Lehet-e idiótának nevezni egy EP-képviselőt?
2012. február 15. írta: Szmöre

Lehet-e idiótának nevezni egy EP-képviselőt?

  Mivel a gazdasági válságnak vége, Hannes Swoboda képviselő is ráér az Echo TV műsorával foglalkozni. Az európai szocialisták zsír új frakcióvezetője napirend előtt arra kérte az Európai Parlament szocialista elnökét, hogy azonnal intézkedjen Bayer Zsolt kijelentései miatt.

  A megénekelt népdalhős a Korrektúra c. műsorban nemrég azért hörgött, mert egy osztrák zöld képviselő leantiszemitázta a Békemenet résztvevőit. Olyat is szólt, hogy Ulrike Lunacek egy hazug idióta és be kellene perelni. Meg olyat is, hogy Neelie Kroes is idióta, mert olyan ajánlásokat akar ráerőltetni a magyar kormányra, amiknek még nem is tudni a tartalmát. Ilyen ügyekről beszélt Bayer Zsolt, szokásos bayerzsolti stílusban. (Halkan suttogjuk el itt: Frau Lunacek volt az, aki a zöld ombudsmani tisztség hiánya miatt ordított diktatúrát, miközben az Ausztriában sem létezik.)

  De térjünk vissza Swobodára. A frakcióvezető úgy szólt tegnap: elfogadhatatlan, hogy támadják Lunaceket és Kroes biztost, aki csak a munkáját végzi. Valamit tennünk kell, hogy megvédjük őket és a parlament méltóságát. A végén Swoboda még amiatt is szipogott valamit, hogy valakik Magyarországon róla is azt írták, hogy hazudik. A hangfoszlányokból kihallottuk még a méltóság és becsület szavakat is.

  Ezek alapján azzal nincsen gond, hogy diktátoroznak, Hugo Chavez-eznek, fasisztáznak az Európai Parlament ülésein. Azzal sincs baj, ha a Paris Match egyszerűen a barna eső hazájaként ír Magyarországról és a hitlerbajuszos nyilas bohócokat átlagos állampolgárként ábrázolja. A lapszéleken tenyésző patás ördögös rajzok egyenesen mókásak.

  Viszont ha jól értjük, az már nem fér bele, hogy egy magyar tévé háztáji műsorában kiejtsék azt, hogy Idióta, Zöld, Nőszemély. Ebben a sorrendben meg külön-külön is. Lunacek asszony azóta levélben tudatta minden brüsszeli képviselővel, hogy az NMHH-hoz fordul Bayer mondatai miatt. A sajtószabadságért aggódva reméljük, hogy nem cenzúrát, esetleg Még Szigorúbb Médiaszabályozást követel. Bokros Lajos a neokonok nevében azonnal, nyilvánosan támogatásáról biztosította. Elszántságát félkövér betűtípussal tette egyértelművé.

  Nem vagyok Bayer Zsolt-szurkoló. Viszont néha apu ökölbe szorított keze vagyok. Remélem, nem sértettem meg valaminek a szellemiségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr604111333

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szabadság vagy szuverenitás? 2012.02.16. 18:05:28

Az Európai Parlament mai határozatában „súlyos aggodalmának ad hangot a demokrácia, a jogállamiság, az emberi és szociális jogok, a fékek és ellensúlyok rendszere, az egyenlőség és a megkülönböztetés tilalma terén fennálló magyarországi helyzet m...

Trackback: Joseph Daul writes a strongly worded letter Neelie Kroes 2012.02.15. 19:38:00

Joseph Daul the leader of the Parliamentary group of the European People’s Party, wrote a letter to Commissioner Kroes, questioning her recent performance at the LIBE committee hearing. According to press reports, Daul asked if Kroes is undermini...

Trackback: Daniel Cohn-Bendit igazi arca 2012.02.15. 09:30:15

Először is azt a kérdést kell fölvetnünk, hogy létezik-e olyan, hogy Daniel Cohn-Bendit igazi arca? Az először Vörös Daninak nevezett, az 1968-as események során, természetesen messze tőlünk hírnévre szert tevő politikusnak zsidó felmenői voltak, édesa...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feljelent Elek 2012.02.15. 10:15:00

@Bell & Sebastian: Tudod, a kávé...

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.02.15. 10:20:15

király piroskeretes szemüveg, ilyet tényleg csak idióták hordanak

Lavrentyij Pavlovics Berija (elhunyt) (törölt) 2012.02.15. 10:20:42

@Bell & Sebastian: Ne piszkálja, a kolumbia tudás (tudja, a nyakkendő) még jól jöhet.

tevevanegypupu 2012.02.15. 10:23:52

@Bell & Sebastian:

Ideje lesz egy kavekapszulaba zarni akkor!(:

blnbrj 2012.02.15. 10:24:29

követve Lunacek asszony és Swoboda úr logikáját, rájöttem, hogy a liberálisok mind keresztényellenesek és pedofilok ! a részleteket lásd a mellékelt oldalon:

balnaborju.blogspot.com/2012/02/im-learning.html

Bell & Sebastian 2012.02.15. 10:28:06

@Lavrentyij Pavlovics Berija: Tewton drótosmuszkája is megtenné.

@tevevanegypupu: A kapszuláit ez a gyomrában hordja, nem úgy, mint az eszét.

m.logic 2012.02.15. 10:28:20

Igazán ideje lenne a Fideszes köröknek létrehoznia egy soknyelvű portált és újságot ami aztán reggeltől estig szidná ezt a sok férget, meg írnának a tomboló antiszemitizmusról minden európai országban.... Ha a tomboló holland, német, stb antiszemitizmusról készült cikkeket elküldik Izraelbe meg az USA-ba, még világméretűen is elterjedhet a propaganda. Természetesen igaznak sem kell lennie.

tarackos 2012.02.15. 10:30:02

Ez van, kormányunk láthatatlan sikerektől hemzsegő tevékenységének köszönhetően divat lett belénk törölni a lábat. Ezen minden normális ember okkal háborog...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2012.02.15. 10:44:43

Én meg naiv fejemmel mindig azt hiszem, hogy csak Magyarországon nincsen tisztában senki a demokrácia és a szabadságjogok mibenlétével.
De úgy látszik a művelt Nyugat, nagyonművelt EP-képviselői is ezt a szintet képviseli.

Azt hiszem ezentúl, ha féltő dühömben ostorozni akarom szeretett hazámat nem Balkánozni fogok, hanem Nyugat-Európázni.

Karcolt lendület 2012.02.15. 11:01:13

Mind idióták. Bayer és ezek kettősmércéjű ojrópaiak is.

