Zsiráfhotel - kurucos hekk
2009. október 26. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

Zsiráfhotel - kurucos hekk


 

  „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk: 

 

Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban

Olvasónk írja:
Sziasztok, kurucok!

 

 

Egy olyan ügyben írok Nektek, ami újabb példa a zsiráfok térnyerésére a magyar fővárosban.
 

Néhány hete nyílt meg az V. kerületben a Hotel President. Ennek helyén korábban lakóházak voltak, de a lakókat kitették, s a két szomszédos épületet „valakik” luxusszállodává alakították. A szállodában elnöki lakosztály (pánikszobával!) és helikopterleszálló is várja a „vajonkiket”.


Kik lehetnek azok a „valakik”, akik – miközben a gyurcsánycigányok szétlopják az országot, s a magyar embernek lassan nincs mit ennie – luxusszállodát építenek Budapest közepén? Nem nehéz kitalálni.
 

Elég, ha csak vetünk egy pillantást a szálloda homlokzatára: itt bizony két hatalmas zsécsillag figyel, valamint gyanúsan kampós orrú alakok reliefjei! Innentől a helyzet egyértelmű.



 

Már onnan is sejteni lehetett a dolgot, hogy a szállodaépületek felújítása már évek óta zajlott az amúgy csendes Hold utcában, s itt olyan zajt, piszkot, port, sitthegyeket csináltak, amilyeneket csak zsidók tudnak. Ha valaki nem hiszi, járjon utána Tel-Avivban!


S vajon hova néznek a szálloda falán a jelképek, amelyeknek nevében palesztinok millióit mészárolták le és űzték el otthonukból a bibsik? Nos, a Presidenttel szemben két nagy középület van: a „Magyar” Nemzeti Bank és az USA Nagykövetség. Ha tehát a cionista, nemzetvesztő „Nemzeti” bank vezérigazgatója, vagy a szélsőségesen zsidópárti, dzsungelmaki vezette Amerikai Zsidó Államok nagykövete kinéz az ablakán, egyből otthon érezheti magát, hiszen mit lát? Két hatalmas kaftáncsillagot!

 



 

Azt se feledjük, hogy a szálloda pár száz méterre található a gyűlöletes szovjet emlékműtől (amit Gyuriék olyan szépen kikezdtek) – talán ez sem véletlen.

 


S hogy ki az V. kerület vezetője, aki engedélyt adott erre az egészre? Kitaláltátok: a KISZ-cionista Rogán Antal!
 



S ha utánanézünk, hogy pontosan ki is építette ezt a förmedvényt, további érdekes dolgokat találunk. A beruházó ugyanis a Shalom Szálloda Zrt. Hoppá! Nomen est omen! A Shalom tulajdonosa pedig egy magyargyűlölő zsidó, bizonyos Gerendás József. Ez az undorító cionista jelenleg az 5. kerületben zsideszes önkormányzati képviselő, Rogán jobbkeze. Sőt, 2006-ban a Zsidesz országos listáján is szerepelt (szerencsére nem jutott be, de persze bejutott helyette 386 másik magyarfóbiás cigány- és zsidóbűnöző). Gerendás korábban azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy 2006 elején még a disznókinézetű, szintén nyíltan zsidrák Steiner Pál MSZP-s polgármester alatt – cigányorbánista létére – alpolgármester lett a Belvárosban. Ennyit a cionkommunisták és a Zsidesz állítólagos „szembenállásáról”. Meg arról, mit várhatunk, ha az egész országban a narancsseggűek veszik át a hatalmat.



 

Tehát egy narancszsidó önkormányzati képviselő levajazta saját önkormányzatánál, hogy adjanak neki engedélyt ennek a mocsoknak a felépítésére, ami miatt a belvárosi magyar emberek évekig nem tudtak közlekedni a Hold utcában, ahol a kerületi piac és háziorvosi rendelő van (még). Azt persze már meg sem említem, hogy a helikopter-leszállópályáról a környékbeli magyar embereket nem kérdezték meg, úgyhogy hamarosan Simon Peresz és barátai fognak körözni a fejük felett, s a gyerekek és az idősek nem tudnak majd aludni a helikopterzúgástól a saját hazájuk fővárosának közepén! Persze a környéken elég sok zsiráf lakik, értük nem kár (Pető Ivánt választották meg képviselőnek, Zsé-Rogánt meg polgármesternek!), de azért még magyarok is maradtak a környéken, akiknek életét megkeseríti majd a „heliport”. Nyilván ez is része annak, hogy a magyarokat kiszorítsák saját otthonaikból, majd hazájukból is.


Ráadásul Gerendásék tervei nem állnak meg a zsiráfhotelnél, forrásaim szerint innen tovább terjeszkednek. A Hold utcai vásárcsarnokot is kinézték maguknak (ez a hoteltől két háznyira van), innen ki akarják telepíteni az árusokat, hogy a csarnokban tárolják a helikoptereket és a vendégek kocsijait, mivel a hotel alá nem épült parkoló). Valami EU-s higiéniai előírásra hivatkozva fogják megszüntetni a piacot. Ennek jó oldala is van, mert a csarnok árusai rengeteg külföldi árut tartanak, s a kis területen összesen három ázsiai büfé (egy kínai, egy thai és egy japán-koreai) is található, tehát itt nem egy hagyományos magyar piacról van szó. Ugyanakkor a legközelebbi bolt, ahol zöldséget és gyümölcsöt is lehet kapni, az Arany János utcai Rotschild – na vajon ki járna jól megint a piac megszüntetésével? Arról nem is beszélne, hogy a nagy forgalom a csarnokkal szembeni háziorvosi rendelő működését is ellehetetlenítené, a betegek járhatnak majd a szomszéd kerületbe, Verókékhoz, vagy pedig megdögölhetnek – nyilván a biboldók ezt akarják.


Állításaim igazolhatók, linket nem adok, mert nem akarom a zsidók pagerankjét növelni, de a „Shalom Szálloda Zrt.”, „Gerendás József”, „Hotel President” szavakra keresve bőven találni forrást.


Reméljük, hogy kormányra kerülve a Jobbik földig rombolja ezt a zsidó szörnyűséget, az elkövetők pedig „jó helyre” kerülnek. Addig viszont maradnak az egyéni kezdeményezések...


Szebb jövőt!
 

Kuruc Kálmán

Kapcsolódó:
- Talmudi rongyrázás: helikopter-leszálló épül a Belvárosban
- Egy Fidesz-jelölt átállt a szocikhoz

 

  Nos, ennek a sok baromságnak az elemzésébe nem mennénk bele. Már csak azért se, mert a szöveget mi írtuk, s küldtük el a kurucoknak a kuruckalman@gmail.com címről. Alapvetően arra voltunk kiváncsiak, hogy vannak-e akkor marhák a szerkesztők, hogy ezt a sok nyilvánvaló faszságot leközlik. Voltak, még címlapra is rakták. Sőt, dolgoztak is rajta: a helyesírási hibákat majdnem teljesen kigyomlálták (pedig nagyon szerettük volna, ha a Magyar szó nagy betűs marad), a képeket gondosan beszerkesztették (nekünk a kampós orrú falidísz elhelyezése a kedvencünk), s a szöveget is finomították (a helikopterek ellen vállról indítható rakétákat ajánlottunk a hazafiaknak, ez még kurucéknak is sok volt).

  Azt is fel akartuk mérni, hogy mennyi időbe és szellemi energiába telik néhány valós tény alapján fabrikálni egy jó kis kurucos zsidóösszeesküvéses sztorit. A válasz: meglehetősen kevésbe. A fényképezésen kívül stopperóránk szerint 4 percet töltöttünk guglizással, és 9-et a levél megírásával, de ha több gyakorlatunk lenne a zsécsillag, KISZ-cionista, narancszsidó, zsiráfhotel és hasonló kifejezések kitalálásában, és nem lettünk volna elképesztően másnaposak, gyorsabban is ment volna.

  Mindez egyrészt vicces, másrészt ijesztő. Eddig is tudtuk, de most már még egyértelműbb, hogy a radikális jobboldal véleményformálói - a Kuruc.info bedolgozói mindenképp ide tartoznak - ostoba, igénytelen verebek. Pedig attól, hogy nácik, még lehetne annyi eszük, hogy nem szopnak be minden hülyeséget. Másrészt az is félelmetes, hogy mennyire könnyű egy ilyen torz univerzumban gondolkodni: ha az ember agya rááll a zsékre, akkor tényleg boldog könnyedséggel talál magyarázatot mindenre, s egy csomó energiát megspórol.

 Amúgy a luxusszálloda tényleg áll, tényleg vannak rajta Dávid-csillagok és helikopterleszálló, s az építtető is stimmel. A lepukkant épületeket szépen felújították, és tőlünk akár Simon Peresz is megszállhat itt. Azt viszont, hogy a Hold utcai vásárcsarnokot helikopterhangárrá alakítják, mi találtuk ki, reméljük, nem veszi át az ötletet valami befolyásos zsidó.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr151474820

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A szélsőjobb találkozása Rákosi Mátyással 2009.11.04. 15:19:52

Régóta érlelődik bennem az a gondolat, hogy a mai magyar szélsőjobb igazi mintája nem a nyilasok, hanem a Magyar Dolgozók Pártja (lánynevén a Magyar Kommunista Párt), és elsődlegesen a nagy trojka: Rákosi Mátyás, Gerő Ernő és Farkas Mihály. A legjobb m...

Trackback: Romák után románok 2009.10.26. 12:09:40

Néhány román azt merte csinálni, amit pl. sok magyar Horvátországban: nem a saját hazájában vett házat. Ez lett belőle: Pénteken éjjel Battonyán betörték az egyik románok által lakott családi ház ablakát. A háziak nem voltak otthon. Az eddigi informác...

Trackback: A Kuruc végképp meghülyült... 2009.10.26. 08:59:18

Itt van menetrendszerint a "forró ősz", de sehol egy jó kis tünti, ahol lehet kiabálni és molotov-koktélt hajigálni, még a "köcsög deviánsok" menetétől sem sikerült megmenteni a haza becsületét. Ki marad hát, akibe még bele leh...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsi00 (törölt) 2009.10.26. 07:10:13

Ha ezek visszatámadják a Reakciót, meg tudjátok védeni?

Earthq 2009.10.26. 07:16:25

Álltalában Kurucon az ilyen cikkeket nem olvasom el... De most meglepődtem... Rajtatok is és a Kurucon is... egyik szemem sír a másik nevet :D :D Nem gondoltam, hogy a Kurucok így benyelnek akármit is, hogy nem néznek utána..

svenJazz 2009.10.26. 07:36:07

iggggen! kb. a harmadik bekezdésnél elkezdtem sejteni, hogy kálmán&tóni! tudtam! zseniális...

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.10.26. 07:37:27

Ezeket rendesen megetettétek.

erőspista · http://helyzetvan.blog.hu 2009.10.26. 07:41:27

Überatom ! Következő másnaposságba beszállok

Gasper · http://tajkep.blog.hu/ 2009.10.26. 07:42:42

"zsiráfhotel" LOL

@svenJazz: akkor most biztosan te vagy a faszagyerek :)

statez 2009.10.26. 07:44:07

Azt azért megjegyezném, miután jól ismerem az ügyet, a környékbeli lakók tudta, megkérdezése nélkül épült a helikopterleszálló, és most elemi a felháborodás a Hold utca környékén, jelenleg tiltakozó akciók, aláírásgyűjtés folyik az üzembe helyezés ellen, függetlenül a kurucinfótól. Úgyhogy a Reakciónak sem ártott volna jobban tájékozódni, amúgy meg micsoda barom ötlet egy sűrűn lakott, egy-két emeletes lakóházak közé, belvárosi kerületbe helikopterleszállót építeni?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.10.26. 07:53:32

@statez:
Nem hinném, hogy különösebb helikopter-forgalmat fog bonyolítani a leszállóhely - a Belváros fölött repülési tilalom van érvényben, csak eseti engedélyt lehet kapni (gondolom, azt sem könnyen).

betyár (törölt) 2009.10.26. 07:56:05

És megbizonyosodhattunk arról az ezer éves bölcsességről, hogy a legtökéletesebb hazugság, ha a történet jelentős részben az igazságot tartalmazza és csak néhány eleme hazugság. Ha jól veszem ki, itt is ez történt. Csak feltupíroztátok hülyezsidófób hangulati, stílusbeli elemekkel. És akkor most mi van?
Nem lett volna egyszerűbb és még rövidebb időt igénybe vevő azt írni csak, hogy: hülye kurucinfo?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.10.26. 08:09:42

@betyár:
A cikk tele van tárgyi tévedésekkel is - az sem tűnt fel a kurucos szerkesztőknek.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.10.26. 08:11:03

azért maradt még itt bőven ínyencség a szövegben, péel: "...a magyarokat kiszorítsák saját otthonaikból...", de persze mindazonáltal hovatovább nem emiatt ég a kúruc-infó, mint a rejsztág...

kálmán & tony, főnök urak!
fáraók vagytok! :)))

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.10.26. 08:29:29

Ha-ha-ha

Én örülnék, ha minden budapesti régi bérház és palota ilyen szépen fel lenne újítva. Akkor tőlem akár maga Lucifer tőkéje is lehetne a forrás.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.10.26. 08:31:20

Azt azért be kéne ismerni kínai barátaink, hogy a féktelen orbángyűlölet segített hiteles művet alkotni:DDD

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.10.26. 08:35:29

Nono:) Lassan a testtel ezekkel a kifejezésekkel lehet hogy új szlenget teremtettetek:)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 08:38:37

Profi olvasói levél, különösen arra lennék kiváncsi, ki az a "kampós orrú" a reliefen, viszont ez egész korrekt írásnak tűnik, leszámítva az "expresszionista próza" (by Oli bácsi) szokványos dögunalmas lózungjait:

kuruc.info/r/26/48784/

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 08:41:04

:-)))))))Hát ez vicces volt, de az alkotási időket nem hiszem el. Ennyire ügyesek még ti sem vagytok, pláne nem másnaposan.

Az viszont érdekes lesz innentől kezdve, h ha a kuruc "jól" reagál, akkor (azon kívül, h lezsidózza a reakciót), mostantól sokkal jobban fog figyelni az ilyenekre. Tehát, ha akarom, úgy is értelmezhetem jelenlegi fake-t, h jószándékúan segítettétek őket abban, h mától jobban ügyeljenek a hitelességre:-)))

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 08:41:09

Ha ennyit foglalkozik az info a zsidókérdéssel, miért nem mennek Izraelbe? :)

Ui 1) Most már nem fogják a kurucokat felvenni a fidelitasba, legfeljebb Molnár Oszkár polgármesteri hivatalába.

Ui 2) mindenki azt ír amit akar, utána mások véleményezik, helyeslik, hülyézeik ahogy akarják. Pompás dolog az internet adta szólásszabadság.

tevevanegypupu 2009.10.26. 08:43:51

Na, legalabb lesz hova menekulni, ha az orszagban tombolo nacik es fasisztak esetleg tamadnak. Figyelmebe kellene ajanlani esetleg Bacher Ivannak es Kartal Zsuzsanak is..(:

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 08:47:50

@statez:

"micsoda barom ötlet egy sűrűn lakott, egy-két emeletes lakóházak közé, belvárosi kerületbe helikopterleszállót építeni? "

Ja, elősegíti a zajszintcsökkentést, szomszéd házak állagának megóvását. És pótolja a csődölő BKV-t. Logikus, nem-e?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 08:49:11

@tevevanegypupu: tééééééllleg... helikopterleszálló = Kóka közlegény megmentése

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.10.26. 08:49:52

@Herr SturmLiberator:
Be se repülhet magángép a Belváros fölé, csak rendőrségi.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.26. 08:51:02

egy dolgot hiányolok ,azért Tóni: az alagutat, hogy iszkolás esetén vigyék az aranykészletÜNKET is.

tevevanegypupu 2009.10.26. 08:55:33

@Herr SturmLiberator:
Csodalom, hogy Kokanak nincs egy kis repulogepe. Jobb embereknek jobb helyeken van. A Hotel President tulajdonosanak helyeben is gondolkodnek rajta.. Peldaul jol el tudnam kepzelni az Andrassy utat leszallopalyanak. Kis valtoztatasokkal termeszetesen, de nemsokara ugyis megint adot fizetunk, szoval lenne ra fedezet.(:

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.10.26. 09:00:08

Az a LOL, hogy még mindig kinn van a cikk a kurucon...

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2009.10.26. 09:00:35

"A Kuruc.info 2006. február 1-jén indult. Az oldal látogatottsága és társadalmi elfogadottsága, véleményformáló ereje rohamosan nő (...), exkluzív információinkat egyre gyakrabban veszik át más hírportálok, hírügynökségek. A Kuruc.info ma már a legolvasottabb és legbefolyásosabb hírportálok közé tartozik, az ún. jobboldali internetes sajtóban pedig átvette a vezető szerepet." - kuruc.info/r/6/37381/

Kíváncsian várom, melyik mértékadó hírportál veszi át majd ezt a hírt.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.10.26. 09:00:57

Nálam a csúcs az volt a Kuructól (azt leszámítva amikor én voltam címlapon zsidó), amikor a Critical Mass-t hozták összefüggésbe a globális cionista összeesküvéssel :)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 09:02:57

@Ön:

"Az a LOL, hogy még mindig kinn van a cikk a kurucon..."

Mert nem olvasnak rakciós zsiráfokat:-))

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 09:05:49

@Őrnagy Őrnagy: ja, gondolom a leszálló az esetleges állami/VIP vendégek szabta kényelmi/biztonsági követelmények miatt van, de 20 év alatt megszoktuk, hogy a tételes jogszabályok ellenére mindig vannak egyenlőbbek az egyenlőeknél.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.26. 09:06:54

a trollok ellen a védőpajzs megvan, Turul?
"Minden energiát a védőpajzsra, Kapitány!"

