Tusványos 2010: koncertek a Csík Zenekartól a Magashegyi Undergroundig
2010. június 02. írta: TuRuL_2k2

Tusványos 2010: koncertek a Csík Zenekartól a Magashegyi Undergroundig

  A XXI. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (azaz Tusványos) idén július 20. és 25. között lesz Tusnádfürdőn. A Mandiner stábja a tavalyi próbaüzem után fokozottabban veszi ki a részét a TusványosPress munkájából (sőt, ennél nagyobb dologgal is készülünk), s addig is rendszeresen írunk arról, mi készül az Olt völgyében.

  Bár a szűk egyhetes program nagy része mindenféle kisebb-nagyobb sátrakban zajló előadásokból és beszélgetésekből áll, a legnagyobb izgalommal nem azt várják a t. táborozók/fesztiválozók, hogy melyik politológusokat, elnököket vagy miniszterelnököket hallhatják, sokkal inkább az érdekli őket: kik állnak este színpadra a völgyben?

  A tusványosi honlapon tegnap hozták nyilvánosságra a nyári fellépők listáját. Ezek közül a legjobban én a Csík Zenekar, a Magashegyi Underground, a Pannonia Allstars Ska Orchestra és Rúzsa Magdi fellépésének örülök, de lesz még Bikini, Demjén Ferenc, Hooligans és az elmaradhatatlan Role is. Ennek örömére álljon itt a Magashegyi Underground Zöld Erdőben-felvétele egy budapesti aluljáróból:

  Tessék tehát jönni Tusványosra! Messze van-e? Messze. Szép-e? Gyönyörű. Drága-e? Nincs belépődíj, csak az utazás, a szállás (vannak mindenféle egyéb, csendesebb-kényelmesebb helyek is a kempingen kívül) és az evés-ivás költsége. Facebook-csoport itt, -esemény itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr942050805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell & Sebastian 2010.06.02. 16:54:55

Ebben még zenélnek is!

Magashegyi Underground - Hőemelkedés
www.youtube.com/watch?v=WeyBh454FIY&feature=related

:)

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.06.03. 07:18:25

Tusványoson össze lehet futni pl. "halálos" ellenséggekkel...

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.06.03. 07:25:05

... és inni is lehet, meg hányni.
Én leginkább ilyesmikre emlékszem, de nem mint résztvevő, hanem mint szemtanú.
süti beállítások módosítása