Tovább pampog a zsidózó csürhe
2012. november 30. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Tovább pampog a zsidózó csürhe

csend.jpg

Úgy tűnik, nem volt elég a Jobbiknak a hétfői, zsidók listázását követelő provokáció, még napokkal az eset után is nekik áll feljebb. A Jobbik szerint szánalmas, ahogyan a kormánypártok és az „egyesült baloldal a megfelelési kényszer hatására nagykoalícióba szerveződik”; utalva arra, hogy Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, Mesterházy Attila, az MSZP vezetője és az Együtt 2014 Választói Mozgalom nevében Bajnai Gordon volt miniszterelnök is felszólal a Kossuth térre tervezett vasárnapi, antináci tüntetésen. Szerintem meg az a szánalmas, hogy a Jobbiknak köszönhetően erről kell beszélnünk, ezzel kell foglalkoznunk.

Nem szokásom a létező társadalmi és politikai feszültségek, veszélyek túlreagálása, hiszterizálása, de ami hétfőn a parlamentben elhangzott (és az, hogy elhangozhatott), az mindennek az – eddigi – legalja, már ami közbeszéd minőségét és tematizálását jelenti.

Tudjuk, hogy az örök magyar glóbuszban élünk, küzdünk és beszélünk; ahol az egymásra rakódó hülyeséghullámok alatt már észre sem vesszük a közbeszéd nem hogy további romlását, hanem feneketlen mocsárba süllyedését. Aki egy kicsit is ki tud látni az országból, akár külföldre utazva, akár csak külföldi híreket olvasva, az végtelenül elszomorodhat azon a különbségen, hogy még a szinte mindenhol jelen lévő, adott országra jellemző belterjes, provinciális nyűgök és a hazai, hétfői parlamenti böfögéshez hasonló ügyek között is minőségi különbség van.

Szeretem a hazámat. Ezért kényes vagyok annak belső, maradék jó ízlésére és külső, maradék jó hírére is. A parlament falai között is zsidózó csürhe ebbe gyalogol bele, újabb és újabb provokációkkal, hogy most már ott tartsunk: alappal terjedhet országunkról az a hír, hogy egy parlamenti erő listázni akarja az ország állampolgárait származásuk alapján.

Jobbikosok, van egy hírem: a Fidesz, az MSZP és az Együtt 2014 nem kívánja származásuk szerint listázni a honfitársainkat, ti meg igen, bárhogy csűritek és csavarjátok a saját szerencsétlen provokációtokat. Ez pedig minőségi különbség közöttük és közöttetek, nyilván az előbbiek javára. Nekik kell eltakarítaniuk az ország hírnevére csöppent hányásotokat. Úgyhogy, ha már az régóta beígért két pofon nem csattant még el az állam részéről, legalább azt a szívességet tegyétek meg, hogy ebben az általatok kiprovokált, nyomorult ügyben befogjátok a szátokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr794937840

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Út a gonosznak 2012.12.02. 11:51:26

Nincsenek sem biztonságot adó anyagi, sem szellemi javaik, nincsenek öntudatot adó törekvéseik, sikerre vivő eszméik, támasztékot nyújtó ideológiáik és most kétségbeesetten ődöngenek, ide-oda, valamerre. Mindenre vevők. Mindennek utat engednek....

Trackback: Anti-anti-antiszemitizmus 2012.12.01. 02:40:26

A Bölcs Boldi Bácsi tanácsai 4.Kedves baloldaliak és liberálisok!A mai alkalommal arról írok, mihez kezdjetek, ha nem tetszik nektek, hogy jobboldaliak is kiállnak az antiszemitizmus ellen. Mert látom, néhányotoknak nem tetszik. (Akinek nem inge, az pe...

Trackback: Mikes a Mandinerről 2012.11.30. 11:59:48

nagyít: jobb egér, kép megjelenítése, nagyít  

Trackback: A Gyöngyösi-gumicsont 2012.11.30. 11:56:23

egy újabb gumicsontot generálnak a komcsik. nem érdemes foglalkozni vele hogy sivítanak, hogy hiszterizálnak. mindenki tiszteleg a zsidóknak, szalutáljunk egyszerre, együnk rétest estére. amúgy se éri el az ingerküszöbömet az ügy. ugye mi nem állun...

Trackback: Tovább pampog a zsidózó csürhe 2012.11.30. 09:39:01

Szeretem a hazámat. Ezért kényes vagyok maradék jó hírére is. A zsidózó csürhe ebbe gyalogol bele, újabb és újabb provokációkkal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 13:19:50

@Pigsy: ezzel KELL foglalkozni. olvass a sorok között
én megmondtam: egy újabb gumicsontot generálnak a komcsik, amit rágatnak majd velünk, ez unalmas.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.11.30. 13:23:34

@Oblomov: Marhaság az egész, de legalább vicces.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 13:27:19

@Mr Falafel: Aki egy zsidók által megszállt ország parlamentjében zsidózni kezd, az nem lehet normális"

vagy legalábbis nem gyáva :)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.11.30. 13:27:45

@tevevanegypupu: Neked nagyon kéne már egy decens antiszemita párt. Ugye, vén ribanc?

Oblomov 2012.11.30. 13:29:42

@Kettes:
Teveanyó konkrétan egy szdsz-árva. :)

maskep 2012.11.30. 13:32:02

@freehckr: A határon túli magyarok először is nem honfitársaink, tekintettel arra, hogy a határon túl, másik hon lakosai.

Az állampolgársági népszavazás ellen nem gyűlölet-kampány volt. Milyen megejtő, hogy mennyire tagadta akkoriban a Fidesz azon hátsó szándékát, hogy a határon túliak szavazataival akarnák bebetonozni a hatalmukat húsz évre! ((c.) 2006. Mikola doktor)

Egyébként kéretik figyelmesen meghallgatni Gyöngyösi képviselő úr parlamenti felszólalását, ahol is a "zsidó származású" (sic!) képviselő-társainak a nyilvántartását kezdeményezte. Utána persze megmagyarázta - volna...

