Orbán-jelentések
2012. április 05. írta: Redakció

Orbán-jelentések

  Volt egyszer egy rendszer, benne aktív és passzív állampolgárokkal, elégedetlenekkel és mindent kiszolgálókkal, bomlasztókkal és rendfenntartókkal, jelentőkkel és jelentettekkel, élőkkel és a mások életét figyelőkkel. Legépeltük a ma nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentéseket két korabeli rendszerkritikus elem és társaik életéről. Ízelítő a hajtás után, a teljes gyűjtemény az Orbán-jelentések címke alatt híroldalunkon olvasható.

Szolnok megyei rendőrfőkapitányság
    III/III Osztálya       
    Szigorúan titkos!
       

Tárgy: „BOJTÁR” fedőnevü bizalmas nyomozásban

INTÉZKEDÉSI TERV


    A Nógrád megyei Rendőrfőkapitányság III/III Osztálya 1986. július 1-én bizalmas nyomozás alá vonta „BOJTÁR” fedőnéven Dr. LÉVAI ANIKÓ / Szolnok, 1963. VIII. 15. an.: Cseh Klára / pártonkivüli, magyar állampolgárságú és nemzetiségü ügyvéd gyakornok foglalkozású, SZOLNOK, Rózsa út 4/A szám alatti lakost.
    Nevezett ideiglenes jelleggel SALGÓTARJÁN, Pécskő út 5. I/3. szám alá jelentkezett be és a helyi I. számú Ügyvédi Munkaközösségnél helyezkedett el.



    LÉVAI vőlegénye ORBÁN VIKTOR, akit most ellenzéki személyként tartanak számon Budapesten a BM III/III-2-a Alosztály 11-SZ-10648 számon „FUTÓ” bizalmas nyomozásának célszemélye.
    A célszemély rendszeresen szervez ellenzéki illetve ún. másként gondolkodó értelmiségi fiatalok részvételével előadásokat, sőt maga is tartott előadást a „szegénység” téma körében. Több értelmiségi tábor rendezésében vett részt, pl.: Szarvason és Salgóbányán.
    Tudatosan törekszik az ellenséges radikális ellenzék területén meglévő kapcsolatainak továbbfejlesztésére, illetve ellenséges kiadványok beszerzésére.
    A bizalmas nyomozást „BOJTÁR” fedőnéven 33-SZ-10797 /4/ számon tovább folytatjuk tekintva, hogy Dr. LÉVAI Szolnokon a 2. számu ÜMK-ben helyezkedett el és valószinüleg tartósan itt kiván letelepedni.
    Információink szerint leendő férje ORBÁN VIKTOR a „VIKTÓRIA” fedőnevü bizalmas nyomozás célszemélye, befejezve egyetemi tanulmányait szintén Szolnokon kiván munkába állni.
    A bizalmas nyomozást társadalomra veszélyes csoportban való aktiv részvétel gyanúja alapján folytatjuk. Célunk a célszemély ellenzéki kapcsolatainak mélyebb felderitése, társadalomra veszélyes tevékenységének magatartásának, megnyilvánulásainak bizonyitása, operativ és jogi erejü bizonyitékok beszerzésével.
    Tekintettel a fentiekre, céljaink elérése érdekében az alábbi intézkedéseket tervezzük végrehajtani:
          - Folyamatos kapcsolatot tartunk a BM III/III-2-a alosztályával, illetve a BM III/III-4 osztályával, igényelve az ügyben az elvi és gyakorlati útmutatásaikat, segítségüket


HATÁRIDŐ: Folyamatos
FELELŐS: Fenyvesi József hdgy.


          - Továbbá is fenntartjuk a munkakapcsolatot a Nógrád megyei RFK III/III osztályával az elkövetkezőkben az üggyel kapcsolatban keletkezett információk naprakész áramoltatása érdekében.


HATÁRIDŐ: Folyamatos
FELELŐS: Fenyvesi József hdgy.


          - Tájékoztatjuk Dr. S.I. hivatalos kapcsolatukat a célszeméllyel kapcsolatban és hasonlóan a korábbi ügyekben tanúsitott pozitiv hozzáállásához, igényeljük segitségét jelen esetben is a konspirációs szabályok betartása mellet..

HATÁRIDŐ: 1987. I. 20.
FELELŐS: Fenyvesi József hdgy.


          - Elrendeljük a szoros „K” ellenőrzését 300 napra, kapcsolataink ellenőrzése céljából.

HATÁRIDŐ: 1987. I. 20.
FELELŐS: Fenyvesi József hdgy.


          - Felderitjük munkakörülményeit, a kollektiva osszetételét és a lehetőségek figyelembevételével törekszünk alkalmi operativ, illetve társadalmi kapcsolatok létesitésére.

HATÁRIDŐ: 1987. II. 20.
FELELŐS: Fenyvesi József r. hdgy.


         - Munkahelyén bevezetjük a 3/a rendszabályt mélyebb tartalmi információk megszerzése céljából.

HATÁRIDŐ: 1987. I. 20.
FELELŐS: Fenyvesi József r. hdgy


          - Felderitjük, hogy hol szándékoznak új lakást venni és lehetőség szerint bevezetjük a 3/e rendszabályt.

HATÁRIDŐ: 1987. I. 20.
FELELŐS: Fenyvesi József r. hdgy


          - „SZALKAI” fn tmb-t eligazitjuk a célszeméllyel kapcsolatban követendő magatartás vonalra és mivel ismerik egymást, bevezetjük a célszemély mellé mélységi információk megszerzése érdekében.

HATÁRIDŐ: 1987. I. 20.
FELELŐS: Fenyvesi József r. hdgy


          - Felmérjük mind a helyi III/III Osztálya, mind a III/II Osztály hálózati kontingensét és arra alkalmas személy esetén kisérletet teszünk ügybe történő bevezetésére.

HATÁRIDŐ: 1987. I. 20.
FELELŐS: Fenyvesi József r. hdgy


          - Elrendeljük útlevél figyelőztetését mind a szocialista, mind a kapitalista országok viszonylatában.

HATÁRIDŐ: 1987. I. 20.
FELELŐS: Fenyvesi József r. hdgy


    A keletkezett információkat folyamatosan értékeljük és 1987. július hónap során állást foglalunk az üggyel kapcsolatos intézkedések vonatkozásában.
   

    Fentiek alapján kérem engedélyezni a „BOJTÁR” fedőnevü bizalmas nyomozásban tervezett intézkedések végrehajtását.


SZOLNOK, 1987. JANUÁR 14.


