, a hatóság nem, az ombudsmant jogszerűen leváltani nem lehet (vissza is kanyarodtunk az első mondatomhoz, amiről már jogerős ítélet is van), a hatóság vezetőjének élete a párt kezében van.

És még innen is aggályosnak látja Péterfalvi, amit csinálnak. Na ezen el kéne gondolkodni. Vagy elolvasni az adatvédelmi törvényt, esetleg a btk-t.

"Csupán azért kérdezzük, mert Gyurcsány Ferenc rendezvényein a Fidelitas-aktivisták is provokáltak annak idején.

Nem állami ünnepségen."

Nem, állami ünnepségen maszkos fiatalok szedték fel az utcakövet és gyújtották fel a fél várost. Azok, akiknek utána Balsai alkotmnybíró csinált egy semmisségi törvényt, hogy még véletlenül se lehessen őket ezért megbüntetni.
Ezekt a fiatalokat senki nem listázta sehol. Pedig nem ketten voltak és nem csak ellentüntettek.

Emlékszünk még a 8 év kereplésére minden állami ünnepen? A tojásdobálásokra az össze koszorúzáskor, megemlékezéskor? Hogy miért lett "műveleti terület" a Kossuth tér? Ezek mind kiestek vagy Böröcz úr akkor még a betüvetéssel ismerkedett az elemiben, ezért nem emlékszik ezekre?

Egyébként meg javaslom olvasásra a saját alaptörvényüket. Különösen a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságára, valamint a gyülekezési szabadságra vonatkozó részeket.

Robinzon Kurzor 2015.03.20. 12:58:23

@Virág et.:

A Mandiner még nyilván nem szeretne "ellenzéki" billogot kapni Kövér Laci bácsitól.

Igazán megérthetnéd őket, hiszen keményen dolgozó kisemberek ők.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.03.20. 12:59:22

@Virág et.:
"Egyébként meg javaslom olvasásra a saját alaptörvényüket. Különösen a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságára, valamint a gyülekezési szabadságra vonatkozó részeket. "

Most ezt nem igazán értem.

Az alaptörvény (nem alkotmány, mert az van nekünk ezer éve) szerint:

"Mindenkinek joga van a *békés* gyülekezéshez."
Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.
*A véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat mások emberi méltóságának a megsértésére*.
*A véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat a magyar nemzet, a nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösségek méltóságának a megsértésére. Az ilyen közösséghez tartozó személyek - törvényben meghatározottak szerint - jogosultak a közösséget sértő véleménynyilvánítás ellen, emberi méltóságuk megsértése miatt igényeiket bíróság előtt érvényesíteni.*"

Kiemelések tőlem.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a törvényalkotó nem valami parttalan, szabados gyülekezési és szólásszabadságot képzelt itt el, hanem konstruktív gyülekezési és szólásszabadságot. A provokáció nem békés és emberi méltóságot sértő, sőt még az alkotmányos berendezkedés megváltoztatására is irányulhat. Az előbbi esetekben a provokáció bejelentése a megfelelő hatóság felé jogszerű, az utóbbiban kifejezetten kötelező és a bejelentés elmulasztása büntethető.

Ezek után nem értem, milyen gond lehetne a Fidelitas kezdeményezésével.

hacsaturján 2015.03.20. 13:35:02

@Doomhammer:

ha lehúzná a kotont a fejirül, talán látná a gondot, így azomban: ez egy szabad ország.

Toportyán Zsóti 2015.03.20. 13:44:49

Első törvény: A kormány minden intézkedése megmagyarázható a lopás, az öncélú szemétkedés és a dilettantizmus megfelelő kombinációjával. Nincs kivétel. Ha elsőre nem nyilvánvaló egy kormányintézkedés indítéka, akkor lopni akarnak.

Második törvény: A Fidesz mindent disznóságát előre bejelenti, csak tudni kell olvasni a jelekből. Ha szeretnéd tudni, mi fog történni, gondolj a lehető legnagyobb szemétségre, amit ki tudsz nézni belőlük, szorozd meg kettővel, és még így is csodálkozni fogsz.

Harmadik törvény: A Fidesz nyelvén az „emberek", a „polgárok" és a „magyarok" gyűjtőfogalmak mindig Orbán Viktort jelentik. A patetikus politikai szólamok csak a reorbanizálás után nyerik el a valódi értelmüket.

Negyedik törvény: Nem ez a legalja. Mindig van lejjebb.

