Baalhé lesz, naagy baalhé
2010. március 14. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

Baalhé lesz, naagy baalhé

  Az álmoskönyv szerint nem jelent sok jót, ha egyszerre tartózkodik egy néhány száz méter sugarú körön belül egy csomó lelkes fideszes, jobbikos, szocialista, illetve rohamrendőr. Ezért aztán nemzeti ünnepeink kezelése meglehetős mennyiségű érzékenységet és józan észt követel meg. Első nekifutásra pártjainknak nem is sikerült ezt a rendkívül bonyolult ügyet megoldani - vagyis azt, hogy ne ugyanoda, ugyanakkorra szervezzék ünnepi megemlékezéseiket, magyarul kampánygyűléseiket március 15-ére. (A Jobbik az Erzsébet tér mellé, a Fidesz az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez, az MSZP pedig a Pilvaxhoz hirdette meg ünnepi team buildingjét, mindannyian délután 3-ra.)

  Aztán a Fidesz magához képest rendkívül bölcs döntést hozott, és saját március 15-éjét áthelyezte Budára. Ezzel azonban a probléma nem oldódott meg, hiszen az igazi veszélyt ilyenkor a Jobbik Utcabútorbontó Tagozata jelenti, amely számára október 23-a mellett egyértelműen március 15-e a legfontosabb ünnep. Róluk sok minden rosszat el lehet mondani, de azt le kell szögezni, hogy ők legalább őszinték: napokkal a nagy esemény előtt elkezdenek szervezkedni, és fórumaikon nem rejtik véka alá, hogy fütyülni, dobálni és ütni fognak. Megjegyzendő, hogy a Jobbik évek óta mindig ugyanott tartja fővárosi központi ünnepségeit, így idei választásukkal semmiféle meglepetést nem okoztak.

  Ami elgondolkodtató, az az MSZP magatartása. Mint ismeretes, a szocialisták hosszú évek óta nem tartottak március 15-én megemlékezést, pedig mi még emlékszünk rá, hogy Forradalmi Ifjúsági Napok néven a pártnak nagy március-áprilisi hagyományai vannak. Emellett retorikájukban a két nagy progresszív osztályharcos, Petőfi Sándor és Kossuth Lajos sokáig fontos szerepet játszott. Manapság azonban a szoccerek nemigen merészkednek ki az utcára, legfeljebb álruhában, titkosrendőrnek meg provokátornak öltözve.

  Ám idén kampány van, úgyhogy a kormánypárt is utcára viszi a politikát. És nem bíznak semmit a véletlenre.

  Először is, helyszínként Pest belvárosát választották, ami ilyenkor évente az ilyen-olyan oldali tüntetők, ellentüntetők, dobálók és dobáltak találkozóhelye. Március 15-én a kiskörúton belül nagy élet van, ezt mindenki tudja.

  Az eredeti időpont egybeesett a jobbikos rendezvényével, ami első ránézésre kockázatos volt, ugyanakkor sok szempontból a legbiztonságosabb megoldás lett volna. A Jobbik híveinek izgága része ugyanis nemcsak az ellenfél szimpatizánsainak köpdösését tekinti hazafias kötelességének, hanem azt is, hogy Vonáék rendezvényein saját jelenlétével is növelje a tömeget, amit aztán a Kuruc meg a Barikád a valóságos másfél-kétszeresének hazudhat. Vagyis amíg egy jobbikos rendezvény tart, addig balhéról szó sem lehet, mindenki fegyelmezetten hallgatja a vezetők szolid zsidózását-cigányozását. Előtte-utána azonban szabad a pálya.

  Nos, az MSZP egy rendkívül cinikus húzással éppen ezt használta ki. A Pilvax közi szoccer ünnepséget ugyanis áttették 12:30-ra, állítólag azért, hogy a széljobbos provokációnak elejét vegyék. Híveiket még arról is biztosították, hogy a rendezvény 2-ig véget ér (vagyis nem üti a radikálisok ünnepségét). Hogy biztosra menjenek, közleményükben azt is jelezték, hogy a Pilvax köz a Deák tér felől közelíthető meg - vagyis az idős szocialista hölgyek és urak arrafelé fognak hazamenni 2-kor, amerre a fiatal jobbikosok éppen gyülekeznek. Ám ez még a kisebbik gond.

  A szocialisták hely- és időpontválasztása azért különösen cinikus és felelőtlen, mert gyakorlatilag garantálja a kamerák kereszttüzében kirobbanó látványos balhét.

  2007 óta a március 15-éknek a radikálisok legradikálisabbjainak körében kialakult egy tiszteletre méltó, kiszámítható rítusrendszere, amely az egész napot átfogja. A keménymag ugyanis nemcsak pártja rendezvényén vesz részt - sőt az csak afféle pihenőt és lelki töltekezést jelent számára -, hanem már reggeltől az utcán van. A hagyomány szerint a bekiabálás, rendzavarás, anyázás már reggel, a Kossuth téri zászlófelvonás alatt megkezdődik (ekkor még csak a rossz alvók vannak jelen, de ők is elég hangosak tudnak lenni) - gondoljunk csak a harmadik köztársaság történetének legvidámabb epizódjára, a legendás Sün!-jelenetre. Aztán a délelőtt folyamán istentisztelet van ifjabb Hegedüs Loránd templomában, s akinek ehhez nincs kedve, az ezzel egy időben a Nemzeti Múzeum lépcsőin megrendezett hivatalos állami ünnepségen csinálhatja a fesztivált. A belvárosba érkező külvárosi és vidéki balhébrigád találkozóhelye 2007 óta a dél felé megrendezett fővárosi ünnepség a Petőfi-szobornál. Itt az erre a napra a modern biotechnika vívmányainak segítségével némileg összekapart Demszky Gábor egy ketrecben felolvassa szokásos beszédét, amelyben a radikálisokat gyalázza, cserébe pedig tojásokat, válogatott szidalmakat és egyebeket kap. Általában itt kerül sor először tettlegességre, a rendőrség pár rendzavarót kiemel, fokozva a jó hangulatot. Ezután szokott mindenki átvonulni a kora délutáni jobbikos rendezvényre megpihenni. A pártgyűlést követően a közelben eddig mindig volt Budaházy-Toroczkai-féle szeánsz is, amely jól kiszámíthatóan kukaborogatással és értelmetlen vonulgatással ért véget - ez a műsorszám az idén valószínűleg elmarad.

  Idén némileg módosul a táncrend. Demszky délután 1-kor idén is beszédet mond, de a szétesett, bukott alak már valószínűleg kevés embert érdekel - idén először a köztévé sem közvetíti a szerencsétlenkedést -, így a mostani odabaszós találkozóhely nyilvánvalóan a pár méterrel arrébb található Pilvax köz lesz. Itt a 12:30-kor kezdődő ünnepségen az a szerencsétlen szocialista miniszterelnök-jelölt mond beszédet, akinek a neve most nem jut az eszünkbe. Az eseményre a szervezők az ország minden demokratáját várják, ez szocialista szóhasználatban a pár száz, buszos felutaztatás esetén pár ezer nyugdíjas keménymagot jelenti. És ők fognak ezúttal a nyílt utcán találkozni az utcai harcosokkal. Az összecsapás garantált.

  A jobbikos keménymag - ez természetesen nem a Jobbik összes támogatóját jelenti, hanem azt a pár száz frusztrált embert, aki már a Jobbik feltörése előtt is ott volt a Hídon, a Téren meg az Utcán - a forradalmi mozgalomhoz való fontos hozzájárulásnak gondolja, ha leanyáz pár szoci nyugdíjast és politikust. Ők szinte mindenhol ott vannak, ahol az MSZP nyilvános rendezvényt tart. Csak az utóbbi egy-két héten láthattuk őket az Aranytízben, Várpalotán,  Recsken, Sopronban stb.

  Velük szemben ott állnak a demokratikus oldal jórészt nyugdíjas korú hívei. Nos, náluk frusztráltabb és agresszívebb erő ma nem létezik Magyarországon. Ők mára már tényleg csak azt a szűk élcsapatot jelentik, akik az ötvenes években körömletépésen szocializálódtak, '56-ban a pártház ablakából géppuskáztak kifelé, azután pedig dobtárassal védték évtizedekig a munkás-paraszt hatalmat. (Az igazság kedvéért megjegyzendő, hogy a törzsgárdát nem is ezek az alakok jelentik, hanem az ő különösen militáns özvegyeik.) Ők tényleg komolyan azt gondolják, hogy jobboldali győzelem esetén veszélyben lesz az életük, ezért valóban rettegnek, és amennyire fizikai erejük engedi, bármire készek. Ha provokálják őket, akkor egy pillanat alatt előkerül a szívgyógyszerspray vagy a retikül, de ennél akár durvább dolgok is.

  Szóval ez a két csoport áll majd egymással szemben a Pilvaxnál, több tucat kamera kereszttüzében. Két ilyen tömeget biztonságosan szétválasztani lehetetlen. Jó esetben hangos kurvaanyázására és némi lökdösődésre, rossz esetben nagyobb verekedésre is számítani lehet. A helyzetet fokozza, hogy akik amúgy nem innának - ha vannak is ilyenek valamelyik oldalon -, a hideg miatt azokban is lesz pár deci kommersz vagy hubi.

  Mindezt nyilván az MSZP kampányának irányítói is tudják. De hát mi sem hiányzik jobban a szocialistáknak, mint egy vérző orrú néni vagy egy felsértett arcú miniszterelnök-jelölt képe a híradókban. A szociknak egyetlen reményük van legalább a tisztes vereségre: egy olyan váratlan, nagy figyelmet kiváltó esemény, amely alapjaiban változtathatja meg a kampány eddigi menetét. Szóval ne lepődjünk meg, ha hétfő este bekapcsoljuk a Tényeket.

  Aggodalmunkat fokozza, hogy az utóbbi napokban Gyurcsány Ferenc is látványosan beszállt a kampányba, s egyáltalán nem biztos, hogy ezt teljesen a szoci kampánystáb akarata ellenére tette. Tőle pedig láttunk már pár mutatványt: puskás faszik a Nemzeti Múzeum timpanonján, tömegrendezvényeken robbantgató szlovák terroristák, elveszett kislány megtalálása, elájult kormányszóvivő ölbe kapása, zokogóroham egy vasúti szerencsétlenség bejelentésekor és így tovább, és így tovább. Nagy macher a csávó, különösebb gátlásokkal nem küszködik, az biztos, s hozzáállását jól illusztrálják legutóbbi róla készült videónk utolsó másodpercei, amelyekben - miközben testőrei próbálják betuszkolni a páncélozott autóba - még egy fél percig az utcán marad, és gúnyos arccal, tudatosan hergeli az ellentüntetőket. Eközben hívei beijedve és védtelenül szállingóznak el a kultúrházból a feldühödött radikálisok szidalmai közepette.

  Szóval készüljünk a legrosszabbra.

  De ha mégis az utcán járunk, és látunk egy globális felmelegedéssel riogató Greenpeace-aktivistát, azt jól verjük pofán.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr91836429

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Komcsit fogtunk! - avagy Zsidó, gyere át a zebrán! 2010.03.15. 20:54:34

  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegáv...

