Gréczy takeover a Gyurcsány-blogon?
2009. november 12. írta: TuRuL_2k2

Gréczy takeover a Gyurcsány-blogon?

  Aki csak egy kicsit is tiszteli és szereti Gréczy Zsolt bloggeri munkásságát, az ugyancsak fura érzésekkel olvashatta főnöke, Gyurcsány Ferenc tegnapi, Demokraták ébresztő! című bejegyzését a kapcsolat.hun. Vezénylő tábornok, nagy nemzetmentő, lehazudja a csillagot az égről, a nemzetére rátámadó baloldal - csupa gréczyzmus. A bejegyzést teljesen Gréczy blogolási ars poeticája dominálja: minden poszt tocsogjon a riválist savazó legolcsóbb-elhasználtabb panelektől (kayaibrahimtokajsohasemhazudottvezénylőtábornok) és ne fukarkodjunk saját kaserolásunkkal sem, felemlegetve világraszóló sportsikereinket:

Ez kedves és megható! Neki nincsenek olyan nevű ellenfelei, mint az MSZP és a Jobbik. Az ő ellenfele a szegénység, a munkanélküliség, meg az eladósodottság. És nyilván mindig így is gondolta, ezért amikor kormányzott akkor megszervezte a szegény gyerekek ingyenes iskolai étkeztetését. Ja, bocs, az nem ő volt, hanem mi, az MSZP. Mi több, megteremtette a lehetőségét, hogy a legnehezebb helyzetben lévő nyugdíjasok méltányosságból plusz pénzt kapjanak, mert annyira fájt neki a nyugdíjasok helyzete. Vagy az nem ő volt? Nem bizony, azt mi tettük, szocialisták. Ő még azt sem adta meg, ami törvény szerint járt volna. És végtelen fájdalmában ez az érzékeny ember közmunkát szervezett a legelesettebbeknek, mert annyira fájt neki a reménytelenség. Vagy ezt is mi tettük? Mi bizony, a szocialisták.

   A hasonlóság nem csak nekünk tűnt fel, az Index is említést tesz róla, hogy Gyurcsány bejegyzése előtt néhány órával Gréczy is posztolt egyet, bár az A vezér foga fehérjéje (sic!) cím üzenetét komoly szellemi erőfeszítések árán sem sikerült megfejteni. Ebben a posztban is ott a tételmondat: Demokraták, ébresztő! S persze dübörög a Demokratikus Gyűlölet Gőzhengere:

Húsz éve nézzük őt, bármilyen politikai színben játsszék. Őt tartják a magyar politika zsenijének. Őt, aki húsz év alatt még sosem nyert választást. Őt, aki minden tévévitát elvesztett. (A Horn ellenit be szokták húzni neki, mert utóbb ő alakított kormányt, de azt Torgyánnak köszönhette. Medgyessy ellen elszámolta magát, az MSZP jelöltje többet mutatott a vártnál. Gyurcsány viszont porrá verte. És verte volna jövő tavasszal is... de erről majd máskor.)

(...)

És mindezt a sok vállalást egy olyan ember teszi, aki a külföld szemében sáros a Jobbik felnevelése miatt, bírja Sarkozy, Merkel, Brown, Putyin-Medvegyev, a kínai vezetés, a környező országok kormányainak utálatát és Obamáról sem feltételezem, hogy rasszista párttal fogódzó magyar kormányfőt ölelne a keblére.

  Hősünkkel, hőseinkkel együtt suttogjuk, mondjuk, kiáltjuk: Demokraták, ébresztő!


A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr561519295

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gréczy Zsolt 2009.11.12. 15:15:22

Az árokásók haladó fiataljainak egyik állócsillaga Gréczy Zsolt, akinek önéletrajzában olyan médiumok és sztárok szerepelnek mint a Népszabadság, az ATV, az Omega együttes, Szabó István vagy Bródy János. A végzett bölcsész és újságíró igazi reneszánsze...

Trackback: Feri mondja Viktornak, hogy "nagyfejű"?! 2009.11.12. 14:38:21

Megnyomták a START gombot MSZP-éknél. Elindult a kampány ezerrel. Bizony nincs új a nap alatt, mivel igazán sok (pozitív) eredményt nem tudnak felmutatni, nem maradt más hátra, előhúzták a négy évente szokásos "Orbán a kiskirály, -a vezénylő tábor...

Trackback: Gyurcsány még megmenthet minket Orbántól - Az utolsó esély 2009.11.12. 10:43:59

Kövezzetek meg, de én egyetértek Gyurcsány Ferenccel, és nagyon örülök, hogy visszatért a politikai életbe és nem hagyja, nem engedi, hogy a jobboldal a végső romlásba döntse virágzó országunkat.   Lássuk be barátaim, hogy minden, amit leírt, sz...