Ötödik törvény (a hallgatás törvénye): A kormányzás három pillére a bolsevik hatalomgyakorlás, a maffiaszerű üzletvitel és a dilettáns államirányítás. Ha bekerültél a bandába, soha többet nem szállhatsz ki. Ha megpróbálod, kinyírnak. Még akkor sem úszod meg, ha hülyének tetteted magad.

Hatodik törvény: Ha azt mondják, hogy valamit meg akarnak védeni, az azt jelenti, hogy védelmi pénzt fognak érte kérni. Ha nem értesz a szóból, akkor szétverik, amit meg akarnak védeni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.03.20. 13:50:56

@hacsaturján:
Hogyne, szabad ország annak, aki a szabadságokat felelősséggel használja. Ahogy az alaptörvényünk (nem alkotmányunk, mert az már van ezer éve) mondja:

"SZABADSÁG ÉS FELELŐSSÉG"

És valóban, minden szabadságjoghoz az alaptörvény felelősségi korlátot is rendel. Pl.

"Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg."

viszont:

"Mindenkinek joga van törvényben meghatározottak szerint a személye, illetve a tulajdona ellen intézett vagy az ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához."

Konkrétan a törvény úgy rendelkezik, hogy elvehetem a másik életét, ha jogtalan támadás ér (bizonyos feltételekkel).

Szabadság és felelősség, itt van a kutya elásva. Vonatkozik a gyülekezési és szólásszabadságra is. A provokátorok kiírták magukat a szabadságjogok felelős használói közül.

Faxni 2015.03.20. 14:01:21

tökmindegy. így is, úgy is beteg és rossz emlékeket idéző gondolat. nagyon szomorú, és a jövőre nézve igen ijesztő, h ez a generáció így gondolkodik. az, hogy a kevésbé iskolázott, munkanélküli, hátrányos réteg a jobbikot támogatja, elfogadhatónak tartja, egy baljós dolog. ám a kör ott zárul be végleg, amikor (elvileg) intelligens, tanult fiatalemberek feljelentgetősdit játszanak ÉS MÉG CSAK NEM IS ÉRTIK MI EZZEL A GOND! vagy nem akarják érteni, az se sokkal jobb. száz szónak is egy a vége, sok jóra ez az ország az elkövetkezendő 50 évben így nem számíthat. ezzel a mentalitással, ezzel a szolga-úr-besúgó-állambácsi hozzáállással egyenesen rohanunk a jobbik vagy vmi hasonló karjaiba és egyszercsak már majd mandíner sem lesz. meg semmi. csak 9 és fél millió házmester. :(

Faxni 2015.03.20. 14:02:43

még annyi: a provokátorokat nem listázni kell. magunkat és társainkat kell arra megtanítani, hogy ne üljünk fel nekik, közönnyel, nyugalommal kiszorítsuk őket. és akkor maguktól kipusztulnak. persze ezt nehezebb, mint listázni.

Toportyán Zsóti 2015.03.20. 14:03:48

@Doomhammer: Fociszurkolóval keresztezett aranyhal intellektusa talán van neked,böszmécskét naponta akasztották-égették záptojásdobáló homofób fajtabelijeid képletesen,úgyhogy leginkább kussolnia kéne ezeknek a szatyorban élő skizó ifjúbolsevikeknek

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.03.20. 14:07:42

@Toportyán Zsóti:
Azóta azonban van egy, a magyar nemzetkarakterben gyökerező alaptörvényünk és az abból eredeztetett sarkalatos törvények sorozata, ami a böszmekorszak féktelen liberalizmusából eredő rendetlenkedést megakadályozza.

Majd csak figyeljen.

Herr Schwarze Liste 2015.03.20. 14:14:46

a jelek szerint a fekete lista lényegét is félreértették a fijugg

Zollerbá 2015.03.20. 16:28:58

Az ifjú fideszistáknak ügynököket és a tartótiszteket kéne inkább figyelniük, megkérdezhetnék Major Mihály elvtársat Zalaegerszegen, mit is jelentett neki a mi atyánk.
13 éve tudjuk a nevét és ma is vígan él és élvezi a megbecsülést városában!