Trackback: Időjárásjelentés márc. 15 2010.03.14. 20:54:35

Időjárás előrejelzés a Budapesti, Március 15. ünnepségekre. A meteorológiai előrejelzés szerint heves szélvihar várható, a Petőfi szobornál átmeneti tojászáporral. Az esernyő használata mindenképpen segíthet. Erre a területre tojássárga színű riasztás

Trackback: Arról, hogy miért nem lesz bunyó március 15-én 2010.03.14. 18:47:31

Magyarországon 2006-tól éveken keresztül az volt a koreográfia, hogy a nemzeti ünnepek éjszakába nyúló kukaborogatással, autógyújtogatással, randalírozással és rendőrattakkal végződtek. Szélsőjobboldali portálokon már napokkal az ünnepek - na és&n...

Trackback: Ha Sztojka és Bajnai cellatársak lesznek 2010.03.14. 13:51:54

Elmentünk a tegnap esti Jobbik lakossági fórumra, amit a József Attila Művelődési Központ nagytermében tartottak. Krokodil szerint 500 néző volt, szerintem 400-500, a velünk tartó, színházi termeken edződött lány barátunk szeme is 500 néző...

Trackback: A 15. aradi vértanú 2010.03.14. 11:39:49

A március 15-éről szóló cikkek mindig Petőfiről és társairól szólnak. Pedig annak a forradalomnak voltak más, elfeledett hősei is. Pl. a nyelvújító, költő Kazinczy Ferenc fia, Lajos, akinek ükapáig visszamenően minden őse harcolt valamilyen módon a Hab...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.14. 08:28:03

Nöm lesz semmi különös... max a szónoklatok után tuti blogelemzések.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.14. 08:39:15

biztos iszonyúan megváltozik a kampány, ha egy komcsi nyuggert pofán vág egy nyilas nyugger. ugyan. meg ez a ferenc nagy macher. hát az. kicsinálta a pártját és magát. tényleg érdemes tőle rettegni.
ha holnap a belükre fellógatott kommunistákat mutatnának a tévében reggeltől estig, az sem érdekel már senkit. legfeljebb tovább erősítené a jobbik kampányát. ha egyáltalán az erősíthető még, hiszen ennél job támogatást, amit most a fidsz csinál, még putyin sem tudna kitalálni. persze ha a fidesz putyinista programjára gondolunk, még akármi is lehet itten. :)

Paranoid Android2 2010.03.14. 08:46:54

Többrendbelileg hangosan röhögtem.

Talán azért nem mernek provokálni, mert most már annyi olyan ügynök, rendőr, besúgó van, aki már lejelentkezett a Fideszhez, hogy tutira kiderül a dolog és egy ilyen provokálós kalandnál nincs alkalmatosabb dolog egy elszámoltatásnál.
Például a műveleti parancsnoknak tuti börtön, ha hagyja, hogy megverjen néhány posztávéhás özvegy, néhány puhapöcsű szélsőjobbikos szerencsétlenkedőt.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.03.14. 08:52:10

ezek a kúrós teknőcök valami provokáció akar lenni, vagy mi ? :)

állítólag, jó szar idő lesz holnap ...

arvisura · turoczi.blog.hu 2010.03.14. 08:52:12

"Nem is búcsú az, ahol egy-két pofon el nem csattan!"

J_H_Mallory (törölt) 2010.03.14. 09:05:25

Legalább lesz min szórakozni. Sajnos éppen dolgozok 15-én, úgyhogy max a tvben neézhetem, pedig haverok laknak a közelben. Ők erkélyről kísérhetik figyelemmel az idióták harcát, forraltborozás közben.

Paranoid Android2 2010.03.14. 09:45:29

A feleségemnek is tetszett, azt mondja kedvet kapott felruccani balhézni.:)
Az anyósomnak is tetszett.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2010.03.14. 09:55:08

@KK&TT: zseniális elemzés.

Amikor én ugyanezt az eszmefuttatást leírtam a Fidesz 2006. október 23-i Astoriához szervezett tüntetéséről, picit hazáruló blaszfém cinikus kommer lettem, akinek meg kéne dögölnie a születésnapján, de hát így megy ez.

Ki mondta, hogy a Fidesz nem fogja visszakapni, amit adott?

cutcopy 2010.03.14. 10:11:54

Ez@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: Tudod az a Teknős aki itt szokott kommentezni és rengeteg utódja van..

Port Kennedy(Australia) 2010.03.14. 10:14:10

@Paranoid Android2: "A feleségemnek is tetszett, azt mondja kedvet kapott felruccani balhézni.:)
Az anyósomnak is tetszett. "
Csak had menjen az anyós is a balhé kellős közepébe .Előtte kérem leltározza le a fogait.A nagy baaalhé után ha kevesebb foggal fog visszatérni akkor ön jól járt,ő meg úgy.Kellemes utat.

2010.03.14. 10:22:35

Kicsit paranoid írás.

Arivistus 2010.03.14. 10:25:38

Kenyeret, és cirkuszt a népnek.

Vagy csak cirkuszt, ha kenyér már nincs...

X Y kronosz óra 2010.03.14. 10:26:20

A Fidesz Budán a Dózsa György térre tette a rendezvényét. Az azért kicsit odébb van.

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.14. 10:32:28

Nem lesz itt semmiféle balhé.
Viktor az első gyanús jelre elpucol majd az odakészített páncélautójával, a hívei meg azonnal szétszélednek mint a fejetlen birkanyáj.
A szoci nyugger rajongótábor meg (mind az ötvenen) nem sok vizet zavar majd.

cutcopy 2010.03.14. 10:38:57

@Téglagyári Megálló: Ok beszéljünk másról. Szerintem egy belvárosi gázspray háború belefér a két szélsőség között

betufalo 2010.03.14. 10:42:46

@Thulsa Doom: Azt a páncélautó dolgot én nem erőltetném. Egyrészt, mert nem igaz, másrészt mert hazugság, harmadrészt mert nagyonaljas bolsi hazugság. Baromi unalmas!

negeev 2010.03.14. 10:59:34

Nagyon mozgalmas lesz a holnapi nap. Érdemes lesz az MSZP és a Jobbik pártrendezvényére is elnézni egy jót röhögni.
Persze a Fidesz-é lesz a lényeges.
Bizonyára Kálmánék is a városban lesznek. Igaz, ők a szélsőséges pártrendezvényekhez vonzódnak. ;)

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.14. 11:11:39

Kálmán!

Ha a Teknős meglátja ezeket a képeket, letépi a Maga fejét. Vagy valami mást.

Én szóltam!

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.14. 11:13:37

@betufalo: Mármint nem igaz, hogy Viktorviktor elhúzott mint a vadlibák, miközben a rajongóit hülyére verték?
Azt meg maga a fityisz jelentette be, hogy Orbán páncélautóját egy gazdag német támogatója ajánlotta fel.

De ebben is bizonyára a csúnya bolsik keze van. Mint mindenben.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.14. 11:18:08

@Thulsa Doom: Háni, én ott voltam az Astorián szervezőként.

Mesélj nyugodtan tovább, én majd lapozok!

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.14. 11:21:05

@mefisto:
Akkor inkább te mesélj, hova tűnt a Vezér, ha nem így történt! Oldd fel végre a rejtélyt! Iszom szavaid!

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.03.14. 11:22:53

Néha azért jól esik úgy gondolni, hogy mégsem úgy van .) (rég olvastam ilyen jó írást, tán' még sem veszett el az újságírás:-o)

irrelevant 2010.03.14. 11:26:43

Jó írás :D

Remélem, nem lesz igazatok, és csak egy kis anyázás meg dulakodás lesz, hogy megmutatkozzon a szoci nyuggerek és a fogatlan, alkesz Jobbik-fanok valója is :)

tudi 2010.03.14. 11:28:05

Érdekes lesz ez a március 15 nem vitás, egyrészt a balhé nem lenne jó mostanság és az mszp van annyira dörzsölt, hogy direkt rájátszon erre, másrészt viszont lehet valami érdekes este a tv-ben, végülis a retikülös mszp-s nyuggernél veszélyesebb élőlény jelenleg nincs az országban+legalább lesz min röhögni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.14. 11:31:07

"idén először a köztévé sem közvetíti a szerencsétlenkedést"

Ennek szerintem nagyon rossz üzenete van.

1. Merje mondani valaki ezek után, hogy nem indult meg már most a köztévé jobbos elfoglalása.
2. Demszkyt lehet nem szeretni, de ott és akkor a FŐVÁROS ünnepsége lesz, amelyen a főpolgármester fog beszédet mondani. Márpedig emlékeim szerint a fővárosi megemlékezéseket 20 éve mindig közvetítette a tévé, Antall, Boross és Orbán alatt is. Ebből a szemszögből nézve teljesen mellékes, hogy ez a főpolgármester épp kicsoda. Most épp a Demszky, jövőre meg majd más. Nem kéne személyre szabni ezeket a dolgokat.

Személyes kérdés: Ki merjek menni a Nemzeti Múzeumhoz a központi ünnepségre egy hétéves kislánnyal? Kíváncsi lenne rá.

De szörnyen hangzik, hogy ezt a kérdést egyáltalán fel kell tennem...

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.14. 11:33:46

@Thulsa Doom: Azt hogy hova ment, azt nem mondta; de kábé akkor mentek el, amikor már alig voltak a színpad előtt.

PS. Lécci csak akkor cáfolj meg, ha Te is ott voltál, vagy minimum videófelvételed van, ahogy Viktor konvoja 180-nal repeszt az Alsó rakparton!

Balaint 2010.03.14. 11:34:55

Végzet, Secundus, Tibeti és egyéb álneveket használó trollokat kéretik nem etetni.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.03.14. 11:36:37

@Fedor: Á, jó hogy jössz. Felvetéseid szörnyűek. Mi lenne, ha egyszer csak ugyanarról kezdenénk el beszélgetni?
Üdv. Misi

Balaint 2010.03.14. 11:37:40

Fedor

Ezt a kérdést Budapest főkapitányának tedd fel. Miért nem lehet tisztességesen ünnepelni? Miért nem lehet az ismert, mert ismert, balhézókat TÖRVÉNYESEN és udvariasan 24 órára bezárni előre? Csak szándék kérdése. Ferenc testvérnek balhé kell és ha nincs akkor csinál. C'est simple.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.14. 11:40:59

@Fedor: Demszky egy oszlófélben lévő politikai hulla; az a párt pedig, amit képvisel, nem létezik. Az elmúlt hónapok botrányai bizonyítják, hogy már semmit nem tesz a Főváros érdekében. Akkor?

caralho voador 2010.03.14. 11:41:14

@mefisto: én ezt tényleg nem forszíroznám a helyedben. Van egy csomó minden, amivel aljasul és igaztalanul vádolják Orbánt, de ez a sztori akkor is gáz. Nem arról van szó, hogy milyen autóval, milyen sebességgel és milyen irányban hajtott el, hanem hogy nem volt ott. A Fidesz volt a házigazda, a szervező, akinek részéről az egy szem Révész Máriusz próbált tenni valamit. Ez tény. Vagy ha az a helyzet, hogy a szemét sajtónak megvan a felvétel, ahol Viktor a testével védi a gumilövedéktől az embereket, csak eltitkolják, szólj.

caralho voador 2010.03.14. 11:42:53

@Fedor: ezt az álszent szörnyűlködést imádom a legjobban. Vajon kinek köszönhető, hogy ide jutottunk?