Trackback: Gyurcsány még megmenthet minket Orbántól - Az utolsó esély 2009.11.12. 10:42:02

Kövezzetek meg, de én egyetértek Gyurcsány Ferenccel, és nagyon örülök, hogy visszatért a politikai életbe és nem hagyja, nem engedi, hogy a jobboldal a végső romlásba döntse virágzó országunkat.   Lássuk be barátaim, hogy minden, amit leírt, sz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szt. Ahanov 2009.11.12. 09:20:18

Őszintén: nem tökmindegy? :)
(A "foga fehérjéje" egyébként valami poén akart lenni Gréczytől, amit nem értünk, vagy a csóka tényleg ennyire hüle?)

Héttörpe (törölt) 2009.11.12. 09:21:23

Az az egyetlen szerencséje a jobboldalnak, hogy ezek a szerencsétlenek nem veszik észre, hogy már nem hatnak a hívószók. Megint előkerült a koronázás, orbánkirály de semmi hatása. Istenemre de szép lenne, ha mondjuk jövőre Orbán a miniszterelnöki esküt a korona mellett állva tenné le. Megpukkadna ez a sok hörcsög, az biztos.

teknős 2009.11.12. 09:44:45

Nem saját kútfő, de tetszik: Hol van az a zseniális kommunikációs csapat, amelyik az öszödi beszédre adott szinte azonnal választ, amikor az egyszeri halandó azt hitte nincs válasz?

Azért látszik, hogy beindult az emeszpénél a kampányfelkészítő, nézzétek meg Török Gábor blogját.Az összes balos kommentelő egy óra alatt ott járt.

Csak egy a baj: ez ránk hatástalan, ha meg az utca emberének kezdik el mosni az agyát ezzel az ökörséggel, akkor meglincselik őket.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.12. 09:49:59

ha azt gondolom hogy Gréczy ugyanolyan mint Moldova akkor én most hüje vagyok, vagy mert erős szekszuális késztetés érzek arra hogy Gyurcsánynyal orrba szájba fülbe tepsibe amálisan vakinálisan az azt jelenti hogy hasonlóan érzek Medgyessyvel és Hornnal kapcsolatban, vagy hogy megy a vonat nem-e következmény??

tevevanegypupu 2009.11.12. 09:56:12

Sarkozy, ha nem tetszik neki egy ujsagiro "elintezi", hogy kirugjak..szinte teljesen atvette a hatalmat az allami televizio felett es belepofazik szinte mindenbe, amit soha, semmikor egyetlen elodje nem tett meg. Mar amennyiben Gyurcsany ot veszi demokratikus mercenek..
De jol teszik, ha rettegnek, ha a kinaiak helyeben lennek maris mennek vissza a szabad, az emberi jogokat tiszteletben tarto Kinaba, magyar ujsagirokent pedig letelepedesi engedellyel fordulnek az orosz nagykovetseghez..Anna Politovszkaja orszagaban megbecsulik a szabad sajtot. Kulonben ugyanezt megtehetne Gyurcsany es Greczy is. Amig megtehetik, amig az orbani kiralysag vegleg be nem zarja az orruk elott a hatarokat.(:

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2009.11.12. 09:58:46

Most értettem meg miért vagytok olyan fúrák!

Gyurcsány blogot, meg ilyesmiket olvastok!

Nem szabad! Árt az agynak.
Időd, energiát vesz el értelmesebb dolgoktól.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.12. 10:00:11

most akkor minden nap lesz két három jelentés a tébolydából? ::
senkit nem érdekelnek már ezek a barmok. ők is tudják. és mégis előkapják rég kicsorbult fegyvereiket, a közönség meg röhög. ettől megint felhúzzák magukat és ugyanúgy reagálnak. közben láthatják, hogy létrehoztak egy széljobbot, amit úgy gondoltak kézben tarthatnak, és lehet vele orbánt csesztetni, meg a világot rémisztgetni, és lám abból is mi lett. a dolog önjáró lett. a kezelhető álszélsőség tömegmozgalom lett, a fasizmus szócsöve a szintén zenész kuruc pedig addig alakította a szerepét, hogy valóban teljesen elfogadott lett minden társadalmi rétegben a hangos, fedetlen zsidózás. ami jó persze, csak nem ezt akarták. a gólem, az alkotó ellen fordul.
és ezt látják, és beleőrülnek. és még ott a börtön lehetősége is.
még nem jutottak el a végstádiumig. lesz még zsinagóga gyújtogatás és egyéb provokációk. kemény, egyben vicces idők jönnek! :)

hacsaturján 2009.11.12. 10:12:52

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

én ilyenkor fel szokom húzni a kényszerzubbonyomat, hogy megálljam, de a macskák nem haggyák, így asztán táncot ropok, mint a pocok.

statez 2009.11.12. 10:37:18

Ez a Fidesz nagy, nagy szerencséje, Fleto láthatóan nehezen viseli, hogy kívül van a partvonalon, ezért be-be ordítozik, ébren tartva a választópolgár veszélyérzetét...