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 09:07:31

@Gery Greyhound >: az ősrobbanás is cionista összeesküvés. A rossz időjárás is. Meg minden, ami éppen nem tetszik.

plastik02 2009.10.26. 09:08:08

élek a gyanúperrel, hogy egyébként a híreik 90%-a hasonló koncepción alapul.
ügyes húzás!

statez 2009.10.26. 09:08:48

@Herr SturmLiberator: Valami ki ellentmondást azért én is érzek. Miért épít valaki leszállópályát, ha repülési tilalom van a belváros felett? Vagy a tilalom nem mindenkire vonatkozik, vagy az építtetők annyira hülyék, hogy nem tudnak a tilalomról. Melyik verzió az életszerűbb? Nekem azért van tippem...

betyár (törölt) 2009.10.26. 09:08:58

@TuRuL_2k2:
Értem én, hogy a trend most a jobbik szavazatainak minimalizálása. De miről akarja a Reakció a saját olvasóit meggyőzni? Hogy létezik a média-hekk? Hogy féligazságokat könnyű eladni igazságként, ha igazságnak szeretnék hinni? Nem tartom nagy dicsőségnek a kurucosokat azzal ekézni, hogy nem tudnak helyesen írni. Hogy -suk/-sükölnek, mert nem ettől antiszemiták. És végképp nem tartom helyesnek a vélt vagy valós ellenfelet lebecsüni, mert akkor lehet a legnagyobb pofonokba beleszaladni:)))

ps. egyébként nem olvasom a kurucot.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.10.26. 09:12:25

@Gery Greyhound >: Miért? A bringaipar is a zsidók kezében van, nem tudtad? A kuruc mindnettudó a témában.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.26. 09:13:46

egyetértek betyárral.
nehogy már valami nagy hecc legyen ez a gagyi hekk. és nem is nóvum, többször eljátszották már ezt mások is a kuruccal.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.10.26. 09:14:11

@betyár:
Nem kell ebben különösen nagy koncepciót látni. Kálmánék néhány napja írták az emailt a Kurucnak, s már azt hitték, hogy kiszűrték a szerkesztők, amikor megjelent az oldalon, ráadásul vezető helyen. :]

civilkontrol 2009.10.26. 09:14:28

Óriási! Még mindig ott figyel a kuruc főoldalán :o)
diiptrooot :o))))

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.10.26. 09:14:51

hát akkor ti írjátok a kurucot baszki! drazsénak innentől nem kell pedáloznia.

a lényeget meg nem kell bagatellizálni: egy bp. belvárosi szállodán vallási jelkép van ... mi a faszér?
ráadásul a moszlimok önérzetét is sérti.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.10.26. 09:15:25

@Grift:
Nem nagy hecc, de szórakoztató. :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.26. 09:22:19

@vero:
mindig is rajta volt az épületen. tudom, mert gyakran járok arra. így aztán az épület első felújítása után, ez volt vagy 5-6 éve, a koszból előbukkant a csillag. azóta nem nézek fel az épületre. ezek szerint meghagyták. :)))

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.10.26. 09:22:26

@vero: Gondolom anno valami gazdag zsidó palotájaként épült, vagy valami hasonló. A muszlimok meg itt kussoljanak

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.26. 09:24:32

@TuRuL_2k2:
hát, akkor úgy vagytok mint aki kalapáccsal veri a farkát és akkor élvez mikor mellé üt. csemer örömök. :))

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.26. 09:26:01

@Grift: ha ez így van, akkor végre tudom, hol élt Vas István fiatalkorában... Kassák lányával :P

Erről ír a memoárjaiban, csak még sosem láttam, melyik épület az, ritkán járok arra.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.10.26. 09:26:08

Hát én simán bevettem több, mint a feléig, hogy ez valódi olvasói levél, de utána is csak halványan fogalmazódott meg bennem, hogy "naaa ezt neee".

Kedvencem:
"Azt se feledjük, hogy a szálloda pár száz méterre található a gyűlöletes szovjet emlékműtől (amit Gyuriék olyan szépen kikezdtek) – talán ez sem véletlen."

Ez egyébként annyira tipikus, hogy teljesen hihetővé teszi az egészet.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.26. 09:29:50

@szamárfül:
képzelje az én lakásom meg szomaházyé volt. :)

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.10.26. 09:30:27

@Őrnagy Őrnagy: Akkor a nagymagyarország-matricás kettes Golfokat meg bizonyára szittya harcosok szerelik össze a saját két kezükkel otthon :)

tevevanegypupu 2009.10.26. 09:30:52

Mashol is van kimondottan zsido szalloda, de annyi eszuk van, hogy semmifele kulon jel nem mutatja, pedig a belvaros egyik legjobb helyere epitettek. Csak ha bemegy az ember a baratsagos tekintetek es a kozonseg celzatos oltozkodese miatt jon ra, hova keveredett. Ki is kullogtunk azonnal, a pincer sem tartoztatott..(:

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 09:32:51

Én, mint fidesznyik bérenc azt mondom, h a kuruc.info és a Jobbik léte jó dolog. Az MDF jobboldaliságának(meg remélem létének) megszűnésével, és a Jobbik( vagy kuruc) Fidesszel való szembenállásával, a Fidesz elfoglalhatja a mérsékelt jobboldali középpárt trónusát. Amikor a Jobbik kurucos hangja már az mtv-ben is megjelenik, akkor azért vonyít a maszopnyik, mert érzi, ezzel nehéz helyzetbe kerül a Fidesz antiszemitázása és rasszistázása tekintetében, ugyanis a néző szembesül azzal, milyen is az igazi antiszemita, az igazi rasszista.

Máshová kerül a limit a közvélemény szemében, pedig a maszop ezt nagyon nem szeretné. Nekik az lenne a jó, ha az ingerküszöböt olyan alacsonyan tarthatnák, h ha vki bármit is megnyikkan zsidó ügyben (pl. Peresz kijelentése), azonnal antiszemitázhasson.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 09:37:33

@civilkontrol:

Az nem hekk, egyáltalán nem az, sőt... az sztem a lévendő kampányfilmjük hosszabb verziója, amin még vágniuk kell, mert szvsz 2 perc feletti anyag nem mehet le. Valahol max. 1 percnél lehet a határ, amit a köztévé lead majd tavasszal.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.26. 09:38:19

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
egyetértek és még hozzátenném, hogy a kurucnak köszönhető, hogy jobb körökben a zsidózás újból visszanyerte napi rituális létét, újból úzus. és ez jó. :)))

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 09:39:43

@tevevanegypupu:

"Ki is kullogtunk azonnal, a pincer sem tartoztatott..(:"

Talán le kellett vona húzni a bőgatyát, az oroszlános mellényt és a tarsolyt:o))

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.10.26. 09:41:41

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
Szerintem ez nem a leendő kampányfilmjük, csak egy internetes terjesztésre (terjedésre) szánt warmup klip. Ennek a célnak jól meg is felel.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 09:46:38

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: a Peresz-ügy magyarországi közlésének története:
kuruc.info/r/6/48352/

Pelle Jánosról, a HVG és a Heti Válasz munkatársáról meg röviden ennyit:
www.multesjovo.hu/hu/content_one.asp?ContentID=301&PrintedID=19

Ha a Kuruc KK&TT forrásaiból dolgozik, akkor a Múlt és Jövő pedig ilyenekből: "Bela Grünberger et Pierre Dessuant: Nárcizmus, keresztnység, antiszemitizmus."

_astronaut 2009.10.26. 09:51:21

Szerintem zseniális írás, én rendszeres kuruc olvasó vagyok, és nem vettem észre hibát a storyban, abszolút illik ezeknek az egysejtűeknek a világképébe. G.R.A.T !!!!!

GullNost (törölt) 2009.10.26. 09:55:43

@Őrnagy Őrnagy: De a zsidók is!

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.10.26. 09:56:18

Azért attól a helikopterleszállópályától nem kell félni. A yankie-k annál paranoiásabbak, minthogy engedjenek idegen helikoptereket ott repkedni!
Hacsak nem apacsok meg csinukok szállhatnak le oda :-(

tevevanegypupu 2009.10.26. 09:56:35

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Ilyen nem volt eppen, csak a lovakat kotottuk a portal melle, viszont a nyergeket bevittuk, manapsag nem lehet tudni meg egy jo negyedben sem(:

dannyrose 2009.10.26. 09:59:29

Jó poszt!
grat, a kurucok faszkalapok

Szori 2009.10.26. 09:59:41

6 perc elég volt, hogy lezsidózzanak a youtube-n, miután szóltam, hogy nézzenek ide! :)

"te meg egy metéltfarkú, kamposorrú,tetühintás rohadék vagy, irány Izrael !"

bz249 2009.10.26. 09:59:55

@tevevanegypupu:

akkor meg is van a hiba: egy elokelo hotelben a szemelyzet dolga, hogy az istalloba vezesse a lovakat. Rogton kiszurtak, hogy kendtek eloszor jarnak ilyen helyen es valoszinuleg nem fizetokepes keresletet jelentenek.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 10:00:43

Ha már kuruc:

"A népszerűségi lista nyolcadik helyén szerepel Vona Gábor a Jobbik elnöke, aki megelőzi Dávid Ibolyát, Kiss Pétert, Lendvai Ildikót és Bajnai Gordont is. Vona ismertsége egyelőre 54 százalékos, alacsonyabb mint a legtöbb, listán szereplő politikusé."

index.hu/belfold/2009/10/26/szonda_ipsos_orban_es_solyom_a_legnepszerubb/

off
Olvassátok el Bodoky cikkét az index címoldalán, különösen azt, ahová a végére kilyukad.

@Loxon:

Ha jól értem Pelle pont azért harcol, h a limitet a lehető legalacsonyabb szintre vigye/szinten tartsa meg. Azaz maszopnyik:o)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.10.26. 10:04:49

@Gery Greyhound >:
persze és a kardántengely alkatrészeit visszacsapó nyíllal faragják ki:)

tevevanegypupu 2009.10.26. 10:15:47

@bz249:
Ketsegtelen, hogy magunk szeretjuk gondozni lovainkat. De szinarany kosontyuinket latva azert gondolhattak volna, hogy nem szegenylegenyekkel van dolguk. Eletem tarsa meg az kakastollat is kicserelte az kalpagja mellol ez alkalombol arvalanyhajra!

betyár (törölt) 2009.10.26. 10:20:02

"Orbán Viktor és Sólyom László áll a Szonda Ipsos politikusok népszerűségét mutató listáján. A Fidesz elnöke és a köztársasági elnökkel egyaránt 47-47 pontot kapott az elérhető 100-ból. Őket követő Navracsics Tibor követi 39 ponttal, majd Szili Katalin 38 ponttal." (Index)

akkor most lehet, hogy ez is egy hekk? A nyelvhelyességi hibák pedig a szerző bunkóságát hivatottak jelezni?

bz249 2009.10.26. 10:22:05

@Loxon: egyebkent elovasva a belinkelt cikket nem tudom mennyivel hiteltelenebb egy, a magyart a vilag osnyelvekent bemutato, mint ez a tudomanyos elemzes, amely szerint ketezer eve mindenki a zsidokkal foglakozik es minden visszavezetheto arra, hogy Gipsz Jakab es Fuszekli Todor hogyan is viszonyul a zsidokhoz...

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 10:28:46

@bz249: Semennyivel. Mindkettő ugyanolyan prosztó hülyeség.

medve2 2009.10.26. 10:34:36

Hehe, jó ötlet volt. Bár azért megjegyzem, a kuruc.infó primitívsége nem meglepetés:-)

medve2 2009.10.26. 10:35:44

Hehe, kuruc már levette. Pedig reggel én is láttam.

bz249 2009.10.26. 10:36:28

@Loxon: azert Pelle sokkal tudomanyoskodobb stilusban tudta leirni a hulyeseget... de megfelelo nyelvhasznalattal es korrekt stiluskezelessel a taltosok is hozhatnak ezt a szinvonalat. Ha meg robbantott torta tipusu diagramot is szerkesztenek bele, akkor felul is mulhatjak.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.10.26. 10:36:34

@Grift: @Őrnagy Őrnagy: miért is vették volna le!? és a műemlékvédelem? az smafu?

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 10:37:48

@bz249: Igazán megpróbálkozhatna vele, Maga jó az ilyesmiben. ;>

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.26. 10:39:58

@vero:
ki mondta, hogy vegyék le. ha figyelmesen olvasta, én megoldottam. nem nézek fel. :))

bz249 2009.10.26. 10:42:03

@Loxon: azt mondja ebben van/lesz mogyi? :D

janos444 2009.10.26. 10:46:01

Hát én nem értelek benneteket!:-) Még mindig kétségeitek vannak,hogy Magyarországon MINDEN a zsidók miatt van? Ősidők óta! Hogy a dolgok menete, légyen szó BÁRMIRŐL, mindig az, hogy szólni kell a Cionista Nemzetközi Összeesküvés helyi képviselőjének, hogy intézkedjen Tel Avivban, és a dolog máris el van rendezve? Még kis hazánk végső izraeli megszállása előtt? No nem. Kurucék mentalitása tökéletesen gömbölű. EZ a fajta zsidózási kényszer egyfelől náluk és olvasóiknál napi szükségletet elégít ki, másrészt teljesen vallási jellegű, azon belül is fundamentalista. Akár a marxizmus ötvenes évekbeli formája. Komplett világmagyarázat, mindenre kiterjed, minden gondolkodás alól mentesít. Ami nem illik bele, az vagy nincs, vagy nem is igaz, csak a zsidók terjesztik a figyelem elterelése végett. Ilyen egyszerű és kerek. Valami nem tetszik? Valamit nem értek? Valami gondom van? Bonyolult? A zsidók az oka. Period.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.26. 10:50:03

Ó, hát a kurucéktól minden kitellik, még Böjte Csabának is nekimentek, mert azt merte mondani, hogy „Látok itt sok Árpád-sávos zászlót, de ne feledjük, hogy ezen a földön más népek is éltek akkoriban és élnek most is, így románok és cigányok is. Szeressétek tehát a román testvéreinket!”

kuruc.info/r/7/49079/

Google 2009.10.26. 10:55:07

@janos444: @Fedor:

Jobbikék a tolerancia és a humor bajnokai. Pont mint a bolsevikok!

irrelevant 2009.10.26. 11:00:15

KK és TT, ez zseniális volt, le a kalappal! :DDDD

medve2 2009.10.26. 11:01:03

A reakcio és Böjtével kapcsolatban: ideje, hogy minél több jobboldali is elhatárolódjon ezektől a faszoktól. Főleg Molnár Oszkár után.

hiba 2009.10.26. 11:01:19

www.jobbik.hu/rovatok/rolunk_irtak/megvalasztottak_a_jobbik_ket_uj_orszagos_alelnoket
Magyarországon 14%-os parlamenti erőnek várt párt alelnöke a kuruc.info egyik meghatározó szellemi vezetője.
Hát nem is tudom. Nekem egyre kevésbé vicces a kucug.info. Egyre jobban idegesít a vicceskedő zsidózás is, pláne ha félig komolyan gondolják.
Biztos öregszem.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 11:03:25

Látom, kikerült a Mandinerre Bodoky cikke. THX, jól tettétek, Turul!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 11:05:23

@Fedor: Na, a Böjte atyába beleszállni, az tényleg a legalja. Elmennek ezek a picsába!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 11:09:35

@medve2: csak ne csapjon át a Molnármentegetés elhatárolódós PC versenybe, aki nem szereti a sóletet = antiszemita alapon. Ez a fajta hiperkorrektkedés az MSZP/SZDSZ esetében is többet ártott, mint használt.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.10.26. 11:12:51

Hát gratula!
Ez tényleg szép volt, Reakció!

Még sok ilyet, és talán egyszer talán majd a kurucnak sem éri meg hülyeségeket lehozni.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 11:17:48

@bz249: Gondolom, néhányan megmogyiznák érte.

Másik adalék Pelléről: a Vonával való vitában azt hozta fel, hogy tudomása szerint Prohászkának nem is volt szobra, amit Faludy felrobbanthatott volna, mert Pázmány szobrát robbantotta fel. Azért hozzátette, hogy "de egyébként ez nem mentség, mert Pázmány Péter valóban egy jelentős figura volt". Ennyit a tudományos igényességéről. Habár, ha Pázmány szobrát robbantotta volna fel, az még kínosabb, de maga Faludy mondta egyébként, hogy Prohászka volt.

Kaa 2009.10.26. 11:19:15

Gratulálok a Reakciónak.

Csak egy dologban tévedtek:

A nácik ideológiájába ez a "hír" már beépült. Elhitték. Amit pedig sokan elhisznek, az igaz is lesz. Ezt a "leleplező" cikket meg ezek úgyse olvassák, vagy ha igen, nem hiszik el. Ők az eredetit akarják elhinni, hát azt is fogják.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.26. 11:19:54

@Pásztor Tibor:
tíbor, ha már itt van? leesett valami a szállodatulajdonos párttárstól? csak úgy kérdem, tudja. :)

zoli29 2009.10.26. 11:21:22

KK&TT:

Ez tetszett. :)
Persze azt nem gondolom, hogy ez a kis "leleplezés" nagyon meg fogja rendíteni a kuruc olvasótáborát a hitében.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.26. 11:23:03

@Kaa:
ez pontosan így van. azért vicces, mikor egy vállaltan propaganda oldalon próbálnak fogást keresni. leszarja, hogy hekkelték e vagy sem. volt az oldalon egy jó kis zsidós dolog, működött, kész.
ezek meg itten rázzák a bránert, hogy, hú micsoda huszárcsíny volt. semmi nem volt. nem hat ott, ahol a kuruc hat. szóval, vidám önszopás.

Dé208 2009.10.26. 11:24:10

Magyar Narancsot azóta nem olvasok, hogy a Vágvölgyi B. lelkendezett amikor az amik másodszor bementek Irakba.
Az UFIt imádtam. Reakciót meg mostantól
nem. Volt legalább egy évetek, hogy a
komcsikat az emdéefet vagy a nagytudású
sdst basztassátok. De nem - nektek a K.-t kellett-mostantól hát ágyő R.

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2009.10.26. 11:25:52

Ez tetszik. Fiúk, le a kalappal, "ez jó mulatság, férfi munka volt!" :-))

És nem is a kuruc a lényeg, az egész tanulsága túlmutat a kurucon.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2009.10.26. 11:26:13

nem mintha az index vagy a népszabadság hírek ettől nagyobb valóságtartalmúak lennének, de mind1 is...

Hypofx 2009.10.26. 11:29:28

Gratula vegre!!!! ezek amiben zs van mindenre ugranak, innen latszik, hogy egy igazi eloiteletes szuklatokoru banda, magyarorszag szegyene!!!!!!

Mitya Ivanov 2009.10.26. 11:29:36

ezzel az a probléma, hogy a ZSöveg akár igaz is lehetne.
Sukorón sem kaZSinó épül, a club aligára sem apartmanZSállókat építenek, hanem kéZSítik elő a terepet arra, hogy amikor izraelben a vízhiány miatt nem lehet élni, akkor tömegesen idejönnek: Mit gondoltok, miért pont vízpart (Velencei tó, Balaton) mellé épülnek, és miért izraeliek a legnagyobb ingatlanos cégek? Hát ezért. Én ZSóltam

Fat Jew Biatch 2009.10.26. 11:31:56

Jól lelepleztétek a sémi rassz álnokságát.

ladislaus 2009.10.26. 11:34:20

@statez: amerikai nagykövetség szomszédságában helikoperleszállo? hm... biztos lehet ilyet.

lopicygaspar 2009.10.26. 11:35:16

egy dolog bebizonyosodott. a rejakcio (a'la fideszjugend) rovid ido alatt teljesen jobbik konformma tud alakulni....zsigerileg. :DDD

magyar állampolgár 2009.10.26. 11:35:30

Szerintem ti is így benyelitek majd a torkotokon lenyomott pisztolycsövet.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.26. 11:37:12

vigyázat, mostantól indexcímlap, energiapajzsot megkettőzni!

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 11:38:54

Ugyan már, most komolyan az a hír, hogy egy radikális bulvár oldalra felkerülnek valótlan hírek is? Amikor az esti híradóban és egyéb műsorokban naponta hangzanak el hazugságok az állítólagos független hírszerkesztő urak jóvoltából. Minden nap ki lehetne tenni egy ilyen cikket az indexről, retekklubról, stb...

