Kedves Dorottya!
2011. október 20. írta: robin masters

Kedves Dorottya!


  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.

  Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló haveroknak (gondolom, többségük a tiéddel egyező fogyasztói kosáron tengeti napjait), hogy aki pesti hipsterként semmilyen területen nem képes teljesíteni, azt egy dél-londoni suburb Penny Marketében sem fogják jobban megbecsülni. Ideje megbékélned vele (tudom, ez rettentő szomorú), hogy bármiféle kormányzati faszkodástól függetlenül NEM fél mindenki Magyarországon, még a kortársaink számodra egészen valószínűtlenül kövérke többsége sem! Jót fog tenni egy kávé a Big Fournál dolgozó ex-évfolyamtársaddal is, akitől esetleg megkérdezheted, hogy tényleg a szegények fizetnek-e meg mindenért a Fidesz kormányzása alatt. 

  A kapott válaszokon azért ne emészd magad soká: indul épp a Corvinus Karrier Expo, ideje azon is kurvára elgondolkodnod, hogy a diplomád nem azért értéktelen-e, mert te is szabad bölcsészetre mentél. És bár vágtad nem kicsit, hogy önmagában ez bizony tényleg szart sem ér, kényelmes volt, könnyű, és meg sem próbáltál ésszerűbb forgatókönyveket összerakni mellette. Hát, a következő szomorú vasárnapra egy kiadós együttlétet ajánlok, de még előtte át kéne gondolnod a kapcsolatodat a 2:20-nál színre lépő infernális kreténnel – már ha mindketten komolyan gondoljátok, hogy valaha egyetlen egészséges ízlésű, bizonytalan szavazót is szeretnétek megszólítani. 

Őszinte híved,
Robin

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr833310650

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervgyári farpofacsattogás 2011.10.25. 18:29:32

Sakk, matt. "Para-Kovács Imre: A Polgári Underground Minisztériuma 2011. október 25., kedd, 12:25 Szerző: Para-Kovács Imre Karsay Dorottya kétségtelenül nő, tehát a Mandiner konzervatív szerzőjének (európai értelemben vett keresztény, jobboldali ...

Trackback: Last minute ajánlat október huszonharmadikára 2011.10.20. 20:25:37

Abban a pillanatban öregedtem meg végérvényesen és visszavonhatatlanul, amelyikben már sehogyan sem tudtam megkerülni annak a beismerését, hogy bizony, irigylem a fiatalokat. Nem jön ez ennyire hirtelenül, csak ugye addig a bizonyos pillanatig még tud ...

Trackback: Vaccpaör 2011.10.20. 13:51:05

Ujjé, a Gödörben nagyszerű! Nőnapon nyílik ott egy kiállítás tárgyakkal, amelyek az elmúlt száz évben megkönnyítették a nők életét. A feministák a kiállítás témájára fittyet hányva demonstrálni kezdenek a nő szerepének félremagyarázásával okozott tár...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caralho voador 2011.10.20. 12:08:14

Nem mondom, hogy mindenkinek minden tetsszen a "rendszerben". No, de elnézve ezt a sok "jóarcú", proli suttyót, időnként színesítve elbájolóan degenerált, belterjes ún. művész/értelmiségi/médiaelitünk egy-egy tagjával, lehet, hogy mégis inkább a rendszert választom, hogy ezekkel még véletlenül se kerüljek egy platformra.
Rendezte: Ifjabb Sebő 'Gecy' Ferenc. Gyönyörű.

Gyula bacsi 2011.10.20. 12:10:35

nem tetszik?
hááát... "el lehet menni Magyarországról... itt lehet bennünket hagyni kéremszépen... tessék!"

Tilikov (törölt) 2011.10.20. 12:11:12

Na mi van Robin mester? Nem tetszik, hogy van akinek nem tetszik a rendszer?

Tilikov (törölt) 2011.10.20. 12:13:51

@Gyula bacsi:

Ilyenkor nincs némi bűntudatuk, amikor gyurcsányi gondolatokat mondogatnak nagy átéléssel? Bejönnek a gyurcsányi elvek mi?

Kandeláber 2011.10.20. 12:14:45

Sok minden nekem sem tetszik. Most mondjam azt ezeknek, amit annak idején elvtársuk, Kuncze ajánlott az elégedetlenkedőknek: vegyetek be néhány ciántablettát? Nem mondom.
A palettán mindenki elfér.

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2011.10.20. 12:15:13

" Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is"

" Hát, a következő szomorú vasárnapra egy kiadós együttlétet ajánlok... "

Tetszik, hogy közben politicus a nőkről való helyes beszélyről oktatja a népeket. :))) Bakker, a sok tehetséges mandíneres hím, a sok hatalmas teljesítménnyel. :((((((((((((((

Gyula bacsi 2011.10.20. 12:17:56

@Tilikov: nincs. miért lenne? nem átéléssel mondtam hanem cinizmusból.

( egyébként ki a szent sz@r az a Robin mester? )

na szevasz.

Gyula bacsi 2011.10.20. 12:19:31

@Tilikov: nincs. miért lenne? nem átéléssel mondtam, hanem cinizmusból.

( egyébként meg ki a szent sz@r az a Robin mester? )

na szevasz.

Grigorij Pantyelejevics 2011.10.20. 12:20:22

Olyan szép szokás, hogy itt a Mandineren mindenkit egyesével jóóól lefikkantotok, akinek 'nem tetszik a rendszer'. Nem számít mit gondol, nem számít mit mond, nincs érv, nincs gondolat. Csak egyszerűen 'buzi', 'zsidó', vagy 'baszatlan' (nőkkel szemben ez a kedves megnyilvánulás mindig megvan).

Bravo! A Nagy Közös Gyűlölet élménye majd összetartja a NER-t. :P

Tilikov (törölt) 2011.10.20. 12:28:03

@Gyula bacsi:

Bezzeg amikor épp nem a fineszesek vannak hatalmon és nektek nem tetszik a rendszer, akkor nem disszidáltok, de amikor a narancsbolsevizmus nem tetszik valakinek, az menjen el egyből.

Robin mester meg az az írástudó, akinek annyira nem tetszik, ha valakinek nem tetszik a rendszer, hogy azonnal egy ilyen fércmű megírására sarkallja.

Kandeláber 2011.10.20. 12:32:24

Hiányolom a klipből az ex-kendermagos, most egymillás Juhászt, aki piszkosul nyomul a politika rögös útjain. Egyébként ki ez a suttyófejű lúd?

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2011.10.20. 12:34:37

Kezd túl sok csavar lenni a sztoriban:

1. A Nemzeti Együttműködés Kormánya tényleg siralmas... ezt most itt nem ragozzuk.
2. Nagyon rendben van, ha valaki tüntet ellenük.
3. Még ha bénák is egy kicsit a szervezők.
4. Még ha annyira bénák is, hogy reklámarcuk egy affektáló kis picsa... ezt sem ragozom, lásd: medwe.blog.hu/2010/04/08/vacpaor
5. De ennél már csak egy bénább dolog van: normális kritika helyett bárgyún cikizni őket, annyira bárgyún, hogy még azt is csak körbeírod, hogy baszatlan picsa, mert azt hiszed, ez rendben van. Na, ez az igazi szánalom, nem az a béna dal a nevetséges kislánnyal.

Esetleg, ha van valaki a stábban, megírhatná rendesen ezt a posztot, de majd megírja másik blog, jobban.

csakb 2011.10.20. 12:42:44

@ern0: Köszi a linket, most már legalább tudom, hogy vaccdorottya. ;]

Kandeláber 2011.10.20. 12:47:21

Nem a suttyófejű lúd a Polgár Dorottya, az egy egész helyes szőke csaj. De akkor ki ez a görény, aki végigrappeli ezt a szart?

tevevanegypupu 2011.10.20. 12:49:07

Brodyt megismertem, de ki ez a sok iszonyuan (keves kivetellel) ronda ember? Es ki ez a kislany? Es mit tud egyaltalan arrol amit enekel??

Várúr 2011.10.20. 12:50:35

Megnéztem magamnak a kiscsajt. Nem tetszik. Sem ő, sem a dumája, sem a hangja, sem a környezete. Sem az "érvei". Asszem, nem válogatnák be az X faktorba. A hozzá hasonlóan dagasztott politikai celeb Tétényi Éva legalább építészmérnök, ha soha nem is épített semmit. Szegény Dorka exhibicionizmusa egyszerűen nem jön át. Még azt se tudom, segítene- e rajta a javasolt együttlét. Más kell ahhoz, mint hülyeségek affektált énekelgetése.

2011.10.20. 12:53:44

Hogy a szegények fizetnek, az tény, kedves robin, ha nem is mindenért, mert az a te barokkos túlzásod. Ha szerinted egy Big Four-os évfolyamtársnak ugyanannyit jelent 10 ezer forint adó, mint aki minimálbéren él, akkor nagyon tudlak sajnálni. Egyébként jól mondod, most a Big Four-os dolgozók kormánya uralkodik. Csak éppen nem erről volt szó.

szkeptikusturul 2011.10.20. 12:54:47

óvatosan a szabadbölcsészet fikázásával, most jöttem esztétika óráról, s nem ez a primitív álláspont jelenik meg a NAAAGY liberális egyetemen sem; ez a videó bicajosfutárok szintje.

pcmci 2011.10.20. 12:55:04

hát robin, azért sorra mehetnénk azokon a gondolatokon, amiket írtál.

egyetemi képzés: amióta kitalálta valami sutyerák (szerinted ki lehetett?), hogy mindenkinek legyen diplomája, és a finanszírozási rendszert is úgy alakították ki, hogy a felsőfokú oktatási intézményeknek a tömegképzés érje meg, azóta tényleg zuhan az oktatás színvonala, és igaz, hogy egyre hanyatló minőségű árú hagyja el a padokat. és ez nem csak a bölcsészképzésre igaz, hanem bizony a mérnökeink képzettsége is egyre foghíjasabb. cserébe viszont gyakorlatilag összeomlott a szakmunkásképzés, így az iparban alig lehet használható szakmunkást találni. bravó, tényleg kurvajó a helyzet b+.

félelem: szerintem ha elkezdesz olyanokkal is ismerkedni, akiket nem anyu és apu tart el, bizony rá fogsz döbbenni, hogy a nagyon nagy tömeg egyik napról a másikra él, és bizony kibaszottul fél attól, hogy mi lesz holnap: lesz-e még munkája, tudja-e majd fizetni a számlákat, tud-e hó végén kenyeret venni a gyereknek? persze ettől még igazad van: nem fél mindenki. hiszen például a politikai elit mitől féljen, amikor zsíros fizetést juttat magának, a felelősségre vonásnak pedig szinte zéró az esélye...

összességében az a benyomásom támadt az arrogáns, személyeskedő, beképzelt és fellengzős fogalmazásod kapcsán, hogy vagy egy suttyó közgazdász vagy, esetleg egy buzi jogász, netalán egy kibaszottfrankó műszakimanager.

azért elárulom a végén azt is, hogy okleveles mérnökként végeztem, elvileg az elitképzésünk magasztos bástyái mögött, de magam sem érzem, hogy megbecsülésnek örvendene a diplomám a - nevezzük úgy - munkaerőpiacon. amíg egyetemre jártam, több oktatómmal került szóba a képzési rendszer változása, és bizony nem találkoztam olyan oktatóval, aki szerint jó irányú szelek fúlynának. ellenben a fülkeforradalom módszerváltása óta egyre inkább húz a szívem külföld felé, miközben régen mindig azt mondtam a kérdezősködőknek: hiába találnék külföldön is munkát, ha mindenki elmegy, aki megteheti, egy idő után csak a hülyék maradnak idehaza. no, úgy érzem efelé halad a rendszer. persze nyilván én vagyok a hülye, mert a túrórudi itthon tart. 'zdmeg...

Grigorij Pantyelejevics 2011.10.20. 12:58:58

Nem tetszett a rendszer ’89 előtt, mert
- alternatíva nélkül egy párt privilégiuma volt az ország irányítása. A párt tévedhetetlensége alap tézise volt a rendszernek.
- a párthűség és megfelelni akarás felülírt minden tudást, szakmaiságot. Ez kontraszelektált, tehetetlen elitet eredményezett.
- nem tűrte, üldözte, stigmatizálta az ellenvéleményt.
- kötelező ideológiát erőltetett, amivel az iskolákban mételyezte a gyerekeket. Ezért otthon (akinek volt rá lehetősége) párhuzamosan kellett tanulni, egy másik valóságot.
- a javak és szolgáltatások elosztásánál az urambátyám, a csókos, párttárs, rokon rendszer működött.
- irányított pártsajtó hazudott minden percben a pofánkba, hülyének nézve minket.
- loptak.

Nem tetszik a rendszer 2010 óta, mert
- alternatíva nélkül egy párt privilégiumának hirdeti az ország irányítását. A párt tévedhetetlensége alap tézise a rendszernek.
- a párthűség és megfelelni akarás felülír minden tudást, szakmaiságot. Ez kontraszelektált, tehetetlen elitet eredményez.
- nem tűri, üldözi, stigmatizálja az ellenvéleményt.
- kötelező ideológiát erőltet, amivel az iskolákban mételyezi a gyerekeket. Ezért otthon (akinek volt rá lehetősége) párhuzamosan kell a gyermekének tanítani, egy másik valóságot.
- a javak és szolgáltatások elosztásánál az urambátyám, a csókos, párttárs, rokon rendszer működik.
- irányított pártsajtó hazudik minden percben a pofánkba, hülyének nézve minket.
- lopnak.

Szépen, tisztán beszélek. Nem vagyok modoros. Heteroszexuális vagyok, boldog házasságban élek, gyermekem van. Mióta tanulmányaimat befejeztem, szorgosan dolgozok. Rendesen adózok. Származásomra nézvést német (kódolom nektek: árja) eredetű. Az államszocializmussal családom kimondottan hűvös, ellenséges viszonyt tud csak felmutatni.
Mindezekkel együtt hányok attól, hogy egy kis középszerű, műveletlen vidéki párttitkárcsemete vissza akarja hozni azokat az életembe, amiktől már húszon pár éve is forgott a gyomrom. Ez a blogbejegyzés szánalmas, a legocsmányabb kádári törtető seggnyalonc kiskáderek zsigeri karakterrombolását idézi vissza.

sempreLippi 2011.10.20. 13:01:07

gyomorforgató undorító és kicsinyes, szánalmas ez a poszt. gratulálok a szerzőnek

robin masters · http://robinmasters.blog.hu 2011.10.20. 13:03:17

@iii: Szia, a "szegények fizetnek meg mindenért" nem az én túlzásom, hanem Dorottya szövegkönyvében szerepel így, szó szerint. A Big Fourral pedig nem a felsőközép adóterheire utaltam, hanem a vállalatok különadóira. Üdv:)

Gyula bacsi 2011.10.20. 13:06:15

@Grigorij Pantyelejevics: sajnos nincs időm hosszú reagálásra. nem fogom a drága munkaidőmet olyan baromságokra fecsérelni, mint pl. a politika.

csak annyit idézz vissza lécci, hogy én hol buzisztam, meg hol zsidóztam meg hol gyűlölködtem?

uff!

Bell & Sebastian 2011.10.20. 13:06:23

Kérem szépen, itt látható -no nem Magilla gorilla- hanem 20 év végterméke, a lázadó egyetemi ifjúság önkifejező szekciója, amely verses zenébe foglalta életérzéseit, mielőtt megostromolná az iTunes -t és elfoglalná a..., mit is? Amit rájuk hagytunk.

Felnőtt az új generáció, fiaink, lányaink. Lehet háborogni, vitatkozni, megtagadni, de az anyjukba visszatuszkolni őket, azt nem, ez már így marad.

Hogy nem várt irányból jön az első csapás? Már akinek. Annyit, de annyit mondogatták, hogy fölzabáljuk a gyerekeink, unokáink jövőjét, nem?
Fölzabáltuk, fölzabálták? Hetedíziglen.

Kétféle magyarázata lehet csak a rácsodálkozásnak, az ostobaság vagy a farizeus önelégültség.

Mindegy is, többet kellett volna beszélgetni Ráhellel, vagy korábban abbahagyni a vízen járást, nem tudom.

De október 23. -án megpattanni, amikor még az Alaptörvénybe is belefoglaltatták, az elég egyértelmű üzenet.

Holnaptól ezeké a fiataloké a tér és elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon! Pontosan mikor is? Amikor bűntudat nélkül meghágtuk a Tízparancsolat minden, egyetemleges érvényű pontját.

Hogy uncsi ez a szöveg, túl régi és korlátoz az önkiteljesítésben? Akkor hurrá, itt az idő, lehet próbálkozni nélküle! Hogy nem itt? Az a járulékos veszteség.

hu.wikipedia.org/wiki/Tízparancsolat

1. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!
2. Isten nevét hiába ne vedd!
3. Az Úr napját szenteld meg!
4. Atyádat és anyádat tiszteld!
5. Ne ölj!
6. Ne paráználkodj!
7. Ne lopj!
8. Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy!
9. Felebarátod házastársát ne kívánd!
10.Mások tulajdonát ne kívánd!

Fussunk csak rajta végig! Nem tetszik, hogy Isten van benne? Behelyettesíthető a Teremtő(erő) is.

Na, jól látszik az elkúrás, Feleim?

thetriggerhappy 2011.10.20. 13:06:32

@Grigorij Pantyelejevics:

az a jó, hogy ha az utolsó bekezdésedből kihagynád a német származásról, a családról és a kommunista évtizedekhez való viszonyodról szóló részeket, a topic törzsközönsége és alkotóinak egy része simán lekommunistabuzizsidózna.
és még meg sem értenék, hogy ez miért nem tetszik sokaknak.

Bell & Sebastian 2011.10.20. 13:09:13

@jotunder: Veled semmiben sem szoktam egyetérteni, elvből. De most, mintha...

Tilikov (törölt) 2011.10.20. 13:09:20

@robin masters:

Viszont ahelyett, hogy minden elvi alapot nélkülözve oltanád a más véleményen lévőket, talán megfelelőbb lenne ha inkább arról írnál, hogy nekem viszont tetszik a rendszer mert...

... na ide kéne írni valami megalapozott dolgot, bár tudom ez nem könnyű, könnyebb a szimpla fikázás, mint hogy megmondd neked mi tetszik ebben a rendszerben. (már azon kívül, hogy ha eléggé nyalod a párt seggét, akkor jutalomra számíthatsz)

ÁrPi 2011.10.20. 13:12:21

Az ""indignados"" háttérdalocskában a diszidálás - a viktatúrából való elmenekvés dallamai is elhangzanak, mint probléma emez pengeéles társadalmi kép lehet, ÁM DE

A youtube video infója szerint éneklő Karsay Dorottya

CEU-s diák volt sokáig,

mármost azt én nem tudom hogy ő Soros-ösztöndíjjal vagy anélkül, mindenesetre Kumin azt írja a blogjában, hogy volt-ösztöndíjasként elhagyni a Közép-Európai régiót igen-igen drága mulatság lenne.

Doroti nem fog diszidálni, mert röghöz kötötték ha jólsejtem.

Kumin így írja:
"Én annak idején Soros-ösztöndíjjal tanultam a CEU-n. Az alapítvány fizette a képzésem teljes költségét, és kaptam még jó ösztöndíjat is mellé. A beiratkozáskor azonban elém tettek egy papírt, amelyben az szerepelt – minden a fentihez hasonló barátságos korlátozások nélkül –, hogy ha elhagyom a közép-európai régiót, és úgy vállalok munkát, az egész pénz, tokkal-vonóval, azonnal visszajár. Tudom, ez egy gazdag ember saját pénze volt, azt csinált vele, amit akart, és én is szabadon eldönthettem, hogy ez az egész így kell-e nekem – persze, hogy kellett."

kuminszerint.blog.hu/2011/09/30/ennyi_lancnak_lehet_ertelme

bozsy 2011.10.20. 13:13:23

Kedves Robin!
Örülök, hogy ennek a postnak a megírásáért hamar megkapod a Párttól és tudsz benzint tankolni az Audidba.
Üdv,
B.

(Aki komolyan azt hiszi, hogy itt milyen tök jól mennek a dolgok, az vagy agymosás áldozata, vagy fillérre tudható, miért érzi így.)

Bell & Sebastian 2011.10.20. 13:14:56

@Tilikov: Te mit hordtál el a ganéjhegyből eddig, amit összehoztál az elvbarátaiddal? Lehet, hogy te vagy az egyik önelégült farizeus itten?

TG69 2011.10.20. 13:16:12

@robin masters: Nalátod öreg ez a poszt már el is érte a célját! A családommal ki fogunk menni a tüntetésre :). Egyébként ha leveszed a fejedről a sapkát (ami nem tudom mióta szorít :)), akkor észrevehetted volna, hogy ez a kis nóta a kiegyezésről, a békéről és a hosszú bosszú ellen szól. Majd ha a mandiner is rájön erre, akkor lesz itt új világ. Amíg generációtok másként gondolkodóival így viselkedtek, addig ugyanolyan szaralakok vagytok, mint a minket a csőd szélére juttató politikai osztály 40 felett.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.10.20. 13:18:23

Igen, a "modoros" lesz a legjobb kifejezés! A rapbetétek fölött viszont robin kollega bántóan átsiklott, vagy lesz II. rész is?

A videó láttán elképzelem, ahogy a Fideszben és a kormányban csalódott, vesztes milliók feltüzelve követelik skandálva az előrehozott választásokat.

És nem tetszik, hogy a szegények fizetnek meg mindenért, főleg a befizetett szja-forintok tükrében.

Kandeláber 2011.10.20. 13:20:49

@Bell & Sebastian: "Holnaptól ezeké a fiataloké itt a tér"- most a rappelő suttyóra gondolsz, vagy pld. Kulkára? De viccen kívül: szted valóban a gagyi kihelyezett tagozatokon értéktelen diplomát szerzett. alulképzett, a funkcionális analfabétizmus szintjét éppen meghaladó értelmi szinten álló fiataloké a jövő?

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2011.10.20. 13:21:02

@ÁrPi: Én ismerek pár CEU-st aki külföldön dolgozik. Nem tudom Kumin miről beszél, valamilyen régi ösztöndíjról. Utána lehet nézni mikor járt a CEU-ra, öt év alatt sem sikerült védenie, bizonyíthatóan nem teljesítette a doktorihoz szükséges minimálfeltételt a másik doktori iskolában sem. Ez kicsit azért durvább a Századvég jelentős kutatójától...

Szerintem ma nincs olyan feltétel a CEU doktori iskolában, hogy a magyar hallgatóknak otthon kell maradni, és évek óta NEM Soros ösztöndíjjal tanulnak a CEU-n az ösztöndíjasok.

ajatrollah 2011.10.20. 13:22:29

robin, a személyeskedésen és képzelgésen túl esetleg valami konkrétum, ami alapján komolyan lehetne venni az idevert mocskodat? bármi?

Bell & Sebastian 2011.10.20. 13:23:02

@ÁrPi: A CEU a helyi kápókat termeli, azok vezetőit más Fundation -okon képzik.

Valamiért a csehek és a lengyelek kiebrudalták őkelmét, de nekünk ez így jó, mer eszt szeressük, punktum.

Bell & Sebastian 2011.10.20. 13:25:20

@Kandeláber: Te honnan várod a nyugdíjadat? Szerinted az alsóbb szinteken rekedt, hasonló korúak világképe mennyiben különb?

ÁrPi 2011.10.20. 13:26:48

@Bell & Sebastian:

Sok tíz igazság van abban amit mondasz, de CEU bölcs Ő " a lázadó egyetemi ifjúság önkifejező szekciója" CEU-s.

Aztán a gyáván megfutó orbánról írod:

""De október 23. -án megpattanni, amikor még az Alaptörvénybe is belefoglaltatták, az elég egyértelmű üzenet.""

Vegyük példaképül a Sárkozy nevü ojrópai kormányfőt:
Ennek most gyermeke születik Párizsban, neki meg azon napon Frankfurtban kell tárgyalgatnia!

Orbán fajtájú ez is, nemde?

Gabe2 2011.10.20. 13:29:55

Hiperbazmeg!
Jónás Tamásnak (a végén reppelő ifjú) nem tetszik a rendszer? Amikor idén márciusban Szőcs Géza osztott ki neki a miniszteri keretből 1 400 000 Ft-ot? (A sima NKA ösztöndíj 1 M egy évre amúgy, s JT azt is megkapta 2007-ben és 2009-ben).

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2011.10.20. 13:30:04

B+ hiszen ez Vaccpavör Dóri! Feminista Che Guevarra pólóban blokkolnám! :-)

tilcsakbea 2011.10.20. 13:30:38

Robin Masters, punci vagy. Ez a lány névvel vállalja a véleményét, legalább az alap tiszteletet add meg neki, ha már neked nincs bátorságod. Hacsak nem ez fáj ennyire.

Bell & Sebastian 2011.10.20. 13:32:26

@ÁrPi: És a vívópástok királya, az egység megtestesítője? Cukit nyit Bécsben?

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2011.10.20. 13:37:44

Azért ennyi tenyérbemszó faszt ritkán láttam ilyen szép gyűjteményben összeszedve.

TG69 2011.10.20. 13:37:54

@Gabe2: Azért ez is egy beteges gondolkodás, hogy aki ilyen pénzt kap, annak mindnek seggnyalónak kell lenni... Vagy ha a miniszteri keret ellen akarsz szólni, mint speciális hungarikum, akkor ne habozz :).

Kandeláber 2011.10.20. 13:40:05

Ez a mozgalom nyilvánvalóan az SZDSZ és a hozzá kötődő civilek nászában fogamzott, nem volt tehát szeplőtelen fogantatás. Az MSZP biztosan kívül maradt, no nem önszántából, hanem kigolyózták a kaszinóból. Az SZDSZ-es marionettfigura-mozgatók ugyanúgy a háttérbe húzódnak, mint tették a taxisblokád idején. Mivel azonban nálunk a balos-liberális utcai megmozdulásoknak semmilyen hagyománya nincs, 23-án lesz egy néhány órás happening zenei aláfestéssel, elhangzanak a szónoklatok, dagadnak a keblek, aztán mindenki hazamegy.
Kíváncsi lennék, nálunk miért nem csatlakoznak a civilek az egész világot átfogó globalizáció- és bankellenes mozgalomhoz?No igen, New Yorkban a Wall Street elfoglalása a cél, itt pedig igazi cél sincs.

Bell & Sebastian 2011.10.20. 13:41:08

@Bell & Sebastian: Nem frissül a dög, az még ide tartozik, hogy aki '56 örököseként adta el magát idáig, az álljon ki!

Félreértés ne essék, én nem kapaszkodtam volna bele eddig sem, de fasisztákat nem kérdeztek.

Gabe2 2011.10.20. 13:42:11

@TG69: Nem, a beteges gondolkodás az, hogy ha a rendszer nem tetszik, akkor ne legyünk haszonélvezői. Vissza is adhatta volna, neki ettől a rendszertől nem kell másfél milla, akkor oké. A baj az, hogy ezzel ő most máshol nyal segget.

ÁrPi 2011.10.20. 13:43:29

@Bell & Sebastian:

"És a vívópástok királya, az egység megtestesítője? Cukit nyit Bécsben?"

A köztársasági elnök a 20 év során mnindig is az erős nemzet egységének megtestesítője volt. Árpi bácsi is például.

Palibá egy báb. Szeretnél-e egy bábot hallgatni október 23-án , figyelve hogy gyújtóhangú-é eléggé a bankok ellen, jobban mint az indignados mozgalom magyarországi nemteccik a rencer dalszövegű meglovagilói. (?)

pelikán* 2011.10.20. 13:44:06

@jotunder: mindenképpen sokszor írd még le hosszú í-vel a mandinert, ez nagyon fontos.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.10.20. 13:44:14

@ern0: Ezzel nagyon egyet tudok érteni...

Persze a legkönnyebb fikázni, azokat akik tüntetnek a kedven kormány, és a Kedves Vezető ellen. Sokkal könnyebb mint küzdeni azért, hogy kicsit jobb irányba menjenek a dolgok.

Ez a poszt most pont olyan, mint amikor a kriptogyurcsányisták szórakoztak/rettegtek néhány Kossuth teres arcon.

Bell & Sebastian 2011.10.20. 13:48:46

@Kandeláber: Ember, ha naponta mutatják a lovasrohamot a tévében -mindegy is, milyen ürüggyel- az komoly kedvcsináló a Harag Napjához, nem?

(Jól ki van ez találva, burkolt antireklám.)

Aztán mit döntsünk meg? A lib-szoc kéjuralmat, Bajnait? A bankokat?

TG69 2011.10.20. 13:50:24

@Gabe2: Ha ez a megélhetése, akkor neked innen könnyű okoskodni, ez nem olyan egyszerű. Nekem sem tetszik ez az egész, bár biztosan más prioritásokkal, mint a tüntetőké és mégis sokkal több pénzt fogadok el ettől a szisztémától mint az átlag, igaz azt legalább a piac fizeti meg. Most akkor mivel is tiltakozzam? Menjek el innen és vigyem a családot és azt a tudás amivel az ország hasznára vagyok, csakogy megfeleljek valamiféle magasabbrendű és jól biztosan alá nem támasztható erkölcsi normának?