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.03.14. 11:45:21

@caralho voador: Úgy látom, nem értette meg a politikai csavart az elmúlt tettekben.-) Megértem, mert én sem nagyon, de nem baj. Egy lépéssel mindenképpen előrébb kerülünk most. És most kell figyelni :-)

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2010.03.14. 11:45:34

Mesterhazee jó előre lenácizta a jobbikot valamelyik nap, feltételezem azért, hogy ne legyen kérdéses a viszonyulás a szoci gyűlésen megjelenő jobbikosokhoz.

asztmasrpét elő, támadunk!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.14. 11:48:46

@Mihint: Mitől szörnyű az, ha azt mondom, hogy a tévéközvetítés nem Demszkynek jár, ha a fővárosnak, és károsnak tartom, ha ezt az alapján ítélik meg, hogy ki épp a főváros vezetője? Ha négy éve Tarlós nyert volna, és a következő évtől nem közvetítette volna a tévé a a fővárosi megemlékezést, akkor nem lett volna belőle balhé? De, és jogosan.

@Balaint: "Miért nem lehet az ismert, mert ismert, balhézókat TÖRVÉNYESEN és udvariasan 24 órára bezárni előre?"

Ha ezt csinálná, akkor abból mekkora rendőrállamozás lenne? És kivételesen jogosan, mert nem vagyok benne biztos, hogy ez törvényesen kivitelezhető lenne, már ha nem valamilyen komolyabb, fegyveres balhéra készülnek (és arra azért csak nem). Ilyen megelőző letartóztatást utoljára Kádárék csináltak, pont Demszkyvel és társaival...

A rendőröknek egy nagyon vékony határon kell egyensúlyozniuk, egyik oldal szemében puhányak, a mások oldal szemében ávós pribékek, és nem ritkán ezt egyszerre kapják a nyakukba.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.14. 11:50:46

@caralho voador: @mefisto: Nem igaz, hogy nem esik le, hogy én ezzel a kérdésfelvetéssel egyáltalán nem Demszkyt védem...

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.03.14. 11:55:01

@Fedor: Jó is lett volna, ha a fővárost nem Demszky után ítélték volna meg. Ámbátor - valamiért - mégis ez van. Budapestet - szülővárosomat joggal mocskolja bárki - pusztán - Demszky okán, mert ő vezeti ugye? Én meg nyeljem, ugye?

caralho voador 2010.03.14. 11:56:23

Fosok Demszkyre (igazából az lenne szép, ha már előzetesben lenne, és egy helyes kis cellában mondaná el a beszédét. Na, annak a közvetítését én is elvárnám!). Arról beszéltem, hogy "hüpp-hüpp, már ki sem tudok menni a Nemzetihez, micsoda szörnyű világot élünk".
Szörnyű világot élünk, csak nem azért, amire te gondolsz.

Keltafan 2010.03.14. 12:07:36

@Fedor: Szerintem meg azért nem közvetítik, mert ciki lenne Demszkynek az SZDSZ-nek, mindenkinek, ahogy 10-15 ünneplő tapsol mindössze. Szerintem a tér mellett még a forgalmat sem kellene lezárni...

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.14. 12:09:29

@caralho voador: Nem én forszíroztam. Kéthavonta mindig előáll valaki egy sztorival, hogy Viktor hogyan hagyta el az Astoriát - páncélkocsival, páncélos kísérettel, helikopteren, vagy a U.S.S. Enterprise-ra felsugározva - én meg mindig elmondom, hogy én a helyszínen ezt hogyan láttam. Ettől még nyugodtan lehet hinni más verziókban, max nem túl célszerű.

Balaint 2010.03.14. 12:19:49

@Fedor:
"Ha ezt csinálná, akkor abból mekkora rendőrállamozás lenne? És kivételesen jogosan, mert nem vagyok benne biztos, hogy ez törvényesen kivitelezhető lenne"

Kivitelezhető. 24 órára BÁRMILYEN gyanú alapján bezárhatnak (persze a kötelező szabályok betartásával, családtagok értesítésével stb.) Utána UDVARIASAN azt mondják elnézést, tévedtünk és kiengedik. Ebbe még az Amnesty sem tudna belekötni. (Mondjuk nem 2006 októberi módszerekkel - gyanúsítottak bántalmazása, megalázása) Persze ha ez túl sűrűn fordul elő azért gyanús, de ha a fele csapat rendszeresen "ki van vonva" a forgalomból meg értik a célzást.

Sok pénzt tudnék feltenni arra, hogy az új kormány ezt fogja csinálni. Vannak a rendőrségnek törvényes, európai színvonalú lehetőségei bőven, feltéve ha a MAGAS politika (miniszter és felfelé) hagyja alkalmazni.

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.14. 12:20:03

@Balaint:
"Miért nem lehet az ismert, mert ismert, balhézókat TÖRVÉNYESEN és udvariasan 24 órára bezárni előre?"
Hülye vagy fiam, leülhetsz, elégtelen.

Balaint 2010.03.14. 12:28:49

@Thulsa Doom:

Érvek? A szokásos balfasz szoclib fellengzősségen túl?

BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!! 2010.03.14. 12:32:26

____________ A Hajmási Péter ... refrénje dallamára

Szarházy ollé
Ollárihé
Nem lesz több lóvé
Nem lesz több lé
Szülész apád dugjon vissza az anyádba
Takarodj most már elfelé

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.14. 12:35:07

@caralho voador: Miért, szerinted normális dolog az, hogy ezt a kérdést fel kell tenni? És most teljesen lényegtelen, hogy ki miatt. Lehet Gyurcsányt meg a szocikat utálni, még azt se mondom, hogy nem jogos, meg hogy nekem kedvenceim lennének, de miért következik ebből természetszerűen, hogy egy nemzeti ünnepet szét kell barmolni?

@Keltafan: Az SZDSZ már sehol sincs, kit érdekel. De mégegyszer: ez nem az SZDSZ megemlékezése, hanem a FŐVÁROSÉ. Amit nem Demszky beszéde miatt lenne fontos közvetíteni, az nem szempont. Ott műsor lesz, meg koszorúzás.

Mindegy, hagyjuk. Úgy látom itt mindenki csak pártszemüvegen át képes mindent nézni.

vizipipa 2010.03.14. 12:35:17

@KK&TT: ezt a kijelentést bizony zokon veszem:
"a Kuruc meg a Barikád a valóságos másfél-kétszeresének hazudhat"

Nem tudom viccnek szántad-e vagy komolyan gondolod, de a tapasztalataim az ellenkezőjét mutatják. A barikad.hu egyértelműen igen korrekt a létszámjelentéseket illetően bármely félről is van szó.

A Fidesz 1 milliós (he-he) Kossuth téri, Fletó 100 ezres Andrássy úti gyűlése óta eléggé odafigyelek a számok tényekkel való kapcsolatára. Teszem ezt pl. helyszíni felméréssel is, ha módom van rá. Túl azon, hogy mennyire pontosan lehet megállapítani a jelenlévők számát (+-50% jó arány) a ballib és a Fidesz pártsajtó adta elő mindig a legvaskosabb hazugságokat. A barikad.hu-n megjelent számok mindig igen közel voltak a személyes becslésemhez.
A Jobbik Erzsébet téri (Bajcsy-Zs. út) összejövetelei igen rossz helyszínek ebből a szempontból a terep átláthatatlansága miatt. Jó becslést csak valamelyik ház sokadik emeletéről lehet csinálni.
A holnapi MSZP helyszín kiváló lesz az ATV közvetítéshez, mert kb. 2 ezer emberrel zsúfolásig megtelik az a tér. Nem lesz probléma tömeget mutatni ügyes svenkekkel.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2010.03.14. 12:38:32

LOL. Hát ezek a képek nagggyon mellémentek.
Kúrós teknősök. Buta, buta Kálmán.

Bloodscalp 2010.03.14. 13:03:01

@mefisto: a lényeg az, hogy nagyon máshogy lépett olajra mint az a szerencsétlen hülye révész máriusz..anno

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.14. 13:06:54

@vizipipa: Volt az kétmillió is a Fidesz és csatolt médiái szerint.

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.14. 13:12:15

@Bloodscalp:
Pedig a kissrácból ki sem néztem volna, hogy ő lesz az egyetlen aki kiáll a "hívek" mellett. Míg a "kurvárakemény" Orbán, Kövér meg a többi patkány angolosan elhúzta a belét a másik irányba.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.14. 13:17:54

@Fedor:
ne haragudjon, de kemény leszek. és őszinte. igaza van, hogy már önmagában képtelenség, hogy fel teheti ezt a kérdést. a magukfajtának nemigen kéne szabadlábon lenniük, nemhogy családlátogatni a kommergyűlést.

Grammar Nazi 2010.03.14. 13:36:52

@tenzin: De a "sokféleképpen"-t csak egy módon lehet leírni, de neked sikerült máshogy.

Higany 2010.03.14. 13:41:47

@Thulsa Doom: Angliában azoknak a focihuligánoknak, akikkel már volt gond korábban jelentkezniük kell a rendőrségen amikor a csapatuk balhéesélyes ellenféllel játszik.

zenebono 2010.03.14. 14:01:27

Hát persze, Orbán páncélautóval menekült! Bezzeg a bátor Hibbantferi bátran elföldalattizott a melegfelvonulásról, ahelyett, hogy testével védte volna őket.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.14. 14:04:47

@Fedor: Demszky a Bkv-ról fog beszélni?
Azt közvetíthetné a köztévé...

A szomorú az, hogy statisztákon kívl már senki nem kíváncsi erre a palira élőben (sem). Magának tartja az utolsó nyilvános beszédét...

Lányoddal meg ne menj ki, mert 80km/ h szél lesz. ;)

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.03.14. 14:20:27

@Fedor: Szerinted csak pártszemüvegen keresztül látszanak csak Demszky ökörségei? Ne már..

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 14:32:37

csak már egyszer történne is valami, ne csak az ígérgetés menjen, pusztuljanak a hazaárulók, égjenek a pártirodák és a parklament, follyon a vér végre!!!!!
Jó lenne végre egy véres forradalom és polgárháború kurvaországban.

incipinci 2010.03.14. 14:38:34

"Úgy látom itt mindenki csak pártszemüvegen át képes mindent nézni."

Nemis!
Én kimondottan a rózsaszín szemüvegemen át vagyok képes mindent nézni,csak pechemre, olykor-olykor ráül valaki! :(

A tévéből meg úgyis a szónoklatok, a tömegek aktív vagy passzív megnyilvánulása, füst, könnygáz, fel-alá rohangálás jön majd le.
Szép ünnep lesz!