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2009.10.26. 11:39:12

@Grift: Melyiktől? Mert a "cigányorbanista rogánjobbkéz" nyilván nem párttársam. :)

KenSentMe 2009.10.26. 11:40:15

Én rájöttem, hogy mi történt.. a Reakción ugye zs*dók írnak, ők tudják, mi az igazság, leírták a kurucznak, akik kirakták, de mivel ők írták le, ezért ki tudják rakni, hogy ők írták le, és le tudják járatni vele a kuruczot, teljesen ok nélkül.. az igazság pedig csak az értő fülekig jut el.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 11:41:35

@rajcsányi.gellért (ergé): hát izé, innen az látszik, hogy Pásztor Tibornak, meg indás kollégának tetszik a bejegyzés.
Ilyenkor kell elkezdeni gyanakodni, hátha Kálmán valamit elkúrt.

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2009.10.26. 11:42:14

Akko most nem igaz a hír??? Pedig totál bevettem:)))

NEC 2009.10.26. 11:44:15

Websense Enterprise
Your organization's Internet use policy restricts access to this web page at this time.

Reason:

The Websense category "Racism and Hate" is filtered.

URL:

www.kuruc.info/

vegre....

medve2 2009.10.26. 11:47:01

@Dé208: basztatják ők a komcsikat is.- Ettől még a kurucot is kell.

Tacskó Muki 2009.10.26. 11:47:51

Az én blogomon írtakat meg a Nemzeti Hírháló nyalta be:

tacskomuki.blog.hu/2009/09/14/megalakult_a_jobbik_homoszexualis_tagozata

"Megalakult a Jobbik homoszexuális tagozata

Ma tartotta alakuló ülését a Jobbik Magyarországért Mozgalom homoszexuális tagozata. Az ülést Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyitotta meg. Köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy az azonos neműekhez vonzódó nemzettársaink is lehetnek jó magyarok, jó keresztények és így a Jobbik hasznos és megbecsült tagjai. „A homoszexualitás betegség, de a keresztény etika szerint a betegeken segíteni kell. A homoszexualitás bűn, de Szent Ágoston szerint a bűnt megvetni, de a bűnöst szeretni kell.” – fejtette ki álláspontját Vona, amelyet nagy taps fogadott. Arra az újságírói kérdésre, hogy amennyiben hatalomra kerülnének, engedélyezni fogják-e a melegek felvonulásait, így reagált: ..."

És a Jobbik közleménye a Nemzeti Hírhálónak az én blogomról vett hírére:

tacskomuki.blog.hu/2009/10/23/szebb_jovot_jobb_humorerzeket

2009.10.26. 11:49:25

És tudod miért van kint? Mert ebben az országban egyszerűen ez is megtörténhet(ne).

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.10.26. 11:50:07

@vero: Én nem mondtam hogy vegyék le. Ott volt mikor épült? Ott. Akkor maradjon.

tanarseged ur 2009.10.26. 11:52:05

@Fedor:
"a kurucéktól minden kitellik, még Böjte Csabának is nekimentek"

Ne szidd őket: vagy "újpogányok", vagy lassan olvasnak, és nem jutottak el még a Máté 5,43-48-ig. :-) Meg aztán rohadt nehéz is azt betartani, ha nem szerzetes vagy valami hasonló az ember.

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 11:52:12

@NEC:
Censorship rulez... 2009
Fura, hogy ennek valaki örülni tud.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 11:52:42

@medve2: nem vitás, pláne a cserébe parasztáldozatként (?) a fidelitasból kirakott peches ifjúhoz képest.

pyromaster 2009.10.26. 11:53:46

A kedvbes szerzők figyelmét felhívnám arra a tényre, hogy az index is, nap mint nap leközöl egészen elképesztő baromságokat. Főleg a tudomány rovatban. Nem értenek hozzá, de szeretnek okoskodni, és nem veszik észre, ha a forrás hülyeségeket beszél.
Ergo ők is meglehetősen ostobák, csakúgy mint a kurucok. Hiába bölcsészeknek csak a szarkavarás megy.

WysiWyg 2009.10.26. 11:56:07

Nagyon szellemes és jó húzás volt, tényleg. Viszont engedelmetekkel: az, hogy most kiröhögitek (-röhögjük) őket, szerintem csak attól válik jogossá, hogy amint írjátok, átrágták magukat a szövegen és bele is javítottak. Ez bizonyítja, hogy örömmel ráharaptak a témára. Amúgy, ha nem javítanak bele, nem tesznek mást, mint változtatás nélkül lehoznak egy olvasói levelet, lett légyen az bármekkora égbekiáltó baromság. Ezt rengeteg lap megteszi, szerte a világon.

borzash · http://frozensteak.bandcamp.com 2009.10.26. 11:56:27

a szoborfej az kb. Joseph Haydn, nem? hát Ő is???

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.10.26. 11:57:15

mire ez a hozsannázás?
ez egy diákcsíny szintű átverés volt. a k. meg bevallottan amatőr.
azt meg, hogy valódi bombahíreket, amiket mások hatástalanítani igyekeznek, ők közölnek le először, forrásként idézik őket stb. nem lehet elvenni.
fikázni persze lehet, de elég nem lehet.
valaki bemondta itt nemrég, hogy kulturált ember nem olvas kurucot.
tényleg. inkább írja.

Templ@r 2009.10.26. 11:58:47

Volt már ilyenre példa, nem is egy, csak hogy az egyik legdurvábbról megemlékezzünk:
www.politaktika.hu/hirek/tartsuk_tiszteletben_egymas_idejet
Még az MTV-ben is élőben nyomták, Gyurcsány nyilvánvaló hazugságait. Utána saját maga is bevallotta az öszödi beszédben, hogy hazudott. És ezekkel a nyilvánvaló hazugságokkal sikerült megnyernie a választást, ami már (szvsz) önmagában is kimeríti a választási csalás fogalmát.

"Alapvetően arra voltunk kíváncsiak, hogy vannak-e akkor marhák a szerkesztők, hogy ezt a sok nyilvánvaló faszságot leközlik"

Ennek tükrében persze jogos a kérdés, csak nem mindegy, hogy kinek teszed fel. Mert ennyi erővel feltehetnéd a köztévének, és az egész baloldali médiának, ugyanis ez rájuk sokkal jellemzőbb jelenség.
Ja, hogy ez ebben a blogban nem "trendi"?

Vagy feltehetnéd magadnak a kérdést: Vagyok-e akkora marha, hogy ezt a sok nyilvánvaló faszságot beveszem?

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.10.26. 11:59:29

@Őrnagy Őrnagy: @Grift: csak a jó öreg komcsi érvelési technikát alkalmazom. ne ugorjanak rá az urak! :o)

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 12:01:29

@TaTa86.:

"Még sok ilyet, és talán egyszer talán majd a kurucnak sem éri meg hülyeségeket lehozni. "

Ugyan, ezt az esetet is csak a tomboló sunyi ciánizmusnak tudják be, megélhetési paranoia rulez.

De most egy ideig kurucéknak minden olvasói levélhez a beküldő árjasági bizonyítékaként metéletlen kukifotót kell csatolnia!

há zé · http://indafoto.hu/hhzz 2009.10.26. 12:07:58

ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TD223 2009.10.26. 12:08:36

Most akkor mi a f.... akar a szerző mondani?

Minden kamu a kurucon? Eeeee, nem.
Nem túl nagy a zsidó befolyás? Eeee, megint nem sikerült, túl nagy.
Kuruc nem ellenőrzi a hitelességét a beküldött cikkeknek? Wow, ezt eddig is tudtuk.
Kicsit idióták itt a reakción? Aha.

há zé · http://indafoto.hu/hhzz 2009.10.26. 12:09:42

@vero: nemhogy kulturált, de értelmes ember sem olvassa azt a szemetet. Ugye ahhoz, hogy írni tudjon bele, minimum egyszer olvasnia is kellene, tehát ezzel az írást eleve kizártuk. :D

Viktus 2009.10.26. 12:10:38

@TaTa86.:

Nemzeti bulvár ebből él lásd. Blikk és társai ... -

bz249 2009.10.26. 12:11:33

@Herr SturmLiberator: es hogy ellenorzik, hogy valodi a kukifoto? Allitolag szamtalan szabadon letoltheto kering ilyenbol az interneten...

civilkontrol 2009.10.26. 12:12:32

@Fedor: Igen! Nekem is a Böjte Csabás cikken habzik a szám már percek óta!

mokkaczuka 2009.10.26. 12:16:55

Gratula...

Én a mariaorszaga.hu-t szoktam nézegetni, azt még űberfaszábbul meg lehet copatni... amit azok csont nélkül be ne nyalnának, olyan nincs... :)

zRg 2009.10.26. 12:18:08

azt azért megjegyezném, hogy nem törölték a cikket.
kuruc.info/r/20/48984/
Az idők végezetéig formálja majd az egysejtű véleményt.

mandro 2009.10.26. 12:18:53

Ez aztán a csavar!!!

Elolvastátok, és most leírjátok ide, hogy ez a ti alkotásotok. Nem semmi, gratula! Ja, és szánalom annak, aki elhiszi, hogy ezt ti agyaltátok ki. Azért ennyire még a kuruc infó se hülye! Szegény Teller levél jut eszembe, még a saját fajtátokat sem kímélitek!

füligjimmy77 2009.10.26. 12:20:11

Volt még olyan duma is nemrégiben, hogy a zsidók szétverik az oktatási rendszert, hogy utána majd leigázzanak minket. Ezek szerint fordítva sült el a próbálkozás.

ZioN 2009.10.26. 12:21:19

Mint pártatlan,csak annyit kérdezek,ez tréfának készült,vagy irigykedés?Szerény véleményem szerint ilyen,és ehhez hasonló moccanatot el lehet játszani bármely médiával.Veletek is.

is 2009.10.26. 12:23:05

ez így teljesen jó, most már csak azon kellene elgondolkodni, hogy vajon csak és kizárólag a mindenki másnak áll kicsit csálén az agya (mert ugye a balosok, meg a libisk is mind hibbantak, ugye), azaz hogy tényleg mindig mindenki szembejön-e az autópályán. lásd pl. tandíj, annak idején és most.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.10.26. 12:25:09

@mefisto:

levették, de csak a címoldalról. A cikk továbbra is él kuruc.info/r/20/48984/

Viktus 2009.10.26. 12:25:34

@ZioN:

Viszonylag kevés olyan médiafeület leledzik ami minden szart lehoz amire lehet egy jó zsidósdi replikázást írni.

AzHofi 2009.10.26. 12:26:58

Mondjuk megjegyzi az elején, hogy olvasónk küldte, innentől nem ő az info forrás, lehet menni az olvasónkküldtét hülyézni, ha valami nem igaz.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.26. 12:27:01

@füligjimmy77:

"Volt még olyan duma is nemrégiben, hogy a zsidók szétverik az oktatási rendszert, hogy utána majd leigázzanak minket. Ezek szerint fordítva sült el a próbálkozás."

mi? az oktatás verte szét a zsidókat? legalább szóltak volna...

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.10.26. 12:27:05

@há zé: moj brat. a fenti cikket ki írta?

szempontpuska 2009.10.26. 12:27:17

Szép munka.
A történet nyilván lánclevelekben él tovább, jöna tornado-n a mariaorszagan, meg a hunhiren stb.
A végén aztán jön a konklúzió: ha annyian emlegetik, kell hogy legyen benne valami, hiszen ősi népi bölcsesség, nem zörög a haraszt... ugye ? :-D

Kopiás Attila Steve 2009.10.26. 12:27:40

Szerintem jó, bár nyilván nem egy nagy horderejű ez a poén.

Feltevés: a kuruc minden vackot lehoz ha eleget zsidózol - azaz a széljobb valóságról alkotott képe akár teljes mértékben mesékre is épülhet.

Ellenőrzés: Beküldeni egy kamuzsidó cikket.

Eredmény: Ahogy vártuk, leközlik.

Semmi különös, akit ez meglepne, az nem fogja magát innentől sem zavartatni. Ez inkább egy belsős geg, egy összekacsintás, miszerint eddig is tudtuk hogy hülyék akik hisznek a kurucnak, eddig is tudtuk, hogy pont azért értelmetlen velük vitatkozni mert nem a valóságot akarják megismerni, hanem a prekoncepcióikat alátámasztani, most kuncoghatunk egyet rajta együtt, hogy haha, tényleg. Egynek vicces volt, változni pont ugyanezen dolgok miatt nem fog úgysem semmi, lehet lapozni.

ZioN 2009.10.26. 12:29:11

@Viktus: Én azon a véleményen vagyok,hogy mindent szeretnék tudni.Szóval én nyugodt szívvel olvasom a média minden szintjét,szerintem ahhoz hogy az ember három dimenzióban lásson,szüksége van az x véleményére,az y véleményére és a z véleményére.A betűket lehet helyettesíteni a kedvenc,egymással szemben-srégen-álló médiákkal.

ZioN 2009.10.26. 12:31:33

@TuRuL_2k2: Pártatlan,mint elolvasom ezt is,mint ahogy több médiát,anélkül,hogy állást foglalnék.Szerintem ez pártatlanság.

gramercy 2009.10.26. 12:33:26

awesome @ reakcio :)

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.10.26. 12:33:27

@ZioN: pontosan. mint ahogyan azt ÉS-t sem olvassa az itt kommentelők nagy része (vlsz. alkalomszerűen sem), de ha meghivatkozzák valahol őket: "milyen szemét cikket írtak már megint a zsék" és már megy is szájról szájra.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.10.26. 12:34:02

@AzHofi:
Azért a helyesírási hibákat kijavították + tartalmilag is módosítottak, ez így már egy (fél)szerkesztett anyag.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.10.26. 12:36:09

@KA_Steve:
Nem, nem nagy horderejű.
De öröm látni, hogy átmegy a szerkesztőkön egy olyan infó, miszerint helikoptergarázs lesz a Hold utcai csarnokból. :]

Viktus 2009.10.26. 12:38:08

@ZioN:

Végülis lehet v.ki a Mounika Showból ismeri meg a világot.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 12:39:36

@KA_Steve:

"mert nem a valóságot akarják megismerni, hanem a prekoncepcióikat alátámasztani"

Ismerős ez a "jogvédőktől" is, nemde? :)

ZioN 2009.10.26. 12:41:29

@Viktus: Nos,televízióm addig üzemel míg végigzongorázom a híradókat,de igen,igazad van.Kérdezd meg nagymamádat.

Viktus 2009.10.26. 12:41:43

@KA_Steve:

Az igazi probléma az, hogy az a bulvárszar hozza le egyedül pl. a cigányos híreket is ... pl. az index.hu -n nem hír, hogy egy srác szemét majdnem kiszúrták a magyar zászló miatt, ha az Kolompár Romeoval történik nagybetűs címlap. A kuruc meg a sok marhasággal totál hiteltelen hiába is hoznak le valós megtörtént felháborító dolgokról híreket.
Bár alapvetően igen érdekes a szerkesztés mindenfelől ollózgatnak össze cikkeket, majd hülye kommentárokkal leközlik.

Viktus 2009.10.26. 12:42:36

@ZioN:

Lehet meglepő lesz, de amikor nagymutter elkezdett a világgal ismerkedni még televízió sem volt.

Blackrock (törölt) 2009.10.26. 12:42:37

Nekem a kurucinfón a többi szellemi ürülék mellett ez már fel sem tűnt volna...:))) Ebből is látszik, hogy a kurucinfót gyengelméjűek (valszeg belterjes elfajzásból származók) készítik.

Wywern · http://www.narancsoskacsa.blog.hu 2009.10.26. 12:42:39

@KA_Steve: Biztos jó poén? Mert ugye azt senki nem gondolta, hogy az a réteg, aki azt vallja, hogy a fehér bőre a 8 általánosa dacára is különbbé teszi egy zsidó orvosnál, vagy egy fekete jazzenésznél, ennek hatására kezébe temeti az arcát, és megbánással a fejében adakozni kezd a MaZsiHiSz javára?
Viszont legalább kurucinfót kitették az index főoldalra megint :)
Atomkirályok vagytok!

Blackrock (törölt) 2009.10.26. 12:44:03

@mandro: dede, a kurucinfó pont ilyen hülye.

vizipipa 2009.10.26. 12:45:17

Már több mint egy hónapja olvasgatok itt-ott erről a szállóról.
Sajnos addig még egyetlen cikkíró sem jutott el, hogy rákérdezzen erre a helikopter leszállóra az építési engedély kiadónál vagy a légügyi hatóságnál.
Pedig ez jobban érdekel annál, hogy a kuruc lehozott egy olvasói levelet.
Játszotok majd ilyet a Magyar Nemzettel is?

ZioN 2009.10.26. 12:53:49

@Viktus: Miért érzem úgy,hogy maunika só sem?☺

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2009.10.26. 12:54:00

Hát ez... grat. Azért vigyázzatok magatokra.

Ugyandehogy (törölt) 2009.10.26. 12:59:23

@Muad\\\'Dib: egy dolog tudni, másik dolog bizonyítani...

tevevanegypupu 2009.10.26. 12:59:33

Ezek utan az lenne a legerdekesebb, ha kiderulne, hogy az epulet sem letezik.
Gondolom a szalloda azert megvan..((:

poisonborz 2009.10.26. 13:00:00

Az ötlet tökjó, de ennél ezerszer jobb hírt is kitalálhattatok volna.

Alfőmérnök 2009.10.26. 13:06:02

Jó stílusérzékre vall a szöveg. :)
Paródiaként olvasva szórakoztató, nem csoda, hogy bezabálták, bár néha saját maguk paródiájaként túlszárnyalják ezt az írást is.
Nekem a kedvencem:
Szabadkőműves jelképek Debrecen főterén :)))
kuruc.info/r/39/30809/

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2009.10.26. 13:09:09

Hát, a jó öreg kognitív disszonancia hamar korrigál, mint a főoldalról idetévedt elvtársak hozzászólásai is mutatják. Aki hinni akar, hisz. Ad notam: bazinagy gáztározók (még ma is forog körlevelekben meg "tudjuk ám mi azt hogy" típusú okostóni beszólásokban a Matula régi mémje).

De nem rossz, nem rossz. Gratulálunk a ReakCion szerzőinek, telefonokat kikapcsolni, levelesládát meg mától csak óvatosan, rabbival és tűzszerésszel. ;)

teknős 2009.10.26. 13:11:30

Ti még nem tudjátok? A Jobbik tévedhetetlen. Szóval, ha megjelent a kurucon akkor igaz is, csak ti csökkentértelműek és hazafiatlanok vagytok!

thinker_ 2009.10.26. 13:12:45

ebből is látszik, hogy ha már ti nem tudtok értelmes cikkeket írni, akkor csináltok valami hülyeséget.
amióta az index pénzel benneteket, olyan 20 emeletnyit romlott ennek a blognak a színvonala.
érződik, hogy pénzért, még a thürmernek is nyalnátok a seggét.

Blackrock (törölt) 2009.10.26. 13:14:10

@elGabor: hát téged sem az eszedért szeretnek...ha szeretnek egyáltalán. A kurucinfót pont neked találták ki. Zabáljad csak.

Viktus 2009.10.26. 13:14:16

@Alfőmérnök:

Na ez kész :D kóros puncihiány tünete?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 13:14:43

A kuruc.info-nak sajna van jövője, mert a liberális média elhallgat dolgokat:
malacnews.freeblog.hu/archives/2009/10/25/Politikailag_korrekt_keseles/

Érdemes lenne azon gondolkozni minden médiának, hogyan lehet hitelesen tájékoztatni úgy, h az mégsem legyen uszítás. Erre a netes portálok 90%-a képtelen. Vagy azért, mert elhallgat, vagy azért, mert nem képes elég visszafogottan fogalmazni.