@m.logic:
Lehet panaszkodni, lehet, hogy kormányzati szinten nincs antiszemitizmus, de speciel amit a fideszes propaganda művel - pont Bayerrel az élen -, vagy amilyen világképet mutatnak egyes színfideszes, mandineres törzskommentelők hozzászólásai, az kissé túlmutat a érzelemmentes, objektív hozzálláson. Persze ők nem antiszemiták, ezt csak a mocskos libsi zsidók terjesztik róluk. (Az erős kapcsolati hálójuk egy dolog és néhol nehéz vele , de egyrészt maga a pénzvilág sem tiszta zsidó, főleg Magyarországon eléggé a központi hatalmakhoz, németekhez, olaszokhoz kötődik, másrészt egy zsidó korcsolyaélezőnek vagy logopédusnak mi a rossebb köze van bármilyen problémánkhoz?)

Oblomov 2012.02.15. 11:04:10

Naná, hogy pont a Békemenet arca Zsolt kéri ki magának a leantiszemitázást. Szabadságot az orgoványi erdőzésnek!

Robinzon Kurzor 2012.02.15. 11:04:30

Volt akkor egyszer 1 db fasz szoci EP-képviselő, aztán volt ugye még 1 db német vasúti bédekker ... számolhatok még valamit?

Ezektől kellene lelkileg megerősödnie a békemenetes Orbán-rajongónak?

Bell & Sebastian 2012.02.15. 11:13:29

@Holger Hartland: Nem mintha azt mondaná, hogy I want to see? Hát éppen ez az.

Tenderized Amen 2012.02.15. 11:18:26

@Bell & Sebastian: Főnök, szólhatok? Nem pont olyan ez a zene, mintha a Gestapo már a lépcsőházban dübörögne és éppen átmeneti forgalmi torlódás alakulna ki Biedermáyerék kétajtós szekrényének bejáratánál?

polom13 2012.02.15. 11:19:42

Szerintem meg a Cohn-Bendit egy mocskos pedofil.
Szóval most mit csinál a tisztelt EP-baloldal?Tiltakozó éhségsztrájkba kezd ,míg Orbán el nem határolódik tőlem?
Egyébként meg Herr Swoboda maga bizonyította be,hogy egy hülye;sír a magyar sajtószabadságért,majd fellépést szorgalmaz egy magyar újságíró ellen.Nooormális? :)

Feljelent Elek 2012.02.15. 11:24:04

Én nem szoktam dübörögni, a kettes nick sem csak az enyém, hanem közösen használjuk. Föl is toszem a Faszcockomra.

Paluster · http://publikusan.blog.hu 2012.02.15. 11:30:51

Persze, hogy idióta majom mindkettő! Ugyan mit várhatunk egy "liberális"-tól?

Bell & Sebastian 2012.02.15. 11:34:57

@Tenderized Amen: Élénk a fantáziád édes fiam, ilyen mószerek ma már nincsenek is.

Google 2012.02.15. 11:38:04

Azt hiszem, mondhatnak bármit ott a tengerentúlon, Európában, Európával nagy baj nem lehet, ha a bürökraták egyedüli elfoglaltsága -úgy tűnik - egyelőre az, hogyan rekcumozzák meg Magyarországot.
Ami még érdekes, hogy a zöldek sem a környezettel törődnek már, azzal minden rendben lehet, hanem azzal, a szocialistáknak és a kommunistáknak hogyan játszanak alá.
Megzöldült a világ pirosabbik része, de minden keservünket Orbánra, Magyarországra kellene öntenünk. Ők elbírják azt, amit a Svobodák nem.

Tündér_Lala 2012.02.15. 11:49:26

Nem értik a jelenség lényegét. Összefoglalnám:
"Kivéve a gyevi bíró..."

Gyevi bíró=ballibák

Tehát a politikusok, nem idióták, kivéve a gyevi bírót.

Így szeretnék hallani ?

lehet más a handa-banda 2012.02.15. 11:51:47

Méltóságos Hannes Swoboda császári és királyi cenzor úr méltóztatott észrevételt felterjeszteni nagyságos Schulz birodalmi főrendtartónak:

"Egyes alattvalóink merényelt dolgai kapcsán példát statuálni legyen szíves az rebellis magyarok megrendszabályozása érdekében"

tevevanegypupu 2012.02.15. 11:53:24

@Bell & Sebastian:

Egy-ketto biztos kiszakadt, kiomlott belole a dizajnerdrog.

héjakútmácsonya 2012.02.15. 11:53:27

@Robinzon Kurzor: „Ezektől kellene lelkileg megerősödnie a békemenetes Orbán-rajongónak?”

(Volt ott több is.) Nem, nem ezektől, hanem attól, hogy az elmúlt hónapokat, talán évet zsebkenőjét telesírt balos EP-képviselők közül egy a Fideszes cenzoroktól kéri személyes sérelme kivizsgálását, a másik pedig az EP elnökétől kér vizsgálatot magyar újságírók ellen, akik, szerény véleménye szerint megsértették az Európai Parlament méltóságát. Ugye érted?

Ha nem, játszunk el azzal a gondolattal, hogy ugyanezek az arcok mit szólnának, ha Lázár János Kövér Lászlónál kezdeményezne néhány európai újságíró ellen vizsgálatot, mondván, ezek megsértették a magyar parlament méltóságát! Nos, így már világos, miről van szó?

Arról, hogy nevezett balos EP-képviselők képmutatóak, nem a sajtószabadság érdeklő őket, nem amiatt aggódnak, hanem a jobbos kormány léte, 2/3-os többsége, és magyar elvtársaik erőtlensége irritálja őket. S ezt példásan igazolja fenti eljárásuk, azaz, hogy ha őket éri vélt, vagy netén valós sérelem újságírók részéről, nyomban vizsgálódnak, feljelentenek. Méltóságra, becsületre hivatkozva. Röhej.

lehet más a handa-banda 2012.02.15. 11:55:03

@tevevanegypupu:
Így beszél egy Demokraticseszkaja Swoboda

Tündér_Lala 2012.02.15. 12:05:04

@héjakútmácsonya: Ez csak egy példa, de hiszen ezek a "demokraták" ???!!! mondták, hogy Magyarországnak változtatás nélkül KELL végrehajtania a még meg sem szövegezett határozataikat.

Mosta diktaturikus média törvényt szigorítsuk vagy enyhítsük ?

Mikor követelik egy bíró leváltását, mert nekik nem tetsző ítéletet hozott ?

Nem hogy nem komoly emberek, de ezek tényleg idióták !

tevevanegypupu 2012.02.15. 12:14:08

@Bell & Sebastian:

Legalabb befejezi a hasbeszelest.

evil overlord (törölt) 2012.02.15. 12:16:13

@Tündér_Lala: Ráadásul egy (libi) lobbiszervezet (Európa Tanács) baromságait akarják végrehajtatni, aminek semmi köze az uniós intézményekhez.

tevevanegypupu 2012.02.15. 12:16:30

@lehet más a handa-banda:

Pedig o Cohn-Bendittol kapja a szajpuszit, nem is Brezsnyevtol. Ugy tunik secko jedno.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.02.15. 12:39:27

hogyne lehetne ha idióta?!

dajcstomi is az.

Szélmalomharcos 2012.02.15. 12:50:58

Mi ebben az újdonság?

Az összes hazai ballib celeb bíróság elé citáltatja azokat az újságírókat, akik rosszat merészelnek írni róluk, akár csak egy kétértelmű megjegyzés erejéig.