TG69 2011.10.20. 13:53:48

@Karmadealer: Ilyenek vagyunk magyarok. Mi nem tetszik?

Bell & Sebastian 2011.10.20. 13:54:05

@ÁrPi: Én nem akarok politicust hallgatni, legfeljebb egy szabadságharcost az öko-gyászmisén, a Hősök terén.

Oszt aki elmegy, az ott lesz. Ha sábeszdekliben, annál jobb. Ha Feri, szívére tett kézzel, az se baj.

Csak könyörgöm, duguljon már el végre mindegyik, kussoljon, fogja be a pofáját! Legalább utólag.

Kandeláber 2011.10.20. 13:55:12

@Bell & Sebastian: Hogy milyen az alsóbb szinteken rekedt hasonló korúak világképe, azt nem igazán tudom. Felmerült viszont bennem Vásárhelyi Mária néhány évvel ezelőtti jajkiáltása, miszerint az akkori egyetemisták és főiskolások többsége rasszista és jobboldali. Namármost: vagy Mária akkori felmérése igaz, és akkor pár év alatt az akkor még Árpád-sávos hallgatók 180 fokos fordulatot tettek, vagy a többség attitűdje ugyanaz maradt, és csak az ilyen Dóri-féle főcsahosok és a szűk sleppjük beszél a többiek nevében.

Gabe2 2011.10.20. 13:55:33

@TG69: Még mindig nem érted (vagy nem akarod, de akkor meg ez volt az utolsó magyarázatom). Egyetlen költő sem kap puszira kiemelt támogatást a miniszteri keretből (nem is kapott soha), ez politikai (lobbista) döntés. Na ez nem tetszik, de most nem erről van szó. Ha megkapta, feltehetőleg benyalt annak a rendszernek, amit most meg kritizál. Ez már erkölcsi kérdés. Innen nézve meg alja dolog.

Phátyol Ferenc 2011.10.20. 14:00:37

ha nem tetszik a rendszer kapd be még egyszer
(mekkora biboldó már a picsa)

TG69 2011.10.20. 14:01:08

A Heti Válasz publicistája írja a következőket:

"
Lehet persze, hogy vaslogika, stratégia van e döntések mögött, nem pedig hirtelen ötletek és kapkodás. Elképzelhető. Csak tessenek már vázolni előbbieket, mert persze jól elsomolyog az ember egy darabig azon, ha kiderül, hogy mégsem az államadósság, sokkal inkább József Attila a legnagyobb ellenségünk. Neki is a szobra. Amelyet a „vissza, vissza, mindent vissza" jegyében feltétlenül el kell távolítani a Kossuth térről. Meg persze Gyurcsány, aki most már vélhetőleg terrorista is. Mint Budaházy, mert az is terrorista, igen. Meg ugye Brad Pitt is. Csak ha ez sokáig így megy tovább, magyarázatok, értelmes tervek, működő megoldások nélkül, lassacskán nem lesz olyan őszinte az a mosoly.
"

Neki sem tetszik ez az egész. Akkor most hogy? Jelentkezzen már akinek tetszik!!!!!!!!!!

:)

Bell & Sebastian 2011.10.20. 14:03:33

@Kandeláber: Na úgy őszintén, mi a különbség egy radijobbos rasszista és egy kiválasztott-tudatú baloldali forradalmár közt, aki szintén rasszista, csak tágabb a célcsoportja, amit elutasít?

Pontosan annyi mint a nemzeti-szocialista és az internacionalista-szocialista közt.

Bolhavetődésnyi.

Vásárhelyi nem tévedett, de a médiának komoly felszorzó szerepe van, elvégre az utolsó, megmaradt fegyverük.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.20. 14:03:58

Kétszer néztem végig ezt a remekművet (először hanggal, majd hang nélkül), mert nem hittem a szememnek. Ha tévednék (ha elkerülte volna a figyelmemet valami), akkor javítson ki valaki, de a két megtekintés során sem sikerült egyetlen magyar arcot sem felfedeznem a képeken:-[ Ez a véleményem erről a videjóklipszről.

ü
bbjnick

lapointe 2011.10.20. 14:04:47

Én kikészültem volna, ha a gyerekem szabad bölcsész diplomára hajt, elhelyezkedni ezzel szinte lehetetlen, de mi az, hogy "értéktelen" ??! Meg "kényelmes és könnyű" (pl. az ELTE-n...)??!
Ja, a frissen végzett orvosok, vegyészmérnökök, tanárok, vagy mondjuk logopédusok biztosan "értékesnek" érzik magukat itt és most...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.20. 14:10:40

@jotunder:

jaj, hagyd már, olyan érdektelen ez az egész.

Grigorij Pantyelejevics 2011.10.20. 14:13:20

@Gyula bacsi: Olvasd el a blogbejegyzést és a kommenteket! Csupa primitív zsidózás, buzizás.

Ami kiolvasható 'érv', hogy akiknek ez a rendszer tetszik, csak annyit tudnak felhozni mellette, hogy 'mocskosbuizkomcsizsidók'. Nekem miattuk sem tetszik a rendszer.

pcmci 2011.10.20. 14:16:04

@bbjnick: elég fasza arcfelismerő algoritmusod van. büszke lehetsz rá.

TG69 2011.10.20. 14:16:47

@Gabe2: Mondjuk van a miniszteri keretben 2 md ft. Akkor te biztosan állítod, hogy egy 1,5 millás utalás bizonyosan seggnyalás eredménye?

VI. Béla 2011.10.20. 14:17:35

@bbjnick:

Rásszistá, mágá, áz.

Bell & Sebastian 2011.10.20. 14:17:58

@bbjnick: Pedig a teleobjektív gülüszemet varázsol bárkinek. Nem tudták becsapni, mi? :)

Diocles 2011.10.20. 14:18:17

@TG69:

Láttad már a mai közvéleménykutatásokat?

Egyébként meg, tessék mondani, akiknek "nem tetszik a rendszer", azoknak kire kell szavazni, Gyurcsány szombaton megalakuló új pártjára, a Puch-féle régiekre, esetleg Vonáékra?

Mert hőbörögni azt mindenki tud, pláne Kádár népe, tessék letenni a megoldást az asztalra.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.20. 14:19:54

@Diocles:

"Mert hőbörögni azt mindenki tud, pláne Kádár népe, tessék letenni a megoldást az asztalra. "

hiszen a fidesz is azzal nyert, hogy letette a megoldást az asztalra. :)

VI. Béla 2011.10.20. 14:20:25

@pcmci:

"egyetemi képzés: amióta kitalálta valami sutyerák (szerinted ki lehetett?)"

Magyar Bálint.

Bell & Sebastian 2011.10.20. 14:20:48

@Grigorij Pantyelejevics: Ritka, szerencsétlen csillagzat alatt születtél, ha kijutott mindből. Változtass az életeden. :)

Gabe2 2011.10.20. 14:21:32

@TG69: Igen. Mondjuk van egy kormányzati tender, amin indul a céged is. XY cége nyeri. Szted miért? Ha én erre felhozom, hogy ez a tender csak 1 százaléka a kormányzati kiadásoknak, az megváltoztatja a véleményed?
Amúgy meg ismerem a rendszert (nemcsak szidom).
De hogy arányosítsunk: ha egy jelentős írószervezet 1 M Ft-ot kap működési költségeire az államtól, akkor hogyan aránylik ahhoz egyik tagjának a 1,5 M-ás támogatása. De most már nézz utána te, miből áll a 2 Mrd., hadd ne dolgozzam helyetted.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.20. 14:21:54

@bbjnick:

"a két megtekintés során sem sikerült egyetlen magyar arcot sem felfedeznem a képeken"

hát igen, magyar ember ilyen videót nem csinál. vagy ha igen, akkor nem is magyar. :)

Kandeláber 2011.10.20. 14:24:37

@Bell & Sebastian: Például különbség az, hogy amíg a honi internaciszoci egyben globalista és multikulti-fan, addig a szélsőjobbos szimplán nacionalista (hozzáteszem, sokszor teljes joggal). Az internaciszocinak baromira trendi, hogy a világon mindenhol ugyanazt a szart eheti a mekiben, ugyanazt az amerikai sorozatot nézheti a tévében, ugyanabban a bankban intézheti az ügyeit. A nyugati hasonló beállítottságú balosok azért már felfogták a globalizmus veszélyeit, de az itteniek mint mindig, most is fáziskésésben vannak.

loláb 2011.10.20. 14:28:16

Ennyi ronda embert honnan a faszból akasztottak le?

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2011.10.20. 14:30:20

@TG69: Hát, azért szerencsére nem állítanám hogy tipikusan tükrözné Magyarországot. Ha viszont egy-két szociokulturálisan determinált közösségre szűkítjük le a mintát akkor kifejezetten reprezentatívnak tűnik! :-)

TG69 2011.10.20. 14:30:28

@Gabe2: OK akkor pontosítsunk. Hogyan is nyalhat segget egy költő? Hozsannákat kellett írnia Orbánról, a fideszről vagy a nyenyiről? Alárírt egy szerződés, amiben le van fektetve, hogy ő innentől jobboldali és nem sidhtja a rendszert? De ne maszatolj, hanem mond meg a frankót :)!

PS: Én azon kevesek közé tartozom, akik utánanézneka dolgoknak mielőtt hülyeségeket írnak :).

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2011.10.20. 14:30:43

@(pelikán*): A mandínert tényleg rövid i-vel írják ? Egész életemben hosszúval írtam.

pierre bayle 2011.10.20. 14:31:33

Jaj istenem, nem lehetne egy kicsit békén hagyni a bölcsészeket? Éppen ég a házunk, akárhol is vagyunk, legalább egy nyugodt agóniát engedjetek, please.

Szeretnék hasznos tagja lenni a társadalomnak, de belátom, felesleges vagyok a senkit sem érdeklő doktorimmal együtt, öngyilkos nem lehetek, mert ugye a család, meg persze állítólag az Isten ellen való vétek, szóval egy kicsit ne cikizzetek minket. Most legyenek a feketeseggűek a jogászok meg a média-komm szakosok...

Bell & Sebastian 2011.10.20. 14:35:37

@Kandeláber: Ebből az következik -mivel egy kialakulatlan személyiség nem képes komplex véleményalkotásra- csak azt büfizheti vissza, amit a miliő, ahol éppen van, beléjük plántál.

Visszatértünk az alapkérdéshez. Generációs lázadás a saját szüleik ellen.

Miért nem intézik el a vasárnapi ebédnél, némi pofozkodással? Mert akkor elapad a zsé, amit önállóan megkeresni képtelenek?

Azért lássuk be, frusztrált egy alaphelyzet.
Pedig csak ki kell várni az örökséget, addig elütni az időt téren, kocsmában, Londonban, mittodomén.

TG69 2011.10.20. 14:36:00

@Diocles: Én egyertétek a klipben is szereplő összefogással (éertelems jobb-bal közt). Vagy ez lesz vagy a jobbik, ne áltasd magad 2012 még el sem kezdődött máris el van veszítve.

ÁrPi 2011.10.20. 14:39:41

@jotunder:

"A mandínert tényleg rövid i-vel írják ? Egész életemben hosszúval írtam."

Tényleg.

de miért vesztegetted el így a hosszú életed? Miért?

Most már érzed a bőrödön a nyelvtannácik nyomulását!?

Gabe2 2011.10.20. 14:40:15

@TG69: Mivel ez egy blog, nem fogok bizonyítási eljárásba bocsátkozni (tudtam, hogy ez lesz a következő kártyád). Sem erőm, sem kedvem nincs ehhez. Sapienti sat.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.10.20. 14:41:46

Szereplunk a Nepszabadsagban, aztan a Milla agitkajat reklamozzuk?

Ejnye, Mandiner, nem lesz ennek jo vege!

TG69 2011.10.20. 14:46:11

@Gabe2: Én azt gondoltam, hogy egy komoly emberrel vitatkozom, aki seggnyalással gyanusít egy embertársunkat, akkor ismeri is a teljes sztorit. Végülis ha egy blog, akkor lehetsz szarember?

sztrelnyikov 2011.10.20. 14:47:04

Nekem tetszik a rendszer, mert

- az ilyen kislányok tüntethetnek és nem verik véresre őket a rendőrök.
- a videót feltöltőt nem zárják két évre előzetesbe terrorizmus vádjával
- bárki, félelem nélkül elmondhatja, hogy nem tetszik a rendszer

Jah kérem, hogy nincs zsé és szarok a kilátások? Így van ez már 100 éve ebben a kárpát medencében. De most legalább szólásszabadság van. Ez egy előrelépés.

zerge gorilla 2011.10.20. 14:49:32

Igazi Magyar Arc, értitek! Egy csimpánz szájából külön röhej. Seggfej...

tevevanegypupu 2011.10.20. 14:50:07

@Doomhammer:

Megfogadtak Torog Gabor intelmeit, nem tesznek fel egy emberre mindent.(:

tevevanegypupu 2011.10.20. 14:50:07

@Doomhammer:

Megfogadtak Torog Gabor intelmeit, nem tesznek fel egy emberre mindent.(:

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.20. 14:50:33

@Bell & Sebastian:

"Visszatértünk az alapkérdéshez. Generációs lázadás a saját szüleik ellen."

nóvum.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.10.20. 14:54:41

@sztrelnyikov:
"Így van ez már 100 éve ebben a kárpát medencében. "

Ez egy aljas hazugsag. Rosszabbul elunk, mint 32 eve!
tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/2011/10/kinek-felelossege.html

Kandeláber 2011.10.20. 14:56:36

@Bell & Sebastian: Eszembe jutnak a régi szép idők, amikor a Fidesz alapító tagja volt pld. Baráth Gergely. Apukája Baráth Etele. Úgy tűnik, cirka 15-20 húsz évenként aktuális egy ilyen lázadás. 1960: beat. 1977: punk. 1989: fidesz. 2011: egymillások, dórika, stb...
Azért Londonban nem is olyan rossz sörözgetni. Pláne apuka pénzéből.
Nekem egy hétig volt részem benne, sajnos nem apuka, hanem a saját pénzemből.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.20. 14:56:55

@Bell & Sebastian:

Téved. Ez nem generációs lázadás, hanem magyarellenes uszítás.

ü
bbjnick

Gabe2 2011.10.20. 14:57:24

@TG69: Igen, lehetek. Ez szabad ország, a blog pedig lehetőséget ad ilyen vélemények kifejtésére is. De most már mennem kell, s részemről a beszélgetésünket lezártnak tekintem. Csá.

sztrelnyikov 2011.10.20. 14:57:27

@Doomhammer: Mondjuk inkább úgy, hogy te rosszabbul élsz.
Én konkrétan jobban. Most hetente azért jut hús, a kádár alatt viszont éhezett a családom, mert mi nem voltunk a rendszer hű szolgái.

TG69 2011.10.20. 15:00:04

@bbjnick: Nocsak a NER rendszerének következetes bírálójának nem tetszik a nem tetszik a rendszer :)! Ne nevettesd már ki magad jobban...

Bell & Sebastian 2011.10.20. 15:00:09

@zerge gorilla: Nálatok is nagy fajgyalázás lehetett, ahogy elnézem. Merthogy itt mindenki a maga képét teszi fel, az a szopás.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.10.20. 15:00:43

@sztrelnyikov:
Te, kispofam? Tudom, hogy ki rejtozik a nikk mogott! Fuggetlenitett parttitkar voltal a Hazai Fesusfonoban es te vettel eloszor a toltott kaposztabol az uzemi etkezdeben! Ennyit a hitelessegedrol!

lehet más a handa-banda 2011.10.20. 15:04:22

Megcsapta az orrom az áporodott inkubátorszag Dorottya nyűglődését nézve. Ezzel a produkcióval gyanítom nem volna könnyű az áhított szabad világban megélni. De próbálja meg, sok sikert kívánok neki!

Sajna egyelőre nem megoldott hogy az egész világ olyan szellemi inkubátor legyen mint amilyen a CEU. Ahhoz előbb meg kéne oldani, hogy az állam vállaljon felelősséget mindenkinek a jólétéért, ugyanakkor vonuljon ki a közügyekből, nem igaz kedves inkubátorlakók?

Úgyhogy marad a nyafogás az ismerős belvárosi hanghordozással, amihez tolmács kell már a Nagykörúton kívül

Bell & Sebastian 2011.10.20. 15:08:54

@Kandeláber: Hozhatna teát, ha arra jár, az enyém elfogyott. :)

@bbjnick: Erről csak az jut az eszembe, hogy csak egyszer tehettem -nem színjózanon- egy jó szándékú, ám félreérthető megjegyzést a házigazdám családtagjára és cseppet sem csodálkoztam, amikor kipenderített az ajtón.

Szerencsémre, rég elfelejtette. Csak nekem nem sikerült. Ezeknek meg igen.

Kandeláber 2011.10.20. 15:09:26

Ez a klip nagyon nyafi az Exploited "Fuck The System" c. számához képest. Igaz, Wattie soha nem járt a CEU-ra.

zerge gorilla 2011.10.20. 15:12:58

@Bell & Sebastian: Kérlek, fejtsd ki bővebben!

"Nálatok is nagy fajgyalázás lehetett, ahogy elnézem."
Ki az a "nálatok"? Mit értesz "fajgyalázás" alatt? Mi az, amit "elnézel"?

"Merthogy itt mindenki a maga képét teszi fel, az a szopás."
Mindenki biztosan nem, hiszen többen vannak fent kép nélkül, bbjnick (akire céloztam) pedig szerintem egy csimpánz negatív képét tette fel (ebben lehet, hogy tévedek), és szerintem a Te avatarod sem téged ábrázol (lehet, hogy ebben is tévedek). De akár így, akár úgy hol van itt "szopás"?

Köszönöm előre is!

tevevanegypupu 2011.10.20. 15:18:42

@Doomhammer:

Csak nem birjak titokban tartani.

ÁrPi 2011.10.20. 15:34:19

@Doomhammer:

Jó... :) -azt kell mondjam- tündérien kedves vagy sztrelnyikovval! :-)

2011.10.20. 15:42:27

@bbjnick: Hát milyen arcok vannak rajta? Szingalézek? Nekem kifejezetten úgy tűnnek, hogy magyarul beszélnek, igaz, ehhez tényleg be kell kapcsolni a hangot.

De igazad van, lehet, hogy ezek az ármányos külföldiek ilyen jól megtanultak magyarul, hogy téged átejtsenek. Felháborító.

Kosinva 2011.10.20. 15:43:03

Tényleg helyes csaj, bár a rövid hajú lányok nem igazán jönnek be. :)
De nem szép, hogy demagóg a videóval operálnak, bár szerintem nagyon tudják, hogy a fiatalok apatikusak a politikával kapcsolatban és nem tetszik nekik a rendszer (a fiataloknak semmi se tetszik), de nem reális, hogy ezt így meglehetne változtatni (mármint a rendszert): egy facebook csoport vagy egy tüntetés nem hoz automata változást, ahogy egy fecske se csinál nyarat.
Tessék fiatalok előlépni az árnyékból belülről megváltoztatni a rendszert, ha nem tetszik! Lépjetek be egy pártba vagy csináljatok egyet! Aki elfordul a politikától az ne mondja, hogy nem tetszik a rendszer, mert nem sok köze van hozzá.

Professor Chaos 2011.10.20. 15:55:12

Ez egy értékelhetetlen cikk. Az egy dolog, ha a cikk írója nem szimpatizál egy fővárosi liberális mozgalommal, de még jobboldaliak is egyetértenek a mondanivaló egy részével. Itt 20, vagy talán már 100 éve csak hozzá nem értő haszonleső, elvtelen poltikusok cserélgetik egymást.
Az aktuális csapatnak csak víziói vannak a világról és a jövőről, tetteik másfelé vezetnek.
Az előző csapat pillanatnyi politikai céljaiért vitte majdnem anyagi és erkölcsi csődbe az országot.
Igen, a 40 alatti generáció reményvesztett, és el akarnak innen menni, nem csak a pesti bölcsészek, hanem a tehetséges, szorgalmas fitatalok, akik ha tehetnék itt boldogulnának, de nem hagyják őket.
És nem, nem kelet európa szegény, a Visegrádi nyégyekből utolsók vagyunk, ezért nálunk van elrontva valami.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.20. 16:00:03

irritáló kiscsaj,

a végén ki az a homoszexuális korcs (félcigány)?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.20. 16:02:55

0:33-nál még felhívnám a figyelmet a hűdelaza, nagyon buta, nagyon megmondó, a politikához is értő legjobb színésznőnkre.

még a kiscsajnál is irritálóbb, de a fapofájú, töröttnyakú félcigányt nem veri

amargo · http://gszobi.blogspot.com 2011.10.20. 16:08:36

Az a baj a bejegyzéssel, hogy valakinek volt egy véleménye és azt nem cáfolta a szerző, hanem izomból elkezdte döngölni, mert más a véleménye. Ez bizony fideszes szokás. A szerző semmivel nem jobb, mint a klipben szereplő.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.20. 16:12:15

@Grigorij Pantyelejevics: így van! még több ilyen posztot szeretnénk, én is falramászok ezektől az izéktől

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.20. 16:20:53

@ern0: hát ja, nem hinném hogy gondja lenne a fiúkkal, de ha igen, ezt akkor is kulturálatlan leírni, és ezen nem segít az infernális szó használata sem.

Vén Csataló 2011.10.20. 16:23:30

Az a legszebb, hogy a Facebookon a Zeitgeist mozgalom posztolta Dórikát nekem.

Alig van pocsék stichje (gyk. bűze) a dolognak, hogy ugyanazok az SZDSZ-es libsik néznek vissza rám Dórika szociálisan érzékeny videójából, akik pont azt az SZDSZ-t támogatták itt, amelyik éppen annak végtelenül kapzsi, neoliberális, globalista gazdaságpolitikának volt a legfőbb hazai támogatója, ami ellen az egész Zeitgeist indult.

Remélem legközelebb Kóka pajtás is megjelenik egy snitt erejéig, hogy sajnálkozzon, hogy mér' mindig a legszegényebbeknek kell visszafizetni azt a pénzt, amit ő és a hozzá hasonlók kimarkoltak maguknak a költségvetésből.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.20. 16:23:33

@TG69: igen, amikor ugyanez a csoport arról értekezett, hogy aki nem szereti a melegeket, az b*szodjon meg, az is milyen ároktemető, békés pillanat volt.

de mégha igazad is lenne, akkor is irritáló a kiscsaj és a felsorolt egyének is

nénike · http://mandiner.hu 2011.10.20. 16:23:51

A videóba berakott ef. Zámbó Öcsi ebben a videóban épp a hűvös távolságtartást ajánl tömegbe kerülés esetén: ne azonosítsd magad se érzéssel, se nézettel, se személlyel. Őrizd meg tömegiszonyodat!

www.youtube.com/watch?v=A_wSdCHc4ZY

TG69 2011.10.20. 16:54:46

@tesz-vesz: Nem hiszem hogy azt mondták szeretni KELL őket :).

Péter Bakonyi 2011.10.20. 16:57:07

Nem tetszik a rendszer?!?!? "El lehet menni Magyarországról!" GyF:

www.youtube.com/watch?v=IzM8pRRy1Qc

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.10.20. 17:15:50

Én már réges-rég sejtem (és pár hete posztban is megírtam), hogy a különböző politikai "oldalak" törzs- és holdudvarállományának hatalmas többsége tulajdonképpen a másik oldal beépített ügynöke. Ezt mindenkiről feltételezhetjük, aki a megnyilvánulásaival egyenesen taszítja a közönséget az elvileg (de valójában nem!) saját oldalától - máskülönben annyi prominens embert kellene hülyének vélnünk, hogy az már lehetetlen. (Vagy nem? :))

Vagyis ez a lány minden bizonnyal fideszes ügynök. ;) A Fideszben persze a balliberális ügynökök nyüzsöghetnek, sorolhatnánk. :)

Tessék, itt a bizonyíték:

hartland.blog.hu/2011/09/05/egy_rejtelyes_dokumentum

(Elnézést az önreklámért és azoktól, akik már olvasták, de nem tehetek róla, hogy ez még mindig aktuális, és hogy valószínűleg még évekig aktuális lesz.)

Bell & Sebastian 2011.10.20. 17:18:31

@iii: Hogy is mondjam, olyan mikiegér -képű mind, zord időben beveszik magukat a spájzba.

Bell & Sebastian 2011.10.20. 17:24:50

@Holger Hartland: Beszéltesd HaKohent, a Konzin nagyon koherensen véleményezett, messze kilóg a mezőnyből, bírom. :)

seamus gonzalez 2011.10.20. 17:27:32

Kedves Robin!

Dorottya bizonyára hálás építő jellegű javaslataidért és nem kizárt, hogy köszönetet is mond majd neked értük.
Én a magam részéről arra hívnám fel a figyelmedet, hogy igen sokan vagyunk akik az érvényesüléshez vezető utat nem a Fidesz (vagy bárki más) seggjáratain keresztül kívánjuk bejárni, még ha ez a tisztelt Mandiner kollektíva számára nyilván elképzelhetetlenül is hangzik.
Azért köszönjük hogy láthatóan komolyan veszitek ezt a "nevetséges facebookos hipsterkedést", és egyfajta ingyenreklámot is biztosítotok neki.

2011.10.20. 17:32:05

@Kosinva: Hol lájkolhatom ezt? :)

OmegaMale 2011.10.20. 17:42:42

@amargo: igen, elég sórjás lett a poszt... én a vidit nem láttam, de azt tudom, hogy olyanokkal nem állok le vitázni, akiért ránézésre is évvel ezelőtt még este tízkor apuci ment a tinidiszkó elé hazakísérni Őt... XD

Mondjuk, ha belegondolok, hogy mennyi mocskot kell nekik végignézni, hogy a keretesbe nap mint nap ki tudjanak tenni épp annyi hulladékot (pl. Galamus, Amerikai Népszava stb.), ami a vérnyomást még épp az eü. határ teteje alá emelje, nekik az már biztos ártalmas dózis... Nem kis türelem kell a baloldali szabadságvágy tolerálására, pláne, ha nap mint nap a véres diktatúráról kell olvasni.

Szóval ezt a posztot én amolyan faszkivan-jellegű nyomásszabályzásként kezelem :D.

gordiusz 2011.10.20. 17:45:39

nemteccik, nemteccik.
ha tudnak jobbat, akkor szóljanak.

OmegaMale 2011.10.20. 17:48:20

@seamus gonzalez: Ne haragudj, hogy belevau.

Ha nem beszélünk róla, akkor az a lemez megy, hogy 'mert a jobboldali lakálymédia szerint ez meg se történt'.
Ha beszélünk róla, akkor meg az, hogy 'mi köze hozzá a jobboldali lakálymédiának hogy mit csinálunk'.

reyRodriguez 2011.10.20. 17:48:59

Halló Robin!
Londonban nincs is Penny Market! Halló!
egyébként mélységesen egyetértek, és egyáltalán nem értek egyet veletek, de úgy gondolom egy kommentél többet nem ér az nekem hogy Robin vagy Dóri produktumát kirizáljam...

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.10.20. 17:56:29

@Bell & Sebastian: Hogy beszéltessem? Válaszoljak a kommentjeire? Annyi időm nincs. Vagy írjak róla paródiát? Az megrendelésre nem megy, alkalom és ihlet kell hozzá. :)

Vlagyimir Iljics 2011.10.20. 17:57:44

Gyönyörű ez a lány. A rendszer tetszik vagy nem tetszik, de nekem ő nagyon tetszik....

OmegaMale 2011.10.20. 17:59:42

@Vad_Alma: Beleolvastam a posztodba, több dologban látjuk hasonlóan a dolgokat... :D

seamus gonzalez 2011.10.20. 18:03:53

@OmegaMale:
Kérlek, semmi gond azzal a részével hogy írtatok róla. De ez volna a híres értékelvű konzervativizmus, hogy ilyen stílusban leoltjuk a nekünk nem tetsző tüntetést??
Talán egy interjú Dorottyával vagy más szervezőkkel ha már mindenáron...

MoxNox 2011.10.20. 18:06:22

Összefoglalva tehát a cikket, mondanivaló nem nagyon akad, így marad a legalja mocskolódás és az igénytelen személyeskedés :(

Innentől kezdve már a videó megtekintése előtt is tudni lehet, hogy jó helyen tapogatóznak vele...

öregmogyi 2011.10.20. 18:16:24

előbb-utóbb minden feminista rövid hajú lesz? Pedig régen még kinézett valahogy ez a Dórika... medwe.blog.hu/2010/04/08/vacpaor

(bár okosabb akkor sem volt)
Az ilyen megmozdulások csak megnyugtatják a nemzeti oldalt, hisz élőben láthatjuk ahogy zsugorodik szadesz tábor :-) -és bizony jó érzés, hogy már a fiatalok zöme is ódzkodik tőlük.
Amúgy ha a magyaroknak tényleg nem tetszik valami, akkor az utcára mennek maguktól is, nem kell ilyen reklámkampány hozzá.

