A Jobbik és Gaudi-Nagy Tamás, hazaárulók és köpködők
2014. május 08. írta: TuRuL_2k2

A Jobbik és Gaudi-Nagy Tamás, hazaárulók és köpködők

Gaudi-Nagy_Tamas_EU_Kossuth_ter_hazaarulok_Jobbik.jpg

A Gaudi-Nagy jelenségről két választási kampány és két interjú jut először az eszembe. 2010 tavaszán a Magyarok Házában működő – azóta többször tönkrement és gazdát cserélt – Nemzeti Kávézóban készítettünk videóinterjút Gyöngyösi Mártonnal a Jobbik külpolitikai elképzeléseiről, ahol többek közt megtudtuk, hogy a Tibet-kérdés Kína belügye, ugyanez a palesztin-kérdés viszont már nem érvényes. Miközben Gyöngyösit kérdeztem, észrevettem, hogy félig oldalról valaki minket kameráz. Hogy „ne tudjunk hazudni”, indokolta szokatlan eljárását az illető – Gaudi-Nagy Tamás volt az. 

2014 februárjában aznap délután készítettem interjút Vona Gáborral, amikor Gaudi-Nagy kidobta az EU-zászlót a parlamentből. Amikor rákérdeztem a történtekre, egyáltalán nem tűnt boldognak, de csak annyit mondott, hogy „Tamás nem szólt előre, mire készül”. Láthatóan már akkor sem volt teljesen harmonikus a viszony a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvédjével.

Bár várható volt, hogy Gaudi-Nagy sérelemként éli meg kiszorulását a parlamentből, de hogy már mandátuma elvesztésének napján ilyen ámokfutásba kezd, azt nem gondoltam volna. A parlament alakulóülésének napjára a Kossuth térre meghirdetett, a földtörvény ellen tiltakozó, nyomásgyakorló rendezvényén Gaudi-Nagy hergelésére több résztvevő hölgy Pásztor István, a Vajdasági Magyarok Szövetségének (VMSZ) nyomába eredt, átkozták és köpködték:

Az egészen elképesztő jelenet nem valamiféle kisiklása volt a Gaudi-féle tiltakozásnak, az Index videóján látható, hogy Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója is megkapta a hazaáruló titulust:

Gaudi az esemény után sem fogta vissza magát, sőt, kiállt a köpködők mellett és fokozta a tempót, amikor Pásztor kapcsán hazaárulást és lámpavasat emlegetett a köztévében. Délutánra a Jobbik is besokallt, és bejelentette, hogy a „minősíthetetlen Kossuth téri rendezvény” miatt útjaik elváltak egymástól volt képviselőjükkel, mert „fél tucat fékevesztett tüntető összemosása a Jobbik Magyarországért Mozgalommal egy egymilliós politikai közösség hitelét és munkáját teszi kockára”.

Azt külön is kihangsúlyozták, hogy a Jobbiknak semmi köze nem volt az eseményhez, ami rendben is lenne, ha azon nem tűnt volna fel EP-listavezetőjük, Morvai Krisztina. A Gaudival nagyon jó viszonyt ápoló jogász nem csak részt vett az eseményen, de a Jobbik elhatárolódása ellenére is kiáll a volt képviselő mellett: „miért határolódnék el harcostársamtól és legjobb barátomtól?” A lámpavasazás és a köpködés ellen sincs kifogása, hiszen „nem a Tomi köpte le, hanem valaki a tömegből”.

Nem emlékszem olyanra, hogy külhoni magyar politikust – vagy akár nem politikust – hasonló megaláztatás ért volna Magyarországon a nyilvánosság előtt. A szégyenteljes eset aligha emeli a magyar nemzeti radikalizmus fényét a szomszédos országok magyarsága szemében, pedig a Jobbik komoly energiákat fordít arra, hogy kiépítse bázisát ebben a körben. Ráadásul ismét rávilágít a Jobbikot fenyegető további két komoly veszélyre is: az egyik a hangsúlyozottan pártonkívüli Morvai szeszélye és hisztire való hajlama, ami még sok fejfájást fog okozni a pártnak, ahol biztos sokan nem örülnek annak, hogy olyan képviselőt küldenek az EP-be, aki sokszor magasról tesz az őt delegáló erő álláspontjára és érdekeire. A másik a Jobbikból kiszoruló, sértett és akár tovább radikalizálódó személyek és csoportok jelentette problémák: a radikális szubkultúrában könnyen válik valaki az egyik pillanatról a másikra zsidóvá és hazaárulóvá.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr476131468

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Jobbik és Gaudi-Nagy Tamás, hazaárulók és köpködők 2014.05.08. 09:39:02

A radikális szubkultúrában könnyen válik valaki az egyik pillanatról a másikra zsidóvá és hazaárulóvá.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freehckr 2014.05.08. 14:44:34

@Kettes: „az irániak nem arabok, csak szólok”

Nem véletlenül neveztem őket perzsáknak. :) A további arabozás már a te további idézetedre volt reagálás, ahol araboztál és oroszoztál... kicsit szedd össze magad... :)

„például orosz érdekek képviselete a magyar érdekek ellenében”

Szó sincs a „magyar érdekek ellenében”... ez a te véleményed, mondhatni a te egyéni orvosi problémád... Jobban megvizsgáljuk a dolgot, mondjuk legfőképp „geopolitikailag” és külgazdasági szempontból, nyilvánvaló, hogy jóval szerencsésebb az oroszokkal jóban lenni, akár benyalni nekik ahogyan szoktunk az ilyen nagyhatalmaknak, mint nem.

„amit te elég lapidárisan zsidó politikai elittel azonosítasz”

Miért, van Magyarországon „nem cionista” zsidó politikai elit is?! :)

„Pásztor bűne az volt, hogy betartott a Jobbik vajdasági nyomulásának. És mitől lett hazaáruló?”

Jogos, a nemzetáruló jelző helytállóbb lenne. :) Viszont az, hogy „betartott a Jobbik nyomulásának” túlságosan is leegyszerűsíti azt a gyalázatos tettet, amit a fideszes VMSZ és Pásztor elvtárs rendezett a Jobbikkal és a velük kapcsolatban álló vajdasági magyar szervezetekkel szemben. Képzeld el, hogy te nyitsz egy képviselői irodát valahol, a politikai ellenfeled pedig az összes létező hatóságot rád uszítja... egy valamiféle plurális demokráciában... Ez pont remek téma lenne a magadfajta „demokratáknak”, végig ajvékolhattátok volna fél Európát, ahogyan szoktátok, a fideszes Pásztor elvtárs és a VMSZ kirekesztő, szélsőséges viselkedése miatt. :)

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.05.08. 15:17:36

@Kandeláber: "Magyarországon pedig ún. "baloldal"nem létezik, csak egy MSZMP-(jog)utód párt, amelyet a "liberálisok"irányítanak."

Kissé mintha pontatlan megfogalmazás lenne. a liberálisok alatt egy faji alapon szerveződő, magát értelmiséginek hazudó, valójában agitátor terrorista banda rejtezik. Különböző személyiségi kultuszok köré épül a réteg, legismertebb a hellerbanya és "szellemi köre"de ott vannak még a galamusosok is.

Még a szociknak is föltűnt ez, a választás után volt is némi kapálózás ellenük (Török Zsolt szóvívő), múltkor Hont András is írt egy cikket ellenük, persze a polkorrektség nevében gondosan mellőzve a lényeget.

Ez a belváros zsidó liberális szubkultúra, amely szerencsére parazita módjára rászívta magát a szocikra. Politikailag együtt is fognak megdögleni.
Most jön el a Jobbik napja.

Kandeláber 2014.05.08. 15:35:31

@Nemzetstratégia: Persze,nevezhetjük őket akár szocionistáknak is, ez teljesen nyilvánvaló.
Törököt azonnal megtámadták, amint Konrádot csak egy szóval is bírálni kezdte.
Ha az MSZP így folytatja, az szdsz sorsára jut majd, elképzelhető, hogy a Soros által pénzelt, ex-eszdéeszesekkel és renegátokkal teletűzdelt déká lép majd a helyébe.
A magyar választópolgárok már partvonalon túlra tették az szdsz-t, talán a maszop lesz a következő.
Bármennyire is siránkoznak, Tóta Weisztől Kálmán Olgáig, Magyarországnak nincs szüksége rájuk.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.08. 15:35:32

@freehckr: "a politikai ellenfeled pedig az összes létező hatóságot rád uszítja"

Mint az kiderült, mindezt az uszítást az iroda megnyitása kapcsán küldött meghívó továbbításával sikerült elérni.

