Euro-toleráns magyar nénikkel támadnak a Zöldek
2014. február 19. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Euro-toleráns magyar nénikkel támadnak a Zöldek

zöldek.png

Most zavarodnak majd össze Magyarország, illetve a magyar kormány barátai és ellenfelei.

Az európai Zöldek – igen, Cohn-Bendit és társai – a magyarokat is elővették most indult imázskampányuk során – pozitív üzenetek megfogalmazására. Az asszonysággal és az alatta lévő felirattal azt üzenik: „Nem tolerálom az intoleranciát. Magyar vagyok. Európa vagyok.”

Még több euro-tudatos, radizöld, toleráns, otthonkás nénit a közért közéletbe! 

(via FB)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr315822555

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Euro-toleráns magyar nénikkel támadnak a Zöldek 2014.02.19. 16:13:01

Az európai Zöldek – igen, Cohn-Bendit és társai – az asszonysággal és az alatta lévő felirattal azt üzenik: „Nem tolerálom az intoleranciát. Magyar vagyok. Európa vagyok.”

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.02.19. 17:08:59

Nem tolerálom az intoleranciát - és most a toleránsak ráhúzzák a velük egyet nem értőkre hoyg intoleránsak, ill ki dönti el, h ki az intoleráns.

amúgy egy echte neolibsi szlogent miért kell összekeverni a zöldséggel?
mi köze hozzá? ma már liberálisnak nem menő lenni, ezért kreáltak maguknak egy másnevű csoportcímkét, így lettek a libsik zöldek.

választhattak volna magyarnak kinéző nőt is, vagy egy olyat, aki legalább szimpi

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.02.19. 17:14:42

én amúgy tolerálom az intoleranciát, viszont az intoleráns "toleránsokat" nem tolerálom, akkor én mi vagyok? akkor ők mik? toleránsak vagy nem toleránsak?
aki kimondja hogy nem tolerál valamit, akkor az hogy nevezheti magát toleránsnak, mégha az ún. intoleranciát is nem tolerálja?

asszem sikerült kimaxolnom a témát. nehogy a végén az európai zöldeknek agyukra menjen a tolerancia

Szindbad 2014.02.19. 19:00:11

@tesz-vesz: Én meg az intoleráns toleránsokat nem tolerálókat nem tolerálom.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.02.19. 19:57:54

@Szindbad: pedig jó lenne ha nekiállnál, aztán tolerálnád :)

Bell & Sebastian 2014.02.19. 20:18:08

A magyar nénik az unióban is otthonkásan érzik magukat. Négymilliót legyártott a PEMÜ, amik azóta is forognak, generációról-generációra hagyományozódnak.

Világdivat lett, mint a makói hímzés, nagy tételben vásárolják fel a zsidók, exhumálás esetén megkönnyíti az azonosítást, sosem rohad el.

Otthonka örök ésmeg népszerű keresztnév.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.02.19. 20:39:00

@Bell & Sebastia: az európai intoleráns toleráns zöldek új egyenruhája az otthonka, maga kohn-bendit is szívesen hordja napközben az otthonában két tolerálás között

Bell & Sebastian 2014.02.19. 20:44:11

@tesz-vesz: Így negyven fokban szőlőt kapáltak a homokon, ha senki sem látta. Magyar parasztnő ujjatlanul nem hordta nyilvánosan, de ezt a zöldek azért nem tudják, mert még nem jöttek rá a kapa szekszuális célú felhasználásának módjára. Pedig lennének ötleteim.

Bell & Sebastian 2014.02.19. 20:46:29

Pontosabban horoltak, ha kapálni kellett, már rég el volt baszva. A füvesített sorköz lusta népeknek való, mint például a félcigó digóknak.

Bell & Sebastian 2014.02.19. 21:13:32

Ellenblagád

Az intoleránsok buzigányok nem tolerálnak éngém.
E'rópa én vagyok.
Éhes lenni, ájmen.

J.László 2014.02.19. 22:23:59

Nem tolerálom az intoleranciát. Ez olyan, mint a te is más vagy, te sem vagy más. Önellentmondás. De hát libsik (bocs, zöldek), megszokhattuk már.

RÖVIDLÁTÓ 2014.02.19. 22:43:48

Nem tolerálom a kontinentiát, tolerálom az inkontinentiát, tehát bepisálok.
Zöld néniket a konyhába!
Kisült-e már a kalácsom?

neoteny · http://word.blog.hu 2014.02.19. 22:47:36

Az az otthonka nájlonból készült: ártatlan kisfókák meg tengeri madarak meg mindenféle giliszták haltak meg erejük teljében csak azért hogy a mámi hordhassa azt.