" Közöttünk jár még mindig Raszkolnyikov, Szatmári Lajos, Vanek úr és hű társa, Szabó atya is. Szabó atya a III/IV-eseknek szóló jelentéseinek megbízhatóságáról két zalaegerszegi tartótisztje, N. István és M. Mihály is véleményt tudna mondani. De mivel a mi atyánk a III/III-asoknak is jelentett, ott O. András tartótiszt is minősíthetné a besúgói buzgóságokat. Ha megkérdeznék őket. Nem feledkezhetünk meg a D-209-es és a D-8-as rettenthetetlen bátorságáról sem."
Előszó, Lakatos Pál: Az ellopott rendszerváltás c. könyve, 2002 ből!!!
Raszkolnyikov- Csurka
Szatmári Lajos- Torgyán
Vanek úr- Orbán régi harcostársa
Szabó atya- zalaegerszegi kapcsolattartója Major Mihály egy hete írta a HVG
D-8 -Boros Imre volt phare miniszter, közgazdász

Toportyán Zsóti 2015.03.20. 17:33:43

@Doomhammer: Jót mosolyogtam,gránitszilárdságú sztalini gyökerű tákolmányra gondoltál?Tákolói szarják pofán leginkább.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.03.20. 17:43:58

@Toportyán Zsóti:
Az a rákosista és francia forradalmár gyökerű "alkotmány" volt, amit leváltottunk. Nincs szükségünk alkotmányra, hiszen van olyan nekünk ezer éve. Az eurobürokraták kaptak egy betűlevest, az alaptörvényt, azon csámcsoghatnak. Mindaddig, amíg a hatalom egy olyan erő kezében van, ami érti a magyarság nemzetkarakterét és ennek megfelelően erőt mutatva, a magyar gyökérnek forrásokat juttatva kormányoz, nem igazán érdekes, mi történik ezzel a szöveggel, ami az alaptörvény. Hiszen az igazi alkotmány bennünk, magyarokban van, a génjeinkben.

Itt a nemzetkarakternek az felel meg, hogy aki a nemzet érdekében munkálkodik felelősen, annak van szabadság. Aki idegen hatalmak bérrabszolgájaként nemzeti érdekeket ás alá, azt nem védi a magyarok törvénye. Ez a felelősség. Aki provokátornak áll, az saját felelősségéből, saját döntése alapján eldobta magától a magyarok szabadságát.

prOvOkátorfigyelő 2015.03.20. 18:27:08

A provokátorfigyelőnek már a bejelentése is sikert hozott: még működtetni sem kellett és a reakciókból már nyilvánvalóvá vált, hogy a provokációk nem kósza idióták művei, hanem azok mögött szervezett ideológiai-politikai csoportok állnak.

Toportyán Zsóti 2015.03.20. 18:38:28

@Doomhammer: Megint jót mosolyogtam,remélem legalább te érted amit írsz,ilyenek képeznek öngyilkos merénylőket gyermekekből.Génekkel azért komoly bajban vagy mióta a nemzetiek rászabadították a magyar nőkre a vöröshadsereg köztörvényeseit.

Kandeláber 2015.03.20. 18:45:22

Ezek az házmester-utódok ugyanolyanok, mint ezek, csak utóbbiak - úgy tűnik - nem szúrnak szemet senkinek:
partizaninfo.blogspot.hu/

poor 2015.03.20. 19:14:03

@Doomhammer: Gondolom orbán seggéből nem látsz ki! Ekkora barmot mint te mutogatni kell!! Anyád az idegen ORBÁN TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.03.20. 19:18:54

@Toportyán Zsóti:
Na ezt nem gondoltam volna, hogy te itt érvként használod majd a történelmi jogfolytonosságunk megszakadásának egy mélypontját. Igenis, van olyan, hogy szkíta-hun-magyar kontinuitás és mi is élünk itt 3000 éve. Lehet, hogy te nem, de attól még részese lehetnél egy varázslatos történetnek, a 3000 éves kárpát-medencei magyarság történetének. Ezt dobod el egy nyamvadt okostelefonért és egy lapostévéért. Sajnállak, komolyan.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.03.20. 19:21:09

@poor:
Én nem azt mondtam, hogy bármelyik magyar idegen, én azt mondtam, hogy - lehet, akaratlanul - idegen erők zsoldosává szegődtek itt egy páran. Még nem késő rájönni, hogy a 3000 éves magyar jogfolytonosságot üveggyöngyökre cserélték az illetők. A magyar érdek győzelemre áll, itt az idő a győzteshez csatlakozni, konzumidióták!

annamanna 2015.03.20. 19:31:01

@Doomhammer: "szkíta-hun-magyar kontinuitás"

Sokkal inkább olyan van, hogy szkíta-hun-krími tatár kontinuitás, és éppen a krími tatárok intézték el úgy "Hungáriát" a török hódítás alatt, hogy azóta se tért magához.
Mellesleg a krími tatárokat meg Kun Béla intézte el, olyan durván, hogy azon még Sztálin és Trockij is megbotránkozott (Kun életrajzában olvastam a wikin, nem mellesleg Isten nyugosztalja Gereben Ágnest).

