Lehet-e íratni mással szakdolgozatot?
2013. december 02. írta: Redakció

Lehet-e íratni mással szakdolgozatot?

A magyar piacra is betört az intézményesített szakdolgozatírás, azaz a „szellemírás”. A legnagyobb, magát hivatalosan is hirdető magyar cég Angliában van bejegyezve és szerződéseire az angol jog az irányadó, nem véletlenül. Riportunkban utánajártunk, hogy hol vannak a plagizálás jogi határai, és mindez mennyibe kerül.

Bakó Bea riportját Jog.mandiner oldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr105671555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

___________________________ (törölt) 2013.12.02. 16:32:18

Tök jó. Lesz az embernek egy diplomája tőle, amitől nem tud jelentősen jobban elhelyezkedni akkor sem, ha esetleg értene hozzá, pláne akkor nem, ha annyira hülye, hogy a mai lebutított felsőoktatásban sem tud kiizzadni egy szakdogát. Viszont pénzbe kerül, és a biztonság kedvéért még tovább inflálja a diploma értékét.

Komolyan mondom, ha ma lennék 18 szerintem nem mennék egyetemre. Keresnék egy céget, aki valami olyasmit csinál, ami érdekel, és bevetetném magam 1-2 évre fizetés nélkül gyakornoknak.

calabria007 (törölt) 2013.12.02. 17:25:26

@Shenpen:

a diploma mára kötelező formai kellékké vált egy rakás olyan munkakörben is ahol nincs rá szükség

szóval a papírszerzés sajnos általában racionális alapon áll
süti beállítások módosítása