/ JANKOVICS PÁL r. őrnagy /


/ FENYVESI JÓZSEF r. hdgy. /

ENGEDÉLYEZEM


/ TÖRÖK SÁNDOR r. alezredes /
     főkapitány-helyettes

 

***

Szolnok megyei rendőrfőkapitányság
III/III Osztály
Szigorúan titkos!
Különösen fontos!


Tárgy: 3/e rendszabály telepitéséről


JELENTÉS


    Jelentem, hogy az 1987. augusztus 12-én végrehajtott müszaki szemrevételező akció tapasztalatait felhasználva, a „BOJTÁR” fn 33-SZ-10797 szám bizalmas nyomozásban 1987. augusztus 23-án az engedélyezett tervnek megfelelően végrehajtott a 3/e /léc/ rendszabály telepitését.


    Az akció során a tervtől nem tértünk el. A helyi vételi helyet felállítottuk, lepróbáltuk.


    A helyi vételi helyen az ügyeleti szolgálatot megszerveztük 24 órás váltásokkal, két-két fő operativ tiszt bevonásával.


    Kérem engedélyezni a rendszabály bekapcsolását és az akció további folytatását 1987. szeptember 7-ig.


SZOLNOK, 1987. augusztus 23.


/: Fenyvesi József r.hdgy. :/
/: Jankovics Pál r. őrnagy :/

ENGEDÉLYEZEM:


/: Török Sándor r. alezredes :/
    főkapitány-helyettes

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr864365964

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán gurul lefelé a lépcsőn 2012.04.06. 11:36:39

Schmitt Pál társadalmi nyomásra történő lemondásával, Orbán Viktor nem meggyengült, hanem megbukott. Nem most, hanem már kb. egy évvel ezelőtt. Ezek már csak a bukásának a szintjei, amelyen koppan lefelé. Egyensúly vesztés a lépcsőfok tetején, a kapasz...

Trackback: Népszavazást az ügynöklisták nyilvánosságáról 2012.04.06. 11:35:29

Ha van egy minimális esze is az LMP-nek, vagy a Jobbiknak, akkor eldobnak minden más hülye népszavazási és egyéb politikai javaslatukat és ezt nyomják előre.NÉPSZAVAZÁST AZ ÜGYNÖKLISTÁK NYILVÁNOSSÁGÁRÓL.Igen ez fontosabb kérdés lenne a négyes metrónál ...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.04.06. 09:03:26

Egy évnyi szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van, 24 éve megélhetési politikus, aki 1990 óta ki se tette a lábát a Parlamentből, hogy megméresse magát a munkaerőpiacon. Szónoki képességei rendkívüliek, a politikai marketing és a tömegmanipuláció...

Trackback: Orbán feje csúnyán eltorzult az elmúlt 20 év alatt 2012.04.06. 09:01:07

Hogyan lett a huszonéves, a diktatúra ellen lázadó srácból hatalommániás, acsarkodó diktátor? Az ilyen volt – ilyen lett fotó nem tudja a választ, csak a kiinduló állapotot és a végeredményt mutatja. (Kép: esbalogh.typepad.com)...

Trackback: Kalapjával tarháló koldusként ábrázolja Orbánt egy cartoonstock oldal 2012.04.06. 08:58:19

Most akkor ki miatt is van rossz híre Magyarországnak? Ki miatt kell szégyenkezni külföldön, ha magyarok vagyunk? A képet Marian Kamensky rajzolta, a drága miniszterelnökünkről készült karikatúra akár 1850×1550 pixeles méretben is letölthető, a mé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Waszabi 2012.04.06. 09:09:56

Megint terelés. Minél inkább nem tudják a jelent megoldani (javarészt ők keverték meg a gazdaságot, ugye. Ha 2010-ben folytatják az IMF.fel, nem dőlt volna be annyi deviza hiteles, nem kellett volna szétbarmolni a gazdaságot sem unortodox módon, s már túllennénk a nehezén) , annál messzebb és mélyebben irányítják a figyelmet a múltba.
Hát jó ömlengeni a múlt rendbe tételén, ha van mit enni, de amikor fogy a kaja, a munkahely, s egyre kevesebbre telik, akkor józanodik az ész. Mármint a népé, nem a kormányé. Orbán úgy kezeli az állampolgárokat, mint Mao kb. fogyóeszközként. Holott ő is csak egy állampolgár, nem király vagy mi a fax.

miro1 2012.04.06. 09:12:21

@Mr. Waszabi: Na testvér akkor most 1-es, mert az IMF nem azért nem akar most tárgyalni mert meg van sértve... és a Bajnai- hitelt is most kell megfizetni...

Sztavrosz_ (törölt) 2012.04.06. 09:15:27

Hiszi azt valaki is ebben az országban hogy megfigyelések csak az elmúlt rendszerben voltak?

Ezek a gecik ma is lehallgatnak megfigyelnek csak ma más az ellenség. Röhely.

Remélem az Állam mint intézmény felszámolásával máglyára kerül mindenki aki az állami elnyomás része volt valaha bármikor is.

Anarchy for the World!

lima31 2012.04.06. 09:15:31

@Putyilov gyári melós:

Az X az Én reakcióm a lehallgatásra.

Mi a reakcióm?

(olyat mondok, írok, teszek amiben ott van annak a ténynek az ismerete, hogy hallgatnak és olvasnak)

Ez vezet valahová? (félre)

Logikai eredménye mindennek az akciónak és reakciónak: az Y

mi az Y?

Hertelendi 2012.04.06. 09:16:41

@Mr. Waszabi: Hát nagyon tévedsz! Orbán egymillió munkahelyet ígért és be is tartja a szavát!
Lesz itt egymillió munkahely...összesen

Mr. Waszabi 2012.04.06. 09:17:08

@miro1: Viktor meg 2 év óta tiporja a demokráciát teljes államgépezetével. Ugyan sajnálatos, ami az utcán történt 2006-ban, de milliók életét, egzisztenciáját szétbaszni hosszú évekre a 2006-os eseményekkel takargatva, nos, az aránytalan hazugság. Finoman szólva. Erősebb kifejezéssel élve: hazaárulás, nemzeti érdekből. Aha.

Szabad Gábor 2012.04.06. 09:19:33

"Kinek a tulajdona a keh.hu? Netalán Schmitt Pálé személyesen? Ő fizette a szerverdíjat, a honlapfejlesztőket, a tartalmat gondozókat a személyes állami gázsijából, és most úgy döntött, hogy becsukja?"
Ki működhet a hátérben, ki a Big Brother?
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2026_kehes_media

Putyilov gyári melós 2012.04.06. 09:19:48

@Putyilov gyári melós:
Mi az X?