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy ennek elmaradása esetén a szerb hatóságok észreveszik-e valaha is, hogy jobbik-iroda nyílik Szabadkán.

Omertát kérsz számon...

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.08. 15:37:00

@Nemzetstratégia: A pozitív mondanivalótok még mindig csak annyi, hogy ki a _nem_ magyar.

(Ami erősen negatív mondanivaló úgy egyébként.)

freehckr 2014.05.08. 16:14:20

@Counter: Ezt akkor most nem igazán érted...

„mindezt az uszítást az iroda megnyitása kapcsán küldött meghívó továbbításával sikerült elérni”

„ennek elmaradása esetén a szerb hatóságok észreveszik-e valaha is, hogy jobbik-iroda nyílik Szabadkán”

Nem a Jobbikosok küldték a szerb hatóságoknak a meghívót... :) Így akkor összeáll a sztori?! Vagy szőrszálhasogatunk még egy kicsit... :)

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.08. 16:45:00

@freehckr: Azt feltételezed, hogy a meghívó továbbküldése okozta a szerb hatóságok tudomásszerzését és vezetett ezáltal egyenesen az uszulásig (ami 1 fő jobbikos félnapos kihallgatását jelentette; kétségtelenül pocsék élmény, de az oksági összefüggés ingatag, ennek az "összes hatóság ráuszulásaként" való beállítása pedig egy hatalmas luftballon).

freehckr 2014.05.08. 16:56:40

@Counter: Mi van, most két oldalon (sem itt, sem a Mandiner híroldalon) nem érted?! :)

„ami 1 fő jobbikos félnapos kihallgatását jelentette”

Hát, ahol magyarokat vegzálnak, vagy magyarokat ér fizikai atrocitás a hatóságok közreműködésével, jóváhagyásával (lásd mondjuk a Fidesz „megvédjük a magyar érdekeket” szlogenjét), ott egy fél napos kihallgatás nem igazán babazsúr... :) Te sem örülnél, ha egyszer egy száguldó autóban találnád magad, fejeden zsákkal, és körülötted mindenki cigányul beszélne... :) Egyébként meg demokráciákban nagyon nem szoktak eltérő politikai vélemény miatt fél napos kihallgatásokat rendezni, de látom, elvtársak, ti egészen máshoz vagytok szokva... ez nem is igazán ízlés, hanem értékrend kérdése... :)

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.08. 17:19:14

@freehckr: Következetes vagyok, az is baj? :-P

Továbbra is indokolatlannak tartom, hogy:
- a VMSZ eljárását _feljelentésnek_ tartsd, ahhoz elégtelen;
- a félnapos kihallgatást ennek következményeként állítsd be, mintha a szerb hatóságok máshogy nem értesültek és értesülhettek volna;
- egy személy fél napos, még oly kellemetlen kihallgatását is "az összes hatóság ráuszulásaként" állítsd be.

Ez, kérlek, olyan mesterkélt ajvékolás, hogy csak.
Egy turáni katonanép fia legyen egy kicsit kevésbé pipogya.

freehckr 2014.05.08. 17:30:09

@Counter: „a VMSZ eljárását feljelentésnek tartsd”

Ez abban a közegben egészen pontosan az.

„mintha a szerb hatóságok máshogy nem értesültek és értesülhettek volna”

Értesülhettek, és a titkosszolgálataik minden bizonnyal értesültek is róla. Na de ki tudja mi állt a feljelentésben?! Tekintve a fideszes Pásztor elvtárs posztbolsevik mentalitását, lehet még terrorcselekményt vagy államellenes összeesküvést is említett... azért ez nem mindegy... :)

„az összes hatóság ráuszulásaként állítsd be”

Rendőrség és titkosszolgálat... nem elég?! Az „összes hatóság” alatt ebben a tekintetben természetesen nem a népegészségügyi, vagy médiahatóságról van szó... :)

„olyan mesterkélt ajvékolás”

A mesterkélt az, amilyen debil módon egyrészt a tényeket, másrészt a körülményeket nem veszed figyelembe.

„turáni katonanép fia legyen egy kicsit kevésbé pipogya”

Hát, Pásztor elvtárs „majdnem felelősségre vonása” nem azt tükrözi, hogy bárki is pipogya lenne... :)

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.08. 17:36:34

@freehckr:
1. Parttalan érv az "abban a közegben".
2. A találgatás az nem tény.
3. A titkosszolgálat mit csinált? És ha csinált valamit, akkor azt a VMSZ-től továbbküldött meghívólevél tette lehetővé?
4. Milyen tények? Találgatás van, meg az, hogy elismered, hogy a szerbek lépését nem a VMSZ okozta.
5. Az átkozódva köpködő/köpködve átkozódó eszelős nyanya mint turáni katona?! Csináljon belőle mémet valaki, ez abszurd.

freehckr 2014.05.08. 17:44:02

@Counter: „Parttalan érv az "abban a közegben"”

Neked, mert nagyjából fingod sincs, milyen az a közeg...

„A titkosszolgálat mit csinált?”

Gondolod, ez most jó kérdés?! Már a nevükben is benne van , hogy ez többnyire nem nagyon szokott napvilágot látni, csak sejteni lehet. :)

„Milyen tények?”

Sajnálom, gyengébbek kedvéért nem tudom eltérő színnel és képes illusztrációkkal kiemelni a véleményemben az érveket vagy tényeket, így magadra vagy utalva... esetleg kérj valakitől telefonos segítséget. :)

„átkozódva köpködő/köpködve átkozódó eszelős nyanya mint turáni katona?!”

Te kezdted... :)

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.08. 18:09:14

1. Hát, ez nem jobban kifejtve. Én azért úgy vélem, hogy a hatóságok cselekedeteit nem a VMSZ levele váltotta ki. Te is elismered, hogy anélkül is értesültek az eseményről.

2. Egy újabb sejtetés.

3. Tehát mi az, ami tény?

4. Tessék, remélem, élvezhető:

kepfeltoltes.hu/140508/roflbot_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Célkereszt 2014.05.08. 19:38:44

Véleményem szerint a Jobbik jelenség asszimiláns probléma. A török harcok után betelepült idegen elemek hozták magukkal az antiszemitizmust. A XIX. sz.-ban, amikor kialakult a modern nemzet, ezek az asszimilánsok túlzott magyarkodásukkal kompenzálták idegen származásukat. A honvéd vezérkarban, a II. világháborúban főleg német származású főtisztek szolgáltak(szinte valamennyinek magyarosított neve van). A nyilaskeresztes párt is a budapesti, német eredetű lecsúszott kispolgárságból verbuválódott. Nem véletlen, hogy utolsó töltényig harcoltak a Birodalom mellett.
Nem is lenne az asszimilációval baj, hiszen a magyarok befogadóak.A vidéki Magyarországon a nyilasok soha sem tudtak gyökeret verni. Távol áll tőlünk az az esztelen rasszizmus is. Sajnos ezek az elemek tovább mérgezik a magyar népet. Nézzük kapásból, hogy a rendszerváltás után milyen szélsőségek bukkantak fel! Torgyán, román név. Csurka, szlovák asszimiláns. Novák, szlovák eredetre vall.

:DDDDDDD
Természetesen, nem gondolom komolyan, amit írtam. Az asszimilánsok nagy része tisztességes.
Ez a ki a magyarabb agyrém, meg hazaárulózás már kiakaszt. Nem ezek a szarjankók fogják megmondani, hogy én milyen magyar vagyok. Előbb-utóbb, az igaz magyarok beverik a pofájukat Erdélyben és a Vajdaságban és itthon is. Ideje lenne már!

vizipipa 2014.05.08. 21:47:58

@Counter:

Ezek szerint te semmi problémát nem látsz abban, hogy Pásztor egy meghívót - pártiroda megnyitásáról - a helyi rendőrségre továbbít.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.08. 22:48:54

@vizipipa: 1. Eddig úgy tudtam, a VMSZ és nem Pásztor személyesen továbbította.

2. Nem tudom feljelentésnek, az összes hatóság ráuszításának, nemzetárulásnak értékelni. A vád pedig ez.
(Mint a másik mandin utaltam rá, hová vezet ez? Aki befizeti az adóját a szerb adóhivatalnak, annak felgyújtjátok az üzletét? Aki szerb bíróság előtt keresi az igazát egy söntésben üzemelő Szittya Népbíróság helyett, annak eltöritek a térdét?)

♔bаtyu♔ 2014.05.09. 08:28:48

Nem megverték, hanem, leköpték. És aki azt állítja, mint ő, hogy nem tud szerbiában magyarverésekről, az meg is érdemli.

