A hallgatói önkormányzatiság olyan, mint a szex?
2013. április 12. írta: Redakció

A hallgatói önkormányzatiság olyan, mint a szex?

A felsőoktatás helyzetéről tartott csütörtökön vitaestet a Magyarországi Egyetemisták Reform Társasága (MERT), melyre saját képviselőjükön kívül meghívták a Hallgatói Hálózat és a Magyar Tavasz mozgalom egy-egy tagját is: így két jobboldalhoz köthető szervezet vitázott az inkább baloldali-liberális kötődésű HaHá-val, amely csoportot ezúttal Tóth Fruzsina Márta képviselte. A Magyar Tavasz Mozgalom szerint a hallgatói szerződés csupán gumicsont, mellyel a Hallgatói Hálózat rohangált országszerte; a HaHa képviselője viszont úgy látja, a tüneti kezelés helyett inkább a kiváltó okkal kellene foglalkozni. A MTM nevében elnökük, Stummer János beszélt, míg a MERT-et Bodrogi Richárd képviselte. Az eseményen a HaHa más képviselői is feltűntek: ott volt a Blaha Lujza téri helyszínen Füzessi Károly is, de a Jobbik-közeli Magyar Tavasz Mozgalom szimpatizánsi köre is jelen volt – feltűnt például Szávay István a közönség soraiban, aki később hozzá is szólt a beszélgetéshez.

Lakner Dávid tudósítását híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr675219956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RuinDone · http://newworldchaos.blog.hu 2013.04.14. 00:59:30

Varakozasaimhoz kepest nyugodt es konstruktiv volt. Arra szamitottam, hogy az oroszlan barlangjaba csalnak minket de par veresszaju megjegyzestol eltekintve nem voltak nagy szembenallasok a szakmai erveken kivul. Kar, hogy index cimlapot pont ilyen mondat kap. A media kepes eket verni tenniakaro fiatalok koze randomgeneralt ideologiakat nekik tulajdonitva, hogy tobb olvasojuk legyen. Nem hagyjuk!
[haha]

Bell & Sebastian 2013.04.14. 12:02:09

Apu ídmedbe azanadelefánt a medve barlandjába?
süti beállítások módosítása