Blackrock (törölt) 2009.10.26. 13:15:31

@thinker_: az index pénzeli ezt a blogot??? No, és hol, hogyan? Vagy ezt is a hazaárulóinfón olvastad?

Páneurópai Harci Kos 2009.10.26. 13:17:48

Bár ezt a blogot sem szeretem túlságosan, de messze eltörpül az érzés ahhoz képest amit a k*.* portál vált ki belőlem. (hozzájuk nem megyek látogatószámot növelni)
De azért jót mulattam.

u.i. " rés a pajzson" :p

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 13:18:14

@thinker_:

"érződik, hogy pénzért, még a thürmernek is nyalnátok a seggét."

Ezt most vagy nagyon benézted, vagy nagyon hülye vagy, már megbocsáss!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 13:19:13

BRÉKING! - BRÉKING! - BRÉKING!

Egy névtelen provokátor egy összevágott hangfelvétellel "zsidózással", "cigányozással" és "politikai agitációval" vádolta meg a pázmány jogi kar egyik tanárát. A sztorit több ballib médium is átvette. A vádak természetesen alaptalanok.

A magam és néhány társam nevében itt a válaszunk erre a mocskos rágalomhadjáratra:

archiregnum.blog.hu/2009/10/26/mi_folyik_a_katolikus_egyetemen_1#more1475199

Kérek mindenkit, aki elítéli ezt a provokációt, hogy jöjjön, és mondja el a véleményét! A volt és jelenlegi pázmányosokat mindenképpen várom!

Köszönöm!

(Bocsánat az offért!)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 13:20:10

@Szentgáli:

"Csak beérik a kurucinfó és a grift-félék vetése."

Igazad van, épp most lesz díszpolgár Zoltai Gusztáv exmunkásőr kommancs, aki időben váltott megélhetési sémitának. Bejött neki.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.10.26. 13:20:28

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
Így van - és ez nagyon veszélyes...
A kurucot a cigányos hírei húzzák, s árukapcsolással kapják mellé az olvasól a zsidós-arvisurás-miegyéb tartalmat.

kamasuka 2009.10.26. 13:22:09

"amúgy meg micsoda barom ötlet egy sűrűn lakott, egy-két emeletes lakóházak közé, belvárosi kerületbe helikopterleszállót építeni?"

Pan Am torony, New York, NY, USA

Évtizedekig ment a repülőtérről a helikopterközlekedés ...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 13:22:39

@mefisto: ezt híjják agresszív piaci terjeszkedésnek? Ejnye :)

Szentgáli 2009.10.26. 13:23:40

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: És ezért össze kell törni egy zsidósága miatt megölt rabbi emléktábláját?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 13:24:20

@mefisto: ilyen masszívan politikai nézeteket egyetemi előadáson nem illik képviselni, függetlenül, hogy jobber vagy libbant, esetleg baller nézetek is azok.
Csomagolja be, a kevesebb több.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 13:24:24

@Szentgáli: ja, az emléktábla nem üt vissza, mint az In-kal. Igazi hazfiasch hőstett. Bravó.

Google 2009.10.26. 13:25:43

@vero:

Dehogynem olvassa, dehogynem olvassa kulturált ember a kurucot. Meg is van a véleménye róla.

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 13:26:21

@Szentgáli:
Nem kell emléktáblákat törni, de ez a baloldalt sem zavarja különösebben, csak abból érdekes mód nincs különösebb hiszti, ha ők csinálnak ilyet...

WildBear 2009.10.26. 13:27:34

Ti még a kurucoknál is nagyobb f*szok vagytok !
Most verhetitek a farkincátokat, hogy "meghekkeltétek" a "nácikat"..

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 13:29:59

@tölgy: hajjajj, nem volt soha olyan évfolyam, ahol ne lett volna lassan 10 évvel ezelőtt is ide/oda politizálás társadalomtudományi jellegű szakon. Néha kvázi egymásnak üzengettek egymással konkurráló nézeteket valló docensek az előadásaikon. Csak akkor még nem volt rögzítési funkció az egynéhány téglányi mobilban. Nem tiltani kéne a disputát szellemi műhelyekben, hanem odamenni és vitatkozni. Bár való és igaz: kevesebb több és szerencsésebb csomagolni, bogozza ki házi feladat keretében a Zifjúság.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 13:31:40

@WildBear:

"Most verhetitek a farkincátokat..."

A reakció kiveri a kurucokét, a kurucok a reakcióét. Csak semmi buzizás :)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.10.26. 13:31:40

Hahaha kicsit se lepődtem meg mondjuk :D

tevevanegypupu 2009.10.26. 13:32:26

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
Zoltai munkasorkent az imperialistak ellen harcolt, most pedig a kapitalizmusert. Es mindket alkalommal antifasisztakent. Kicsit furcsa, hogy eppen a munkaoroknel talalta meg a celjainak megfelelo helyet..

frontember76 · http://kemenyebbkeverek.blog.hu/ 2009.10.26. 13:33:57

nem rossz ötlet a kamu-cikk, csak nem érsz el vele semmit. Vonnegut Éj Anyánkat kell olvasni, aztán rágondolkodni, hogyha a sok náci faszfej most a te kamucikkeden felhörögve még jobban gyűlöli a zsidókat, mert neki az valóság, amit olvasott, akkor te most jól lejárattad a kurucot, vagy elképesztően nagy hülyeséget csináltál?

tisztelettel,
egy zsé

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.10.26. 13:34:58

@Viktus:

"az index.hu -n nem hír, hogy egy srác szemét majdnem kiszúrták a magyar zászló miatt"

gondolom arra a srácra agondolsz, akiről a végén kiderült, hogy a kerítésbe akadt bele. megalol.

Az igazi Svarc Enegger · https://www.youtube.com/watch?v=Ik9qunsZZtY&index=21&list=RDJVoyWQSNr8I 2009.10.26. 13:35:07

A szerző azt írja, hogy: "Amúgy a luxusszálloda tényleg áll, tényleg vannak rajta Dávid-csillagok és helikopterleszálló, s az építtető is stimmel."

Tulajdonképpen mit kellett volna észre vennie a Kurucnak? A primitív szemellenzősséget? Azt nem látják a magukétól.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.10.26. 13:36:01

@frontember76:

speciel, ha emlékeznél, tudhatnád, hogy ott a gyújtó náci beszédek kódolt információkat tartalmaztak az amik számára ...

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 13:37:26

@Herr SturmLiberator: az előadás nem a disputa helye. Egyébként, a tanárok vitázzanak, nincs azzal bajom, de ne az előadást használják erre, vagy tegyék ezt sokkal színvonalasabb érvekkel.

Xmas 2009.10.26. 13:39:54

Ezt én most kurvára nem értem.
Mi ezen a médiahack? Valóban épült ott egy szálloda, valóban van benne helikopter leszálló hely, sőt! biztonsági üveg van az elnöki lakosztály ablakaiban. És valóban van benne erőteljes keleti érdekeltség, illetve valóban az V. kerületnek kellett engedélyeznie.

Ez így nem médiahack, csak magatokat járatjátok le. Azt viszont megemlíteném, hogy a Magyar Nemzeti Bank nem szemben van, hanem mellette. Vele szemben a Magyar Államkincstár épülete található.

Google 2009.10.26. 13:40:01

@WildBear:

Morvai Krisztina maga farkincázik itt, hogy a hangulatot emelje kicsit?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 13:40:15

@Google: pontosan, hülye mese a nem-olvasok-ordasokat finomkodás. Anno amikor megkérdezték Winston bácsit, hogy Chamberlainnel szemben őt miért nem tudta átverni Adolf, csak annyit válaszolt: mert elolvastam a Mein Kampfot, ott volt ingyen minden német nagykövetségen.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.10.26. 13:41:47

Na, gondoltam, hogy a kurucos cikkeket is a zsindexesek írják! :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.10.26. 13:43:01

Hopp, naná, hogy benyelték, a "problémával" már korábban is foglalkoztak, az "olvasói levéllel" megegyező színvonalon, íme:

kuruc.info/r/2/45903/

"A beszédes nevű Shalom Szálloda Zrt. ezt is megteheti."

nyamm-nyamm!

elvistheking 2009.10.26. 13:43:01

Nem értem ezt a nagy felhördülést-egy súlytalan balcentrikus közeg megszívatott egy súlytalan jobbszélső közeget. Amikor Lovas megetette a Népszabit a Véralgebra c. írásával akkor néhány fokkal nagyobb horderejű véleményformálók titkos-szolgálati játszmájában nyert kiütéssel L.I.-ez csak vihar a biliben ahhoz képest.

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 13:46:30

@mavo:
"gondolom arra a srácra agondolsz, akiről a végén kiderült, hogy a kerítésbe akadt bele. megalol."
Ez bizonyított tény, vagy már legalább két fórumon olvastad, és mivel te jóval körültekintőbb és intelligensebb vagy, mint a kuruc szerkesztői, alapos utánajárással megbizonyosodtál az igazságtartalmáról?

Páneurópai Harci Kos 2009.10.26. 13:47:03

Az igazi hekk az lenne, ha fel is törnétek azt az oldalt - és mennyből az anygyal szólna a címlapjukon:)

u.i.
hu.wikipedia.org/wiki/Hekk

Netszamuráj 2009.10.26. 13:47:12

Muhahaha. Hát ezen nincs mit magyarázni. Csak az a baj, hogy akinek magára kellene ismernie a kis tréfából, az nem fog. Hanem az itt, a kommentek között is zsidózik.

Alikam 2009.10.26. 13:47:26

Matulások kontra Kurucusok. Jó játék, hülyegyerekeknek.

bakerstreetbacchus 2009.10.26. 13:47:29

Aki kurucot olvas, annak teljesen valosagos az altalatok irt szoveg, hulyek lennenek nem kozolni. Szerintetek kevesebb vagy tobb antiszemita lesz altala? (megha ki is derul az atveres)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 13:48:26

@tölgy:

Hát nem tudom, de nehezen tudom elképzelni azt, h egy bölcsészetet vagy akár jogot tanító tanár képes lenne arra, h sok-sok órán át eltitkolja politikai nézeteit. Valahogy a tárgy olyan, h a dolgokról alkotott véleményed hozza magával, merre húzol. Márpedig minden előadásban van vélemény is. (Nem műszaki tudományokról beszélek!)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.10.26. 13:48:55

@frontember76: Igazad van! (Jobb vigyázni ezekben a vérzivataros időkben!)

Énszóltam 2009.10.26. 13:49:16

Rémhír terjesztésért akkor most a reakcióblogos hülyegyerek lesz beperelve?

Csak azt mondhatom mint az előttem szólók nagy többsége: MAGATOKAT JÁRATTÁTOK LE, és jó ingyenreklámot csináltatok a kurucusoknak, mert mostantól 25x többen ismerik és kattintanak majd oda.

Köszi a nevükben is.

Mézga_Géza · http://autostat.hu/autos-forum 2009.10.26. 13:49:18

hehe... jó kis oltás volt ez. gratula... persze azért ijesztő, hogy leközölték...

rettentó 2009.10.26. 13:49:21

"A fényképezésen kívül stopperóránk szerint 4 percet töltöttünk guglizással, és 9-et a levél megírásával"

Jár a Gyorsasági Különdíj.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 13:53:33

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: ezért írtam, hogy akkor színvonalasabb érveket szedjen össze.
Vagy csomagolja be az egészet - ez nem annyira tisztességes, de hatékony :)

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.10.26. 13:54:07

Szerintetek melyik magyar internetes portál nem szopna be egy ilyen cikket a mostani uborkaszezonban úgy, hogy ráadásul még van is némi valóságalapja a dolognak?

Az meg jellemző, hogy a kurucon (érted baszki? a lenézett, ótvar kurucon) szépen kijavították az irományt. Az indexen pl. szartak volna rá, sokszor még a saját írásaikat se korrektúrázzák. Pl. a tegnapi cikk az ökofaluról egyenesen gyalázatos volt, a tyúk aki írta, valószínűleg egyszer nem olvasta át, nem hogy DonB.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 13:56:26

@Google:

"Morvai Krisztina maga farkincázik itt, hogy a hangulatot emelje kicsit?"

Jut eszembe, szinte hihetetlen, de a megyei lapban (mely inkább balos beállítottságú) megtörtént az eset néhány napja. A lap utolsó oldalán mindig viccek vannak jobboldalt. Az egyik vmi ilyesmi volt:

"Álarcosbál lesz az iskolában papa. Milyen jelmezt vegyek fel? - kérdi otthon Khon fia.
- Nem szórjuk a pénzt drága jelmezekre. Teszel a fejedre egy diót, és te leszel a diós metélt!"

Esztet most akkor hogy?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 14:01:17

@tölgy:

Azért ez a blog mégiscsak ciki:
pazmanygaz.blogspot.com/

Sztem cikibb, mint az, h vkinek a 86 perces előadásából tudtak vágni 3 percet, ami nem túl hízelgő...

...és érdemes elolvasni a hozzászólásokat!

Alfőmérnök 2009.10.26. 14:03:50

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
"Érdemes lenne azon gondolkozni minden médiának, hogyan lehet hitelesen tájékoztatni úgy, h az mégsem legyen uszítás. Erre a netes portálok 90%-a képtelen."

Persze, hogy képtelen, mert különben nem olvassák. Az embereket általános szellemi színvonala annyira a béka segge alatt van (köszönhetően elsősorban a kereskedelmi médiáknak és szar oktatásnak), hogy csak erre kapnak. Persze hozzájárul ehhez még egy jó adag általános frusztráció is, amire enyhítően hat egy kis esti gyűlölködés.

Tarkin kormányzó 2009.10.26. 14:04:32

Mindez egyrészt vicces, másrészt ijesztő. Eddig is tudtuk, de most már még egyértelműbb, hogy a radikális baloldal véleményformálói - az index.hu bedolgozói mindenképp ide tartoznak - ostoba, igénytelen verebek.

WildBear 2009.10.26. 14:07:40

@Google:
A nácik f*szok.
Akik "meghekkelték" a kurucinfót, azok még nagyobb faszok.
Össze kéne zárni őket egy nagy batondobozba.

Google 2009.10.26. 14:07:42

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Diktátor ez a Krisztina, igazi divat-diktátor, mindenki láthatja.
Igaz, nem kell minden trendet követni.

Ez lehetne a tanulság, nem?

tony zionist 2009.10.26. 14:09:25

a kurucosok tényleg faszok, de ugye ettől most a zsidók még nem lesznek jó emberek?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 14:09:38

@Tarkin kormányzó: a kuklux infóhoz képest valóban bármi radikális balnak tűnik :)

frontember76 · http://kemenyebbkeverek.blog.hu/ 2009.10.26. 14:11:41

@mavo: pontosan. Aztán össze is omlik a csávó a végén, amikor rájön, hogy kódolt üzenet ide vagy oda, a nácik őt hallgatták, mert belőle merítettek hitet a nácizmusukhoz. És akkor most hasznos volt, amit csinált, vagy mégsem?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 14:14:43

na ebbol is latszik, hogy a globalbulvar jobb mint a nemzetibulvar, mert az elsoben legalabb cicispuncis neni is van, az utobbiban legfeljebb begombolkozott matyoneni, mintha a kurucusokat a hangyak hordtak volna ossze...

nem pedig "apuci a bigyulajat beledugta anyucinak a nunusaba", ahogy azt mrs. cartmen oly' talalaopan megjegyezte;-)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.10.26. 14:15:24

Mekkora hülyék már ezek a zsiráfok, hogy a nácik megerősödése közben (+ a Jobbik már a spájzban van) agyba-főbe építkeznek itten. ;)

KeepTheBalance 2009.10.26. 14:19:06

Tehát a sok igazság közé becsentetek egy füllentést és elhitték! Hihi, nahááááát! Bameg' ez azért az indexet is leírja. Szánalmas.

Hümüzhümümüz 2009.10.26. 14:21:49

Hatalmas istenek vagytok!!! :D Minimum hetente kellene ilyet csinálni, különböző faszságokkal. Gyökér nácik már így sem tudják, hogy mikor, mi van, aztán teljesen összezavarodnának! :S

Ötlet: next írjátok meg nekik, hogy 3 kigyúrt, nagydarab meleg vert össze egy gárdista faszt a népligetben! :D:D:D Azt is beszopják, mint partyface a gofast. :D:D:D

Blackrock (törölt) 2009.10.26. 14:24:00

@tony zionist: maradjunk annyiban, hogy a kurucosok szaros söpredékek. Pont.

Alfőmérnök 2009.10.26. 14:24:36

@Grift: Morvai Krisztiánt szeressük. :)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 14:35:34

@Alfőmérnök:

Hát, ha jobban szeretnék, talán nem pörögné túl magát...
Sajnálom és szánom amivé lett, pedig néhány éve nagyra becsültem:-((

@Google:

Az biztos, h a jelen közhangulatban ilyen viccet csak egy balos lap engedhet meg magának. Ha lejött volna pl. a Heti Válaszban, most nem Botos K. ügy lenne, hanem Hati Válasz gate

frompearly 2009.10.26. 14:37:50

Grat. nagyon ügyesek vagytok...Szánalom!

ricardo montelban 2009.10.26. 14:38:02

@Fedor: A Böjte-csörtét (bocs) olvastam én is, és felvet biza, valóban, néhány kérdést bizonyos emberek értékéről, mikor azokat az embereket bizonyos másik emberek kisujjával együtt pakolják föl a mérlegre.

tony zionist 2009.10.26. 14:39:23

@az igazi Sipi: erről kérdezd meg dzsínót az oláh családból. "rossz emberek vannak".
amúgy ha te a régi origós sipi vagy, akkor meg úgyis tudod a véleményemet :D

tony zionist 2009.10.26. 14:40:54

@Blackrock: így igaz. pont mint a zsidók. minden nácit gyűlölök, legyen az kurucos, vagy zsidó.

mondjuk kevés olyan nép van, ahol 99% mocskos, vérszomjas, militáns náci mocsok. én konkrétan csak egyet tudok, a zsidót.

ricardo montelban 2009.10.26. 14:42:49

@Tacskó Muki: bassszus, ezt te írtad? ezen röhögünk már egy hete, körlevélben csapták át, és a vicc, hogy elsőre nem tudtunk vele mit kezdeni, annyira abszurd, hogy már igaz. Nyerítés, kacaj, hökkenés, barátom, úgy borultam le előtted most, hogy plezúros lett mind a két térdem.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 14:44:49

@tony zionist: en ugy tudom, hogy zsidonak szuletik az ember, naci viszont a sajat dontesei es azok kovetkezmenyei miatt lesz, ergo az, hogy valaki naci igenis jellemrajz es koteles vallalni erte a felelosseget, hiszen o maga valasztotta meg az egyivasuak csoportjat maganak. ezzel szemben ha valaki zsido, az nem hataroz meg semmit.

legfeljebb azok szemeben, akiknek szamit a szarmazas.

de javits ki, ha tevedek;-)

tony zionist 2009.10.26. 14:45:24

@az igazi Sipi: jól van sipikém, akkor maradjunk az egyetlen témánál, amiben mindig is egyetértettünk, a különféle herbáriumok homeopátiás felhasználásánál :)

ricardo montelban 2009.10.26. 14:45:27

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: JOBBOLDALT, te magad mondtad, radikálisan jobboldalt, margón. Mit nem értesz?:)

Viktus 2009.10.26. 14:46:36

@mavo:

Te lenni nepszava.hu vagy ÉS ? ja meg volt egy Szögi Lajos nevezetű úr ő egyenesen több tucatszor rohant neki egy kerítésnek most meg becsületes romákat hurcolnak meg érte. Na a hozzád hasonló baromarczok adnak csak létjogosultságot, mint a kurucszar.