Feltérképezik az egész életed, a szokásaidat, napirendedet, mozgásodat, kapcsolatrendszeredet és statisztikai szoftverekkel kiszámítják a számbajöhető lépéseidet, ezekbe beleavatkoznak, manipulálnak, irányítanak, anélkül, hogy tudnál róla.

Ez az X.

Szabadnak hiszed magad, azt hiszed, hogy önálló döntéseket hozol és eközben csak egy bábu vagy, a hatalom kicsike bármikor kiüthető, eldobható parasztfigurája.

Ez az X.

Hertelendi 2012.04.06. 09:22:19

Hát miro1 elmenekült:(((
Ő még kicsi ehhez...most szerintem viktor ölében ül

Putyilov gyári melós 2012.04.06. 09:23:31

@lima31:

Megvannak rá a szoftverek, hogy pontosan ki tudják számítani a lépéseidet, aztán beleavatkoznak, úgy, hogy azt hiszed, hogy a saját döntésed egy döntés.

De nem az, kényszerhelyzetekbe hoznak és ők döntenek helyetted, te csak lépsz, ahogy eltervezték.

Ha ezt megcsinálják tömegszinten,akkor már készen is van minden diktátor álma, a dróton rángatott, irányított társadalom.

miro1 2012.04.06. 09:24:12

@Hertelendi: te meg te (Buhahihii) ugyan az vagy értelmetlen, én csak néha jövök ide fel, mert dolgozom, ellentétben veletek, akiket megfizetnek azért, hogy a baromságokat, meg a csúsztatásosakat írjátok

miro1 2012.04.06. 09:25:29

Kár a szavakon lovagolni. Viktor szakdolgozata nyilvános,gyurcsánynak vagy nincs,vagy olyan , hogy inkább elrejtette a valagába. Orbán Viktor lehallgatásáról,megfigyeléséről szóló dokumentumok nyilvánosak,azt meg tudjuk,hogy mikor Viktort éppen megfigyelték, Gyurcsány kommunista karrierjét építgette KISZ-vonalon. Vagyis, Fletó "jó és megbízható" elvtársa volt azoknak,akik Orbán Viktort megfigyeltették. 2012: hikál körökben Fletó a demokrácia lánglelkű védelmezője( röhögnöm kell, aki lábbal tiporta a demokráciát 2006-ban), Viktor pedig diktátor( ezért mindenki azt ír amit akar, mekkora diktatúra :D). Nem semmi!

Putyilov gyári melós 2012.04.06. 09:26:53

@miro1:

Ki nem szarja le Gyurcsányt?
Már rég elsüllyedt volna a picsába, a kutya nem emlékezne rá, ha nem tartaná fenn a felszinen a Fidesz.

Mr. Waszabi 2012.04.06. 09:27:04

@miro1: Ilyesmiket inkább az eligazításon beszélj, ott nem hangzik hülyeségnek. Itt több kárt okozol a főnökeidnek, mint hasznot.
Az IMF nem akar tárgyalni. Mondják, hogy miért nem és nem is tárgyalnak. Ez látszik. Orbán akar, legalábbis ezt mondja. De azt is mondta, hogy ne arra figyeljünk, amit mond, hanem amit tesz. A "dolog úgy áll", hogy Orbán mondja, ám nem teszi. Elég egyértelmű a helyzet.

Az IMF lényegében az osztrák gazdaság miatt hajlandó tárgyalni itt, mert már eddig is sok kárt okozott nekik Orbán politikája. Más tekintetben majdnem mindegy az IMFnek, hogy mi lesz velünk. Ti. nem vagyunk az eurozóna tagjai és volumenünk is pici.
Jó lenne felébredni:)

jozicsenko 2012.04.06. 09:28:06

Fenyvesi József r.hdgy
Jankovics Pál r. őrnagy
Török Sándor r. alezredes

nah, velük mi lett? melyik állami cég vezetésében találnák meg őket ma? lesz-e valamikor olyan banda, aki nem azzal foglalkozik, hogy mertavikidálisjelentett és a boroslajosisbeszervezettügynökvolt, hanem a fenti srácokat kérdezné meg, hogy jó volt?

sötéthülye.tahóbarom 2012.04.06. 09:28:45

@reálisan: 1. gyurcsanynak koze nincs a liberalizmushoz, nem hogy a vezere lenne. neked ellenben nem hogy kozod, de nyilvanvaloan fogalmad sincs rola, illene legalabb a wikipediat elolvasni.

2. az egesz orszagban kb 20 ember van, aki gyurcsany visszatereset ohajtja, csak ti nem birtok leszakadni rola. ez azonban meg mindig nem jelenti azt, hogy orban faszagyerek. ami azt illeti, orban meg gyurcsanynal is kartekonyabb, pedig az azert kihivas.

3. ez az orbanos irat-ugy akkor lehetne meggyozo, ha nem viktor szemelyesen valogatna meg, hogy mi legyen rola nyilvanos, hanem minden az lenne. az lmp megadta erre a lehetoseget, viktor nemet mondott.

4. a rendszervaltas kornyeki orban meg nekem is szimpatikus volt, kar hogy a mostani nyomokban sem emlekeztet ra.

sötéthülye.tahóbarom 2012.04.06. 09:30:28

@sötéthülye.tahóbarom: ja, jut eszembe, a rendszervaltaskori orban eppen liberalis volt. jobban allt neki.

Putyilov gyári melós 2012.04.06. 09:33:57

@miro1:

Gyurcsánynak van max. ezer csápolója.
A vele való riogatás kb. olyan szintű, mint amikor egy hisztis picsa egeret lát és elkezd sikoltozni, felugrik az asztalra.
Tudja hogy nem bántja a kisegér, de olyan jó hisztizni, sikoltozni, hátha odafigyel rá valaki.

Hertelendi 2012.04.06. 09:35:28

@sötéthülye.tahóbarom: Orbán már minden volt...ha jól belegondolsz. Hogy most éppen mi? Hát Hitler se volt magas, de orbán még őt is alulmúlja...minden tekintetben.

Putyilov gyári melós 2012.04.06. 09:38:38

@Mr. Waszabi:

Komcsikkal, ráadásul olyan komcsikkal, akik ki akarják vinni az EUból Magyarországot és átvinni Putyin Eurázsiai Úniójába nem tárgyalnak.