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.12. 10:38:55

@hacsaturján: én meg vödörbe engedek vizet és elnevezem EU-s pályázatnak" pocok úsztatónak"

hacsaturján 2009.11.12. 10:43:45

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

ááá, a három emeletes hangyasétáltató jobban fizet!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.11.12. 10:44:30

ki a tököm az a gréczy ???
a kiszelitünde új hapsija ???

eu-s pályázaton meg a hírlapi kacsa keltetővel lehetne nagyot szakítani ... :D

hacsaturján 2009.11.12. 10:47:11

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

asse rossz. de csak éjszaka, a folyóparton, mer úgy kisebb az áfa.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.12. 10:54:15

Hölgyeim! Uraim!

Megalapozatlan részemről az a feltételezés, hogy amennyiben a saját pálya előnyeitől megfosztottan Géczy kollégát egy-egy-elleni blogos párharcra hívnánk, akkor minden mágikus kommunikációs varázstrükkje ellenére akármelyikünk felmosná vele a padlót?

A saját gondolatokat meg az intelligenciát nem lehet helyettesíteni. Vitriolos beszólásokból meg nekem is komoly készleteim vannak.

Steppenwolf 2009.11.12. 11:19:52

Érdekes, hogy Sárközyt ide emelte Gyurcsány (vagy Gréczy?) Nincs egy hete, hogy a haverja, Debreczeni még azt mondta, ugyanolyan féldiktatórikus rendszert vezet majd be a "patás", mint Sárközy Franciaországban, Berlusconi Olaszországban, Kaczinsky Lengyelországban, stb. Mondjuk, ha csak feleakkora rend lesz itt 2-3 év múlva, mint ezekben az országokban (na jó, Olaszország és Berlusconi az egy külön állatfaj, de tény, hogy tud valamit az öreg :) ), akkor már csak azért is a Fideszre fog szavazni az átlag polgár.

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2009.11.12. 11:29:31

@mefisto: mi az, hogy egy-egy elleni blogos párharc ????? a blog egy időelbaszási és pihenési módszer. a posztolóknak is, hátmég a kommentelőknek. :)) Gréczy Zsolt seggbuta ember, akkora szám, hogy valaki okosabb mint ő ???

te tényleg azt gondolod, hogy pázmányos hetedik vonalból valamiféle intellektuális magasságba lehet érni ??? a Reakció és a Konzervatórium szerzői általában nem buták (hát mondjuk tisztelet a kivételnek :)))))))
de igen közepes egyetemekről távoztak sokan közülük diploma nélkül. a maradék meg ezeket a nagyon nagyon közepes kelet-európai egyetemeket végezte el és mondjuk ennyi amit eddig fel tudtak mutatni. egyetlen igazi kivétel az Ablonczy Balázs, aki a legtehetségesebb fiatal magyar történészek egyike, és ő elég ritkán de azért szokott írni blogba is.

reality check, ember.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.12. 11:33:04

@Steppenwolf: Ha a félprezidenciális rendszer féldiktatórikus, akkor az amerikai prezidenciális rendszer teljesen diktatórikus?

Ezeknek tényleg lejárt a szavatossága.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.12. 11:35:19

@jotunder: Nos, ezt is elmondtad. Abszolúte nem érdekel, de elmondtad.

Tehetetlen Dodó 2009.11.12. 11:44:07

@mefisto: "Megalapozatlan részemről az a feltételezés, hogy amennyiben a saját pálya előnyeitől megfosztottan Géczy kollégát egy-egy-elleni blogos párharcra hívnánk, akkor minden mágikus kommunikációs varázstrükkje ellenére akármelyikünk felmosná vele a padlót?"

Megalapozatlan.
Ez akkora barom,hogy azt sem veszi észre, hogy épp a padlót sikálják vele, vagy, ha észreveszi is, kér még egy kis ultrát a fejére, hogy jobban habozzon.