Ennyit a zöldségről.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.02.20. 04:00:27

Szerintem nem olyan bonyolult ennek a plakátnak az üzenete!

Egy választási plakát mindig ígér. A zöldek plakátja azt ígéri, hogy ha rájuk szavazol, akkor Európa olyan hely lesz, ahol a képen látható idős asszonyhoz hasonlatos személyek úgy fognak gondolkodni, ahogyan a plakáton olvashatod. Nyilván, arra az (egyre kevésbé csak) tudat alatti (egyébként jogos) szorongásra játszanak a plakát megalkotói, ami a nyugat-európaiakban a déllel és kelettel kapcsolatban él. A fotón látható asszonynak (nacionáléjától függetlenül) viszonylag karakteres délies (balkáni-levantei) jellege van. Hol lát ilyet egy nyugati?! A magyarság pedig valószínűleg úgy került a plakátra, hogy Magyarországról mostanában sokat lehet olvasni az újságban és arról a szavazók tud(hat)ják, hogy az is valami kétes hely, valahol délkeleten.

maskep 2014.02.20. 04:48:45

Valóban, ezt most aztán tényleg kimaxoltátok!...

lüke 2014.02.20. 05:51:26

hmm,pont magyar és ez a szó
a szókincse közt van?
S a megfogalmazás-még angol fordításban se- megfelel a magyar nyelv szabályainak?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.20. 06:03:04

@tesz-vesz: "én amúgy tolerálom az intoleranciát, viszont az intoleráns "toleránsokat" nem tolerálom, akkor én mi vagyok? akkor ők mik? toleránsak vagy nem toleránsak?
aki kimondja hogy nem tolerál valamit, akkor az hogy nevezheti magát toleránsnak, mégha az ún. intoleranciát is nem tolerálja?"

Mi a faszt bonyolítod?
Intoleráns vagy azt kész. Mi a faszért kell ezt neked tagadni. Ha nagyon árnyalni akarod a megítélésed, akkor azt ecseteld, hogy kikkel szemben vagy intoleráns.

Én például a cigányokkal szemben vagyok intoleráns, pedig kurva nagy liberális vagyok. Meg például a zöldeket is rohadtul utálom.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.20. 06:12:12

Amúgy a képen egy tipikusan nem magyarnak látszó, esetleg déli típus látható. Ezeket a nációkat a nyugatiak fenntartással kezelik, és mivel tőlünk mostanában aggályosnak nevezhető hírek szállingóznak feléjük, mi is amolyan délies megítélést kaptunk. Féli alatt értem a Lombardiától félre az olaszokat is, spanyolokat, a görögöket pláne és a Balkánt. Nekik eddig ők voltak a cigányfélék, és miniszterelnökünknek köszönhetően mi is egyre inkább.

midnight coder 2014.02.20. 06:44:07

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Nem déliesebb ez az öreglány mint a magyar átlagpolgár, aki között van szőke is, meg barna is, meg fekete hajú is. Amúgy a cigányok sem optikailag lógnak ki a sorból, hanem a viselkedésükkel. És nem csak nálunk, de Pl. az olaszoknál is, pedig hozzájuk képest az átlagcigány kifejezetten északinak tűnik :-D

Amúgy a sok kis liberós jól megszívja ezt hosszú távon. Nem miattunk kell aggódniuk, hanem a sok-sok befogadott afrikai miatt akik egyre többen lesznek a kis liberós országokban, és ahogy egyre többen lesznek, egyre kevésbé lesznek toleránsak az őshonos polgárokkal, különös tekintettel a liberósokra.

hoplita 2014.02.20. 07:01:02

Ha ez a vén kurva magyar, akkor én meg lenin eftás unokája vagyok.

Occam beretvája 2014.02.20. 07:02:08

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Esetleg.
Esetleg ha profilból is fotózták volna a hölgyet, akkor biztosabban állítanám hogy sok hasonló arcberendezésű
öregasszonyt látni pl. a Dunapark kávézóban. De ők többnyire kosztümben vannak és hangos csacsenolás közepette nagy mennyiségű cukrászsüteményeket fogyasztanak.

Mária 2014.02.20. 07:50:20

És még a jobban teljesítő nyilat is ellopták :DDD

Ilyen kifodrászolt, kisminkelt néniket egyébként hol lehet fellelni egy szál semmire felvett műszálas kék otthonkában?