Ugyan miért adnának pénzt, hogy át legyen játszva, mint a MOL esetében Putyinnak?

Hertelendi 2012.04.06. 09:39:29

@Putyilov gyári melós: De azért az elgondolkodtató, hogy orbán miért fél ennyire Gyurcsánytól...Mindent elkövet, hogy lenullázza.

jozicsenko 2012.04.06. 09:40:16

@Putyilov gyári melós: néztem ezt a képet: 1989. június 22én készült: el tudod képzelni, hogy Nagy Imre újratemetése, Kádár János halála után egy héttel szervezik be 3/3asnak Orbánt? :-DDDDDD

b.sszus, te a BIZTOSAN süllyedő titanicra váltanál jegyet? :-D

németh györgy 2012.04.06. 09:45:55

Orbán Viktor jelleme...

Eddig, sajnos olyan politikussal akire a Magyar Értelmező Kéziszótár jellem meghatározása maradéktalanul ráillik nem találkoztam. Valószínű mert emberek.
A változó helyzetekben, a múló időben kiismerhetőbb egy politikus arca és még remélem Orbán Viktor a mostani, valószínűtlenül nehéz feladatát megoldja. A politikusok az égre néznek miközben "aranyban és vérben" botorkálnak a földön, Orbán Viktor még nem ilyen politikus!

Putyilov gyári melós 2012.04.06. 09:47:12

@Hertelendi:

Orbán nem egyedül játsza az OSZDMEG ÉS URALKODJ játékot, Gyurcsány a partnere, no meg a többi álpárt is.

A félelem tartja egyben a Fidesz birkákat, hát rémséges farkasokat kell nekik mutogatni.

Putyilov gyári melós 2012.04.06. 09:51:17

@jozicsenko:

Elsüllyedt?

Szerintem nem.

Amúgy itt van Martonyi doksigyüjteménye, ő több szolgálatnak is bedolgozott, akárcsak Orbán.

A végén jegyet váltott a hajóra és belépett a Pártba.

"Mielőtt Orbán Martonyi Jánost ültetné Schmitt helyére (részletek egy besúgó "munkásságáról")

Időben szólunk. Mert Orbán Viktor nem oldhat meg tisztességesen két feladatot egyszerre. 1., Közmegelégedésre igényes ügynöktörvényt készíteni. 2., Martonyi János ügynököt köztársasági elnökké üttetni. Afelől persze nincs kétségünk, hogy Orbán, a katonai elhárítás (III/IV.) volt hálózati kapcsolata tisztességtelen eszközöktől és módszerektől sem fog visszariadni saját céljai érdekében.

További részletek: kuruc.info/r/6/94425/#ixzz1rFDryJ9R

gomorra 2012.04.06. 09:52:29

Most mire fel ez a felhajtás Orbán körül, kedves blogíró?
Az, hogy ez a hülye (Orbán) valamikor megfigyelt volt, az, hogy követelte a ruszkik távozását, semmit nem változtat azon a tényen, hogy egy ostoba hataloméhes és primitív fajankó miniszterelnök lett belőle napjainkra. A teljesítmény! tudjátok, az határozza meg az ember művét, s aki végighazudozott annyi évet, most pedig tovább megy az ország ámítása, hát én egy cseppet érzek sajnálatot, hogy akkor és ott odaszorították a zsigulihoz.

dr kíváncsivagyok 2012.04.06. 09:55:33

@miro1: "mikor Viktort éppen megfigyelték, Gyurcsány kommunista karrierjét építgette KISZ-vonalon. "

Nem jól tudom , hogy Orbán is KISZ titkár volt ?!

dr kíváncsivagyok 2012.04.06. 09:57:31

@gomorra: A teljesítmény! tudjátok, az határozza meg az ember művét, s aki végighazudozott annyi évet, most pedig tovább megy az ország ámítása, hát én egy cseppet érzek sajnálatot, hogy akkor és ott odaszorították a zsigulihoz.

Kevesled a teljesítményét ?? Hiszen az ország korlátlan ura lett egyszemélyben...ez aztán teljesítmény !!

fludd 2012.04.06. 10:00:17

@Prof. Dr. Lencsés István:
"Orbán elnyerte a Soros alapítvány ösztöndíját, az állambiztonság hozzájárult kiutazásához, vajon miért?"

Nyilván azért, hogy ne legyen itthon, mert itt zavar. Orbán és a Fidesz nem illett bele a kommancsok terveibe, miszerint mszp barát "demokratikus" pártot hoznak létre (SzDSz)... Lásd Az ügynökök a paradicsomba mennek c. filmet...

dr kíváncsivagyok 2012.04.06. 10:00:30

@sötéthülye.tahóbarom: "ja, jut eszembe, a rendszervaltaskori orban eppen liberalis volt. jobban allt neki. "

Most meg éppen Nemzeti szocialista....na és ...Lesz még Ő ettől jobbra is...

dr kíváncsivagyok 2012.04.06. 10:02:14

@fludd: ""Orbán elnyerte a Soros alapítvány ösztöndíját, az állambiztonság hozzájárult kiutazásához, vajon miért?"

Nyilván azért, hogy ne legyen itthon, mert itt zavar. Orbán és a Fidesz nem illett bele a kommancsok terveibe, miszerint mszp barát "demokratikus" pártot hoznak létre (SzDSz)... Lásd Az ügynökök a paradicsomba mennek c. filmet...
"
Ja ,...ja ..és kiképzik ezzel a saját ellenségüket !? Gyengeelméjű....

kzoltana 2012.04.06. 10:04:32

Eltűntették Schmitt Pált és kedves feleségét.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2026_kehes_media
A mai magyar valóság túllicitálja Orwell 1984-ét?

kzoltana 2012.04.06. 10:07:48

Viktor múltját senki nem kérdőjelezheti meg.
A jövőjét?

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.06. 10:14:25

Ez vajh hogyan került ki? Már ha igaz a cikk...
Persze valszeg megfigyelték őket.

fludd 2012.04.06. 10:18:17

@dr kíváncsivagyok:

A kiképzett saját ellenségük, akik 1990-ben még vad antikommunistának mutatták magukat, majd a demokratikus charta segítségével kimozdították az elszigeteltségből a posztkommancsokat és 1994-ben szükségtelen koalícióra léptek a '90-ben még annyira utált utódpárttal...

Így már világos?