Valamikor úgy kezdődött hogy Mécs Imre feljelentése nyomán elsőfokon letöltendő börtönbüntetésre ítélték Bencsik Andrást amikor az állítólagos ügynökmúltjáról írt. Hab a tortán, hogy Bencsiknek nem engedték meg a valóságbizonyítást, tehát hogy alátámassza az állításait.

Mostanra viszont olyan beolajozottá vált a gépezet, hogy elég volt Vásárhelyi Máriát "dominának" nevezni és máris meggyűlt az Index baja a bíróságon:

"A Fővárosi Bíróság szerint az alpereseknek egymillió forintot és annak 2009 végétől felhalmozódó kamatát kell megfizetniük a szociológusnak, amiért egy két évvel ezelőtti írásukban megsértették Vásárhelyi emberi méltóságához fűződő személyiségi jogait.

A bírósági ítélet szerint Vásárhelyi Máriát és a családját annyira megviselte a cikk, hogy a szociológust saját bevallása szerint „már-már a további közéleti szerepvállalás feladásáról való elgondolkodásra késztette”. "

mandiner.hu/cikk/20110421_vasarhelyi_az_indexrol_nyikhaj_hulyegyerekek

Remélem megváltozik ez a hazai ítélkezési gyakorlat, ami szerintem ellentétes a sajtószabadság alkotmányos eszméjével. Lehessen szidni a kormányt, elvégre szabad országban élünk, de ugyanúgy lehessen szidni ellenzékieket is máskülönben folytatódik az egykapus foci.

Unionist 2012.02.15. 13:31:07

ez egy olyan sztori, amiből magyarország csak vesztesen jöhet ki.

Atisz 2012.02.15. 14:12:31

Valósak-e Bayer Zsolt "vádjai"?
Igen.

Szeretnek-e az európai ballibek a tények árjával szemben úszni és felkapaszkodni néha a hazugság fregattjára?
Igen.

Kezd-e Európa a diktatúra irányába elmozdulni, amikor egyesek meg akarják mondani mit írhatnak az újságírók?
Igen.

Summa summarum:
Lehet-e idiótának nevezni egy EP-képviselőt?
Igen.

Atisz 2012.02.15. 14:17:22

@ebfül: Stimmt, szerintem még a Benes dekrétumokra is felesküdnének, ha lehetőségük nyílna rá.
Mint ahogy Krooes asszonyt sem nyugtalanítja a holland panaszfórum, ahol a gonosz kelet-európaiakat is fel lehet jelenteni.

ebfül 2012.02.15. 14:37:18

@Atisz:

Én arra gondoltam, h. szláv hangzású névvel német nyelvterületen kompenzálnak, mint a fene.

házelnök 2012.02.15. 17:00:06

Lehet, persze.
A jobbikos meg fideszes tagok már génjeikben azok

suski 2012.02.15. 17:41:40

Remélem bírósági szakaszba kerül az ügy és kirendelt elmeorvosi szakértő fogja vizsgálni Lunacseket, hogy valóban idióta-e és van-e neki ótvarja, vagy ez csak aljas rágalom :-))

pityipalkó 2012.02.15. 17:50:13

Ha valaki idióta,akkor miért ne lehetne idiótának nevezni, ha valaki nem úriember akkor miért uraznánk
Szerény véleményem szerint a képviselőket(is) alkalmassági vizsgálatnak (független szakértők ) kellene alávetni. Legyen az bármilyen szintű képviselő.Politikai hovatartozástól függetlenül.

Ezekiel 25,17 2012.02.15. 20:26:36

Ulrike Lunacek egy hazug idióta
Neelie Kroes is idióta
Swoboda egy cseh nevű idióta

Ulrike Lunacek egy hazug idióta
Neelie Kroes is idióta
Swoboda egy cseh nevű idióta

Ulrike Lunacek egy hazug idióta
Neelie Kroes is idióta
Swoboda egy cseh nevű idióta

Ulrike Lunacek egy hazug idióta
Neelie Kroes is idióta
Swoboda egy cseh nevű idióta

Ulrike Lunacek egy hazug idióta
Neelie Kroes is idióta
Swoboda egy cseh nevű idióta

Ulrike Lunacek egy hazug idióta
Neelie Kroes is idióta
Swoboda egy cseh nevű idióta

Ulrike Lunacek egy hazug idióta
Neelie Kroes is idióta
Swoboda egy cseh nevű idióta

Ulrike Lunacek egy hazug idióta
Neelie Kroes is idióta
Swoboda egy cseh nevű idióta

Ulrike Lunacek egy hazug idióta
Neelie Kroes is idióta
Swoboda egy cseh nevű idióta

....

Ulrike Lunacek egy hazug idióta
Neelie Kroes is idióta
Swoboda egy cseh nevű idióta

Ezekiel 25,17 2012.02.15. 20:28:51

Várom az EP egy/több frakciójának mély megdöbbenését, hogy ilyen, a demokráciát és a szólásszabadságot lábbal tipró komment megjelenhetett egy revizionista-jobboldali magyar blog hozzászólásai között.

Atisz 2012.02.15. 20:49:53

@ebfül: Én is arra gondoltam és - ha nem haragszol - a szlávot leszűkítve csehre hoztam fel a Benes dekrétumokat, mint példát.

Bell & Sebastian 2012.02.15. 21:21:26

Benes is egy akkora idióta, hogy verselésben még egy jambust sem ad ki, maximum két morát.

molaris 2012.02.16. 05:35:19

Minden nemzet meg van verve a polelitnek nevezett (saját) szemétládákkal. Azokat, akik ebbe az "elit clubba" nem férnek bele - de valamiért apanázst kell biztosítani számukra - azokat küldik a közös szemétdombra.
Oldalfüggetlenül.
Örömhír, hogy hazánk kimeríthetetlen tartalékokkal rendelkezik.
Szintén oldalfüggetlenül.

Csak egy kérdés: amióta ez a nagy összeborulás megy, erősebb lett Európa, vagy csak egyes zsidó cégek érdekérvényesítő képessége nőtt? Különösen a nemzetközi cionizmus erősödésének függvényében, melyben élen jár az USA.

héjakútmácsonya 2012.02.16. 09:04:50

@Tündér_Lala:

A Klub rádió esetében pedig azt kérik, azt várják el, hogy a kormány avatkozzon bele a frekvenciakiosztásba, és adjon nevezett rádiónak frekvenciát. Akkor is, ha más jobb ajánlatot tesz. Vagyis az EB, ET lényegében azt várja el a magyar kormánytól, amiért bírálja, amivel egyidejűleg vádolja is: avatkozzon bele a média ügyeibe, a frekvenciák kiosztásába. Röhej, de ez az igazság. Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, akkor meg az.
Ilyen elvárásoknek nincs kormány, amely megfelelhetne. Még Neelie Kroes kormánya sem, mely kisebbségben, a holland szélsőjobb külső támogatásával kormányozza Hollandiát. Nos, várom, mikor utazik Hollandiába kétfős ET-küldöttség az emberi jogokat vizsgálni.

