Szabad Piac Alapítvány: Hiány van a piacpárti megoldásokból
2013. február 20. írta: Redakció

Szabad Piac Alapítvány: Hiány van a piacpárti megoldásokból

A piacpárti értékek terjesztésére jött létre a Szabad Piac Alapítvány, amely az oktatás és a nyilvánosság eszközeivel kíván piacot teremteni a kapitalista gondolkodásmódnak Magyarországon. A Mandiner az alapítvány igazgatójával és alapítójával, Kész Zoltánnal és Somogyi Zoltánnal beszélgetett a kormány és az ellenzék államközpontú szemléletéről, a szólásszabadságról és a közösség problémáinak piaci megoldásairól.

„Ha megnézzük a történelem elmúlt háromszáz évét: a kapitalizmus éppen választ adott a szegénységre. Nagy hagyományunk van abban, hogy a kapitalizmust szitokszónak tekintjük, pedig az éppen választ ad az ehhez hasonló kérdésekre.”

Zulik Ákos interjúját híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr395094310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell & Sebastian 2013.02.22. 01:24:09

Há ja, ennek a tőkeizmusnak van pár fokozatja, amint azt Marx und Moricz már jó előre, a régi görögök is.

A legfejlettebb szinten például az állam a felügyelet alá vonja a húsosabb közbeszerzéseket, ha vészesen csilingel a sorompó és félő, hogy a keret egyharmadának kimerítésével ki is merül a tehetetlenség.

Amit elkúrt Lajcsi, megjavítja Lajos, amely -rendkívül szellemes- népi mondásban a keresztnév természetesen csak a véletlen egybecseng, rossz az, aki nem mindig ugyanarra gondol.

Egy nagy, büdös karbaszomályra törökgyíkkal és körbemuzsikkal, emlékzenekarostól.
süti beállítások módosítása