Occam beretvája 2014.02.20. 07:57:20

Például a Szipál fotó méltán világhírű műtermében.
Ha van aki állja a cehhet.
Márpedig itt van.:-)

nu pagagyí 2014.02.20. 08:18:15

@tesz-vesz: , @J.László: , @hoplita: , @Occam beretvája:

Látom, szépen felsorakoztak az intolerancia bajnokai. Kényszeresen meg kell szólalnotok, mindig amikor valaki egy szabadabb, élhetőbb világot szeretne. Ez a plakát nem cseszeget senkit, nem foglalkozik veletek, de mégis úgy érzitek, hogy fenyegetést jelent.

Sejtem, mitől van ez a frusztráció. Ti saját magatokban nem találtok semmiféle értéket, különben kevesebbet foglalkoznátok másokkal. Úgy gondoljátok a külvilág a hibás elcseszett életetekért, pedig ti rontottátok el valahol a dolgot. Talán ott, hogy meg sem próbáltátok, hogy hasznosak legyetek a közvetlen környezetetek, a társadalom számára. Pedig ehhez elég tisztességesen elvégezni a munkátokat és keresni azt, amiben a legjobbak vagytok. De egyszerűbb bűnbakokat keresgélni, mint magatokon elgondolkodni.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.20. 09:27:39

@nu pagagyí: Ne haragudj, de a liberalizmus nem azonos a tolarenciával. Tolerálni csak azt szabad, ami nem csorbítja mások jogait indokolatlanul.

A cigányság attitűdjei pedig nem ilyenek.

Egy liberálisnak kötelessége elítélni a cigány rögvalóságot. Tudom, mert liberális vagyok, és nem tolerálom a cigányságot.

Az egy más kérdés, hogy szociológiai okai vannak a jelenségnek. És amiért pont le kell szarni ezeket az okokat, és nem vújhatnak mögé a cigányok, hogy a szándék soncs meg bennük a változásra.

Egy személyiségteszt alaposan árulkodna, hogy antiszociális, nárcisztikus, egoista, önértékelési zavarok miatt agresszív, antiszociális erőszaktekintélyűek.

Ga efy fehér ember olyan személyiségű, hogy a cigányságra jellemző jegyeket képviseli, akkor azt mondanád rá, hogy ilyen bunkó, erőszakos, szemét, önző sutyerákkal még nem is találkoztam. Ha meg cigány, akkor tolerálni? Liberális vagyok, nem hülye.

2014.02.20. 11:36:37

Az "I'm Europe' metaforát kissé erősnek érzem, talán az "I'm European" jobb lett volna.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.02.20. 12:43:51

@nu pagagyí: egy szabadabb, élhetőbb világot szeretnének?

hogy intoleránsnak bélyegeznek meg emebreket, és nem állnak velük szóba, nem hallgatják meg a véleményüket?
így nehéz lesz.

most nem az én értékeimről van szó, hanem a plakátról és ami mögötte van. ha nem látod a plakátban a megvalósíult fasizmust, akkor mit vársz te a vilgától, ha még felfogni se tudod?

maroz 2014.02.20. 15:31:55

@nu pagagyí: Így és ilyeneket írsz, és akkor nyíg a ballib, nyíg Geszti, meg nyíg minden kibaszott nagy honi humanista meg liberális, hogy jaaaajdeszar lett ez az ország, ajvék-ajvék, bezzegrégen, amikor ők lóghattak az állam csecsén!

Neked valójában mi is a célod? Hogy még ennél is jobban megutáltasd a lehető legtöbb emberrel azokat az értékeket, amelyeket ilyen módon a szádra veszel? Mert ha az, akkor az eszközöd is remek, és csak gratulálni tudok.

Bell & Sebastian 2014.02.20. 17:12:40

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Nem csak szociális okai vannak, hogy ott tartanak, ahol. Verje bele abba a liberó fejébe egyszer s mindenkorra, hogy még genealógiai és kulturális oka is van. Ez három! Értve?

Bell & Sebastian 2014.02.20. 17:17:00

@tesz-vesz: Ránézésre ugyanaz. Mitől ellen-?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.02.20. 21:07:51

@Bell & Sebastia
nem ránézni kell, elolvasni

talán nem is ellen, hanem a máz alatti réteg

Bell & Sebastian 2014.02.21. 00:22:13

@tesz-vesz: Ne fárasszon, mert nem a magyar az intolerancia világbajnoka, pont ezért nem is szeretnék kivételt tenni magával.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.02.21. 14:41:00

@Bell & Sebastia: magyar? az libsi azt mondja magára hogy magyar, de nem az, ezt ők nem tudják
süti beállítások módosítása