Hertelendi 2012.04.06. 10:19:33

@kzoltana: melyik múltjára gondolsz?
szerintem az óvodában már nem pisilt be...
Gyurcsány múltját viszont meg kell kérdőjelezni, velejéig romlott. Ő már az óvodában is mindenkinek kilőtte a szemét...

nu pagagyí 2012.04.06. 10:34:58

Mi volt a baj a Kádár-rendszerrel? Az is kétharmados demokrácia volt. Aki nem tartozott az akkori centrális erőtérbe, arra csúnyán néztek és természetesen hazaárulónak titulálták.

Az is csak természetes, hogy nem kapott rendes munkát egy hazaáruló, a hűséges és lojális párttagok által irányított állami cégnél és intézménynél, igaz más hely nem is nagyon volt.

Az is érthető, hogy korabeli Kubatov listákat jutattak el a személyzeti osztályokhoz, nehogy mellényúljanak és persze a listák frissítését is meg kellett szervezni, amihez szívesen vették az akkori polgári-körök lelkes közreműködését.

Az is nagyon rendben volt, hogy az állami média csak a kétharmad+ hatalom véleményét tükrözhette, a független sajtót miért is támogatták volna a nép pénzéből?

Na, kezdek belezavarodni.

takács bálint (törölt) 2012.04.06. 10:35:39

@tomtyi:
ne viccelj már. előbb rúgta ki őket, és utána ejtőernyőztek. orbán nem akart nemzeti liberális pártot. mert abban nem lehetett volna teljhatalma. hazafias népfrontot akart. az apja kommunista téesz elnök volt. csak épp népnemzeti (népfrontos) vonalon futott. és ez harcolt politikai bizottsággal. a legmagasabb szinten pozsgay kádárral.

a demokratikus ellenzék meg azt mondta, hogy ezzel szakítani kell. a magyar tradícióknak megfelelően nemzeti liberális rendszerváltó formációra van szükség. sokan a bocskai, rákóczi, kossuth sorba képzelték orbánt. a liberók egyáltalán nem gyűlölték orbánt. a fidesz messze a legnépszerűbb párt volt 92 körül. mindenki orbánt akarta miniszterelnöknek. csak ehhez nem kapott volna teljhatalmat.

ezután kövért kitalálta, hogy ki kell rúgni a liberálisokat. mert látta, hogy ő az urbánus értelmiség mellett nem rúghat labdába. tehát ezt a nemzeti liberális kiegyezetést orbán felrúgta. elárulta a rendszerváltást. és utána fodorék és demszkyék elárulták azzal, hogy beálltak az mszp mellé. ez tiszta sor. de ez orbán hazafias népfrontpolitikájának az egyenes következménye. ő nem bocskai, rákóczi, vagy kossuth örököségét vette át, hanem a lenin intézetes pozsgay, a moszkovita szűrös, vagy éppen schmitt pál szellemiségét. ezek fölött akart uralkodni. a mai fidesz semmi egyéb, mint a hazafias népfront.

innentől kezdve ez a kép, ez a jelentés egy kommunista belügy. kádár is ült börtönben. de ez semmit sem igazol. orbán viktort meg gumibottal odatolták egy zsigulihoz. ez egy kommunista belügy. a politikai bizottság és a hazafias népfront küzdelme.

és csak remélni lehet, hogy azok lesznek többségben, akik azt mondják, hogy ezeknek mindnek mennie kell. és a kérdés csak az, hogy a méréskelt bal, vagy a mérsékelt jobb menti át a hatalmát bajnai, vagy navracsics vezetésével.

dr kíváncsivagyok 2012.04.06. 10:43:43

Ezt írja Kövér :
"A döntésben nem kell befolyásolnia minket az ellenzéknek. A magunk értékrendje, politikai céljaink szerint kell az elnököt kiválasztanunk."

Egyértelmű : az , hogy 2/3 elfogyott nem zavarja Őket , aki nincs velük , annak a véleménye (akarata) nem érvényesülhet ...a kisebbség a többség , de ez nem készteti arra a Fideszt , hogy konszenzusra törekedjen...nem lesz jó vége ennek !

takács bálint (törölt) 2012.04.06. 10:52:10

@miro1:
a demokratikus ellenzék nem akart se szociálliberális se népnemzeti lenni. mert ez az urbánus népi vita egyenes folytatása lett volna. ami egy hülyeség. a magyar (bocskai, rákóczi, kossuth) szabadságharcos tradíciókat követve nemzeti liberális formációt akart a demokratikus ellenzék. és ebben a körben úgy képzelte mindenki, hogy ez majd kikényszerít egy nyugatos (elsősorban német mintára szerveződő) keresztényszocialista baloldalt. ez volt a rendszerváltásnak az alapkoncepciója.

pozsgay imre nem ezt akarta. hazafias népfrontot akart csinálni az mszp-ből, és az mdf-ből. ők voltak a nemzeti liberálisok ellenfelei. na most ez a csoport az első szabad választást elbukta. kis túlzással azért, mert az egyesen ment az mdf propaganda, a kettesen az szdsz. és az egyest nézték többen. ebből lett a médiaháború. de ezzel együtt az volt, hogy ezt a nemzeti liberális irányt kell tartani azért, hogy a második ciklusban valódi rendszerváltás történjen.

nem ez lett. de ennek orbán viktor árulása volt az oka. nem hitt a nemzeti liberalizmusban. nem hitt bocskai, rákóczi, kossuth eszmeiségében. hanem az (imperalista, dekadens) nyugattal harcol, éppúgy mint a kommunisták. csak nem a munkásosztály, hanem a parasztság világraszóló győzelmét hirdeti. közben meg ugyanúgy átverik a vidéket, ahogy kádárék átverték a munkásokat. egyesekből első titkárt csinálnak. a többinek meg kuss van. ugyanazt csinálják csak ehhez nem vörös csillag kell a parlamentbe, hanem szent korona. nem munkásmozgalmi zászlóval vonuló szélbal kell, hanem árpád sávos széljobb. a kádár rendszer pepitában.

Stock 2012.04.06. 10:55:29

@belekotty: és miért is nem?! azért mert te ezt akarodhinni,avagy elhitetni?! kispajtás alá írattk,azóta meg zúg a vonal mint az állat, van,hogy alig hallom a partnerem........... kérdezz meg egy ismerős rendőrt és tájékozódj,mielőtt véleményt alkotsz.

Stock 2012.04.06. 10:57:32

és orbán viktor rendszere miért hallgatja le a köztisztviselők 10 000-reit, illetve rokonaikat?!

ez mikor lesz végre téma,mert unom a susogós vonalat!!!!!!!!!!!!! és nem érzem szabadnak magam!