betyár (törölt) 2012.02.16. 10:55:06

nem olvastam a posztot meg a kommenteket. de már mért ne lehetne?

kornél 2012.02.16. 12:55:24

@betyár:

Ugy látom, te tényleg nagyon hülye vagy....

suski 2012.02.16. 14:09:52

@héjakútmácsonya: "Vagyis az EB, ET lényegében azt várja el a magyar kormánytól, amiért bírálja, amivel egyidejűleg vádolja is: avatkozzon bele a média ügyeibe, a frekvenciák kiosztásába."

az efféle ellentmondások nem szokták zavarni a demokráciabajnokokat. Mintahogy Lunacsek is cenzúráról visítozna, ha mondjuk a zorbánt nem lehetne mindenféle ótvaros idiótának nevezni . Persze he őt nevezi vki ótvaros idiótának az az emberi méltóság sárbataposása ( ezt a méditörvény kitételt is támadták többek között, ugyanők, hogy ammegmi??) , következő körben pedig antiszemitizmus lesz az ő ótvaros idiótasága.
A legjobb az lenne, ha nem pofáznának bele a dolgainkba, mint ahogy mi sem az övékbe. De a hazai szocik/libsik itthon már köznevetség tárgyai ezért külső segítséggel próbálnak visszamászni. Hű, de ismerős ez valahonnan. És milyen gyomorforgató.
Csak azt nem látják, hogy ezzel Vona Gábor miniszterelnökséért küzdenek...

[-_-] 2012.02.16. 22:36:21

Ez a Swoboda már csak így ránézésre is idióta.

Chicano 2012.02.17. 13:55:07

Hogyan lehetséges hogy ez a hír nem hír nálunk, csak itt a Mandíneren lehet róla olvasni? Pedig de szívesen olvasnám az Index címlapon. Csak elgondolkodnának a szabadság és demokrácia hazai harcosai azon hogy cenzúrát követel az EU baloldal attól a kormánytól amit cenzúrával vádol. Priceless...

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.17. 16:53:49

Micsoda hazug képmutató cikk ez.

Bayer egészen pontosan ezt mondta:
"Csak jön egy olyan agyament ótvar hazug idióta, Ulrike Lunacek, és milyen finoman fejeztem ki magam. (…) Az egész egy rohadt szemét hazugság egy rohadt szemét szájából."

Lehet, hogy erre már meg sem rezzentek, mert megszoktátok, de ez nem idiótának nevezés, ez gyalázás és becsületsértés, és remélem, hogy Lunacek a szart is kiperli az Echo-ból, és Bayerből.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.17. 17:18:31

Orbán elkezdett kokikat és sallerokat osztogatni Európában. Most, hogy vasdoronggal válaszolnak, megy a szűkölés meg az jajjgatás, mintha ennél sokkal durvább módszereket nem vetett volna be Orbán a saját népe ellen az elmúlt 2 évben (pedagógusok, rendőrök, rokkantak, munkanélküliek, stb). Akkor ez a kórus itt felállva tapsolt, hogy remek, csak erővel lehet, meg annál jobb, minél inkább kiabálnak - önmagában az a hazugságáradat, ami a manyup bezúzásánál elhagyta Orbán, Matolcsy, Szíjjártó és Selmeczi száját, húsz nagyságrenddel haladja meg azt, ami az EP-ben esetleg elhangzott.

Annyira szánalmas ez az önhergelés, amit műveltek. És annyira szánalmas, hogy a fröcsögően zsidózó és orgoványi erdőző Bayert próbáljátok védeni.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.17. 17:21:39

@TaTa86.: mert a művelt nyugaton bárkit büntetlenül lehet becsületsérteni?
Bayer Zsolt egyszerűen ismeretlen jelenség arrafelé, itt kultúrák ütközéséről van szó. Hogy valaki minden héten végigzsidózik egy kolumnát, és közben hevesen visszautasítja és besértődik, ha antiszemitának nevezik (és a menetet, aminek az élére áll). Az aggresszív mimóza.

suski 2012.02.17. 17:22:45

@Lastres: Hű, de érzékenyek lettünk! Orbánt mi mindennek elmondták már? Szerinted a bíróságok mekkora kapacitását foglalná le, ha mondjuk Orbán minden ilyen kérdésben perelne?
Aki másokról hazudozik, az ne csodálkozzon, hogy visszaszólnak.
Az index domina-ügyében is ilyen finomlelkek voltunk? Vagy szintén az index vmelyik budai polgármesterről szóló eszmefuttatásában?

suski 2012.02.17. 17:24:21

@Lastres: a neked is bizonyára oly kedves szólás- és sajtószabadságot védjük, nem Bayert!

suski 2012.02.17. 17:29:08

@Lastres: "önmagában az a hazugságáradat, ami a manyup bezúzásánál elhagyta Orbán, Matolcsy, Szíjjártó és Selmeczi száját, húsz nagyságrenddel haladja meg azt, ami az EP-ben esetleg elhangzott. "

ezért jobb, ha mindenki a hazai hazugságaival és problémáival foglalkozik és nem máséval.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.17. 17:31:59

@suski: tehát ha valaki azt mondja, hogy te lebontod a demokráciát, az meg azzal válaszol, hogy a büdös mocskos kurva anyádat, akkor az normális? Ez a válasz? Ez a normális reakció?
Orbán tényleg elképesztő rombolást vitt végbe a lelkekben az állandó háborús retorikájával és uszításával.

Nem tudom, mi az az index-domina-ügy, de nem is érdekel.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.17. 17:36:13

@suski: ez dícséretes, köszönöm :)

Nem kétséges, hogy Bayer leírhat ilyeneket, ha van olyan lap, ami lehozza. Én csak azon csodálkozom, hogy ha valakit durván megsért ezzel, akkor miért lesz abból oltári világösszeesküvés, ha panaszt tesz? Hisztérikus reakciók, a világ összeesküdött ellenünk, satöbbi. Pedig csak egy kis jómodor kellene, nem több.

suski 2012.02.17. 17:38:07

@Lastres: hogy mi a normális reakció, az ízlés kérdése. De betiltani nem lehet, hogy elküldje a büdös kurva anyjába.

suski 2012.02.17. 17:43:06

@Lastres: " hogy ha valakit durván megsért ezzel, akkor miért lesz abból oltári világösszeesküvés, ha panaszt tesz? "

Nem összeesküvés, de ugyanezek verték az asztalt az állítólag sárbataposott szólás - és sajtószabadság miatt! Kiknek volt leragasztva a szája? Lunacsek nem volt köztük? Mert mi az az "emberi méltóság" , nehogy már a Szalai döntse el? Most akkor hirtelen megvilágosodott, mi a méltóság?? APropó emlékszel, milyen képet tett fel Szalairól Tótavé? Az belefér, Lunacsek meg nem lehet ótvaros idióta?