TitokJolán 2011.10.20. 18:42:00

Hát én végignéztem ezt a videót hátha kiderül, hogy mi az óhajuk-bajuk ezeknek a rendkívül szimpatikus fiataloknak.

A végén azért csak kiböki a macskarcú legény hogy aszongya: "tök szar a bosszú".

Szóval a dalocska elején még Dórika nyafizza azt ,hogy " nem tetszik hogy itt senki sem felelős semmiért", majd a végén a Macskarc egyenlőséget tesz a felelősségrevonás és a bosszúállás között.

Pont úgy ahogy az SZDSZ-től megszoktuk.

TitokJolán 2011.10.20. 18:45:09

Egyébként a videó egy újabb nagyon súlyos érv a Fidesz mellett.

Manyi Béci 2011.10.20. 18:46:21

Robinka,

Sok szeretettel küldöm, és várom kritikai észrevételeit:

www.youtube.com/watch?v=GFo3stOALwM&feature=autoplay&list=PLBC278E25F34854FC&lf=results_video&index=77&playnext=2

Aztán a kritikájában vigyázzon a szexuális utalásokkal ennél a videónál, mer' ezek még feljelentik magát, a Pataki Atila még szájon is vághatja, durva embernek mondják, tudja.

kM 2011.10.20. 19:03:59

Egyetlen dolog: a videó szövege nem a rendszer bűneit sorolja, hanem a szerzők belső, sok esetben meglehetősen indokolatlan félelmeit tárja elénk.

Politikai, de inkább marketingkommunikációs alaptézis: soha ne keverd össze a saját vágyaidat és érzéseidet a célcsoport vélt vágyaival vagy érzéseivel.

Másrészt milyen elnyomó rendszer az, ahol HD-minőségű zenevideót lehet forgatni arról, hogy ez a rendszer egy szörnyű diktatúra?

Ez árnyékboksz. Önhadakozás a szerzők saját félelmeivel. Indirekt vágy egy fehéroroszországi keményvonalas, rabláncos, ellenzékieket verető, bebörtönző, újságírókat ölő diktartúrára.

Nos, ilyen itt nem lesz. Kár erről álmodozni.

Viszont szociálpszichológiai, szociológiai és kommunikációtudományi MTA-címet érne annak lekutatása, hogyan létezhet ennyi párhuzamos valóság egyszerre, egymás mellett Magyarországon. Ez sokkal több, mint az interpretációk háborúja, ez a különböző valóságok szabályszerű csatája.

Mert ha most, 2011-ben ez egy bűnös rendszer amitől félni kell, akkor milyen volt az a rendszer, ahol összeverték az embereket az utcán, ahol ténylegesen korlátozták a gyülekezési jogot?

Ha ez bűnös, akkor milyen volt az a rendszer, ahol a konspiráció a legmagasabb körökben folyt és újságírókat, politikusokat, felháborodott embereket hallgattak le és vegzáltak sokáig?

Ha ez bűnös, akkor milyen rendszer volt az, ahol egykori kapcsolatok tucatszám ölhették a cigányokat a faluvégeken?

Az a jelenet pedig, ahol a csajszi bemutatja a középső ujját, majd kifújja magát, mint aki túl van egy igen kemény dolgon, na az külön EPIC és LOL, egyszerre: akkorát lázadtam bazmeg a renccer ellen, hogy teljesen kimelegedtem belé, a szemem meg kifordult a négy sarkából.

Ez a dápteppel és igen rossz - a rendes, kimunkált magyarországi hiphopot totál alulmúló - reppel ez a videó külön lábjegyzet lesz majd. Valahol.

seamus gonzalez 2011.10.20. 19:11:30

@Manyi Béci:
Ezt őszintén köszönöm, cúnya liberálglobalista szóval élve priceless :DDD

Viktus 2011.10.20. 19:28:16

Csak mellékesen érdekelne robin masters miből él ... ő is v.mi orbanviktor.hu szerkesztő? :P vagy hülyére dolgozta magát a piacképes végzettségével, mint Lázár János úr?

Viktus 2011.10.20. 19:29:15

A hippi csaj pedig ténylegesen idegesítő ... na meg 2006-ban hol volt?

politicus · http://mandiner.blog.hu 2011.10.20. 19:29:22

@Manyi Béci: Jó volt újra meghallgatni. :) Jó nem egy Magyarország, Magyarország, gyere bátran Magyarország, az igaz. :)

Walter Melone (törölt) 2011.10.20. 19:30:13

Köszi kedves "őszinte híved Robin".

Egyre nagyobb kedvem van kimenni tüntetni. Eddig még hezitáltam, de te megadtad a végső lökést. Utolsó csepp voltál a hócipőmben.

+1 fő.

Leonard Zelig 2011.10.20. 19:33:40

Robin Masters, azért jó konzervatív módon csak kiverted rá, nem? Igazam van? Nem? Na ugye, hét!

Leonard Zelig 2011.10.20. 19:35:07

Mondom, hogy igazam van. Például most, nyolc!

Linkas 2011.10.20. 19:47:46

A klipp és a dal vacak, a blog dettó. Ettől függetlenül szemét ez az egész kormány. Kivettek a zsebünkből kb 17000 forintot havonta, most meg ágyaznak az ingatlanadónak is.Nehogy maradjon valamim a csupasz seggemen kívűl.

TetraB 2011.10.20. 19:50:23

na ide se gyüvök többet olvasni, mandinernek úgy látszik tetszik még.

Viktus 2011.10.20. 19:53:26

"Az Országvédelmi Költségvetésben - egyes állításokkal ellentétben - döntően a kiadásoldali intézkedések szerepelnek - fogalmaz az NGM közleménye. Ugyanakkor a jegybank elemzéséből - és a 2012-es költségvetés tervezetéből - az derül ki, hogy a kormány jövőre döntően bevételnövelő kiigazítást hajt végre. Mint a jegybank elemzése írja, a kormány jövőre GDP-arányosan 1,5 százalékponttal (körülbelül 430 milliárd forinttal) emelné a költségvetés bevételeit, és mindössze 0,7 százalékponttal (mintegy 200 milliárddal) csökkentené a kiadásokat, a kamatkiadásokon pedig 0,1 százalékpontos megtakarítást tervez. Ennek alapján nem világos, miért állítja az NGM, hogy kiadásoldali kiigazítást hajt végre jövőre a kormány, de a minisztérium további magyarázatot nem fűz ehhez."

Ez nem tetszik, de kinek tetszik a fizetett híveken kívül? :D

Mike36 2011.10.20. 20:06:54

Gratulálok Robin, ügyesen járatod le magad így ország-világ előtt
Ha főnököd lennék, most basználak ki. De úgy, hogy utánad is nyúlnék. Aztán nézném, ahogy éled szuper kis életedet megszivatott szegényként.

ikarus 2011.10.20. 20:10:35

Kedves robin masters!

Én pedig a következő napokra soksok randit kívánok neked angol menyasszonyoddal, missz kézivel....

Lesből Támadó Szárítókötél 2011.10.20. 20:12:22

Nosza, a Magyar Hírlap gyakornokát kölcsönadták Mandineréknek?

Mike36 2011.10.20. 20:16:22

ezzel együtt a számocska elég nyomi
de ettől még magától elájult közgazdász Robin egy bugris

bucbuc 2011.10.20. 20:19:34

@Mike36: Mindegy hogy ő bugris-e, az nem mindegy, hogy ez a kurvinyek miért csinálja ezt. Évszázados hagyománya van annak nálunk, hogy ha vmi nem tetszik rohanunk lejáratni az országot.

Jól körülhatárolható csoportosulás teszi csak ezt.

szakállasbácsi 2011.10.20. 20:24:41

Szerintem klip remek, többször megnéztem, értem, amiről szól, mert néha beszélgetek a srácommal, aki egyidős. Nem tetszik nekem sem egy olyan rendszer, ahol a white trash politikai támogatással ilyen blogot írhat, ahol az a legjobb apai tanácsom, hogy: EL INNEN!
Sajna, ez van fiúk.

Mike36 2011.10.20. 20:25:31

@bucbuc: azzal hogy a "kurvinyek" elnyekereg egy ilyen rétegdalt, ami kb senkit sem érdekel, ezzel lejáratja az országot?

azért te sem vagy teljesen ép

fantáziapanaszlakat 2011.10.20. 20:25:58

ez a poszt arra emlékeztet, amikor kiakadok a "Hiperkarma- Csak az kiabál, aki fél" refrénjén.
nincs igaza, az ordibálás kitűnő légzőgyakorlat.

Mike36 2011.10.20. 20:26:44

de értem én, ha kernemzetiek szaladnak, akkor az nemzetmentés ha a bolsik akkor lejáratás

okos ember vagy te, bucbuc

szempontpuska 2011.10.20. 20:33:49

Tehetetlen düh és gyűlölet.
Szép és éles kontraszt mindazzal, ami a klipben van

(jó kis reklámot csaptatok nekik :-P)

Virág et. 2011.10.20. 20:57:25

@Mike36: Ország = Fidesz-kormány. Nem tudtad?

kvasztics47 2011.10.20. 20:58:50

Az erkölcsi hulla!
Hogyan szerezte meg Orbán a teljhatalmat?
1. Nem ismerte el, 2002.ben sem és 2006-ban sem a vereséget. Nem fogadta el a demokratikus választási rendszert. Ez ellen használta föl a titokban megszerzett jelentős gazdasági hatalmat. Miközben Medgyesit bankárkormányozta, Gyurcsányt oligarházta.
2. A jelentős parlamenti erőt, amivel rendelkezett, arra használta, hogy megakadályozza a szoci kormányokat a gazdasági kiigazítások megvalósításában. Csak olyan törvényt nem kritizált ami kiadásnövekedéssel járt. A többit viszont a leg alpáribb módon a leg mocskosabb hazugságokkal ócsárolta a Zembereket ellene uszította, ha ettől sem riadt vissza a kormány akkor népszavazást kezdeményezett.
3. Lejáratta a politikát és a politikusokat. Aki a jobboldalról nem állt mellé, azt ellehetetlenítette. A Baloldali és liberális politikusokat gátlástalanul becsmérelte, hazug módon a Zemberek ellenségének állította be, a minimális tiszteletet is megvonta tőlük. (még azt is sikerült elérnie, hogy Gyurcsányt és Bajnait is harácsolónak állítsa be, akik a Miniszterelnöki munkájukért egy forintot sem vettek föl.
4. Mind ezeket a mértékadó értelmiségiek jelentős része érzéketlenül, kajánul nézte.

A Zorbán kormány pedig, ha nem akarja saját méretes baklövéseit (hazugságait) elismerni, kénytelen lesz még nagyobbat mondani,(hazudni) még kiszámíthatatlanabbá válni, még több dolgot saját hatáskörbe vonni (ellopni). Az új szakzsargonnal (hazugsággal) élve: „tovább gyorsítani az ország újjáépítését.”

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.10.20. 21:02:28

@tevevanegypupu:
Nincs szánalmasabb egy lebukott ötödik hadoszlopnál. Nyilván kripto-SZDSZ-esek ezek a mandineresek.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/2011/06/taktikazas.html

Vajon mennyit kaphattak?

kvasztics47 2011.10.20. 21:06:44

@mavo:
a fidesz is azzal nyert, hogy letette a megoldást az asztalra. :)

Te egy barom állat vagy! Ennyi!

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2011.10.20. 21:09:41

@szakállasbácsi: Ezzel a fizimiskával mi is pont ezt tanácsolnánk a bácsinak, még felismerik, aztán baj lehet a vége.

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2011.10.20. 21:13:21

@pierre bayle: Nyugi, van sokkal haszontalanabb tudomány, pl. amit (feltételezésem szerint) Dórika is tanulhatott, pl . a "gender studies" ami nálam a top linkség kategória győztese (sőt, ostobaság is)

kvasztics47 2011.10.20. 21:21:28

@bucbuc: "Jól körülhatárolható csoportosulás teszi csak ezt. "
Te hol élsz, ha arra gomdolsz, hogy a szaros 10 Millió "magorból" néhány ezer szavára figyel a világ? Innen nem a kétségbe esettek járatják le az országot és közvetítik a viág felé a Zorbán banda tetteit, hanem a világ gondolkodó, figyelő emberei észlelték , hogy mit művel ez a galád banda.
Az ilyen, úgmond, tárgyilagos hülye barmok, mint te, próbálják szalonképesé teni ennek az Orbán, gengszter bandának a működését.

kvasztics47 2011.10.20. 21:31:28

@kM: "Mert ha most, 2011-ben ez egy bűnös rendszer amitől félni kell, akkor milyen volt az a rendszer, ahol összeverték az embereket az utcán, ahol ténylegesen korlátozták a gyülekezési jogot?"

Te túlságosan korlátozott vagy szellemileg. Nincs történelmi tapasztalatod, csak nyomod a süket dumát amit beléd tápláltak.

Ha föl tudnád fogni, hogy mit jelent a szabadság, amiben most élhetnénk, aninek a csaíráit most tapossa el a Zorbán, akkor volna mit megbeszélni.

Linkas 2011.10.20. 21:35:49

Mondjuk az érdekelne, hogy a kedves blog író vajon milyen, rendkívűl piacképes, szakon végezte el az egyetemet? Ha már így ócsárolja látatlanban ezt a kislányt.

tevevanegypupu 2011.10.20. 21:35:59

@Doomhammer:

"Akkor pedig kezdődjön mégis az ontológiai kivégzésük"

De izibe.((-:

tevevanegypupu 2011.10.20. 21:35:59

@Doomhammer:

"Akkor pedig kezdődjön mégis az ontológiai kivégzésük"

De izibe.((-:

kvasztics47 2011.10.20. 21:41:52

@TitokJolán: "Pont úgy ahogy az SZDSZ-től megszoktuk. "
Jolika te tényleg nagy ész vagy. Ha valamit nem éretesz azonnal az SZDSZ jut az eszedbe. Valószínű, soha nem értetted, hogy mit akar az SZDSZ az emberi jogokkal, a nők egyenjogúságával, az EU-val, a szólás szabadsággal, a tanítás megújításával, a jogegyenlőséggel, stb..
E miatta a magyar mentalitás miatt mondja a bölcs családapa, hogy menj gyerek nyugatra (amíg szabad a határ) mer itt fű nem nő még 100 évig.

Virág et. 2011.10.20. 21:42:59

Ennek a kétharmados kurzusnak az egyetlen előnye, hogy végre kitermeli nálunk is az egészséges liberális fiatalokat. Akik nem úgy liberálisak, mint az SZDSZ, hanem úgy, ahogy az nyugaton természetes. Mert az a természetes, ha egy tízen-huszonéves szabadon akar élni és nem szeretné, ha beleszólnának az életébe. Nálunk eddig - gondolom a baloldali kormányok miatt - ennek az ellenkezője volt a helyzet. A mieink katonásdit szerettek játszani, meg úgy lázadtak, hogy turulmintás bocskaiban mentek hittanórára. Ebből lett pl. a mandiner is.

Churchillt lehetne most idézni az életkorról meg a konzervativizmusról.

kvasztics47 2011.10.20. 21:45:53

@Viktus: na meg 2006-ban hol volt?

Te barom állat, hát ott volt rendszám nélkül a csürhe között.

mehr luft 2011.10.20. 21:53:45

Kedves robin masters!
Remélem olvasod soraimat.
Gond nélkül lehetne bólogatni az írásodra, ha ez nem a magát komolyan vevő - vagy legalábbis made them believe, hogy komolyan vehető - mandineren tetted volna. Azonban mivel úgy és ott történt, ahogy és ahol történt, azt kell mondjam, hogy ez proli(-, de azt is mondhatnám kommentelő-)tempó.
Csak remélni merem, hogy a kezdeti büszkeséget és elégedettséget követően, némi szégyenérzet és megbánás ellensúlyozta a talmi eufóriát.
Bár most talán az jár a fejedben, hogy én itt csak mókázok/om, bolondozok/om, viccelek/em, el kell kesserítselek; nem.

Ezt meglett ember visszavenné az ablakból.

Talán mostanra ezt már te is belátod. Talán nem. Nem is számít annyira.

Prakt! 2011.10.20. 21:53:50

Sziasztok!

Én sosem féltem Magyarországon politikától megélhetéstől, attól hogy kicsinálnak. Lehet hogy azért mert fiatal vagyok és naiv.
Tudomásul kell venni, hogy bizonyos diplomák tényleg szart sem érnek. Én gépészként végeztem még az öt éves rendszerben. Első napon a gólyatáborban a Seniorom a következőt mondta:
"Amíg a többi szakokon a diákok óra után sörözni/focizni mennek, te házit fogsz írni. Amíg ők mennen bulizni, te még mindig rajzolni fogsz. Amikor neked már jól fizető állásod lesz, akkor ők a fizetésed töredékéért fognak elmenni szakmán kívül dolgozni"

Én keményen végigtanultam 5 évet azért, hogy ne legyen problémám a munkakereséssel.
Én is ki szeretnék majd menni külföldre dolgozni SZAKMÁMBA! De ennek semmi köze nincs a politikához, csak a személyes ambíciómhoz.

Üdv
Prakt

kvasztics47 2011.10.20. 21:55:21

@OmegaMale: "Szóval ezt a posztot én amolyan faszkivan-jellegű nyomásszabályzásként kezelem"
Érdekes, hogy az ilyen szűkagyúak mint te, még képesek érdellődést mutatni a valós kritika iránt.
Persze aztán megbánják, mert valahol megérinti őket. Pedig tök elkötelezettek vagytok az értelmetlen "csak a magyar" iránt amit a hazug, gazember, gengszter (benneteket is átverő) a Zorbán jelent.

kvasztics47 2011.10.20. 22:03:27

@Prakt!: "Én is ki szeretnék majd menni külföldre dolgozni SZAKMÁMBA! De ennek semmi köze nincs a politikához, csak a személyes ambíciómhoz."

Ha nincs köze a politikához, akko, mé külföldön akarsz boldogulni? Nem szereted a hazádat?
Vagy talán kilátástalannak véled a jövődet kis hazádban ahol a nyel oly gyönyörű? (Cak sajnos egyetlen jogszabályt sem lehet megfogalmazni egyértelműen vele.)
Nem azt érzem a kommentedből, hogy úgy gondolnád, hogy tulajdonképen Európa a hazánk és "külfökdön" is otthon vagy.

kvasztics47 2011.10.20. 22:11:12

@Vén Csataló: "azt a pénzt, amit ő és a hozzá hasonlók kimarkoltak maguknak a költségvetésből. "
Te hol élsz? Még nem vetted észre, hogy sokkal nagyobb gazemberek viszik a prímet? Ők nem a piacról élnek, henem az adónkból! Simicska?
Neked hiába írnám te barom állat, hogy mitől döglik a légy. Te akkor is inkább imádkozni mennél, nehogy valami a lelkeden száradjon.

Szűrés

piezo 2011.10.20. 22:26:18

"na meg 2006-ban hol volt? "

Feltehetőleg a nimander szerzőinél és törzsközönségénél jobb társaságban. De ez miért kérdés? Tán csak nem lett viszonyítási alap a parlament körülszarása?

jan 2011.10.20. 22:32:46

Nagyon félreérti, aki azt hiszi, hogy ez a klip a Fidesz-kormányról szól.

Dorottya Madridban, Párizsban, Londonban, New Yorkban pont ugyanezt reppelné.

becketman · http://putritours.blog.hu 2011.10.20. 22:34:57

Kedves (khm...) robin masters,

gratulálok, igazán keményen és férfiasan helyreraktad ezt a nevét és arcát vállaló kislányt. Szerintem még hasba is kellene rugdosnod, csak hogy tudja, hol a helye...
Csak keményen, férfiasan, csak így tovább!

Vad_Alma · http://hatodikelem.blog.hu/ 2011.10.20. 23:00:41

@kvasztics47: tökéletesen megértjük az szdsz-t és jogutódjait. pénzt akarnak, sokat. magasról szarnak az egyenjogúságra, kb úgy kezelik mint orwell állatfarmja.

clegane 2011.10.20. 23:03:42

ez most mi a fene?
láttam már néha értelmes írást ezen a siteon, de ez most így mégis mi a jó fene és miért gondolta kicsoda közlésre érdemesnek?
á, inkább nem is ragozom, teljesen fölösleges.
ennek így semmi értelme.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.20. 23:13:48

@Vad_Alma:

élek-halok a valódi ballerdroid-jobberdroid deathmatchekért, vágjatok már bele kicsit intenzívebben, mert így uncsi. :(

szakállasbácsi 2011.10.20. 23:18:17

@Karmadealer: Lyaly de meg vagyok most ilyedve. Nem kell félni tőlem, barátocskám. Magadtól, a saját fantáziátlan, segédmunkás világodtól, na, attól kell rettegni.

tábormegsemmisítő 2011.10.20. 23:20:22

Én aszondom tüntessenek, addig legalább nem drogoznak. Csak kétlem hogy ki fogják bírni olyan sokáig. Ha jót akar tenni velük a rendőrség, nyomja tele fűvel a könnygázpatronokat, aztán ők maguk fogják kérni a bevetését

majomkutya 2011.10.21. 00:04:46

Valóban idegesítő a csaj.
Ráadásul ahogy végignéztem a videót, apám...
ennyi torz és/vagy fura alakot még nem láttam egy helyen.
Valójában egyiket sem szeretném ismerni. Félek, h rosszat fogok az éjjel álmodni.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2011.10.21. 05:44:07

A csaj tetszik.
A szöveg tetszik, de nem értek vele egyet.
A klip tetszik.
A kopasz nem tetszik.
A hosszú hajú faszi falun elmegy (városon meg nem nézik).

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 06:22:46

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @iii: @TG69: @Bell & Sebastian: @mavo: @pcmci: @VI. Béla: @zerge gorilla: és akit illet!

Ha, tegyük fel, az USÁ-ban forgat valaki egy protest klipet,nyilvánvaló volna számára, hogy az ott élő fő rasszokat megjelenítse benne; sőt, ha az igényesség (leg:-))minimuma jellemzi az alkotót, akkor aggályosan figyelne arra, hogy ne csak wasp-pofák, digó-pofák, bibsi-pofák, ír-pofák, hanem feka, sárga, latin, közel-keleti és indián karakterből is többféle látható legyen abban a klipben.

Ebben a nemteccikarendszer-klipben a szétivott-szétszítt-szétbuzult zombiburák kivételével jóformán csak újlipóciai és életlenül fényképezett cigánybúrák jelennek meg. Láttatok ti ebben egy kis vagy nagykun, délalföldi vagy hajdú karaktert? Vagy akár egy tirpák vagy ruszin arcot? Jellegzetes nyugat-dunántúlit?

Ez a klip így egy-másfél millió embernek szól. Mi van a többi nyolc és akárhánytized millióval? Ők nem számítanak?

ü
bbjnick

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2011.10.21. 07:11:39

@bbjnick:

"a szétivott-szétszítt-szétbuzult zombiburák kivételével jóformán csak újlipóciai és életlenül fényképezett cigánybúrák jelennek meg"

Somamagésa melyik kategória?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 07:29:38

@Talon Karrde:

Spitzer Gyöngyi? Szerinted? Nézd, már ha számít a véleményem, azt ki merem jelenteni, hogy nem az a tipikus hajdúnánási (a népnyelvben csak: hányási:-)) parasztasszony.

ü
bbjnick

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 08:02:53

@bbjnick:

"Láttatok ti ebben egy kis vagy nagykun, délalföldi vagy hajdú karaktert?"

dolog, hogy nem tudom, a felsoroltak bármelyike mi a retkes fasztól lenne rasz, tehát az ámerikai analógiád úgy szar, ahogy van.

az viszont sokkal fontosabb tényező, hogy a te (szerencsére kihalóban levő) fajtádon kívül kevesen tudják geci nagy magabiztossággal egy nem nigger és nem ferdeszemű arcról megmondani, hogy milyen népséghez tartozik. mellesleg minket, legalább közelítőleg ép elméjű embereket ez kurvára nem is érdekel.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2011.10.21. 08:04:10

@bbjnick:
Nem, de a többi sem, amit felsoroltál.
Plusz, a faszi a végén, az eléggé magyarnak tűnik.
Gárdás ruhában is el tudnám képzelni.

pcmci 2011.10.21. 08:05:55

@bbjnick: ahelyett, hogy fosnád az arcodból a hülyeséget, először talán azt döntsd el, hogy mit akarsz mondani:
1, a videóban nem szerepel magyar
2, a videó nem minden magyarhoz szól
x, mindkettő

mert az első hozzászólásod az első ponthoz tartozik, a második inkább a másodikhoz, le le merem fogadni, hogy x-et fogod megjelölni... márpedig a háborgók, még ha az intelligenciaszinted nincs is olyan fokon, hogy ezt megértsd, azon horkantak fel, hogy érzel magadban elég erkölcsi és morális alapot ahhoz, hogy ránézésre dönts valaki nációja kérdésében.

Valandil 2011.10.21. 08:11:15

@kvasztics47: Mondjuk tapasztalatszerzés miatt?

(Amúgy gondolom Indexes ajánlást kapott ez a bejegyzés, mert soha nem látott droidok repültek rá a mandira csapatosan. Vagy csak faszbuk-forradalmat csináltak az "értelmiségiek". (Nem, a bölcsész nem az. A műszaki értelmiség számít csak annak, idézőjel nélkül.))

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 08:23:53

@mavo:

"dolog, hogy nem tudom, a felsoroltak bármelyike mi a retkes fasztól lenne rasz, tehát az ámerikai analógiád úgy szar, ahogy van." --- írod.

A digó és az ír különböző rassz-e vagy a koreai és a kínai különböző rassz-e? Rajtad kívül van-e, aki nem tudja őket megkülönböztetni?:-)

"az viszont sokkal fontosabb tényező, hogy a te (szerencsére kihalóban levő) fajtádon kívül kevesen tudják geci nagy magabiztossággal egy nem nigger és nem ferdeszemű arcról megmondani, hogy milyen népséghez tartozik. mellesleg minket, legalább közelítőleg ép elméjű embereket ez kurvára nem is érdekel." --- írod.

Hát, persze, bizonyára van olyan is, aki azt sem tudja, hogy az apja ki volt, de nem is érdekli:-)

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 08:32:02

@pcmci:

"márpedig a háborgók, még ha az intelligenciaszinted nincs is olyan fokon, hogy ezt megértsd, azon horkantak fel, hogy érzel magadban elég erkölcsi és morális alapot ahhoz, hogy ránézésre dönts valaki nációja kérdésében." --- írod.

Jajjj, te szerencsétlen! Tudod, a te mákszemnyi agyadban fészkelő kis világon kívül nincs olyan hely, ahol ne volna természetes, hogy pld. azt mondhassa az egyik szülő a másik szülőnek, hogy szép kis ír lánykád van vagy, hogy a fiad virtigli szlovák legényke:-)

Ha egy cigány mondaná azt egy másik cigánynak, hogy milyen szép cigányjány vagy te, azon is felháborodnál?

ü
bbjnick

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2011.10.21. 08:38:15

@bbjnick:
Páko azt mondaná rád, hogy kis rasszista kocsog.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 08:42:21

@Talon Karrde:

"Nem, de a többi sem, amit felsoroltál." --- írod.

Egy tipikus hajdú éppen úgy néz ki, mint egy tuipikus hajdú:-)

"Plusz, a faszi a végén, az eléggé magyarnak tűnik." --- írod.

A faszi a végén egy cigánysrác. Most nem jut eszembe a neve, de ő (ilyen) klasszikus repicigány (tudod: akikre büszkék vagyunk:-)).

"Gárdás ruhában is el tudnám képzelni." --- írod.

Miért, egy cigányt vagy egy lipóciait nem tudnál gárdaegyenruhában elképzelni? Én simán.

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 08:45:53

@Talon Karrde:

Mert Pákó mamája (vagy maga Pákó) nem tudja megkülönböztetni X. törzs tagjait arc alapján Y. törzs tagjaitól? Garantálom, jobban mint én a tirpákokat a bunyevácoktól:-)

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 08:47:05

@bbjnick:

egy tuipikus hajdú=egy tipikus hajdú

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2011.10.21. 08:48:18

@bbjnick:
Egyszerre válaszolok az előző két hozzászólásodra.
Szerintem a videó üzenetét (amivel nem értek egyet) nézve teljesen irreleváns, hogy milyen arcok szerepelnek benne.

mrgumby1 2011.10.21. 09:29:26

kedves robin!

jómagam jogot végeztem, 3 éves egész fasza szakmai gyakorlatom van, szakvizsga előtt állok, most elkezdtem nézdelődni új melót, te hát képzeld nincsen.

de tudom jogra mentem, azt még a zimányi linda is el tudja végezni. viszont az anno kossuth téren tüntető egyik legjobb barátom, aki villanykart + matek szakot végzett, phd.-s, nemzetközi szinten publikál, nem mellesleg jó megjelenésű, nem talál állást, mert eddig az egy hely ahova felvették volna, sokallta a 220 nettót. úgyhogy kimegy dél-kóreába egy ottani prof hívására.

nem mondom, hogy ez kizárólag a mostani vezetés hibája, de ez a lekezelő fingszag, ami árad belőled...