Don Quixote de la Ferko 2012.04.06. 11:01:29

Könyörgöm, valami hozzáértő nézze már meg, a fotón lévő rendőrsityak illik a fotó korához?

safranek 2012.04.06. 11:27:48

Attól, hogy annak idején valakit megfigyeltek, még nem jelenti azt, hogy ma "jó ember".
Régen is így volt ez, aki annak idején "partizán" volt, abból vezető lett később.
Mi változott?

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.06. 11:41:14

Ezek egyre hülyébbek. Az F.MPSZ már csak egy 1/6 -os, tehát az MSZP-vel azonos társadalmi támogatottságú pártocska.

www.168ora.hu/itthon/hajmereszto-ezt-tervezik-orbanek-93578.html

turulpina 2012.04.06. 11:45:17

Ha nem figyelték volna meg szegény testi-lelki törpét, akkor később nem lopja el a magánnyugdíjakat, vagy nem nevezi DRschmittet államelnöknek például?

Mindig valami traumára vezethető vissza a bűnőzővé válás.

3as6árh1i 2012.04.06. 11:56:03

Miért kellett legépelni ezeket a nyilvánosságra hozott jelentéseket, miért nem lehetett szkennelni?

NA YA! 2012.04.06. 12:07:08

Először azt hittem, hogy a képen Fidel Castro van! Pedig az is milyen szépet alkotott! Ovi is kiteljesedhet még!;)

Prof. Dr. Lencsés István 2012.04.06. 12:23:40

@3as6árh1i:

Szerintem, hogy tud másolni, szöveget emeljél ki, stb. Az eredeti is elérhető szkennelt változatban. Inkább a KBH-s anyagok lennének érdekesek, miként írt társairól Zalaegerszegen.

Prof. Dr. Lencsés István 2012.04.06. 12:24:28

Szerintem, hogy tudd másolni, szöveget emeljél ki, stb. Az eredeti is elérhető szkennelt változatban. Inkább a KBH-s anyagok lennének érdekesek, miként írt társairól Zalaegerszegen.

turulpina 2012.04.06. 12:29:57

@3as6árh1i: lehet, hogy DRschmitt e blogon folytatja pályafutását.

És hát ő ugye ebben jó, gépel-másol.

belekotty 2012.04.06. 12:34:31

@Stock: Jól van! Beteg szedi a gyógyszerét! Megnyuxik! Telefont nem veszi fel! :-))

Ainult Mina 2012.04.06. 12:34:44

"Tájékoztatjuk Dr. S.I. hivatalos kapcsolatukat a célszeméllyel kapcsolatban és hasonlóan a korábbi ügyekben tanúsitott pozitiv hozzáállásához, igényeljük segitségét jelen esetben is a konspirációs szabályok betartása mellet.."

drStumpfIstván?

belekotty 2012.04.06. 12:37:31

@pjm: Azé bazz, mert kifogyott a szalag és a régieket nem szabad felülírni. :-))

gomorra 2012.04.06. 12:53:27

@luciferko: Ez nekem is feltűnt, valami hamisság van itt, ilyen sityakjaik sosem voltak magyar rendőröknek, legalábbis én nem találkoztam ilyennel. Meg a nadrágjuk is gyanús.

lima31 2012.04.06. 12:59:23

@gomorra:

-és megint valaki aki felfigyel a nyilvánvaló tényre, végre már............

belekotty 2012.04.06. 13:10:27

Na meg a váll lap alapján a Viki háta mögött lévő egy százados. Tuti hogy egy rendőrszázados nem vesz részt egy ilyen kényszerintézkedésben. Viki feje is láthatóan oda van varázsolva és a gumibot is érdekesen meghajlott.

lima31 2012.04.06. 13:15:37

@belekotty:

Na most már akkor ezt a hatalmas kamut is kiveséztük:)

Erre majd később figyeljenek az illetékesek, mert vissza nyal esetleg a fagyi......

belekotty 2012.04.06. 13:21:27

@lima31: Pedig ez rövidesen mint bizonyíték fog megjelenni egyes lapokban, mint Viki halált megvető bátorságának dokumentuma.

nu pagagyí 2012.04.06. 13:27:19

@miro1: Nem lenne gond, ha nem MOL részvényt vettek volna a maradékból.

miro1 2012.04.06. 13:32:07

@takács bálint: Mégis milyen nemzeti liberalizmusban, azok aki lepaktáltak az Mszp-vel 1994-ben, mert mentek az szdszbe... ugyan ne vard már az ő árulásukat az Orbánéba.

lima31 2012.04.06. 13:32:10

@belekotty:

jelenjen, Te tudod, hogy egy vicc és én is tudom, meg még azok is tudják akik ezt ide biggyesztették, e felől ne legyen kétséged...

Ezt be bukták, majd próbálnak mást... ennyi:)

miro1 2012.04.06. 13:35:50

@Mr. Waszabi: Enyi. Érv: ha nem tetszik valami akkor az Fideszes, hát nem vagyok az, sőt tőle jobbra állok..., de hányhat nékom van az olyan bértollnokoktól mint itt néhány veled együtt, mindennap ide írtok, én csak ma, de letámadtok, mintha fidszes lennék, hát ráfaragtatok, mehetek a fizetésért, libsikéim...

nu pagagyí 2012.04.06. 13:45:19

Na, találtam a sapkáról valamit. Tényleg volt ilyen sapkája valamikor a motoros rendőröknek. Barett sapkának hívják. Itt utána lehet nézni:

netpolgar.network.hu/blog/netpolgar_avagy_digitalis_irastudo_klub_hirei/a-rendorseg-egyenruhainak-valtozasai

MézesRozi 2012.04.06. 16:51:45

@jozicsenko:

ez a kép 1988-as szerintem.

turulpina 2012.04.06. 17:24:00

És akkor innen tanulta a törpicsek min.elnök és baráti köre, hogy hogyan kell kubatov listát, meg vonalkódos közvéleménykutatást üzemeltetni, vagy mi a tanulság?

HToma 2012.04.06. 18:00:02

@turulpina: Orbán 174 cm. Te biztos két méter vagy, ugye? Figyelj, találjatok már ki valami szórakoztatóbbat, az Orbán alacsonyra nőtt és ezt kompenzálja üzenetnél.

Alfőmérnök 2012.04.06. 18:10:45

@HToma: Egyszer láttam Orbánt élőben (pontosabban testközelből). Nem egy magas férfi, de én alacsonyabbnak képzeltem a szóbeszéd alapján.