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.03.20. 19:44:15

@annamanna:
A szkíta-hun-magyar kontinuitás történelmi tény, mivel ebbôl ered ôsjogunk a Kárpát-medencére. 3000 éve élünk itt szakrális módon, ezért van az alkotmányunk is mintegy belegyökerezve a medence folyóinak öntéstalajába. Nem adjuk semmilyen provokátornak!

annamanna 2015.03.20. 20:02:08

@Doomhammer: ja persze, igen-igen, das ist ja wohl klar, csak egy röpke pillanatra kiment a fejemből a szerteáradó mágikus energia, amitől felvillanyozódtunk és nagyszerű nemzetté formálódtunk.

Alex Alex 2015.03.20. 20:44:34

Fidelitas, Jobboldali ifjúsági tömörülés, KISZ, Kisdobos, Cserkészek, Sasfiókák, Hitlerjugend... Miben különböznek..?
Hát a nevükben!
Nekem, valahogy mindig hányingerem volt az ilyen kis politikai sz@rháziaktól! A nagy sz@r árnyékában, annak ernyője alatt próbáltak meg lavírozni, és apáik aljas törekvéseit szajkózva elérni valamit, másokkal szemben érvényesítve politikai "előjogaikat"...
Igen, voltak nekik, nem is kevés!!! Felvételi pontszámban + pontot jelentett nekik! Meg kell nézni például Orbánnál, hogy a felvételiben mennyit ért neki, (biztosan megvan, ha nem lopta ki valaki...) az apuci párttitkársága...
Ezek a legaljasabb, legveszélyesebb politikai senkik, mert gátlástalanok, és mindenre képesek! Meg kell nézni, hogy nálunk is kik voltak a kommunista ifjúsági szövetség funkcionáriusai! Gyurcsány elvtárs, Bajnai elvtárs, Semjén elvtárs,(!) Kövér is volt elvtárs (!), sőt Orbán is, mint apukája....
Kis funkcik voltak és felnőttek!
Sajnos... Jobb lett volna, ha krokodilnak születnek!
Azokból 100-ból egy éri meg a felnőtt kort...

Virág et. 2015.03.20. 21:22:20

@Doomhammer: a saját kérdésedben benne is vannak a válaszok, ha nem érted, az legkevésbé az én hibám. Megoldókulcs: ellentüntetés nem sérti senki jogát és a fidesz az nem egyenlő a magyar nemzettel, de még a Viktor sem. A fidelitas nem bíróság. A transzparens lengetéstől nem lesz nem békés egy tüntetés ( a semmisségivel mentett macskakővel dobálókkal vagy a legutóbbi rendezvényen verekedő fideszessel ellentétben).

Azért olvasd mellé az új adatvédelmi törvényt is. A végén letisztul a kép, meglátod.

2015.03.21. 06:57:49

Böröczkém ! Nem ért itt senki semmit félre ! Nyaltál
segget eddig is és ezt most megtoldod a spionkodásoddal . Szép volt !!

De javaslom inkább keresd meg a gerincedet mert egy csupasz csigának több van mint neked és a sok pisis seggnyalónak !!

Ja és mennyit fizetnek neked ezért ? Mert gondolom ennyire hülye " ingyé" nem lehetsz ! Vagy tévednék ?
Ha mégis tévedtem, akkor bocsánatot kérek .

anonymand 2015.03.21. 07:28:01

@Doomhammer:

Kedves felebarátom!

"A szkíta-hun-magyar kontinuitás történelmi tény, mivel ebbôl ered ôsjogunk a Kárpát-medencére. 3000 éve élünk itt szakrális módon, ezért van az alkotmányunk is mintegy belegyökerezve a medence folyóinak öntéstalajába. Nem adjuk semmilyen provokátornak! " - lennél szíves és lefordítanád ezt nekem (nur für mich) ortodox magyar nyelvre.
Mert bevallom, hogy nem értem.

Fáradozásodat előre is köszönöm!

Béla 60 2015.03.21. 07:32:07

Böröcz listázása bármire használható ! Egy trafikot kaphat még a fiú !