úgyhogy szopd ki az anyád, én inkább azt mondom.

betyár (törölt) 2011.10.21. 09:37:44

@tevevanegypupu:

és mit jelent az, hogy "kevés az eszkimó és kevés a fóka". na ennyire értik, amit énekelnek. :))

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.10.21. 09:42:36

@bbjnick:
"Ez a klip így egy-másfél millió embernek szól. Mi van a többi nyolc és akárhánytized millióval? "

Nekik ott van Vona Gabor.
hvg.hu/itthon/20111019_vona_gabor_ehseglazadas
"[Vona Gabor, dh] Megfogalmazása szerint másfél millió ember próbál nyolc és fél millió embert puskaporos hordóra ültetni, ami nem egyéb, mint hazardírozás."

fuhur 2011.10.21. 09:44:34

@bbjnick: Na megjöttek a nácik?

Üdvözlet, A te burád milyen okoska, te biztos magyar vagy. Írd már le hogyan lehet arcról eldönteni valakiről, hajdú, te faszparaszt.

fuhur 2011.10.21. 09:46:03

@Talon Karrde: Minden egészséges lelkű ember ezt mondaná rá. És még az olyan betegek is mint Pákó :-)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.21. 09:48:38

@bbjnick: Ha valaki pénzért baszik, az akkor is kurva, ha eltartja a kisujját és szalvétával fogja a faszt.

Aki újlipóciazik (ahelyett, hogy legalább böcsületesen egy egyeneset mocskoszsidózna), az...

Az meg, hogy nem is érted, mi a baj a kommenteddel, az betudható egyrészt a szellemet eltunyító, zsongítóan akolmeleg nemzeti budoár (mandiner) áporodott levegőjének, másrészt szocialista-keresztény-polgári-nemzeti-faszomtudjamilyen neveltetésed totális csődjének.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.21. 09:52:34

Kedves robin!

Kár, hogy ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló vagy.

papulimapuli 2011.10.21. 10:03:28

helló robin

lehetne igazi Magyar neved is

Kandeláber 2011.10.21. 10:07:04

A jelenlegi (és 21 év óta fennálló) rendszer, amelyet én egy múlt-múlt századi, manchesteri típusú, kizsákmányoló kapitalizmusként értékelek, nekem sem tetszik.
De a reppelő picsa, továbbá a klipben megjelenő sejtburjánzások sem tetszenek, úgyhogy semmi közöm hozzájuk, nehogy már ők mondják meg a frankót az én nevemben is.
Félreértések elkerülése végett, a 21 évvel ezelőtt bedőlt rendszer sem tetszett igazán, ezért kéretik mellőzni a komcsizást.

tevevanegypupu 2011.10.21. 10:25:14

@betyár:

Semmikeppen nem szabadott volna ezt a kis majmot felkerni erre a szereplesre, valoszinuleg nem is gondolta at, csak tetszett neki, hogy arra a negyedorara hires lehet. Vegigrugozhatott volna Kulka is, o amugyis nagyon szeret enekelni Ez a keves az eszkimo es keves a foka valami forradalmi gondolatujitas lehet, talan valami olyasmit jelent, hogy keves az olyan nagyonokosdemokratikushalado mint a klippben szereplok es keves az olyan hely jelenleg, ahol ok hatekonyan intezkedhetnenek? Kulonben nem kell olyan komolyan venni, buliztak egy jot, tuntiket is azert szerveznek, kis piknik pogacsaval meg flodnival.

tevevanegypupu 2011.10.21. 10:25:14

@betyár:

Semmikeppen nem szabadott volna ezt a kis majmot felkerni erre a szereplesre, valoszinuleg nem is gondolta at, csak tetszett neki, hogy arra a negyedorara hires lehet. Vegigrugozhatott volna Kulka is, o amugyis nagyon szeret enekelni Ez a keves az eszkimo es keves a foka valami forradalmi gondolatujitas lehet, talan valami olyasmit jelent, hogy keves az olyan nagyonokosdemokratikushalado mint a klippben szereplok es keves az olyan hely jelenleg, ahol ok hatekonyan intezkedhetnenek? Kulonben nem kell olyan komolyan venni, buliztak egy jot, tuntiket is azert szerveznek, kis piknik pogacsaval meg flodnival.

tevevanegypupu 2011.10.21. 10:25:14

@betyár:

Semmikeppen nem szabadott volna ezt a kis majmot felkerni erre a szereplesre, valoszinuleg nem is gondolta at, csak tetszett neki, hogy arra a negyedorara hires lehet. Vegigrugozhatott volna Kulka is, o amugyis nagyon szeret enekelni Ez a keves az eszkimo es keves a foka valami forradalmi gondolatujitas lehet, talan valami olyasmit jelent, hogy keves az olyan nagyonokosdemokratikushalado mint a klippben szereplok es keves az olyan hely jelenleg, ahol ok hatekonyan intezkedhetnenek? Kulonben nem kell olyan komolyan venni, buliztak egy jot, tuntiket is azert szerveznek, kis piknik pogacsaval meg flodnival.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 10:31:28

@Doomhammer:

"másfél millió ember próbál nyolc és fél millió embert puskaporos hordóra ültetni, ami nem egyéb, mint hazardírozás."

Akár Vona mondta, akár más, nagyon pontos helyzetleírás.

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 10:33:33

@fuhur:

"Írd már le hogyan lehet arcról eldönteni valakiről, hajdú, te faszparaszt." --- kérdezed.

Úgy, hogy úgy néz ki mint egy hajdú, te buziköcsög.

ü
bbjnick

Lagavulin 2011.10.21. 10:37:14

nem teccik de nagyon nem, hogy elkúrnak egy jó kezdést......nem teccik, hogy a nagy pofád egyre inkább faszt remél....nem teccik, hogy tizeötperc hírnévért elbasszátok ezt is

Lagavulin 2011.10.21. 10:39:40

...2006-ban is elénekelhetted volna kislány.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 10:39:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Az a helyzet, @A Hannibal Lektűr-attitűd:, hogy ez az aberrált, nyomorult, fölényeskedő minősítgetés már az égvilágon senkit nem hat meg. Ahogy a mai kölyköket elnézem, ők már, remélhetőleg, kódolni sem fogják tudni. Szánalommal fognak nézni az öreg @A Hannibal Lektűr-attitűd:-re, valószínűleg a demenciának fogják betudni az a sok gyűlölettől fröcsögő zagyvaságot, ami összehadovál.

ü
bbjnick

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 10:41:21

@tevevanegypupu:

politicus elvtárs, gédémagiszter elvtárs, gyorsan siessenek, itten bunkóznak! :D

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 10:41:23

@bbjnick:

ami összehadovál=amit összehadovál

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.21. 10:58:26

@bbjnick:

Magadból indulsz ki.
Ha valami, akkor újlipóciaizni gyűlölettől fröcsögő zagyvaság.

és ezen a modoros magázódás sem segít

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 10:58:45

@Talon Karrde:

pont, hogy reméltem, nem így gondolod, és tényleg

zomg · http://lixnix.tumblr.com 2011.10.21. 11:02:40

nincs ezzel semmi baj, ket bolcsesz elbeszelget a vilagnak dolgairol. egyikuk sem tartott el soha meg csaladot, egyikuknek sem kellett meg fizetest leperelni vallalkozasokrol, egyikuket se inkasszozta meg le az apeh mert fogyatekos ugyintezok beneztek valamit. mindegy hogy mirol reppel a kiscsaj a videon mert sullytalan az egesz, olyan mintha egykis habos geci a vodor genny tetejen uszkalna vidaman. erre mindegy milyen valaszok szuletnek, attol tartok. amugy amig megbeszeli ket partkatona hogy akkor most miert szar a rendszer addig europa fejletebb resze fenysebeseggel huz el mellettunk ahol megbecsulik a tudast es nem ilyenkis minionok csataroznak azon hogy melyikuk a kevesbe szar.

Kandeláber 2011.10.21. 11:31:41

Ajánlom mindenki figyelmébe azt a videót, amelyen az éneklő luvnya, Karsay 'vatpavör" Dorottya (akkor még hosszú hajjal) harcos feministaként nyilatkozik a Gödör előtt megnyílt kiállításról. Gyomorforgató. "Oktatni kell a népet"- mondja, amivel egyet lehet érteni, csak nehogy már ő és a hozzá hasonlók oktassanak. Aztán magyarozik is egyet, ti. szerinte "a magyarok" (értsd bőgatyások, mucsaiak, újabban moslékzabálók) nem értik, amit pedig érteniük kéne.
Ez a klip ahhoz a förtelemhez képest még a tűréshatáron áll.

thetriggerhappy 2011.10.21. 11:37:21

@bbjnick:
mutass már nekem egy tipikus hajdút, te ostoba!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 11:42:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

"Ha valami, akkor újlipóciaizni gyűlölettől fröcsögő zagyvaság." --- írod.

Persze, és cigányozni és szlovákozni és akármizni is. A kisebbség privilégiumokat élvez a többséggel szemben és, természetesen, mindig igaza is van (a többséggel szemben). Nekik megadatik a kettős identitás joga is: ha előnyt jelent többséginek lenni, akkor, természetesen, a többség integráns részei, ha hátrányt, akkor az a hátrány őket nem érintheti, hiszen az rájuk nem vonatkozik; ha többségi szenved sérelmet egy kisebbségi részéről, az két egyenjogú-egyenrangú állampolgár konfliktusa, de ha egy kisebbségi szenved sérelmet egy többségi részéről, az a kisebbség elleni terror. No, akkor hogyis állunk ezzel a közösségvállalással?

Ha bennem gyűlölet lenne, azt csak észrevenném, nem? De nincs. Ellenben nap mint nap kell szembesülnöm olyanok inkorrektségével, üres fölényével és vakgyűlöletével, akik valamiért privilegizálva érzik magukat velem szemben. No, akkor hogyis állunk ezzel a közösségvállalással?

Sz'val, nem kell a púder, nem kell a vaker, nem kell a funky, nem kell a punk! Csak a Zigazat, a Zigazat, a hopp-hopp-hopp!:-)

És: nem magázódtam:-)

ü
bbjnick

xogoso 2011.10.21. 11:45:37

Tisztelt Mandiner szerkesztöség!

Eddig rendszeres olvasótok voltam és már elöre sajnálom, hogy nem olvashatom tovább az itt megjelenö színvonalas cikkeket és véleményeket, de ha fenti vélemény és hozzáállás belefér nálatok, akkor azt hiszem a továbbiakban nincs itt keresni valóm.

További jó munkát!

Alfőmérnök 2011.10.21. 11:46:28

@bbjnick: "Ha bennem gyűlölet lenne, azt csak észrevenném, nem? De nincs."

De van. Magában gyűlölet, irigység és sértettség van, csak nem veszi észre.

spinat 2011.10.21. 11:51:46

@bbjnick: mer hogy néz ki a tipikus hajdú? lovon ül csákója van és tehenet hajt? Gondolom antropológus vagy, mert nagyon értesz hozzá.

pcmci 2011.10.21. 11:58:57

@Kandeláber: ha neked abból a videóból ennyi jött le, akkor te se vagy ép b+...

thetriggerhappy 2011.10.21. 12:04:00

@bbjnick:
"Ha bennem gyűlölet lenne, azt csak észrevenném, nem?"

a nap vicce.
a kisebbségekről szóló eszmefuttatásodat meg lécci magyarázd el az erdélyi, dél- és felvidéki magyaroknak is. köszi!

pcmci 2011.10.21. 12:08:37

@bbjnick: látom gyenge a felfogásod. mindenki leszarja, hogy a haverodat hogy hívod, vagy hogy az anyádat vágottszeműzsidóniggernek becézed karácsonykor. de ha egy emberről, akit nem ismersz, ránézésre kitalálod a nációját, akkor csak gratulálni tudok. és itt most nem a fajról beszélek, hogy valaki fekete/sárga/kreol/stb, hanem kifejezetten a kisebbségéről, mint pl vallás, nemzet. és kibaszottul nem tartozik ide, hogy egy hajdú hogyan öltözködik népi viseletbe bazmeg. a lényeg az, hogy egy marék emberről nettó azt mondtad először, hogy dehát nem is magyarok, aztán elterelted a dolgot arra, hogy dehát nem is az összes magyar. az utóbbival nincs baj, az előbbit meg ha komolyan írtad, akkor szájkarate helyett köpj föl egy isteneset és állj alá te paraszt. ennyi a lényeg.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.21. 12:11:08

@bbjnick:

Szerinted aki elégedetlen a jelenlegi kormányzattal, az nem magyar (hanem zsidó vagy cigány stb, de ez a része már mindegy is, csak hab a tortán...)

Magamat idézném: bazdmeg.
(gy.k.: ez nem gyűlület, ez düh)

Éveket éltem Újlipótvárosban.
Éveket éltem Ferencvárosban, Békásmegyeren, Újbudán.
Nem lettem zsidó, nem lettem sváb, sem panelproli, sem keresztény-nemzeti.
Maradtam magyar. Jelző nélkül.

A 'magatokfajtában' bizony van gyűlölet, nem is kevés.
Bocs, hogy most és tőlem kell megtudnod, de jobb későn, mint soha.

Yumurdzsak 2011.10.21. 12:15:50

szabin van a főszerkesztő, robinka meg végre garázdálkodhat?

a hajdú úgy néz ki,h tollas kalpagja van vagy focit közvetít a sportcsatornán.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 12:19:48

@thetriggerhappy:

"a kisebbségekről szóló eszmefuttatásodat meg lécci magyarázd el az erdélyi, dél- és felvidéki magyaroknak is. köszi!" --- írod.

Szerinted ők nincsenek mindezzel tisztában? Nem a saját bőrükön kell nap mint nap megtapasztalniuk, hogy kisebbséginek lenni korántsem egyszerű állapot? S mivel van bennük egészséges életösztön, tisztesség és józanság (többnyire) nem is keverik úgy a pakliba a hamislapokat, mint nálunk az önjelölt kisebbségijogi jogvédők.

ü
bbjnick

Kandeláber 2011.10.21. 12:22:50

@pcmci: Több nem nagyon jöhetett le, mivel a video (szerencsére) csak kb. 3 és fél perces, abból egy másik lány cirka 30 másodpercet beszélt. Megjegyzem, ez a másik lány egyáltalán nem volt ellenszenves. Karsay szövegelésében azonban a csúcs a "vatpoverezés" volt. Velem ne hitesse el senki, hogy egy max. 20 éves lány, még ha több évet is eltölt angol nyelvterületen, utána hazatérve akcentussal beszél, és keresnie kell a magyar szavakat. Vajon a kislánynál némileg magasabb szellemi kvalitásokkal rendelkező Teller Ede miért nem beszélt akcentussal.
Összegezve: ez a nő megtestesíti azt a valóságtól elrugaszkodott, burokban született és burokban is élő szalonlázadót, akiből mindig is tizenkettő volt egy tucat. A klipben lazára veszi (vagy lazára vetették vele) a figurát, igazi énjét azonban a videóban mutatta meg. Nem tudni, mire alapítja azt a nagy arcot, amelyet visel, de úgy tűnik, ez az arc sokakat irritál. Még egyszer mondom: a klip nem igazán érdekel, mindenki fejtse ki szabadon a véleményét, akár dalban is, még akkor is, ha nincs hangja. Persze a reppeléshez nem is kell.
De: ne sértegesse "a" magyarokat, ne akarja tanítani a népet.
Ne mérje magát József Attilához.

pcmci 2011.10.21. 12:29:17

@Kandeláber: nem éreztem úgy bármely megnyilvánulása alapján, hogy József Attilához mérné magát. tanítani meg van mire bőven a magyarokat, és elég sok témában. említsek párat? vagy ha elkezdem pedzegetni, hogy nem tökéletes a nemzet, akkor már egy köcsög geci komcsi libsi zsidó fasz vagyok, aki sértegeti a magyarokat? nem vagy te egy kicsit kabbeafaszom?

btw, nem kell egyet érteni vele, de az a fajta fellengzős kivagyokén stílus amiről beszélsz csak azoknak megy át, akik eleve úgy kezelik.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 12:32:56

@pcmci:

"látom gyenge a felfogásod." --- írod.

Én meg azt látom, hogy nem tudsz olvasni.

"Kétszer néztem végig ezt a remekművet (először hanggal, majd hang nélkül), mert nem hittem a szememnek. Ha tévednék (ha elkerülte volna a figyelmemet valami), akkor javítson ki valaki, de a két megtekintés során sem sikerült egyetlen magyar arcot sem felfedeznem a képeken:-[ Ez a véleményem erről a videjóklipszről."

Ezt írtam volt:-)

"mindenki leszarja, hogy a haverodat hogy hívod, vagy hogy az anyádat vágottszeműzsidóniggernek becézed karácsonykor." --- írod.

Hidd el, azt is mindenki leszarja, hogy te mit ügyködsz a tiéddel és mikor, de az enyémről jobb, ha leszállsz, mert mocskos személyeskedéseddel csak rohadt, aljas féregvoltodat demonstrálod.

ü
bbjnick

lucus18 2011.10.21. 12:35:25

szerintem nagyon jó ez a klip és valósághű csak gratulálni tudok hozzá!! jó lenne ha minden egyetemista és főiskolás felfigyelne erre!!
hajrá csak így tovább ez az állapot már tűrhetetlen!!

pcmci 2011.10.21. 12:40:32

@bbjnick: szóval amikor azt írod, hogy valaki nem magyar, az alatt nem azt érted, hogy valaki nem magyar, avagy attól, hogy valaki nem magyar, még lehet magyar. így már mindjárt világos. nájsz.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 12:43:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

"Szerinted aki elégedetlen a jelenlegi kormányzattal, az nem magyar (hanem zsidó vagy cigány stb, de ez a része már mindegy is, csak hab a tortán...)" --- írod.

Mert ezt írtam volna bárhol? Én is elégedetlen vagyok a kormányzattal, mégsem vagyok sem zsidó, sem cigány:-) Most akkor mi a megmondás?

"Éveket éltem Újlipótvárosban. Éveket éltem Ferencvárosban, Békásmegyeren, Újbudán." --- írod.

Akkor nem is csoda, hogy nem tudsz egy kiskun arcot egy hajdútól megkülönböztetni:-) Én meg közöttük élek és a különbségek számomra nyilvánvalók.

"A 'magatokfajtában' bizony van gyűlölet, nem is kevés." --- írod.

A 'magatokfajta' meg k*rvára okosnak hiszi magát, aztán rendre kiderül, hogy csak üres gőg (f*nggal töltött luftballon) a ti nagy öntudatotok. Te is megmondtad, én is megmondtam. Mostmár van két megmondásunk. Sokkal előrébb vagyunk:-)

ü
bbjnick

Kandeláber 2011.10.21. 12:44:54

@pcmci: 1. Az, hogy József Attilához méri magát, irónia akart lenni. Talán olvastad, hogy "Egész népemet fogom/Nem középiskolás fokon/Tanítani. 2. Senki és semmi sem tökéletes, így a nemzet sem. Akkor sem tetszik, ha egy takony okoskodik "a" magyarokról. 3. Kapd be te a sajátodat. 4. Nekem is lehet véleményem, és hangot is adhatok neki. Ha más véleménye nem tetszik, annak is hangot adhatok. Ha az én véleményem nem tetszik valakinek, mondja meg. 4. Változatlanul fenntartom, hogy a lány tudálékos, lekezelő. Ha neked ez a stílus bejön, lelked rajta.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 12:47:15

@pcmci:

Mert olyan nagy dolog volna azt írni: jól van, most már értem miről beszéltél?:-)

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 12:50:33

@spinat:

Nem vagyok antropológus, de egész életemet vidéken töltöttem, nemritkán mozgásban:-) Többfelé éltem, számomra nyilvánvalóak pl. a kiskun és a hajdú népesség közötti jellegzetes karakterkülönbségek.

ü
bbjnick

pcmci 2011.10.21. 12:55:54

@bbjnick: szerintem te nem érted, hogy mit jelent az, amit te magad írtál. pontosabban olyat akarsz belemagyarázni, amit nem jelent.

gyk: ha egyes elemek láttán kijelented egy halmazról, hogy nem láttál a halmazba tartozó elemeket, az azt jelenti, hogy azok az elemek, amiket láttál, nem tartoznak bele a halmazba. ezen még az sem segít, ha odateszel egy szerintemet.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 13:00:49

@Kandeláber:

politicus elvtárs! gédémagiszterelvtárs!

nőt inzultálnak! hol vagytok, amikor egy gyönge nőnek szüksége van rátok???

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2011.10.21. 13:18:11

Kár ebből itt mindenféle elméleti kérdést fabrikálni. Ennek a klipnek a legnagyobb bajai a következők:

- Célja, mondanivalója egy olyan kormány kritikája, amely ma is a társadalom többségének támogatását élvezi, mégpedig nem csak ez elődje botrányos kormányzásának kontrasztjában, hanem saját okán is mivel a társadalom releváns kérdéseire ad, vagy igyekszik releváns válaszokat adni. Ezzel szemben a klip készítői világos, felvállalt ideológia, érték- vagy eszmerendszer nélkül, pusztán a jelenlegi hatalommal szemben határozzák meg magukat, és teljesen nyilvánvaló látszatproblémákon rugóznak, amelyek közül csak a legtipikusabb ordas hazugság a demokratikus berendezkedést vagy a sajtószabadságot megkérdőjelező ocsmány rágalmak halmaza, amellett hogy ezzel saját magukat zárják közös politikai akolba Gyurcsány vagy Bauer szerű vállalhatatlan figurákkal.

- Ha eltekintünk attól, hogy mennyire tudunk azonosulni a készítők politikai nézeteivel, a másik, elsősorban vizuális probléma akkor is szembetűnő: tudatosan vagy véletlenül zömében rosszarcú, ellenszenves emberek sorát vonultatja fel a klip, akiktől nem hogy használtautót de politikai üzenetet sem szívesen vennék.

- A harmadik megkerülhetetlen tényező maga Karsay Dórika aki a mára internetes mémmé érett, legendás "váccpávör"-ös interjúja óta megtestesít sok mindent ami külön-külön is ellenszenves volna (idióta CEU-s fölényeskedés, affektálás, gender studies baromságok, intellektuális műmájerkedés) mindezt ugyanakkor egy olyan bűbájos kislánypofával, akit 10-ből tíz srác akkor is sunázna ha ezért Che pólóban kellene hátrafelé biciklizve ördögbotoznia a Gödör klub előtt, ezáltal megtestesítve a szép, de buta nő klasszikusan nyugalom megzavarására alkalmas figuráját.

OmegaMale 2011.10.21. 13:49:35

@seamus gonzalez:
...írTUNK? Annyi közöm a mandinerhez, mint bárki másnak, néha bejövök és kommentelek.
Nem is foglalkoztam volna Dorottyával, ha nem jött volna ez a poszt... :).

Egy interjú lényege, hogy egy adott témában valakinek meg akarod ismerni a véleményét. De Dorottyáét már ismerjük. Ezért nincs értelme az interjúnak. Én még senkit nem láttam, aki ne ismerte volna a konkuráló véleményeket, vagy aki egy interjú után meggondolta volna magát a véleményével kapcsolatban.

Konzervatitizmust a konzi blogon ;).

thetriggerhappy 2011.10.21. 13:49:37

@bbjnick:

mi lenne ha arra válaszolnál, amit kérdeztek és nem terelgetnél?

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.21. 13:59:22

@Várúr: Magyar seggbe magyar lóf@szt!
Teheccséges kormányunk teccik, mi?
Dajcstomi tárt karokkal vár egy kis fröcsögésre!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.21. 14:05:30

@bbjnick:

én mindenképpen előrébb vagyok

a belterjes modoros lábszagú mandiner-fíling semmit sem változott - legalábbis előnyére semmiképpen nem, úgyhogy ismét elkerülöm majd egy darabig

neked nem tűnt fel, hogy milyen sokaknak és milyen sokat kell magyarázkodnod a buta kis szalonnáci kommented miatt?

és éppen te személyeskedsz, fölényeskedsz, okoskodsz - de még csak észre sem veszed magad...

tudod: mindenki más a hülye, mert szembe jönnek az autópályán...

(én egyébként anyai ágon hajdúböszörményi vagyok - nem mintha ez bármit is számítana - csak a hajdúkról jutott eszembe)

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2011.10.21. 14:05:38

valójában ennyi: www.commmunity.hu/2011/10/20/kedves-robin/

jászberényi jól kioszt, kedves Robin, akit a kormány hízlal, muhaha.
@bbjnick, neked is izgi olvasmány lesz.

spinat 2011.10.21. 14:08:44

@bbjnick: viszont még egy ilyen karakterjegyet sem sikerült itt felsorolnod. Nem vitatom, lehet, hogy voltak valaha ilyen tipikus jegyek, amelyek nagyobb arányban elöfordultak egy bizonyos populáción belül, ám az utóbbi egy-másfél évszázad alatt akkora volt a kavarodás,hogy manapság már elég kevés a tipikus kiskun a Kiskunságban, söt, kb annyi van belölük, mint pl Zalában. Ök ugyanis tényleg részben a kunoktól (is) származnak. Viszont a hajdú az egy foglalkozás volt, aminek nem tudom milyen tipikus jegyei jelennének meg manapság egy tetszölegesen kiválasztott személyen (még akár Hajdúszoboszlón is). Szóval a bajusz hosszán kívül még miben is különbözik a hajdú a kiskuntól? Lehet az a baja a videón szereplöknek, hogy nincs bajuszuk?
És még egy kérdés, csak a felvilágosodásom kedvéért: ha egyik ági nagyszüleim beregiek, a másik ágon nagyapám erdélyi, nagyanyám balatonfelvidéki, akkor fel tudnád-e ismerni, és ha igen, akkor milyen karakterjeygek alapján, hogy én magyar vagyok-e? És még mielött megkérdezed, igen, én tanultam antropológiát.

OmegaMale 2011.10.21. 14:15:14

@kvasztics47:
"Érdekes, hogy az ilyen szűkagyúak mint te, még képesek érdellődést mutatni a valós kritika iránt. "

Megsértesz, ha csak bókolsz :D.

Biztos megvan az okod rá, hogy ilyen indulat dolgozik Benned. De pont ez a gond a Dorottyáékkal, hogy indulatból csinálják. Az nem kritika, hogy 'ez így szar'. Ezzel senki nem tud mit kezdeni, ez sokat árt a témának.

Robin úgy dolgozta fel, ahogy. A felvetés jogos, de a módszerrel nem értek egyet, noha az indulatot (amit Dorottyáék indulata szült), valahol megértem.

Ami *minket* illet, minket a Patás nem tud átverni, mert az a műsor nem nekünk ment le. Hanem azoknak, akik elhitték, hogy erőfeszítés nélkül ki lehet mászni a tányérból. Kár, hogy van ilyen réteg, akiknek minduntalan azt kell mondogatni, hogy jaaaj, nem fog annyira fájni, ha azt akarod, hogy lehessen kezdeni velük valamit. Sajnos ez a tömeg akkora, hogy nélkülük nem megy.

Ez van.

Üdv

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 14:21:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

"neked nem tűnt fel, hogy milyen sokaknak és milyen sokat kell magyarázkodnod a buta kis szalonnáci kommented miatt?" --- írod.

Miért kellene? Nem kell, csak udvarias vagyok és ha kérdeznek válaszolok.

"és éppen te személyeskedsz, fölényeskedsz, okoskodsz - de még csak észre sem veszed magad... tudod: mindenki más a hülye, mert szembe jönnek az autópályán..." --- írod.

No, látod, ha valami, akkor ez a személyeskedő, fölényeskedő hangnem.

Nem muszáj mindenkinek mindenkivel egyetértenie. Én elviselem, ha valaki nem ért velem egyet, még csak meg sem bélyegzem miatta:-)

ü
bbjnick

Yumurdzsak 2011.10.21. 14:22:10

remélem majd illés zoltán tekintetes államtitkár urat is leköpdösitek majd, mert a CEU-n tanít

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 14:24:56

@spinat:

"én tanultam antropológiát" --- írod.

No, hát, ha tanultál antropológiát, akkor akár szakszerűen is elmagyarázhatod az itteni kommentközönségnek, mi különböztet meg egy magyar cigányt vagy egy magyar zsidót karakterjegyeiben egy hajdúsági magyar paraszttól (legyen az bármilyen mértékben kevert is):-)

ü
bbjnick

VI. Béla 2011.10.21. 14:26:27

@bbjnick:

Mondjá, mágá ním érti az íróníát?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 14:31:59

@thetriggerhappy:

"mi lenne ha arra válaszolnál, amit kérdeztek és nem terelgetnél?" --- írod.

Nagyon világos és mélyértelmű válasz volt az. Próbálkozz vele mégegyszer.

