Keresztül lovagolni az országon
2012. január 31. írta: Redakció

Keresztül lovagolni az országon

  A nemzeti lovas kultúra tantárgya már ez év szeptemberétől az általános iskolások órarendjébe kerülhet, a lovasbarát városok és az Európában példamutatónak számító „keresztüllovagolható ország” pedig szintén megvalósulhat idén. Horváth Lászlóval, a Nemzeti Lovas Stratégia kidolgozásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki megbízottal Bánlaki Dalma Stella készített interjút, amely híroldalunkon olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr644035589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell & Sebastian 2012.01.31. 16:09:27

Gyerekkoromban minálunk két főszabály volt, amit anyám tűzön-vízen át betartatott. A déli alvás és a reggeli, kötelező 2 dl tej.

Igen ám, de nyáron hajnali háromkor volt az indulás a kukoricatáblába és otthon maradt a tej. Nyolc körül anyám kezdett pánikba esni, honnan lehetne fél liter tejet szerezni a két gyerkőcnek?

Apám feltalálta magát, megfejte a kancát a ceglédi kanna födőjébe, onnan ittuk az erős lótejet a húgommal. A kiscsikó közben böködte az oldalunkat, mintha azt mondta volna, hé, ez az enyém!

Ilyen is volt, sosem lesz már.

WysiWyg 2012.01.31. 16:36:15

@Bell & Sebastian: Bájos sztori :-)

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.31. 21:27:40

@Bell & Sebastian:
az apatej felettébb egészségtelen, ha kényes gyomorba töltik

Vigyázni, vigyázni, nem bedőlni a régi emberek meséinek!

Ez utóbbi figyelmeztetés a ma emberének, ha a lófasz a szájába akarná venni, előtte jól gondolja meg!

Bell & Sebastian 2012.01.31. 23:32:46

Na tessék, már megint itt egy lódoktor -származású, hamis pedigrével. Lucernás flódni volt a bulin?
süti beállítások módosítása