(Emlékszem, mikor a hírtévében korábban Seszták Ágnessel rendszeresen szerepelt a hírkommentelő műsorban, rendszeresen kiakasztotta a derék asszonyt és naiv pofával hallgatta annak minden epés megjegyzését, szidalmát és mindíg azzal a meggyőződéssel távozott, hogy az erkölcsi győzelem az övé.
Röviden összefoglalva: ez egy betegség, aminek nem ismerjük az okát és a terápiáját sem...).

negeev 2009.11.12. 11:49:56

@jotunder: Köszönjük!
Most már tudom, hogy csakis magasan képzett emberek blogjait fogom olvasni.
A többi akkor teljesen szánalmas és időpocsékolás.

Taníts még minket Jótündér!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.12. 11:50:03

@Tehetetlen Dodó: XDXDXDXD

Az ő szubjektív felfogása irreleváns. De pont a régi hírtévés duellekre gondoltam, ahol teljesen egyértelművé vált, hogy a provokatív bepróbálkozásokon túl semmire nem képes.

kackia 2009.11.12. 11:55:59

@Grift:" lesz még zsinagóga gyújtogatás és egyéb provokációk."

Feltételezed róluk, hogy magukra gyújtják a zsinagógát is, ha kell, csak nagyot durranjon kifelé.

kackia 2009.11.12. 12:00:53

@Grift:" lesz még zsinagóga gyújtogatás és egyéb provokációk."

Feltételezed róluk, hogy magukra gyújtják még a zsinagógát is ha kell, csak jó nagyot durranjon sztori kifelé.A cél szentesíti az eszközt?

forrestg 2009.11.12. 12:20:28

Srácok! Mélyen igazatok van Gréczy megítélést illetően. Ám hadd figyelmeztesslek Benneteket arra, hogy egyáltal nem írhatjuk le nullának az ő hatásukat addig, amíg ténylegesen, számszerűen meg nem bizonyosodtunk róla. Vagyis a jövő áprilisi választásokig. Nem tudhatjuk, hogy a jó magyar nép nem fog-e még egyszer bedőlni a "jön az Orbán-ördög" szólamoknak. És ha az MSZP megint 25-30% körül vagy fölötte végez? Mi rá a garancia, hogy nem?

forrestg 2009.11.12. 12:23:50

Gyurcsány nyilvánvalóan beteg psziché - de attól még lehet hatékony.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.11.12. 12:25:30

Gréczy/Gyurcsány tevékenysége most éppenhogy áldás a Fideszre nézve, miután a narancsos párt a nagy semmiben dagonyázhatott fél évet (a Jobbik pedig előlépett a főopportunista szerepbe).

Ennek megfelelően meg kell becsülni.

hacsaturján 2009.11.12. 12:25:40

én mán most be vagyok dőlve, mint magos déva vára, de erről nem a gréczy tehet.

kamasuka 2009.11.12. 12:51:22

Tök mindegy min puffog ez a majom és főnöke. Egy dolog a kérdés:
2/3-os önálló Fidesz kormányzás, vagy csak sima többség (amit a barom Fidesz el fog qurni, mert a srácok eszméletlen sokszor lesznek távol a szavazáskor).

Nekik meg az, hogy bejut-e egyáltalán az MSZP.

De tény, az MSZP hosszútávon hatalmas öngólt lőtt elquróval. Ezt - mint sok minden mást - is a patás állapította meg 2004ben. Hehe, ebben is igaza volt.

Amúgy meg nem értem. Ezek tényleg elhiszik, hogy Fletoval milliós tábort tudnak felrázni? :D Szerintem a gördör mélyére kellett volna elásni, nem hagyni, hogy ismét megjelenjen és baromságokat bontson ki az elméjéből, ill. pontosabban azt, hogy ez megjelenjen írásban is!

De ők tudják. Jól ellesz majd a Fidesz és a Jobbik egyedül is a parlamentben.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.12. 13:01:16

akkor te is csak következménye vagy az emberi nagyságnak, mert hát úriember nem tesz olyat ahogyan azt gyurcsány a nagyvitázó is elvervén orbánt a sárgaföldigben kivitázata magából

elfelejtette 2009.11.12. 13:02:09

Megkezdődött a kampány. Nem lehet véletlen, hogy szinte egyszerre kezdett el rettegni Bauer, Debreczeni, Kertész, Moldova, Gyurcsány, most meg Gréczy + Gyurcsány karöltve.

