A lehetséges küldetés
2012. november 05. írta: Redakció

A lehetséges küldetés

Dúl Ádám 1979. december 30-án született egy gyógyíthatatlan betegséggel: hemofíliával. 1999. április 2-án kezdett el kajakozni az Építőknél a Margitszigeten. Akkor még nem tudta, mibe vágott bele. Azóta is hetente többször jár edzésre, a sportolás pedig teljesen megváltoztatta az életét. Rengeteg érem, trófea és oklevél bizonyítja, hogy nem hiába választotta az aktív sportolást a lustaság és az önsajnálat helyett.

„Egyik nagy álmom, hogy teljes hosszában végigevezhessem a Dunát. Erre lehetőséget nyújt egy túracsoport, mely arra invitálja a kajak-kenu szerelmeseit, hogy együtt teljesítsék a 2840 km-es távot. A közeljövőben arra készülök, hogy csatlakozhassak hozzájuk. Szerintem minden embernek – akár hátrányos helyzetű, akár hétköznapi ember vagy versenyszerűen sportoló – elsősorban önmagát kell legyőznie ahhoz, hogy elérje céljait. Ha ez sikerül, jobb emberré válhatunk tőle, akkor pedig jöhet az újabb kihívás, hogy még tovább juthassunk. Muhammad Ali bokszolót idézve: »A lehetetlen nem létezik«.”

A Dúl Ádámmal készült interjút híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr944890410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.11.05. 18:25:34

Breaking news:

alsópityomfalván a mari néni elejtett egy üveg szilvalekvárt

személyi sérülés nem történt, a történtektől a Dzsemm Kippurc központ elhatárolódott

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2012.11.06. 11:17:03

karmikus tanulásképtelenség. nyomorhübrisz
süti beállítások módosítása