HToma 2012.04.06. 18:33:15

@Alfőmérnök: Szerintem Fodor Gábor hívei találták ki ezt az egészet. Én meg Gyurcsányt gondoltam magasabbnak, de múltkor láttam egy Index videót és az alapján kb. 185 lehet. (A riportert ismerem és tudom milyen magas.)

TBG 2012.04.06. 19:23:53

@miro1: Aham. Akit Horthy csendőrei vertek meg, annak nagyon is a Kánaán lehetett a háború utáni rendszer. Lényeg a lényeg, azért, mert Viktort az előző rendszerben megfigyelték, nem lesz automatice jó fiú és nem nyer igazolást minden szemét húzása.

Jack Torrance 2012.04.06. 23:58:31

@Steppenwolf: mondod mindezt pár nappal azután, hogy az oligarchiákat és a korrupciót támogató törvényeket meghozta a parlament...

Húsleves 2012.04.07. 07:23:16

Ezeket véletlenül kifelejtettétek az Orbán aktákból:
www.magyarfoldre.hu/hirek/a_matrix_jobb_szarnya__orban_es_a_kommunista_mult
És így húsvét alkalmából egyébként sok szép keményhéjú tojást kívánok Győri Gábornak, hasonló módon kézbesítve, mint Demszky Gábor idején megszokott volt. Aztán mindkettőt az összes többi "rendszerváltóval" bele kellene tolólapozni a jó édes tartótisztjükbe.

MézesRozi 2012.04.07. 08:07:19

@Húsleves:

nincs ebbe semmi kompromittáló. egy sajtpapír, amire neveket írt fel? az, hogy 18 évesen kisz-tag volt a gimiben? ki nem volt az, aki egyetemre akart menni? tudja, jogásznak másképp nem nagyon lehetett. hogy az apja párttag volt? 800 000 párttag volt a rendszerváltáskor. íratok arról, hogy be akarták szervezni? oxfordban bekamerázott kollégiumi szobák? egy kettősügynök állítása, ami nincs? viccel maga? hogy 1982-ben az iskolai kisz azt mondta róla, hogy lelkes? mindenkiről ilyet írtak, ha nem akarták tönkre tenni.

1987-ben a szolidaritásról szakdolgozatot írni vagány dolog volt, és az volt a témavezető részéről is, hogy elvállalta.

komolyabb dolgokkal kellene előállni:)

Húsleves 2012.04.07. 08:19:56

@MézesRozi:
A KISZ tagságának ehhez semmi köze. Valószínűleg rengeteg becsületes KISZ tag volt akkoriban, akinek különösebben politikát sem jelentett a KISZ tagság, csak a létező egyetlen ifjúsági szervezetet (pl. mehettek kedvezményesen üdülni, stb.).
Orbán egy büdös spicli volt, és ezt nem sajtpapír bizonyítja, hanem
1. más országokkal ellentétben neki problémát okoz a besúgóhálózat nyilvánossága
2. állítólag azokat félti, akiket zsarolással, kényszerítéssel szerveztek be
3. ezzel ellentétben ő az állítólagos beszervezési kísérlete után "provokatív" szakdolgozatot írhatott, és Angliába utazgathatott liberalizmust tanulni
Orbán és a tetves bandája nem rendszerváltó, hanem a rendszerváltást akadályozták meg azzal, hogy az MSZMP-vel összejátszva felvették az ellenzéki szerepet. Akkor még liberális bizniszben utazgattak és azt kiabálták, hogy "Csuhások, térdre, imára!", azután jobb biznisz lett a konzervatív biznisz, és hirtelen jó keresztény lett.

Alfőmérnök 2012.04.07. 08:58:15

@MézesRozi: Sem a szélsőjobbosok, sem a komcsik nem tudják lenyelni a békát, hogy Orbán az egyetlen valamirevaló politikus, akit a rendszerváltás kitermelt magából.

MézesRozi 2012.04.07. 09:32:50

@Húsleves:

a kisz-tagságot a maga által adott link veti ovi szemére. 1989-ben pedig sokan kaptak soros-ösztöndíjat olyanok, akik ma jobbosok, konzervatívok. ha vannak politikai emlékei abból az időből, tudja, hogy akkor nem voltak világosak az elkötelezettségek az ellenzéken belül. soros akkor a nyugati szelet, a barakból való kiszabadulást hozta be az alapítványával. ki tudhatta akkor, hogy mi is ez pontosan.

az pedig nem rendőrségi ügy volt, ki miről ír szakdolgozatot. de hogy fellegi nagy balhét vihetett el mint témavezető, az biztos.

MézesRozi 2012.04.07. 09:38:08

@Húsleves:

"Orbán és a tetves bandája nem rendszerváltó, hanem a rendszerváltást akadályozták meg azzal, hogy az MSZMP-vel összejátszva felvették az ellenzéki szerepet. "

meglehet, de akkor k@rvajól csinyájják. az egyetlen rendszerváltó párt, amelyik még semmilyen közeli viszonyba nem került az mszmp-vel. az összes többi valahogyan mégis csak találkozott a komcsikkal a szadesztől ibolykán át a kdpn-s giczyig.

a jobbikról meg semmit nem tudunk:)

Stock 2012.04.07. 10:49:43

@belekotty: Nem kell nekem elhinned.., nèzz utána! Mert ez a felsőbbrendű duma vèr ciki egy olyan témában, amiről lövésed sincs, pusztán az alapján alkotsz vèleményt, ahogy elképzeled. Szánalmas!! Meg fogsz lepődni, nagyon!

belekotty 2012.04.07. 12:12:49

@Stock: Hülyegyerek! Hol nézzek utána? A kurucinfon? Szerencsétlen fasz vagy, hogy ilyeneket terjesztesz bizonyíték nélkül. A paranoiáddal orvoshoz kellene fordulnod!

Mr. Waszabi 2012.04.07. 12:51:34

@miro1: egészségedre. Én nem sajnálom tőled. Igyál egyet az egészségemre is, olyan szép tavaszi nap van. Egyébként meg ne várj szimpátiát, ha mindenkit lelibsizel, aki nem bólogat a véleményedhez, mert neki más van. Mondjuk a sajátja, nem egy politikai párté. Amilyen az adjon isten...