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.17. 18:00:57

@suski: Az állítólag sárbataposott szólásszabadságnak mennyiben cáfolata, hogy egy kormánypárti láncoskutya szája habzik? Ugyanezt megteszi egy észak-koreai pártlap is, akkor ott is sajtószabadság van?

Nem mondtam sehol, hogy amit tóta w csinált, az belefér (nem tudom, mit csinált).

De az eléggé humoros,hogy a médiatörvény egyik fő indoka az volt, hogy akkor most nem lesz itt valóvilág, meg erkölcsromboló tartalom, meg következmények nélküli sértegetés és rágalmazás - most meg hirtelen mekkora érték, hogy lehet kurvaanyázni.

suski 2012.02.17. 18:25:45

@Lastres: "Az állítólag sárbataposott szólásszabadságnak mennyiben cáfolata, hogy egy kormánypárti láncoskutya szája habzik? Ugyanezt megteszi egy észak-koreai pártlap is, akkor ott is sajtószabadság van? " de Észak-Koreában nem lehet olyanokat írni a kedvesvezetőről, amiket itten Orbánról IS és Lunacsekről IS lehet.
Hogy őszinte legyek, énnemtom mi volt a médiatörvény fő indoka, mert a média ugyanolyan, mint volt. De ha egyszer leragasztott szájjal cirkuszolok ellene, akkor nem akarok ugyanerre hivatkozva másokat elhallgattatni...

tevevanegypupu 2012.02.17. 18:35:13

@suski:

Nem erdemes vitatkozni, hiszen a vitapartnere kepmutato es fullent. Nem letezik, hogy nem tudja milyen kep jelent meg Szalai Annamariarol Totaw jovoltabol, tovabba az lmp is aktivan reszt vett Magyarorszag lejaratasaban, olyan vetelenul visszafogott es intelligens kepviselo moge bujva mint Cohn-Bendit. Egyetertenek Tabajdival es Goncz Kingaval..Ne feledje el Richard Fieldet, Gyongyospatat..nem kell elfelejteni azt sem, hogy nem haborodtak fel sem Kertesz Akos, sem Kertesz Imre sem most Radnoti Sandor (Lukacs Intezetet nem tamogatja anyagilag a fidesz kormany(-:) nyilatkozatan. Kettos merce, kettos beszed, kepmutatas.

tevevanegypupu 2012.02.17. 18:35:13

@suski:

Nem erdemes vitatkozni, hiszen a vitapartnere kepmutato es fullent. Nem letezik, hogy nem tudja milyen kep jelent meg Szalai Annamariarol Totaw jovoltabol, tovabba az lmp is aktivan reszt vett Magyarorszag lejaratasaban, olyan vetelenul visszafogott es intelligens kepviselo moge bujva mint Cohn-Bendit. Egyetertenek Tabajdival es Goncz Kingaval..Ne feledje el Richard Fieldet, Gyongyospatat..nem kell elfelejteni azt sem, hogy nem haborodtak fel sem Kertesz Akos, sem Kertesz Imre sem most Radnoti Sandor (Lukacs Intezetet nem tamogatja anyagilag a fidesz kormany(-:) nyilatkozatan. Kettos merce, kettos beszed, kepmutatas.

tevevanegypupu 2012.02.17. 18:35:13

@suski:

Nem erdemes vitatkozni, hiszen a vitapartnere kepmutato es fullent. Nem letezik, hogy nem tudja milyen kep jelent meg Szalai Annamariarol Totaw jovoltabol, tovabba az lmp is aktivan reszt vett Magyarorszag lejaratasaban, olyan vetelenul visszafogott es intelligens kepviselo moge bujva mint Cohn-Bendit. Egyetertenek Tabajdival es Goncz Kingaval..Ne feledje el Richard Fieldet, Gyongyospatat..nem kell elfelejteni azt sem, hogy nem haborodtak fel sem Kertesz Akos, sem Kertesz Imre sem most Radnoti Sandor (Lukacs Intezetet nem tamogatja anyagilag a fidesz kormany(-:) nyilatkozatan. Kettos merce, kettos beszed, kepmutatas.

suski 2012.02.17. 18:37:09

@Lastres: "Tóta W. Árpád most nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen is lesz az eljövendő médiavilág, ezért belinkelt írásába egy külhoni szerverre feltöltött fotót, amely Szalai Annamáriát ábrázolja pornográf montázs keretében."

hetivalasz.hu/jegyzet/tota-w-arpad-szalai-annamariat-alazza-34431?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201202

A kép már nincs meg, de Bayer szavai ártatlan zümmögések ehhez az alázáshoz képest. Ráadásul Szalai nem támadta Tótavét, mint ahogy Lunacsek leantiszemitázott legalább százezer embert, köztük gondolom zsidókat is.

Sárika tanuló, 6/b 2012.02.17. 18:40:43

@suski: A Szusi bácsinak most mérgesnek tetszik lenni, mert nem tetszik, amit a Láesztrész bácsi írt neki?

Én tudom ám, hogy akkor szoktak a bácsik össze-vissza hazudozni, amikor olyasmit szeretnének, amit nem szabad nekik, pedig nagyon szeretnék. Mondta is az anyukám, hogy az ilyeneket ki kellene berélni.

Most akkor Láesztrész bácsit miért nem tetszik inkább kiberélni, hogy akkor már nem írna többet ilyen disznóságokat.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.02.18. 14:18:54

@ebfül: Swoboda maga mondta, hogy magyar felmenői vannak. Persze, kb. annyira magyarok, mint én zulu kaffer.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.02.18. 14:21:32

@Karcolt lendület: Észrevetted, hogy te kezdtél el zsidózni? És, ugye, mindannyian tudjuk, hogy te nem egy inuit fókavadász vagy.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.02.18. 14:25:08

@Lastres: Nem arra mondja Bayer (joggal), hogy lunacsek idióta, amit te itt írsz. Csak hülye vagy, vagy ráadásul még hottentotta is?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.02.18. 14:33:02

@Google: Szerintem nem szabad elbagatellizálni ezt a történetet. Ezek az elvtársak bármit megszavaznak a parlamentjükben. Mindig lesz néhány tartózkodó konzervatív. Én a Bayer helyében aggódnék. S szerintem aggódik is, máskülönben nem követte volna meg lunacseket. A Magyarország elleni nem zöld, nem szocialista, nem kommunista és nem liberális, hanem tisztán zsidó provokációnak célja van, nem agyhalottak faszverése, ahogy itt sokan vélik. Azok, akik nyeglén vihorásznak a történéseken, legyintenek, idiótáznak, nem látják a mögöttes szándékot. Szerintem sok mértékadó konzerv megmondó még akkor is bambán legyintgetne, amikor a békefenntartók már megszállták hazánkat. Aki azt hiszi, hogy Gati viccelt, amikor a bármilyen eszközzel való megbuktatásról beszélt, azzal bajok vannak.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.18. 14:56:40

@Mr Falafel: ezek aztán döntő érvek, gratulálok.