Szóval, ha szélsőséges magyarellenes sovinizmus az a nézet, hogy ne befolyásolja azoknak a szavazata a választást, akik nem itt élnek, akkor 2004.-ben, a népszavazáson résztevők (illetve a csapda-helyzet miatt szándékosan részt nem vevők) nagy része magyarellenes soviniszta volt. Ami Magyarország polgárai esetében, lássuk be, jelentős teljesítmény... (Én egyébként érvénytelenül szavaztam, igennel is meg nemmel is, mondván: Igen, szolidáris vagyok a magyarokkal, és nem, nem akarom, hogy szavazzanak Magyarországon.)

A szélsőséges magyarellenes sovinizmus része nyilván az is, hogy az RMDSZ ellenezte ezt a népszavazást, illetve az is, amit a mostani ellenzék (mínusz Jobbik) megígért, hogy ha kormányra kerül, nem szűkítik vissza a határon túli magyarok demokratikus jogait.

Mer a szélsőségesen magyarellenes sovinisztáknak nem szokása a demokratikus jogok megvonása. Még származási alapon sem. Ez csak a nem-magyarellenes szélsőséges soviniszták, meg a Fidesz szokása.

tevevanegypupu 2012.11.30. 13:32:27

@Kettes:

Miert, megalapitana? Mar masodszor kerdi, gondolom ez ajanlkozas lenne..

maskep 2012.11.30. 13:35:01

@tarackos: Németh Zsolt válaszát nézve, nem tűnik koincidenciának... De attól, hogy a választási rendszer a legfontosabb most, a nácizmus még nem sompolyoghat be oldalvizeken, még alibiból sem!

sztd 2012.11.30. 13:35:43

Eredetileg ki voltam akadva a Jobbiktól, de most már árnyaltabban látom a helyzetet.

Egyrészt nemzeti radikális szempontból sincs semmilyen értelme ennek a mániákus zsidózásnak. Kinek jó ez?
Komolyan Izraelt kell nekik b*szogatni, miközben a palesztinok sokkal jobban járnak a külső megszállóikkal, mint a szomszédban a szírek a saját vezetőikkel? Vajon mit csinálnának, ha a saját kezükben lenne a sorsuk, és nem Izrael ellen harcolnának? Élnének még?

Másrészt mi vagyunk Európa palesztínjai? Tényleg? Nálunk is 5 gyerek születik átlagban egy családban?

Egyáltalán mióta állunk olyan jól, hogy több ezer km-re levő fegyveres konfliktusokba aktívan beleugassunk? Nincs nekünk elég bajunk?

Lehet, hogy Gyöngyösi Márton nyelvbotlást követett el, de Novák Előd a hülyeségen kívül a gondolatait is ékesen bizonyította. Nála tényleg az antiszemitizmus a mozgatórugó. De minek? Tud egyáltalán bármit is a zsidókról? (Persze lehet, hogy akkor is antiszemita lenne, ha jól ismerné a kultúrájukat és a szokásaikat, de szerintem nem erről van szó.)

Persze erre jön Szegedi Csanád, aki kb. 10 hónapon belül ítéli el Izraelt, és közli, hogy milyen tiszteletreméltó és békés.

Komolyan mondom, itt mindenkinek elment az esze.
Igen, mindenkinek!

Az, hogy valaki másik állampolgársággal rendelkezik, az hosszú távon jelenthet nemzetbiztonsági kockázatot, és ezt mindenki tudja, aki 2008-ban már elmúlt 10 éves, néz tévét, és érdekli a politika. Akkor rohanta le ugyanis Oroszország Grúziát, mert Grúzia a saját tartományaiban (konkrétan Dél-Oszétiában) helyre akarta állítani szuverenitását.
A hivatkozási alap az volt, hogy ott orosz állampolgárok élnek (mivel addigra az ott lakók orosz állampolgárságot kaptak).
Szóval betiltják, hogy a parlamentben valaki jelezze, ha bizonyos másik ország állampolgárait kockázatosnak tartja. Tudom, hogy a szomszéd országokban a magyarokkal is ezt csinálják, de erre az a megoldás, hogy megvizsgáltuk, és az eredmény az, hogy ők most nem kockázatosak. Vagy igen?

Végül ugye jönnek a tüntetők, akik már azon összeugrottak, hogy a zsidó származású Rogán Antal felszólalhat-e az antiszemitizmus ellen. Ezek után persze lehet azon elmélkedni, hogy a politikai szereplőket maga az antiszemitizmus, vagy maguk a zsidók úgy egyébként érdeklik-e, de ha valakinek erre nincs ideje, akkor segítek: NEM.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 13:37:36

@élesi: :) vicces, remélem idővel majd önként nem is fognak jelentkezni egyetemekre, hogy ezzel is tüntessenek, sőt! még a végén elviszik magukat táborozni is

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 13:42:55

@bbjnick: azért nekem több mint gyanús ez a tölgy, hogy ennek a patkány semjén funkcinak a konzulense, az még nekem is új, mesélt semjénről valaha is? mit tud róla?
tölgy is a posztkommunista rendszer része vagy csak naiv?

élesi 2012.11.30. 14:07:09

@tesz-vesz: Saját zsebből ilyesmire nem költenek, megint nekünk kell állnunk a cechet...

Jack Torrance 2012.11.30. 14:09:33

@Vidéki: nyilvan pont egyforma sulyu az, ha egy kulfoldon elo magyar szarmazasu iro leirja a maganvelemenyet a magyarokrol, es az, hogy a magyar orszaggyulesben egy kepviselo listazni akarja a zsidokat.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.30. 14:18:45

@Jack Torrance:

Itt egyedül te és a hozzád hasonlók listáznak: ti magatok készítitek a listát, ti magatok írjátok föl a neveteket a hazugok listájára.

