Kurucos szívküldi Vásárhelyen – Ilyen ország pedig nincs CCLXV.
2011. április 04. írta: TuRuL_2k2

Kurucos szívküldi Vásárhelyen – Ilyen ország pedig nincs CCLXV.

  A hódmezővásárhelyi Fidesz a helyi Szuperpressben egész oldalas hirdetésben tette közzé a Lázár-beszéd vélt kiszivárogtatóinak nevét, címét és telefonszámát. A nagyvonalú helyesírású (Hódmezővásárhely Polgárok és Fidesz Magyar-Polgári Szövetség) kiáltvány a kuruc.infóról jól ismert módszerrel adta meg a vélelmezett felelősök elérhetőségeit, épp csak a kedves kívánjon nekik jó éjszakát! fordulat hiányzik a telefonszámok mellől.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr362797889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.04.04. 18:24:45

A stílus maga a párt.

Jó lenne, ha nem csak bolsevikok közül választhatnánk.

jan 2011.04.04. 18:26:11

Ott a pont Turulnál, orbanviktor.hu ide vagy oda.

A kuruc képviselte politikai gengszterizmus szintjére így lesüllyedni ocsmány dolog. Eddig azt hittem, emberek privát szféráját így kiadni csak az olyan torzult tudatú hülyegyerekeknek jut eszébe, mint a Kuruc-szerkesztők.

Ami azt illeti, én a politikusok magánlakása elé szervezett tüntetésektől is viszolyogtam már, de ez hihetetlen...

Dendrobatidae 2011.04.04. 18:53:29

Nem értem mi a gond ezzel? Ezek közszereplők, éppúgy mint a kuruc által reklámozott emberek.
A fenti Havránek bácsi egyébként már nyilatkozott is, hogy semmi baja a telefonszáma közzétételével mert azóta folyamatosan kapja a gratulációkat, amiért megszívatta a méltán közutálatnak örvendő takonygerincű Lázárt.:))))

Bell & Sebastian 2011.04.04. 19:08:04

Ha mán kuruczozni tetszenek, javaslom, nézzenek be a Barikádra vagy a Kurucra, mi újság a jogvédő hadszíntereken, esetleg nézzenek utána, melyik álláshalmozó, észosztó főfidesznyik városa halmozta fel a legnagyobb adósságot a közös folyószámlánk terhére?

Manipulálták a szavait (összevágták), egy újabb köteles beszédet gyártandó, ez ténykérdés!

De az illető farizeus mentalitású - az is. Egyik sem különb a Deákné vásznánál, polgármester és ellenzéke mindig kiérdemlik egymást!

Tipikus vulgárjobb és vulgárbal, ami szinte ugyanaz.

Bell & Sebastian 2011.04.04. 20:38:48

@Herr SturmLikudnik: Maga is csak a kukorica gombócok dobálásában jeleskedett eddig, bombázni meg nem tudunk. Képességünk sincs, készségünk meg végképp...

Bezzeg munkaidőben meg halomra lődözi a COD2 favella -lakó arabjait! :))

karloszky 2011.04.04. 20:47:44

Hát ezt nem nevezném egy elegáns húzásnak, mindenesetre a pedagógiai hatása valószínűleg nem fog elmaradni :D

Tanulság: dont't mess with lázárjani, or he will fuck you up!

Szibarita 2011.04.04. 21:59:51

@TaTa86.: Ebbol nem az latszik, hogy bolsevikok, hanem hogy nem tudnak viselkedni, alias Mucsaiak.

Azert bolsevikok, mert tevedhetetlenek es mert nem igazan hisznek a magantulajdonban, ez szerintem tok mas kerdes.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.04.04. 22:34:27

...(innét: mandiner.hu/cikk/20100514_a_fidesz_horvath_janost_kenyszeriti_a_piszkos_munka_elvegzesere): Legalább százszor leírtam, hogy a Fidesz legnagyobb betegsége, hogy összekeverik a taktikát a stratégiával. Most ugyanezt látom, s mert a jelenlegi helyzetben is ugyanezt látom, így most már le merem írni: ez nemzedéki betegség. A Fidesz keménymagját alkotók (Fidesz-vezérkar) nem tudták kinőni azt a szocializációs hendikepet, amivel a Kádár-rendszerból megérkeztek. Baj van az erkölcsi érzékkel! (Látszik, hogy tekintélyre törekszenek, ami rendjén is volna, de bénáznak, nem találják a fogást semmin, mert ma csak egyetlen módon szerezhetnének tekintélyt: átütő erkölcsi példamutatással. És ez (valahogy) sehogy sem akar sikerülni…)...