Figyelem zsidók, libsik: Az is megérdemli, aki azt állítja, hogy nem volt holokauszt. (Persze az már nem, aki készségesen bemondja a zsidók által kreált és egyre emelkedő áldozat számot és természetesen a tagadás büntethetősége is baromság.).

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2014.05.09. 08:53:25

turul nyifinyafi, szép mikor az ellenségért izgul valaki.

egyébként nem tudom mi a baj azzal, hogy ezt a szarhalmot megköpködték?

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2014.05.09. 08:56:23

@Kettes:

orosz érdekek képviselete a magyar érdekek ellenében, a magyar parlamentben, magyar állampolgárok részéről: hazaárulás.

LOL

tevevanegypupu 2014.05.09. 09:06:48

@jose maria padilla:

Mert nem köpködünk senkit. Eléje a földre egyet sercinteni az más dolog. De ha ártunk vele saját magunknak akkor azt sem, főleg ha látják.:)

2014.05.09. 09:08:37

@sztd: "Jobbik is előzhető lesz jobbról, így a politikai palettán közép felé szorul."

Bár a Jobbik eddig profi módon kezelte a vadhajtások, és oda nem illő elemek (Pősze, Szegedi Csanád, stb) eltávolítását, úgy látom hogy most a radikálisabb képviselők vannak soron. Gaudi emblematikus alakja (volt) a jobbiknak, és szvsz az egyik aki a legtöbbet tett le az asztalra. Nem jó hír ez a Jobbik szavazóknak. Én például nem akarok egy Fidesz 2.0 -át a parlamentben látni, aki folyton magyarázkodik, és mindentől elhatárolódik, ami már egy kicsit necces. Ha folytatják a menetelést középre, hamarosan megjelenik Jobboldalon egy újabb, radikálisabb párt, és a Jobbik hamar kegyvesztett lesz.

2014.05.09. 09:10:29

@tevevanegypupu: "Mert nem köpködünk senkit."

Tisztességes országokban, amit nem elpuhult polkorrekt puhapöcsök laknak, minimum megruházták volna.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.09. 09:15:51

@Jankove: A jakobinizmus örök csapdája.

tevevanegypupu 2014.05.09. 09:16:59

@Jankove:

Aztán mire mentek volna vele. Az erőszakról szólnának a hírek és ennyi.

ob.szerver 2014.05.09. 09:24:50

@Nemzetstratégia:

"a Jobbikot korábban az arabok, most meg az oroszok pénzelik..."

A helyzet ennél sokkal rosszabb. Nem csak pénzelik, de Putyin már öltözteti is őket. Nézd csak meg Gaudi rubáskáját.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.05.09. 09:26:55

a nyalas buzis vonalat tolo Vona mondta hogy ugyanugy akarjak csinalni mint a fidesz, es kell egy naluk jobbra levo formacio, azert valoszinuleg nem ilyen idiotakra gondoltak...

R.Miki 2014.05.09. 09:45:10

@freehckr:
"Ha így is lenne, sokkal szimpatikusabb mint az MSZP-Fidesz izraeli érdekeltségei... ezekkel az arab arcokkal csak a középkorban voltunk fasírtban, az oroszok is bár okoztak nekünk károkat a megszállással, na de ahhoz kellett a hazai politikai elit hathatós közreműködése is... legfőképp a zsidó politikai elité, amely az elmúlt egy évszázadunkban finoman fogalmazva sem volt túl patrióta... és ma sem az. Tehát bár nekem az arabokkal semmi problémám nincs, az oroszokkal pedig vannak bizonyos fenntartásaim, de a zsidó kavarástól azért nagyságrendekkel jobban tartok. :)"

Szép szöveg. Látom, te is akarsz új minaretet Pestre nemsokára. :)
De őszintén, a kisfaxom akarja a sok muzulmánt európába, és ha választani kell, inkább százszor a zsidók, mint a muszlimok. (Mondom ezt úgy, h imádom az arab zenét.) Közelebb vagyunk hozzájuk kultúrában, gondolkodásban, mindenben.

Ha szereted az arabokat, palesztínokat, ajánlom menj ki hozzájuk kicsit szétnézni. És ne feltétlen a közel keletre, hanem oda, ahol nagy palesztín közösségek élnek. (USA pl.) Ahol nem "zsidó terror" alatt élnek. És utána nyilatkozz mit láttál. ;) Szintén hasonló Omán, Yemen, Szaud-Arábia etc.
Mert ha ugyanazt, mint a BAZ megyei rézgyűjtő putrisoknál, akkor jobb lenne ha elgondolkoznál rajta. Vagy az arab "cigány életmódot" folytató tolvajok jófejek, a magyar cigó meg rossz arc? :)
És akkor fundamentalizmusról, az elvakultságról nem beszéltünk...
Fotelből könnyű megmondani az okosat neked is. :o)

A szláv cimboráiddal (ruszkik) hasonló a helyzet. Barátkozzon velük, akinek két anyja van, pont elégszer tapostak ránk a mocskok. (Mondmár, 1849-ben is a zsidók biztatták őket, hogy benézzenek ide, vazz?) Vagy kérdezd meg nagyszüleidet, ha éltek a II. VH-ban, milyen kedvesek voltak a beköszönő orosz katonák.. mert lehet az én családom nem tetszett nekik, de eléggé nyögték, amikor a front áthaladt náluk.

Szóval inkább maradjon minden szláv és muszlim a helyén és lehetőleg ne dörgölőzzünk már egyikhez sem.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.09. 09:50:14

egy kis eu választási kampánycsörte

fidesz-jobbik

shwarcz bácsi 2014.05.09. 09:53:30

ez a gaudi gyerek is csak addig ugrál, amíg valaki egyszer izomból szájba nem vágja.

shwarcz bácsi 2014.05.09. 09:55:04

@R.Miki: Ilyen mélységeket és tartalmakat ide nem szükséges írnod, a többség úgysem érti...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.09. 10:08:22

"Nem emlékszem olyanra, hogy külhoni magyar politikust – vagy akár nem politikust – hasonló megaláztatás ért volna Magyarországon a nyilvánosság előtt. "

külhonival nem, de hazaival rendszeresen történnek ilyenek, vagy az nem számít?

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.05.09. 10:15:09

@Counter:

Nem világos a párhuzam ..

Kik komcsizták, hazaárulózták, vagy köpködték az Ángyánt, és mikor ?

Balt 2014.05.09. 10:44:56

@Counter: "A Fideszben meg komcsivá és hazaárulóvá válik könnyen az ember, lásd Ángyán."

Ugggyan, ki mondta ezt Ángyánra? Nem fordítva esetleg? (Ő - és újkeletű barátai - mondaná(k) a Fideszre...?)

Balt 2014.05.09. 10:46:29

@freehckr: "mit követett el az a szánalmas lakájmentalitású balfék"

Na, mit?

Balt 2014.05.09. 10:49:12

@Counter: @Nagy Sándor_gazda:
"a Fidesz berkein belül megítélése rövid idő alatt komcsi hazaárulóvá vált."

Link, idézet? Egyelőre fordítva látszik...

Balt 2014.05.09. 10:53:28

@freehckr: Akkor mivel magyarázható a nyugati jobboldali szélsőségesekkel markánsan szembe menő muszlimbarátság és zsidóellenesség? (Ami ott pont fordított, főleg 09.11 óta?) Csak az egyszerű zsigeri antiszemitizmussal...?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.09. 10:55:58

@Balt: Egy kezemen el lehet számolni a tagkönyve számáig.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.05.09. 10:56:02

@shwarcz bácsi: en egyre inkabb filozom rajta hogy pofanverjem ezt a ferget vagy a buzivedo hulye picsat

ezek a tunteto oreglanyok akik kozott vannak ugyis nem jelentenek nekem akadalyt, atmennek rajtuk mint kes a vajon, tudod mint anno a Wehrmacht...

Balt 2014.05.09. 10:59:14

@Counter: "Na persze nekem nem god, ha kereplős-pszichotikus, köpködő, cigány módra átkozódó turbónyanyákat védetek :-D"

Ez a bicskáscigány mentalitás jelen van a blogokon is. Nem mondom, hogy itt fentebb a Jobbikosok ezt hozzák, de van pár Gaudinál messze szélsőségesebb elem, akitől - az események tükrében - valóban nem ártana a Jobbiknak elhatárolódnia. Valahogy így:
"fél tucat fékevesztett [nethuszár] tüntető összemosása a Jobbik Magyarországért Mozgalommal egy egymilliós politikai közösség hitelét és munkáját teszi kockára!"