Az EP-ben mindenki eléggé tájékozatlan volt, a néppártiak csont nélkül benyalták azt a fideszes hazugságot, hogy a korábbi alkotmányt azért kellett megváltoztatni, mert az még a 49-es volt. S ezt hangoztatták. Őket miért nem idiótázta Bayer?

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.18. 15:03:49

@Mr Falafel:
Ez egy csodálatos örkényi groteszk, amit írsz. Nem vagyok antiszemita, ezt csak a szemét zsidók terjesztik rólam.

Kikezdhetetlen érvelés :)

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.18. 15:16:49

@suski: amit tóta w csinált, nekem az sem fér bele. Az ízléstelen és rágalmazó dolgok ellen meg kell adni a jóvátétel lehetőségét, ez nem a sajtószabadság korlátozása.

Egyetlen dolgot szeretnék még megemlíteni. Amit a cikkíró gúnyosan-cinikusan mond ("Halkan suttogjuk el itt: Frau Lunacek volt az, aki a zöld ombudsmani tisztség hiánya miatt ordított diktatúrát, miközben az Ausztriában sem létezik."), az az egyik legnagyobb szégyene az Orbán-kormánynak. Nem önmagában az ombudsman hiánya a diktatúra, hanem hogy korábban volt, aztán meg nincs, azaz csökkent a jogvédelem. Meg az, hogy képmutató módon azt ígérték, hogy a lefokozással nem változik a hivatal hatékonysága, majd 2012. január 2-án az összes munkatársat kirúgták. Csak hogy érzékeld, mit jelent ez: ha nincs ez a hivatal, most Hujber Ottó szoci nagyvállalkozó szalmaerőműve füstöli tele Tokaj-Hegyalját. Ezután nem lesz senki, aki megakadályozzon egy hasonlót. A Fidesz módszeresen építi le azokat a korlátokat, amelyek egy környezetet vagy közösséget romboló beruházás előtt állhatnának.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.02.18. 18:13:59

@Lastres: Nem hinném, hogy van annyi agysejted, amivel képes lennél felfogni írásom lényegét. Nem, én nem vagyok antiszemita, nem vagyok rasszista, nincsenek fóbiáim különböző nációkkal kapcsolatban. Ellenben rendkívül élvezem, amikor habzószájú rasszisták (értsd liberálisok) veszettül hörögnek, ha meglátják a zsidó szót. A szememben a te fajtád sosem fog odáig felemelkedni, hogy valóban zsidónak tartsalak titeket. Mivel a primitív fajtádra a zsidózás hat úgy, mint patkányra a kumarin, ezért zsidózlak titeket. Az is vicces, ahogy a legtöbben tiltakoztok ellene. Na, az a zsigeri antiszemitizmus.

suski 2012.02.18. 18:33:46

@Lastres: igen ám, de az osztrákoknak semmi köze nincsen hozzá, hogy mivel akarjuk vagy nem akarjuk telefüstölni a Tokaj-Hegyalját. A harcokat itthon kell megvívni, különben szart se ér az egész, mindenki belepofázásnak értékeli és beint. Lunacek arról gondoskodjon, hogy ne haboztassák át hozzánk a Rábát és honfitársai ne a magyar határon akarják a szemetjüket égetni. Az az ő dolga. A magyar zöld ombudsman léte vagy nemléte a mienk.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.18. 18:37:06

@Mr Falafel:
"A Magyarország elleni nem zöld, nem szocialista, nem kommunista és nem liberális, hanem tisztán zsidó provokációnak célja van,"

Elmagyaráznád nekem, hogy ez a mondat nem antiszemita?

Köszönöm :)

(persze azon kívül, hogy ez nem lehet előítélet, hisz a zsidó világösszeesküvés tény:)).

suski 2012.02.18. 19:05:56

@Lastres: "mit tóta w csinált, nekem az sem fér bele. Az ízléstelen és rágalmazó dolgok ellen meg kell adni a jóvátétel lehetőségét, ez nem a sajtószabadság korlátozása. "

De hol és hogyan húzod meg a határt? Ez a bökkenő. A bíróságon múlik , hogy hogyan értékeli, számomra nem egészen világos milyen szempontok szerint.
Ugye volt már itt mohammed karikatúra-ügy, orbán náci törpe, legújabban Slota plakátjai. Én azt mondom le kell nyelni, aki politikusnak áll, annak mindenképpen.
Finnországban börtönbe küldtek egy ürgét, mert éveken át hazudozott és rágalmazott a blogjában. Mo-on szerinted hány blogger ülne börtönben, ha ez ebben a "rettenetes autokráciában" lehetséges lenne?

europenews.dk/en/node/10851

Vagy nemrég olvastam, hogy Norvégiában is van egy törvény, miszerint 3 év börtönnel fenyegetik a homofób megjegyzéseket...nekik jó? Az ő dolguk. De akkor mi is elvárjuk, hogy ne károgjanak Mo-gal kapcsolatban a szólásszabadság korlátozásáról, (márpedig ez a norvég újságokban szinte biztos, hogy megvolt. )
Vagy mielőtt elsírjuk sirámainkat a magyar (bulvár) sajtó szörnyűséges állapotjáról, vessünk egy pillantást a negyedik hatalmi ág terrorjára az Egyesült Királyságban. Ha erről sem hallottál esetleg, The News of the World jeligére keresgélj a neten.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.18. 19:06:53

@suski:
Na már terelsz. Először is:
"Christiane Brunner osztrák zöld párti parlamenti képviselő elmondta: pártja egyértelműen ellenzi és fölöslegesnek tartja a hulladékégető projektjét, amely tízszer annyi hulladékot égetne el, mint amennyi Burgenlandban keletkezik. Hozzátette, hogy a lakosság sem támogatja a beruházást."
ader.fidesz-eu.hu/hir/ader_az_unio_ne_adjon_tamogatast_a_heiligenkreuzi_egetohoz/

Másodszor. Az volt a vitatéma, hogy romlott-e a demokrácia szintje Magyarországon. Romlott. Tehát Lunaceknek igaza volt. Az másodlagos kérdés, hogy szerinted ezt a véleményét nem jogosult kifejteni. Ebben én mást gondolok, mindig az autoriter, saját polgáraikat elnyomó vagy elnyomni készülő rezsimek kedvenc érve ez a "ne avatkozzanak a belügyeimbe". A kormány (és te is) úgy viselkedtek, mint a feleségverő, akiről elkezdik terjeszteni, hogy veri a feleségét és a gyerekét, ő pedig vérig sértetten rohangál és bizonygatja, hogy ő a gyerekét nem is veri, micsoda szemét szemenszedett hazugság, rágalom, stb.

"A harcokat itthon kell megvívni, különben szart se ér az egész".
Képmutatás. 2003-ban és 2006-ban, amikor a Fidesz rohangált Európába, hogy elítéltesse az aktuális kormányt, akkor hol volt ez a sok kuruc?