Már kezdem is érezni, hogy a kezem az MSZP felé húz a vokslapon.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.11.12. 13:17:53

turul, azért gréczyvel ennyit foglalkozni már a politikai patológia határterülete... :P
lett ilyen szakirány a corvinuson?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2009.11.12. 13:19:28

:DDD most mikor ballagtam ebédelni PONT erre gondoltam amit ezt a poszt ír, hogy Zsótika írta azt a Ferkós bejegyzést.

zsoltikát évek óta ismerem a polfórumról.
ritka undorító szövege van, gátlástalan és a végtelenségig kitartóan tudja nyomni a paneleket.

Gabe2 2009.11.12. 13:21:01

De minek ehhez egy ember? Nem képes ezt a szöveghalmazt egy program generálni?

ibanez 2009.11.12. 13:26:21

itt a zsóti, jött a zsóti, úgyhogy áálesz rendezve a valagunk! :))))

ÚJÉVKÓ!
AZTAT!

:)))))

is 2009.11.12. 13:31:54

@mefisto: "A saját gondolatokat meg az intelligenciát nem lehet helyettesíteni. Vitriolos beszólásokból meg nekem is komoly készleteim vannak."

magam is ezt gondolom. Gréczynél IS, Gyurcsánynál IS, meg Kínai Kálmánnál IS, meg a Reakció 80%-nál IS. főleg olyankor, amikor egy poszt semmi másról nem szól, csak más emberek negatív színben való feltüntetéséről.

forrestg 2009.11.12. 13:33:05

Barátaim! Én kívánom a legjobban, hogy Nektek legyen igazatok, de nézzétek meg Szili 33%-át Pécsett, a sok balos kommentet és SMS-t a TV-kben meg az origón (stb.). Várjuk meg a november 22-i 8. kerületi polgm. választást: ott a komcsik bátran kerülhetnek 30%-fölé. Ne temessük öket, mert az elbizakodottság nagy veszély. Öngól.

hapcika 2009.11.12. 13:35:22

Hallottátok? Győrben felszámolták a canabis termesztést és most nincs pénz az Audi bérlésére! Gyűjtsetek szegény Szíjj Ártó Petinek!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.11.12. 13:36:40

"foga fehérjéje"

Én ezt Csernustól hallottam így először. Hatalmas agyfasz generáló, az fix.

Turul, a "gréczymus" szvsz helyesen gréczyzmus lenne, nem?

Joseph Adama (törölt) 2009.11.12. 13:37:37

@is:
:,( Szegény Feri, Zsolti...

xD

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.11.12. 13:37:53

Én amondó vagyok, még több gyurcsányt, Gréczyt, Lendvait a közéletbe. Nagy szükség van rájuk a 2/3-hoz.

Joseph Adama (törölt) 2009.11.12. 13:39:29

@hapcika:
Majd elveszik nyugdíjadat, és abból vesznek Audit. Bizony ám, ezek olyanok!
Szegény mszp, szegény Feri :. (
xD

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.11.12. 13:39:49

@is:

"semmi másról nem szól, csak más emberek negatív színben való feltüntetéséről."

Itt a lehetőség, kedves maszop dorid (droida?), h pozitív színben tüntesd fel intellektuális példaképeidet.
Gyerünk barátom, tegyed a dolgod!

Joseph Adama (törölt) 2009.11.12. 13:40:20

@malac69 gerinckutató blogkalandor:
Pont erre gondoltam. Nagy szükségünk van rájuk. :)

hacsaturján 2009.11.12. 13:51:41

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

ajjaj, összes emberi nagyság belefér egy mackó sajtba, azt meg nyúzom, kenem hirtelen és hipp-hopp, már nyertünk is egy hangszórót.

hapcika 2009.11.12. 13:52:03

@Joseph Adama: Írd meg nekem, hogy mi a nem igaz abban, amit írtam. Köszi!

reality 2009.11.12. 13:54:18

@jotunder: Engem aztán ne csekkoljon senki, vazze. :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.11.12. 13:54:27

@malac69 gerinckutató blogkalandor: Azér' néhány Kunczét, Pető Ivánt, Bauert, Havas Zsófiát, no meg a (nem jut eszembe a senki neve) kabátlopó fegyvernepper eü-minisztert, meg a kis tündiduci konnektororrú utódját is elő-elő kellene néha venni...

evil overlord (törölt) 2009.11.12. 14:04:29

@elfelejtette: Csak arra vigyázz, hogy ne járj úgy mint Michael Caine A kéz című filmben :)

Mach Péter 2009.11.12. 14:06:39

@Tehetetlen Dodó: könyörgöm nehogy valaki azt gondolja gréczyt szeretném védeni, de seszták ági mellett még egy lyukas zokni is gondolhat hasonlót. Amúgy a mondat második részével egyetértek csak a példa sántít hozzá.