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 10:24:47

@Virág et.:

nyilván a zelmútnyócévbe egy darab állami ünnepség sem volt, mert az összes többin vagy törtek-zúztak, vagy fütyörősztek-kelepeltek.

nincs itt semmi látnivaló.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 10:27:37

@Kandeláber:

ugye, milyen kibaszott gecikínos, ha a tetvesgicikomcsik csinálják kibaszottkurvára kibaszottugyanazt, mint a mi véreink, ugye, milyen kibaszott gecikínos!

Toportyán Zsóti 2015.03.21. 10:39:13

@Doomhammer: Sajnállak komolyan az "érveidért".Okostelefon,lapostévé...Szinted még emelni kéne hogy megüsd 1 okostelefonét.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 11:08:56

@Toportyán Zsóti:

te tényleg ilyen istenbaszta baromarc vagy?

Kandeláber 2015.03.21. 11:13:18

@mavo: Az a kínos, hogy minden oldalon mindig akadnak ilyen taknyok, akik még büszkék is arra, hogy besúgók.
És még csak nem is volt mindegyiknek viceházmester a nagypapija...

Toportyán Zsóti 2015.03.21. 11:15:51

@mavo: Okostelefonra vagy a lapostévére vagy berágva ?Minősítéseiddel csak a szinted mutatod.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 11:19:39

@Kandeláber:

apró, nagyon kellemetlen mellékörülmény, hogy a tetvesrohadék gecikomcsik egyetlen szervezete sem hirdetett nyilvános besúgóversenyt.

igen, tényleg geci kínos, hogy vannak ilyenek, egy pöppet talán kínosabb, hogy a fajtátoknál ez nem ciki, hanem ez a követendő példa.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 11:20:45

@Toportyán Zsóti

nem én tehetek róla, hogy anyád gyurcsányista fasznak szűlt a világra

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 11:36:23

@mavo:

várjábazmeg, üss vissza azzal, hogy a rákosistáknál is ez volt a norma, yess

csergolec 2015.03.21. 11:51:49

"Böröcz László a Mandinernek: Félreértik a provokátorfigyelő lényegét"

Nem kedves barátom,nem,Te nem érted a demokráciát,és ezt a idétlen ,buta magyarázatoddal igazolod is!
Amit Te létrehoztál,a "provokátorfigyelő "-t már egyszer (1X??)működött,45-89 között,és borzasztó volt,hogy mikor,ki előtt mit lehet mondani,van e a társaságban "spicli" aki egyből rohan jelenteni.Hülyeséged(és most udvarias voltam),az sem menti,hogy Te ezt nem élted át,abban az időben,még a fateroddal egy nadrágban jártál.:((
Te most valami ilyet akarsz visszahozni,és ami még szebbé teszi a dolgot,nem elég hogy hülyeséget találtál ki,még véded is a védhetetlent.

annamanna 2015.03.21. 12:20:15

@mavo: mármint fordítva, a helyzet kínosságának ez az oka: ugye, milyen kibaszott gecikínos, ha a fideszesek csinálják kibaszottkurvára kibaszottugyanazt, mint a tetvesgicikomcsik, ugye, milyen kibaszott gecikínos!

Amúgy 2006-ban az mszp is be akarta gyűjteni a Kossuth-téri tüntetők adatait, és az ombudsman azt is ellenezte.

@csergolec: elég volna csak a Csinibaba c. filmet megtekintenie, ha egyéb forrás nem áll a rendelkezésére, hogy tájékozódjon a komcsi korszak viszonyairól.
www.youtube.com/watch?v=bUjQ2Oo-DuU#t=08m10s

Úgy mellesleg tavaly okt. 23-án 56-os díjat kapott az a Túrós András, aki a 80-as években BAZ megyei főrendőr volt; ők nyomoztak az utolsó politikai elítélt, Kristály Gyula "provokátor" rokkantnyugdíjas után.
Kristály Gyula már nyilván nem él, de az ellene való nyomozást irányító főrendőrt még ki lehetett tüntetni, mert híven őrzi 56 szellemét.

Baldrick68 2015.03.21. 13:19:24

Bocs fiúk de amúgy nem tűnt fel senkinek, hogy a Habonyművek eleve azzal operál, hogy szándékosan kever össze fogalmakat?
Tegyük már tisztába ezt a provokátor baromságot!