Az EP-ben annyi történt, hogy figyelmezettek arra, hogy amikor beléptünk, szerződésben vállaltunk dolgokat: s megkérdezték, vajon segget csináltunk-e a szánkból. Lehet, hogy neked nem tetszenek ezek a dolgok (nekem sem mind), de azt állítani, hogy az EP tagjainak nincs joga ezeket számonkérni rajtunk, nem lehet. Lehet hogy tévesen értékelik a helyzetet, de, ismétlem, elvitatni a jogot, hogy beleszólhatnak, nem lehet.

Nem kétlem, hogy ez a nagy honvédő háború és a "megtámadtak" érzés felkorbácsolása akár használhat is a Fidesznek. Csak épp az ország pusztul bele, hogy megint egy ótvaros hazugságra épül a kormányzás.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.18. 19:14:38

@suski: a news of the worldről hallottam.

A magyar médiatörvény nem azért rossz, mert ne engedné az erős véleménynyilvánítást, hanem például azért, mert megtagadja a védelmet az oknyomozó újságíróktól, s ezzel csökkenti annak az esélyét, hogy korrupciós ügyeket leplezzenek le.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.02.18. 19:33:03

@Lastres: Éppen ezt tettem fentebb. Látod, megmondtam, hogy alacsonyabb rendű létforma vagy.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.02.18. 19:48:20

@Mr Falafel:
Tehát azért zsidózol, hogy idegesítsd azokat, akik erre ugranak, de igazából nem is gondolod komolyan?

Chicano 2012.02.18. 20:00:10

@Lastres: "A harcokat itthon kell megvívni, különben szart se ér az egész".
Képmutatás. 2003-ban és 2006-ban, amikor a Fidesz rohangált Európába, hogy elítéltesse az aktuális kormányt, akkor hol volt ez a sok kuruc? "

Az igazi kérdés az hogy hol volt akkor Európa meg a demokratikus értékei amit most rajtunk kér számon?

tevevanegypupu 2012.02.18. 21:25:11

@betyár:

Mit lehet varni valakitol aki egyenileg keptelen egy kepviseloseget osszehozni maganak?(:

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.02.18. 23:21:27

@Chicano: A Fidesz egy barom volt, amikor külföldre szaladgált a bukása után. Aztán szintén barom volt, mert azt hitte, hogy az EU nem Moszkva. 2006-ban világossá vált, mit képvisel az unió, mégis most ott tartunk, hogy Orbán szerint az EU-n kívül nincs élet. A lakájmédia meg ezt ismételgeti, mint egy papagáj. Pedig pont az ellenkezője igaz, csak az EU-n kívül van élet. Jó, hát tudom én, nehéz lemondani az iPodról, meg az LCD tv-ről, de előbb-utóbb mindenki belátja majd, egy szál paraszt kolbász többet ér ötven iPodnál is. Most pont fordítva van, ezért van válság világszerte, és ezért lesz háború. Picivel több Nietzsche-t kellene olvasni mindenkinek. A fickó közérthetően leírta, miért bassza szét magát az emberi civilizáció. Íme, az értékek átértékelésének apokalipszise elért minket.

suski 2012.02.19. 00:13:21

(esküszöm feleennyit írtam, de mikor a hibákat javítottam még hozzátoldottam egy csomót:-) De legalább válaszoltam a következő kör kérdéseire is !)

@Lastres: hát a Célpont nevű műsor egy egész sor büntetőügyet generált. A pálya nyitva mindenki előtt, mp3 felvevővel felszerelkezve leplezzék le a korrupciót, hajrá. Ne a zorbánra mutogassunk már a saját impotenciánk miatt is, kedves ballib sajtó. Schmitt Palit sikerült kilőni, megy ez, ha van mit kapargatni.
2006-ról:
1. úgyvan, akkor is itthon kellett volna elhajtani a retekbe nem a fidesznek, hanem a lakosságnak a maffiát. Akkor most ennyivel is beljebb lennénk, néhány ezer milliárddal biztosan. Mellesleg biztos feltűnt, hogy akkor hallgatott az unió és az orosz melegek megverésével elfoglalt , emberi jogokra oly érzékeny nyugati sajtó is. Persze ha Mo-on ellenzéki képviselőt ( nem meleg, nem roma, nem zsidó, nem antifa) vernek véresre szoci kormány idején, a Guardian akkor is a borsodi romagyerekek pucér képeit mutogatja és a szélsőjobb veszélyről cikkezik. Ha a mostani kormány alatt a rendőrök véresre vernének egy szoci képviselőt , szerinted miről cikkezne a Guardiantól kezdve a Kelet-Lapp Bullettinig mindenki másnap?
2. apró különbség, hogy a kormánypárt támogatottsága azonnal a béka segge alá ment, a kurcsányi beszéd után a miniszterelnöknek és a kormánynak nem volt legitimitása, minden kultúrországban 10 perc múlva le kellett volna mondania. Utána képtelenség volt a kormányzás. Ezzel a szocik magukat a béka valaga alá, a fideszt pedig a kétharmadba repítették.
3. harmadik különbség, hogy az EUminden héten kiadott vmi elítélő határozatot, hogy az oroszoknál/Iránban/ Kínában stb a tüntetéseket brutálisan verik széjjel a rendőrök, akkor joggal várhatjuk, hogy kinyissa a pofáját a tetű, amikor a saját területén embervadászat folyik az utcákon. Ellenben a bírók nyugdíjkorhatáráról még nem hallottam dörgedelmes nyilatkozatokat egyik ország esetében sem. Most képzeld el Merkel kiállna, hogy Belorussziában 62 évesen küldik nyugdíjba a bírákat, ez borzasztó, példátlan, tarthatatlan, az ensznek össze kéne ülni! ( persze ez nem zavarná merkelt abban, hogy még aznap vmi zsíros bizniszt kössön akármilyen véreskezű bírónyugdíjazóval :-))
4. az eu-nak jogában áll betartatni velünk a szerződést. De akkor a többi országra is ugyanaz vonatkozzon, mert a kettős mérce nem járja . De csak a szerződést áll jogában betartatni, ami azon kívül esik, az nem az ő dolguk. Ezenkívül a hónapokig körbevisítozott médiatörvényre se tudtak sok mindent kiizzadni. Amit az alkotmánybíróság utána kirostált, az sokkal jelentősebb volt. Akkor mire fel volt a cirkusz? A kibaszott nagy diktátor Orbán megmondta, hogy módosítják, ami az eu jogba ütközik. Erre előálltak a jegybanktörvénnyel (ami nem demokráciakérdés,) az ombudsmannal, meg a a bírók nyugdíjkorhatárával. Ez szerinted arányban áll azzal a világméretű hisztériával, amit keltettek körülöttünk? A jegybanktörvényben ráadásul olyan dolgokat szúrtak ki, ami nemhogy máshol is úgy van, hanem eddig is úgy volt Mo-on is. És ezt a 3-at nevezik a demokrácia letiprásának? Én egy nagyon súlyos demokráciatiprást észleltem itt a 20 év alatt, ami sokkolta a társadalmat , azt pedig 2006 volt és nem ahhoz a személyhez köthető, akit most mindenféle diktátornak bélyegeznek.
5. amikor az Eu parlamentben az otthon kiszuperált , lejáratódott idiótasereg megfogalmazza súlyos aggodalmait, legalább készüljön fel a témából, ne csak az izmait villogtassa, hanem agysejtjeit is, mert így hülyét csinál magából. Persze fáradságos dolog egy idegen ország belpolitikai viszonyait és jogrendszerét átlátni, ezért marad a zsigeri ideológiai harc.
6. Amikor az eu saját maga javában dolgozik a demokrácia lebontásán , a központi vízfej hatalmának erősítésén, a tagországok szuverenitásának a lebontásán, a döntéshozatal központosításán, egyes tagországok nyílt gyarmatosításán, választások nélkül tesz a népek nyakába kormányokat és a népszavazás szó hallatán átkozódni kezd, nos ez a szörnyszülött ne prédikáljon demokráciáról. A demokráciát nem lehet importálni és exportálni, az egy szerves fejlődés eredménye. Mo-on sose volt mondjuk skandináv típusú demokrácia, lehet, hogy soha nem is lesz. Hogy milyet akarunk, azt nekünk kell kimunkálni. Nem lehet hatalomba kerülni külföldi segítséggel, miután itthon már mindenki nevet rajtunk és csoda, hogy nem vernek meg a nyílt utcán.
7. amit művelnek, az teljesen kontraproduktív, mert ahelyett, hogy azon vitatkoznánk, hogy mondjuk okos dolog-e Szájernét 9 évre kinevezni, most arról diskurálunk, hogy a mocskos unió menjen a rohadt anyjába és a fidesz népszerűsége még nőtt is. Gratulálok az elvtársaknak, ha így folytatják, még 20 év múlva is Orbán lesz a ME. Az, hogy most kétharmaduk van, azt is kurcsányi hozta össze nekik.
Erre rásegít az EU parlament ballib frakciója még néhány " Utáljuk a zorbánt, de kurvára" határozattal és a fidesznek az ölébe hullik minden. És még csak nem is kell erőlködniük, hogy jobban kormányozzanak.