ü
bbjnick

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.21. 14:32:06

@bbjnick:

ha azt mondom egy kurvára, hogy kurva, az nem megbélyegzés, nem személyeskedés, nem sértés (akkor lenne az, ha anyádra mondanám)

nincs veled miben egyetérteni, mivel amit a 'magyar arc'-okról írtál, az egyrészt nettó ostobaság, másrészt aljas szalonnáci provokáció

ugrottunk rá, örülhetsz

egy ignore on megfelelőbb reakció lett volna

(csak gondoltam, neked mint régi mandineres motorosnak jár a lehetőség, hogy tisztázd; nem tetted, sőt csak még jobban lejárattad magad - és ez áll a t. mandineres törzsközönségre is is, hiszen senki nem szólt rád...)

kerenszkij 2011.10.21. 14:32:44

@Manyi Béci: Hű, ez nagyon durva... nehéz eldönteni melyik cikibb, de asszem P. Attila azért elég gáz... és még csak nem is jócsaj... Örülök, hogy eddig nem láttam.

VI. Béla 2011.10.21. 14:35:06

@Karmadealer:

Egyetértek, +1: a "nem tetszik ez az egész" a klasszikus nagyvárosi "olyan depi voltam, hogy majdnem öngyi lettem" típusú világfájdalom kifejeződése. Amikor valaki nem tudja artikulálni, hogy mi is a baj, azt meg pláne nem, hogy saját maga mit tudna tenni ellene.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 14:35:25

@pcmci:

"ha egyes elemek láttán kijelented egy halmazról, hogy nem láttál a halmazba tartozó elemeket, az azt jelenti, hogy azok az elemek, amiket láttál, nem tartoznak bele a halmazba. ezen még az sem segít, ha odateszel egy szerintemet." --- írod.

Ne haragudj, de ez nagyon nem stimmel. Olvasd el mégegyszer:-)

ü
bbjnick

VI. Béla 2011.10.21. 14:36:53

@bbjnick:

Nadehát tudja, hogy ez nem PC. Csak Amerikában, ahol a liberalizmust nem is ismerik, szokás nyilvántartani valakinek a rasszát a rendőrségi profilokban.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 14:37:06

@VI. Béla:

"Mondjá, mágá ním érti az íróníát?" --- írja.

Úgy látszik, hogy nem :-)

ü
bbjnick

VI. Béla 2011.10.21. 14:37:25

@bbjnick:

Ugyan, hagyja, a szerencsétlen biztos a villanykarra járt.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 14:38:10

@VI. Béla:

Hát, én nem vagyok PC --- talán az arcom teszi:-)

ü
bbjnick

spinat 2011.10.21. 14:40:54

@bbjnick: elöfordulhat, hogy semmi. De neked ez magas, mert már az elözö megjegyzésemben is ezt írtam, de úgy látszik egyszerübb kifejezéseket kellett volna használnom.

Melchi Zadok 2011.10.21. 14:41:20

Kedves Robin!
Neked csak egy jotanacsom van.
Kapd be te baromarcu senkihazi kocsog.
Ja megvalami: hogy rohadnal meg.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 14:44:17

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Hát, van ilyen:-) Az önlejáratásról meg csak annyit, hogy aki anyázni kezd, mert valaki nem hunyászkodik meg, nem esik hasra az ócska szalonnácizós dumája előtt, az egy gőgös, balfék, pökhendi f*x (ha nem te volnál az, szerintem, ezzel te is egyetértenél:-)).

ü
bbjnick

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.21. 14:46:51

@VI. Béla:

amerikában a nagyrasszt tartják nyilván (a kínai az mongoloid, a feka az negroid stb, de a magyar, a sváb, a szláv, a zsidó stb mind az europoid nagyrasszhoz tartozik)

megnézném mondjuk a kiskun és a zalai 'rassz' közötti különbséget - ami ugye bbjnick szalonnáci és modoros rasszista szerint felismerhető külső jegyekből

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.21. 14:50:47

@Kandeláber: nyomoronc szám hülyegyerekeknek.
ez a véleményem erről az expo számról

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 14:54:56

@spinat:

"elöfordulhat, hogy semmi." --- írod.

Esetleg előfordulhat, hogy valami? Mert te nem tudsz megkülönböztetni egy cigányt egy nemcigánytól? Mert újlipóciában nem egy Magyarországra száz-százötven éve érkező viszonylag kompakt közösség (is) él? Antropológia, hát persze:-)

ü
bbjnick

spinat 2011.10.21. 15:16:06

@bbjnick: lehet, hogy egy bizonyos cigányt nem lehet megkülönböztetni egy bizonyos nem cigánytól, mint ahogy két nemcigány is lehet totál külnbözö. ùjlipócia, mint hallottam a zsidókra vonatkozik, na arra nem tudok mit mondani, sose tudtam miröl kéne egy zsidót felismerni, hacsak nem a nagy fekete kalapról, meg a pajeszról. külsö tulajdonságok nem különíthetöek el határozottan egymástól, mert egy skálán helyezkednek el. Te biztos meg tudod mondani miben különbözik egy svéd egy "digótól", ahogy te mondtad, de vannak alacsony sötétebb börtónusú svédek és magas szöke olaszok.
De amúyg tényleg érdekel, hoyg te miröl ismersz fel egy kiskunt. Nem kérdezem, mert kérdésekre nem felelsz.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 15:46:06

@spinat:

Te tanultál antropológiát, a leírás a te feladatod. (Az antropológia ismeri a kun-típus fogalmát: a környezetükben élőknél némiképp sötétebb bőr, fekete haj, jellegzetes koponyaforma (kerekfejű és hosszúfejű kunok:-)), törökös jelleg stb.) Nekem elég, ha megismerem őket:-) S ha már itt tartunk: ha a kun etnikum nyolcszáz év alatt sem oldódott fel teljesen a környezetében élő magyarok között (egykori szállásterületükön máig gyakori a kun jelegű arc), akkor a legalább félmilka zsidó hogyan oldódhatott volna fel nyom nélkül száz- százötven év alatt egy egy-másfél-kétmilkás nagyvárosi környezetben? Kérdezd csak meg őket, ők megismerik egymást!

ü
bbjnick

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.21. 15:50:20

@kM: jó komment.

"szociálpszichológiai, szociológiai és kommunikációtudományi MTA-címet érne annak lekutatása, hogyan létezhet ennyi párhuzamos valóság egyszerre, egymás mellett Magyarországon. Ez sokkal több, mint az interpretációk háborúja, ez a különböző valóságok szabályszerű csatája."

ezt megírhatná vmi feltörekvő, intelligens ifjú

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 15:56:44

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Amit én tolok, abban semmi náci sincs, igaz szalon sem:-)

ü
bbjnick

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.21. 16:08:00

@A Hannibal Lektűr-attitűd: semmi baj nincs a kommentjével

mondjuk a hazaszeretetes verseddel van baj, nyilván ez okból, hahah:
@tesz-vesz:

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.21. 16:54:30

@Buncze S.: Magyarországon belefér, hogy mi és ti vagyunk. Meg a cigányok. Belefér, hogy a kiirtásukra tett ígéretekkel parlamentbe lehet kerülni, színházat lehet kapni. Belefér, hogy emberek kalyibáit el lehet dózerolni a mínusz három fokban."

hohó, a realitások, igazmondások mestere, itt hagytam abba.
utolsó mondatában az izraeli dózerolásokra utal?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.21. 17:03:05

@spinat: sose tudtam miről kéne egy zsidót felismerni"

akkor nem is vagy antropólus.
nézd meg a videót, a középen reppelő zsidó.
a kiscsaj is lehet zsidó, de nem biztos, nőknél nem olyan könnyű
a videó végén, na az a cigány, szerintem oláhcigány, mintha ők lennének világosabbak, nem, de ezt nem tudom biztosan. (nagyon nem is érdekel)

a hajdúságban élnének a hajdúk, már ha lenne ilyen típus, de ma már biztos nincsen, szerintem nincs már kiskun, kun se. nyelvjárásban még élnek, éldegélnek a különböző típusok, de a genetikában nemigen.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.10.21. 17:04:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

magyar állampolgár.

de identitásában nemigen. készítek egy tesztet, munkahelyen kezdtem el :) mert kicsit szánalmas :)
, a magyarságtudat mérésére szolgál

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.21. 17:10:18

@bbjnick:

az általad itt ma tolt rasszista arcról-megmondom-ki-nem-magyar fajvédő szöveg bizony erősen köthető bizonyos 'eszmei' és politikai irányzatokhoz.

és én nem szálaznám szét, hogy te most ennek nemzetiszocialista vagy hungarista irányzatához tartozol-e; esetleg nemzeti kereszténynek véled magad - a lényegen ugyanis semmit nem változtat

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.21. 17:13:50

@tesz-vesz: ó köszönöm, igazán kedves, de nem szükséges

van saját, remek magyarság-tesztem:
hannibal.blog.hu/2009/11/19/az_ultima_magyarsagvizsa

valamint lenne még egy apró kis kérdésem: tudniillik hogy mégis ki a redvás fasznak képzeled te magad, hogy kétségbe vonod a magyarságomat?

WLaci 2011.10.21. 17:15:38

Rokonszenves, kellemes jelenség ez lány, a vaccpavö témát is jól lekezelte. A klipet szépen összerakták pár tízezerből, lefordították. Mit csináljon egy egyetemista, ha nem ezt? Szerintem csak azt érzitek, hogy jön az új generáció, és a koravén wannabe-konzlib "fiatalok" röpke coolsága igen hamar odalesz.
Írom ezt valódi konzlib negyvenesként.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.21. 17:25:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

nemzetiszocialista=hungarista=nemzeti keresztény? (Hogy ki a náczi, az én mondom meg? A náczi másmilyen, ezért, aki másmilyen, az náczi?)

Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt:-)

ü
bbjnick

Szívroham 2011.10.21. 17:32:41

...személy szerint a klipben szereplő lányról, akkor mondjon valaki véleményt HA MAJD Ő IS vállalja a nevét... addig az egész nem más mint szardobálás és aki szart dobál előbb utóbb maga is szaros lesz...

kvasztics47 2011.10.21. 17:49:18

@OmegaMale: "Sajnos ez a tömeg akkora, hogy nélkülük nem megy. "
Nem tudom hallgattad e a mai Bolgár műsort, ahol egy volt főbíróval beszélgetett aki följelentette Gyurcsányt a 2006.os rendőr terror miatt, mint terroristát. Azt hazudta a genyó gazember, ha nem teszi meg, (mivel tudomására jutott) még börtönbe is vethetnék. Ezek a mi hatalmi tényezőink. Úgy hazudnak mint a vízfolyás. Erkölcs semmi! Seggnyalás ezerrel. Gerinctelen barom állatok! Ezek döntenek a legfölsőbb fórumokon rólunk! Szerinted mikor és hogyan kellene végetvetni a hazugságok garmadájának. Hogya kellene fölvilágosítani, fölbátorítani a népet, hogy föl tudjunk lépni az ilyen gazemberek árulása ellen?
Sokat kell még kommentelni és bseszélni ezekről a dolgokról.
Az egyik kocsmában hallgattam egy jobberos szövegét, hogy nem érnek semmit a jobbikosok, mert nem tudnak pogramot adni az országnak. A hazaszeretet, a magyarság hangoztatása nem ér semmit, abból nem lehet megélni, csak éhen halni.
Ők is látják néhányan, hogy nem szabad ki íratkozni Európából, mert akkor csak rosszabb lesz. Ezt kell megértetnia néppel!
Több demokrácia nagyobb jólét!

kvasztics47 2011.10.21. 18:15:32

@Karmadealer: ," pusztán a jelenlegi hatalommal szemben határozzák meg magukat, és teljesen nyilvánvaló látszatproblémákon rugóznak, amelyek közül csak a legtipikusabb ordas hazugság a demokratikus berendezkedést vagy a sajtószabadságot megkérdőjelező ocsmány rágalmak halmaza, "
Érdeklődném? Te hol élsz? A szöveged elég furmányos. Igyekszel minél jobban benyalni a Zorbán bandának.
Nem zavar, hogy Magyarország lassan ki íratkozik Európából, ahova a Zorbán be se vitte vóna. A világ minden részéről jön a kritika a lesajnálás HAZÁN felé! Nem csak nyudatról, de már a demokratikus középről is (Lengyelország!)
A legújabbb a világhírű karmester koncert lemondása a magyar nácizmus újraéledése miatt.
De majd jön a többi is. Minél több támogatást kapunk, a fejlett világtól, minél kevesebb befektető ad munkát a magyarnak, minél nagyobb lesz a szegénység annál hamarabb lehet rábírni az EMBEREKET, hogy radikálisan lépjenek föl a hazájukat, életüket romboló a Zorbán ellen.

Viktus 2011.10.21. 19:08:43

Tényleg ilyen csókos írja ide a cikkeket? :D mekkora , és osztja az észt a tudásról meg diplomáról :D:D:D

Viktus 2011.10.21. 19:10:36

Nagy vihart kavart a Mandiner blog minapi bejegyzése, amelyben az Egymillióan a magyar sajtószabadságért-csoport videóját bírálják igen kemény szavakkal. A bejegyzést Böszörményi Nagy Gergely, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium főosztályvezető-helyettese írta, álnéven.

hvg.hu/itthon/20111021_boszormenyi_robinmasters_mandiner

Ez igen :D

Xezs 2011.10.21. 19:12:46

Ez politikai hovatartozás nélkül nagyon üt :) Hülyepicsa megkapja a magáét, a szabadbölcsészek is kapják, egyszóval tökéletes.

Amúgy kéne a kiscsajnak egy kiadós dugás, akkor nem ilyen faszkodásokon törné a fejét.

thetriggerhappy 2011.10.21. 19:18:51

azért az a hét vicce, hogy egy kodolányin, nemzetközi kapcsolatokból diplomázott fiatal minisztériumi káder életképtelenezi le a videoban szereplő kiscsajt.

apukám, te miért nem méreted meg magad azon a bizonyos karrier expon? persze párttag-könyv nélkül....
van egy tippem, hogy mire vinnéd.

Mr. Acid 2011.10.21. 19:21:32

Izé, milyen diplomával lehet valaki főosztályvezető-helyettes 27 évesen? Ja, hogy nemzetközi kapcsolatos a Kodolányin?! Akkor szerintem inkább ne szólja le a CEU-s szabad bölcsészeket.

becketman · http://putritours.blog.hu 2011.10.21. 19:22:56

Böszörményi Nagy Gergely a robin masters... remek! Muhaha... Vicces vagy, kisgyerek!

lehet más a handa-banda 2011.10.21. 19:23:03

Dóri rá tudott tenni egy lapáttal még a vaccpáör szólására is ebbek a videoklipben a "disszidáló haverokkal".

Miért nem magyarázza el neki valaki hogy a szó mit jelentett és hogy nincs már ilyen a Btk-ban?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.21. 19:24:18

@bbjnick:

hazudsz ismét (1:nem anyáztam) és 2: nem tettem egyenlőségjelet

De ne terelj, ne beszélj szokásod szerint mellé; inkább mesélj kicsit erről a te arcról-megmondod-ki-nem-magyar készségedről, különös tekintettel annak történelmi hagyományára...

thetriggerhappy 2011.10.21. 19:24:19

@Mr. Acid:

csak a kodolányis diplomát kérték, a fidelitasos előélet nem számított.

a magam részéről sokkal nevetségesebbnek és szánalmasabbnak tartom azokat, akik fiatalon pártpolitizálnak, mint akik hippiként egy jobb világról álmodoznak naívan.

Mozgó Postaládikó 2011.10.21. 19:24:46

@tevevanegypupu: nekem+tetszik amit írtál:)) szerencsétlenül vicces ez az egész, hűha de félünk, meg tüntetésdit játszunk. Nem kell komolyan venni ennyi. Ráérnek, valószínűleg ők eddig is ráértek, az elégedetlenséget meg könnyű meglovagolni, bár aki azt hitte hogy sz@rból lehet várat építeni, az meg is érdemli. Mindenesetre röhej ez a nagy félelem, akkor amikor nem is oly rég szétrugdostak embereket, és kordonokkal vették körül remek volt miniszterelnökünket..(?) vsz. ő is nagyon félt hogy túl szeretik őt az emberek ezért kellett..valahogy ilyen érzésem a mostani hisztivel is. Robin Hood kommentje tetszik nekem.:) Persze csak a tiéd után. Szép hétvégét!

thetriggerhappy 2011.10.21. 19:26:47

@lehet más a handa-banda:

és ha a btk-ban nincs ilyen (ugyan, mutasd meg már nekem, hogy egyáltalán mikor volt!), akkor a fogalom már nem is létezik? végigzongoráztunk valami hasonlót egy másik topicban a terrorizmus kapcsán egy hozzád hasonló remekjogásszal, gondolom te is úgy teszel majd mint ő és szépen elsunnyogsz.

lehet más a handa-banda 2011.10.21. 19:28:54

@Viktus: "A bejegyzést Böszörményi Nagy Gergely, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium főosztályvezető-helyettese írta, álnéven."

Biztos értesülésem szerint Orbán Viktor szervezi az egész tüntetést álnéven, és csak azért lépett meg külföldre, hogy onnan küldhesse az atombombát

Viktus 2011.10.21. 19:30:49

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Így pedig még inkább velős:

"A kapott válaszokon azért ne emészd magad soká: indul épp a Corvinus Karrier Expo, ideje azon is kurvára elgondolkodnod, hogy a diplomád nem azért értéktelen-e, mert te is szabad bölcsészetre mentél. És bár vágtad nem kicsit, hogy önmagában ez bizony tényleg szart sem ér, kényelmes volt, könnyű, és meg sem próbáltál ésszerűbb forgatókönyveket összerakni mellette. "

vs.

" Első diplomáját a Kodolányi János Főiskola nemzetközi kapcsolatok szakán, a mesterfokot pedig a Corvinuson szerezte. "

:D:D:D:D

Megnézném a munkapiaci küzdelmek közepette ... természetesen a hátszél nélkül.

Alvarez 2011.10.21. 19:33:35

hvg.hu/itthon/20111021_boszormenyi_robinmasters_mandiner

nincs mindenkinek akkora szerencséje, hogy az adófizetők pénzén élősködhessenek. nekik marad az angliai árufeltöltés.

shearer86 2011.10.21. 19:37:27

"Véleménye szerint azonban az Egymillióan a sajtószabadságért mozgalom által szervezett Nem tetszik a rendszer kezdeményezés nem pártpolitikai, hanem társadalmi ügy, hiszen – mint magyarázta – az egész rendszerrel, nem egy párttal helyezkedik szembe. Emiatt véleményének publikálását nem tartja összeférhetetlennek kormánytisztviselői munkájával." - te tényleg ennyire egyszerű vagy???

seamus gonzalez 2011.10.21. 19:47:35

@OmegaMale:
Jaaaj, akkor nehari. Mondjuk ilyet biztos írnál te is, nem kell ehhez a színvonalhoz KIM fejesnek lenni.... 27 évesen. Na mindegy is.
Epic fail, uszkve néhány száz csatlakozó vasárnapra. Köszcsike, puszcsika!!! :))

bégető 2011.10.21. 19:52:47

Jellemző sok blogger férfitársra, hogy csak női közéleti szereplőnek tudnak ilyen pofátlan stílusban válaszolni - hiába csodálkoznak sokan, mennyire "kilóg" ez a poszt a többi közül, ez a természetes - egy nőbe könnyebb belerúgni, személyeskedni, a külsejére tenni megjegyzéseket és a nemi életéről fantáziálni...
Mondjuk a nők sosem beszélnek ilyen hangnemben férfiakkal - ők a messze udvariasabbak netszerte, sajnos.
Megjegyzem, én nem tartom nevetségesen kevésnek a posztíró végzettségét - nem gondoltam volna, hogy egy ilyen suttyóságok leírójának egyáltalán valahol, valaha, valaki adott diplomát...

lehet más a handa-banda 2011.10.21. 19:54:28

@thetriggerhappy: a disszidálás "fogalom már nem is létezik?"

Persze hogy nem létezik. A disszidálás a komcsi fogalomtár része volt, azt jelentette, hogy valaki elhagyja a béketábort és az ellenséghez csatlakozik. Nálunk leginkább a külföldre távozást mondták disszidálásnak, de a SZU-ben jelenthette azt is hogy valaki a hivatalos politikával szembefordul

Namármost szerintem ma egyiket sem büntetik Magyarországon, de ha tudsz ilyen törvényhelyet akkor szóljál!

Annak idején ha valaki külföldön maradt akkor eljárás indult ellene, ami bírósági ítélettel zárult, és rendszerint szabadságvesztésre plusz vagyonelkobzásra ítélték disszidensként. A törvényhely gyanítom a határátlépés rendjének szabályozására szolgáló paragrafusok között volt

Dóri tehát nehezen tudna disszidálni, erről már lemaradt, de így is megszakad a szívem érte, ha vigasztalni kell csak szóljon!

gyz 2011.10.21. 19:56:54

mindig csodalatos, amikor a mandineres, jobbklikkes, magukat mersekelten kormanypartinak mutato, ugyanakkor kemeny nyelvmunkaval kormanyzati allasokba felszopo nyalas kis buzifiuk magyarazzak meg, hogyan kell piackepes tudasra szert tenni, es miert nem szabad tiltakozni.

mehr luft 2011.10.21. 19:59:55

Böszörményi Gergely :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mandiner.hu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szarfaszúabbak, mint a komcsik. Hát ezt is megértük.

WLaci 2011.10.21. 20:03:37

@Viktus: Erre sor fog kerülni legkésőbb két és fél év múlva. Ráadásul a KIM-es múlttal súlyosbítva, ami szerintem pár évtizedig kizáró ok lesz minden foglalkoztatásnál.

thetriggerhappy 2011.10.21. 20:09:56

@lehet más a handa-banda:

a disszidál szó jelentését szerintem te is pontosan érted ebben a szövegösszefüggésben is. nem volt törvényi tényállás, nem valami újkori, szovjet-oroszból átvett kifejezés, úgyhogy még mindig nem értem, hogy mi a bajod.
egyébként a külföldön boldogulni szándékozó rezidensek lassan disszidensként lesznek beállítva itthon, úgyhogy akár a te értelmezésed is helytálló lehet kis fricskaként.

persze ha csak ebbe tudsz belekötni, az már jó.

almodhi 2011.10.21. 20:11:31

Nem tudom mit izgágáskodtok itten.

Böszörményi Nagy Robin Gergő igaz, hogy minisztériumi ingyené... izé alkalmazott, de ez itt csupán a bloggeri munkásságának a része.
Na jó munkaidőben írta, de 12.01-kor! Mi van akkor a KIM-ben? Ebédidő. Azaz Gergő ezt mégsem munkaidőben írta. Hanem éhesen. Ezért is kekk egy csöppet.
A fojtott erotikus utalásokból ("a következő szomorú vasárnapra egy kiadós együttlétet ajánlok") meg értjük, hogy mostanában semmi sem jön össze Gergőnek.

De tényleg, Gergő hányan vagytok ott a munkahelyeden? És mindenki blogot ír? Vagy mindenki több blogot? Esetleg kommenteltek az Index-fórumaiba is?

lehet más a handa-banda 2011.10.21. 20:13:00

@bégető:

Dórit gyanítom nem azért rakták fel erre a klipre, hogy hatalmas szellemi erejével sugározza a lumeneket szerteszét a világba mint valami élő newyorki szabadságszobor. A rémséges szplínjétől eltekintve helyes lányka, és ugyanilyen erővel reklámozhatna Snickerst vagy joghurtot, még beszélni se kell majd szinkronizálják. Citromreklámnak persze jó lenne így is

Az a gáz a dologban, hogy Dóri eddig a nők női mivoltukban való kihasználása ellen küzdött ezerrel, most pedig éppen ő áll be csalinak hogy minél több kanos csávó jelenjen meg a tüntetésen. Én ebben némi stílustörést látok, de hát nem az az egyetlen amire azt mondom hogy kilátszik a cici a melltartóból

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2011.10.21. 20:20:44

Itt lehet belerúgni Böszörményibe? Tartsd a segged, koma, ezért most nagyon megdolgoztál. :))

Vlagyimir Iljics 2011.10.21. 20:26:10

Meg lehet veszni ettől a Dórikától.. csorog a nyálam... nyüszögök... nézem újra és újra és nem bírok betelni vele... ha manapság ilyen egy feminista, akkor matriarchális társadalmat akarok azonnal...uralkodjanak rajtam ilyen Dórikák akaroomm.... uralj le Dórikaaa..... alávetném magam egy ilyen asszonyvezérnek bármiben, belémtörölhetné a talpát hamuzhatna a számba... akármit megtehetne velem.. éljenek a gyönyörű emancipuncik..!!!! :D (upsz lehet már megint a kelleténél több bort ittam..? )

Carlos> · http://banana-daiquiri.blog.hu 2011.10.21. 20:28:51

Ez megvolt már?:

Troll a KIM-ből: Navracsics embere álnéven biztatta közösülésre a tüntetés szervezőjét

hvg.hu/itthon/20111021_boszormenyi_robinmasters_mandiner

Xezs 2011.10.21. 20:29:23

@bégető: Ugyan már, a férfiakat meg lebuzizzuk, nincs itt kérem semmi látnivaló. A diplomának semmi köze az alpársághoz, el kell keserítselek, ha máshogy gondolod. Sőt, ha valaki alpár, még nem jelenti azt, hogy az élet minden területén az. Alpárkodni kell néha, különben karótnyelt faszarcú lesz az emberből.

Vlagyimir Iljics 2011.10.21. 20:31:27

Jaaaöööö figyimáá.. fúúú szóval azt még mondanám, hogy amikor a végefelé szemcsiben tolja, attól annyira kilettem, hogy kb fél napot feküdtem itt félkómában... azzal a szemcsivel ez kiirtott felkoncolt lemészárolt engem... brutálisan istennő.. akaroom..... áááááááááááá

Xezs 2011.10.21. 20:34:56

@Vlagyimir Iljics: Rólad jut eszembe, hogy mekkora pofáraesés lesz már a tüntetésen, mikor a sok kiéhezett kan szétnéz, nem látja Dórikát, aztán 10 perc múlva hazamegy poreszt nézni :)

A hírekben meg majd az lesz hogy 10 000 magyar vonult fel, hogy elégedetlenségének hangot adjon.

Közben meg csak az van, hogy 10 000 kiéhezett kan akarta szarrábaszni Dórikát :)

Pampák Bikája 2011.10.21. 20:35:07

Itt tartunk: seggfej minisztériumi bürokraták írnak prémiumfeladatként, előléptetésért, vagy csak puszta testületi seggnyalásból blogokat. Böszörményi Nagy Gergő minisztériumi izéke (mert őt lehet tudni a szellemtelen álnév mögött) valaha jobb napokat látott, mostanában viszont már a jobb irányzatból élő kormányzati apparatcsik nyilván nosztalgiával gondol arra, amikor még nem kellett vasalt nadrágban hűségnyilatkozatokat tennie - ráadásul szemét macsó stílusban. Az ugyanis nagyjából az egész "keresztény", mi több: "keresztyén" rezsim lelki színvonalát méri be, ahogyan ez a kis takony rendszerkritika helyett inkább egy jó kúrást ajánl az általa csakis fájdalmas faszhiányban szenvedőnek elképzelhető leányzónak: Mindezt csak azért, mert az képes a pofájába emlékeztetni, hogy O. (Nulladik) Viktor szolgálatával milyen rongyos zászló alatt áll.

Pelso.. 2011.10.21. 20:38:34

@Carlos>: Az annyira, de annyira független mandi)

Vlagyimir Iljics 2011.10.21. 20:38:59

@Xezs: Neem... ez a Dórika több ennél azé, mer engem mostimént intézett el itt egy ribi... tehát kiéhezett nem lehetek és mégis ugyanúgy totál kész vagyok tőle... Dóóórikaaaaa...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 20:44:31

@Karmadealer:

"egy olyan kormány kritikája, amely ma is a társadalom többségének támogatását élvezi"

innen kezdve nem érdemes tovább olvasni. a kormányról a legfrisebb felmérések szerint kb. a zemberek 70 százaléka mondja, hogy szarul csinálja, a senkire sem szavazni szándékozók aránya pedig 50 százalék körül van. aki ezt úgy állítja be, hogy a társadalom többsége támogatja a kormányt az hülye.

almodhi 2011.10.21. 20:45:23

@Vlagyimir Iljics:

Vova!

Este 8-ra otthon leszek. Addig legyen kitakarítva!