Alfőmérnök 2009.10.26. 14:48:00

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Engem szórakoztat. Kell egy ilyen is. Nekem csak az a gyanús benne, hogy még nem nyírták ki.

frompearly 2009.10.26. 14:48:07

Inkább a mellette lévő híren kéne sírni , mondjuk benneteket az a veszély nem fenyeget gondolom ,hogy magyarzászlóval sétáljatok ...,ugye jól sejtem....?!!!

tony zionist 2009.10.26. 14:48:55

@az igazi Sipi: sipikém. tudod lemezeken szokot lenni olyan, hogy szerzői jog x cégé USA-ban, y cégé rest of the world...

na amít írtál, ez is ilyen rest of the world...
izraelben meg úgy általában a zsidóknál nácinak születik az ember. nem tagadom, hogy vannak, akik ezt kinövik, de kevesen. a többség megmarad büdös nácinak. de ez nem is lehet kérdéses, aki csak 1 híradást is látott/olvasott már izraelből.

de tanúbizonyságul álljon itt Dov Lior főrabbi híres mondása: "ezer nem zsidó élete sem ér annyit, mint egy zsidó körme"

vagy naftali kraustól, a 'magyar-zsidó vegyesházasság nagyobb bűn, mint a holokauszt'.

asszem mattoltam :D

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.26. 14:49:02

AKI értelmes ÉS kurucot olvas az KI TUDJA szűrni az ottani hírek valóságtartalmát PONT

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 14:50:37

@frompearly: ja, itt kizárólag kolompárista ciánbérencek vannak és egyébkéntis Free Zuschlag!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 14:50:40

@tony zionist: ez csak azt bizonyitja, hogy a zsidok sem kulonbek masoknal, hiszen nekik is megvannak a maguk morvahisztikei, zazrivecgaborai es budahazigyurijai..:-)

Google 2009.10.26. 14:52:57

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Persze. Provokálnak, aztán várják a reakciót. Mondják is magukról, hogy ők: Szakemberek. Ebben az iparban is.
Egyelőre így lehet a szélsőségeket megkülönböztetni egymástól. Egyelőre.
Mert Morvai, Szegedi és Balczó már most egy-egy kész szaki.

tony zionist 2009.10.26. 14:55:12

@az igazi Sipi: sipi vazzeg. morvai meg vona mikor mondtak hasonlót? mikor vallották, hogy a magyar a felsőbbrendű, isten által kiválaszottt nép? mikor tettek szert atomerőre, amivel a világot fenyegetik? hányszor értek tetten mélymagyar jobbikosokat, hogy információkat lopnak a pentagonból? hány halálgyárat csináltak? hány légicsapást rendeltek el mondjuk az örmény kisebbség ellen?

szezont a faszommal? jelenleg nincs a zsidókhoz fogható náci csoportosulás a világon, ez tény. a kevés nem náci meg nem csinál nyarat, izrael még mindig szarik az egész világra, és még mindig szabadon náci népírthat...

Puncskocka 2009.10.26. 14:57:05

értelmes éés kurucot olvas... hahahhaha mindenestre a kísérlet respect!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 14:59:57

@tony zionist:

Nekünk magyaroknak a pártállástól független összetartás fogalma már annyira idegen, hogy ha ezt az ilyesmiben rutinos zsidóknál látjuk, már kapásból ciánista összeesküvés sejtünk mögötte, mert másképp fel sem lehet fogni. Oszt indul a szent irigység.

Tessék magyar világösszeesküvést csinálni: Ja hogy ahhoz testvérien a jót kéne egymásban keresni az agresszív hazaárulózás/lenácizás helyett? Aha.

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 15:00:56

@Reeva:
Hát igen, végül is a nemzet színe-java a retekklubból, meg az indexből szerzi a napi betevőt, ami köztudomásúlag a korrektség melegágya. A felsőbbrendűségi komplexus meg úgy tűnik nem a radikális oldal sajátja, sőt...

puszgyusz 2009.10.26. 15:01:55

A hülyeség pártsemleges, de valahogy a jobboldali média talpasai még hülyébbek tudnak lenni, mint az ellenoldalé.
Jut eszembe, olyan sajtót nem lehetne csinálni, ami szarik mindegyik oldalra, és leírja nemcsak az igazat, de a valót is?

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 15:02:53

@Herr SturmLiberator:
Ez meglehetősen nehéz ügy addig, amíg olyan kormányunk van, amelynek van pofája október 23 tiszteletére olyanokat kitüntetni, akik a forradalmat leverő rendszert éltették...

2009.10.26. 15:04:49

...most politikától függetlenül, az indexen, meg az ilyesmi indexes blogokon nem olvastok ennyi hülyeséget? Max. ők nem gyűlöletből írják, hanem butaságból, és?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 15:12:11

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: egy tanár egy (vagy két) rossz előadására építeni egy blogot eléggé lúzer ügy.
Úgy néz ki, mintha a ballib suhanc rühellené a világot, mert a cimbiket az eltére vették fel, őt meg csak a Pázmányra. A hülyesége frusztrálja, amit még kellemetlenebbé tesz, hogy rajta még olyanok kerültek oda, akiket mélyen lenéz és megvet.
Ő is olyan lenne?
Nem, még olyanabb. Nyöhehe.

tony zionist 2009.10.26. 15:13:21

@Herr SturmLiberator:
nincs itt semmilyen összesküvés, hacsak az nem az, hogy eleve iylen szellemben nevelik ott a kölköket. aztán mindenki megy katonának, hogy végre koszos, emberszámba nem vehető arabot gyilkolászhasson, mert isten szerint ez a jó.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 15:13:24

@Muad\\\'Dib: nem vitatom a gondolat logikáját, de ha örökké csak arra koncentrálunk, ki a nemszeressük... az őskommerek mihamar vastüdővel alszanak, szó szerint kihalnak. Ne termeljük újra sérelmeinket, mert most is készen állnak valós/valótlan röhögő harmadikok, hogy hasznot húzzanak belviszályainkból. Érik egy új kerekasztal. És annak nem tesz jót, ha már előtte fix belpolitikai frontvonalakat gyártunk, melyek a tényleges politikától a haveri társaságokig ássák a bizonyos árkot.

Na mindegy, naiv vagyok.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 15:15:49

@tony zionist: ezt majd rendezzék ott közel-keleten egymás közt. Eszem ágában sincs csöbörből vödörbe az egyik tábor helyett a másikat tápolni, van elég téma itt a Kárpát medencében is.

"azta" 2009.10.26. 15:16:15

V.Gábor: "...És lehet azon is jót derülni, hogy a multi áruházláncoknak megmutatjuk Magyarország kijáratát, és ugyan lesz majd bevásárlóközpont, lesz, csak nem Tesconak fogják hívni, hanem Turulnak..."
1. a jobbik is csak a piacról szól
2. szegény turul - minden ami megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan az vagy magyar, vagy turul. a magyar gagyiáruház az turul! adjon az Isten!

mement 2009.10.26. 15:16:40

@Muad\\\'Dib:
"A felsőbbrendűségi komplexus meg úgy tűnik nem a radikális oldal sajátja, sőt"
Igy van, a nacikban(radikalisokban) tombol a tehetetlen duh, ami parosul agresszivitasal, ostobasagal, tanulatlansagal, szuklatokorusegel, es egy kis hozanemertesel is, es ez az egesz egy joadag kisebsegi komplexusban csucsosodik ki.
Ha jellemeznenek ezek a vonasok, en is folyamatosan masokra mutogatnek es kulonbozo ellensegkepeket hoznek letre, hogy mindig igazolva erezzem a sajat es egyben egyedul udvozito igazsagom. Az se baj ha az egesz kitalacio

Lattunk mar ilyet a vilagtortenelemben.
Szanalmas, es egyben remiszto is.

(kivancsi lennek meddig pislognal ha kiderulne, hogy Frank Herbert is zse volt;) )

szépmező 2009.10.26. 15:19:13

Életemben először csalódtam a Reakcióban. Semmiféle hack nem volt itt.
Vagy lehet hogy szerintük mást jelent a mediahack?

A szálloda ott van, Dávid-csillagokkal és helikopterleszállókkal, még az építtető is ugyanaz, sőt: ötkeres umbulda is lehet háttérben.

A hülye körítés nem mediahack.

Magatokat járattátok le.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 15:20:29

@tony zionist: es ez az egesz zsidosagot minositi..?;-)

latod, en vagyok annyira felvilagosult, hogy a megjegyzeseidre csak annyit mondjak, szerencse, hogy nem az egesz magyarsagot minosited veluk, csakis kizarolag magadat..;-)

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 15:20:35

@mement:
A kommented magáért beszél. Kár ezután azon rugózni, hogy kiben mi tombol. Az a szép, amikor valaki a hős "toleránsművész" pózban tetszelegve tudatlanoz, meg ostobáz le kompletten mindenkit, akinek más véleménye van.

mement 2009.10.26. 15:22:59

@tony zionist:

A masik isten (allah) szerint meg az a jo, ha magadra aggatsz rengeteg robanoszert es valogatas nelkul szetmarcangolsz feheret, feketet, zsidot es arabot(akik mellesleg a testvereid is egyben)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 15:25:13

@Muad\\\'Dib: a tolerancia annyit tesz, hogy akkor is elviselem es tiszteletben tartom a jogait valakinek, ha tortenetesen ostoba es tudatlan...

nem azt, hogy nem ostobazom, vagy tudatlanozom le.

mement 2009.10.26. 15:25:41

@Muad\\\'Dib

Hat azokra az arcokra aik Balo Gyorgyneket valasztanak maguk fole vezetonek nem tudok maskep gondolni:(
Biztos az en hibam.

frompearly 2009.10.26. 15:26:35

@mement: véleménye és végbélnyílása mindenkinek van ,ahogy neked is gratulálok ügyesen használod a pédiát...

mement 2009.10.26. 15:30:01

@frompearly:
gratulaciod tudomasulvettem

;)

Blackrock (törölt) 2009.10.26. 15:30:23

@mement: egyetértünk (de azért tanulj már meg helyesen írni vazz)

tevevanegypupu 2009.10.26. 15:31:11

@Google:
A szalloda ott van. Es pediglen ugy tunik, eppen olyan, ahogy leirjak.Csak valasztottak hozza egy stilust. Szoval akkor most mit kellene hinni vagy mi ellen tiltakozni? Ez az egesz ugy ahogy van szamarsag.(:

mement 2009.10.26. 15:31:52

@Blackrock: disgrafias vagyok:(
jo tudom, lehetne helyesirasellenorzot vegigporgetni, de nagyon elhuzodna vele a komment iras.

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 15:32:25

@mement:
Miért, mert nem szimpatikus neked? És akkor mi van? Kit érdekel? Vagy ő is tanulatlan és ostoba szerinted?

mement 2009.10.26. 15:33:59

@Muad\\\'Dib: Ez nem szimpatia kerdese
Hanem a kovetkezetesseg teljes hianya.

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 15:35:50

@mement:
Ha már a következetességnél tartunk. Akkor most mindenki ostoba, meg tudatlan, vagy ezek szerint még sem tudatlan mindenki, hanem most már jön a következő probléma?

Blackrock (törölt) 2009.10.26. 15:36:14

@Muad\\\'Dib: bezzeg a kurucinfó, a hírtv, meg az echo stb. az bizony korrekt és objektív médium...hát gratulálok neked, nézd, olvasd őket sokat.

Báttörsz 2009.10.26. 15:36:31

"Amúgy a luxusszálloda tényleg áll, tényleg vannak rajta Dávid-csillagok és helikopterleszálló, s az építtető is stimmel"

Akkor ebben mi a hack? A cikk is úgy kezdődik, hogy olvasónk írta, tehát egy olvasói levél, ami lehet faszság, lehet igaz is.

Egyébként a baromságok írását megteszitek ti a saját blogotokon is, nem kell már a kurucon is publikálni.

mement 2009.10.26. 15:36:45

@Muad\\\'Dib:
Miert lenne mindenki ostoba? ilyet nem irtam, nem mondtam.

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 15:40:10

@Blackrock:
Ha kikapcsolod a read only módot kommenthuszár, akkor megnézheted az első hozzászólásom.
Segítek:
"Muad\\\'Dib 2009.10.26. 11:38:54
Ugyan már, most komolyan az a hír, hogy egy radikális bulvár oldalra felkerülnek valótlan hírek is?..."

csongorbela · http://belaba.blog.hu/ 2009.10.26. 15:40:23

Molnár Balázs sosem arról volt híres, hogy valóban utánanézzen dolgoknak. Jól megkapta, s istenemre: megérdemelte.
Még sok ilyet kívánok kurucéknak. Eddig sem voltak kevésbé nevetségesek, de most legalább többen tudják.

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 15:41:39

@mement:
Úgy tűnik mégis mondtad:
"...Igy van, a nacikban(radikalisokban) tombol a tehetetlen duh, ami parosul agresszivitasal, ostobasagal, tanulatlansagal, szuklatokorusegel, es egy kis hozanemertesel is, es ez az egesz egy joadag kisebsegi komplexusban csucsosodik ki...."

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 15:44:58

@Muad\\\'Dib:
@Blackrock:
Én meg hülye vagyok, mikor meló közben irkálok, természetesen write only mód.

Mea maxima culpa...

Muad\\\'Dib 2009.10.26. 15:46:26

@mement:
Szerintem nem. Szerinted csak nácik olvassák a kuruc.info-t?

zsoltix 2009.10.26. 15:46:49

Az a hackeles, ha bejutsz a szerverukre, nem az, ha olvasoi levelet kuldesz. Vagy rosszul tudom? A hekkeles meg inkabb haletelekkel kapcsolatos foglalatoskodas:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.10.26. 15:49:02

Szerintem ez az eset szórakoztató. A hozzászólások nagyrésze is :->

zsoltix 2009.10.26. 15:49:11

@Muad\\\'Dib: Az antifak is ugyanugy olvassak:)

mement 2009.10.26. 15:49:25

@Muad\\\'Dib:
nem, en peldaul biztos tobb kurucinfot olvasok mint a legtobb pingvin rucis figura.

En valtozatlanul a nacikrol beszelek es azokrol az emberekrol akik kozosseget valalnak veluk,
Olyan figurakal tobbekozott akik az Irani forradalmi gardaval fenyegettek be az orszagot...

MACISAJT 2009.10.26. 15:54:33

Emlékeztetőül:

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselõ-testülete
19 igen szavazattal, egyhangúlag úgy dönt, hogy a 18/1995. (VII.14.) B-L.Ö rendelet 9.§ (1) bekezdése alapján hozzájárul a -24782/0/A/21 hrsz-ú, Hold u. 3. sz. alatti 54nm
alapterületû, raktár megnevezésû, pince ingatlan
Shalom Szálloda Zrt. részére történõ elidegenítéséhez forgalmi értéken 3.445.200,-Ft Áfa, vételáron, a vételár egyösszegû megfizetésével."

Vagyis az igencsak "barátinak" nevezhető 76.560 HUF/nm áron...az V.ker. Hold utcában...

Van egy műsor: a valóság a legfantáziadúsabb sci-fit is lepipálja...
Mondhatnám: a "hack" kitalálói messze le vannak maradva...

xenuka 2009.10.26. 15:54:57

én meg a zsido@szido.hu címről küldtem nektek a levelet amit jól beszoptatok, mert apám helyett a szomszéd lopta el azt a belvárosi telket, amire zsidó nagybátyám a cigányokkal szállodát építtetett

xenuka 2009.10.26. 15:58:22

az indexet csak zsidók olvassák
a kuruc infót csak nácik
a barrikádot csak fasiszták
gyurcsány blogját csak vérkomcsik
a börtönből írt leveleket csak cigányok
mi marad egy sima magyarna

egy offtopic:

Álarcosbál lesz az iskolában papa. Milyen jelmezt vegyek fel? - kérdi otthon Khon fia.
- Nem szórjuk a pénzt drága jelmezekre. Teszel a fejedre egy diót, és te leszel a diós metélt!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 16:01:53

@zsoltix: ez a mediahack..
amikor egy mediumban hamius hirt helyezel el es ezzel hivod fel magadra a figyelmet.

ahogy is a reakcio egy hamis hirt kuldott be a kurucnak bizonyitando, hogy barmekkora ordas f@szsagot hajlandoak lehozni, ha lehet zsidozni es ciganyozni benne fuggetlenul annak valosagtartalmatol..;-)

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.10.26. 16:10:43

Emberek, nyugi. Nem kell túldimenzionálni a dolgot, nem volt a világ legjobb poénja, de egy elbaszott októberi hétfő reggelre időzítve elment. Amúgy mindegy, hogy objektíve jó volt-e a poén, az biztos, hogy Novák Elődéknek nem tetszett, és akkor csak jó lehetett.

evil overlord (törölt) 2009.10.26. 16:11:15

KK&TT! Haragudtam rátok, hogy csesztetek kimenni a DH tüntetésére, de ezzel jóvá tettétek :)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 16:16:24

@Muad\\\'Dib:

De az a legszebb, h mindezt pocsék helyesírással! (Nem az ékezetek hiányára gondolok!)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.10.26. 16:16:25

@Muad\\\'Dib:

lehet, hogy keverem a _konkrét_ esetet, de volt egy kurucinfós hír, amiről aztán kiderült, előbb, hogy nem szóltak be neki szúrás előtt, aztán meg az, hogy igazából a "késszúrást" a kerítés ejtette, aztán a srác jobb híján fantáziálgatott, hogy ne kelljen magyarázkodnia, hogyan akadt fenn más kerítésén. :-)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.10.26. 16:18:10

@Viktus:

na, újabb idióta kaminautol. jól van.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.10.26. 16:21:05

@zutty:

miért, te pincét 400k HUF per négyzetméterért árulsz? :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.10.26. 16:24:00

@"azta":

"a jobbik is csak a piacról szól"

lószart. az egyik jobbikos muftinak van valami turul nevű hálózata

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 16:26:54

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

Azért az nagy poén lenne, ha beírnátok a 400. komment környékén, h ez egy valódi cikk a kurucról, és megtetszett nektek, és ráadásul Kuruc Kálmán volt az aláírás, aszt nosza, gondoltatok egyet, vigyük rá valahogy az Index címlapjára!

A gondolatból tett lett, csináltatok egy posztot, hivatkozva arra, h ez a ti átbaszásotok, h az Index biztosan kitegye, és forgalmat csináljatok a kurucnak, és beoltsátok antiszemitizmussal a gyanútlan balliberális olvasót!

Duplacsavar! Ez így lenne igazán nagy történet, mert ez esetben a Fidesz-Jobbik koala a reakció és a kuruc képében meghekkelte a komcsi-libsi Indexet, és azért egy Inbdexet megalázni egy kuruccal mennyivel nagyobb szám, nem?