"Na már terelsz."
vagy úgy. A szólásszabadság témájához te hoztad be a zöld ombudsmant meg a szalmaégetőt, nem én. Elhiszem, hogy lmp-és lelkednek ez kedves, de hogy én terelnék? Amúgy mindegy, azt írsz amit akarsz.

"Az volt a vitatéma, hogy romlott-e a demokrácia szintje Magyarországon. Romlott. "

ez nem egy objektív megállapítás, ezt bármikor, bármely országra rá lehet húzni, mindig fogsz találni rá érveket. Hogy valaki veri-e a feleségét, azt elég könnyű bizonyítani.
Az, hogy neked nem tetszik az, ahogy orbánék átalakítják a rendszert, még nem jelenti azt, hogy az diktatúra lesz. Egy kis párt nem zsarolhat egy akkora pártot, mint a fidesz. Én sajnálom, hogy nem volt konszenzus legalább veletek és a jobbikkal , de azt is megértem, hogy a fidesz nem hagyta magát zsarolni a borítékolható újabb és újabb cirkuszokkal. Akármilyen alkotmányt fogadtak volna el, a a hiszti meglett volna, ebben biztos vagyok.

suski 2012.02.19. 00:39:34

@suski: közben még az is eszembe jutott, hogy a nyugat-európai demokráciabajnokok lehet, hogy hamarosan nem fogják dicsőíteni annyira a demokráciát, mert akkor fasza kis iszlám kalifátusokká fognak alakulni. Akkor majd felmerül a kérdés, hogy valóban a demokrácia-e a legfontosabb érték az életünkben, vagy esetleg érdemes újragondolni ezt a dolgot...

Pelso.. 2012.02.19. 07:21:04

@Mr Falafel: Nocsak, békefenntartók? Veszélyben a NER generálta béke s egyetértés, nahát.
Pedig nekünk idegenek békéje nem kell, itthon mindenki imád mindenkit, nemde?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.02.19. 08:47:48

@Pelso..: Miért kéne mindenkinek mindenkit imádnia? Utálkozva is élhetünk egymás mellett békésen, és még utálkozva is kellene, hogy legyenek közös érdekek. Veletek, akik baloldalinak és liberálisnak valljátok magatokat, valójában a zsidó kultúrát mártjátok bolsevista eszmékbe, nincsenek közös érdekeink nekünk, magyaroknak. Az ellentét antagonisztikus, tehát tök fölösleges azon rugózni, hol lehetne megbékélést találni. Nem lehet. Vagy megtörtök, vagy hazatakarodtok, vagy polgárháború lesz. Ugyanis az nem lehetséges, hogy a magyarság a továbbiakban is úgy ugráljon, ahogy ti fütyültök. Erről szólnak a mindennapok hírei.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.02.19. 08:57:11

@suski: Érdekes, amit írsz. Én korábbi életem maradványait járok haza elföldelni, és ebből kifolyólag leginkább hivatalos ügyeket intézek. Korábbi évek nagy tapasztalatai, és súlyos csalódások, károk elszenvedése rávezettek, hogy én minden beszélgetést felveszek mini diktafonnal. Csütörtökön lelepleztem egy igen nagy bank jogi képviselőjét. A barom tollba mondta, hogy elsikkasztotta azt a négymillió forintot, amit évekkel ezelőtt átutaltam a banknak. Egy jó minőségű kémcucc megvan 35-40 ezerből. Ebből kiindulva elképzelhetetlennek tartom, hogy politikai körökben ne lenne mindennapos, hogy egymást felveszik, lehallgatják. S hogy mégsem kerül nyilvánosság elé, az arra enged következtetni, hogy inkább zsarolgatják egymást.

Pelso.. 2012.02.19. 21:44:32

@Mr Falafel: Számomra abszolút érdektelen, ki minek vallja magát, illetve homályos (ön) felhatalmazásokkal hogy minősít, kategorizál stb. másokat, -vonatkoztatva széles körben.
Egy potenciális konfliktus forrást máris kiiktatnék: nem fütyülök, hát ugrálni sem szükséges. Persze, ha ez utóbbi spontán hobbi, hát annál mulatságosabb.

suski 2012.02.20. 01:22:33

@Mr Falafel: azért a Hagyó, Zuschlag, meg a tényleg diktafonnal bukott Wiest vagy mi volt a neve, csak kiderült. A Célpont meg hetente szállította az eseteket, ezeknek egy részében már ítélet is volt, egy részét még most tárgyalják. Ott van még a kémügy, amikor az ürgebőrbebújt " bolgárok" ki be mászkáltak a titkosszolgálatnál, a moszkvai ingatlan, sukoró. Csak úgy ami hirtelen eszembe jut.
Az ATv és társai csinálhatná ugyanezt, az kevés, hogy "lopik a fidesz"( és ezúttal nekünk semmi nem csurran).

suski 2012.02.20. 01:25:23

@Mr Falafel: ja és a honvédségi maffia, meg a rektorjuk a maga kis saját bizniszével a többmillás fizetése mellé...übergáz.
süti beállítások módosítása