Hol van itt szó listázásról?

„... épp itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai... [itt a levezető elnök belefolytja a szót Gyöngyösibe ]”

ü
bbjnick

maskep 2012.11.30. 14:19:44

@sztd: "Másrészt mi vagyunk Európa palesztínjai? Tényleg? Nálunk is 5 gyerek születik átlagban egy családban?"

Ezzel szemben rengeteg párhuzam vonható nagyon sok szempontból az izraeli palesztinok és a magyarországi cigányok külsőségei, sorsa, politikai és társadalmi helyzete, valamint a helyi szélsőséges jobboldali pártok megítélése és probléma-megoldási javaslatai között...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.11.30. 14:24:46

@sztd:
"Másrészt mi vagyunk Európa palesztínjai?"

Nem, mi Europa indianjai vagyunk, akiket a megszallok es kollaboransaik ki akarnak irtani.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.hu/2012/10/indianok-vagyunk.html

Jack Torrance 2012.11.30. 14:30:37

@bbjnick: azt mondod, a felmeres eredmenye nem egy nevsor, csupan egy szam? igazabol ennyit szeretett volna?

tarackos 2012.11.30. 14:56:13

@maskep: Ahol a parlamentben sokadjára zsidóznak ott már nem szivárog. Ott az a kérdés térdig vagy nyakig merülünk el benne!

Pelso.. 2012.11.30. 15:21:09

@Doomhammer: Félázsiai indiánok, inkább. S korántsem mindegy, amonnan jöttünk át a Bering-szoroson, vagy fordítva.

Google 2012.11.30. 15:21:21

Hát ahogyan látom, a baloldalt jobban megviseli, hogy a fideszeseket is zavarja, ha valaki jódolgában most éppen listázni akar.
Pedig örvendeni kellene, hogy vannak közös pontok is a történeteinkben.
Eddig elmondhattuk, hogy a Jobbik szavazói nem tudják, mit képvisel a pártjuk, Szegedi Csanáddal megfejelve, de hogy ezután se tudnák, azt ezek után már nem hiszem.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 15:27:07

hallod ergé, navracscis azt mondja, hogy nem lehet az interneten gyűlölködni, akkor ezt azonnal fejezd abba! :) te lázárvédő labanc, gyakoroljál önkritikát, de azonnal

www.youtube.com/watch?v=RIha2oBcUUQ&feature=player_embedded

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 15:32:20

@élesi: a sárga csillagokat is saját zsebből fizették, vagy ez is állami támogatás volt? kisebbségi önkormányzatok fizetik majd a szimbolikus munkatábort is, kirándulásokat, és a dízelt a vagonokba. így tüntetnek a nácik ellen. lehet fel bele is lövik magukat a dunába, mint a japán kamikázék, ők is hősi halált halnak tüntetés, petíciózás, aláírásgyűjtés közepette

szempontpuska 2012.11.30. 15:37:51

@OmegaMale: ebbe azért ne éld bele magad...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.30. 16:25:00

@Jack Torrance:

"igazabol ennyit szeretett volna?" --- írod.

Hogy igazából mennyit szeretett volna, azt te is tudod (és valamennyi hasonszőrű hazug hisztériakeltő uszító is pontosan tudja): annyit szeretett volna, hogy az országgyűlési képviselők, kormánytagok stb. hozzák nyilvánosságra kettős (többes) állampolgárságuk tényét (amennyiben azok), mivel ez (az adatvédelmi biztos állásfoglalása szerint is) közérdekű adat és az érintettek vonatkozásában adatszolgáltatási kötelezettség áll fenn.

ü
bbjnick

Jack Torrance 2012.11.30. 16:57:21

@bbjnick: a kettos allampolgarsagrol csak masnap beszelt. A felszolalasban nem ezt mondta. Amugy leszarom, nekem teljesen mindegy, hogy listazas vagy sem. Ha nem csak az izraeli-magyar kettos allampolgarsagrol van szo, akkor akar jogos is lehet, ellenkezo esetben szimpla zsidozasrol van szo.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.11.30. 17:22:01

@Pelso..:
Ne szőrözzünk itt a részleteken. A lényeg az, hogy a Nyugat nem lacafacázik, ha a bennszülötteket ki kell irtani ahhoz, hogy megszerezzék a földet, a vizet és a levegőt.

Ha nem harcolunk az utolsó töltényig, akkor úgy járhatunk, mint az indiánok. Mondjuk ők is az utolsó töltényig harcoltak.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.30. 17:36:54

@Jack Torrance:

Jó, akkor hallgasd meg, hogy pontosan mit mondott Gyöngyösi:

www.youtube.com/watch?v=QAdQHUcFlu4

A viszontválaszban egy 2003-as Eurobarométer felmérésről beszél, ami szerint a polgárok többsége nem ért egyet Izrael politikájával (inkább Izrael az, aki ezzel a világbékét veszélyezteti --- a polgárok 59%-a szerint), újra megjegyzi, hogy ezért is furcsa, hogy a külügy csak a zsidók felé (és a palesztinok felé nem) nyilvánította ki szolidaritását a konfliktus kapcsán és megnyugtatja az államtitkárt, válaszára reagálva, hogy ő is tisztában van azzal, hogy hány Magyarországon született honfitársunk él Izraelben, hány izraeli születésű honfitársunk él Magyarországon és ezért „... épp itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai... [itt a levezető elnök belefolytja a szót Gyöngyösibe ]”

A szövegkörnyezetből egyértelmű, hogy a zsidó származás itt zsidó elszármazást jelent (csak könnyen lehet, hogy Gyöngyösi számára ez fogalom nem ismert:-)), tehát lényegében izraeli állampolgárságot. Mivel a zsidó-palesztin konfliktusról beszél, nyilván, nem hozza szóba chilei- vagy a kenyai-magyar állampolgárokat.

Ez van.