Aki kimegy Bajnai elé gágogni, aki kimegy Demszkyhez tojást dobálni, aki kimegy Gyurcsány elé bohócruhába vagy éppen kereplővel dobbal dudával és elkúrtad táblával tüntetni, illetve aki kimegy Orbán szeánszára "Orbán szopjon lovat" táblával.
Nos ezek mind egytől egyig ELLENTÜNTETŐK.
Ezek az ellentüntetők szemmel láthatóan fejezik ki, hogy nem értenek egyet ezzel vagy azzal és ezt rohadtul nem is titkolják. Ebben a minőségükben lényegtelen, hogy tagjai egy pártnak vagy sem.

A provokátor kedveseim az az ember például aki baszom nagy kokárdával a nyakában beáll szépen a békemenetbe. Az emberünk LÁTSZÓLAG békemenetes ember aki egyetért a többiekkel. Ugyanakkor bent a tömegben elkezdi hergelni a körülette állókat és olyan hangulatot szít, hogy a végén pl. a békemenet rossz színben tűnjön fel. Teszemazt felhecceli a tömeget, hogy gyújtsák fel gyurcsány házát vagy verjenek meg valakit. Vagy szándékosan agresszíven lép fel az ellenoldali emberekkel szemben.

Magyarul és tömören.
Kedves Fidelitas ha valóban provokátorokat akartok keresni, akkor én nem az ellentüntetőket basztatnám hanem a savazós bácsinak néznék utána meg a külföldi újságírót a kurva anyjába elküldő nyugger kommandónak.

Csak van egy olyan érzésem, hogy ők nem provokátorok voltak hanem a fideszes szavazók valódi énje.

hoplita 2015.03.21. 14:27:36

@Baldrick68:
Pontos és korrekt.
A továbbiakban a vita okafogyottá vált, nincs itt semmi látnivaló, tessék oszolni.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 18:27:43

@annamanna:

juj, és fogadjunk, hogy a gyurcsiék (ők naon gecik) tökre hivatalosan (húbazmeg, mi is a maaszop fidelitasa) ott nyomták a zemegyen, hogy

provokátorokporovokátorokporovokátorok.

ja, nem, ennyire ostoba kurvák még a gyurcsiék se voltak, pedig ha basztam életemben ostoba, elbaszott faszokat, hát ők azok voltak.

mi a kurva anyádról delirálsz akkor te ostoba kurva?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 18:28:32

@mavo:

a tömény gyurcsányista coming outért elnézést.

P.Guszti 2015.03.21. 19:04:47

Kedves Böröcz László!

Újra elkövetitek a nemzeti oldal krónikus hibáját: az ilyesmiről nem beszélni kell, hanem csinálni. A nyilvánosság előtt leleplezni a provokátorokat, de legnagyobb titokban tartani, hogy ezt Ti csináljátok.

Tipikus jobboldali hiba: nagy hangon, sokszor agresszívan közlik, hogy mit akarnak csinálni, aztán nem csinálnak semmit. Az idősebbek még emlékeznek az MDF tavaszi nagytakarítására - aztán az összes kommunista maradt a pozíciójában. És azóta is számos ilyen eset volt.

Kandeláber 2015.03.21. 19:58:24

Volt valamikor egy történet egy Pavel Morozov nevű kis ruszki besúgóról, aki a daliás harmincas években még a saját apját is följelentette, és akit aztán a derék falubeliek annak rendje és módja szerint agyonvertek.
Természetesen a "szovjethatalom" példaképet kreált a torz lelkű téglából, benne találván meg az "új típusú embert", aki a Párt iránti hűséget a családi kapcsolatok fölé helyezte.
Talán igaz volt, talán nem.
Viszont ez a besúgópalánta Böröcz nagyon is valóságos, és hányingert keltő.
Én is utálom a vörös csillagos/Che Guevara pólós, csökött kis kreténeket, de ha egy ilyet látok, max. köpök egyet a lába elé. Aztán ha esetleg protestálna, megbeszélnénk a dolgot. Eszem ágában sem lenne följelenteni "tiltott önkényuralmi jelkép" viselése miatt.
Ez a FIDESZ meg FIDELITAS meg KDNP elérte nálam azt a szintet, hogy már majdnem annyira viszolygok tőlük, mint a DK-tól és a MASZOP-tól.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2015.03.21. 20:34:46

@P.Guszti:

Ez a konzervativizmus idealizmusa: a fidelitasosok egy finom figyelmeztetéssel --- figyelni fogunk rátok --- próbálták meggyőzni a provokátorokat, hogy vegyenek vissza. De a "demokratikus" csőcselék számára az efféle jelzések már értelmezhetetlenek s a helyzetet csak tovább rontja, hogy a posztmodern liberális demokratikus intézményrendszerek is önfelszámoló üzemmódra vannak beállva. Ahol személyiségi jogok védik a közösségi események szétcseszőinek eseményszétcseszési jogát, ott egyenes az út a totális anarchia felé. Ha holnap változik a leosztás, a jelen precedensre hivatkozva, nem ugyanúgy jár-e majd el ellenzékben a mostani kormánypárt, mint jelenleg ellenzéke? Milyen lehetőségei lesznek bármelyiküknek is, hogy tisztességesen, botrány nélkül, megtartsanak egy állami, tömeg- vagy közösségi rendezvényt?

Baldrick68 2015.03.21. 20:58:58

@bbjnick:
??????????

Lehet rosszul emlékszem vagy az egy másik párhuzamos dimenzióban volt, de mintha lennének olyan emlékeim, hogy amikor a zemútnyócévben megjelent Megyó, Gyurcsány, Bajnai stb. Akkor ott termett izibe nem kevés kokárdás és árpádsávos jómunkásmber kereplővel, dudával, dobbal, libával táblával és tök mindegy hogy éppen Okt 23 vagy Márc 15 volt.

Szóval ezt az egészet úgy beállítani mintha ilyen most történt volna először és soha soha ilyen nem lett volna kicsit fura.
Vagy te a zemútnyócévben kómában voltál?

Most csak úgy a teljesség igénye nélkül a zemútnyócévből ez ugrik be.
nol.hu/data/cikk/25/99/16/cikk_259916/61292.jpg

vagyonorujsag.hu/vagyonorujsag/images/stories/bohoc.jpg

kep.cdn.index.hu/1/0/797/7977/79776/7977656_3940563667ecf52988045a3488f4db6d_wm.jpg

index.hu/cikkepek/0705/belfold/elolanc//.gdata/gpb_09.jpg

A néni milyen kedélyesen tekeri a kereplőt.
index.hu/cikkepek/0705/belfold/elolanc//.gdata/gpb_15.jpg

Pelso.. 2015.03.21. 21:51:27

@bbjnick: ha változik a leosztás, gondolom, ugyan oly módon "ünnepeltek", mint 2010 előtt.
A személyiségi jogok pedig az ostoba csordától védenek, nem egyébtől.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2015.03.21. 21:56:29

@Baldrick68:

"A Kossuth tér környékét biztosító rendőrök két tüntetőt igazoltattak, akik egy "Felelős nemzeti kormányt Pesten" feliratú transzparenst emeltek a magasba. A rendőrök szerint ezzel szabálysértést követtek el. Mindezt a hatóság annak ellenére állította, hogy ez volt a Pilvaxban megfogalmazott 12 Pont közül a második.

A Nemzeti Múzeum előtt rendezett ünnepi programra egy kisgyermekes családot nem engedtek be a rendfenntartók. A babakocsit toló párnál ugyanis cumisüveg volt, és a szervezők megtiltották bármilyen folyadék bevitelét a múzeumkerti rendezvényre."

www.vg.hu/kozelet/vg_online/kozelet_-_belfold/090315_marcius_15_264719

A Fidelitas fehívásában egy igen méltányos ajánlat volt becsomagolva: oldjuk meg ezt a problémát rendvédelem, a timpanonra telepített mesterlövészek és jogi procedúrák nélkül. Az ellenzéki reakciónak csak annyi lett az eredménye, hogy most már mindenki provokálhat mindenkit személyiségi jogaira hivatkozva, önmaga és mások testi épségét veszélyeztetve.

annamanna 2015.03.21. 22:18:38

@bbjnick: nézd csak, ezt itt találtam az oldalon levő ajánlóban: 8ker.blog.hu/2015/03/19/szaros_unnep
Ezzel ki provokál? Kocsis Máté?

Ami Baldrick szövegét illeti: akkoriban én is erősen fontolgattam, hogy valakit meghajigálok záptojással, végül nem csináltam meg, de gondolkoztam rajta. Igazán megrökönyödtem volna, ha emiatt provokátorfigyelők célpontjába kerülök. Nemmondommeg melyik híres "nemzeti" újságíró anyja kereplőzött.
Tényleg kész agyrém ennél KEVESEBB rendzavarásért, transzparensért, kiabálásért ilyen homályosan fenyegetőzni.
És! ugyanazokat felkérni a besúgásra, akik annak idején lelkesen voltak rendbontók!
Szerintem ez azok számára SÉRTŐ, akikből KINÉZIK, hogy feljelentők lesznek!!