Joseph Adama (törölt) 2009.11.12. 14:17:36

@hapcika:
Teljes mértékben igazad van. Nyilván drogból béreltek Audit, most hogy ez nincs, majd a nyugdíjadból fognak.
Amúgy minden a legnagyobb rendben van, talán csak akkor lenne jobb, ha Feri visszajönne.
xDxDxD

Joseph Adama (törölt) 2009.11.12. 14:19:43

@hapcika:
utóirat:
És a gumi haláltáborokról még nem is beszéltünk... :.(
xD

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.12. 14:20:09

@hacsaturján: hát ez még nem egy dolbi, most teljes vehemenciával küzdök az ifjúságért, kezemben az örök fiatalság halmozó szere

tevevanegypupu 2009.11.12. 14:20:17

@hapcika:
Minden igaz. Gyorben nagy cannabis-ultetvenyek voltak. Mikor legutobb ott jartam eppen Szijjarto szuretelte. Sajna ennek lottek, valami uj utan kell nezni. Esetleg betarsulhatna Peter a kadkobe. Az is ott van a szomszedban.

tevevanegypupu 2009.11.12. 14:25:35

@hapcika:
Ez igy van, Gyorben nagy cannabis mezok voltak. Szijjarto rendszeresen jart szuretelni, tobben lattuk. Sajna ennek lottek, ki kell valami ujat talalni. Talan beszallhatnak a kadkobe, az is ott van a szomszedban.

tevevanegypupu 2009.11.12. 14:26:34

Je, azt hittem az elso nem ment el, megirtam masodszor is tessek.

hapcika 2009.11.12. 14:28:45

@tevevanegypupu: A csávó aki megvette, majd kiadta bérbe a régi sportcsarnokot, azt mondta az ügyletnél, hogy a bérleti díjat visszaforgatja a helyi sportéletbe.
Mint kiderült a bérlők canabistermesztők voltak és bukásukkal vitték a sportéletre szánt pénzt. Most volt hír, hogy a sportegyesület nem fizeti a bérleti díját az Audinak és így nem kell a Petinek. Így igaz, minden ironia nélkül.

Joseph Adama (törölt) 2009.11.12. 14:45:36

@hapcika:
Ebből akkor mi is következik?
1., A dílered most nem tud szerezni füvet, ezért feszült vagy és haragszol a Petire?
2., Az mszp ettől fog tudni hirtelenjében kormányozni ? -nincs fű, kitisztulnak-
3., A két eseménynek nincs köze egymáshoz, de mszp választási tréningen voltál / egyik ismerősöd volt, aki ezt mondta neked ?
4., Szimplán egy lakossági fórumon már nem mersz előáállni a majomságaiddal, de itt még azért megpróbálod?
xD

tlac 2009.11.12. 14:46:44

Nem megmondták? Fletó egy lottó főnyeremény a FIDESZ-nek! Nekem elsőre gyanús volt, hogy csak egy idióta stróman, csak kié? A legnagyobb formátumú..

hacsaturján 2009.11.12. 14:48:18

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

ez igaz, csakhogy - fékomadta - ha egyszer delirálok, akkor még nem biztos, hogy sok lesz a jóból. politikai viszonylatban a retúr jegyet ide vissza veszem.

Az ős kaján 2009.11.12. 14:51:53

Lucifer mondja: "Nem adhatok mást, csak mi lényegem. (Az angyalokra mutatva) Dicsér eléggé e hitvány sereg, És illik is, hogy ők dicsérjenek

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.12. 14:54:07

Üdvözlet a Hölgyeknek/Uraknak!

Eleddig csak olvastam a Reakciót (mint jóféle "mucsai proli" inkább a goldenbigyó győztes blog fura urát szórakoztatom kommentjeimmel), de ezért a bejegyzésért, és FŐLEG A SZAVAZÁSÉRT egy hatalmas nagy riszpekt-et vések be az ellenőrzőtökbe :))

Akinek van rá türelme, olvassa el a "drága minel" blogbejegyzéséhez érkezett kommenteket is. Kávé helyett tudom ajánlani :)

Péter51 2009.11.12. 14:56:56

Ismerem Gréczyt.Együtt dolgoztunk a Ferunionban a 80-as évek elején.
Akkor még normális volt - sajnálom,úgy fest, megbolondult.Mindenesetre aljas tetű lett belőle.
hapcika-te meg húzzál el a népszava oldalára,oda való vagy,de szegény szerencsétlen barom.Te tudod milyen pénzekből fizette Várszegi az MTK-t?