ü
bbjnick

Jack Torrance 2012.11.30. 17:48:21

@bbjnick: sajnos megnezni nem tudom (nem engedelyezett itt), de hiszek neked.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.11.30. 17:54:01

önök fizetett hirdetést hallottak

a műsort a reklám után folytatjuk

Pelso.. 2012.11.30. 18:05:01

@Doomhammer: Az eszesebbek inkább befogják orrukat, s kollaborálnak a Nyugattal. Közben rajtunk röhögnek.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.11.30. 18:10:54

@Schwerer Gustav:

az érem másik oldalán pedig:

- nyivák emőke csont nélkül beszopta a lömpik humorizálgató levelét, amihez ugyancsak erős mértékű ciánfrász kell

- ha a jobbik jóhiszeműen feszegeti a képviselők többes állampolgárságának a kérdését (ami önmagában véve jogos kérdés és más országokban is bevett dolog tisztázni), akkor azt általános jelleggel teszi, hisz nem csak a siratófal mögül érkezhet setétben bujkáló ügynök. ehelyett frankón kilengett megint a klezmerallergia, noha az köztudottan max arra jó hogy beinduljon a hisztispirál. vagy túl hülye a jobbik, hogy számoljon ezzel, vagy nagyon is tudatosan zsidózgat, hogy a szegedi csanád ügy után frankón hiteles legyen a kocsmaszittyák szemében. egyik opció sem éppen bölcsességről tanúskodik

na mindegy, mindenki a maga módján retardált abszurdisztánban

:DDDD

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.11.30. 18:14:38

@Pelso..:

a fidemszp tengely a létező leghasznosabb dolog a konkurens országoknak, hisz amíg a rendszerváltás és a térség bezzegországa voltunk, mihozzánk jött a működőtőke, amióta faszok váltogatják egymást, inkább a többi visegrádiba megy a zseton és ők jobban is forgatják a nemzetük javára

a mi hülyeségünk mások haszna...

Pelso.. 2012.11.30. 18:26:20

@Herr SturmLikudnik: Akkor is mi nevetünk a végén! -legfeljebb saját magunkon:
"Jó esély van arra, hogy Magyarország és Albánia a következő évtizedek európai nyertesei közé tartozzon - mondta a két ország gazdaságára utalva Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Tiranában, miután tárgyalt Sali Berisha albán kormányfővel."

nagykerek 2012.11.30. 18:40:06

"Szeretem a hazámat. Ezért kényes vagyok annak belső, maradék jó ízlésére és külső, maradék jó hírére is."

Az újszülöttnek minden vicc új. És feledékeny emberek is vannak. Szóval,

"Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack."

Mondotta Landeszmann György, budapesti vezető főrabbi, 1993-ban.

index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/02/26/1993/

andga 2012.11.30. 19:36:36

Nem értem hiszen a Fideszhez tartozik a Jobbik.Ővelük rendezték a TVszékházi balhét .

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.30. 20:40:51

Zsidózni tilos, ellenben a magyarokat nácizni trendi. Vajon hogyan kell értelmezni egy ilyen posztot?
A Jobbikos képviselő egy fogalomképtelen suttyó. Ugyanakkor a kettős állampolgárok igenis jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot. Amerikában is így kezelik az arab származásúakat, de az EU-ban sem más a helyzet. Gyöngyösi kijelentésével az egyetlen probléma, hogy a zsidókat találta meg. Amiből megint az derült ki, hogy vannak a mindenkik, és vannak a zsidók, akik érinthetetlenek, bírálhatatlanok, felsőbbrendűségük megkérdőjelezhetetlen. Most, ha ettől a nagy nemzeti és szociálliberális összeborulástól bárki is azt várja, hogy a zsidók iránti ellenérzés majd csökken, az téved. Annyi történik, hogy biztosítanak a Jobbiknak kb. 500 ezer szavazót. Legalább.
Őszintén megmondom, én már abban sem vagyok biztos, hogy a Fidesz kormányozni szeretne 2014 után is. A Kossuth téri buli gyakorlatilag nem más, mint a nemzeti politizálás rituális kivégzése, a Fidesz nevű borzalom rituális öngyilkossága.

pushalias · http://winmagazin.blog.hu 2012.11.30. 21:02:03

@Shyad-Khourongai:

1. A magyarokat trendi nácizni? Tényleg? Hol? Ugyanabban az országban élünk, vagy ez a rutin válasz? Egy álagos helyen szerinted tényleg a magyarok lenácizása folyik? Ha lemegyek a sarki csehóba, ott szerinted a magyarok lenácizását fogom hallani és nem zsidózást? Becssz?
2. A zsidók milyen terrorcselekményt követtek el az utóbbi években, hogy úgy kelljen őket kezelni, mint a muzulmánokat az Egyesült Államokban?
3. Ha már szóba került az első pont, ne haragaudj, de nagyon sok ember zsidózik. Mindenhol. Itt is. Ha tilos a zsidókat bírálni, akkor ez hogy a csudába lehetséges?

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.11.30. 21:02:25

@Shyad-Khourongai: Itt senki sem nácizta a magyarokat. Itt a nácikat nácizták, akik - történetesen és sajnálatosan - magyarok. Kurva nagy különbség.

És hogy világos legyen: a Jobbik telibe leszarja, hogy kinek milyen kettős állampolgársága van, kivéve, ha a másik állampolgársága izraeli. A Gyöngyösi nevű fasz nem pongyolán fogalmazott, hanem nagyon is pontosan, és ez az akció pontosan az volt, aminek látszott: listázni akarták a zsidókat.