A Te Krupszkájád.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.10.21. 20:48:09

@Pampák Bikája:
Akkora, ekkora pénzért? Ne viccelj...
Minden kurva megvehető!
Pláne, ha minisztériumban mereszti a hátsóját, miközben csontig nyal az elvtárs! :)
Szép is az, amikor egy ilyen kurva kéri számon a tisztességes életet...
Narancskomcsi Ettársak, ketyeg az óra! Menni kéne, menni kéne, menni kéne... Vörös elődjeik sorsára jutnak ezek is. Melyikre? Azon még vannak variációk... :)

lehet más a handa-banda 2011.10.21. 20:48:28

@thetriggerhappy: "még mindig nem értem, hogy mi a bajod"

Kétlem azért hogy a rezidenseket börtönbe fogják zárni disszidensként

De ugyanezekkel a csúsztatásokkal van tele az egész tüntetés háttérideológiája. Megy a nagy szenvelgés mintha elevenen akarná valaki megnyúzni a rendszer ellenségeit, mintha hivatalból valaki felelne Dórika meg a haverok jólétéért

Szerintem az a világ elmúlt rég és ez a generáció nem is fogja már megérteni hogy milyen volt igazából. Attól hogy kiállnak egy kicsit hőbörögni nem lesznek még forradalmárok, közéleti szereplőknek se mondanám őket, inkább csak majomkodóknak akik önkéntelenül is lemásolják az ellenség mémjét

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 20:49:55

@spinat:

bocsánat, én csendben röhögök. :)
(mondjuk majompofától tényleg ne várj valódi választ)

Combi a ballibes Ferkófan 2011.10.21. 20:51:10

@Carlos>: Ez de kellemetlen :DDDDDD

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 20:55:16

a hvg-s szálról annyit, örülök, hogy a hvg munkatársa csak kibökte, hogy nem a mandiner gondozta viktor honlapját.

másrészt igazat kell adnom abban böszörményinek, hogy a blogban nem mint minisztériumi ember publikál.

az viszont valóban baromi kínos, hogy böszörményi tagja a fidesz megrendelésre üzemelő, a párt kedvéért már többször is adatokat manipuláló, ám jelentéseit független intézetként előadó nézőpont intézetnek.

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.21. 20:58:32

@mavo: Egyet értek. Egy csomó minden mást meg nem.
Bérkommentelők helyett tisztviselők védik innét a mundért? Kiapadt a nyugdíjkas(s)za?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 21:00:51

a hvg-s szálról annyit, örülök, hogy a hvg munkatársa csak kibökte, hogy nem a mandiner gondozta viktor honlapját.

másrészt igazat kell adnom abban böszörményinek, hogy a blogban nem mint minisztériumi ember publikál.

az viszont valóban baromi kínos, hogy böszörményi tagja a fidesz megrendelésre üzemelő, a párt kedvéért már többször is adatokat manipuláló, ám jelentéseit független intézetként előadó nézőpont intézetnek.

Viktus 2011.10.21. 21:01:42

@mavo:

"másrészt igazat kell adnom abban böszörményinek, hogy a blogban nem mint minisztériumi ember publikál."

Na jah csak az a bibi, hogy ez nem így működik ezeknél a produkcióknál. Hétvégén bebaszik egy talponállóban, és oda szarik az Andrássy közepére, akkor is minisztériumi ficsúrként veszik elő ... ilyesmi ez a közszereplő létezés.

almodhi 2011.10.21. 21:02:31

@mavo:
"a hvg munkatársa csak kibökte, hogy nem a mandiner gondozta viktor honlapját."

De.

"Később a Mandiner oldalán is utaltak arra, hogy az álnév mögé bújó szerzőnek nincs félnivalója, hiszen a kormánynak dolgozik és Orbán Viktor honlapját gondozza (ez utóbbi nem igaz – Orbán Viktor személyes honlapja gondozásának feladatát nem Böszörményi, hanem a Mandiner főszerkesztőjének, Balogh Ákos Gergelynek a cége látta el korábban)."

Szövegértés, szövegértés, szövegértés!

RaSHaWeRaKH 2011.10.21. 21:04:59

OFF

Aranyos kis történet a nagyrasszon belüli származás fejformáról, alkatról történő felismerésével kapcsolatban.

Három barátommal egy VI. kerületi kocsmában iszunk a pultnál, mikor bejön egy kicsit becsípett fazon végignéz rajtunk majd vigyorogva megszólal:

- Ááá, hát én ilyet még nem láttam! Itt egy kocsmában
vedel az árja, a cigány, a zsidó, meg az arab!

Igazából egyáltalán nem éreztük sértőnek, sokkal inkább mulatságos volt ez a helyzet, ráadásul fel is keltette a kíváncsiságunk és hogy kiderítsük melyikőnket "minek" néz beszéltettük.

- Na, te magas, kopasz, szőke szemöldökű, kék szemű - mutat Kornélra - te árja vagy!

- Te girnyó, magas, fekete dróthajú, barna szemű - bök Gábor barátomra - te tuti, hogy arab vagy!

- Az a köpcös, barna hajú, kopaszodó, barna bőrű - int Anti felé - szerintem cigány.

- Na és akkor én lennék a zsidó? De miért?

- Kopasz vagy, alacsony, vékony csontú, mégis köpcös, de széles, nagy orrod van, a szemöldöködön látszik, hogy sötét lenne a hajad és laposan sunyin nézel.

- Jah. :) - Röhögtem.

- Akkor csak azért, hogy tudd: Kornél, akit árjának néztél, zsidó.
- Gábor echte magyar, legalább is dédszülőkig visszamenőleg nem tud semmilyen egyéb nemzetiségű felmenőről. Ahogyan te fogalmaznál, ő az ájra.
- A roma srácot megismerted, én viszont nem vagyok zsidó: Apai nagyszüleim székelyek, anyai nagyszüleim meg horvátországi magyarok.

Az 1/4 találati arány az elég szar - főleg, hogy csak egy romungrot sikerült eltalálnod.

ON

Isten ments, hogy itt bárkit is meg akarjak győzni arról, hogy tévedhet! :D Inkább kimegyek a partra és elkezdem kimerni egy gyűszűvel a Dunát. Többet érek vele, hasznosabb és reálisabb elfoglaltság. :D

Mindenkinek minden jót!

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.10.21. 21:06:02

ha jól látom, a mandinak ezennel ennyi. oda az a mérhetetlen hitelessége :)

srácok, mivel neketek már úgy is mindegy, nem kaphatnánk egy kis ízelítőt abból, hogy az itt publikáló további fidelitas-karrieristák, akarom mondani tehetséges szakembrek, milyen pozíciókból osztják az eszet nekünk egyszeri tehetségetelen, szar diplomás (értsd fidelitas-tagozat mentes) ballibsi proliknak?

btw. a NER ereje legyen veletek! ezek után szükség lesz rá ;)

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.10.21. 21:07:35

Király a kiscsaj! Aranyos, helyes, még kertén, impotens fidesznyik ettársaknak is felállt a cerka? Ha már az asszonyra otthon nem...
"nem árt szólni a disszidáló haveroknak (gondolom, többségük a tiéddel egyező fogyasztói kosáron tengeti napjait), hogy aki pesti hipsterként semmilyen területen nem képes teljesíteni, azt egy dél-londoni suburb Penny Marketében sem fogják jobban megbecsülni."
Ezt a szerencsétlen eccerit, aki kemény munkával telő napjait - lábát lógatva - ilyen szar irományok összedobásával tölti, fel kéne világosítani, hogy speciel az én ismerőseim közül orvosok, mérnökök, tanárok mentek ki "nyugatra", az elmúlt hónapokban...
Nem kell aggódnotok, a narancskomcsi, jobbikos, komcsi és vöröscuclista csőcselék, a gyökér 1 bites, az itt és a MIÉNK marad! Az a szar, a minisztériumokban (mint a példa mutatja) "dolgozó" szarokkal együtt úgysem kell külföldön, ott a szakképzett és kreatív MINŐSÉGI, nem pártgeci munkaerőt várja. Szar ügy, de tessék kiélvezni azt a keveset, ami még hátra van, mert utána nem lesz még egy ilyen jól fizető semmittevés, max. a következő rendszert fikázhatjátok, munkakaresés mellett!!

Hajrá Dorottya, a sok impotens kis fasz még nem kapta meg a Viagráját, ezen élvezkedik. Végül is ne legyen soha nagyobb örömük! :))

Pelso.. 2011.10.21. 21:08:16

@mavo: Az a beosztás egy politikai megbízatás. Ilyen pozicióban lehet-e, -mennyire lehet az ember civil, miközben egy ismert hovatartozású, kifejezetten politikai blogba ír?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.10.21. 21:10:03

@RaSHaWeRaKH: Eccerieknek magyarázod? A NEGRÓ 300 W-os égő ezeknek... :)

Alvarez 2011.10.21. 21:20:33

@mavo: "másrészt igazat kell adnom abban Böszörményinek, hogy a blogban nem mint minisztériumi ember publikál."

Böszörményi köztisztviselő (kinevezése lent)
Köztisztviselőként pedig arra tett esküt, hogy "Hivatalomban és azon kívül példamutatóan viselkedem"

Na ezért nem írhat ilyen posztokat. Köztisztviselőként elveszítette erkölcsi tartását, így mehet a fenébe.

kozlony.magyarorszag.hu/pdf/7967

Hattory Hanzo 2011.10.21. 21:23:14

"Jót fog tenni egy kávé a Big Fournál dolgozó ex-évfolyamtársaddal is, akitől esetleg megkérdezheted, hogy tényleg a szegények fizetnek-e meg mindenért a Fidesz kormányzása alatt. " (Robin Masters)

"Véleménye szerint azonban az Egymillióan a sajtószabadságért mozgalom által szervezett Nem tetszik a rendszer kezdeményezés nem pártpolitikai, hanem társadalmi ügy, hiszen – mint magyarázta – az egész rendszerrel, nem egy párttal helyezkedik szembe. Emiatt véleményének publikálását nem tartja összeférhetetlennek kormánytisztviselői munkájával."
(Böszörményi Nagy Gergely a HVG-nek)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.21. 21:24:18

@Alvarez: Dejszen példamutatóan szólt be, nem?
Lehet, még prémium is jár neki ezért, közpénzből!

Alfőmérnök 2011.10.21. 21:27:56

@Pelso..: De nem Böszörményiként írta, hanem Robin Mastersként. Ott baszta el a hülyegyerek, hogy a facebookon leleplezte magát.

pkrisko 2011.10.21. 21:30:34

Nemrég egy ismerősnek azt mondtam:"Nem tudom eldönteni, az aktuális hatalom a cikibb, vagy azok, akiknek nem tetszik."
Ezúton köszönöm pártunknak és kormányunknak, hogy egyértelmű választ adtak! :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 21:32:04

@Alvarez:

sőt, a minisztériumi tisztviselőnek szeretője se legyen, meg zsidóvicceken se röhögjön.

Xezs 2011.10.21. 21:34:46

Amúgy mi a picsa az a big four? Mármint, van egy Big Four kint Amerikában, a világ legnagyobb 4 metálbandája alkotja, de nyilván itt nem erről van szó.

Vagy csak valakiknek nem szóltak, hogy ez a titulus már több mint 20 éve foglalt?

Alvarez 2011.10.21. 21:35:16

@mavo: akkor próbálom a te helyzetedre lefordítani, ha tervezőasztalnál nem jön ki egy méret, akkor anyázhatsz egyet, de az egyetemi előadáson nem. Ott vannak kötöttségek, vagy keress más munkát magadnak.

Viktus 2011.10.21. 21:36:05

@mavo:

Pontosan, ha lebukik meg cumi ez a zsíros állás mellékes zöngéje ...

magyarvandor 2011.10.21. 21:45:25

Böszörményi szakterülete hivatalosan a társadalmi célú kommunikáció, ebből kaptunk ízelítőt. Amúgy meg lehet, hogy csak baszta a csőrét, hogy a nemtetszikesek nagyobb társadalmi kampányt csinálnak, mint ő közpénzen bármikor is, valamint évek óta nem tudja megdugni az exemet, ezért (is) a nagy szexuális frusztráltság, amúgy. Legközelebb kiállhatna a Regeneráció rendezvényen elmesélni, hogy kell kormányzati karriert építeni, hisz annak nagy szakértője. Na nem a hivatalos verziót, hanem a tökös, mutyis, a pokolba is lojális saját droid életpályáját. Hovatovább, - de ez az utolsó rúgás, ígérem, - azért csak megkérdezném, mit tanult ez a gyerek a művészettörténész anyjától?

tewton 2011.10.21. 21:45:38

@Alfőmérnök:
ah, ez az egesz vihar egy kalap szarban. van egy buta, wannabe-kozszereplo lanyka tipikus nuni-temakkal, akirol a szerzo ir egy tenyleg proszto posztot -- nem mintha ennel sokkal tobbet erdemelne az egesz tema. az olvasok elso hullama max rohog az egeszen. aztan jon a masodik hullam, aki eljatssza, hogy o most ezen _mennyire de mennyire_ felhaborodott, beleertve a hvg/t is. vicces, hogy az a kozeg, amelyik az anonim semjen-twitter utani nyomozast rohejesnek es antidemokratikusnak latja, a veret inna a "robin masters" nick mogotti embernek. kb. ugyanazok, akik a sajtoszabadsag meg a kontroll ellen versenyt vonyitottak :)

amugy tenyleg trollparade ez mar.

VI. Béla 2011.10.21. 21:47:08

@Kettes:

Magának nem osztottunk lapot. Menjen csak az őrült vencelre, ott gumiból van a fal.

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.21. 21:48:52

kepviselofunky.blog.hu/2011/10/21/suchman_tamas_faszozott_a_hiradoban

Schmitt Pál igazán felléphetne a most már nem csak a köznyelvben megtalálható trágárság és ízléstelenség ellen!
Ha Ő tenné, biztos lenne foganattya!

napocska-EMD-milla 2011.10.21. 21:52:58

" . . Őszinte híved,
Robin . ."
Nem tetszik, hogy affektálásról beszél, aki őszintétlenül őszintének vallja magát.
Továbbá nem tetszik, hogy egy ismeretlen, törékeny lányt valaki megpróbál ezerrel karakter-rombolni, csak mert saját véleménye van.
Egyáltalán: nem tetszik a karakterrombolás műfaja, mert csak értékrend hiányos emberek űzik.
Őszintén nem híved - R.E.

bz249 2011.10.21. 21:53:11

Most igy hirtelen nem is tudom, hogy ebben a titani szanalmassagi versenyben ki vezet es ki szorongatja a masodik poziciobol a masikat.

tewton 2011.10.21. 22:04:13

@bz249:
nem is ertem ezt az egesz hisztit. elvegre ez egy maganlevel, raadasul erzelmekrol szol (ami meg vegkepp privat maganugy) :)

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2011.10.21. 22:06:36

azé' kíváncsi lennék Lolácska véleményére az ügyben

tintamin 2011.10.21. 22:08:11

Ez a rendszer nem tűri a kritikát.
Ez a poszt újabb példa rá.
Viszont tele van ilyen kellemesen arrogáns (vigyázat, trademark!), pökhendi és egyben ultraszervilis arcokkal.

2011.10.21. 22:08:34

Ez nagyon durva! De nagy szégyen lesz neki ez a levél nagy korában. Amikor majd nagycsoportos lesz. Most kb. bölcsis szinten van...

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.21. 22:10:09

@tewton: Valóban, ez egy magánlevél!
"Hát, a következő szomorú vasárnapra egy kiadós együttlétet ajánlok, de még előtte át kéne gondolnod a kapcsolatodat a 2:20-nál színre lépő infernális kreténnel"
A fijatalember felajánlotta becses szolgálatait (egy kiadós b@szást, ha yól értem) egy általa bár agyilag alábecsült, ámde legalább "Egészen helyes " fijatal Hölgynek.
Eddig magánügy.
De mija retkes hímtagért kellett nyalvánosan mindezt akkor?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 22:13:43

@Alvarez:

ez a post egyetemi előadás, vagy mi van???

Alvarez 2011.10.21. 22:17:11

@mavo: ez köztisztviselő undorító módon, az esküjét megszegve viselkedett. Ez van.

bz249 2011.10.21. 22:17:24

@tewton: najo de azert erzi, itten van egy allamtitkar az egyik oldalon, a masik fel meg egymill... mindegy sok facse-forradalmar reklamarca. Szoval lathato, hogy itt vilagformalo Tenyezok kuzdelmerol van szo. Valami kataklizmikus esemenyt varnek, ilyesmit pl.:

www.youtube.com/watch?v=ZpwsKRpKS_M

Ehelyett van egy buta liba akinek nincs allasa es ideges, illetve egy buta suvolveny aki konnyen lehet elveszti az allamtitkari allasat es ideges lesz.

lehet más a handa-banda 2011.10.21. 22:19:06

Én összehoznám kettejüket egy Való Világ 10-ben, az lenne ám a nagy élmény:
a hímsovén womanizer meg a nyafizó gender 3,14csa

G.Freeman 2011.10.21. 22:28:51

Nincs ebben semmi különös, mindenki végzi a dolgát: az ellenzék ellenez, a kormánypárthoz szervilisek támadnak. Eddig is ez történt, ez után is ez fog történni. A stílus nem mindegy. A fidesz stílusa ismert.
Jobbak már nem lesznek.

bpe 2011.10.21. 22:30:48

@gyz: gyz? ezmiez? gyurcsányzerenc? :) nyelvvel felszopni aszthogy? kimondta, kiholmikor, h nem szabad? tüntetni. aszonta ez a poszt, h relax, és ne hergelj, mert ciki. ettől még te is kimehecc hergelni/hergelődni, senki se fogja szétütni a brigádod, mint 2k8ban, emléxelmégnem? napont. ..ezzel a buzifiúzással meg mit kompenzálsz? semmi baj a f@sszal, ha vkinek az teccik, az olyan faszokat meg, mint aminek te tűnsz, meg átereszti a szűrőkön a szólásszabadság. örüljjé' neki.. ;))))

IGAZ MAGYAR 2011.10.21. 22:32:52

@mehr luft:
Szarfaszúabbak! Tényleg.

"Példaképnek talán nem, de követendő példának tartom a szövetség elnökét, Orbán Viktort. A nemzet és az ország nagy dolgaiban a meglátásait és az általa képviselt hozzáállást, illetve az utat, amit épít, a sajátommal megegyezőnek tartom. Úgy érzem a jövőről általam ismert elképzelése is csaknem teljesen megegyezik azzal, amit magamnak is meghatároztam. Olyan megfogalmazott közösségi céljait érzek a magaménak is, melynek érdekében képes vagyok minden tartalékom és a meglévő életerőm mozgósítására. Látom és érzem is azt az utat, amit be akar járni. Szívesen, meggyőződéssel követem és segítem a megépítésében. Bízom abban is, hasznára leszek a célok megvalósításában.

Hasonlóan nagy hatással van rám Kósa Lajos Debrecen polgármesterének vezetői munkája és stílusa, melyet rendkívül közelivé tesz több éves jó kapcsolatunk. Kompromisszumkereső és folyamatosan kezdeményező magatartása emberközelbe hozza a politika világát. Biztosra veszem, hogy Orbán Viktor mellett a legnagyobb és legfontosabb tisztségek betöltésére is alkalmas, és ezt a közeljövő hamarosan igazolni fogja."
Tassó képviselő úr nyilvános seggnyalása!

tewton 2011.10.21. 22:33:39

@bz249:
nane, ez a gyerek tutira nem allamtitkar (egyelore). mondjuk lehetne nagyszabasubb is a tortenet, a Nema Milliok Hangja es a Torveny, Rend es Allam Embere komolyabban is osszecsaphatna.

esetleg lehetne belole egy jo kis ff film, a keso/30/as evek modoraban, pl. a holgy egy kisse bogaras mintajat kovetve. kiderulhetne, hogy a lany megse egy buta, nunisagara fixalodott nuni, vagy hogy a nem vulgarlibber gonzoblogger tud ennel jobbat is. dehat ilyen a vilagunk.

csak objektive az a baj, hogy publikus munkassaga alapjan a lanyka tenyleg egy buta, manipulativ es ideologikus leny, akit vigaszagon esetleg noiessege miatt lehet ertekelni. amugy meg, ha en a sajat gendersegembol elnek es lennek "szakerto", nem lepodnek meg ezen se. a totaves hvg egyszeruen kepmutato es szemforgato.

Long R3 IGF-1 2011.10.21. 22:34:08

- De ki a fasz az Böszörményi Nagy Gergely? - gondolja magában Navracsics. - Legközelebb adok neki fizetésemelést.
- Legközelebb? - gondolja a medve...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.21. 22:34:25

@Alvarez:

jó tudni, hogy az államapparátusban csak mintaemberek dolgozhatnak

Pelso.. 2011.10.21. 22:34:47

@Alfőmérnök: Lényegtelen a név. Amennyiben elkötelezett valaki, nyugodtan vállalja, addig nem gond, de ne játsszon ügyetlenül kaméleont.

Alvarez 2011.10.21. 22:37:19

@mavo: remélem ő már nem sokáig adja ott a mintát

bz249 2011.10.21. 22:42:34

@tewton: opardon valoban csak foosztalyvezeto-helyettes. De a lenyeg valoban ez:

"a Nema Milliok Hangja es a Torveny, Rend es Allam Embere"

Szoval ebben annyi lehetoseg lenne.

Egyebkent igazabol azt sem tudom, hogy itten a tiltakozok 2006-ot szeretnek ujrajatszani (mert ugye az vegulis sikeres strategia volt), vagy valami egyedi elkepzelessel allnak neki az ugynek. Mert egyebkent tomegtuntetni tenyleg szorakoztato dolog, bar azert tomeg plusz egy legfeljebb ot szoban elmondhato vezermotivum nem art hozza.

betegesh 2011.10.21. 22:44:10

Rettentő nagy szégyen, hogy valaki ilyen modorban és stílusban, ilyen otrombán ócsárol egy szellemi, kulturális terméket, amely mögött hallhatóan van munka.

Rettentő szégyen ez főleg annak tükrében, hogy ezt a Robin Masters álnév alatt tesuzi.

Robin Mastersről ugye tudjuk, hogy a Magnum című sorozat fiktív karaktere, akiről csak beszéltek végig, de mindössze 2x volt látható v. hallható a 80-vhány rész alatt: egyszer egy üzenetrögzítőt lehetett látni, amiből az ő hangja szól, másodszor pedig a karját lehetett látni, ahogy oldalvást egy fotelben ül, az arcát nem.

A hangja viszont nem más volt mint Orson Wellesé. Akinek érdemeit és művészetét, egész szomorú-fantasztikus életútját nem ecsetelem, nézzen utána mindenki magának.

Szóval egy ilyen arrogáns, és igazából ostoba ember - aki ráadásul a Fidesz embere - nem méltó arra, hogy használja Robin Masters nevét. Egyszerűen méltatlan rá, és egyenesen Orson Welles emlékének megalázó.

Ha a Mandínerben van egy kis tartás - alapító tag ide vagy oda, amihez persze csak gratulálni lehet -, törli a posztot. Nem fog innen hiányozni.

capacete 2011.10.21. 22:44:33

Na jöttem én is belerúgni bátor hős Robinba.

Kedves Robin! (a Masters-t azért te sem gondolod komolyan...)

Az egy dolog, hogy egy seggnyalással kivívott minisztériumi pozícióból osztod az észt, de minek szólod le annak a diplomáját, aki nálad minden jel szerint tízszer több energiát fektetett bele a tanulásba?
Ilyen büszke vagy a kodolányis diplomádra? Ennyire piacképes lennél Fidesz-tagkönyv nélkül? Ha a főnökeidben lenne minimális tisztesség, akkor hamarosan kiderülne...

Viktus 2011.10.21. 22:48:23

@mavo:

Így van ez mindenfele ... aki meg lebukik kibukik ... na ez nálunk nincs így.

Viktus 2011.10.21. 22:49:44

@Talon Karrde:

Neki van egy gazdag blokkolója gondolom az is fideszközeli :P

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.21. 22:49:59

aktualis.hblog.hu/2011/05/09/alekoszt_verte_boszormenyi_nagy_gergely/
A Tanár Úr is felvetette kiemelkedő munkásságát a fijatalembernek, bár nem magasztalta érdemei szerént!
"Pelikán József:1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Egy ismerősöm, név szerint Galván Tivadar mutatott be neki, aki az autógyárban dolgozott. Akkor még nem sejtettem...
Bíró: Mit nem sejtett?
Pelikán József: Hogy békaemberekkel fogok találkozni.
Bíró: Álljunk meg egy pillanatra! Az később volt.
Pelikán József: Később."

fővöcsök 2011.10.21. 22:52:32

Ha a szerző volt Amerikában ösztöndíjas (volt), akkor nyilván tudja, hogy - a nálunk szerencsésebb országokban - ha kiderül, hogy egy köztisztviselő ilyen alávaló és szexista szöveget engedett meg magának (pláne munkaidőben álnéven), többé nem mehet egyetlen közhivatal közelébe sem. Egy nőt női mivoltában alázni, szexuális tárgyként kezelni kicsit más, mint (amire ő hivatkozik kínjában) a közéleti, politikai kritika és véleménynyilvánítás.
Csak remélni lehet, hogy ezt Navracsics is így gondolja. Mert ne felejtsük el: a szerző köztisztviselő, legalábbis formálisan, ez a kormány pedig egy keresztény-konzervatív kormány. Legalábbis formálisan.

krj 2011.10.21. 22:55:47

fikázza a bölcsészeket a büfé-ruhatár diplomájával...oda való, ahol dolgozik.

Runciter 2011.10.21. 22:56:57

Kedves Robin,

bár délben posztolt, azért remélem, hogy nem a munkaidejében cikkentett, az én pénzemen. Szolga.

Gest anyó férje 2011.10.21. 22:59:52

@betegesh: "Ha a Mandínerben van egy kis tartás - ... - törli a posztot.

Nicsak megszólalt a Cenzor hangja?

MILLIÓK A KUSSOLTATÁSÉRT

Viktus 2011.10.21. 23:00:19

BT-szavazás az ENSZ-ben:
Guatemala: 191 szavazat
Marokkó: 151 szavazat
Pakisztán: 129 szavazat
Togo: 119 szavazat
Mauritánia: 98 szavazat
Azerbajdzsán: 74 szavazat
Szlovénia: 67 szavazat
Kirgizisztán: 55 szavazat
Magyarország: 52 szavazat

Ez nem jött be igazából a kodolányis zsenis nemzetközi kapcsolatosos csapatnak :D

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.21. 23:08:22

www.blikk.hu/blikk_aktualis/ujabb-milliok-fidesz-kozelieknek-2040908?nocache
"A Nézőpont leányvállalata, a Médianéző Kft., amely a 10,2 milliós megbízást kapta, semmiképpen sem számít nagy múltú vállalkozásnak. A céget 2010. május 28-án jegyezte be a cégbíróság, és három hónapos működés után már meg is csípték a mesés kormányzati szerződést. A vállalkozás honlapján a „Referenciák" menüpont alatt a „Feltöltés alatt" szöveg szerepel."

Így már érthető egysmás..

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.21. 23:15:32

Azóta sorra kapja a megrendeléseket ezen "veretes" cég, biztos kiemelkedő teljesítménye okán..
medianezo.hu/referenciak/

Alvarez 2011.10.21. 23:29:35

@fővöcsök: nálunk nem menesztési ok köztisztviselőként, álnéven alázni valakit női mivoltában.

abban viszont biztos vagyok, hogy a mandiner "ilyen ország pedig nincs" rovatába születik egy poszt erről a visszásságról:))

Buzáné 2011.10.21. 23:33:33

A jó kutyus köztisztviselő és a fikablogger személyiségek metszetében csodálatos bejegyzés született.

Alfőmérnök 2011.10.21. 23:45:18

@tewton: Engem az bosszant a legjobban az egészben, hogy elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem a videót, és nem akar kimenni a fülemből ez a szar. :)

Egyetértek azzal, amit írsz, de azért valahol BNG is megérdemli a pofonokat, amiket kapni fog. Nem azért, mert valami szörnyűséges dolgot csinált, hanem mert hülye.

miskabá 2011.10.21. 23:45:34

@Alvarez:
Volt már ilyen precedens amikor egy Alföldi Róbert nevű vezető beosztású köztisztviselő mondott nyilvánosan hasonlókat az egyik - történetesen jobboldali - újságíró lánynak. Alföldit akkor semmilyen retorzió sem érte, és a liberális oldal persze mindvégig neki tapsikolt

Most visszanyalt a fagyi

Viktus 2011.10.21. 23:50:27

@miskabá:

Az a bibi ilyenkor azt lehet mondani, hogy hoppá ezek is a szadi szint? miféle NER? meg nemzeti blabla? :P

JumboJet 2011.10.21. 23:50:30

Kedves Böszörményi Nagy Gergely!

1.) "A Robin Masters álnéven író publicista a Közigazgatási és Igazságyügyi Minisztérium (KIM) kommunikációs osztályán dolgozik vezető pozícióban."
- Látod, milyen kedves Hozzád a randa ballib sajtó? Publicistának nevez! Szerintem egy igazi publicista, többek közt, nem nick mögé bújva, hanem saját néven ír. Még blogban is. És úgy is köcsögösködik.