Balt 2014.05.09. 11:07:58

@Célkereszt: :) Van benne valami, akár vicc, akár komoly. (Komolyan.)

Blogger Géza 2014.05.09. 11:21:17

@Counter: Szerintem senki nem mondta Ángyánról, hogy hazaáruló. Ő egy régivágású kisgazda érzelmű ember, aki a Fideszhez csapódott, és igazi kisgazdákat meghazudtoló módon zsigerből gyűlöl mindenkit, akinek több földje van /nagyobb földterületen gazdálkodik mint ő, vagy mint amit ő elfogadhatónak tart. Ugyanakkor pártpolitikai színezettől függetlenül minden agrárszakértő egyetért abban, hogy a mezőgazdaságnak szüksége van nagyobb birtoktestekre is, bizonyos tevékenységek akkor versenyképesek. Ez van.

csak egy néző 2014.05.09. 11:27:10

Gaudira leginkább a másik "mélymagyar" Bayer Zsocó (akár önmagára is érvényes) jellemzése illik, "ha a pincében felfordítok egy követ, akkor ilyen arcú férgek másznak ki alola"
Azért az a jó, hogy megismerhettük ennek a féreg gaudinak a kereplős, protkós, k..a anyját, szegény alzheimer-kóros nemzetiszínű sálas faterja csak téblábolt és nézett ki a fejéből ott, mert azt sem tudta, hogy hol van és miért is kellene ordítoznia. TuRul nevében ezt a vén k..t nem igazán neveznem "hölgynek", mert ez magára a női nemre is sértés, állathoz sem lehet hasonlítani, mert, ahogy az öreg székely mondta vala "márpedig ilyen állat nincs is".Egyébként "respect" a leköpött embernek (szándékosan nem írok titulust) az önuralmáért,kiváncsi lennék, hány ember tudta volna megállni, hogy a vén k..a protkóját egy jobbossal ne kűldje fel szemöldöknek. Vajon, most ki fogja Morvai hp-t töltögetni a tehénné hízott Gaudi k..ját, ha Tomika barátja nem tudja őt követni Brüsszelbe és elesik a harcostársa a havi közel 8000 (fujj) eurós apanázstól is??
Ui.
Az külön beszarás, amit rendezett a lekésett sajtótájekoztatón a stand up-os fiúk felléptethetnék ezzel a produkcióval.

_most_ 2014.05.09. 11:28:49

ezek jobbik szimpatizánsok voltak vagy fideszesek, mert nem sok különbség van a jobboldali csürhe között :D

Blogger Géza 2014.05.09. 11:30:34

@Nemzetstratégia: Ha egy atomerőműtől egy bizonyos érdekszférába tartozunk, akkor eddig is orosz érdekszférába tartoztunk, mert most egy atomerőművünk van, és az orosz (szovjet) technológiájú.

nu pagagyí 2014.05.09. 11:30:38

Követelem, hogy az idióták határolódjanak el a futóbolondoktól, az antiszemiták a rasszistáktól, a füllentők a hazugoktól, a tolvajok a rablóktól!

Célkereszt 2014.05.09. 11:31:39

@Balt: Annyiban igaz, hogy echte magyarosított nevekkel verik itt a nyálukat sokan. Komoly annyiban, hogy hová vezethet a szélsőség. Kicsit legyen olcsóbb a DNS-vizsgálat és jönnek a DNS-fasiszták.

freehckr 2014.05.09. 11:31:57

@Balt: Többek közt a fenti @R.Miki barátnőddel együtt nem kicsit értelmezitek félre a véleményemet, ez a dolog nem igazán a Fidesz-MSZP szavazótáborának primitív világképének, fekete-fehér/igen-nem egybites hozzáállásának való... annál jóval sokrétűbb kérdés, aminek megértése nyilvánvalóan meghaladja említettek csekély értelmi képességét. :)

Fentebb egy szóval nem említettem, hogy én odáig lennék arabokért, palesztinokért, perzsákért, leginkább megkérdőjeleztem azt is, hogy a Jobbik vagy politikusai annyira odáig lennének értük... van egy kis „turáni fétis” a jobbikos arcokban, na de ácsi, elvtársak... a Fidesz-MSZP posztkommunista bűnszervezetek cigány-zsidó fétise pontosan miben más, illetve mennyire vitte ez előre az országot, bármiben is, az elmúlt legkevesebb egy évtizedben?! :)

„mivel magyarázható a nyugati jobboldali szélsőségesekkel markánsan szembe menő muszlimbarátság és zsidóellenesség? ... ami ott pont fordított”

Egyrészt nem szélsőségek csak azért, mert más a véleményük mint a valóban szélsőségnek tekinthető turbóliberális gittegyleteknek vagy megszállott szimpatizánsaiknak... szélsőségnek bélyegezni őket amiatt, mert nem a helyenként ma már tényleg elmebeteg turbóliberális elveket osztják, na az a szélsőség. Egyébként pedig míg Nyugat-Európában a muszlim/arab/afrikai bevándorlókkal vannak érthető módon az európai kultúrkörbe való beilleszkedési problémák, így társadalmi feszültségek, hazánkban legfőképp a cigányokkal. Ezzel magyarázható, hogy míg egyes jobboldali rendpárti politikai csoportoknak nyugatabbra a muszlim/arab/afrikai bevándorlókkal van problémájuk, addig a hazai jobboldali rendpárti csoportoknak a cigányokkal... de ennek egyébként elég terjedelmes hazai és külföldi sajtója van, nekem kellemetlen, hogy alapvető ismereteket kell megosztanom egy ilyen vitában. Ez pedig a nagy A betű, kedves gyerekek... vágod?! :)

A jobboldali rendpárti politikai szervezetek hozzáállása a zsidókhoz pedig egészen más hazánkban, nem mellesleg érthető módon. A hazai kommunista zsidó politikai elitnek van épp elég a számláján, kezdve Trianontól, a Lenin-fiúktól Rákosin, az ÁVH-n át egészen az MSZP-SZDSZ-ig és az ország kifosztásáig, a rendszerváltás szabotálásáig, nem említve a mai hozzáállásukat, hogy kellő távolságtartással, jó adag gyanakvással és megfelelően erős kritikával illessék a ténykedéseiket, amely finoman fogalmazva sem túl patrióta, és nem tegnap óta hanem legalább egy évszázada. Tehát az előzmények tekintetében ne legyen már olyan döbbenetes, hogy egy nemzeti jobboldali szervezet nem igazán van oda a hazai zsidó politikai elitért... :) Sőt, nekem az furcsa igazság szerint, hogy az elmúlt évtizedek történései alapján nem valahol 95% környékén jár az Antisemitism-O-Meter hazánkban... egyébként ebből is látszik, hogy a magyar a posztkommunista bűnszervezetek alaptalan gyűlöletkampányai és ostoba kommunikációi ellenére tényleg egy toleráns, befogadó nép. :)

Annak meg igazán utána olvashatnátok, végre magatoktól, hogy a fideszes Pásztor elvtárs mit követett el a nem a fideszes VMSZ-szel szimpatizáló, és a Jobbikhoz közel álló vajdasági magyar szervezetek és tagjaik ellen, amiért nem köpködést, hanem akár tarkólövést is megérdemelt volna.

nu pagagyí 2014.05.09. 11:35:35

@Blogger Géza: Csak nincs hozzá háromezer milliárd hitelünk és a jelenlegi atomerőmű vezérlő és biztonsági rendszerei sem emlékeztetnek már az eredetire.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.09. 11:36:35

***

Én meg annak örülnék, ha Schreiber zsidó (szerencsejáték szövetség) elmesélné, miért vízionál keretlegényeket, amikor nem azok a zsidók kapják a kaszinókoncessziót, akik Gyurcsánytól(Blum), hanem más zsidók(Vajna).

Bruhaha

***

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.09. 11:38:08

@nu pagagyí: Ja a francia vezérlőrendszer miatt volt Paks legnagyobb üzemzavara eddig.

Milyen 3000 milliárdos hitelről beszélsz? Hogy mersz TE hitelt a szádra venni?