Tehetetlen Dodó 2009.11.12. 15:01:59

@Data Error: Ja, Sesztákot én sem abszolút példakép gyanánt említettem, de mindenesetre jelentős készlete volt erőszakos, durva beszólásokból, ami Zsoltiról úgy pattant le, mint a gumilabda.

hacsaturján 2009.11.12. 15:05:53

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:

aham. mostan várom az elszámoltatást tavaszra, mert matekból mindig felmentésem volt. mia kulpa?

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.12. 15:10:27

@Tehetetlen Dodó: Sesztákkal az a baj, hogy a vérnyomása 3,2 mp alatt gyorsul 200-ra.

Egyébként pont azt mondom: Gréczyvel nem "Zsoltikázni" kell, hanem logikus érveléssel karakterjeire szedni a gondolatmenetét, a végén meg a kezébe adni azt a szatyornyi betűhalmot, ami marad belőle, hogy "tessék, próbáld meg összerakni".

Tehetetlen Dodó 2009.11.12. 15:14:23

@mefisto: Próbáld meg...
Nem hiszem, hogy rá tudod venni egy beismerésre, hogy hülyeséget beszélt.
Ez mániákus.

elfelejtette 2009.11.12. 15:29:05

@hapcika: Felőlem csecsemőket is ehet élve, csak ne legyen fasiszta!

Serenick 2009.11.12. 15:31:32

Számomra ennek a cikknek a nagy tanulsága, hogy az ember aszerint lát, milyen a politikai elkötelezettsége. Itt jobboldaliak írnak, a baloldal így szörnyűségesnek jelenik meg. Érdekes, a baloldali portálokon meg épp fordítva van.

Úgy látszik, mindenkinek igaza van és ez olyan jó.

Nevetségesnek tartom egyébként ezt a pocskondiázást, Gyurcsánynak sok mindenben igaza van, hiszen volt ellenfele, A Viktor is egy pojáca, ha lehet így kifejezni, pojácább a pojácánál. Igazából nulla elképzelése van, de abból sok.

elfelejtette 2009.11.12. 15:33:36

@Serenick: Maga nagyon jól látja! Ez egy demokratikus ország, itt bárki bármit mond, mindig mindenben igaza van!

bastian 2009.11.12. 15:33:55

"Aki csak egy kicsit is tiszteli és szereti Gréczy Zsolt bloggeri munkásságát,..."

Eddig olvastam. Aki "egy kicsit is", az kérem értelmi fogyatékos klinikai eset.
Mi ez kérem pszichiátriai blog?

erzs 2009.11.12. 15:50:02

Valahogy az az érzésem, hogy a mi Ferencünk már alakítja a pártját.
Neve is van: Ébredő Demokraták.

tölgyes 2009.11.12. 15:54:06

A Zsoltit el kéne küldeni Szilvásy Péterhez az Egymért Alapítvány rendelőjébe, hogy grafológiailag kezelje őtet, hogy végre alkalmas legyen a paranormális jelenségek vizsgálatára és belássa végre Orbán természeti erők feletti hatalmát... Márpedig, ha valaki a viharnak tud parancsolni, akkor hogyan lehetne méltó ellenfele egy Gyurcsány.. pláne egy Zsolti!

tölgyes 2009.11.12. 15:56:34

@Serenick: Úgy látom Önnek is el kéne menni Szilvásy Péter rendelőjébe az Egymásért Alapítvány fellegvárába...(Még az is lehet, hogy jutalomból a rendőrök önt is elvinnék magukkal...)

tölgyes 2009.11.12. 15:57:57

@Serenick: Szerintem Önnek is el kéne menni Szilvásy Péterhez az Egymásért Alapítvány székházába egy kis paranormális és grafológiai kezelésre...

Alamio 2009.11.12. 16:16:21

Ebben az országban mindenkinek van válasza, csak egy épeszű kérdése nincs:
1. Hol tartunk?
2. Hova megyünk?
3. Mi a célunk?
Ezekre ez a kormány biztosan nem tud válaszolni, úgyohgy takarítsuk el őket.

Nils. H 2009.11.12. 17:24:44

"minden poszt tocsogjon a riválist savazó legolcsóbb-elhasználtabb panelektől "

Ki az aki nem ezt csinálja? Ehhez nem kell gréczynek lenni.

Google 2009.11.12. 17:28:05

A hazug ember és a sánta kutya demokrataébresztő vekkert
venni ment be a boltba.
Inkább élesztőt kellett volna,
jutott eszükbe, bent a boltban.
Lendvai lélegeztetőgép nincs?
Addig, míg kattan az a nylon bilincs.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.12. 17:29:33

@Nils. H: Azért nagyon nem mindegy, hogy a hangyasav csak a tömítés, vagy abból áll az egész poszt.