2.) "Böszörményi a hvg.hu kérdésére vállalta, hogy ő írta a Kedves Dorottya! bejegyzést a Mandineren."
- Te mekkora hős vagy, apám! Vállaltad, hogy Te írtad. Mondjuk, ehhez kellett is a hősiesség, ócska fröccsenet ez az egész.

3.) "Azonban hangsúlyozta, hogy bloggerként, a Mandiner blogközösség alapító tagjaként tette ezt.
Attól, hogy valaki kormánytisztviselő, lehet véleménye és el is mondhatja ezt magánemberként, ez hozzátartozik a demokráciához – mondta a KIM főosztályvezető-helyettese."
- Hangsúlyoztad? Remek! Mert, ha bloggerként, Mandiner alpító tagjaként vagy tahó, az milyen relevanciával bír a kérdésben?
Nagyon beléd szorulhat a véleményed kormánytisztviselőként, és a személyiségedet is nagyon elnyomhatják ott a hivatalban, ha a véleményed éretlen, komplexusos kamasz ventilátorba fosása formájában jön ki belőled, amikor végre hazaengednek a melóból. Szörnyű lehet ezt az felhígult, barnás, gázoktól préselt intellektuális terhet napi 8-10 (12?) órán keresztül magadban tartani.
Óh, persze, hogy lehet magánvéleményed! Még kormánytisztviselőként is!

De, áruld már el, nektek ott a jobboldalon Deuttsch Tamás a mentorotok, netán idolotok? Miatta, vagy magatoktól érzitek úgy, hogy a magánvélemény kötelező közlési formája a pökhendin személyeskedő, alázó, trágár, zsíros fröcsögés? És itt, tulajdonképp a forma 90%-ban maga a tartalom. Mert gyakorlatilag pár semmit mondó mondatot versz fel habosra a genyózásoddal.
Elmondom, mit írtál: Kedves Dorottya! Lehet, hogy tévedsz, mikor azt gondolod, ebben az országban tömegek rettegnek a Fidesz politikájától. Még ha a kormány valóban sokat faszkodik is. Az se tévesszen meg, ha esetleg jó sokan mennek el az általatok szervezett tüntetésre, annak ellenére, hogy - és ezt fogadd jó tanácsként, mert bájdövéj, szimpi vagy - nem biztos, hogy a legmegfelelőbb módját választottátok az elbizonytalanodók megszólításának. Szerintem, inkább ne szervezzetek tüntetést, azt elfelejtettem leírni, miért ne, talán mert nem is tudom, mindenesetre, szerintem hülyeség, szóval inkább maradj otthon.
Na, ezt írtad, barátom. Szerinted ez egy poszt? Ez még véleménynek is gyenge. Ami ezen kívül a Te verziódban foglaltatik, az semmi más, mint a címzett Neked - egyébként tán még jogosan is - nem tetsző tevékenységének - általad egyébként megspórolt - érdemi kritikájához semmilyen módon nem kapcsolódó személyeskedő baszakodás. Ezzel a habosított fossal gondoltad megtámogatni a felszínes semmitmondásod?

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.21. 23:58:39

@miskabá: Most sem kell, hogy retorzió érje azért, mert ez a véleménye. Viszont tapsikolni sem szükséges, elég lenne a szakmaiság is.
Országmárka, megalol!

betegesh 2011.10.21. 23:58:55

@Gest anyó férje: a "ha van egy kis tartás"-rész erre utal szerinted? cenzor lennék?

a blog lelkiismerete dönti el a kérdést, egyszerűen, főleg ezek után.

Xezs 2011.10.22. 00:07:34

Na de még mindig nem kaptunk arra választ, hogy akkor most végülis megbaszta már végre valaki Dórikát, vagy még mindig ilyen karótnyelt picsa, mint a videón?

billy reed 2011.10.22. 00:07:39

@adamis.ivan: Tökéletes összefoglalás, nincs mit hozzátenni!

Olcsó duma ez a magánemberként mondtam/írtam/tettem szöveg...régóta takaróznak vele véleményüket vállalni nem merő "politikusok" /pl. Horthy-temetés.../
Esetleg még annyit: egy ilyen alak semmilyen szinten nem dönthet emberek sorsáról.
Nincs hozzá joga!
Emberileg alkalmatlan.
Azonnal mondjon le, és takarodjon a közéletből!

Kár, hogy ez nem magától értetődő ebben az országban.

Gondolom ez a tökös csávó éppen a haverokkal sörözget, ahol vállon veregetik: kemény gyerek vagy, te!!! Magyar hős! A mi emberünk!
Batman és robin.../így kis "r"-rel.../

Pedig -ahogy Hofi mondta- mikor már valaki volt, akkor volt senki!

JumboJet 2011.10.22. 00:07:58

UI: Hogy világos legyen. A kedves munkaadód, annyi, és olyan magas labdát ad, hogy Dorottyáék, akár jól is lecsaphatták volna, ehelyett, csináltak egy cikisen szar toborzó videót. (Ezért kicsit rossz érzéssel fogok kimenni vasárnap. Tudod, nincs kivel dugnom...) Ez a videó így szintén magas labda lett, és például, akár Te is lecsaphattad volna jól. Ehelyett megírtad ezt a szintén szar posztot. Amivel Te dobtál fel magas labdát. Amit jól, rosszul, de a kommentelők szép számmal próbálnak majd meg lecsapni. Magadra vess.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2011.10.22. 00:08:26

@VI. Béla: Feltétlenül kiértesítelek, ha majd érdekel, hogy te kinek osztasz lapot. :)

JumboJet 2011.10.22. 00:13:47

@Xezs: Te mit görbíted itt a teret azzal feket lyukkal az agyad helyén? Mindig megdöbbent, hogy van ember, aki azért látogat blogokat hogy ilyen intellektuális szárnyalásokat osszon meg a többiekkel, mint: "Na de még mindig nem kaptunk arra választ, hogy akkor most végülis megbaszta már végre valaki Dórikát, vagy még mindig ilyen karótnyelt picsa, mint a videón?"
Most komolyan. Mi hiányzik a Te életedből, hogy ilyesfajta névtelen fazsgyerekeskedéssel töltsd az idődet?

Gest anyó férje 2011.10.22. 00:17:26

@betegesh:
Látom saját magadat is cenzúrázod, hová maradt a hozzászólásod második része?

betegesh elvtárs tessék önkritikát gyakorolni lelkiismereti alapon!

JumboJet 2011.10.22. 00:18:48

@billy reed: Kösz. Tényleg megdöbbentő, mennyi "faszacsávót" kreált a net a maga blogvilágával.
És hogy "polgárjogot" nyert ebben dagonyázni!?

A Hofi idézet zseniális és találó!: "Mikor már valaki volt, akkor volt senki! " :)

lehet más a handa-banda 2011.10.22. 00:29:05

Na lám most feltámadtak a doktriner liberósok, a mindenki másnak szabályokat állítgatók hogy miként kell viselkedni ennek-annak meg amannak hogy megfeleljen a szájuk izlésének

Tele van a @-om a Fidesz dolgaival, de amíg ezek a savanyú képű ajatollahok állnak a másik oldalon, addig nem kérdés hogy melyik oldal számít normálisnak

Rosszkedvvel is lehet ám ölni, úgyhogy röhögök inkább egy jót rajtuk. Dórika erre épp ideális, gratula a poszt írójának!

Viktus 2011.10.22. 00:30:12

@sok-sok:

Ő nem foglalkozik holmi Dórikákkal neki ott van MarokMarcsa ...

Viktus 2011.10.22. 00:33:25

@lehet más a handa-banda:

Na jah csak Dórika az adóforintokból elvisz nulla forintot ez a macsó kodolányis meg x milliót?

Nem érdekelne, ha az is nulla forintba fájna ... szórakoztassa magát lásd. "nemzet" krónikása 66masodperc.blogspot.com/

frontember876 2011.10.22. 00:37:22

Kedves Böszörményi izé,

Én csak annyit akartam mondani, hogy hálát adok a magasságos Jóistennek, hogy az a korosztály vagyok, aki megéli azt a kort, hogy láthassa a csodálatos és kéjes bukásotokat, a civilizált emberiség törvényszerűségeinek és a saját magatok által hozott törvényeknek megfelelő széteséseteket, majd csoportos bebörtönzéseteket, ahol - lévén elvtelen droidok és megélhetési talpnyalók vagytok, egytől-egyig gyáva, gyenge, betanított csicskák - meggyűlölitek egymást, és egymásnak estek, majd végleg összeomolva végignézitek, ahogy az általatok kitalált vagyonelkobzás és teljes szociális megsemmisítés következményeként földönfutó, megbélyegzett nincstelen, élő szégyenszobrai lesztek a teljes magyar lakosság számára. Kitaszítottként nyilván külföldre menekültök, és a választás innentől a tiétek, kedves nemzetiek: vagy olyan elképesztően messzire utaztok, ahol utolsó senkiként tartanak majd számon titeket, vagy közelre mentek, ahol ismernek majd benneteket, és éppen ezért ítélnek majd el, és vetnek meg.

Csodálatos ajándék az élettől, hogy mindezt végigélhetem, és a gyerekeimnek élőben mutathatom be, hogy a rossz, gonosz, mindenre hajlandó emberekből mi lesz. Ha egy furcsán kicsavart módon, mégis működni fog a családmodelletek - ti magatok nevelitek szeretetre az országot azáltal, hogy olyan elviselhetetlenül aljas, alávaló és visszataszító emberek vagytok, hogy az felébreszti mindenkiben az összetartás szükségességét, mélységesen undorító, gyűlöletre uszító viselkedésetek maximálisan felértékeli a szeretet fontosságát, és segít az embereknek büszkévé válni arra, amik ők hozzátok képest - érző lények valódi célokkal, valódi világgal, a ti kreált beteg vízióitok helyett és ellenében.

Megköszönöm nektek, hogy ilyen kontraszt vagytok jó és rossz között, hogy ilyen élesen mutatjátok be a sötét és buta ember gyakorlatilag minden elképzelhető viselkedési formáját, a nevetséges hatalomtól megőrült, valójában szánnivalóan törékeny és önértékelési zavaroktól ideges megfelelési kényszeres kis rabszolgát. Megmutatjátok, milyen az akarat nélküi ember, a szolganép, megmutattok mindent, ami nem akar lenni a jelentős többség. Fantasztikus ellenpélda vagytok, egészen komolyan.

Hattory Hanzo 2011.10.22. 00:43:13

Ja, és mától a Robin Masters helyett legyél csak egyszerűen Robin, tudod, a Batman és Robin-ból. Jobban passzol a karakter.

lehet más a handa-banda 2011.10.22. 00:43:28

@Viktus:
Vicclapírónak én felfogadnám akár másodállásban is, mert ilyen jót rég röhögtem már publicisztikán

De most tényleg, nem ez jut az eszébe egy egészséges macsónak Dórikáról? Szerintem jobban megérdemli az irodalmi Nobelt mint egynémely mások

Viktus 2011.10.22. 00:50:49

@lehet más a handa-banda:

Nobel cucc kategória olyasmi ami zsidóknak, cigányoknak, négereknek van kitalálva ... esélye sincs irodalmi Nobelre.

Az inkább a "legviccesebb", hogy nem tudni ezek kit akarnak képviselni ... akik tavaly v. tavaly előtt még alig várták, hogy ezek jöjjenek ma már letagadják, vagy szégyenükben elbujdosnak esetleg mély megbánást tanúsítanak ...

Egyetlen egy szerencséjük van nincsen a szarok rá perspektíván túl lásd. bizonytalanok a még debilebb jobbikosdi kabaerén meg a sötétzöldeken túl ...

tewton 2011.10.22. 00:53:37

@bz249:
re: ez itt nem egy lefutott meccs. a necces lanyka es a necces poszt mellett igencsak eros versenytarsak ezek a szintennecces moralizalo kommentek. a tet egyre emelkedik, ahogy a szinvonal lepcsosen esik ... azt hittem, a nagyondemokrata bal/lib trollok legalabb viccesen es stilussal tudnak kiakadni, de meg azt sem.

amugy meg szeretnem latni ugyanazt a retorziot a szerzovel szemben, amit alfoldi (allamilag eltartott! szinhazigazgato!) kapott az oralszekszes megjegyzesere :)

betegesh 2011.10.22. 00:53:45

@Gest anyó férje: Hogy mi van? Mi hiányzik? Én összvissz ennyit írtam, és összesen egyszer küldtem el! És biztos vagyok benne.

Xezs 2011.10.22. 00:55:28

@adamis.ivan: Engem pedig mindig megdöbbent, hogy van ember, aki azért látogat blogokat hogy kurva fontosnak érezze magát, és azt higgye, megváltja a világot az álintellektuális balfaszkodásával.

Sőt, még jobban megdöbbent, mikor számonkéri másokon, hogy miért nem hajlandó résztvenni a balfaszkodásban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.22. 01:03:18

Érdekes, hogy se a főszerk (kedves turul_2k2)., se a helyettes (ergé, részvétem), se egy (ügyeletes) szerkesztő, de még csak egy mezei mandineres blogger sem reagált mondjuk

- a posztra,
- a szerzőre
- bbjnickre, aki arcról felismeri a nemmagyarokat a klipben, de persze nem szalonnáci rasszista suttyó
- a többi (nemtúlsok, deéppelég) törzsolvasóra
- a lebukott szerzőre
- a botrányra

róluk van szó:
mandiner.hu/rolunk

Ismét szép volt, fiúk!!!4!!!

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.10.22. 01:13:48

@miskabá:

Az Alföldi mondatról rosszul emlékszel.
"Önnek pedig kívánok ilyen orális szexet, innentől kezdve egész életében!”

Mondta ezt egy olyan újságírónőnek, aki egyetlen előadást sem látott, és csak az orális szex témája érdekelte. A darabban orális szex nem, de annak imitálása valóban volt - tehát Alföldi nem kívánt a hölgynek orális szexet.

Retorzió viszont valóban nem volt, de ügy azért lett belőle. Még szép.
Retorzió most sem lesz, kérdés, ügy azért lesze-e?

ON:
A blogbejegyző? Ha a fiam lenne, szégyellném magam.

bz249 2011.10.22. 01:15:15

@tewton: peldaul nagyon erdekes ez a noi mivoltaban megalazza vonal a kommentekben. Ez most az affektalo hulye picsa resznel jon elo vagy abban, hogy az egeszseges szexualis elet segit kiegyensulyozotabba tenni szemelyiseget?

Azert Alfoldi allamilag eltartott szinhazigazgato annyiban mas eset, hogy ott elvileg lehet mindenfele szakmai szempontokat emlegetni... egy kommunikacioert felelos foosztalyvezeto-helyettesnel viszont eppen az lehet egyik szakmai szempont, hogy milyen posztokat tesz ki alsemjenkent a mandinerre.

JumboJet 2011.10.22. 01:45:19

@Xezs: Ajánlom figyelmedbe: blikk.hu Ott is lehet kommentelni, épp azon a szellemi nívón, amit itt bemutattál, nagyon hasonló mondatokkal. (Pedig a válaszodból az is kiderül, hogy nem vagy hülyegyerek, helyesen írsz, jól központozol, jól fogalmazol.)
Szóval, akkor annak is meg kellene döbbentenie, hogy egyáltan vannak bloggerek. Ők ugyanis nem másért írnak blogokat, mint hogy azt hiszik, egy icipicit megváltják a világot, hogy egy icipicit hozzátesznek, hogy egy icipicit fontosak tudnak lenni vélt vagy valós írni tudásuk révén.
Gondolom, az egymással "álintellektuális balfaszkodást" folytató emberek kihalása előbb döglesztené meg a blogokat, mint a "megbasztákmárdórikát? nemtudomderemélemseggbekapja" - tipusú tarparaszt balfaszkodás.
Mellesleg, majdnem minden társadalmi változás ilyen "álintellektuális balfaszkodásokkal" kezdődik. Az internet előtt is így volt. Aztán egyszer csak kialakul valahol, valamifajta "critical mass" - és történik valami.

Viktus 2011.10.22. 03:27:24

"Lobogj zászlónk fent! Éljen Böszörmény!
Elvész másként a nép, s minden remény.
Kenyeret a sok éhezőnek
Csak a 'narancs' adja meg!
Gyere néptárs, vezérünk Böszörmény!

Véget vet a magyar szenvedésnek,
Boldog jövőt hoz a szegény népnek,
Jönnek már a 'narancs'osztagok,
Nem lesz aztán panaszra ok!
Rendet csináld katonád Böszörmény!"

Vége lesz a kommunista rémnek,
Nem lopják el a hitét a népnek!
Szaladj Dóri Palesztinába!
Nincs szükségünk demokratákra,
Marxistákat nem tűr Böszörmény!

Rettentő vezérünk Böszörmény!
Adj parancsot, sok 'narancs'inges kér!
A magyar nép 'kétharmadod' alatt!
Vörös 'Dorottya', rác, oláj szaladj!
Lobogj zászlónk fent! Éljen Böszörmény! "

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.22. 04:21:50

@namitirok:

a hangsúly a további milliókon van. a nézőpont intézet nem ma kezdte a fideszes megrendelésre szállított független véleménnyilvánítást

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.22. 04:49:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

"hazudsz" --- írod.

"és én nem szálaznám szét, hogy te most ennek nemzetiszocialista vagy hungarista irányzatához tartozol-e; esetleg nemzeti kereszténynek véled magad - a lényegen ugyanis semmit nem változtat"

Ezt én írtam vagy te írtad? Most akkor számít vagy nem számít, változtat a lényegen vagy nem változtat?

"De ne terelj, ne beszélj szokásod szerint mellé; inkább mesélj kicsit erről a te arcról-megmondod-ki-nem-magyar készségedről, különös tekintettel annak történelmi hagyományára..." --- írod.

Nem tévedtem fentebb! Ez már valóban a kertészákosi demencia világa. Nem korai ez még egy kicsit? Hetven (de méginkább nyolcvan) év alatt ilyet tolni, szerintem, még a te köreidben sem menő. Én a hetvenes-nyolcvanas években voltam gyerek és kamasz, komoly arccal (pláne, meggyőződésből) elmondva ilyen szöveget már akkor is csak nagyon-nagyon ritkán lehetett hallani.

ü
bbjnick

Frick László Emlékzenekar 2011.10.22. 06:16:37

Minden kornak megvannak a maga kisdobosai, a hat meg a tizenkétpontok, tenni kell a jövőért, legyen meg a Killián próba, hagy idézzem kedvenczemet, a református tanítóképzőt végzett Ördög Zoltán közírót és publicistát, miszerint:
"Ma sem mindegy, mit gondolnak az emberről politikailag." Hát ez nagyon fontos.
Kommunikáció -és médiadszakon óüriási a túljelentkezés, minden évben többezer embernek adnak papírt arra a másfél állásra. Nem korlátozhatom a gyerekemet, ha televíziós szakra akart jelentkezni, fogom a Krizsó Szilvia féle Estét, leültetem elé a kölyköt és azt mondom TANÚJJÁ A KURVA ANYÁDAT hogy kell ezt! Addig ki nem jössz,. amig meg nem tanulod, mi a jó!
Ha nem figyelek oda, jobbertévés lesz és akkor miből téríti meg nekem a taníttatása kőccségeit? Beletörlöm a pattanásos beképzelt pofáját a média meg a reklámtortába, mennyit vesz ki a jobber meg a ballersajtó
"Egy cikkelykéből akarsz megélnííí? TRACSAD A TÍZKÖRMÖD!! HOL A FAVONALZÓM???

Frick László Emlékzenekar 2011.10.22. 06:19:22

Nem azért, de mavo avatarképével van kitapétázva a lányszobája fala, miheztartásra: Ez a helyes pofa, ilyent kell vágni egy jógyereknek. (Bláz a szája sarkából lelógatva) De, majd Raksányi Gellértet állítom be példaképnek neki, aki olyan hülyeséggel sziveskedik a jóoldalnak, mint a balliberális szókentaur használata... Le is törném a derekát a kölöknek :D

Frick László Emlékzenekar 2011.10.22. 06:20:34

@namitirok: Felhívnám a figyelmet, hogy Schnitt nevét nöbetűvel kéne írni.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.22. 06:28:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @mavo: @Zébácsi:
stbk.:
Nem tudom, mit kell rinyálni. A képlet a következő:
1. a jóoldali sajtó szakszerűen rúgdalja tökön ezeket (ezek= fidesz & nullakiterjedésű partner valamint , idézem, "kúródóráék"), a jobbereket és egyáltalán. Összhangzattan, a "kormányintendatúrát" nyögő, jobbertulajdonú index blogkiajánlóban naponta, lehet strigulázni, kb 30 nyilt vagy burkolt fideszfikázás van. Mi lenne , ha jóoldali tulajdonos lenne :D
2. A jobbersajtó minen -lásd ezt a "blogbejegyzés"-t is, önmagát rúgdalja tökön. Önellenhatóan ostoba. Tanképpen sziveskedik a jóoldalnak

Akkor mi van? Nektek nem mindegy, hogy a tökön rúgás milyen lábtól ered, jólábtól vagy önlábtól ?

fidesz = házmesterek pártja 2011.10.22. 06:53:10

@mavo: miért? Én csak azt olvastam, hogy ugyanazok a seggfejek csinálják a mandinert, akik az orbanviktor.hu-t üzemeltették.
Vagy ez sem igaz?

Ettől függetlenül, egyre lehánynivalóbb ez a blog is.

Lew Archer 2011.10.22. 07:59:53

A klipet nem néztem meg és nem fogom ezután sem.

Egy vaktában irányzott megjegyzés. A munkanélküliség Magyarországon nagyjából 20 éve kemény probléma, ha ez valakiknek most tűnik csak föl, annak a véleményét nem érdemes meghallgatni és elolvasni sem érdemes.

Virág et. 2011.10.22. 07:59:59

Egy KIM-es főosztályvezető-helyettes tart életvezetési / karrierválasztási tanácsokat? :) Ez ugye vicc?
Véleménye mindenkinek lehet (max. őt minősíti), de hogy egy köztisztviselői (kormánytisztviselői) állással lehet ennyire arrogánsan kioktatónak lenni, pláne pályaválasztás terén, arra most nem tudok mit mondani. Kívánom, hogy vidd államtitkárságig, legyen ez életed csúcspontja.

A mandinernek pedig nem volt eddig sem hitelessége, nincs mit elveszítenie. Ezért szeretjük.

Lew Archer 2011.10.22. 08:02:47

A bejegyzés pedig ugyanaz a nyegle stílus, ami a liberális értelmiségieknek soha nem zavarja semmilyen érzékelését, ha jobboldaliakat vesznek vele célba.

Virág et. 2011.10.22. 08:10:28

@Lew Archer: Az, hogy pl. egy Tóta leír egy ilyet, az azért pici másabb kategória, mert nem emlékszem, hogy őt bármelyik minisztérium főosztályvezető-helyettessé nevezte volna ki.

Tudod, más elvárások vannak egy civil és más egy köztisztviselő esetében. Pláne egy vezetőnél.

betyár (törölt) 2011.10.22. 08:14:41

a szerkesztőknek ez tanulságul szolgálhat: nem számíthatnak semmilyen elnézésre, diszkrécióra azoktól, ahova egy ideje igyekeznek. csak erre a vincentes - tudom hol voltál és mit csináltál 3-5-ig - stílusra. ahogy lehet a nyakatokra teszik a kést.

tevevanegypupu 2011.10.22. 08:35:42

Az ensz vilageleteben ellenseges volt Magyarorszaggal szemben, de ezt mindenki tudja. De amiota a holland ensz csapatok szeme lattara az ex-Jugoszlaviaban ezreket gyilkoltak le, Afrikaban pedig szazezreket, azota koszoni szepen az ember, hallani sem akar roluk. Nem is beszelve azokrol a korrupcios ugyekrol amiket szepen es allandoan elsimitanak. A tokeletes tehetetlenseg amit a vilag legszegenyebb orszagaiban bizonyitanak csak alatamasztja azt, hogy ezekre olyan nagy szukseg nincs. Es akkor meg nem is mondtam semmit a palesztin-izraeli konfliktusrol amit nagyreszt az ensznek koszonhet a vilag. 1956-ban nekunk is mennyit segitettek ugye..Szoval aki barmit is vart toluk az nem tul jaratos az ensz viselt dolgaiban.

Gluteus Maximus 2011.10.22. 09:09:03

"Ez egy bolond! Igazi üresfejű idióta..."

allegretto23 2011.10.22. 09:29:53

Ez szép volt, ahogy kiosztotta a büfé-ruhatár szakosokat, mintha legalább is egy ELTE progmat diplomával hasznoskodna a Big Fournál...Üzenem a t. szerzőnek, kapacitálja a gazdáit, hogy kicsit nagyobb elánnal nyúlják le a gazdasági hátországot, mert előfordulhat, hogy ha csak ilyen ütemben haladnak, a hozzá hasonló kis mitugrász, semmiresemjó politikuspalántáknak két év múlva, amikor buknak, nem fog jutni még csak egy fb tagság sem sehol, és akkor, mint lehetőség neki tényleg csak a ShopRite, meg a Lidl marad Lutonban- oda meg ekkora arccal vs. anyukakifizette Kodolányis diplomával nem nagyon vesznek fel embert...

Xezs 2011.10.22. 09:29:57

@adamis.ivan: Ugyan már, a bloggerek azért írnak blogot, mert szarrá unják magukat.

De mindegy, ne nyissunk vitát, a blog az én szememben játszótér, a tiedben meg irodaház, így sosem fogunk megegyezni.

allegretto23 2011.10.22. 09:31:58

Ja, meg ott dolgozni is kell... szóval a szerzőnek erőst ellenjavallott hely...

Darkwill · http://vilagokarca.blog.hu 2011.10.22. 09:38:19

@miskabá: Sajnálatos h szerinted a két dolog nemh ugyanolyan, de szembeállítható...

Halkan jegyzem csak meg, h míg Alföldi pont arra célzott eredeti mondatával (a riporternő provokációjára reagálva) h mennyire NINCS szexuális töltése a bemutatott darabnak, addig Robin barátunk egész egyszerűen komolyan megfektetné az általa egyébként semmire másra nem tartott leányzót. Mindezt alpári stílusban.

Gluteus Maximus 2011.10.22. 09:47:21

"Ki Ő, mire jó?
Ezt sohasem tudta.
De, ha kérik, pénzért,
akár anyját is dugja,
buta troll, bérenc, alattvaló,
s, ha hiszi, ez a jó,
akkor csak bolond,
egyszerű, kötöznivaló..."

At_ 2011.10.22. 09:54:32

Robin mester, jó lenne, ha a hímsovoniszta személyeskedés és a nettó bölcsész-fikázás helyett legközelebb érvelnél is egy keveset.

Mit szólnál hozzá, ha valaki a nagy nyilvánosság előtt publikálna rólad egy szöveget, amiben ahelyett, hogy a nézeteiddel vitatkozna, inkább arról írna, hogy mikor, kivel és hányszor dugjál, meg hogy milyen gázok a haverjaid, és hogy hogy mennyire idétlenül nézel ki??

A hozzád hasonló mentalitású arrogáns, félművelt fazonok térnyerése miatt hagyják itt egyre többen az országot.

betyár (törölt) 2011.10.22. 10:02:58

és még egy dolog Kedves Szerkesztőség!

ha meglepődtetek, semmit nem értettetek meg az új színház-ügyből: a ballibek szemében nincs különbség dörner, csurka és ti köztetek/miköztünk. újnácifasiszták vagytok/vagyunk:))

betyár (törölt) 2011.10.22. 10:12:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

minek rontsuk el az örömötöket. mivel múlatnátok akkor itt az időt szakmányban?

Spiritmonger 2011.10.22. 11:00:45

Dorottya drága bizony erősen suna pozitív, kis ATM után nem énekelne ilyen hülyeségeket, nagyon rendben van külsőre...ellenben rajta kívül felidézni sem lehet nagyon a klipben olyan embereket, akire rábíznék egy zsák cementet megőrzésre. csupa bevárosi degenerált "művész", álértelmiségi, akik apuci pénzén lázadnak, egészséges magyarságtudattal rendelkező, heteroszexuális, fehér keresztény fiatal nincs is ebben az 5 percben...inkább bárki más, mint ezek, ezek vállalhatatlanok, még Orbán is jobb náluk

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.10.22. 11:07:14

@Spiritmonger: Te viszont csatlakozhatnál a majomavataroshoz. ő a származást állapítja meg ránézésre, te meg a szexuális irányultságát és a vallását.
verhetetlen duó. a 30-as évek Németországában sicher hogy hatalmas karriert futottatok volna be.

miskabá 2011.10.22. 11:07:40

@Darkwill:
Kár ennyire erőlködni, mert Alföldi viselkedése semmivel se volt jobb, mint ennek a blognak szerzőjéé.

Karsai Dorottya közszereplővé léptette magát elő már egy korábbi sokak által körberöhögött tüntetésen, ezzel a klippel meg tovább építgeti a karrierjét. Közszereplőkre más szabályok vonatkoznak, többet kell elviselniük, beleértve a kritikát vagy akár a gúnyolódást is.