Aztaqrva

freehckr 2014.05.09. 11:46:41

@Balt: ...a fentiekhez pedig az még mindenképpen hozzátartozik a nyugati jobboldali nemzeti csoportok és zsidófétisük kapcsán, hogy a cionizmus egy egyébként a szó szoros értelmében vett „szélsőjobboldali” faji alapú ideológia. Tehát nem lehet csodálkozni azon, hogy a turbóliberális értelemben vett nyugati szélsőjobboldaliak a cionistákkal vannak pariban. :)

R.Miki 2014.05.09. 11:48:37

@freehckr:
"@R.Miki barátnőddel"
Barátnőd neked az édes jó anyukád. Ja, hogy csak személyeskedni tudsz te is. :) A fidesz-mszp-t pedig kikérem magamnak. Ja, neked is kétbites a világképed, aki nincs velünk az ellenünk...

A zsidó/cigány fétist meg ne rajtam kérd számon. Én az egyenlőségben hiszek, embert tettéről, mentalitásáról. És különösebben ezért nem értem, hogy miért jó neked ÁVHról, posztkomcsi lózungokról magyarázni, mikor azok is ilyen iszonyatosan faszán megfoghatatlan dolgok. De persze aki a konteót szereti, az rossz ember nem lehet, ugye? (A turáni fétist pedig kb. feldughatod. Jó, hogy nem hobbit fétissel jössz, a valóságalapja kb ugyanannyi mindkettőnek.)
De ajánlom az olvasást is, én annyit mondtam, h ha választani kell a zsidók és az arabok között, nem kérdés, hogy melyiket kérném. És párhuzamot vontam azzal, hogy hirtelen nem is tudom melyik csoport illetve tipikus embertípus szokott tüntetni "szegííny ártatlan palesztíín tezsvííreink" mellett. ;)

Aki pedig tarkónlövést kér (függetlenül a vélt vagy valós sérelmektől; majd persze hazaáruló vagy anyámkínja lesz valaki, mert te azt mondod), az leragadt a középkorban. Vedd magadra, ha akarod. Utána pedig iszkiri vissza a pincébe vagy a csatornába. Köszi! :o)

Faszom kivan, a sok gyilkolni akaró idióta miatt volt a szomszédban is háború. Mentél volna akkor szerbiába pofázni te is...

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.09. 11:51:58

@freehckr: 'Tehát nem lehet csodálkozni azon, hogy a turbóliberális értelemben vett nyugati szélsőjobboldaliak a cionistákkal vannak pariban. :)'

Ez erős túlzás. Azért mert utálják az arabokat, nem kell szeretniük a zsidókat.

A zsidók nagyon kis arányban vannak jelen NYEU-ban, sokkal kisebb arányban mint akár nálunk, kevesebb az összetüzés is. Ez már a 2.vh idején is így volt, keletebbre volt kemény a zsidóhelyzet.

Meg ügye, amíg van értéke a pénznek, nem tünik el az arany az államkincstárakból, addig nemigen foglalkozik a nyugati zsidósággal senki.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.09. 11:59:29

@Balt: A kitelepítések ellenére/után/dacára Magyarországon maradt svábok és leszármazóik között pl. elég sokan irtózatosan kompenzálnak magyar identitásból.

Szocibérenc lett, vörösbárók ingyenhülyéje, kerékkötő, sötét háttérerők buta parasztja, amit akarsz.

A kisgazda sose jelentette azt, hogy akinek több földje van nálam, az dögöljön meg.

@Blogger Géza:
1. Tehát most meghosszabbítottuk a hűségesküt?
2. Most mennyit fizetünk évente Paks I-ért?

@freehckr: Azért járjon mindenki maga utána, mert neked egyre égőbb már a "VMSZ továbbított egy meghívót a szerb rendőrségre, amit követően (nem tudni, emiatt-e) egy (1) fő helyi jobbikost fél napig kihallgattak (napközben)" váddal indokolni a lámpavasat?

Balt 2014.05.09. 12:12:44

@Blogger Géza: Pontosan.

@freehckr: "szélsőségnek bélyegezni őket amiatt, mert nem a helyenként ma már tényleg elmebeteg turbóliberális elveket osztják, na az a szélsőség."

Bocs, én Breivik alapművéből vettem, de meglehet, az nem szélsőség, hanem (ott) a nemzeti közép...

"Pásztor elvtárs mit követett el a nem a fideszes VMSZ-szel szimpatizáló, és a Jobbikhoz közel álló"

Várjunk csak: itt logikai bukfenc mutatkozik. Ugye a Jobbik oroszbarátsága (khmm.) fentebb is szóba került. Az ortodox pánszlávizmus jegyében Belgrád mindig is közel állt Moszkvához (ld. pl. a szarajevói merénylet), tehát voltaképpen a Jobbikot voltaképpen a szerb jóindulatnak kell öveznie. :)

De sejtem a dolog valódi okát: tizedszázalékot kaptatok a határon túlról, ezért lett mára en bloc "hazaáruló" minden határon túli. :)

freehckr 2014.05.09. 12:12:49

@R.Miki: „nem is tudom melyik csoport illetve tipikus embertípus szokott tüntetni "szegííny ártatlan palesztíín tezsvííreink" mellett”

Kinek a hololegendák kapják meg a fantáziáját, kinek meg a Közel-keleti apartheid és népirtás... A palesztinozás a Jobbik részéről csak politikai kellék, bemutatandó hogy az MSZP-Fidesz Izrael-fétise valójában nem igazán „mérsékelt politikai attitűd”... egy tömeggyilkos rasszista államot támogatni nem kóser. :)

„aki pedig tarkónlövést kér”

Nem „kértem”, csak megemlítettem, hogy a fideszes Pásztor elvtárs kavart akkora sz*rt, hogy ne csodálkozzon egy kis lökdösődésen és köpködésen... feszegette a pofonos ládát, az pedig törvényszerűen kinyílt... igaz, csak résnyire... de mivel Pásztor elvtárs továbbra is feszegeti, minden bizonnyal hallunk majd még az őt ért további atrocitásokról a közeljövőben. :)

freehckr 2014.05.09. 12:13:58

@Kón Bandit: „amíg van értéke a pénznek, nem tünik el az arany az államkincstárakból, addig nemigen foglalkozik a nyugati zsidósággal senki”

Ha lehet ez egy újabb válasz a magyarországi zsidóellenességre... :)

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.09. 12:16:57

@Balt: Az egész magyar választást alapvetően lesz*rták a határon túl, és ez így van jól.

A kisszámú behülyített döntő többsége meglepetésre pedig fideszesnek bizonyult, ezt meg a fene se gondolta volna.

Fölöslegesnek érzem a bezzegezést, a nemzetegyesülést ("több, mint országgyűlés", na ne), meg a 2004-es hangú dühöngést is.
Ez egy közjogi tévedés, aminek a tévességét a valóság igazolta, csak ki ezért, ki azért még nem akarja hallani és látni.

@freehckr: Malina Hedvig is a pofonos ládát feszegethette a hozzáállásod alapján.

Balt 2014.05.09. 12:18:12

@R.Miki: "Faszom kivan, a sok gyilkolni akaró idióta miatt volt a szomszédban is háború. Mentél volna akkor szerbiába pofázni te is.."

Mondjuk tény, hogy Szerbiával (is) örvendetesen rendeződni látszik a viszony az elmúlt időszakban (mindenféle Jobbikos szarkavarás ellenére...), ráadásul egyenest részt vesz Szerbia kormányzásában a VMSZ. Lehet, hogy ez is a Jobbitok bögyében van... :)

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.09. 12:19:55

@freehckr: nincs magyarországi zsidóellenesség. Mo-nál jobban senki sem bánik/bánt a zsidókkal soha sehol, ezt meg is szívjuk állandóan.

Vajh minek menekültek ide Horthy alatt külföldről? Miért pont ide jöttek Galíciából? Miért Bp-en van ma az EU legnagyobb zsidó közössége?

Balt 2014.05.09. 12:20:20

@Counter: Tény, én is ismerek nem egy svábot, aki erősen Jobbikos, de még csak nem is a hype miatt, hanem "elvből", régóta. :)

freehckr 2014.05.09. 12:20:44

@Counter: „mert neked egyre égőbb már a VMSZ továbbított egy meghívót a szerb rendőrségre”

Azért járjon utána mindenki maga, mert igazság szerint cigány szokás mások munkájából élni... nem csoda, hogy te sem voltál hajlandó venni a fáradtságot. :) Tegnap téged elintéztelek, diónyi agyaddal képtelen voltál felfogni mit jelent a Vajdaságban, ha a szerb hatóságokat uszítják nácizmus/fasizmus vádjával egyébként csak jobboldali magyar politikai szervezetekre, és még ma sem vagy hajlandó ennek utána járni, beleásni magad a témába. Innentől fogva nem tudok veled mit kezdeni, ezen a ponton túl nincs sok értelme a „vitának” veled, mivel az ellenérveid már a tényeket és körülményeket is mellőzik... maradna az anyázás, de a magadfajta debileket most nincs kedvem porig alázni. :)

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.05.09. 12:27:38

@Balt: Ha ráérsz, nézd végig a sváb falvak választási eredményeit 1990-től.
Vagy nézd meg őket google street view-n. Vagy nézd meg a falunapok programját.