MP 2009.10.26. 16:32:34

Ez azt juttatja eszembe amikor a cimborám az újságra hivatkozik. A Blikkre...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 16:37:48

@xenuka:

Az nem off-topic volt, agyatlan. Csak a többiek kedvéért, itt visszaolvasható, h mihez kapcsolódott:

reakcio.blog.hu/2009/10/26/hulyeseg_kuruc_info_a_neved/fullcommentlist/1#c7467062

..és éppen azzal az éllel írtam, hogy hogyan a francba jelenhetett meg egy megyei lapban, ami ráadásul balos.
Meg egyáltalán: hogy jelenhetett meg manapság komolynak tartott lapban, amikor annyira kényes téma?

Funkcionális analfabétáknak nem érdemes olvasni, főleg nem reflektálni.

zsoltix 2009.10.26. 16:38:34

@az igazi Sipi: En 'hagyomanyos' hackelesre gondoltam, nem mediahackre. Ahhoz tudas is kell, ehhez nem:)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 16:43:30

@zsoltix: a hackeles mindket esetben a rendszer hibaira tamaszkodik, nem a hackelest vegzo tudasara..;-)

sosem a hacker a jo, hanem a rendszer vedtelen. amint a mellekelt abra mutatja, a kuruc informacios rendszere hagy nemi kivannivalot maga utan;-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 16:44:52

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: "A Hír Televíziónak elmondta: „egyszer csak hátulról a sötétből belevágott késsel a cigány az arcomba”. "

honnan tudta, hogy cigany ha hatulrol votl es sotetben?

gpetersz 2009.10.26. 16:49:56

:DDDD

Ez baró!

Istenem, nagyon elfogultnak gondoltam a kurucot, relatíve rendszeresen olvasom is, de nem gondoltam, hogy ennyire igénytelenek. Egy hírt le kell ellenőrizni. Ez egy alap... ha ezt nem tudják megugrani, akkor hová a felsőbbrendűség? Lement a WC-n...

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.10.26. 16:56:33

Hmm most vagy túl sokat olvassák a népek a kurucot vagy én keveset...Bár igazából szerintem a hírtől jobbra lévő eset többet olvasott, mint a szemita-obama-jóégtudja milyen összeesküvés elméletek.
Csak azért oda ne jussunk el ,hogy a fiatalember magát szurkálta meg,sőt a hír tv találta ki az egészet...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 17:03:27

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: "Az áldozatra állítása szerint ketten támadtak rá késsel. A Hír Televíziónak elmondta: „egyszer csak hátulról a sötétből belevágott késsel a cigány az arcomba”."

hatulrol, sotetben honnan tudta, hgoy cigany?

uninterested 2009.10.26. 17:05:16

Gondolom rettentő büszke vagy magadra

nemezisazis 2009.10.26. 17:21:36

öcsém ennyi baromságot ritkán olvasok..
sipi a te hozzászólásaid pláne ütnek.
hajrá fiúk

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 17:21:47

@az igazi Sipi:

Onnan, bazmeg, h vagy előtte látta már őket, h követik, vagy utána megnézte magának őket.
Ne legyél már ennyire gyogyi!

abandi 2009.10.26. 17:25:36

A Vastagbőrön pár napja közzétették a tulaj önéletrajzát.
Trágárék meg fotóztak is és a kuruczok kijavították a helyesírási hibáikat, majd leközölték.
Azért az is valami!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 17:27:48

@az igazi Sipi:

Budapesten az utcák kivilágítottak! Este, a kivilágított utcán te is meg tudod mondani, h cigány-e vagy sem. Az esemény több mp-ig tarthatott, és ez alatt láthatta többször is a támadót. A sötétből támadt nem azt jelenti, h vaksötétből, mert akkor támadni sem bírt volna. Még egy holdvilágnál is felismerni egy átlag romát. Ráadásul mondhattak is közben bármit, ami szintén elárulja az etnikumot.

Ilyen baromságokon is csak a kényszeres antifák rugóznak, meg akik azt hiszik, h de kurva okosak, mert felfedeztek vmiféle nem logikai ellentmondást, közben csak nem gondolták végig normálisan, mi és hogyan történhetett.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 17:28:53

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: es biztos cigany volt?
nagyon fontos momentum, ugyanis a kesobbi felgyogyulast sokban befolyasolja az elkoveto szarmazasa...;-))))

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 17:32:18

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: mondom, az kurva fotnos, hogy tudjuk, egeszentutikurvaelet,. hogy cigany volt az elkoveto...

szolj a molnak is, ettol majd rogton visszavonja a szerdai uzemanyagaremelest is;-))

szanalmas ez a mindenaron ellensegkep-krealas, nem erzed?;-)

megszurtak. volt mar ilyen a vilagon.

a fontos az, hogy tudjuk, ez kulonleges alkalom, mert ismerjuk a feltetelezett elkoveto feltetelezett szarmazasat. es ez mint emlitettem volt, igen relevans informacio;-)

Vic_ 2009.10.26. 17:33:18

Állat, grat az ötletért!

abandi 2009.10.26. 17:35:29

@az igazi Sipi:
A szaporodó gennyes kelések eltüntetése miatt célszerű a baktérium megnevezése, izolálsa.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 17:41:34

@abandi: a meghatarozas mar - pl. ebben a postban is - megtortent..
a bakterium neve nemzeti radikalizmusnak alcazott neonacizmus, a gennyes kelesek pedig a kuruc, jobbik, hunhir es tarsaik..:-)

Dódi 2009.10.26. 17:41:47

hát ez hatalmas!!! :D
elolvastam a szöveget, és egyszerűen szétröhtem magam. önmaguk paródiájává lettek, überszánalmas.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 17:43:06

erdekes egyebkent, hogy az echte antiliberalis urak bortonbe akarjak zarni a liberalisokat, mert azok kovetik a liberalis eszmeiket es nem zarjak bortonbe az antiliberalis urakat..;-)

abandi 2009.10.26. 17:43:59

@az igazi Sipi:
Ezen nem veszünk össze.
Győzzön a Jobbik!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 17:44:54

@abandi: jo, majd osszeveszunk mason..:-DDD

gyozzon..
szerencsere el lehet menni innen, ha megsem tetszik..;-)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 17:51:43

@az igazi Sipi:

Annyira szarul viszed ezt az erőltetett antifa(sz) szerepet, h még magad sem veszed észre, mennyire gáz vagy.

Magadra hagynálak a hülyeségeddel. Jobbulást!

Flashzee · http://www.flashzene.com 2009.10.26. 17:53:13

Ezt a médiahekkelés dolgot én is nagyon imádom!

belső elhárítás · http://nincskegyelem.blog.hu 2009.10.26. 17:59:52

Ugyan. Pontosan tudtuk, hogy ti írtátok.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.26. 18:08:05

@az igazi Sipi: Eddig bírtam olvasni az idiotizmusaidat. Feltételezett elkövető lopásnál vagy olyan eseménynél van ahol nincs szemtanú aki a majdnem kiszúrt szemével látta a kibaszott elkövetőt. (ez egy teszt, ban, vagy nem ban, ez itt a kérdés)

Vad.Korte (törölt) 2009.10.26. 18:13:32

Tovább izgi dolgok:
- Ilyen írások alakítják a szélsőjobb véleményét, öntnek olajat a tűzre. Mert a kurucinfot olvasók ezt a blogot talán nem olvasgatják, vagyis az ő univerzumukban mindez igazság. Szóval a média HATALOM és ezzel együtt FELELŐSSÉG. Ugye nem kell emlékeztetnem a marslakók támadására egy bizonyos H.G.Wells tollából...
- Aki meg elolvassa ezt, azt mondja, hogy a zsiráfojk lebuktak, és tessék, most ezt a hülye védekezést találták ki. Ugyanis ez a cikk nem passzol az ő világképükbem, a magyarázattal együtt már igen. Persze nem akarok tippeket adni...

raklap 2009.10.26. 18:18:47

én azt nem értem hogy a post írója úgy gondolta kitalál minden baromságot és leirja... de honnan tudja hogy nincs úgy valójában? arról megbizonyosodott?:))

anarch 2009.10.26. 18:20:48

Nem értem, ha a cikk állításai valósak - tehát valóban épült ott szálloda, valóban az ő engedélyükkel, valóban helikopterleszállóval, valóban dávidcsillaggal, tehát csupa-csupa ellenőrizhető és valós állítással - akkor hol a média-hack? Az, hogy a szöveg átment egy kurucosítón az "csak" a stílust határozza meg, a tényeken nem változtat.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 18:56:59

Az imént fedeztem fel egy blogban ezt a linket:

kuruc.org/galeriaN/egyeb/00001valovilag.jpg

azért néha a mocskosszemétszarházi rasszistáknak is van humora. Vagy ez nem vicces?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 19:06:11

@Talon Karrde: tolem banolhatsz..
a tetteid nem engem fognak minositeni:-D

megvan az elkoveto kulonben?
mert en errol sem olvastam a belinkelt cikkben.
annyit olvastam, hogy valaki, akinek egyetlen orome a sivar kis eleteben az, hogy egy nemzethez tartozonak vallja magat es ezt nem rest lepten-nyomon hangoztatni, mint monopolikus erteket az eleteben leszurt valami haramia.

de ha te latod a cikkben, hogy megvan az elkoveto, akkor valoban nem feltetelezett... ha nincs meg, akkor ismeretlen szemely, a nyomozati szakaszban gyanusitott ill. feltetelezett elkoveto, a birosagi szakaszban pedig vadlott.

persze tekereghetsz a szavakon, hiszen mit is varna az ember valaki olyantol, aki egy ketkulacsos urcsempesz nevet viseli?;-)))

de ha majd eljutottunk oda - es nem banolsz ki, bar mar en is erzem a banolos ujjad apro bizsergeseit.. lehet, ekcema..?;-)) - hogy sikerul a _feltetelezett_ elkoveto _feltetelezett_ szarmazasara barminemu bizonyitekot talalni, hogy ugyanma' vazze, kisbaratom..
nem kurvara mind1, hogy minek szultek azt az emberszeru allatot?:-)

Ps.: bocs hogy megkesve valaszoltam a provokaciodra, de eppen az edzoteremben voltam. de mar visszaertem, banolhatsz, valaszolhatsz, ahogy az neked tetszik..

en liberalis vagyok, nem fojtanam beled a velemenyedet semmi penzert..;-)))

nem nemsiker_s 2009.10.26. 19:11:12

"Amúgy a luxusszálloda tényleg áll, tényleg vannak rajta Dávid-csillagok és helikopterleszálló, s az építtető is stimmel."
????????

Szerintem féltetek, ha nem valós alapokra helyezitek, akkor a kurucosok mégsem eszik meg? Ej ej ez így sztem gyenge.

Egyébként sztem is faszság a zsidózás, ugyanis akit legyőzni nem tudsz, ahhoz csatlakozz.
Márpedig világszerte olyan erős a zsidó lobbi, hogy szerintem legyőzni már nem lehet. Helyette inkább olyan politikát kéne folytatni, ami minél kevesebbet árt nekünk..

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.10.26. 19:17:40

@nemsiker_s: mi is az a zsido lobby konkretan..?

a globalizacio? az a romai katolikus egyhaz talalmanya. bar teny, hogy ok is a zsidoktol szarmaztathatoak..
a kapitalizmus? az meg angol.
a bankok? na itt mar lehet valami, mert ha jobban belegondolunk akkor a bankarszakma evszazadok ota oroklodik a zsido csaladokon. varjunk csak..
miert is lettek a zsidok bankarok es boltosok? jahogy ki voltak zarva a termelesbol mar a kozepkorban..

de szerintem azt is ok inteztek maguknak, csak dolgozniuk ne kelljen..;-)))

abandi 2009.10.26. 19:22:57

@nemsiker_s:
Brávó!
Azért ne menjünk már le cigányba!

medve2 2009.10.26. 19:58:45

@nemsiker_s:

Nemsiker! Amikor magyarországon zsidó lobbyt emlegetünk, úgy kb a élakosság 1-2% zsidó származású (de ebben benne vannak a fél és negyedek is). Vagyis túl van dimenzionálva az egész. És nemzetközi dimenzióban is.

Abban viszont némi igazságod van, hogy érdemes lenne a világpolitikára figyelni, és el kéne fogadni, hogy kis országként leginkább akkor tudunk érvényesülni, ha jól megválogatjuk a szövetségeseinket. És ha nem akarod Lovas Istvánt és Vona Gábort követni, vagyis nem Iránban, Venezuellában és Putyinban látod a magyar jövőt, akkor marad az EU és az USA. Ebben az esetben pedig abban igazat adok neked, hogy antiszemitizmussal ezekről lemondhatsz, főleg ami az USA-t illeti .

De hát nem arról szól a XX. századi történelmümk, hogy képtelenek voltunk nagy regionális kultúrfölényünkkel felmérni a világ folyamatait? De igen

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 20:10:24

@medve2:

Lehet, h zsidó lobby alatt azt érti, h az szdsz - vezetőségét tekintve - szinte full kötődik a zsidósághoz (elnökök Kuncze kivételével, válaszmény, o.gy. képviselők), politikai befolyásuk óriási volt az elmúlt 20 évben. Sztem az nem úgy van, h előbb volt az szdsz, majd a zsidóknak megtetszett, h "jujjj, cuki liberális párt, lépjünk be", hiszen már az alakulásnál is együtt volt a "kemény csapat", és csak azután definiálták magukat liberálisnak. Némely esetben komolyan felmerülhetett velük kapcsolatban a hungarofóbia (micisapka-ügy, tetemcafat a szentjobb, Retkes Pető általi antiszemitázása, stb...) és ezzel párhuzamban a filoszemita politika. Akár még olyan szinten is, h benéz egy kis kettős identitás. Még ez sem lenne baj, hisz az RMDSZ vagy az MKP is az, de ez az 1% azért nem úgy van. A befolyás nem 1%, ezt nem lehet nem észrevenni. Elég bemenni az ELTE bölcsész karára, de hosszú...

Zahal 2009.10.26. 20:25:02

az ide hányó jobbikos-újnyilas barmokat pont jól jellemzi maga a cikk! gratulálok nektek, IQ-szegény csicskák!!:-)

Pelso.. 2009.10.26. 20:36:01

Ismét szép médiafelületet sikerült biztosítani a Kurucnak:)

abandi 2009.10.26. 20:37:08

@Zahal:
sálóm, izrajél hangja!

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.10.26. 20:39:41

@anarch: Igen, és a zsidó világösszeesküvés is valós, meg a helikoptergarázs, meg a lakók feje felett köröző Simon Peresz, meg a csak zsidók által kelthető zaj és piszok.

abandi 2009.10.26. 21:16:07

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
Na, legalább bezsidógettósodik a Szabadság tér is. Ruszki emlékművestül, usa nagykövetségestül, imf bankostul-stül.
Legalább egy helyen vannak...

medve2 2009.10.26. 21:16:50

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Az, hogy az értelmiség egy jelentős része azonosulni tudott az SZDSZ-szel, tény. Az, hogy a zsidóság egy jelentős része értelmiségi, az is tény. De az, hogy az szdsz szavazói zsidó szavazatoknak köszönheti eddigi pályafutását, ostobaság. És azok a toposzok, melyek a zsidóság befolyását döntőnek látják, jobb esetben tévedés. Magyarországon a zsidók, nemes egyszerűséggel, választási szempontból nem számítanak. Nem csak matematikailag. Létük arra jó, hogy segítsen bizonyos jobboldali köröknek abban, hogy saját hibáik helyett a "befolyással" magyarázzák a kudarcokat.

medve2 2009.10.26. 21:18:49

@abandi: Hegedűs Lóri nevű seggfej is ott trónol!

abandi 2009.10.26. 21:23:54

@medve2:
Már azt a kis kirekesztős zugot is sajnálod tőlünk?
Nem lehet minden Viktoros Gödröt bipsi-lipsivel megtölteni!

Thulsa Doom (törölt) 2009.10.26. 21:32:26

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
Ezt gondolom nem ti küldtétek a Kurucnak: kuruc.info/r/35/49041/
Ilyen sztorikat hol lehet máshol olvasni???
Pedig megtörtént! Magyarországon! A Fővárosban!
Akkor meg mi a faszról beszélünk? Miért kell mindenkinek, aki egyáltalán még kíváncsi arra, hogy mi történik Magyarországon a Kurucot olvasni? Hol a liberális európéer kurva anyjukba vannak ilyenkor a máskor rasszistázó polkorrekt újságírók?
Na ezért olyan népszerű és látogatott a Kuruc. Nem az ilyen fasz cikkek miatt, amit ti is beküldtetek nekik.
Lehet itt jópofáskodni, de az igazság az, hogy ti és a sajtó többi része kussol és be van szarva. Sajnos. Akkor pedig marad a Kuruc, ahol a hülye kaftános cikkek között azért valódi hírek is vannak.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.26. 21:43:06

@az igazi Sipi: még két komment tőled (hozzám) és a Jóisten sem moshatja le rólam hogy a REAKCIÓ bloggere vagyok, bocs, de még most is röhögök.
Jah, edsésről jössz?
Javaslom hogy menj vissza és dolgozz egy kicsit agyra... :))))

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 21:48:00

@medve2:

"De az, hogy az szdsz szavazói zsidó szavazatoknak köszönheti eddigi pályafutását, ostobaság."

LOL, hát ilyet nem is állított senki. Az állítás tömörítve:
az szdsz mindenkori vezetősége és parlamenti képviselete sok zsidó származásút tartalmaz, befolyásuk (pl. oktatásügy) számottevő volt, nem 1%.

Érdekes, h az szdsz mélyrepülésével egyetemben emelkedett az antiszemitizmus hőfoka. Véletlen?

Az 1%-nyi zsidósággal semmi baj, de az szdsz-el sok baj volt, és nem kevés baj volt az Orosz, Bánó és társaik tevékenységével is, és hogy ki ne hagyjam, a holdudvaruk (Gerő, és még sokan) kártékonysága sem csekély.

medve, egy tömbbel globálisan sosincs baj, de az elitjével már lehet. Gondolj az OCÖ-ra!

És nyugi, mert érzem, h majd kezdesz bekattanni!

"És azok a toposzok, melyek a zsidóság befolyását döntőnek látják, jobb esetben tévedés"

Nem döntő, de jelentős, nem 1%. De megkérdezném: egy 600 milliós sukorói ügy hogyan tud kialakulni éppen akkor, mikor... Szted kialakulhatott volna mondjuk akkor is, ha Fidesz-éra regnál?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 21:50:39

@Thulsa Doom:

Yep, ez stimmol és míg nem fogja ki a szelet a "normális" média az objektív tények elhallgatása helyett, addig az infó egyéb marhaságai is felületet és közönséget kapnak.

abandi 2009.10.26. 21:53:35

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
És akkor még nem emlegettük föl a "hírhedt" zsidótórvények örökké fájó aktualitását...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.26. 21:55:59

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

"medve, egy tömbbel globálisan sosincs baj, de az elitjével már lehet. Gondolj az OCÖ-ra!"

Asszem OCÖ nélkül sikerültek/nek az uborkás-lincselős-csicskás bravúrok, Kolompár sikkasztása már minőségi fehérgalléros előrelépés :(

És ez atom hálás kampánytéma lesz.

abandi 2009.10.26. 22:01:57

@Herr SturmLiberator:
farkasflórián elnöki kegyelemmel X évig titkosítva...
Picsába már.