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.03.14. 14:52:34

Márc. 15-én 11-17 óráig minden egész órakor:

Mindenki IDE ki:

Bp. Városliget, a Vajdahunyad Vára főbejáratánál
(geocachereknek: 47.515809, 19.082136;)
- ismerkedés az IDE 1. szólójával, cédula IDEadás
+elutasítandó jelöltünkké váláshoz E1+SZ nyomtatványok aláírásának lehetősége!
(annak, aki hoz ehhez IDE legalább 1 ajánlást is a saját nevére)
Az ajánlószelvényét nem is kell átadnia nekünk annak a bizalmatlan polgárnak, aki vállalja, hogy kedden saját maga küldi el azt (vagy péntekig személyesen viszi be) a lakhelye szerint illetékes Helyi Választási Bizottsághoz!

Ajánljuk magunkat!
www.valasztas.hu/pv10vt/j24p.jsp?JLCS=40
( Baalhé nem lesssz, hanem máár vaan! ;)

yarisugi 2010.03.14. 14:57:04

De nem, ne már.
A hivatalos fővárosi rendezvénnyel sztem sokaknak az a bajuk hogy nem egy 1848-as megemlékezést kapnak már ÉVEK ÓTA hanem egy világos semmihez nem értő maoista taxisofőr (ahogy a jobbos orgánumok fogalmaznának) aktuálpolitikai RIKÁCSOLÁSÁT bámulhatják.

Rikácsol. Eltorzult arccal, ellenszenvesen. Sajnos ez tény. Egy mosolya nincs annak az embernek. És menjen a picsába a főváros első embere ha a főváros hivatalos ünnepségét a saját pártpolitikai vízióinak RIKÁCSOLÁSÁRA és ezzel a jobbantak provokálására használja fel.

Meister · https://www.facebook.com/Meister1977 2010.03.14. 14:58:38

A Jobbik már lehozta a közleményét, hogy nem akarnak utcai harcokat, a rendezőik dokumentálni fognak mindent, és sem fegyverrel, sem annak látszó tárggyal nem lehet résztvenni a rendezvényen. Ha a rendőrállatok nem kezdenek majd oknélküli oszlatásba, vagy nem provokálnak, akkor nem lesz balhé. A Jobbik a Parlamentbe készül, nem is kicsi arányban, így nekik most 1 hónappal a választás előtt nem kell a balhé. Az MSzP-SzDSz-nek érdekében állna, s ahogy a titkosszolgálatokat, és a rendőrséget kézivezérlik, simán lehet, hogy csinálnak valami balhét. De a Jobbik ezt meg akarja akadályozni.

yarisugi 2010.03.14. 15:03:51

@Meister:
De nem lehet megakadályozni.
Tegyük fel hogy nem fotosoppok a szélradikális portálok korábbi eseményekről lehozott képei amiken civilbe Lonsdale pulóverbe öltözött rendőrök vegyülnek a tömegbe.

Ott állsz, hallgatod a szónoklatot és elkezd mellettet ordibálni és köveket dobálni egy ilyen provcsi. Látod a derekán hátul az övébe tűzött bilincset, hóna alatt a stukkert.

Mit tudsz tenni?
Ha lefogod, abban a pillanatban szolgálatba helyezi magát, rád villantja a jelvényét, szól a haverjainak és máris visznek kifele, rugnak csépelnek a rabomobilban a fogdáig, aztán rád basszák hatósági személy elleni erőszakot hogy a TASZ és a Jobbik Jogsegély vért izzad míg kimos belőle.

Ilyenre nincs recept, az ellen nem véd.

stratez 2010.03.14. 15:05:00

Nagy a kísértés a Jobbik kukatagozata számára, mert ez az utolsó alkalom, amikor parlamenten kívülről lehet kézitusába keveredni a köztisztasági hivatal eszköztárával.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.03.14. 15:08:47

Sör, chips, popcorn betárazva, holnap jó műsor lesz, fotelból nézem :)

Arivistus 2010.03.14. 15:15:54

Szerintem semmi értelme az utcai harcnak. A Jobbik-aktivisták helyében én holnap hajnalban kitapétáznám Hagyóval, Zuschlággal, meg Hunvalddal az MSZP felvonulási területét. Talán vinnék 1-2 átalakított MSZP plakátot.

Bell & Sebastian 2010.03.14. 15:25:40

@yarisugi:

A klasszikus receptet ajánlom:

Fürdőgatyában háromkerekű gyerekbiciklin odatekerni feltett Obama-álarccal, bevinni a találatot és elpucolni.

Ezt írja bele a jelentésébe!

Viktus 2010.03.14. 15:30:58

Nem lesz semmi ilyesmi.

Bozdurgán 2010.03.14. 15:32:51

Akkor tegyük fel a kérdést, ha lesz balhé az kinek az érdeke lesz?
A jobbiké? aligha, az ő egyik sarokköve a REND. A gárda menetelése, a csendőrség mind a rendről szól.
A választások előtt 3 héttel nem lenne jó üzenet ha kukagyujtogatást mutogatna a híradó.
Nem kell naívnak lenni, a balhézó jobbik szélső szárnyat minden erejével féken fogja tartani a párt.
Persze zsidózás meg cigányozás lesz az ünnepségeken, de sok mindennel lehet az utóbbi időben vádolni a jobbikot, de ostobasággal aligha.

Az MSZP elemi érdeke, hogy legyen valami, és szerintem lesz is, de a balhézó köpködő intrúdereket az MSZP pártkasszájából fogják fizetni az tuti.
ott fog állni minimum 50 ember jól beazonosítható FASISZTA árpádsávos VESZÉLYES SZÉLSŐSÉGES aki a kamerák megjelenésekor megmutatja hogy kik ellene is védelmezi az MSZP a nyuggereket.

Alikam 2010.03.14. 15:35:08

Jobbik Búturbontó tagozat?

Te nem keversz valamit Józsi?

Jobbiknak komolyabb utcai rendezvénye még nem is nagyon volt.

Vagy ez már az összemosás-hadművelet?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.14. 15:36:27

@Grift: "a magukfajtának nemigen kéne szabadlábon lenniük, nemhogy családlátogatni a kommergyűlést."

Ez szép. Az állami ünnepség neked kommergyűlés, engem meg börtönbe küldenél, mert miért is? Mit is követtem el? Gondolatbűn?

@Mihint: "Szerinted csak pártszemüvegen keresztül látszanak csak Demszky ökörségei? Ne már.."

Ezt nem hiszem el... Ki beszél itt Demszky bűneiről? Én a főváros ünnepségéről beszélek. Miért kell ezt összekeverni? Pont arról volna szó, hogy ketté kéne választani a kettőt, és nem a fővárost kéne büntetni azért, mert a vezetője gyanús ügyekbe keveredett. De a tévénél is összekeverik, pedig nem kéne...

Részemről ebből az értelmetlen vitából kiszálltam. Nyugodtam lehet bárminek hívni, zsidó vagyok, komcsi vagyok, börtöntöltelék vagyok, kinek mire áll fel a farka.

Viktus 2010.03.14. 15:37:08

@yarisugi:

Erre külön biztonsági-jogsegély szekció fog ügyelni a provokátorok, és kormánymegbízottak kiszűrésére.

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 15:41:36

remélem a hazaárulók hullái lámpavason lógnak majd, az utcákon vér fog folyni és lángbaborul budapest.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2010.03.14. 15:42:44

jó lesz ez: a két szélsőséges párt szélsőséges hívei meccselnek egyet. orbánék pedig odaát, budán, jót röhögnek magukban.

heima (törölt) 2010.03.14. 15:51:13

@Kettes: köze nem volt az aljasságodnak ehhez a posthoz.

sok undorító nikkel találkoztam már, de kétség kívül te vagy a legalja.

DeMarco 2010.03.14. 15:51:48

@Fedor: Miért kellene demszkáj fröcsögését élőben mutatni? Ha valaki meg is nézi, az csak azért van, hogy lássuk vajon eltalálja-e egy tojás a fejét, vagy sem. De a tavalyi gigaketrecből adódóan legfeljebb katapulttal lehetne kilőni. Különben meg nyugodj meg, meg fogod tudni nézni a magyar televízióban is minden híradóban és az összefoglalókban. Már ezek is többet beszélnek majd róla, mint kellene. Ha meg élőben érdekel, menjél ki, vagy kapcsolj a Hír TV-re...

Egyébként meg teljesen érthető, hogy nem közvetít élőben az mtv. Elvették tőle a fenntartáshoz szükséges pénzt, mert két lábbal rúgták ki a komcsi napkeltét és azóta is folyamatosan keresztbe tesznek nekik, megakadályozták a foci eladását, stb. Szerintem van egy kurva nagy óra a tévében, ami visszafelé számol... még 30 nap...

Demszkáj meg már fél lábbal a bíróságon van és különben is mi újat tudna mondani. Vetítsék le a tavalyi, vagy azelőtti felvételeket és kész. Egy esetben menjen ki: Essen térdre és kérjen BOCSÁNATOT !!!

Ez az előre rémüldözés pedig igazi sípánkai mélységekbe húz téged, ott a helyed a komcsi nyuggerek között...

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.03.14. 16:00:40

@Fedor: "Részemről ebből az értelmetlen vitából kiszálltam. Nyugodtam lehet bárminek hívni, zsidó vagyok, komcsi vagyok, börtöntöltelék vagyok, kinek mire áll fel a farka." Ilyen durván azért szvsz. nem kéne. A székes-főváros elég sokat szívott már alkalmatlan vezetői miatt. Nincs igazán sok mentség arra, hogy eme nemes 90-egynéhány éves hagyományt itten nekünk folytassák a mi pénzünkön. Fedor: abcug Demszky, ezt mondjuk, és nem akarják meghallani. Éppen TE kárhoztatsz ezért minket?

csárli hárper 2010.03.14. 16:32:04

na de most komolyan, nem kurvára mindegy hogy melyik szar politikai képződmény hol fog fröcsögni? állítólag emlékezni kellene a szabadságharc hőseire, ha még a szétpolitizált agyatok felfogná e nemes ünnep értelmét...

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 16:39:17

@William w.:
milyen bögréről beszélsz?
történelmi szükségszerűség hogy egy országból a mocsok csak véres forradalommal tisztul ki, legalábbis errefelé mindenképpen, na ahol meg nem ott nincs is ennyi mocsok.

gondoljátok hogy a fidesz jobb lesz????
édesjó istenem, mekkora pofáraesés lesz ebből...
na meg diktatúra, meg nyomor, meg terror.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.14. 16:45:41

@Valaki1:
Remélem moderálnak Téged a fenébe. Elmebeteg vagy.

Ráadásul gyáva is.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.14. 16:47:10

@Valaki1:
reméljük, hogy tényleg így élitek meg! :)

Bögreblogger 2010.03.14. 16:55:06

@William w.: A bögréket nálam lehet átvenni.De a fentiek még nem érték el ezt a szintet,úgyhogy húzzunk bele!

Bögreblogger 2010.03.14. 17:00:28

@Valaki1: Tévedtem.Most látom,hogy már kirdemelted a bögrét!Mit bögrét,egy köcsögöt!

klacus 2010.03.14. 17:06:32

@yarisugi: Véd a kamera, meg a fényképezőgép...