Amúgy azt nem ti is fel szoktátok hánytorgatni az RMDSZ-nek, már amikor éppen aktuális az aktuális erdélyi fideszfiliálé felfuttatása, hogy benne van a román kormányokban? Kicsit hiteltelen az az odavágás így.

@freehckr: Amit vesz vagy nem vesz az ember, az a fáradság, amit ólomsúllyal érez, az a fáradtság.

Elmondásod szerint annyi történt, hogy a VMSZ továbbította a szerb rendőrségre a jobbik helyi irodájának megnyitására szóló meghívóját.
Azóta se derült ki, hogy ez hogyan transzformálódik "szerb hatóságok ráuszításává", nemzet- és hazaárulássá (a jobbik nemzet is, haza is?), és persze hogy nem fogom én elvégezni a rád háruló bizonyítási terhet.

freehckr 2014.05.09. 12:29:32

@Balt: „itt logikai bukfenc mutatkozik”

Pontosan hogy jön ahhoz a pánszlávizmus, vagy akár orosz barátság, hogy egy vajdasági magyar fideszes cseléd demokráciákban egyébként szokatlan eszközökkel nem más vajdasági magyar politikai ellenfelei véleményével vitatkozik, hanem ezeket a politikai ellenfeleit próbálja a magyarokat egyébként nem túl európai módon kezelő szerb hatóságokkal is karöltve megfélemlíteni, ellehetetleníteni? Ha pár mondatban összefoglalnád ezt a logikusnak egyelőre nem tűnő gondolatmenetet... :)

„tizedszázalékot kaptatok a határon túlról, ezért lett mára en bloc "hazaáruló" minden határon túli”

Egyrészt a határon túli magyarok 5%-a vett részt a magyarországi választásokon, tehát jelentéktelen volt a szerepük így erre hivatkozni sem érdemes, másrészt egyelőre a hozzád hasonlók nevezik hazaárulónak a határon túli magyarokat, ilyen jobbikos véleményt nem igazán tudsz idézni. Úgyhogy ezt előbb magatokban rendezzétek le. :) Egyelőre ott tartunk, hogy Gaudi-Nagy kizárólag a fideszes Pásztor elvtársat nevezte hazaárulónak, okkal, viszont ezekről az okokról többen nem akartok tudomást sem venni... így pedig nehéz róla vitázni is. :)

freehckr 2014.05.09. 12:30:32

@Counter: „Malina Hedvig is a pofonos ládát feszegethette a hozzáállásod alapján.”

Nem, őt a Fidesz védte meg, azért is készülnek az EP-be újra, hogy továbbra is ilyen szinten védjék a határon túliakat és a „magyar érdeket”, ahogy az elmúlt években... :)

freehckr 2014.05.09. 12:31:10

@Counter: „ a hozzáállásod alapján”

Mondjuk ha megpróbálnád végre levetkőzni a diszlexiádat, akkor mérföldekkel előrébb lennénk... .)

freehckr 2014.05.09. 12:38:36

@Kón Bandit: „nincs magyarországi zsidóellenesség”

Hát azért ha készülne egy objektív felmérés, a zsidók megítélése valahol a cigánybűnözők szintjén lenne szerintem... amit mondjuk tényleg nem lehetne bármiféle „ellenességgel” jellemezni, de nem túl népszerűek, na...

„Mo-nál jobban senki sem bánik/bánt a zsidókkal”

Hát ez nem igaz, bár a két zsidó kritika közben tényleg ketté kellene választani a magyarországi kommunista/posztkommunista zsidó politikai elitet, és egyébként a zsidó civil lakosságot... mert utóbbiakat ugyan úgy érintik az egymást váltó posztkommunista kormányok elmebeteg intézkedései mint bármely más polgárt, tehát arányaiban nekik sem lehet túl könnyű és vidám az életük Magyarországon. Az viszont érthetetlen, hogy az előbbieket, a zsidó poltikai elitet miért engedi a mainstream politikai elit ennyire elkanászodni, nem tudom, mit keresnek még ma is a közéletben a Zoltai-féle exmunkásőrök, vagy az egyéb ávós leszármazottak, mikor állítólag 25 éve volt itt egy rendszerváltás... ráadásul ez a kommunista/posztkommunista zsidó politikai elit mételyezi a legnagyobb arányban a hazai közbeszédet, közéletet, a lakosság egy részének ellenszenvének kitéve a civil zsidók lakosságot is, akik nem tehetnek arról, hogy a Fidesz-MSZP-SZDSZ 25 éve szabotálja a rendszerváltást...

freehckr 2014.05.09. 12:41:22

@Counter: „elmondásod szerint”

Ácsi, töki, tegnap megkaptad az érintettekkel készült interjút is... :) Látom, még azt sem sikerült értelmezned, pedig videó is volt, nem kellett az olvasási nehézségeiddel küzdened... :)

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.09. 12:47:41

@freehckr: 'Hát azért ha készülne egy objektív felmérés, a zsidók megítélése'

- készült ilyen a pirézekről, emléxel. na jó én nem tekintem zsidóellenességnek, ha nem szeretik őket, mert ennyi erővel a talmud szerint minden keresztény (tehát nem zsidó) állatnak minősül.

'Az viszont érthetetlen, hogy az előbbieket, a zsidó poltikai elitet miért engedi a mainstream politikai elit ennyire elkanászodni' - kevesek ők ahhoz hogy bármit tegyenek ellene. Végül is minden vagyon 'német', 'francia', 'amerikai' befektetők kezében van, olyanokéban mint pl. Joav Blum..:) Persze nyugaton is, nem csak itt.

Az ártatlan zsidó kisemberekkel én nem vagyok ennyire elnéző, lévén soha egy qrva szót nem lehet hallani arról hogy bárki ki merné nyitni a száját közülük a cionista élcsapat ellen. Úgyhogy hallgatólag egyetértenek, vagy részesednek, mélyebben nem érdekel, az ő belső ügyük.

Mókus ős 2014.05.09. 12:49:42

@freehckr:

"Hát nem tudom, a fedősztori azért nincs olyan túl részletesen kidolgozva, fogalmam sincs miért támogatná egy közel 80 milliós perzsa állam egy alapvetően keresztény európai állam alig egy milliós szavazótáborral rendelkező politikai szervezetét... mondjuk Bulgária, vagy Koszovó, esetleg Albánia helyett, ahol több milliós muszlim lakosság él, ellentétben a magyarországi 25 ezerrel... :) Ha kicsit tovább fonnád nekem a sztori fonalát, érdeklődve olvasnám. :)"

Ez nagyon vicces, magadtól értesz a politikához vagy tanultad valahol? Mindegy, ne válaszolj, jól megnevettettél a hétvégére, kösz.

freehckr 2014.05.09. 12:55:02

@Kón Bandit: „lévén soha egy qrva szót nem lehet hallani arról hogy bárki ki merné nyitni a száját közülük”

Miért, a Jobbik véleménye hogyan jutott el a nagyobb nyilvánossághoz 2006 előtt? Sehogy, azt sem tudták a Zemberek, hogy van olyan politikai szervezet, hogy Jobbik... Na ezen a téren ugyan ez lehet a helyzet, majd egyszer lesz valamilyen esemény (mint 2006-ban az MSZP-SZDSZ lelepleződése és bukása), amely felerősíti majd a hangjukat... reméljük... :)

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.09. 13:03:10

@freehckr: 'Miért, a Jobbik véleménye hogyan jutott el a nagyobb nyilvánossághoz 2006 előtt?'

kuruc?

de most ezt nyugodtan kiterjesztheted a világsajtóra is....a tizenx milliós zsidóság mindegyike holokausztpropagandista, until proven otherwise

sztd 2014.05.09. 13:04:35

@Jankove:
"Én például nem akarok egy Fidesz 2.0 -át a parlamentben látni, aki folyton magyarázkodik, és mindentől elhatárolódik, ami már egy kicsit necces."

Ez inkább technikai, mint világnézeti kérdés. Ha reálisan be tud nyomulni a baloldali szavazókhoz, akkor semmi szüksége nem lesz arra, hogy azoknak a balliberálisoknak a kedvéért magyarázkodjon, akiket éppen kiszorít.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy bizonyos ízléstelen, vagy elfogadhatatlan elemeket is mindenáron le kell nyelnie.
Annyiban viszont nem feltétlenül lesz Fidesz 2.0, hogy ők már nem biztos, hogy polgáriak lesznek, hanem egy nemzetibb baloldali kép számára is lehetőségük lehet.