Mr. Waszabi 2012.04.07. 13:11:09

@Putyilov gyári melós: én már unom ezt a "mindig más a hibás" dumát. Sajnos nem érthetek vele egyet, mert személyes tapasztalatom szerint ezt az élet nem jutalmazza. Munkatársnak se választok olyan embert, aki minidg a kifogásokat keresi, mert megbízhatatlan, nem tud odaállni a szerre, amikor kéne. Mert gyenge.
Itt addig semmi nem lesz jobb, amíg mindig a felelős keresgélés, kifogás keresgélés, a kudracok megmagyarázása az első mozzanat, akármit baszott el a nép, vagy a kormány - ahelyett, hogy dolgoznának keményen, mindenki tenné, amit tud, amihez valóban ért. Siránkozásból, gyűlölködésből még nem lett semmi jobb, van rá precedens bőven történelmünk során.
Orbánnak igaza van a nemzeti önállóság tekintetében, csak éppen kurvára nem ért hozzá, hogyan is lehetne azt megvalósítani. Hát nem így, annyi biztos. Másolja azt , amibe Horthy is belebukott. Lehet ez sikeres? Nem hát. Mitől lenne az? A kettős beszédtől? A hazugságoktól? Az állampolgári és nemzetközi bizalom elvesztésétől? Érdekes hiedelmek.
Ha meggondolod, a kommunizmus után alig 10 évvel az emberek kezdték elhinni, hogy mi már egyenlőek vagyunk a nyugati országokkal. A magyar csoda? Fityfenét. Önámítás, vastagon. Maga Orbán kezdte lazítani, azt, amit jól kezdett el. Pontosabban , amit Bokros jól kezdett el. Rossz pályára állította amagyar politikai életet és a második esélykor nem a hibáit kezdte kikalapálni, hanem össze vissza keveri a kártyát, hogy senki ne lássa, hogy fingja nincs arról, mit kéne csinálni.
Amihez nyugati országoknak kellett 60-100 év stabil politikai és gazdasági berendezkedés, az nálunk 10 év alatt meglehet? Magyar hatékonyság mellett? Ki kéne venni a biliből legalább az egyik kezét itt sok embernek. Azzal megtörölhetnék szemüket, hogy tisztábban lássák valós helyzetünket.
A kommunizmus az, amikor mindenki állambácsitól /kormánytól várja a mannát. Etekintetben a legtöbb állampolgárunk kommunista szemléletű. Az állam legfőbb hibája és mulasztása, hogy nem tanították önállóságra az embereket. Az emberek meg nem veszik észre, hogy azért nem, mert a mindenkori magyar politikai hatalomnak ez így jó. Mondjuk a 20. század elejétől fogva folyvást. A sértettségre játszanak, kezdve az elbaszott Trianoni tárgyalással, amire Horthy építette vesztes ideológiáját, majd a kommunisták használták ki, 98-ban meg most Orbánék. Az MSZP-sek se különbek. Hiába kerülne pár böcsületes ember a parlamentbe, egy fecske nem csinál nyarat. Nincs támogatottsága, nem tud semmit érvényesíteni.
Az emebrek gondolkodásának kell változnia, erről mindenki maga tehet. A sok emberből lehet majd egyszer egy valóban dicsőséges nemzet. De dumából, cselekvés nélkül, az csak annyit ér, mint Orbán/Matolcsy sikerei - láthatatlan, mint a király új ruhája.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.04.07. 19:52:33

@Mr. Waszabi: Horthy belebukott, meg másolja, meg a faszom, bazmeg, az. Na, húzzál zsinagógiába, ha ilyen hülye vagy, és még hosszan unalmas is.

Mr. Waszabi 2012.04.07. 20:13:03

@Mr Falafel: bizony így van, látom megértetted. Na, töröld meg az orradat kisfiam, mielőtt elsírod magad:) Mással is megesett már, hogy tévedett, de ez még nem ok a paraszt viselkedésre. Itt sem.

Mr. Waszabi 2012.04.07. 20:28:27

@Alfőmérnök: ja. Magának. Meg az egyetemi haveroknak. Nem neked, nekem vagy bárkinek a köznépből. Ez nyilvánvalóan látszik az emútthúszévből. Kényelmesen ellavírozott munka nélkül ennyi ideig a nép adójából, mégis komoly vagyonra tett szert vállalkozás nélkül. Ügyes csávó, csak ez az apróság kicsit árnyalja nemzeti egység himnuszának tisztaságát.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.04.07. 20:41:36

@Mr. Waszabi: Mi van, buzi, te most tartod a Meleg Bátorság Perceit?

Mr. Waszabi 2012.04.07. 20:49:50

@Mr Falafel: ne erőlködj, mert beszarsz a végén kisfiam:) Nyugi van, húsvét, miegymás, ne idegesítsd fel magad:)

Stock 2012.04.08. 01:51:43

@belekotty: gugli a barátod kéne,hogy legyen, sacc másfél éve mindenütt megjelent,hogy az összes köztisztviselővel aláíratták (kötelezően, munkahelyvesztés terhe mellett) hogy hozzájárulnak (önként) lehallgathatóságukhoz!!!!!!!!!! én pedig azt pedzegetem, hogy azzal senki nem foglalkozik,hogy a hivatalokkal semmilyen jogviszonyban nem álló rokonaikkal is megteszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
keress egy ismerőst a közszférából..... utána okoskodj!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.04.08. 10:51:39

@Mr. Waszabi: Úgy van, makimajom, szmájlizzad magad! Mártsál kétszer és egyél keserűt, balfasz!

Mr. Waszabi 2012.04.08. 10:59:03

@Mr Falafel: nyugodjá má le ocsisajt,meg beszarsz az erolkodestol:) Igyá egy söry,hátha lenyugszol. Orbán magát buktatja,te majom,mikor veszed már eszre? Megeri,hogy hülyét csinálsz magadból miatta? Na látod,hogy nem. Csigavér:)

belekotty 2012.04.08. 16:26:57

@Stock: Ezt benézted faszfej! Kormánytisztviselő vok. :-))

lima31 2012.04.08. 18:08:13

fidesz -nek nem tetszik ám az ezen poszton trónóló képecske:) csak szólok:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.04.11. 16:51:54

ez a komment tökéletes:

"lehallgatták és megfigyelték Orbánt és feleségét" aztán felvették Orbánt egy minisztérium vezetőképző intézetébe...
A megfigyelésekből kiderült hogy jó elvtársak vagy hogy?" "

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.04.11. 16:55:14

@Mr. Waszabi: Másolja azt , amibe Horthy is belebukott"

pontosan mit is? nekem mint horthystának nem esik jól, ha egy bekezdésben van orbán és Horthy.

Kérdő101 2015.04.19. 12:22:53

Volt komcsikat kitenném a Parlamentböl...is :-)
süti beállítások módosítása