Az írás nagyon jó, fennhangon röhögtem rajta.
Ha nem lesz balhé 15-én akkor a szocik megismétlik. elemi érdekük a mártírkodás.

Ennél az egésznél csak lendvai meztelen vonulása lehetne provokatívabb az Andrásin.

Az összes szocit szurokba meg tollba kellene forgatni, aki ennek az értelmi szerzője.

Tóth Ágas 2010.03.14. 17:06:47

ja, merhogy biztos sok mszp szavazó lesz kint? ti itt éltek?

csárli hárper 2010.03.14. 17:08:19

@Grift: tényleg nem nemes, páran csinálták a feszkót akkortájt valami hasburg vagy mifene uralom ellen,páran meghaltak egy-két kivégzés, meg valami mese arról hogy nemzet meg függetlenség, marhaság, és napjainkban jön pár szarfaszú akiknek ez az ünnep( ami nem nemes) semmi másra nem jó csakhogy eladják magukat pár agyatlan faszkalapnak,akinek ez az ünnep nem nemes......

Tóth Ágas 2010.03.14. 17:08:19

a legtöbb múltban mszp szavazó már nem is szívesen emlékezik vissza, kire is szavazott. de hogy most kire fog? "hát nem az mszp-re!"

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 17:10:29

@William w.:
lehet moderálgatni is, meg anyázni is, meg mittomén....
de attól még mindenki tudja aki tanult történelmet hogy igazam van.

ez a politikai-gazdasági elnyomó csürhe nem tűnik el amíg ki nem nyírják őket,
még a szoci politikusokat kispadra ültetheted, de látod már pl. a gazdasági elit, aki amúgy a háttérben lerabolta és tönkretette az országot az már orbánékhoz dörgölőzik.
bizpny, ugyanis a privatizált ellopott állami vagyon nem ám hiorn gyuszinál meg lendvainál van hanem csányinál, demjánnál, kocsisnál és a többi valamikori vezető elvtársnál, akik nem a parlamentben hanem állami cégek elnöki székeiben ültek.
valahogy ezekről senki sem beszél, csak mert olyanok mint a szélkakas és most már orbánék seggét nyalják.
olyan buták vagytok mint a föld.
és gyávák.
ezért nem lesz semmi ebből az elbaszott országból.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.14. 17:11:44

@Valaki1: "gondoljátok hogy a fidesz jobb lesz????
édesjó istenem, mekkora pofáraesés lesz ebből...
na meg diktatúra, meg nyomor, meg terror."

Á, nem fogjuk túlzásba vinni! Szimplán rádküldünk egy gonosz polgári körös átkot, amitől besárgulsz, megkukulsz és leszárad a farkad!

PS. Patekot üdvözlöm!

Joseph Adama (törölt) 2010.03.14. 17:13:01

@Valaki1: "de attól még mindenki tudja aki tanult történelmet hogy igazam van."
1.
Ki ez a "mindenki" te beképzelt majom ?

2. Fosol megtenni. Gyáva vagy ! Ide beírni nem nagy teljesítmény, sőt SZÁNALMAS! ;)

BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!! 2010.03.14. 17:17:27

Kigyulladnak-e az MSzP székházak 11-én éjjel?

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 17:21:26

@William w.: na, begyűltek a fideszes droidok.

engem nem zavartok, csak röhögök rajtatok.

remélem debrecenben már gyakoroltátok a térdelést kósa szobrai és festményei előtt, mert ha nem nagy meglepetés fog érni.
durva lesz ha rájöttük hogy nem jobbak mint az mszp, sőt...
de én aztán nem győzködök senkit, majd saját bőrötökön tapasztaljátok.

DE NE ÉRTSETEK FÉLRE.
én konkrétan az mszp-t és fideszt is ugyanoda küldeném, a szemétbe, szal nem vagyok szoci propagandista sem.

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 17:25:09

Fideszesek!
IMÁDJÁTOK VEZÉREITEKET!
vagy csúnyán végzitek.

vagy ezt a festményt lendvai vagy gyurcsány festette???

www.nol.hu/kep/213851

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 17:27:41

@William w.: csak annyit ne felejtsetek még hogy a vége általában a kötél, hiába nyírjátok azokat akik majd lázadnak....
ezt az apróságot sokan elfelejtették a történelemben, és akkor se a sokszáz négyzetméteres belvárosi villa, meg a bány,a meg a luxuskocsi sem segít majd...
bár ehhez majd kell még néhány év ezt elismerem, mire ez a gyáva nép eltakatrítja a szemetet.

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2010.03.14. 17:31:56

Na, a kuruc.info már bujtogatja a népet a rendzavarásra: kuruc.info/r/23/56649/

stalien 2010.03.14. 17:37:47

Hháálló ..... !!!!

Ez itt a köcsögölő ????
Az én tippem :
@Valaki1:

yarisugi 2010.03.14. 17:38:47

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
Elolvastam a kucug cikket de ebben semmiféle bujtogatás nincs rendzavarásra. Akkor lenne ha konkrétumokat írnának.

Csináljátok ti is itt a feszkót. Pont olyan köcsögség mint bármilyen oldali provokálás.

Demszky pedig RIKÁCSOL RIKÁCSOL RIKÁCSOL, kurva ellenszenves lúzer barom, mondom ezt pártfüggetlenül.
És főleg RIKÁCSOL.
Teljesen felesleges oda menni és hallgatni.

A szadisták ajánlójának aláírói közül csak a rend kevéért jegyezzük meg hogy Haraszti Miklós szektás kommunista volt aki Kádár idejében csak piros tintával volt hajlandó írni, Köszeg Ferenc pedig az egyik legdurvább kommunista cenzor volt a kiadói világban.

(Ezeket a tényeket egy holokauszt túlélő baloldali zsidó írta le róluk. Mielőtt még valaki elkezdene nácikról RIKÁCSOLNI.)

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 17:43:46

@Rettegett Zsivény:
szánalmas vagy, orbán droid.
remélem rádszar a nagy vezéred.

egyébként meg a holnapi bulihoz, nem értem hogy van pofája a bkv-ügyekben már érintett demszky köztörvényes bűnözőnek bármit is pofázni?
már régen a börtönben lenne a helye, és korántsem csak a bkv balhék miatt...
de ami késik nem múlik, ülni fog a féreg.

yarisugi 2010.03.14. 17:46:33

@Valaki1:
Dehogy fog ülni.
Kis balek halakara ráverik a balhét és kész. Demszky sose áll bíróság elé. Inkább rikácsol egy jót majd a téren.

A vicces fiatalok pedig kimennek oda a kezükben feltünően vitt üres tojásos dobozokkal amiben csak cédula van felirattal hogy "nem nyert". Hadd bosszankodjoanak a rendőrök.

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.03.14. 17:48:17

@yarisugi: Én továbblapoztam, és ezt az irodalmi gyöngyszemet találtam:

"Mert miközben az újabb irományában bennünket, a Likud testvérpártját..."
((huhh - én itt vettem egy jó nagy levegőt;))
"... sorozatos nemzetárulásai miatt elmarasztalókat a komcsikkal próbál összemosni („bizonyítéknak” azt hozva fel, hogy pártjának mindkettő politikai ellenfele, ahogy a sokat sztárolt demokráciákban márpedig elő-előfordul), önkéntelenül azt is hírül adja – mint az érvrendszerből és a motívumokból kitűnik –: lassan a végéhez közeledik a nagy út."
(-és vele ez a halmozottan körmagyar mondat is:)

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 17:50:45

@yarisugi:
nemtom, talán így lesz, de nekem inkább az a gyanúm hogy a süllyedő hajóról menekülő mszp-s mocskok rányomják a balhét az szdsz-es bajtársaikra, már csak azért is mert az szdsz-es férgeket már a mentelmi jog sem fogja védeni...

arról nem is beszélve hogy az szdsz a legnagyobb moslék az országban,ha úgy vesszük az mszp-ben akár "jóhiszemű" emberek is vannak , igaz nagyon kevesen.
az szdsz viszont az utolsó tagjáig bűnöző.
szóval nem lesz nehéz.

hidd csak el a bkv balhé csak a kezdet, egyébként a fővárosban akkora balhés szaros bilik borulnak még hogy demszkynek én életfogytigot jósolok.

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.03.14. 17:53:12

@1.szolo - ajánlom magamat::
"a komcsikkal próbál összemosni"
- nos csak a pártatlanság kedvéért:
A Fidesz az elmúlt népszavazásokon mindig a (valódi) komcsikkal egyformán szavazott...

yarisugi 2010.03.14. 17:53:51

@Valaki1:
Demszky és a nagy halak letipliznek ha szorul a hurok.

A szadisták közül az értelmesebbek már javában a Maszopnál vannak, a még értelmesebbek és a holdudvar okosabbik fele a Fidesznél, a naivabbja a Lámpánál, a hülyébbje meg a Madöfnél próbálja megőrizni a mentelmi jogát.

yarisugi 2010.03.14. 17:55:38

@yarisugi:
De lehet hogy a kihívásokat kereső szadisták a Jobbiknál egyengetik a jövőjüket :))

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 17:57:03

@yarisugi: jó, egy noname képviselő letiplizhet, de egy demszky akire majd rácvall az össze smenekülni próbáló fővárosi cégvezér az hová menekül?

már csak majd a proliknak is kell konc, és demszky erre kiváló lesz mint főbűnös..
vagy thaiföldre , algériára gondolsz?
mint egy köztörvényes úgy menekül?
nem lesz arra ideje a szardarabnak.

BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!! 2010.03.14. 17:59:01

VAJON

KIGYULLADNAK-E

AZ MSZP-SZÉKHÁZAK

ÁPRILIS 11. ÉJJELÉN?

Joseph Adama (törölt) 2010.03.14. 18:00:03

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!:

A válasz : NEM.

Aki meg a tűzzel játszik, be fog pisilni. ;)

xenuka 2010.03.14. 18:00:47

Amikor a kommunista állatok rászabadultak Magyarországra 1945-ben kihozták a katonai kórházakból a sebesülteket és harckocsikkal taposták szét őket.

Minden nőt megerőszakoltak 10-100 évesig.

Ezek a kommunista zsidók állatok, méltó utódai a szadista állat Szamuely, Kun Béla bandának.

Ezeknek az utódja az mszmp-mszp-szdsz

Mindenki maga döntse el kire szavaz!

yarisugi 2010.03.14. 18:02:41

@Valaki1:
Schengeni határokon belül bárhova ahonnan indul gép olyan országba akikkel nincs kiadatási egyezményünk :) csak nem Thaiföldre mert azok visszaadogatnak most már.

Mit gondolsz Hagyó meddig lebzsel az országban? Majd a választások első fordulója után talán pár embernek fel fog tünni hogy jé hova lett, nincs sehol.

Demszkynek sztem már rég meg van a tuti útvonala. Ezek nem szarral gurigáznak. A nácik is le szervezték a 2. világ háború végére, 4 ország hadserege verte őket éppen szarrá és a legnagyobb SS-ek mégis leléptek Argentinába meg más helyekre. Ez nem változik, a nagypályások ezekről előre gondoskodnak. Ha nem teszik akkor megérdemlik amit kapnak már csak a hülyeségük miatt is.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.14. 18:04:14

@Mihint: "abcug Demszky, ezt mondjuk, és nem akarják meghallani. Éppen TE kárhoztatsz ezért minket?"