"Ha folytatják a menetelést középre, hamarosan megjelenik Jobboldalon egy újabb, radikálisabb párt, és a Jobbik hamar kegyvesztett lesz."

3% számára. A potenciális növekedése ennél lényegesen nagyobb, amiben ez a 3% akadályozza.
A radikálisabb párt már megjelent, csak eddig nem jutott levegőhöz.

belekotty 2014.05.09. 13:25:26

@Nemzetstratégia: ", a paksi bővítéssel (meg az orosz hitellel ami vele jár) Magyarország jópár évtizedre orosz érdekszférába kerül amúgyis"
- jaj! Hogy te milyen hülye vagy! Az orosz atommal függetlenedünk a gáztól. Az orosz hitellel azt érjük el hogy az oroszok még akkor sem tesznek keresztbe az atomerőműnek ha érdekükbe állna, mert akkor ugrik a pénzük.
Az atomerőmű nagyon jó a magyaroknak. A magyar viszonylatban ez az erőmű nem érdeke az oroszoknak. Nemzetközi szinten viszont óriási jelentőségű nekik, hogy van egy az EU-ban engedélyezett, működő új típusú atomerőmű referenciájuk.
Az a baj hogy az orrodnál nem látsz tovább.

belekotty 2014.05.09. 13:28:03

@Kón Bandit: "Ja a francia vezérlőrendszer miatt volt Paks legnagyobb üzemzavara eddig."

- Hülyeséget beszélsz. A pihentetőben volt hűtés elmaradás, annak semmi köze a vezérlőberendezéshez.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.09. 13:29:31

@belekotty: 'A pihentetőben volt hűtés elmaradás, annak semmi köze a vezérlőberendezéshez.'

aha, akkor most olvasd el mit írtál aztán ugorj neki újra

belekotty 2014.05.09. 13:35:59

@Kón Bandit: Én tudom mit írtam, te fasz. A vezérlő berendezésnek semmi köze a pihentetőhöz.

epa.oszk.hu/00300/00342/00162/szatmary0308.html

"Fizikai Szemle 2003/8. 266.o.
SÚLYOS ÜZEMZAVAR A PAKSI ATOMERŐMŰBEN

Szatmáry Zoltán
BME, Nukleáris Technikai Intézet

2003. április 10-én a paksi atomerőmű 2. blokkján súlyos üzemzavar történt, amelynek következtében kis mennyiségű radioaktív anyag jutott ki a környezetbe. Az üzemzavar nem magában a reaktorban, hanem egy hozzá kapcsolódó segédberendezésben történt, miközben a reaktor nem működött. Az üzemzavar abból keletkezett, hogy a fűtőelemek mosására szolgáló tartályban a fűtőelemkötegek túlhevültek, majd hideg víz ömlött rájuk, és ettől súlyosan megsérültek."

belekotty 2014.05.09. 13:40:58

@Kón Bandit: Ja és német nem francia volt a hiba.

"A mondottak értelmében nem véletlen a német-magyar "koprodukció": éppen egy német berendezés okozott súlyos üzemzavart éppen Pakson. Feltételezhetjük, hogy a német tervezők között már nem is volt olyan biztonságtechnikai szakember, aki a tartályt reaktorfizikai, hőtechnikai és áramlástani szempontból véleményezni tudta volna."

nu pagagyí 2014.05.09. 13:52:51

@Kón Bandit: A hitel az hitel, akárki vegye is fel. A háromezer milliárd pedig pont a GDP 10%-a és mellesleg ennek a hitelnek a fejében is belepofáznak kívülről a dolgainkba. Amúgy nem tudom kit védsz és ki ellen, de tény az, hogy a nemzetvezető Orbán elvtárs ideje alatt kiszolgáltatottabbak lettünk, mint korábban voltunk. Magasabb az államadósság, ellopták a magánszemélyek nyugdíj megtakarításait, nincs érdemleges gazdasági növekedés, leszakadtunk a környező országokhoz képest. Ezt a ragyogó eredményt a közszolgáltatások, a kultúra és az oktatás soha nem látott mértékű lepusztítása mellett sikerült produkálni. Ja, és fogy a nemzet.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.09. 13:57:57

@nu pagagyí: 'A háromezer milliárd pedig pont a GDP 10%-a'

És? hol van az a 10%, mert az államadósság nem emelkedett GDP arányosan....hmm?

'mellesleg ennek a hitelnek a fejében is belepofáznak kívülről a dolgainkba.'

- nocsak. forrás?

'de tény az, hogy a nemzetvezető Orbán elvtárs ideje alatt kiszolgáltatottabbak lettünk, mint korábban voltunk.'
- megmutatod a tényt, vagy már benne van a mondatban?....:))))

'Magasabb az államadósság, ellopták a magánszemélyek nyugdíj megtakarításait, nincs érdemleges gazdasági növekedés, leszakadtunk a környező országokhoz képest.'

Ez már a kampányban sem müködött, Alacsonyabb az államadósság, megmentették a nyugdíját annak, aki akarta, a gazdasági növekedés 2006 óta nem volt ilyen magas, európa élmezőnyében vagyunk....:))

R.Miki 2014.05.09. 14:16:57

@Kón Bandit:
"de most ezt nyugodtan kiterjesztheted a világsajtóra is....a tizenx milliós zsidóság mindegyike holokausztpropagandista, until proven otherwise"

Na itt most letérdelt kicsit a logika, de sebaj. :)
Mondjuk azt hiszem nem véletlenül tartják a magyarokat sok helyen külföldön "mongolidiótáknak" vagy "valamiféle lemaradt szlávoknak". Mert ugye until proven otherwise; és a sok hozzád hasonlónak van a legnagyobb hangja. :(

nu pagagyí 2014.05.09. 14:24:50

@Kón Bandit: 83% felett van az államadósság, az ellopott magánpénztári megtakarítások ellenére, ha nem lopták volna el, most 93% lenne. Az orosz hitel egyelőre keret, nem emeli még az adósságot, de ami késik, nem múlik.

Orosz hitellel kapcsolatos belepofázhatóságra forrás például itt:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/drasztikusak_az_paksi_hitel_feltetelei_kiderultek_a_reszletek.578353.html

A magyar GDP még mindig alatta van a 2008-as válság előttinek. Szólj, ha meghaladtuk, mert a többi ország már rég túl van rajta. A növekedésünk gyakorlatilag attól függ, jó lesz-e az idő, vagy nem. A kormánynak nem sok köze van hozzá. A tényleges növekedéshez beruházások kellenének, a növekedés tartósításához pedig olyan termelőberuházások, amik hozzáadott értéket növelnek, tehát nem feltétlenül stadionok, amelyek hosszútávon csak kiadást generálnak.

Balt 2014.05.09. 14:29:07

@Counter: Egy a kérdés (és ez még egyelőre megválaszolatlan a Vajdaságban): a helyi magyarság jól jön-e ki a kormányzati szerepből. Az RMDSZ szerepvállalása ennek mentén néhol vitatható, néhol üdvözlendő. Egyéb szempont nem érdekes.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.09. 14:29:32

@nu pagagyí: '83% felett van az államadósság'

milyen országban? 2013 végén 79% volt, majd év végén megnézzük.

'az ellopott magánpénztári megtakarítások ellenére, ha nem lopták volna el, most 93% lenne'

mármint a szocik szerint, akik ellopták...:)

'http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/drasztikusak_az_paksi_hitel_feltetelei_kiderultek_a_reszletek.578353.html'

mármint a népszabadság szerint...:)))) ne égesd már magad

'A magyar GDP még mindig alatta van a 2008-as válság előttinek.'

hol írtam hogy fölötte van?

előbb azt hazudoztad hogy nincs értékelhető gazdasági növekedés - mész anyád picsájába

R.Miki 2014.05.09. 14:36:58

@Kón Bandit:
Besírok, megtalált a 2 napja regisztrált random troll. :o)
Érdemben hozzá tudsz szólni vagy a központból arra nem kaptál engedélyt?