magyarido.blog.hu/2010/05/16/de_vajon_erno_e_az_orban_a_vagy_a_kotcse_a_forradalom_a_nemzeti_egyuttmukodes_rendszere_es_a_burkina

ü
bbjnick

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2011.04.05. 00:13:18

@bbjnick: korábban is csak ezzel lehetett volna tekintélyt szerezni. Nem véletlen, hogy a fikakórus szólamaihoz bármelyik kormány alatt be lehet azonosítani az arcokat, mert ők is kivétel nélkül megérdemlik, hogy a kizárólag szopásra alkalmas kishúgukat betolják valami jó állásba vagy tanácsadásba nettó 500 rugóért.
Erről a Lázárról nincs is mit mondani. Normális ország normális kormánypártja normális miniszterelnökének ilyen frakcióvezetője nem lehet.
Persze, ezt se ő csinálta. :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.04.05. 07:16:42

@Hepci:

A cigánybűnözés és a politikusbűnözés egygyökerű.

...Magyarország akkor van, ha látszik. És akkor látszik, ha van. (Így jártunk.) Ha mi, magyarok, nem látjuk Magyarországot, akkor miért gondoljuk, hogy más látja, miért várjuk el, hogy más lássa azt? És miért csodálkozunk azon, ha kívülről és alulról folyamatos támadások érnek bennünket? Hiszen támadóink csak az előttük megnyíló szabad utat járják be, mert ha a támadásnak nincs alanya, akkor konfliktus sincs. Sem logikai, sem erkölcsi értelemben. Meg kell tudnunk fogalmaznunk magunkat, hogy meg tudjuk mutatni magunkat, hogy (újra) a történelem teljes jogú alanyává válhassunk...

magyarido.blog.hu/2009/08/28/suhannak_visszaszallnak_lovasok_most_a_vizre

ü
bbjnick:-)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.04.05. 07:53:13

@TuRuL_2k2:!

Gondolkodtam rajta, leírjam-e, aztán végülis úgy döntöttem, leírom: A Fidesz az országgyűlési választások második fordulójának estéje óta módszeresen uszít. Vicces, (a)hogy ezt a balosok és a libsik nem veszik le (persze, mert számukra ez természetes, nekik az uszítás lételemük), de a ú. n. keresztény-nemzeti-konzervatív oldali polgárok számára egyre komolyabb erkölcsi konfliktust fog ez a tempó jelenteni. Kötcse bosszúja:-|

ü
bbjnick

Kabbe (törölt) 2011.04.05. 08:39:51

ez az ország beteg. állandóan ellenségeket kerget. tiszta gáz.tiszta periféria

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.04.05. 08:45:12

ez a lázár is hova a faszba égeti már magát?
miért nem kussol el a picsába?

a másik, amit a viktornak le kéne most má rendeznie végre: az esztergom, ott is mi folyik, baszki

tarackos 2011.04.05. 10:01:06

Hát Lázár egyre gázosabb, már régen meg kellett volna tőle szabadulni, akárcsak az esztergomi extől. De Wittner beszólása is önmagáért beszél. Tompikáról már ne is beszéljünk.

Aztán csodálkoznak mikor értelmiség ellenesnek nevezik a kormányt. Pedig ha képtelen elhatárolódni az ilyen suttyó viselkedéstől, biztosan nem értelmiségi párti, sőt, inkább suttyú párti, vagyis köze nincs semmilyen keresztényi, polgári értékrendhez.

sronti 2011.04.05. 13:56:26

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget:
Szerintem az EP választásig nem nagyon fognak szabadulni Lázártól, kb. az az egyetlen kuka az ilyen bukott fideszeseknek, amibe könnyen bele lehet dobni őket.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2011.04.05. 20:35:26

@sronti:
2014-ben lesz legközelebb EP-választás, valószínűleg az országgyűlési _után_.
süti beállítások módosítása