1. Mit értesz az alatt, hogy éppen én? Komolyan érdkelne...

2. Folyamatosan arról ugatok, hogy nem Demszkyről beszélek, hanem a fővárosról. Miért5 ne mondhartnád, hogy abcug Demszky, ki kötelez arrra, hogy végighallgasd? De a főváros ünnepségét bünteni azért, mert Demszky ezt csinált vagy az csinált, az egyszerűen hülyeség. Jövőre már nem ő lesz a főpolgi, akkor meg lesz újra közvetítés?

Miért olyan nehéz felfogni, hogy én nem Demszkyt védem, hanem az ünnep méltóságát? Bárhova megy Demszky, nyugodtan lehet anyázni, mert megérdemli, de ne a nemzeti ünnepen. Ennyi. Ez nem pártkérdés, hanem elvi, és ugyanezt fogom vallani akkor is, ha a másik oldal lesz hatalmon.

yarisugi 2010.03.14. 18:05:38

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!:
Hát ha valami részeg a függönybe dobja a csikket a tanácsteremben akkor talán.

Miért gyulladnának ki?
Ki az a hülye aki választási napon gyujtogat? Azt nemzeti ünnepeken szokás, akkor is utcán, rendőrautót.

Beszélsz provokálsz itt a világba :))

Ha lenne bármilyen balhé az biztos hogy provokáció. A nácik is felgyujtották a Reichstagot.

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 18:06:07

@yarisugi:
na az azért már volt a 2.vh után, most nyitottabb a világ a kiadatásokra, amúgy meg ha elmenekül akkor is a vagyona itt marad.aztán annyira sok ország nincs ám amelyik nem ad ki bűnözőket, ha demszky algériában vagy hasonló helyeken akar vegetálni tegye, vigye a családját is, nem egyszerű ez.

néhány országot kivéve bárhonnan kiadják.

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 18:07:47

@Valaki1: máS volt (a nemzetközi helyzet)

yarisugi 2010.03.14. 18:07:48

@Fedor:
Ebbe tök igazad van, de az lenne a jó ha az érem másik oldala is rendben lenne.
Fővárosi hivatalos 1848-as ünnepen a főváros vezetője beszéljen Petőfiről, Pilvax közről de ne RIKÁCSOLJON aktuál politikáról, ennyi.

Kúrja seggbe az anyját az olyan városvezető aki a nemzeti ünnepen büdös szaros pártpolitikáról RIKÁCSOL.

yarisugi 2010.03.14. 18:10:55

@Valaki1:
A vagyona nyilván nem a házából meg a terepjárójából meg az itteni bankbetétjéből áll.

Aki le akar lépni az már rég felhalmozott pénzt kint is amihez nem olyan könnyű hozzá férnie a magyar hatóságoknak.

Lelép, irány az előre kifizetett arcplasztika, ujjlenyomat csere, lábadozás az algériai tengerparton :) és utána havaj.

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 18:15:24

@yarisugi:
a világ már nem olyan zárt és megosztott mint a 2. vh után, utána tudnak nyúlni az oöffshore bankbetéteknek is, főleg ha bűntény kapcsolódik hozzá.
félre ne értsd , persze megoldható de azért ha komolyabb arcoknak sem sikerült akkor demszky féléknek sem fog, főleg ha diplomáciailag is kínos...
(értsd: demszky és a hozzá hasonlók túl kis halak ahhoz hogy pl. egy algéria vagy dél amerikai banánköztársaság ezen balhézzon az EU-val!)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2010.03.14. 18:15:56

@heima: Akkor mit játszod az eszed a blogunkon?

BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!! 2010.03.14. 18:19:00

@yarisugi:

A BASTILLET IS PROVOKÁTOROK GYÚJTOTTÁK FEL, UGYE?

TE SZERENCSÉTLEN HÜLYE.

VAJON

LEÉG-E VÉGRE

AZ MSZP?!

PORIG.

yarisugi 2010.03.14. 18:26:36

@Valaki1:
Afrikában és Óceániában egés szor olyan ország van ahol leszarják az EU-t a pattogásával együtt. Sztem sokkal többen vannak akiket NEM kapnak el.

De a találgatás helyett egyszerűbb az eddigi tapasztalatokra építeni: Demszkynek nem kell arcot cserélnie Algériában. Egyszerüen nem fognak rajta fogást találni. Gyurcsókon sem sikerült. A környékükről levadászhatnak pár embert Cusi Hagyó Mesterházy E, de ennyi.

Hamarabb fogják ők perelni a vádemelőket mint hogy őket beidézzék.

Régen is így ment. Az ötvenes évek legsulyosabb bűnöző vezetői közül csak párat itéltek tessék lássék pár évre de még azt se ülték le. Mind békésen háborítatlanul élhette le az életét itthon, egyedül Rákosit nem eresztette haza a Szovjetunióból Kádár.

El akarod itéltetni? Perbe fognád?
Boszorkányüldözésről és antiszemitizmusról RIKÁCSOLNÁK tele a hazai és nemzetközi sajtót a balosok.

Demszky annak idején maoista szervezkedést csinált, utána szamizdattal bohóckodott és Kádár rendőrsége már akkor se tudott vele mit csinálni. Gondolod azóta kevésbé dörzsölt és az ügyvédeit dísznek tartja? Rá adásul ma már a demokrácia is védi, őt védi, őket védi.

Te pedig csak tehetetlenül dühösködhetsz, írhatsz cikkeket és ha mázlid van akkor nem perelnek be érte.

Ez van pajtás, sajnos.

yarisugi 2010.03.14. 18:27:22

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!:
Attól hogy nagybetűkkel írsz, még komcsi provcsi vagy :)

yarisugi 2010.03.14. 18:29:21

Ez a hülye Trágár Tóni képes a saját blogjában provokálni. Ejnye, ejnye. IP címek lementve.

tzi 2010.03.14. 18:30:38

@Fedor: Nalad meg nem esett le a tantusz? :) Tokeletesen hiabavalo ertelmesen beszelni, mert nagyon gyer eselyeid vannak arra, hogy valaki fel is fogja amit mondasz... Be van mindenki futve meg gozolve, ki ettol, ki attol. Az ilyenekkel nem csak nem lehet, de valoszinuleg nem is nagyon erdemes barmilyen ertelmes konverzaciot kezdemenyezni.

@Valaki1: Te meg kezeltesd mar magad, mert kurvara gaz vagy. Kellett bezarni a Lipotot...

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 18:32:21

@yarisugi: nemtom, szerintem nem így van...
én egy országot sem tudok óceániában akiknek nincs kiadatásija az Eu-val..már csak azért sem mert szinte mint brit gyarmat (vagy volt)
jó lehet fikciózni hogy demszkáj elhajózik valami lakatlan szigetre, de ez nem reális, egyébkétn meg tőlem aztán mehet is, de látod hogy pl. 50 év után is utánanyúlnak ausztráliában a háborús bűnösnek.

de értsd meg:
A MAI HELYZET NEM HASONLÍTHATÓ A NÁCI BŰNÖSÖK MENEKÜLÉSÉVEL!

SZERINTEM mire demszky és a hozzá hasonló rájönnek hogy gáz van már nem is tudnak elmenni sehová...mert ha átlátnák a helyzetet akkor már ott lennének MOST!!!! és nem számítanak ez a néhány hét.

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 18:35:10

@Valaki1: amúgy épp most hallom a tV-ben konkrétan megnevezve bajnait és demszkyt a felelősségrevonással .....
szerinted nem kellene már menekülniük???
még ha nem is nagyon bánösök, az már világos hogy koncnak lesznek dobva a népnek...
nincs jövőjük!!!
ez nagypolitika!!!akárki, akárhol cselezget a háttérben, fidesz-mszp alkukban, ezek akkor is oda lesznek dobva

stalien 2010.03.14. 18:35:20

@yarisugi:

"Ez a hülye Trágár Tóni képes a saját blogjában provokálni. Ejnye, ejnye. IP címek lementve."

Akkor ő is HAZAJÁRULÓ !!!!!

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 18:36:13

@shoviet: hazaáuló vagy, zsidó vagy komcsi vagy a fene tudja, valamilyen droid.

Politikai Kattintóbalett · http://kapja.be/ 2010.03.14. 18:36:32

"Manapság azonban a szoccerek nemigen merészkednek ki az utcára, legfeljebb álruhában, titkosrendőrnek meg provokátornak öltözve."

LOL :DDD

yarisugi 2010.03.14. 18:47:18

@Valaki1:
Igen, ez a robinzonosdi egy szigeten hülyeség.
Ezért írtam utána hogy valsz azért maradnak a seggükön mert tudják hogy nem kell fosniuk.

Attól kell csak félniük hogy valaki tojást vág hozzájuk vagy leköpi őket és akkor is még nekik lesz joguk eljárást indítani. Herényit a fasiszta és rasszista gyalázkodásáért ki vonja felelősségre? Senki.

Teccettünk volna forradalmat csinálni :))

yarisugi 2010.03.14. 18:49:22

@yarisugi:
De oké a Herényi csak baromságokat beszélt de itt az a kérdés hogy meg lehet-e fogni Demszkyt pár milliós gázolajos adalékkal és ilyesmivel.

yarisugi 2010.03.14. 18:51:09

Az igazi válasz a néptől vagy kiktől az lenne Demszkynek ha senki nem menne el meghallgatni a RIKÁCSOLÁSÁT. Ott RIKÁCSOLNA az üres térnek meg a fáknak.

2010.03.14. 18:53:50

Toszó teknősök? ti betegek vagytok.

yarisugi 2010.03.14. 18:56:37

@Valaki1:
Szijrágó utalt erre egy beszédében:
"mindenki feleljen, aki részt vett közpénzek ellopásában, akár távozik a politikából, akár miniszterelnök volt egy esztendőig, akár főpolgármester volt húsz évig"
ezt mondta, ez áll Bajnaira és Demszkyre de nem nevezte meg őket.