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.10.26. 22:03:08

@Thulsa Doom: Nem, ezt a hírt a HírTV-től vették át, ha jobban megnézed, jelzik is a forrást, sőt a HírTV-s videótudósítást is betették. Amúgy szinte minden hírüket nyúlják valahonnan, és ezt jelzik is.

De ez mellékes. A Kuruc valóban ráállt Magyarország egyik legégetőbb társadalmi problémájára, a cigányság jelentős részének elviselhetetlen életvitelére (amiről a Reakció is számtalanszor írt), de ezt leönti a legaljább rasszista szósszal, plusz árukapcsolással még az betolja az olvasók arcába a Mein Kampfot, a turulos pólókat, Szálasi Ferencet, a holokamu-tematikát, a hun-magyar rokonságot meg egy csomó más faszságot. Megoldást meg a cigányproblémára sem kínál.

medve2 2009.10.26. 22:04:08

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Sukoró ügyében ne általánosíts. Van egy izraeli korrupt szélhámos, aki vélhetően csak közvetít. Igen, vannak zsidó gazemberek. És? Lehetett volna zimbabwei is, mert olyan is van, meg szlovák és francia szélhámosok is. És rengeteg nem zsidó magyar szélhámos is van, kezdve az utóbbi két miniszterelnökkel. És bizonyára lehetettek volna egy Fidesz kormány esetében is zsidó, zimbabwei és hottentotta szélhámosok is. De egy zsidó szélhámos semmilyen antiszemita, vagyis általánosító szemléletnek nem adhatja az alapját. Mert ma Magyarországon sokkal több nem zsidó székhámos van, még arányaiban is, mint zsidó.

medve2 2009.10.26. 22:06:49

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Ha valaki primitív álláspontra képes egy témában, könnyen rátalál a többi faszságra. Molnár oszi is sok mindenhez ért, Vonáékkal egyetemben.

abandi 2009.10.26. 22:08:53

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
Pokornyi több pénzt javasol...
Azért ez valami!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 22:12:42

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

Két dologgal nem értek egyet:

1. a hun-magyar rokonság hangoztatása belefér a demokráciába, nincs vele baj, felróni oktalanság;
2. sajnos kínál megoldást a cigány problémára. Sztem sejted, mire gondolok.

(És a holokausztot sem tagadják, hanem igenelik, ha jól gondolom)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 22:17:23

@medve2:

Bocs, ez lemaradt:
"De egy zsidó szélhámos semmilyen antiszemita, vagyis általánosító szemléletnek nem adhatja az alapját."

Kivéve, ha eleve hajlamod van az általánosításra.

Figyu, a német tőke úgy jön az országba, mint a huzat. Belőle jön a legtöbb. Messze több, mint a zsidó/izraeli tőkéből. Volt vmi korrupció gyanús ügyük?
Nah, érzem, nő a feszkó!;-)

medve2 2009.10.26. 22:25:37

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Most ezt komolyan kérdezed? E-On, gázüzletág. Mond valamit? Vagy a francia tőke és Pécs? Netán egy rakás tőke és 4-es metró? Grippen? Srabag? Vagy netán ingerküszöbödet csak egy bizonyos tőke éri el?

abandi 2009.10.26. 22:29:02

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
"(És a holokausztot sem tagadják, hanem igenelik, ha jól gondolom)"

Mintha én mondtam vona!/ebből is lesz még bajod.../

Thulsa Doom (törölt) 2009.10.26. 22:30:14

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
Azért ez elég egyszerű magyarázat. Ilyen alapon a Hírtv is "betolja az olvasók arcába" mondjuk Csintalan Sándort, mondván a maffiózó büdöskommunistából is lehet jó polgár, ha mától a mi szekerünket tolja. Efféle árukapcsolások mindenhol vannak.

A Kuruc sikerét abban én abban látom, hogy kb 2006 őszén ráéreztek arra az igényre, hogy "mostmár mindenki takarodjon, Gyurcsánytól Orbánig". Ez a szerkesztési elv pedig sokak szívét megdobogtatja, többek közt az enyémet is.)
De ha már szóba került Sukoró, ezt is ők kezdték el nyomi. Mára pedig már parlamenti témává vált.
A Mein Kampf, holokamu, őstörténet és turulos-póló közözött pedig mindenki ízlése szerint válogasson. Ezekkel egyébként nem értem mi a baj? Ha valakinek nem tetszik, cáfolja meg vagy lépjen át rajta.

abandi 2009.10.26. 22:37:17

@medve2:
Ugye tudsz valamit...és nem csak a tőkét szopod?

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.10.26. 22:39:49

Bármilyen származású korrupt szélhámos csak akkor járhat sikerrel, ha van egy korrupt államunk korrupt tisztviselőkkel, akiket le lehet fizetni. A szélhámosok származása helyett hatékonyabb lenne azt feszegetni, hogy miért jutnak állami megrendelésekhez, szarér'húgyér' eladott telkekhez, közérdekre káros engedélyekhez, koncessziókhoz meg monopóliumokhoz. Medve2 listájához hozzátenném még a Siemenst, amin egész Európa hőbörög.

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Valóban, a hun-magyar rokonság belefér, kár volt ide hoznom.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 22:40:15

@medve2:

Én nyitott vagyok:
melyik az a német tőkés, aki?

Joav Blum, konkrétan nevezett személy 600 milliós váddal.

És melyik konkrét német tőkés kavart? Komolyan érdekel. Nyomozás megindult?

Tudod, ha van még bejövő tőke, ami nagyon gagyi, az a Hankook (tudjuk, miért), meg részben a Suzuki, ahol leszarják a dolgozók jogait.

A franciákkal van baj, nem mondom.

A Strabagnak ki a tulaja? Nah, az nagyon érdekelne!

Üdv.

abandi 2009.10.26. 22:40:52

@Thulsa Doom:
Hagyjuk a kurucokat...
Ott van, a bokody, vagy a vastagbőr...
Már rég feljelentési stádiumban kéne lenni az ügyeknek! Vagy Ügeknek...

medve2 2009.10.26. 22:42:35

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Csak hogy akkor már gondolkodni kell. Mennyivel egyszerűbb: buzi zsidók világuralomra tőrnek. Gondolj bele, mennyi fölösleges gondolkodástól megszabadulsz.

abandi 2009.10.26. 22:44:52

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
1./A strabag első zsákmánya a kév-metro (kft-vé lopott) loppert féle gittegylet volt...

Alfőmérnök 2009.10.26. 22:44:58

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Lebuktál! Egyes szám első személyben írtál, ezt elbasztad!

medve2 2009.10.26. 22:45:52

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Értem. Vagyis a Strabag osztrák zsidók, a metrót francia-német zsidók fúrják, a Grippen repülő svéd zsidók, a Siemens megmaradt német zsidók, az E-on elgázosítot német zsidók, Pécset pedig Dreyffus kapitány vizel.

abandi 2009.10.26. 22:47:32

@medve2:
Rászízstázsni, meg még egyszerűbb.
Ántisémitázni, meg ...klubtagságot nyersz.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 22:47:50

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Szerintem a történelmi revizionizmus is belefér a szólási szabadságba. És ha nem kóklerek esnek neki önigazolási szándékkal, akkor még jogos is. Csak mivel ez a mentalitás nem jellemző, hát együtt megy az igazság a selejttel.

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.10.26. 22:49:14

@Thulsa Doom: Nem is nézünk HírTV-t, Csintalant meg pláne nem. A Kuruc pedig tagadhatatlanul ráérzett valamire, s annyi haszna tényleg volt, hogy a cigányproblémát behozta a közbeszédbe.

Sukorót Bódis András kezdte nyomni a Heti Válaszban.

Amúgy a Kommunista kiáltvány és a Tőke szerzői egy csomó fontos társadalmi problémára ráéreztek, olyan dolgokat mondtak ki, amiket a korban a - tőkések uralta - sajtóban nem lehetett, áttörték a PC falait, és sokak szívét megdobogtatták. Aztán írásaik alapján kinyírtak 80-100 millió embert.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 22:53:12

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

Akkor téged is kérnélek a konkrét nevekkel. Már csak azért is, mert bármely országból jöhet "zsidó tőke" (by Oszi), elég, ha arra gondolsz, h Sorost megbüntették 500 millióra az OTP támadása kapcsán. Ugye az sem Izraelből jött...

Mellesleg, egy Franciaországból jövő tőke is lehet "zsidó tőke", bocska! (Ott mondjuk nem ritka a temetődúlás sem, és egyéb antiszemita attack sem.)

Abban viszont mélyen igazad van, h a hazai pol.elit a legnagyobb hibás. Nagyon igazad van! Mondta is Megyó, h az szdsz tele van korrupciós ügyekkel. Nosza, egy-két hónap múlva elsöpörték, és jött az elkobzott villa lakója.
Lehet, h támogatottságához képest az szdsz a legkorruptabb párt?
És ezzel a kör be is zárult. Vagy nem?

Tudjátok, sztem túl egyszerűen látjátok az antiszemitizmust, mint kérdéskört. Ha pusztán az emberi butaságon múlna, könnyű lenne kezelni. Ugyebár a buta ember nem túl nagy falat, könnyű lebuktatni a hazugságait hamisságát.

Üdv.

Síkos-í tó 2009.10.26. 22:54:04

@medve2:
"És rengeteg nem zsidó magyar szélhámos is van, kezdve az utóbbi két miniszterelnökkel."
Nos, nem akarlak elkeseríteni, de tegnap de. az MTV1 a zsinagógából közvetített. Az első sorban ott ült Bajnai és Gyurcsány.

abandi 2009.10.26. 22:54:23

@medve2:
Magyar zsidókat nem említesz...
Kirekesztő vagyol-e?

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.10.26. 22:55:10

@Alfőmérnök: Tóni elment inni, egyedül nyomom itthon.
Kálmán

medve2 2009.10.26. 22:56:55

@abandi: Szegény szerencsétlen.

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.10.26. 22:57:44

Kínában van egy csomó szélhámos nagytőkés, időnként agyon is lőnek egyet-egyet. Ők is zsidók?

medve2 2009.10.26. 22:57:53

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Szerintem, általánosítani valóban emberi butaság, még ha az illető okosnak is gondolja magát.

medve2 2009.10.26. 22:58:33

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Persze, csak zsidó szélhámos van. Nem érted?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:02:12

@medve2:

"Értem."

Nem érted. Én nem állítottam semmit, én kérdeztem. neveket akarok hallani! Feljelentéseket akarok látni! Ügyészségi vizsgálatokról olvasni.

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

"írásaik alapján kinyírtak 80-100 millió embert."

Jajjjj, ez mélyen színvonal alatti érvelés volt. Wagner zenéjére meg irtották a vietkongokat, no meg Hitler is imádta (jut eszembe Nietzche), hát tiltsuk be a rohadékot. Ez nagyon gagyi volt, vond vissza, míg nem késő!:-P

Nem az írásaik alapján nyírtak ki embereket, mint ahogy nem a Biblia alapján voltak keresztes hadjáratok sem, meg égetések. Vagy mondá vhol Jézus az ő szent könyvében, h menjetek, és öljetek a nevemben? Szóval, ez szar volt, bocs!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:04:50

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

Ugyan, még a legbőszebb kurucos sem állítja azt, h csak és kizárólag a zsidók korruptak. Ez most mire érv akkor?

Éééérted, próbálom megvilágítani, h ez nem olyan egyszerű történet ám, h "primitív jobbikos egyagysejtű".

Amúgy a kínai maffiákkal még lehet gondunk..

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 23:05:16

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Marx AKARTA, hogy kinyírjanak a nevében egy csomó embert. Az az ember egy sötét alak volt. Az elméletei épp olyan obskúrus rémségek, mint a megvalósításuk.

abandi 2009.10.26. 23:05:57

@medve2:
Köszönöm a Nemzet nevében!

abandi 2009.10.26. 23:07:36

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
Nem, megtévedt kereskedő típusúak...

feri00001 2009.10.26. 23:09:25

Jó cikk volt, komolyan. Csak így tovább, én most látom csak, hogy mennyire jó a kuruc.info. Hajrá fiúk!
És csak így tovább a népszerűsítéssel is. :)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:09:44

@medve2:

Szedjétek össze magatokat, és ne azt cáfoljátok, amit ti adtok a számba. Én sem adok semmit se a szátokba:o) (langyulás kizárva:-]])

Nézzük, milyen az, ha egy kicsit leszakadunk a kuruc színvonalról. Ez a kérdés télleg olyan egyszerű lenne?

abandi 2009.10.26. 23:12:23

@Loxon:
Ráadásul -állítólag- szifiliszes, meg zsidó is volt...
Na, ezt majd feldolgoztatom a freudista pszichiáteremmel...
Ja, az eon...: Volt az OKGT, amiből lett a MOL...meg az eon.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:12:37

@Loxon:

MARX ezt le is írta?:o
Sajna, nem olvastam:-(

Lehet, h Jézus is leírta, h öljétek halomra a pogányokat? Nem tudtam. Pedig Bibliával a kezükben gyilkoltak.

(Félre ne érts, mert jobban tisztelem Jézust, mint bármit, csak az érvelés fogyatékosságát szeretném megvilágítani.)

Alfőmérnök 2009.10.26. 23:15:05

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: malac! Marx tényleg leírta! Olvasd el a Komm kiáltványt, ott tényleg erőszakra buzdító részek vannak.

Alfőmérnök 2009.10.26. 23:16:46

@Alfőmérnök: + a társadalom alapszövetének (család, nemzet, stb.)létjogosultságát kétségbevonó részek :(

medve2 2009.10.26. 23:17:16

@abandi: Aha, mert te vagy a Nemzet. te jó ég!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:19:22

abandi, jól szórakozol, mi?

Imádom én is az ilyen elméleti fasságokat, amikor a jobber jobb antifa akar lenni, mint Horn Gábor és gyurcsány együttvéve.

Sztem az a téma tévedése, h ha vki nem a filoszemita közhelyeket gyúrja, nyomja, az csakis antiszemita lehet. Ebből kéne kilépni. Lehet kérem bírálni a zsidó tőkét, az szdsz-t, izrael háborús dolgait és sok mást.

Viszont a zsidóságot általában, mint identitást (jelentsen ez bármit: kultúra, származás, vallás, stb...) valóban nem, és az valóban antiszemita dolog. Csak jelzem, h Izrael már leantiszemitázta az EU-t és az ENSZ-et is a határozatai miatt. Ezt a mentalitást nem kéne átvenni.

Jó éjt!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:21:22

@Alfőmérnök:

A családdal is baja volt? Hát akkor nagy egy hülye vót, egy percig sem védem...

abandi 2009.10.26. 23:21:22

@medve2:
Nem. De, hogy te nem vagy része az biztos!

SzZsoel 2009.10.26. 23:23:47

Micsoda szánalmas, szar blog!

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.10.26. 23:27:06

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: A Kurucot mi a Kommunista kiáltvánnyal állítottuk párhuzamba, nem a Bibliával és Wagnerrel. A Kurucban, a marxista klasszikusokban, a Mein Kampfban, a kis vörös könyvben meg a hasonlókban az a közös, hogy szerzőik teljesen nyíltan vallják, hogy nem lenne ellenükre egy kis tömeggyilkosság. Számunkra ez az, ami elfogadhatatlan bennük. Más eszmék nevében is gyilkoltak már, de azok nem ab ovo gyilkolásra lettek kitalálva. Ez azért elég fontos különbség.

Az antiszemitizmus valóban összetett probléma, és nyilvánvaló, hogy egy csomó zsidó is tehet róla. Az azonban, hogy maximális haszonra törnek, nem a zsidók sajátja, hanem a tőkéé.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:27:56

@Loxon:
Ma is tanultam vmit. THX
De azért az akkor is gagyi érveléstechnika, mikor azt hangoztatják, h "ennek az írásnak a nevében nyírták ki az embereket".

Loxon, és zsidó-e volt-e a Marx-e?;-) Csak úgy kérdem.
Mert, ha netán az, és az ő nevében 80-100 millka a halottak száma (by kínai tróger), akkor ők "győztek" a 6 millióval szemben... (Bocsánat, ez szar vót, belátom.)

Alfőmérnök 2009.10.26. 23:29:26

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
"A családról és a nevelésről, a szülők és gyermekek közötti meghitt viszonyról hangoztatott polgári szólamok annál visszataszítóbbak, minél inkább széttépi a nagyipar a proletárok minden családi kötelékét, minél inkább változtatja a gyermekeket közönséges kereskedelmi cikké és munkaszerszámmá."

"A kommunisták nem titkolják nézeteiket és szándékaikat. Nyíltan kijelentik, hogy céljaik csakis minden eddigi társadalmi rend erőszakos megdöntésével érhetők el. Reszkessenek az uralkodó osztályok egy kommunista forradalomtól. A proletárok e forradalomban csak láncaikat veszíthetik. Cserébe egy egész világot nyerhetnek.

Világ proletárjai, egyesüljetek"
:DDD

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:31:11

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

Rendben, ez kb. okés. Sztem haladunk, nem gondolod? Árnyalódik a kép, így jó, a világ bonyolult, kár leegyszerűsíteni.

@SzZsoel:

Tedd jobbá értékes hozzászólásaiddal!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:34:10

@Alfőmérnök:

Ez a családos rész nagyon durva, ezek nagyon hülyék voltak. De melyik párt is az, amelyik leginkább családellenes manapság? Nem jut eszembe... tuuuudod, a sznglihordavédők:o)

abandi 2009.10.26. 23:36:43

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
A tömggyilkosságot a globális gazdasági racionalizmus feszegeti...

" Az azonban, hogy maximális haszonra törnek, nem a zsidók sajátja, hanem a tőkéé."
Íme a pénz fetisizálásának megszemélyesítő kiszólása.
sálóm, dezsvír

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 23:36:59

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Zsidó volt, rabbi-családból, de nem vallom a kollektív bűnösség elvét...

abandi 2009.10.26. 23:38:58

@Loxon:
Én sem.
Vissza, mindent vissza!

negeev 2009.10.26. 23:46:08

Gratula Kálmán és Tóni!
Óriási a szöveg!

Persze, eddig sem gondoltam, hogy a Kurucon jobban odafigyelnek a tényekre.

Azonban, ezzel jól megszivattátok őket.
;)

Kurucok! Éberség!

Alfőmérnök 2009.10.26. 23:50:30

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Jó arc ez a bodonton, tegnap engem akart kinyírni, mikor épp Thürmer elvtárást mosdattam. :)

wladyslawsky (törölt) 2009.10.26. 23:50:44

Bizonyára minden népben vannak gazemberek, meg rendes arcok is,a zsidó népben is, ez idáig sztem nem nagyonlehet vita tárgya.

Viszont nem lehet nem észrevenni a zsidó etnikumhoz tartozó gazemberek/szélhámosok igen tevékeny számát, ami az összlétszámukat figyelembe véve még szembeötlőbb.

Ennek véleményem szerint történelmi okai vannak: egyrészt a zsidók bizonyos része ősidők óta pénzügyekkel foglalatoskodik, tehát a "hozzáértés", ami a gazemberséghez/szélhámossághoz alapvető, adott.
Továbbá a diaszpórának köszönhetően komoly nemzetközi kapcsolatrendszerrel is bírnak (a globalizmus korában nem kis előnyt jelent!), valamint egy meglehetősen összetartó etnikum (ez dícséret - nekünk magyaroknak is hasonlóan kellene viszonyulnunk egymáshoz) - ez utóbbi kialakulásához az évezredes kisebb-nagyobb elszenvedett atrocitások is nyilván jelentősen hozzájárultak.
Mindezek a nem-gazember, törvényesen működő zsidó üzletemberek számára is bizonyára előnyösek.