Ami a kettős állampolgárságot mint nemzetbiztonsági kockázatot jelenti: baromság. A nemzetbiztonsági kockázat a Jobbik mögött álló iráni és orosz pénzekben van. Na erről kéne csicseregnie Nováknak.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2012.11.30. 21:08:04

@Kettes:
te kutya, aztán ismered a ruszki pénzek terroristákhoz/nácikhoz juttatásának módját, mi? :))

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.30. 21:22:22

@pushalias: @Kettes: Amit maguk mondanak, az egy szűk réteg igazsága. Már csak azért is, mert nem volt az olyan régen, amikor egy magukféle genetikázni kezdett, s maguk mind vokáloztak hozzá. Egyikük sem mondta, hogy Kertész Ákos egy náci, pedig az. Azért nem mondták, mert ő is zsidó, mint maguk. Amit Kertész Ákos mondott, az soha egyetlen magyar sem fogja elfeledni, és mindörökké gyűlölni fogjuk érte. S mindazokat, akik őt nem ítélték el, hanem pártolták. A holokauszt nem mentség mindenre.
Maguk nem ismerik el a kauzalitást, mert kiválasztott nép. Maguk nem ismerik az objektivitást, mert zsidók, és mindent magukhoz mérnek. Maguk egy eltévedt nép, sajnálom magukat.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2012.11.30. 21:35:10

De legalább a haza látszólag ellenségei beszélhetnek hazszeretetről.....
endresy.blogspot.hu/2012/11/orbania-hazaszeretet-deficitje.html

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.11.30. 21:44:17

@Shyad-Khourongai: Nem vokáloztunk hozzá és nem pártoltuk. Én még csak zsidó sem vagyok. Így is ki tudod rakni a baromságodat?

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2012.11.30. 21:45:40

@jose maria padilla: Orbánék? Nyugodtan. Tele vannak doktorokkal. Olyan Semjénfélékkel :-)

pushalias · http://winmagazin.blog.hu 2012.11.30. 21:49:27

@Shyad-Khourongai:

Írtam Kertész Ákosról akár egyetlen szót is? Ha nem írtam róla, akkor honnan tudja, hogy mi a véleményem? Mesélje már el nekem! Kertész Ákos egy magamféle? Nem tudom, ön ki, nem tudom, önnek mi a származása, de tulajdonképpen nem is érdekel. Írtam önnek pár sort és máris zsidó lettem. Apámat ismeri? A nagyszüleimet? Tudja, hogy honnan származott az anyai nagyanyám? Nos? Ha igen, akkor írja le. Gondosan levezette, hogy engem gyűlöl azért a véleményemért, amit le sem írtam, és közben objektivitásról prédikál nekem. Lezsidózott abban az országban, amelyikben állítólag ön nem zsidózhat, és gondolom már várja, hogy lenácizzam. Nem fogom. Maga nem náci. Maga beteg.

pushalias · http://winmagazin.blog.hu 2012.11.30. 22:04:11

A beteg jelzőt visszavonom, és elnézést kérek öntől! Ahogy önnek engem, úgy nekem sincs jogom önt ismeretlenül megítélni. Mentségem, hogy a hozzászólása miatti felháborodásom vezetett, és az nem jó tanácsadó.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.30. 22:13:35

@Kettes: Ó, maga szegény! Még nem mondta meg magának az anyukája? Igyon meg egy üveg fagyállót, és fogja a nyuszira!

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.30. 22:20:15

@pushalias: Mondtam volna olyat, hogy nem zsidózhatok? Azt mondtam, ha valaki a bűvös szót kimondja, félévig ezt hallgatjuk. amikor maguk, - maga ostoba zsidó - genetikáznak, az nem probléma.
Maga is nácizik faszverve bőszen, azt' mégsem megyek a Hősök terére zsidótlanítást kérni. Maguk a zsidó szó hallatán meg rohannak a Kossuth térre. Maguknál undorítóbb népség nincs a földön.

2012.11.30. 22:27:16

Ide figyelj, Gellért öcsém! Nem feltétlen van szükség zsidólistára. Különben is adminisztrációt igényel mindenfajta lista naprakészen tartása, azt meg nem szeretjük. Teljesen elegendő lenne, ha a delikvensek valamiféle megkülönböztető jelzést viselnének (akár önként - erre úgy látom egy részüknél megvan a hajlandóság-, akár kötelezően.)

Nem kell semmi új förtelmességet kitalálni, megfelelő lesz a régi jó héber csillag. A zsidók az elmúlt 2000 ezer év nagyobb részében meg voltak jelölve, csak a legutóbbi 200 évben terjedt el ama pongyolaság, hogy nem tartjuk számon őket. Ennek meg is van az eredménye, nézz körül. Eleink tudták, hogy nem mindenki születik éles érzékekkel, kell a fogodzó vaksi vagy tompább elméjű embertársainknak is.

A kereszteződésekből is leszereltetnéd a jelzőlámpákat? Ugye nem?

Ez nem az olyanok miatt kell, mint én, hanem az olyanok miatt, mint te. Könnyebben tudnál tájékozódni az életben, átláthatóbbak lennének számodra a szociális, politikai viszonyok.

Ha pedig attól tartassz, hogy neked is viselni kell majd egy ilyet, megnyugtatlak, az az egy dédnagymami, aki nem is biztos, hogy létezett, sajnos (vagy nem sajnos) még nem elegendő, hogy kiérdemesülj. Ahhoz legalább egy nagyszülő kellene. Ilyen cikkek írása pedig - fájdalom - ezen nem segít.