Valaki1 (törölt) 2010.03.14. 18:57:32

@yarisugi: mégegyszer és utoljára hogy értsétek elmondom...
nyilvánvaló hogy minden mszp-szdsz mocsok benne van.
de amikor süllyed a hajó van akiket kidobnak és van akik mentik magukat.
tehát demszky és a hasonló abban a körben kis halak be lesznek áldozva,
csakúgy mint pl. most a bkv vezetői meg pl. az mszp-ben hunvald, zuschlag meg egy csomó egyéb ilyen-olyan párttag meg cégvezető.
ráadásul az is látszik hogy az szdsz alapból beáldozzák hogy az mszp pol gazd elitje megússza.
ezek bizpny ottmaradnak a parlamentben...ilyen pl. gyurcsány...azt a fidesz sem fogja piszkálnio mert nem érdeke.demszky egy nulla az ilyen körökhöz képest.mehet a levesbe,a prolik meg örülnek.

yarisugi 2010.03.14. 18:57:44

@sááá:
Azok nem is tosznak csak felülről előznek.

yarisugi 2010.03.14. 18:58:27

@Valaki1:
Gyurcsókot már 89-ben dicsérte a Zorbán.

tzi 2010.03.14. 18:58:34

@Valaki1: :D :D :D
De legalabb idiota nem. Mint egyesek.

yarisugi 2010.03.14. 19:00:13

@Valaki1:
De bebotoxozva lassan mondjad hogy megértse mindenki :)

gauche caviar 2010.03.14. 19:00:23

jól értem, hogy a cikk azt mondja, hogy az mszp hibája, hogy a jobbik szimpatizánsai agresszív tuskók, akik még nyuggereket is vernének...?

tényleg itt tart ez a búvalbaszott kis nemzet?

yarisugi 2010.03.14. 19:02:24

@gauche caviar:
Akciónyuggerek inkább a ballib oldalon nyomulnak a hiradások alapján :)

gazoló 2010.03.14. 19:30:27

csűrjétek,csavarjátok...

fidesz=jobbik=gárda!!!

"magyar vagyok,nem gárdista..."

zoli29 2010.03.14. 19:33:33

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

Remek összefoglaló, köszi szépen! :)

neurotikk! (törölt) 2010.03.14. 19:34:11

Szar ido lesz.
Ilyenkor nem ugral meg a huligan sem, nem hogy a konzumforradalmar.

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.14. 19:42:25

@gazoló:
Te inkább egy szánalmas hülye vagy. Ebben kiegyezhetünk.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.03.14. 19:45:05

@Fedor: Azért TE, mert komoly múltad van az "emberi jogok" területén, ahogy adtad eddig a blogodban. Ha tréfára veszed, az a Te dolgod. Nem semmiség, ami a fővárosban zajlik, ha Te ezt ilyen könnyedén gondolod, akkor jaj nekünk.
Üdv. Misi

gazoló 2010.03.14. 20:05:51

csűrjétek,csavarjátok...

fidesz=jobbik=gárda!!!

"magyar vagyok,nem gárdista..."beírom akárhányszor is...

mi van média--jobbikfidesz fölény fáj az igazság????

utálatos ,ahogy az utóbbi években,meggyaláztátok legszebb nemzeti ünnepeinket,ereklyéinket..hánynom kell tőle és tőletek is... csendben ünnepelni...kertben dolgozva, PETŐFIRE gondolva stb.nemkéne vaddisznóként gyűlölködve apafejek..."NEM TUDHATOM,HOGY MÁSNAK E TÁJÉK MIT JELENT,NEKEM SZÜLŐHAZÁM"_______________

@William w.: @Thulsa Doom:

neurotikk! (törölt) 2010.03.14. 20:15:11

@gazoló: a vegevel egyetertek.
Inkabb szol mar a szereplesrol az 'unnep' mint a megemlekezesrol.
Ki a francot erdekli hogy kritizaljak egymast az aktualemberek. Tonkretek az unnepeket.

yarisugi 2010.03.14. 20:16:44

@gazoló:
Sokkal jobbat tudok:
fidesz=jobbik=gárda=NBH=munkáspárt=thürmer=kádár=mszp=szdsz=mdf=kdnp=fidesz

A kör bezárult éljen :)

neurotikk! (törölt) 2010.03.14. 20:18:13

@yarisugi: 20 evig? Ketem, hogy mindent szamonkernenek ami 20 evig volt. Csak nem csukjak le magukat is.

yarisugi 2010.03.14. 20:23:48

@Beela:
Nemtom, Szijjrágótól érdeklődj :)
De a 20 év arra vonatkozik hogy ez a RIKÁCSOLÓ tehetségtelen lúzer aki soha életében nem értett semmihez és soha semmit nem dolgozott tényleg kerek 20 éve tesped a városházán.

Várost nem egy oda ejtöernyőzött pártkatonának kellene vezetni hanem város mérnöknek, város igazgatási szakembernek vagy minek. Demszky még egy Sim City lejátszására se lenne képes. Született balfasz, mindig is az volt. Ma meg már csak RIKÁCSOL és RIKÁCSOL aztán beül a Touaregbe és hazamegy Budakeszire mert az általa vezetett városban neki büdös lakni.

yarisugi 2010.03.14. 20:25:11

@Beela:
De a Demszky rohad 20 éve a városházán, erről beszélt.

_nyuszi_ 2010.03.14. 20:26:13

gratulálok a poszthoz!!! lényegre-törő,kidolgozott, humoros, és igaz.

nagyon szeretném, ha mindkét eszement társulat eltűnne a picsába.

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2010.03.14. 20:32:04

Jó kis írás! De remélem, nem lesz igazad.

g3kko · http://nemmtomm.blog.hu/ 2010.03.14. 20:39:55

Persze hogy nem, a vilag egyensulyban volt-van-lesz.

Ez mozgatja.
A ket egyensulyban levo ellentet.

Antifaszok Réme 2010.03.14. 20:42:39

Toszó teknősök ? Te kis perverz szdsz-es...

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.14. 21:16:30

@gazoló:
Mit gyaláztunk mi meg? Milyen nemzeti ünnepeid vannak neked, faszfej?
Hazátlan senkiházi vagy, akinek legfeljebb a nemzetközi nőnap, vagy a Demszky-féle fúrópajzs üzembe helyezése lehet ünnepnap.
Egyáltalán, hogy mersz a mi szent magyar nyelvünkön beszélni? Meglakolsz még ezért is meglásd!:))

Antifaszok Réme 2010.03.14. 21:34:31

Nem kell ide nagy balhé:

Két palesztin beszélget:

- Képzeld, tegnap végeztem 50 izraeli megszállóval !
- Mivel, egy AK-47-essel ?
_ Á, dehogy. Közéjük dobtam egy 1 dollárost...

RustySpoon (törölt) 2010.03.14. 21:50:32

Ohh az MSZP már megint jön ezekkel a piszkos kis trükkjeivel :)

Nem lepődnék meg, ha most előkerülne a merénylet kártya.. Akár 5 %-ot is dobhatna a népszerűségen egy kishíjján sikeres fideszhez/jobbikhoz köthető merénylő, akit jól megfizetnek. Kétségbeesett húzás volna, ne legyen igazam, de el tudom róluk képzelni azok után, hogy a nyugdíjasaikat nekiküldik a focihuligánoknak..

FreeTibet 2010.03.14. 21:53:06

"... Vonáék rendezvényein saját jelenlétével is növelje a tömeget, amit aztán a Kuruc meg a Barikád a valóságos másfél-kétszeresének hazudhat."

Persze, persze. 2002 + Kossuth tér + kétmillió. Mi van gyerekek, savanyú a narancs?! :P

Ezt leszámítva egész jót derültem.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2010.03.14. 22:05:49

@heima: Nézd, a Vincent nem visszaeső alkoholisták rehabilitációs segélyszolgálata. A faszomnak sincs türelme a hangulatváltozásaidhoz. Ha engem tartasz a legaljasabb nicknek, akivel valaha találkoztál, akkor csevegj mással.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2010.03.14. 22:17:14

Nem lesz ott semmi komoly. A Jobbik is a parlamentre készül, már nem érdeke a balhé.
Pár pöcs magszokásból borogat egy kicsit, és ennyi.

Bubuluc apuka 2010.03.14. 22:17:43

@FreeTibet: Az elmúlt években voltunk vagy 50-100 radikális rendezvényen, és azt tapasztaltuk, hogy az általunk becsültnél kurucék mindig másfél-kétszeres számú résztvevőt adtak meg, azt MTI pedig mindig a valóságosnál kevesebbet.
A 2002-es kétmilliózás nevetséges faszság volt, erről és Philipről még nemigen olvashattál pozitív megjegyzést tőlünk.

Antifaszok Réme 2010.03.14. 22:21:57

A balhé, meg a nagy szót nem egy "a"-val kell írni ? Ez már tiszta Amerika... Az igénytelenségben.

teknős 2010.03.14. 22:35:58

@cutcopy: Már egy ideje érik bennem a gondolat, hogy örök nyugalomra helyezem ezt a nicket...

f.m.j. 2010.03.14. 22:43:26

biztos én vagyok hülye (meg most nincs is kedvem elolvasni 185 kommentet) de csak én nem értem, hogy passzol a szöveghez a képi illusztráció?

A másik furcsaság: én nem vagyok jobbikos feltétlenül, de én nem hiszem, hogy a "fiatal jobbikosok" vadásznának az "mszp-s nyuggerekre" ...

FreeTibet 2010.03.14. 22:53:36

@Bubuluc apuka: Ezt elhiszem / nem vitatom. Csak a cikket olvasva valahogy a rúgjunk bele mindenképp valahol a Jobbikba érzés jött le, miközben hasonló csúsztatásokat rendre elkövet a Fideszes propaganda is.
Valószínűleg a második mondás is igaz, ha nem is emlékszem mindenre, azt viszont biztosan olvastam, hogy a 2002-es év és a TF és a Kossuth tér meghatározó volt Fidelitaszos, UFIs, Reakciós viszonylatban.

is 2010.03.14. 23:12:12

ez a poszt mindenképpen piszológusért kiált, annyira jó lenyomata a paranoiának. jó anyám, aki pedig mindentől óvott, se tudott ilyen történéseket előre lefesteni. hogy bizonyára ez meg az a rossz fog történni. és persze, hogy ezért muszáj valaki mást felelőssé tenni, nem azt, aki a balhét kezdeményezi (ha egyáltalán).

a Jobbik már hónapok óta nem vonultatja a gárdát, elhatárolódik Budaházytól, próbál valami disztingvált képet mutatni (a FIDESZ uyganúgy, sőt még inkább). semmilyen érdekük nincs egy utcai harcos képet mutatni. a rendőrség simán le tudja zárni a Pilvax környéki utcákat, mert azok olyan szűkek. semmi, de semmi oka nincs, hogy kitörjön a közvetlen balhé. de a Mandiner most már a saját fogaskerekiben őröl, 10 év már megtette hatását.

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2010.03.14. 23:31:11

"hasonló csúsztatásokat rendre elkövet a Fideszes propaganda is"
Ez így van, nem is lelkesedünk a fideszes propagandáért.

Az MSzP szavazói maffia kezébe juttatták Magyaro-t 2010.03.14. 23:31:44

Kedves Mandiner, tisztelt Betyárkörték!

Leszerepeltetek.
Sok műveltnek és megfontoltnak tűnő, de valójában csak sznob kommentelőtökkel együtt.

A kampány előrehaladtával kiderült, hogy ugyanolyan poshadt lötty vagytok, mint bármelyik más pártharsona.

Kezdetben okot adtatok arra a reményre, hogy elvi szempontok és koherens világnézet alapjain állva értékközpontú és szuverén sajtót nyújtotok át a közönségnek, de sajnos ismét kiderült, hogy a szilárd alapokon állás helyett ti is csak

seggszőrbe kapaszkodó pártnyaloncok vagytok.

neurotikk! (törölt) 2010.03.15. 00:02:16

@yarisugi: kotve hiszem hogy komolyan gondolta, megint csak mondd nagyokat, ossze vissza, anelkul hogy hinni kellene neki, a fonoket csak nem kezdik el szamonkerni az akkori stiklik miatt.