Balt 2014.05.09. 14:40:34

@freehckr: "tehát jelentéktelen volt a szerepük"

Igaz, viszonylag kevesen szavaztak a határon túlról. De pár vélemény:

Egyetlen fiatal férfival találkoztunk Sepsiszentgyörgyön, aki regisztrált ugyan, de nem akarta elmondani, hová szavaz. „Ne figyeljenek rá, azért nem akarja megmondani maguknak, mert szégyelli, hogy a Jobbikra szavazott! Sajnos vannak errefelé is néhányan, akik a huligánokat szeretik” – szúrta közbe egy arra járó idős nő a titkolózó férfira mutogatva.

A megkérdezettek többsége a Jobbikot is elutasította. István, akivel Marosvásárhely főterén találkoztunk, a románok és magyarok békés együttélését féltette a radikális párttól. „Ide az a fajta nacionalizmus, amit ők kínálnak, nem kell. Erdély olyan, amilyen, nem azt kell nézni, hogy a románok vagy a magyarok voltak-e itt először, azt kell nézni, hogy most kik vannak itt. A jövő a fontos” – mondta. István is a Fideszt támogatja, bár ő ezen a választáson nem fog szavazni, mert külföldön volt, így nem tudott a március 22-i határidőig regisztrálni.

Vonáék elutasítottsága azért is érdekes, mert a Jobbik volt az egyetlen párt, amelyik érdemi kampányt folytatott Erdélyben. Szórólapjaikra Sepsiszentgyörgyön és Marosvásárhelyen is emlékeztek a helyiek, emellett a párt lakossági fórumokon is igyekezett megismertetni magát a határon túli választókkal.

www.origo.hu/valasztas2014/20140331-riport-sepsiszentgyorgyrol-es-marosvasarhelyrol-a-valasztasokrol.html

Semmi okotok abban bízni, hogy a határon túl sikerrel ármánykodtok. :)

belekotty 2014.05.09. 14:57:53

@Kón Bandit: O.K. Akkor rendben vagyunk. Elnézést a faszozásért!

freehckr 2014.05.09. 15:05:00

@Balt: „de pár vélemény”

Igen, vélemény, tehát nem valami cáfolhatatlan isteni kinyilatkoztatás... ráadásul a judeobolsevik lakájsajtó összeállításában. :) Elismerem, vannak ilyen vélemények, ahogyan itthon a Fidesz-MSZP legfeljebb hat elemis fogatlan prolinyuggerei is szoktak hasonló ostobaságokat megfogalmazni a Jobbik kapcsán, de van ellenkező vélemény is... igaz, azok többnyire nem kapnak teret sem a hazai judeobolsevik sajtóban, főleg nem a külföldiben. :)

„semmi okotok abban bízni, hogy a határon túl sikerrel ármánykodtok”

Én személy szerint lesz*rom, mint említettem fent a határon túli szavazatok száma nem csak a magyarországi szavazatok számához képest volt elenyésző, de az összes határon túli számához képest is... még ahhoz sem elegendő ez az alacsony arány, hogy szimbolikus jelentőségéről beszéljünk. Mondjuk abból a szempontból érdemes lenne róla beszélni, hogy a kb. 130 ezer határon túli szavazóhoz képest, akiknek levélben lehetővé tették a szavazást, nagyjából kétszer ennyi külföldön dolgozó magyar zárt ki a választásból a Fidesz-KDNP azzal, hogy utóbbiaknak viszont nem tette lehetővé a levélben szavazást, és egyéb trükkökkel tovább szűkítették lehetőségeiket. Érthető módon, többségük nem valószínű, hogy a Fidesz-KDNP támogatta... :)

A választásokat Magyarországon kell megnyerni, és ha minden a jelenlegi mederben folyik tovább, akkor akár tótágast is állhattok, bevethetitek az összes aljas posztbolsevik trükköt a Jobbik ellen, hamarosan úgyis kormányzati tényezővé válnak. Ehhez most ebben a pillanatban pár további adóemelés, egy-két „nemmegszorítás”, és az ennek nyomán kipattanó fideszes botrányok hiányoznak, amelyek tekintve az elmúlt négy évet, törvényszerűen be fognak következni hamarosan... újabb több mint félmillió szavazó elvesztése pedig már a fideszes győzteskompenzációval sem menti a Fidesz-KDNP posztkommunista bűnszervezeteket... :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.09. 15:05:46

@freehckr:

"„Miért támogatta Szaddám Husszein Király B. Izabellát”

Pontosan mivel tudjuk alátámasztani ezt a kérdésbe burkolt kijelentést?"

Igazolni nem akarom, nem is tudnám, de nulladik kézből tudom, hogy ez a támogatás megvalósult. Nemcsak Király B. Izabella pártja, hanem egy az övénél nagyobb jobboldali párt vonatkozásában is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.09. 15:11:02

@freehckr:

Hozzáteszem, ebben nincs semmi különös vagy felháborító. Csak akkor lenne, esetleg, ha a többi, nagyobb pártról mindenkétséget kizáróan bizonyítható lenne, hogy soha nem kaptak akár közvetve is külföldről származó pénzt.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2014.05.09. 15:21:00

Ez a cikk is és az egész fidesz-mszp lakájmédia elhallgatja azt a tényt, hogy ez a hazaárulózás egyáltalán nem volt előzmény nélküli!
Leköpni sem szép dolog valakit, de mi az egy szándékosan elferdített, fontos előzményeket, tényeket elhallgató cikkhez képest?! Semmiség!

freehckr 2014.05.09. 15:26:52

@Attila64: „az egész fidesz-mszp lakájmédia elhallgatja azt a tényt”

Na ez döbbenet... ki hitte volna, hogy a posztkommunista bűnszervezetek a cselédsajtóikat is a választók manipulációjára használják föl?! :)

„mi az egy szándékosan elferdített, fontos előzményeket, tényeket elhallgató cikkhez képest”

Ez meg bizony így van, bár a néni csak egy turhát engedett el Pásztor elvtárs felé, de a Fidesz-MSZP posztkommunista bűnszervezetek és cselédeik napi szinten köpik szembe nem csak a saját megvezetett választóikat, de az egész lakosságot is... két évtizede...

hoplita 2014.05.10. 07:49:31

@hoplita:
Hozzáteszem, szilárd meggyőződésem, hogy tisztán didaktikai célzattal ideje lenne már felültetni egy ilyen pásztorfélét valamelyik felhő szélére.
Roppant sokan okulnának belőle és kisebb lenne az arc....meg szorosabb a segglyuk.

Lordhell 2014.05.10. 11:04:05

nah átmentek a hozzászólások mindenkinek a szebb felmenői emlegetésébe :D:D:D vicces egy darabig, aztán már bosszantó.

két fontos gondolatom van:
1.
Azt, hogy a délvidéki magyarságnak, nekem mint anyaországbelinek nem sok közöm van, 1 nem ismerem a problémájuk vagy csak felületesen, 2 nem vagyok választó ott. Ha nekik anno tetszett és majd új választáskor nem tetszik, akkor majd leszavazzák, nekünk az a feladatunk, hogy Támogassuk őket minden szinten, független attól ki ül a székben, mert ha egymásnak esünk mint most, akkor ezt a szerbek, románok, ukránok stb. jól ki is fogják használni, ahogy már ki is használták egy párszor az oszd meg és uralkodj elvén.

2.
Gaudi, ahogy a történelem menete szépen elmegy felette, lassan de biztosan belekerül a politikai süllyesztőbe. Bár ex vagy még nem ex szeretője Morvai még nyújt neki egy segítők kezet, de ennek már annyi köze van a segítségnek, mint haldoklónak az algopirin. Még lesz 1-2 magán akciója, de ezzel kb. vége is. Vona illetve pártja meg lassan sodródik a magyar politika hígfos tengerén főleg középre és lassan bevonzza a Fidesz gravitációja ahogy az már megtörtént egypárszor.

Nyugodtság van emberek!

Lordhell 2014.05.10. 11:15:20

utóirat:
A riporternő első kérdése még szervesen kapcsolódik ide:
mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id%3D98622

Ahogy Morvai barokkos körmondatban szépen eltereli a témát, soha nem a kérdésre felel, az már dühítő. Tipikusan bort iszik és vizet prédikál. Egy egyszavas válasz és indoklás helyett mindenről beszél össze vissza, ezt csinálja majd a parlamentben is? Akkor másra szavazok.

Száguldó gyorsnaszád 2014.05.10. 13:03:26

"Ahogyan korábban szerette volna, Brüsszelben köt ki Gaudi-Nagy Tamás, csak éppen nem a Jobbik EP-képviselőjeként, hanem Morvai Krisztina szakértőjeként." Talán inkább szeretőjeként ennek a téhénnek. Kettecskén csak eltengődnek abból a közel havi 10000 (fujj, még kimondani is undorító) euróból.
süti beállítások módosítása