Ízlés kérdése ki mennyit fogad el a másiktól, de szerintem Alföldi megjegyzése kevésbé volt szellemes mint ez a poszt, alpáriságban viszont előtte jár. Az "együttlét" azért mégiscsak diszkrétebb megfogalmazása a témának, és a gúny is sokkal finomabban van kiadagolva benne, mint Alföldi nyers megjegyzésében. Akinek mondta az viszont nem volt közszereplő, hanem egy munkáját végző újságíró, ezért nem köteles ugyanannyit tűrni.

De hogy a lényegről ne tereljük el a figyelmet szerintem itt rég nem arról van szó hogy ízlés kérdése ki mit fogad el, hanem politikai beállítottságé. Amit szabad Alföldi Jupiternek azt nem szabad az ökörnek

At_ 2011.10.22. 11:08:01

Most olvasom, hogy ez a fickó, aki ezt írta, egy államtitkár... uhh... azt a leborult!!!!!

Na ezért kell elhúzni ebből az országból. Itt jóérzésű emberek soha nem fognak pozícióba jutni, csak az ilyen arrogáns, mocskolódó senkiháziak.

Undorító az egész.

Nem politikai identitás kérdése, hogy az ember normális hangot üssön meg, amikor egy másik emberről ír a nagy nyilvánosság előtt. Ez egyszerűen emberség, és intelligencia kérdése. Szégyen, hogy egy államtitkárban (még ha magánemberként szólal is meg) nincs ennyi intelligencia.

djhambi 2011.10.22. 11:14:39

Hihetetlenül alacsony színvonalú beszólás az énekesnőnek. A személyeskedésnek nincs értelme, pláne egy hír-jellegű blogbejegyzésben. Az pedig, hogy a dalszöveg alapján ítéli meg, lesújtó. József Attilát ugyanezért rúgták ki az egyetemről: "Tiszta szívvel betörök, / Ha kell, embert is ölök." Nem volt szó arról, hogy a költő elkövetné a váló életben ezeket a bűnöket.

És tényleg a szegények fizetnek meg mindenért. Az egykulcsos adó, a végtörlesztés, a tandíj mind a gazdagoknak kedvez, a politikusi bérek átszabásáról nem is beszélve! Ha ennyi pénzt kapnak a gazdagok, vajon honnan ered a pénz? Egy féreglyukon át érkezik?! Nem! A szegények fizetnek adót a minimálbér után, vállalati és különadók, amik miatt a dolgozóknak lezs kevesebb pénze, elvettek hárombillió forintot a leendő nyugdíjainkból, stb.

Az viszont végképp kiveri nálam, hogy egy ingyenélő politikus a szabadbölcsészeket fikázza. A kormányváltáskor kitúrtak minden pozícióban levő embert, és a Fideszes rokonságot ültették be a helyükre, ezért érthető, hogy nem érzik a munkanélküliség súlyát.

Se a dal, se a válasz stílusával nem értek egyet, de ez a legkevesebb a kormányoldali válaszhoz képest.

VI. Béla 2011.10.22. 11:18:55

@fővöcsök:

Szerencsére nem vagyunk Amerikában, ahol már rá se lehet nézni egy nőre, mert az zaklatás.

vénkujon 2011.10.22. 11:19:33

a mandíneresek fütyülővel a szájban tolták évekig bazme.:) ezek után elég ostoba ez a poszt. robin masters...te kis tökkelütött.:D

2011.10.22. 11:27:38

Kedves Mandiner blog, Robin.
Nem tudom, hogy a környezetedben mennyire értékesek manapság a diplomák, és hány ismerősöd "disszidált".
Egy rövid felsorolás tőlem:
- Informatikus rendszermérnök: U.K.
- Építészmérnök: Németország
- Fogász: Németország
- Hálózati mérnök: Franciaország
- Logisztikus: Franciaország

Diploma nélkül:
-Szakács: U.K.
-Szakképzett ápoló: U.K.
-Vendéglátós: Svájc (Szakmán kívül)
-Kőműves: Ausztria

Tudom, ez nem nagy mennyiség, mégis elgondolkodtat egy kicsit. Ők mondjuk a közeli, távoli ismerőseim nagyjából 1%-a.
Én is elgondolkodtam hogy irány nyugat. Ami visszatart, hogy nincs kedvem egy 12 éves informatikai karriert újrakezdeni. Még úgy is gondolkodok rajta, hogy én minden adóváltozással nagyon jól járok.....
A stílusért meg egyébiránt elmész te a faszba.

VI. Béla 2011.10.22. 11:28:37

@Virág et.:

Hogy is volt azzal a képmesékkel?

Melchi Zadok 2011.10.22. 11:28:47

www.google.hu/search?q=b%C3%B6sz%C3%B6rm%C3%A9nyi+nagy+gergely&hl=hu&biw=1280&bih=905&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=Y4uiTsbmI8Hh4QSVj8XNBA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CBAQ_AUoAQ

itt van a mi kis robin mastersünk.
tudom orbiltális kreténség egy fénykép alapján bármit is feltételezni akármit is akárkiről.
de tudván, hogy a mi böszörményi gyerekünk valójában nem más, mint egy orbán ánuszán táplálkozó átlátszó testű kis megélhetési nyalonc, aki a napi betevő narancsfekáliáért képes egy efféle írást iderittyenteni, azért egy kicsit komplettebb a kép.
kedves gergőkém ahogy elnézlek én csak egy nyamvadt kis hülyegyereket látok.

politicus · http://mandiner.blog.hu 2011.10.22. 11:30:12

@betyár: Ez eddig is tiszta volt, de a kritikus cikkeinket nem azért írjuk, hogy netcsendőrségnek megfeleljünk, hanem, mert úgy gondoljuk, hogy ami itt zajlik, az nem feltétlenül az ízlésünk szerint való.

VI. Béla 2011.10.22. 11:30:39

@At_:

A liberális közbeszédben mindennapos a mások szexuális életének firtatása. Ez a szólásszabadság, nem?

Hattory Hanzo 2011.10.22. 11:30:57

@Spiritmonger: Bárdos Deák Ágika, miközben tényleg brutálisan néz ki, azért tett ezt-azt 1990 előtt, hogy te most ránézésből értékelhess.

vénkujon 2011.10.22. 11:32:18

@melchi zadok: oh. tényleg baz. mintha a nemzet vezetőjének a farpofája nyomta vóna meg az arcát. de semjén cucu sem állhatott olyan messze az eseménytől!

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2011.10.22. 11:39:36

málnásit elütötte valami repülő?

Darkwill · http://vilagokarca.blog.hu 2011.10.22. 11:44:27

@miskabá:

Naja, az egyik reagálás volt egy nyílvánvaló provokációra, a másik pedig egy nyilvánvaló provokáció. Nem tudom milyen lehet a durván adagolt gúny egy olyan eszmerendszerben, ahol ezen poszt írója "finoman" teszi... de félek picit. Bár valóban egyetlen igazán csúnya szóval sem illeti emberünk Dorottyát (aki közszereplő - ebben nincs vita), azonban mint embert támadja és nem mint közszereplőt. Ettől lesz a dolog "kissé" viszataszító.

Mellesleg, Alföldi nem Batman-ként posztolta a véleményét... :)

Én abszolut igyekeztem kerülni, mindkét célszemély "munkásságát", mindkettőben találok kivetnivalót. Mégis, a téma szempontjából ez mellékes kellene legyen. Ha számodra mégis ez a lényeg, akkor sincs baj, csak nem ugyanarról beszélgetünk. :)

Xezs 2011.10.22. 11:45:21

@At_: Te milyen intelligenciát vársz egy ilyen elbaszott és hatásvadász videóra? Pont azért nem foglalkozik vele érdemben senki, mert egyszerűen nem lehet, vicc az egész. Épp ezért van viccként kezelve.

Az intelligencia nem ott kezdődik, hogy mindenre visszafogottan, álbölcsen reagálunk.

Hülyeségre hülyeség a válasz.
Ezt politikától függetlenül mondom.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2011.10.22. 11:47:31

"gondolom, többségük a tiéddel egyező fogyasztói kosáron tengeti napjait"

Ez azért meglehetősen bicskanyitogató egy magát a kormányba felnyalt bértollnoktól, aki most az adófizetők pénzén egészen biztosan sokkal csillogóbb-villogóbb fogyasztói kosárból habzsolja a nagybetűs életet, mint mi, akik a piacról élünk.

Kiscsajnak meg ha van pasija vagy bátyja, akkor Robin részére egy pofánbaszás igazán befigyelhetne. A lehető leghagyományosabb és legmaradibb értékek védelmében.

At_ 2011.10.22. 11:56:29

@VI. Béla:

Mire gondolsz pontosan? Melyik liberális "közbeszélő" tett javaslatot nyilvános levélben egy nőnek arra, hogy az mely "infernális kreténnel" elégítse ki a szexuális étvágyát? Főleg, melyik ÁLLAMTITKÁR tett ilyet?

De még ha tett is, ez miért igazolná Böszörményi megnyilvánulását? Nyilvánvalóan mind a kettőt el kellene ítélni. Nem értem a kifogást.

Anni* 2011.10.22. 12:00:56

No akkor, ezt a magánemberi minőséget meg magánvélemény dolgot gondoljuk át még egyszer.

Igen, egy közéleti embernek is lehet magánvéleménye. Ha olyan élethelyzetben van, hogy barátok közt, rokonokkal, szerelmével, vagy akár még volt gimis osztálytársaival van. Olyanokkal, akik SZEMÉLYESEN, mint MAGÁNEMBERT ismerik.

Onnantól viszont, hogy valaki egy többezres (több tízezres?) látogatottságot produkáló oldalon teszi közzé a véleményét, amit túlnyomó részt olyanok olvasnak akik csak a közéleti oldalát és köztisztviselői posztját ismerik, ergo innen közelítve fogják értelmezni és kontextusba helyezni a leírtakat, még ha belegebed is az erőlködésbe, akkor sem lesz a véleménye MAGÁNvélemény.

At_ 2011.10.22. 12:07:26

@Xezs:

Oké, de akkor azt kell mondani, hogy ez a videó szar, és meg kell mondani, hogy szerintem miért szar, és miért nem értek egyet ezekkel az emberekkel.

Nem az a válasz, hogy elkezdek személyeskedni, fikázni a munkanélküliséggel küzdő fiatalokat, fikázni a bölcsészeket, vagy a nő szexuális életére utalni, és "infernélis kreténnek" nevezni a barátját, stb.

Ez nálam nem a "hülység" kategóriája, hanem a "minősíthetetlenség" kategóriája. Főleg egy államtitkártól.

Korábban írtad, hogy a blog csak egy játszótér. Igen, csakhogy a játszótérnek is megvannak az íratlan szabályai. Pl. nem kenegetjük kutyakakival egymás arcát.

málnási · http://gozdom.blogspot.com/ 2011.10.22. 12:07:27

prosztókáim, ha böszörményi n.g. köztisztviselő, akkor a köztisztviselői törvénnyel ellentétes, hogy olyanokat rugdaljon, akiknek az adójából él. ha nem köztisztviselőként dolgozik, ahol, akkor meg nem túl elegáns dolog.
ha köztisztviselő, akkor hivatalvesztés az ilyenért a jutalom.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.10.22. 12:21:11

ha lézerjani egy olyan kijelentés után a helyén maradhatott, akkor egy ilyen magát a fidelitaszból felszopott kis buzinak sem kell félnie semmitől.

mitől is kellene !? ebben a bandában az erkölcstelenség, a gerinctelenség, a mérhetetlen taplóság, a hatalommal való gőgös visszaélés, a kevésbé szerencsésebb társadalmi rétegek (értsd nem bibó kolis és nem fidelitaszos) sértegetése és megalázása általános norma, mi több az értékrendjük szerves része. Robinka sem véletlen kapott annyi gratulációt fészbúkon az elvtársaktól erre a szennyre.

FENTEtente 2011.10.22. 12:36:37

De sokan vagytok.Majd elakadok.
Uraim!Felizgatott benneteket Dorottya botja,azaz,hogy a hangja?
Hangya rágná meg a fülemet.Én észre sem vettem.
Szerintetek mekkorát tévedtem?

gigacherry 2011.10.22. 12:43:13

Egy multinál dolgozom az átlag magyar bér kétszereséért. Bölcsész végzettséggel. Kollégáim fele szintén bölcsészkart végzett. Simán el lehet helyezkedni a bölcsészdiplomával, főleg, ha nyelvszakon végeztél és amellett még egy másik idegen nyelvet is beszélsz (és ezek közül egyik az angol).

Virág et. 2011.10.22. 12:52:13

@VI. Béla: Az szerinted köztisztviselői kinevezés volt? A Tóta szerinted közhatalmat gyakorolt, kormányzati szervet képviselt, annak nevében eljárt, közmegbízatást viselt?
Ha a Tóta blogján Ficsor vagy Újhelyi posztolt volna, az lenne ilyen kategória. Vagy ha ő maga legalább egy nyavalyás osztályvezetői posztot kapott volna mondjuk a MEH-ben.

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.22. 12:56:15

@FENTEtente: Kedves FENTEtente!
Eleget fented nyelvedet ezen szelleneten, el, tente, hess!

gigacherry 2011.10.22. 12:58:03

@VI. Béla: Eddigi tapasztalataim alapján inkább a mások szexuális szokásainak elfogadása mindennapos (feltéve, hogy azok nem törvénybe ütközőek)

JohnHenry 2011.10.22. 13:09:25

Nőt női mivoltában bántani nem illendő, mondhatni butaságra vall.

Az úriember nálam egy kategóriába került azokkal, akik szerint erőszak után a nő csak azért tesz feljelentést, mert nem élvezte.

Ennél finomabban nem tudom megfogalmazni.

Egyébként ha Navracsicsban maradt még némi jóérzés, akkor ezt az embert kirúgja a fenébe. És nem áthelyezi valami másik pozicióba, hanem kirúgja a fenébe.

Viktus 2011.10.22. 13:12:37

@JohnHenry:

Vagy összehozza őket egy gyertyafényes vacsorán kibeszélni szívük búját bánatát :D

betyár (törölt) 2011.10.22. 13:19:46

@politicus:

nézd, nem érted. ez világosan kiderül a beírásodból:). a netcsendőrség itt van ez alatt a poszt alatt, de nem én vagyok.

betyár (törölt) 2011.10.22. 13:27:08

azért azt egyszer mondja el már valaki, hogy miért kellene kirúgni? mi olyasmit tett, ami állampolgárként nem áll jogában. kicikizett egy buta libát egy fáldalmasan buta klipből. és?

politicus · http://mandiner.blog.hu 2011.10.22. 13:32:26

@betyár: azt hiszem totálisan félreértesz. Olvass vissza még egyszer pls.

Xezs 2011.10.22. 13:38:06

@At_: Sokan esnek manapság abba a hibába, hogy úgy gondolják, mindenkinek jár a magyarázat. Pedig rohadtul nem így van. Szar a videó? Szar. Jár a magyarázat, hogy miért? Nem.

Ez olyan mint a tökfőzelék, ha valaki nem szereti, nem szereti és kész, nem tartozik magyarázattal mások számára, hogy miért nem.

Erre a videóra szerintem maximum ilyen választ lehet adni, mint ami itt fentebb van.

Ismét mondom, politikafüggetlenül mondom, nem tartozom egyik párt katonái közé sem.

betyár (törölt) 2011.10.22. 13:39:24

@namitirok:

most élje át az alábbi mondatot:

Razumihin Dosztojevszkij Bűn és bűnhődéséből. hát így.

chromex 2011.10.22. 13:41:54

Tibor, modorosposztot, de azonnal! aranybánya ez itt, szinte csak másolni kell!!

Xezs 2011.10.22. 13:43:17

@gigacherry: Idegennyelv-szakosok valóban könnyen helyezkednek el, szerintem mikor a bölcsészeket szólják le, akkor nem az idegen nyelvszakosokra gondolnak (legalábbis én nem). Bár tény, hogy azok között is van 1-2, amelyik úgy tesz, mintha eddig a Holdon élt volna és fingja sincs a földi életről.

De millió fölösleges bölcsésszak van, pl. szabad bölcsészet, filozófia, és a többi. Ezekkel tényleg lószart sem lehet kezdeni. Jellemzően innen kerülnek ki a világot (koncepció nélkül) megváltani akaró, "mindenszar" életérzésű, egy marék molylepkét is művészetnek kikiáltó önjelölt zsenik, akik szerint mindenki hülye, csak ők helikopterek.

Ez a fajta ember sosem fogja megérteni, hogy miért nem tud beilleszkedni a mai társadalomba és jellemzően mindig másokat fog hibáztatni azért, mert a világ nem úgy működik, ahogy ő két füves cigi között megálmodta.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.22. 13:46:45

"át kéne gondolnod a kapcsolatodat a 2:20-nál színre lépő infernális kreténnel"

www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=153227

ahogy telik az idő, úgy derül ki, hogy ennek a postnak nagyjából minden mondata telitalálat.

politicus · http://mandiner.blog.hu 2011.10.22. 13:47:57

@betyár: nem kell kirúgni és egy mondat kivételével (amit én szerkesztőként nem engedtem volna át) semmi olyat nem írt, ami ne hangozna el nap mint nap bármely közéleti témával foglalkozó publicisztikában. Ez a szöveg egyébként gördülékenyen, jól megírt szöveg, bár vessenek meg érte, de amikor a lány énekel, az nekem spec. tetszik. :)

chromex 2011.10.22. 13:48:38

@málnási: hát nem szívesen élnék Dorottya adójából

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.22. 13:50:32

@VI. Béla:

"A liberális közbeszédben mindennapos a mások szexuális életének firtatása."

igen, mi liberálisok szoktuk emberek munkásságát úgy értékelni, hogy "a buzi ikszipszilon". persze csak miután leírtuk, hogy nem is magyar.

miskabá 2011.10.22. 13:54:29

@Darkwill: "Naja, az egyik reagálás volt egy nyílvánvaló provokációra, a másik pedig egy nyilvánvaló provokáció"

Egy újságírónak szerintem az a munkája, hogy provokáló kérdéseket tegyen fel, nem így van?

Alföldi Robi viszont nincs ehhez hozzászokva mert ő a megkérdőjelezhetetlen zseni, csak lágyan szabad alákanyarintani a nyelvet hogyha jelt ad rá a szeme sarkából. Szerintem ő is ugyanolyan mint a liberális oldalon celebesített többi kis Néró, mindenhez ért és mindenhez joga van, aki szembeszáll vele azt elintézi a csapat. Fel tudok sorolni példákat, de szerintem fölösleges, mert ahogy most visszatámad a liberális mainstream a szegény kis Dóri miatt (aki múltkor még kőkemény feministaként csapott oda az ajakrúzsnak és a nejlonharisnyának) az jól mutatja az attitűdöt. Annyi humor van bennük, mint egy politikai tisztben volt annak idején

Ha valamitől félni kell ebben az országban, szerintem pont ez az, remélem soha nem fog újra hatalomra jutni. Elég volt a kettős mércéből, amire már utaltam az előző bejegyzésben

chromex 2011.10.22. 13:54:45

@At_: én úgy olvastam h miniszter!!!

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.10.22. 14:02:51

@Xezs: ha jól sejtem, Te is fidesztalpnyalóként szoptad fel magad a debreceni közigazgatásba, s onnan ekézed a bölcsészeket. na meg persze a sok parasztot a tócósban. hát igen,ilyen ez a felsőbbrendű konzervatív létsík.

itt ez a sok lúzer, pl az orvostanhallgatók, akik végigtanulják az egyetemi éveket, aztán rezidensként kezdenek kb 100 ezer nettóval, és húznának a brébe. nincs semmijük, annyit is érnek! seggfej mind! miért választottak az elhivatottságuknak megfelelő szakot?!

sokkal többet ér kamu közigazgatásszakon végezve 'gyurcsány a hibás matricát' ragasztgatni meg hasonló fidelitász-pörformanszokat elődani, az kezdésnek minisztériumi pozíciót jelent 4-5 gurigával. ők bezzeg be tudnak illeszkedni, és nem nyivákolnak. nem is értem a köcsög bölcsészeket...

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.10.22. 14:04:13

@miskabá:
'Elég volt a kettős mércéből, amire már utaltam az előző bejegyzésben"
Bizony, hogy elég! Olyat kellene kapniuk, hogy "a fal adja a másikat", amiért kikezdtek a Mandinerrel!

magyarinfo.blog.hu/2011/10/20/a_polgari_underground_alatt

Hajrá osztályvezető-helyettes Úr, csak így tovább, így nő az "Országmárka"!:-P

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.22. 14:15:47

@politicus:

valóban nem kell kirúgni, ez elég egyértelmű. neki meg legközelebb egy cseppet jobban meg kellene gondolnia, állami és fidesz alkalmazottként kiről és mit ír. például az infernális kreténről, akiről gondolom fingja sincs, hogy kicsoda.

Viktus 2011.10.22. 14:19:02

@politicus:

Na jah csak van különbség a publicisták meg az állami közalkalmazottak mozgástere közt ... publicista azt ír amit akar lelke rajta. Az állami közszolga pedig nem.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.22. 14:19:04

@.Pierre Bezuhov.:

ebben nem is ez a szomorú. hanem hogy ugyanezek az emberkék hőbörögtek, hogy a kóka milyen csúnyabácsi.

oszt lassan kiderül, hogy lézerjánosok valamennyien.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.10.22. 14:20:02

szar a klip.
sunáznám a gárét.

szar a cikk.
Kodolányiról nem kéne osztani a bölcsészeket, hanem inkább ki kéne menni Fideszoton meccsre, mert elfenekel a nagyfőnök, te kis madagaszkári félmajom.

azaz 0+1 vs 0+0, nyert a csájé, pedig gyengébben játszott, mint egy másnapos Fradi a tápióröcsögei falunapi haknin.

szép teljesítmény, gratulálok!
még a szervilis rajcsányi rittyenthetne hozzá valami kis előszőfélét, akkor tuti vinnétek elvinnétek Velencéből a kiváló újságíróknak járó Arany Faszt, melynek fővédnöke Cicciolina Ilona, javas- és lovasasszony.

p.s.
keresztény fehér ember nem szavaz álkeresztény álértelmiségi cigányra, sem III/III-as szlovákra, sem pedig HÖK-ös, újkiszes szlovákra.
ez meg az esszencia, úgy igyátok.

politicus · http://mandiner.blog.hu 2011.10.22. 14:20:12

@mavo: Te meg lehülyepicsáztál valakit, akit egyáltalán nem ismersz. Rád bízom annak megítélését, hogy melyik a rosszabb.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.22. 14:20:52

@politicus:

A zsigereidnek tetszik, nem az eszednek vagy a szívednek. Infernális, amit a művésznő bemutat.

(A többit, amit írtam ki (ön)cenzuráztam:-|)

ü
bbjnick

miskabá 2011.10.22. 14:21:31

@.Pierre Bezuhov.:
Azért tegyük hozzá, a rezidensek helyzete nem változott, se jobb se rosszabb mint az előző kormány idején, és a kormányzati reakció sem különbözik

Ez is egy olyan probléma, ami átível a kormányzati ciklusokon, aztán ha valaki éppen ellenzékben van akkor a zászlajára tűzi, ha meg hatalmon akkor igyekszik elmaszatolni

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.22. 14:22:32

@bbjnick:

(A többit, amit írtam ki (ön)cenzuráztam:-|)=(A többit, amit írtam, ki(ön)cenzúráztam #:-|)

politicus · http://mandiner.blog.hu 2011.10.22. 14:23:15

@bbjnick: Köszönöm, hogy elmagyaráztad nekem, hogy mit érzek, most már sokkal jobb. És még pénzembe sem került...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.22. 14:24:39

tényleg valami minisztériumi (...) írta?!?!

Xezs 2011.10.22. 14:25:02

@.Pierre Bezuhov.: Pont az olyanok miatt írtam mindegyik hozzászólásom végére, hogy politikai felhang és párthoz való tartozás nélkül mondom azt, amit. De úgy látom, hogy teljesen fölösleges, mert a hozzád hasonlóknak mindig is én leszek a "fideszes" ha nem értek veletek egyet, még akkor is, ha annyi közöm is van a fideszhez, mint az űrutazáshoz.

Én nem pártok mellett vagyok, csupán az emberi hülyeséget nem bírom.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.22. 14:25:06

@Viktus:

hagyjuk már abba ezt a kibaszott álszenteskedést, mert fáj.

több, mint félmillió közalkalmazott van magyarországon, ne mondd már nekem, hogy ennyi erkölcsi mintakép él köztünk ...

chromex 2011.10.22. 14:26:54

@mavo: természetesen a sajtó- és a véleményszabadság nevében kell csak meggondolni, hogy ki mikor miről mit ír

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.10.22. 14:26:54

@politicus:

Nincs mit! Rendes vagyok, "ennyi az egész":-)

ü
bbjnick

At_ 2011.10.22. 14:27:29

@Xezs:

Mielőtt olyasmiket mondasz, hogy a filozófia fölösleges, kicsit nézz utána, hogy mi is az a filozófia, és milyen jelentősége van a civilizációnk, a tudományok kialakulása és fejlődése szempontjából.

Például hogy milyen jelentősége van annak, hogy néhány élhetetlen figura olyan fölösleges kérdésekkel foglalkozik, mint pl. "mi a létező?", "mit ismerhetek?", "melyek a gondolkodásunk alapelemei?", vagy pl. hogy "mit kell tennem?", "mi a jó?", "mi a szép?", stb.

Mielőtt elátkozod a filozófusokat, nézz utána kicsit, hogy az olyan értelmetlen hülyeségek, mint pl. Leibniz monászelmélete miként alapozta meg a differenciálszámítást, a relativitáselméletet és a kvantummechanikát, vagy pl. Descartes cogito-ja miként alapozta meg a kognitív tudományokat, vagy mondjuk Arisztotelész, Szt. Tamás, Adam Smith, és a többiek a közgazdaságtudományt; vagy hogy Rawls elmélete hogyan befolyásolta a nemzetközi jogi normákat, vagy éppenséggel Frege, Russell, Wittgenstein, stb. hogyan alapozták meg a modern nyelvészetet, logikát és matematikát, stb, stb...

Szóval mielőtt fikázol valamit, legalább legyen egy kis lövésed arról, hogy mit is fikázol tulajdonképpen. Mert éppenséggel a saját civilizációd alapjait fikázod.

(a másik válaszodra: és ha nem jár magyarázat, akkor automatikusan a személyeskedő sértegetés jár, igaz?)

chromex 2011.10.22. 14:29:27

@At_: és a filozófusok meg tudnak különböztetni egy államtitkárt egy nemállamtitkártól, vagy ez már egy külön tudományág?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.22. 14:33:16

@politicus:

lolz.

ha valakinek olvastam iksz darab írását, akkor meg tudom róla ítélni, hogy szerintem hülye-e. lolácska sajnos buta, mint a föld, és ehhez nem kelle személyesen ismernem, nem kell tudnom, milyen ruhát hord, milyen virágot szeret, mekkora a mellbősége, vagy hogy mi a kedvenc könyve, lemeze, filmje. butaságokat ír, ordít róla a tájékozatlanság, TEHÁT buta. más néven nevezve ostobapicsa. ilyen egyszerű. azon el lehet vitatkozgatni, hogy az ostobapicsa — naív liba tengelyen hol helyezkedik el igazából, de csak ennyi.

kedves kollégád viszont valóban úgy kreténezett le valakit, hogy fingja sem volt róla, kicsoda. meglátta egy klipben, ami neki, mint abban negatívan érintet félnek érthető okokból nem tetszett, és ez alapján kreténnek minősítette.

"Rád bízom annak megítélését, hogy melyik a rosszabb."

Viktus 2011.10.22. 14:33:48

@mavo:

:O Nem így volt a sötét hordák meg az elmúlt nyolc év erkölcsi züllése után hirtelen tavaly áprilisban elsöpörte az átkos korszakot a fülkeforradalom. A fülkeforradalom segítségével létrejöhetett a nemzeti együttműködés rendszer, amely gyökeresen megváltoztatott mindent ami a sötét korban leledzett.

Egyébként pedig tetszik nem tetszik a tolvaj is, akkor tolvaj, ha lebukott. A közalkalmazott is írogathat nyugodtan, járhat swinger klubokban lophat csak, ha lebukik akkor bukta van.

Ennek is lehetett volna több esze annál, hogy saját magát buktatja le.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.10.22. 14:35:58

@chromex:

nem, amiről itt szó van az az úgynevezett emberi tisztesség, tehát ki-ki magának szabályozza.

magyarvandor 2011.10.22. 14:36:27

Lekerült Navra és Böszörményi közös fotója a Regeneráció galériájából. Micsoda reflexek :D

leone007 2011.10.22. 14:36:35

Basszus mi lett szegény Mandinerből. Izzadtságszagú, áporodott, erőltetett küzdelem a "rendszer ellenségei" ellen. És emellé még jön egy kis igazi jobboldali hímsovinizmus. Nem kéne ennyire aláznotok magatokat basszameg.