Szervusz, pajtikám.

pushalias · http://winmagazin.blog.hu 2012.11.30. 22:32:58

@Shyad-Khourongai:

Fenntartom, hogy elnézést kérek öntől, mert ennyi mindenkinek jár, de megkérem, hogy a továbbiakban ne terheljen a gyűlölködésével. Nekem semmi szükségem nincs rá, és ahogy elnézem, az ön vérnyomásának is jobbat tesz, ha elkerüljük egymást. Én most megyek is és keresek magamnak egy jobb elfoglaltságot, mint ön. Tudom, hogy több milliárdan állnak előttem a sorban, akiktől szívesebben elfogadna egy tanácsot, de szerintem pár oldalnyi Mikszáth önnek sem ártana így elalvás előtt.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2012.11.30. 23:13:59

@jose maria padilla: Komoly érkészlet. Igazi szélsőjobbos. Mintha csak Novák Előd mondta volna :-)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.11.30. 23:41:39

@Shyad-Khourongai: Haha, szóval zsidó az, akit te zsidónak nevezel. :-) Akkor végül is mi a fene bajod van azzal, ha mocskos náci disznónak nevezlek?

hacsaturján 2012.12.01. 06:43:04

és még mindig pampog a zsidózó csürhe.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.01. 08:23:56

@pushalias: A magyarokat ti nácizzátok, ez nálatok trend. Látom, neked úgy könnyebb aljas féregnek lenni, hogy identitásodat tagadod. Felőlem viszont lehetsz hottentotta, akkor is áll rád a tételezés, hogy hungarofób faszkalap vagy.
Miután a lélekszámotok kicsi, így a romkocsmákban előadott nácizásotok nem számottevő. ellenben a közéletben, annak minden szegmensében ti vagytok többségben, úgyhogy alaptalan ajvékolásotok a tejút széléig elhallatszik. Csoda, hogy nem jöttek az UFO-k, hogy kimentsenek titeket ebből a pokolból. Jöhetnének, hogy basszák meg!

A zsidók terrorcselekményeit nem szokás terrorcselekménynek nevezni, úgy hívják, önvédelem. Habár az ikertornyok lerombolását a világ legtöbb országában nektek, zsidóknak tulajdonítják. A ti terrorizmusotok, hogy ártatlan embereket üldöztök a halálba nácivadászat címén. Nem egy áldozatról bizonyosodott be, hogy a velük szemben alkalmazott zsidóterror alaptalan volt. Tudósokat gyilkoltok, mert szerintetek Iránnak nincs joga atomtechnikához. Mi a terrorizmus, ha nem ez, te szerencsétlen? Más tudósokat elraboltok a hazájukból, mert az atombombáitokról beszélt. Válogatás nélkül öltök gyerekeket, nőket. A szövetséges Törökország békeaktivistáit lemészároltátok, bocsánatot sem kértetek. Terroristák vagytok, veszélyt jelentetek mindenhol, ahol felütitek a fejeteket.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.01. 08:39:21

@csi: Mit vartyogsz itt, biboldó, milyen megkülönböztetésről? Senki nem kért ilyet a fajtádtól. Még az a félkegyelmű Gyöngyösi sem.

Volt egy mese, valami olyasmi, hogy a mesehős meg akarta számolni az állatokat, de azok tiltakoztak ellene. Valahogy úgy kezdődött a számolás, hogy "én, az egy, a tehén, az kettő"...stb., már nem emlékszem. A számolás rossz, ti nem szeretitek. A mesében aztán bebizonyosodott, hogy nem minden számozás rossz.
A te fajtád szerint mindenki terrorista, a maradék meg náci. Mármost, ha azt vesszük, hogy a magyar parlamentben legalább 200 izraeli-magyar kettős állampolgár van, akkor a nemzetbiztonsági kockázat igenis fennáll, mert potenciális céltáblái lehetnek csúnya turbánosok terrortámadásainak. És ugyebár mi van akkor, ha a csúnya turbánosok éppen akkor robbantanak fel titeket, amikor 200 kisiskolás van látogatáson a parlamentben? Ki szeretné, ha a zsidók miatt meghalna a gyereke? Vagy ezt az áldozatot mindenkinek kötelessége vállalni értetek? S hogy miként jutnak be a csúnya turbánosok a parlamentbe? - Zsidónak adják ki magukat. Tesók vagytok, tevebaszó formák, én ugyan meg nem tudlak titeket különböztetni. A Jó Vámbéry is arabnak álcázva járt-kelt útja során.

Hozzáteszem, a világon egyedüli ország Magyarország, ahol ennyi kettős állampolgár van a parlamentben. Ha nem zsidóból lenne is, hanem hottentottából, nekem akkor sem tetszene. A kettős identitást tolerálni szokás, nem általánossá tenni. Érted a különbséget, faszikám?

pushalias · http://winmagazin.blog.hu 2012.12.01. 08:47:27

@Mr Falafel:

Még ha zsidó lennék, akkor is nyugodtan kikérhetném magamnak azt, amit ide kiadtál magadból. Komolyan azt gondolod, hogy minden magyarországi zsidó hungarofób terrorista? Felelős azért, ami Palesztinában történt? Nem veszel zsömlét a boltostól, ha az zsidó, mert nőket és gyerekeket mészárol? Állítólag sok a zsidó orvos, azokkal mi van? Pestissel fertőzik a magyarokat? Leteszik a sztetoszkópot, aztán mennek Iránt bombázni? Neked is azt tanácsolom, forró tea, Mikszáth. Lazíts! Szomorú volna, ha sírba vinne ez a terrorista zsidókkal teli rémálom, amiben élsz.

hoplita 2012.12.01. 08:50:11

@Kettes:
".... A nemzetbiztonsági kockázat a Jobbik mögött álló iráni és orosz pénzekben van. Na erről kéne csicseregnie Nováknak...."

Nyihahahaha...!

Akkor most csicseregjél te, köcsöggeci...:))))
Vagy metéltfasszal a szájban nem megy a fütyülés?:)

hoplita 2012.12.01. 09:00:09

Ja, a poszthoz meg annyit, hogy amíg húzzák a talpalávalót, addig táncolnak az ergé-féle fizetett csicskák.
Képzelje mindenki magát a helyébe, milyen szar lenne eccer dógozni menni a két kis nyeszlett kezecskéjével....