Nomante 2.0 2009.11.12. 17:48:42

Gréci olyan nagy spanja fletónak, hogy FREE vállalja az ilyet.

hapcika 2009.11.12. 18:03:30

@Péter51: Szóval te nyomtál fel a pártbizottságon, hogy osztályellenség vagyok. Börtönba az ilyen tetvekkel!! Fulladj meg a nagy komcsi elveiddel együtt.
@Joseph Adama: Ebből az következik, hogy a győri Fidesz drogpénzen nyerte a választást 2006 őszén.

Google 2009.11.12. 18:08:41

@hapcika:

Afganisztán, Pakisztán,
Nasasztán, Hátasztán.

tevevanegypupu 2009.11.12. 18:58:30

@hapcika:
Nem fogod elhinni, hogy ilyesmi mennyiszer elofordul, az ember soha nem tudhatja kitol mit berel, kinek mit ad el. Es hat egy Audi draga dolog, elhiszem, hogy Petinek ezek utan nem kell. A politikusok nagy resze ilyen. Bar lehet, hogy Szijjartonak azert nem kell, mert eppen a konnyudrogbol fizettek. Az ilyesmi mindig zsenant.

hapcika 2009.11.12. 19:31:05

@tevevanegypupu: A baloldalon fordul elő= halálos bűn. Ha jobboldalon fordul elő= van ilyen. Ezért nem szeretem az Indexen a vitákat, mert sem a jobbos, sem a balos kommentelő nem tud megszabadulni előítéleteitől és egy sörösló szemellenzőjével rendelkezik.

tevevanegypupu 2009.11.12. 19:39:08

@hapcika:
Igen, ez rettenetes. Dehat az a helyzet, hogy ugy utaljuk egymast, hogy keptelenek vagyunk. Mikor es hol lattal utoljara soroslovat szemellenzovel? Hatha jo lesz Szijjartonak az Audi helyett..

Google 2009.11.12. 19:46:31

@hapcika:

"Ha a jobboldalon fordul elő" - ezt bizonyítani is kellene.
Az, hogy a baloldalon mik fordulnak elő, lassan bizonyosságot nyer. Ez már nem előítélet, hanem sok esetben: ítélet.

Peter252 2009.11.13. 00:12:40

Még most is azt mondom, hogy Gyurcsány 2 hét óta tudatosan jön vissza a közéletbe, maga körül igyekszik médiafelhajtást kelteni, pl mai, sok testőrös érkezése a bíróságra, stb..

Nekem valahogy 2005, 2006 jut eszembe, amint tematizálja a közhangulatot.

Én azt mondom:Gyurcsány lesz az mszp miniszterelnökjelöltje és még akár újra nyerhet is, de legalábbis nagyon szoros lesz a választás, pár százalék lesz a difi a 2 nagypárt közt, magas részvétel lesz, és harmadikként csak az mdf jut be, ..és sanszos egy Gyurcsány-Dávid kormány..

Most lehet, hogy kiröhögtök,...de térjünk erre vissza áprilisban és meglátjátok...

Én nagyon szeretnék jobboldali kormányváltást, de sajnos ez most se valószínű, ez egy nagyon baloldali érzelmű ország, akinek Gyurcsány kell megint,..sajnos:(((

heima (törölt) 2009.11.13. 05:13:53

@jotunder: "reality check, ember."

hát az kurvára rád férne, kicsit elszálltál az akadémiai világtól.

nyg 2009.11.13. 08:24:16

Szeény Gréczy, aggódom érte, előbb-utóbb meg fog betegedn, mert a hosszantartó harag, a gyűlölet, a düh, az ellenségeskedés és az elfojtott érzelmek is óriási hatással vannak a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulására. A magas hormonszint állandósul, ami az immunrendszer működését változtatja meg, ez pedig megnöveli a betegségek rizikóját.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.11.13. 10:38:47

@hacsaturján: lesz abból újraszámolás, vagy rászámolás, a matematika mindenre ad felmentést" a csatát megnyerük de a háború még odébb van"

hapcika 2009.11.13. 12:05:13

@Google: BAZ megyei önkormányzat alelnöke is jó lesz? Nem így kell nézni a dolgokat, hanem mindkét oldal ismerje el a hibáját, mert lehet hogy OV is márciusra a hazugság szinonimája lesz Gyurcsánnyal együtt!!!
süti beállítások módosítása