Amugy ja, tobb hozzaerto, kevesebb politikus kell ide. Politikus is, hogy jol tudja talalni a nepszerutlen de szukseges dolgokat, de ennyi.
Es nem csak Budapesten, sot.
Ha indulnal a valasztason ezzel a szoveggel, egy szavazat mar lenne.

Egy Dagadt Patkány (törölt) 2010.03.15. 00:03:22

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!: hátizé igazából nem tudtam, hogy mit mondjak ,de FOGD MÁR BE A TETVES POFÁD TE FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉGBEN SZENVEDŐ LELKI NYOMORÉK: ROHADTUL LESZ@RJA MINDENKI AZT AMIT BELEBÖFÖGSZ AZ ÉTERBE!!!
K U S S O L
J P A R É J! ! ! !

jobbikolo 2010.03.15. 00:05:44

@Az MSzP szavazói maffia kezébe juttatták Magyaro-t:

Érdekes, hogy minden blog egyformán látja a jobbik csürhét és az is érdekes, hogy az agyhalott jobbikosok között egy sincs aki legalább egy épkézláb blogot magáénak tudhat. Talán azért mert a zsidózáson és a cigányozáson kívül értelmileg már nem lennének képesek normális blogot vezetni.

Pedig itt a szabadság, bármelyik jobbikos fan blogot ragadhat magának és terjesztheti az ideológiát, de ti max arra vagytok képesek, hogy kommentekben anyázzatok, zsidózzatok.

alien 2010.03.15. 00:23:56

hát biz ez a blog csúcs

sivatagi n. 2010.03.15. 02:03:22

@jobbikolo: érdekes, hogy minden blogba ugyanazokat a kommenteket másolod be te nyomorék droid.

pakesz (törölt) 2010.03.15. 02:34:16

"miközben testőrei próbálják betuszkolni a páncélozott autóba - még egy fél percig az utcán marad, és gúnyos arccal, tudatosan hergeli az ellentüntetőket. "

na persze mert oket amugy pont hergelni kell, hogy elveszitsek azt a csopp kis eszuket is

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2010.03.15. 02:54:24

@pakesz: Különösebben nem kellett őket hergelni, de Gyurcsány mégis megtette. Láthatóan élvezi a konfliktust, bár ez itt konkrétan az ő rajongói bőrére ment.

kzoltana 2010.03.15. 07:10:14

Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés – mondja Zuschlag, Hunvald, Hagyó és a többi jómadár. Válasszatok!
www.nagyitas.hu/common/main.php?pgid=cikk&cikk_id=844&tema_id=31
Semjén Zsolt töredelmesen bevallotta, hogy gyilkosságot kísérelt meg Gyurcsány Ferenc karaktere ellen. A bíróság felmentette, mert kiderült, hogy a karakter életjeleket ad.

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.03.15. 07:58:50

- Itt állsz kint:
- Igen.
- Nem engednek be?
- Nem.
- Miért, valami balhé van bent?
- Nem. De ha beengednének, akkor lenne... 8Đ

( ceterum censeo: találkozhatunk MA a Városligetben... részletek a honlapon )

gazoló 2010.03.15. 08:50:18

sétáltál már kakukkfüves tisztáson a Bükkben,Börzsönyben???Úsztál-e Balatonban,Dunában,Tiszában,nyári ég alatt??Tudod-e ki az a József Attila,Radnóti Miklós,Nádas Péter, Sebestyén Márta???? "NEKEM SZÜLŐHAZÁM ITT E LÁNGOKTÓL ÖLELT KIS ORSZÁG"-

fidesz=jobbik=gárda!!!

"magyar vagyok,nem gárdista...

amíg,amióta,balhézik a primitív fajtátok,a kokárdát sem szivesen viselem, a gyerekeket sem viszem a múzeum elé,vaddisznók...

Joseph Adama (törölt) 2010.03.15. 08:54:20

@gazoló: "a kokárdát sem szivesen viselem"

Ez a mai napon az első gondolatod? Gratulálok. Te a másik oldal szélsőségese vagy...

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2010.03.15. 08:54:56

Istenem! Ezt a sok naív hozzászólást. Eddig minden párt a választások előtt azt ígérte, hogy majd ő megmutatja, és feleni fognak a bűnösök. Eddig mi történt? Nem veszitek észre, hogy le vannak osztva a lapok? Legfeljebb, ha bejut a Jobbik, ő elkezd majd hőzöngeni, de csak addig, amíg a lapokat újra nem osztják!

yarisugi 2010.03.15. 08:59:58

@gazoló:
Te kis spammer provokátor.
Megbízásod vagy paranoiád van neked de nem gyereked.

yarisugi 2010.03.15. 09:05:26

Ez a szegény balfasz Demszky semmit se ért. Ma reggel kijelentette hogy beszédében üzenni akar a zavargóknak.

Hát az ilyen vezesse a tenyészbikát az anyjára. A főváros főpolgármestere egy nemzeti ünnepen ne csőcseléknek üzengessen RIKÁCSOLVA hanem Petőfiről, forradalomról beszéljen.
Egy valamikor ígéretes de ma már nem létező párt utálatos karrierista tehetségtelen ejtőernyőse. Esernyőse :))

Tehetetlen Dodó 2010.03.15. 10:38:34

@yarisugi:
"Demszky elvtársat már meg sem akarják dobálni??
Hát én már szart se érek??"

Tündér_Lala 2010.03.15. 11:29:01

@Tehetetlen Dodó: Tulajdonképpen a legjobb üzenet az lenne számára, ha a rendőröknek beszélne, akik vigyáznak rá.

gazoló 2010.03.15. 11:29:09

sem spammer,sem paranoid,sem kisz tag,sem párt tag,sem elkutyult mszpszdsz tag(89 óta folyamatosan cseszték el az országot) sem provokátor nem vagyok,csak egy józan magyar hang..

addig,nem szivesen hordok kokárdát,amíg rajtatok van,nemzetrontók...tiszteltjobbikfideszdemokráciaelkúrók

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.15. 11:30:58

@gazoló:
ez a józan magyar hang? inkább basszál be!

tewton 2010.03.15. 11:36:33

@gazoló:
egy józan magyar hang?
8 éven át hallgattuk ezt a magyar hangot, köszi.
Az utolsó 4ben már nagyon idegesítő voltál.
Attila számít rád, tegnap is neked üzent. megmondta, hogy csak ők a demokraták, senki más.

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2010.03.15. 11:39:55

@gazoló: Ugyan. Maga soha, semmikor sem viselte szívesen a kokárdát, és most örül, hogy egy időre letehette lelki terheit. Igazából hálásnak kellene lennie azokkal szemben, akik megkönnyítették a döntését.

Önmagának nyugodtan bevallhatja; nyilvános belátást nem várunk, mert nem vagyunk kegyetlen emberek.

Pelso.. 2010.03.15. 13:12:37

A kokárda viselése mindenkinek magánügye. Nem kellene vitatémának lennie, főleg ma.

picur3ka 2010.03.15. 14:09:35

Nagyon jot nevettem, remekre sikerult. Varom a viedot...

gazoló 2010.03.15. 15:02:07

a szivemben,viselem,ez lehet, hogy idegesítő nektek,szájmagyaroknak...semmi okom bebaszni,itt a tavasz,nyílnak a hóvirágjaim krókuszaim,MAGYAR földünkben.. @yarisugi: @tewton:

Thulsa Doom (törölt) 2010.03.15. 15:17:40

@gazoló:
Ahelyett, hogy itt nyavajognál, inkább az Mszp kétszáz fős "ünnepségét" gyarapítottad volna kétszázegyre! Már csak az optikai tuning miatt is. No meg szép emlékeket szereztél volna arra az időre, amikor már egy buszmegálló is elég lesz a hazátlan csürhéd befogadására.

Bár úgy hallottam, ez a kétszáz fő is úgy jött össze, hogy vidékről kellet idebuszoztatni néhány vicsorgó nyugdíjas párttitkárfeleséget.

Végetek van, mint a botnak, kihaltok mint a dinoszauruszok. Hidd el nekem, nekünk vérszomjas fasisztáknak még a vicsorgás is jobban áll, mint nektek fogatlan vagy kivehető bóti protkóval rendelkező múmiáknak.
Ez van, ezt kell szeretned.

tewton 2010.03.15. 15:55:46

@gazoló:
szájmagyar?
most már így nevezitek a "magyarkodókat"? :)

Tehetetlen Dodó 2010.03.15. 15:59:30

@tewton: Már Pista bácsit is plagizálják.

gazoló 2010.03.15. 16:13:08

ki az az mszp????a magyarok,humanisták,emberek meg nem halnak ki... menjetek ki ti a politikai naggyűlésetekre a pincérruháitokban,vagy tulipánosládának öltözve imádni a vezéreiteket,én inkább csendben magamban emlékeznék... @tewton: @elGabor: @Thulsa Doom:

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2010.03.15. 16:17:09

@gazoló: Valóban nagyon szomorú, hogy a szöges bakancsok csattogásában nem hallatszanak a halk európai humanisták szelíden intő szavai. Korunk a kietlen erőkultusz, az ember elembertelenedésének kora. :(

tewton 2010.03.15. 16:21:15

@gazoló:
"magyarok,humanisták,emberek"
te melyik vagy?
amúgy meg egy megjegyzés: én is tudok beszélni angolul, de nem gondolom magam ettől angolnak.

gazoló 2010.03.15. 16:57:26

ja,a nejem őriz...@tevevanegypupu:

mindegyik vagyok,és én is beszélek angolul...@tewton:
a 48 márciusi forradalomra emlékezem,emlékezünk... mi köze ehhez a pártoknak???? és sleppjeiknek????

tewton 2010.03.15. 17:09:45

@gazoló:
kb. 1867 óta van köze a pártoknak hozzá.
és hát a pártok is ugyanolyan demokratákból állnak mint te is vagy. csak ők felvállalják

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.15. 18:36:41

Nosza, mint jövendöltem volt, balhéra nem kerülé sor... ámde megfontoltatik számba venni melyik párt kortesgyűlésén hány hazánk fia vala jelen és vajh milyen egyéb magvas gondolatok vezethetőek-é le amaz közelgő országos választások reá való tekintettel.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2010.03.15. 19:30:21

@Herr SturmLiberator: Ennek (balhé elmaradása) jómagam is örvendek. Jelenlévők? Fidesz. Messze a legmagasabb létszámmal. Az ünnep méltóságára, a politikamentességre és az emberi jogokra való maximális tekintettel (t.i. mert azok ám mindenkit megilletnek, úgy bizony.).
Üdv. Misi

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2010.03.15. 20:16:36

A kínai zokniárusok erősen elszámították magukat, a jobbikos audio-csapásmérő alakulat sokkal jobban ragaszkodott Demszkyhez, mint gondolták.

Grammar Nazi 2010.03.16. 12:05:34

@tenzin: magyarhelyesiras.hu/
Ha nekem, egyszerű helyesírás-trollnak nem hiszel.
süti beállítások módosítása