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.12.01. 11:03:49

@hoplita: Már megbocsáss, de kíméld meg a mandiner választékos olvasóközönségét a buzoid fantáziálásaidtól.

janos444 2012.12.01. 12:00:05

@Kettes: szívemből szólsz. A Mandiner már-már kibírhatatlan a kommentelők náci fröcsögése miatt. Az embernek (már annak, akinek speciel nem a zsidó-szidalmazás a napi trip-je) az az érzése, hogy a posztokat, cikkeket (főleg az "ellenoldaliakat") kizárólag köpőcéltáblának teszi fel. A Mandinert súlyos felelősség terjedi a netet elöntő zsidózás és összeesküvés-elméletes náci szövegelés terjedéséért.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.01. 13:07:40

@janos444: Apádat meg azért, mert egy ilyen ostoba korcsot rászabadított a világra.

hoplita 2012.12.01. 14:35:19

@janos444:
Akkor mi a jó édes kurvanyádért esz ide a fene?
Miért nem húzol a a magadfajta köcsögök közé?
Ketteskével egyetemben....

Én speciel nem látogatom a faszfejvincenteket....illetve ha eccer meglátogatom az nyóc napon túl fog gyógyulni.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.12.01. 15:10:37

"...a cél most már a mindent felforgatás, a mindenből botrányt keverés. A magyarságtól el kell venni önhite, méltósága, önbizalma utolsó szikráját is. Érezze azt, hogy itt minden rohadt, lássa be, hogy tehetetlen. És adja fel."

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.12.01. 15:50:25

@Alfőmérnök:

Látom, te már feladtad, @Alfi!

ü
bbjnick

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.12.01. 19:17:32

@Kettes: Nyugodtan nácizzon csak, engem nem zavar. Egyet azért áruljon el nekem legyen olyan jó. Gyöngyösi felszólalásában hol kell keresni problémát? Őszintén kérdem, mert nem jövök rá. A kettős állampolgárok a hatóságok eleve nyilvántartják, tehát pontosan tudják, kicsoda izraeli-magyar kettős állampolgár.
S talán megválaszolhatná nekem azt a kérdést is, hogy mitől nemzetbiztonsági kockázat egy Jobbikos képviselő, s nem az egy potenciális célpont izraeli állampolgár? Konkrétan a Staudt-esetre gondolok. Folytassunk érdemi vitát erről! Szeretném megismerni a maga nézeteit, s önön keresztül a magához hasonlókét.

hammerferenc 2012.12.01. 22:02:44

Rajcsányi Gellértről írásai alapján eddig azt tartottam, hogy (ízlés- és világlátásbéli okok miatt) benne van abban a ≤3 számosságú csoportban, akikben az a közös, hogy ha lakatlan szigeten ketten kötnénk ki, akkor a hullámsírt választanám. És még ilyen is lehet a politika. Thnx RG, Hammer F.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2012.12.01. 22:06:35

@Shyad-Khourongai: először telibezsidózod a másikat - minden alap nélkül, aztán sírsz mint a fürdős kurva, ha ezért esetleg lenáciznak.

látod majom, sikerült pontosan lemodellezni a patkány fajtád viselkedését

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.12.01. 22:30:25

@.Pierre Bezuhov.: Hogyne, Mócika, taknyom összefolyik a könnyemmel, annyira meghat, amiket maguk rám mondanak.

hacsaturján 2012.12.02. 05:08:18

továbbra is pampognak....

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.02. 10:14:04

@Shyad-Khourongai: Nem sikerült még kiismerned őket? Sunyi féreg mind, mindegy, minek mutatja magát.

Szentpeter 2012.12.02. 12:27:02

A melegek is büszkék, és a zsidók is... mi a különbség ?

Szentpeter 2012.12.02. 12:29:36

A zsidóvallású emberek rendszerint a pénzvilágban teljesednek ki...
Van egyfajta agresszív magatartásuk, ezért sűrűn emlegetik a felmenőiket...

De hogy hátrányosan lennének megkülönböztetve...

...mikor csak az előnyöket élvezik...

pandaagi 2012.12.02. 14:25:05

Menjek? Ne menjek?

Már két napja azon tépelődöm, melyik a kevésbé rossz döntés. Ez egy igazi helleri csapda: ha a szívemre hallgatok, megyek, tiltakozom, de ezzel a magukat demokratának, antirasszistának hazudó áldemokraták és álantirasszisták szalonképessé tételében segédkezem. Ha az eszemre hallgatok, és nem megyek, mert nem akarok a színjátékhoz asszisztálni, akkor pont azt az ügyet árulom el, ami igazán fontos nekem.
Nincs jó döntés, nincs jó megoldás.
És ez nem minden.
Ez a színjáték sokkal fontosabb kérdésről terelte el a figyelmet: 8 millió ember választójogának megszüntetéséről. Ugyanis nem csak arról van szó, hogy megnehezítette a szabad választójog gyakorlását a fidesz, hanem arról, hogy aznap, amikor a köztársasági elnök aláírja az új választójogi törvényt, megszűnik a választójog Magyarországon. Ugyanis csak regisztrált szavazópolgár szavazhat. És, ugye, most még nem lehet regisztrálni.
De mikor lehet regisztrálni? Hát, amikor majd készen lesz a regisztrációhoz szükséges rendszer.
És mikor lesz ez? Hát, amikor a kormány/fidesz úgy akarja. Ha nem akarja, akkor soha.
Ami itt folyik napok óta, látszólag az ominózus Gyöngyösi-féle parlamenti uszítással kezdődött, folytatódott a Novák-féle stand-uppal Ertsey Katalin piréz-izraeli kettős állampolgárságáról, és most eléri a csúcspontot: fidesz politikusok fellépése az antirasszista megmozduláson.
Azért írtam, hogy látszólag, mert ez egy nagyon komolyan kimódolt, minden részletre odafigyelő, az ellenfél lépéseit előre kiszámító forgatókönyv alapján eljátszott színdarab. A fidesz és a jobbik jól megkomponált jutalomjátéka, aminek célja a totális átverés, az emberek teljes megtévesztése. A figyelem elterelése a harmadik magyar köztársaság legrosszabb, legantidemokratikusabb törvényének megalkotásáról és megszavazásáról. Oscar-díjat érdemelne a gondolat is, a végrehajtás is.
És ki a vesztes?
A magyar demokrácia. A magyar demokraták.
Mi mind.