Nem igaz, hogy ez annyira érthetetlen.
Egyrészt kölcsönkenyér visszajár, tehát el kell viselni a kiabálókat;
másrészt ilyen komcsi tempót felvenni... hát én szégyellem magam és én kérek elnézést.

Ezt a figyelmedbe ajánlom, szerintem tetszeni fog: www.youtube.com/watch?v=W_rI2pEfFic

Hallgass a szívedre, de tényleg.

annamanna 2015.03.21. 22:40:57

@mavo: Ezt értem, csak nem a gyurcsányi időkre gondoltam, hanem az átkosra. De ha már "coming outoltál", nekem meg az jut eszembe 2006-ból, hogy azon a szeptemberi hétvégén valakinek azt találtam mondani - bárhogyan kötözködhet velem, egy feltételem van: Gyurcsányról is mondjon egyetlen bíráló mondatot.
Erre elkezdett üvölteni velem, azt kiabálta, hogy széttör a fejemen egy botot.
Ezen rendkívül meglepődtem, nem gondoltam, hogy ilyen hevesen kötődik Gyurcsányhoz.
Amúgy abban az évben volt az is, hogy temetés volt a családban, és az összegyűlt családtagok beszélgetés közben kiabálni kezdtek egymással a politika miatt.
Szóval akkoriban sokkal több indulat volt, mint most, legalábbis személyesen úgy tapasztaltam.

Na nem mintha most jobb lenne a helyzet. Csak most már indulatosnak se éri meg lenni. Akkor még sokan azt hitték (én is), hogy valami jobb irányba változhat egy kormányváltással, mostanra kiderült, hogy nem.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2015.03.22. 09:31:42

@bbjnick: Itt a mandineren kik azok, akik szélsőséges nézetek irányába provokálják a népeket?

Pelso.. 2015.03.22. 09:36:42

Efféle családi-ismerősi, munkahelyi(!) politikai indítatású csatározásokkal szintén találkoztam. A (nem spontán) keletkezett árkokat talán egy generáció sem tudja majd betemetni.
hitték? Mi volt alapja, flusztráció és hinni akarás? Mert ha pl a választási s kormány program, akkor legközelebbre írok egy fokkal hihetőbbet én is. Mondom, egy fokkal, az bőven elég.

ÁrPi 2015.03.24. 10:16:00

@mavo:

"te tényleg ilyen istenbaszta baromarc vagy?"

Már alighanem elmúlt neki :-D

Doomhammer folyton jön a tradicionalitással plusz néha szkítasággal és egy toportyán nem tudja ám könnyen elkülöníteni hogy egy a Jobbiknál is mégjobbosabbság , Jobbikosság vagy éppeg fideszesség szólal meg , és Doomhammer-Invokátor úr mondhatni tökéletesen össze is homályosítja topo rtyán elméjét, az baromarccá eképpen is alakul.

ÁrPi 2015.03.24. 11:05:38

@Doomhammer:

"" Igenis, van olyan, hogy szkíta-hun-magyar kontinuitás és mi is élünk itt 3000 éve.""

Hát ez ugye belátja: Invokáció lehet...

Tisztelt Végzetkalapácsa úr, Tisztelt Invokátor!

Ha (tradicionalista-féle alakként) érez ön további affinitást a folytonosságról szóló tudása,
ismeretei kifejtésére, akkor tisztelettel megkérném hogy mellette a kazárokról
(kösztleri értelemben zsidókról) és e népnév meg a kazah-ok ,kozák-ok esetleges
folytonosságáról vagy kontinuitásának mibenlétéről is forgassa meg a historikusi szavait
-legalább kiváncsi személyem számára.

Le az antiszemita provokátorokkal! -Muhaha..ezt kellene mondanom,
ha az Árpád fejedelmet zsidónak ..tételező(link lejjebb)..akadémikusunk Komoróczy
mta-professor tanításait fogadnám el megfontolás után. De csak invokálok :)

www.hetek.hu/interju/201205/a_zsido_arpad_fejedelem_es_a_melymagyarok

Nos mit gondol, míg már a toportyánok más alapról lehülyézték Önt Invokátor Úr?
süti beállítások módosítása