Panda Ágnes Tünde
szociológus

pandaagi 2012.12.02. 15:35:19

@jose maria padilla:
ez aztan a valasz :-D
gratulalok, seggfej

2012.12.02. 15:36:43

Mindig mondom, hogy a szociológusképzést fel kellene számolni. Ha legalább a CEU-n képeznék őket! Nagyon kínos, hogy a saját hülyítésünket mi magunk finanszírozzuk.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2012.12.02. 15:40:02

értem én, hogy valaki magyarosít. de pandára? hát milyen egy balfasz kínai név ez? :)

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.12.02. 18:07:34

@jose maria padilla: Mag jól beletrafált, mert ez a panda a Galamuson él.

szellemkor 2012.12.02. 23:26:45

@Mr Falafel: "ha azt vesszük, hogy a magyar parlamentben legalább 200 izraeli-magyar kettős állampolgár van"

Minek számolni ha úgyis tudjátok észkombájnok? :-)
Nektek tényleg elmentek otthonról!!!!! :-D

szellemkor 2012.12.02. 23:30:06

@janos444: Nincs igazad, ezek a posztok olyanok mint a légypapír, összegyűjtik a nemzet szemetjét, addig sem mérgezik máshol a közéletet amíg ideragadnak.

szellemkor 2012.12.03. 01:00:05

@pandaagi: Kérdés persze hogy Joseph Helleri, vagy Heller Ágnesi az a csapda, viccelhetném el, de hát a humorérzékemet annyian teszik próbára hogy ezen a kézenfekvő zicceren már magam sem tudok jóízűt nevetni.

De hogy legyen egy konkrét gondolati kapocs is a habzó szájú jobbikos zsidózása és az Ön választójogi ajvékolása között, az csak az a párhuzam lehet amit a Galamus-szellemű eszmeközösségek a náci-kiáltás és diktatúra-jajveszékelés terén előadtak.

Mert most lehet hangosan nácizni, de tudjuk mindketten hogy az Önök szájából már hiteltelen ez a szó, mert lépten nyomon rásütötték bárkire aki nem a szociokulturális holdudvarukhoz tartozott.

Ezért éppúgy nehéz elképzelnem, hogy ha teszem azt egyszer tényleg valaki megvonná a választójogot, miként hangzana a demokráciatemető huhogás az után.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.03. 08:53:51

@szellemkor: Azért, hogy te tudjál szmájlizni, idióta.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.03. 09:37:52

és Vona használja ellene az orbáni pofátlanságot, hogy a jobbikkal együtt 1 millió embert is megfélemlítenek, akik rá szavaztak.

ez akkora marhaság, mint amikor orbán azt mondja, hogy az országot meg a nemzetet támadják, mikor őt támadják...

kumkum 2012.12.03. 13:12:28

@freehckr:
Retorikaban termeszetesen. :-)
A gazdasagi lepeseik tenyleg inkabb baloldaliak (csak a kozeposztalynak kedvez a munkasosztaly helyett), mintsem konzervativak.

közösperonos átszállás 2012.12.03. 14:15:29

@kumkum: "A gazdasagi lepeseik tenyleg inkabb baloldaliak (csak a kozeposztalynak kedvez a munkasosztaly helyett)"

Akkor már kapásból nem lehetnek baloldaliak.

Oktogon8 2012.12.03. 18:22:39

Fidesz-Jobbik összefogás a Belvárosért
2006.09.05 |

Teljes körűvé vált a jobboldali összefogás Budapest V. kerületében azáltal, hogy a balodali városvezetés leváltásának lehetőségét erősítő megállapodást kötött a Fidesz és a Jobbik. A megegyezést Rogán Antal, a Fidesz V. kerületi elnöke, aki egyben pártja – a KDNP és a MIÉP által is támogatott – polgármester-jelöltje, Vona Gábor, a Jobbik alelnöke és Rétháti György, a Jobbik megbízott kerületi elnöke írta alá.

A megállapodás értelmében a Jobbik támogatja Rogán Antalt, mint a jobboldali erők közös polgármester-jelöltjét. A Jobbik és a Fidesz kijelenti továbbá, hogy a kerület melletti elkötelezettségük és az itt élő emberek iránti felelősségvállalásuk jegyében egyesítik erőiket, mivel elsődleges céljuk, hogy a jobboldal győztesként kerüljön ki az önkormányzati választáson. Az összefogás hosszú távra szól: közös kompenzációs lista támogatására szólítanak fel, és a választás után közös frakció alakul amellett, hogy a Jobbik megtartja önállóságát.

Szabó Gábor,
a Jobbik pártigazgatója

centenárium 2012.12.03. 20:04:48

""Munka alapú társadalmat kell építenünk""
hallottátok vagy nem? Tehát nem ""kúfár"" ország kell
hogy legyünk.
Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!

kumkum 2012.12.05. 17:53:30

@közösperonos átszállás:
A besorolast meglehetosen neheziti, hogy unortodox. :-)
De "inkabb baloldaliak", mert ott az epitkezik hasonlo elemekbol: allamositas, a gonosz tokesek utalata, kulso osszeeskuves elmelete, arszabalyozas. Csak igy kapasbol.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2012.12.07. 19:54:43

A(z) (közszereplők) állampolgárság(a) érzékeny adat, annak nyilvánosságra hozása méltóságot sért, de a felekezeti hovatartozás az nyilvános.

hetivalasz.hu/itthon/felekezeti-alapon-listaz-a-hvg-58093/

Helyes.

Szív küldi szívnek szívesen (a HVG-s köcs_göknak ajánlom):

www.youtube.com/watch?v=-PSeAfSKQe4
süti beállítások módosítása