Ennek ellenére nem tartom jónak a zsidózást (az elhallgatást mega pc-t sem, az is ugyanolyan káros), ugyanis bármily hihetetlennek tűnik a kuruc emlőin nevelkedőknek, a zsidóság vagy a zsidó származásúak nagyobb része ugyanolyan eccerű ember mint bárki más. Ismerek párat, és tudomásom szerint egyik sem a tör világuralomra - arról a kardigános könyvtárosgyerekről legalábbis nehezen tudnám elképzelni :))

Mindazonáltal zsidó tőke mint olyan létezik (mint ahogyan pl. orosz tőke is), és igenis a világot akarja uralma alá hajtani! Ugyanis a tőke - jellegéből adódóan - a maximumot akarja elérni, a maximum pedig, mivel ez a föld nevű bolygó véges, az egész világgazdaság uralma. Szal justice for Molnár Oszkár! :))

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:50:52

@Loxon:

Az úgy rendben is van, csak az a baj, h akárhová nyúlsz egy érvet találsz a kurucoknak... de hagyjuk, mert ott, ahol belepofázhatnak effektív gyilkosságra uszítók (bodonton idióta) moderálás nélkül, az már nem jó beszélgetés.

Jó éjt!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:52:34

@Alfőmérnök:

De az ilyen faszt miért nem moderálják ki Turulék? Baszki, effektív kinyírásra buzdít! Ezt azért úgy ki kéne baszni a p...ba, h ihajj! Hahóóóóó, adminok!

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 23:53:13

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Mit kell ennyire rezelni holmi kurucoktól? A bedolgozó Kuruc Kálmán most mutatta meg, hogy nem félelmetesek.

Különben is labanc vagyok.

abandi 2009.10.26. 23:53:32

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
Na itt a tévedés, Tanár Úr!
Mert bizony, a cigányok egyből, a magyarok meg végső elkeseredésükben nyúlnak a baltához!
Kimaradtak volna a zsidók...?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:54:54

@Loxon:

Jajjjj, neeee, ne linkelj hosszúkat, inkább írd le két sorban a lényeget, elhiszem neked, és nyitott is vagyok mindenre. Tényleg.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.26. 23:56:26

@medve2: "Mert ma Magyarországon sokkal több nem zsidó székhámos van, még arányaiban is, mint zsidó."

Maga nyilvántartja az emberek származását? Nocsak-nocsak.

wladyslawsky (törölt) 2009.10.26. 23:56:26

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: a Mein Kampfban hol van szó tömeggyilkosságról ? Én csak átfutottam, szal lehet hogy tényleg van benne, de én korántsem találtam ANNYIRA durvának, mint ahogyan azt sokan beállítják (akkor lehet hogy végig is olvasom :))

abandi 2009.10.26. 23:56:34

@wladyslawsky:
Magának lesz még gondja az életben...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.26. 23:57:31

@Loxon:

Héjjj, de ez a bodonton milyen elveket vallhat, ha baltázni akar Thürmer védésért (Alfőmérnök) meg náculásért is. Nekem ez nem áll össze. Neked?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 00:02:12

@wladyslawsky:

Én ennél kevesebbért leantiszemitázódtam tótában. Jobb lesz vigyáznod.
A Vámos György legyen veled!:o)

@abandi:

A balta az nem pesties megoldás, azzal fákat is vágnak... ...illegálisan is... valakik.

wladyslawsky (törölt) 2009.10.27. 00:02:38

@abandi: Elképzelhető. De konkrétan miből gondolja ?

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 00:03:16

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Bodontont én is kimoderálnám, mert fenyegetni nem szoktam, még viccből sem.

abandi 2009.10.27. 00:04:06

@Loxon:
Igen, gondoltam rá.
Akkor is többet nyerünk.
(Ráadásul én még mindíg birtokolok ott több hektár földet, mint örökös.
A tótok elfeledték törvényben állami tulajdonba vonni, az elüldözött magyarok köldterületeit...)
Leszarom ezt is!

Tor Salqvist 2009.10.27. 00:06:09

Azt az Ingatlanbróker.org-os cikket próbálják palástolni az akciójukkal ezen szélsőliberális blog bértollnokai, melyet azóta érdekesmód eltávolítottak az ingatlanbróker oldalról. A törzsszöveg szerencsére még sokhelyütt olvasható a neten:

www.budapesti.info/20090511.htm

"Izraeli térhatás
(ingatlanbroker.org)

A budapesti ingatlanfejlesztések több mint 70 százalékát izraeli tőkehátterű vállalkozások valósítják meg. Szakemberek szerint a piacon megszerzett profit minden második forintja vándorol izraeli zsebekbe.

Nemcsak lakóparkok, hanem bevásárlóközpontok, szállodák és irodaházak tucatjai köszönhetik létrejöttüket az izraeli tőkének, amely Budapest után felfedezte a magyar vidéket is. Az izraeli beruházók a 1990-től több százmilliárd forintot fektettek be a magyarországi ingatlanbizniszbe, ennek ellenére a rendszerváltás óta egyetlen elemző sem vállalkozott az izraeli ingatlanbefektetők magyarországi tevékenységének, a budapesti piacon elért részesedésének pontos elemzésére. Pedig nehéz elképzelni, hogy a magyar gazdaság bármely más szektorában bármely más nemzet hasonló mértékű befolyásszerzéséről a szakma vagy a nyilvánosság csak bizonytalan információk alapján értesüljön. A magyar ingatlanpiacon ugyanakkor az izraeli offenzíva régóta közismert. Időnként készülnek is piaci jelentések, amelyek viszont csak szőrmentén tesznek említést a jelenségről, s többnyire ezek a tanulmányok is megrekednek az általánosságok szintjén: más külföldiekkel összemosva utalnak az izraeli tőke hazai jelenlétére. Az index.hu internetes hírportál szerint nem véletlenül: a tanácsadó cégek, de a maguk az elemzők is tudatosan hallgatják el a dolgot. Kerülik ugyanis a politikailag kényesnek tartott témát.

Természetesen a helyzetet az is nehezíti, hogy egész egyszerűen nincsenek megbízható adatok. Már csak azért sem, mert az izraeli vállalkozások gyakran offshore cégeken keresztül jelennek meg a piacon. Cikkünkben ezért mi is csak azokat a társaságokat, befektetőket vesszük górcső alá, amelyek nyíltan vallják magukról, hogy izraeli tőkeháttérrel működnek. A rendelkezésre álló cégadatokból és az Ecorys Magyarország nemzetközi tanácsadó tanulmányából azonban kiderül: a legalább száz lakást értékesítő vállalkozások top tízes listáján hét helyet izraeli cégek foglalnak el. Azt viszont nem lehet tudni, mi a helyzet az irodaházak vagy az ipari ingatlanok építése terén. Így csak a becslésekre lehet hagyatkozni akkor is, ha arról szeretnénk képet kapni, mekkora értékű ingatlanberuházást valósítottak, valósítanak meg nálunk az izraeli cégek. Erre vonatkozóan Szilvan Salom kijelentése szolgálhat némi támpontul. Izrael külügyminisztere múlt év októberében budapesti látogatásán úgy fogalmazott, hogy Magyarországra több mint kétmilliárd dollárnyi tőke érkezett hazájából, melynek nagy része a magyar ingatlanpiacon talált magának befektetési lehetőséget. Elvileg az információáramlást szolgálta volna a 2005-ben, mintegy húsz vállalkozás részvételével létrehozott Magyar-izraeli Ingatlan Együttműködési Fórum, a kezdeményezés azonban meglepő gyorsasággal elhalt."

Újabb rasszistázós libsibukta, "kedves" reakció, hiába palástoljátok a tényt: "minden második forint izraeli zsebekbe vándorol"!

wladyslawsky (törölt) 2009.10.27. 00:06:29

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: ó, hát a leantiszemitázáshoz már régen nem feltétel antiszemitának lenni :))

emlékszünk,ugye: reakcio.blog.hu/2009/05/20/antiszemita_heccblog_lettunk

abandi 2009.10.27. 00:06:50

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
Rosszul gondolja!
Minden pestinek van legalább 1 db. kisbaltája.
Azzal piszkálja a fogát.
Ma még...

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 00:07:45

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Ez tényleg csúnya. Úgy látszik, valaki kifejezetten erre találta ki ezt a nicket. Nem vicces. És Shenpent megfenyegetni ráadásul... nagyon-nagyon csúnya.

medve2 2009.10.27. 00:09:36

Na, a Jobbik kommsandfónak mintha sikerült volna teljesíteniük a küldetést: szétkúrni - a la Gyurcsány - a bloggot.

abandi 2009.10.27. 00:09:45

@wladyslawsky:
Szerintem most nem elé píszí az gondolattya...
Persze, ha szélbeállítja...

abandi 2009.10.27. 00:11:46

@medve2:
Na ...
Egy könnyet elmorzsolok azért magáért...

wladyslawsky (törölt) 2009.10.27. 00:12:58

@abandi: én hiszek benne, hogy a nem-píszíé a jövő

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 00:13:20

@medve2:

Remélem, nem rám gondolsz, mert én maximálisan Cseh Tamást vallom: orbánista vagyok... (...egyelőre)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 00:14:52

@Loxon:

Remélem, az adminok felfigyelnek erre a nickre, és leszedik máskor, amint meglátják.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 00:20:52

@medve2: Mégis vannak összeesküvéselméletek!

abandi 2009.10.27. 00:22:34

@wladyslawsky:
Na, jó.De akkor mi lesz a niggerekkel?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 00:34:53

@abandi:

Nem is vagyok, de ami durva, az durva. Ez a hangnem minden határon túl megy, és nem vicces, ...egyáltalán nem.

Ha elmebeteg, az a baj, ha komolyan gondolja, akkor meg az.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 00:37:06

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: tulajdonképpen az aktussal vagy a módjával (fejsze) van a baja?

abandi 2009.10.27. 00:41:10

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
Legalább egy kis ungabungát beígért volna előtte!
Megértem a felháborodását.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 00:42:19

@abandi: Malac mégsem nyitott mindenre. Ő mondta. :>

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 00:43:04

@tölgy:

Hát önben egy fejsze stílusosabb lenne, már megbocsásson tölgy uram:o))

Magának, hogy tetszik bodonton fórumtárs tevékenysége?

abandi 2009.10.27. 00:44:00

@Loxon:
A konzerv-aktivista is felnyitható ám ...
(baltával...)

abandi 2009.10.27. 00:45:38

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
Mit foglalkozik maga mindenféle erőszakos jöttmenttel?
Biztos rossz a lelkiismerete...

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 00:45:51

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: bodonton talán csak egy kis melegségre vágyik. És nem tudja kimutatni az érzéseit.
Az biztos, hogy karakteres 3 bejegyzést tett.

ps egy malacka esetében a fejszét én is stílustörésnek tartom, valami böllérkés kellett volna ide.

abandi 2009.10.27. 00:47:41

@tölgy:
Én lámpavas-fééétisiszta maradok...
tisztelettel

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 00:52:05

@abandi: Csak nem Maga Bodonton? Nem lepődnék meg. Hány nickje van? Valljon. Az, hogy Kwawanyamu, mond valamit?

abandi 2009.10.27. 00:55:23

Kikérem magamnak!
Ettem már olyan izénevűt is!

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 01:06:28

@Tor Salqvist:
Istenem, mEcsoda megtiszteltetés. Évek óta követem a Mester blogját, és most a maga valójában jött el közénk. Úgyszólván tanúja lehettem, hogyan borul el. Én lenni konstans ájulásban.

Köszönöm, KÖSZÖNÖM.

Azt csak szőrmentén adnám hozzá, hogy az a tőke, amely 70%-os piaci jelenlét mellett ugyanezen szektor bevételeinek csak 50%-t csípi meg ("minden második forint"), igazi lúzerekből állhat. Maradok a 30% mellett.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 01:10:00

@tölgy: Ó, de, Tölgy, gondoljon egy görög ételre és egy pueblo indián istenre.

abandi 2009.10.27. 01:10:05

@tölgy:
Mert nem vol rá esélye sem.
@Loxon:
Lusta vagyok "másnevet" gyártani, napról-napra.
Ezért nem vagyok jó gazdasági-szakértő.
(De azért figyelek...)

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.10.27. 01:13:29

Bodonton nemszemély: elgőzösítettük.

abandi 2009.10.27. 01:16:55

@Oli bácsi:
Hád, annél míg az én vecel tezsvírem is többet gípezik el hajnalba!
Hárminc százalék?... az egy rossz ló fele/hármádá!
Az ingatlanba nincs haszon!
Jólláttya!

abandi 2009.10.27. 01:50:53

@zutty:
Ez a szerződés mikor lett megkötve?
Mert a kormányrendelet dátuma nem eligazító.
A 76 eFt/m2 ár viszonylag "korrekt"... volt 10 évvel ezelőtt.
Amúgy minden rendben....

wladyslawsky (törölt) 2009.10.27. 07:02:46

@Oli bácsi: Oli bá', hadd segítsek! Blogger barátunk idézett mondataiban a 70% a bp.-i ingatlanfejlesztésekre vonatkozik, a "minden második forint" meg a piacra (nincs ott hogy a budapestire)
De ne keseredjen el, van remény: www.varazsbetu.hu/programok/diszlexia_kezelese.htm

bandeirante 2009.10.27. 07:51:49

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Azért ez nem így van. Marx és Engels a műveikben nyíltan és minden sallang nélkül a tőkés rend megdöntésére, a proletárforradalomra, stb. buzdított.

"Csak a láncaitokat veszíthetitek, és cserébe egy világot nyerhettek!"
Úgyhogy nagyon nem stimmel a párhuzam sem a Bibliával, sem Wagnerrel.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 09:13:51

@krüger:

Eszem ágában sincs, h e két személyt és elveit védjem, de ők a megdöntés kapcsán beszéltek erőszakról, nem a regnálás kapcsán. Én nem gondolnám, h annyira ostobák voltak, h Sztálin vagy Rákosi esztelen, ámokfutó rendszerét, azok gyilkosságait támogatni bírták volna. Egyébként nincs forradalom erőszak nélkül (esetleg 1848. ???), de az erőszak nem feltétlen eszetlen, öncélú gyilkolászást jelent. Ezt nem hiszem, h leírták volna, nem hiszem, h erre hívtak volna fel.

Az külön megérne egy misét, van-e létjoga, morális alapja a forradalmaknak, ha egyszer azok szükségszerűen erőszakosak. Sokan ezt '56 kapcsán is felvetik.

Félre ne érts, én itt semmilyen állást nem foglaltam. Ehhez már végképp kicsiny az én tudásom és rálátásom.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.27. 09:27:51

A közbeszédben egyre jelentősebb szerepet játszik a zsidó térnyerés tematikája, ami azért káros jelenség, mert valódi kérdések megvitatásától veszi el a lehetőséget.
Vannak ugyanis az életnek valós kihívásai is. Nem jelentéktelen kérdés, hogy miből fogunk élni Magyarországon, amikor iparunk nincs, és nem rendelkezünk a világpiacon jó pozícióban lévő magyar termékkel. Hogy valaki a gyerekét lovasíjász jurtatáborba beirassa a nyári szünidőben, ahhoz ugyanúgy pénz kell, mint akármi máshoz. Amennyire én látom, a szittyakürtöt is pénzért fújják, ennek előteremtéséről kellene gondoskodnunk elsősorban. Ez a kérdés viszont nem a belvárosi szállodák birtoklása körül fog eldőlni.
Viszont a zsidó térnyerésről való beszéd kiváló alkalmat nyújt a megszólalásra olyan embereknek, akik semmi máshoz nem tudnak hozzászólni. Lehangoló jövőkép az, amelyikben ezek az emberek lennének a közélet meghatározói. KálmánTóni, amellett, hogy óriási húzás volt ez a csíny és gratulálok hozzá, ne feledkezzetek meg róla, hogy egyben újabb apropót adtok a közbeszéd meddő szócséplésekbe fullasztásához.

k.o._laci 2009.10.27. 09:37:01

Nos, ez a cikk teljesen jogos és önmagában fel is lehetne háborodni rajta. Összefüggéseiben nézve viszont semmilyen szenzációt nem látok benne, de sajnos egyidejűleg sikerült a Kuruc szintjükre lesüllyedni. Bele se kezdenék ilyen szar szövegekbe hogy általánosítás, személyeskedés és előítéletek pedig ahogyan a reakcio.blog szerkesztője 1 kiragadott példa alapján borítja a bilit a teljes szélsőjobbra, ugyanúgy teszik ezt ők fordítva a cigányokkal, zsidókkal. Az a Kurucos fétis hogy Ők mindenhol szabadkőműves, vagy zsidó jelképeket vizionálnak már rég óta köztudott hiszen x ilyen cikk volt már, ezt most sikerült n+1edikszer is bebizonyítani. Valóban szánalmas baromság, ez tény. Fordított esetben viszont elég pár paintballozó fiatal kopaszt lefotózni és máris eladható titkos náci csoport hadgyakorlatnak, vagy az ilyen Tomcat féléknek voltak hasonló dolgaik amivel szívattak egyes médiumokat és utána nagy büszkén közzétették a honlapjukon. Hülyék mindkét oldalon vannak, ez nem újdonság. Kár lenne ezt a színvonalat követni, legalább is az én szememben ez se nem érték sem teljesítmény.

tevevanegypupu 2009.10.27. 09:44:26

@Elpet:
Ez a zsidokerdes csak egyetlen szempontbol idegesitheti az embereket, es ez a szempont bizonyos mertekig fel is jogositja valamelyest a kozvelemenyt arra, hogy ellenerzesei tamadjanak. Nevezetesen a terjedo fasizmus, nacizmus, a mondvacsinalt, mestersegesen felidezett panik, amit politikusok, az ujsagok, jeles publicistak es irok gerjesztenek minden lehetseges alkalommal. Lehet, hogy az termeszetes, hogy a fideszt, a jobboldalt, egy leendo Orban kormanyt a fasizmussal, Hitlerrel es egy eljovendo sotet korszakkal azonositsanak. Erdekes modon az ilyen gyanusitgatasokat szinte mindenki elengedi a fule mellett, nem tulajdonit neki nagy jelentoseget.Vagy nevetnek rajta, nem veszik komolyan. Sokan vagyunk - es nem a Jobbik hivei - akik ugy gondoljak, hogy rendkivulien ellenszenves az a tarsasag, ami az Orban kormany idejen ugyanugy mint most is, szabadon gazdagodhatott, senki nem gatolta kulturalis eletet, gazdasagi fejlodeset, vallasat, szabad koltozkodesi jogat, es megis allandoan
jajveszekel es serteget. Vezeto ertelmisegiek riogatnak, hazudnak es teszik ketsegesse meg azt a minimalis veszelyt is - ami kulonben barmelyikunket fenyegethet es barhol - ami letezhet, mert az eletben ez a veszely ott leselkedik mindenki mellett.Ez a mestersegesen felfokozott hangulat hozta letre a Jobbikot, ad talajt a kepmutatasnak es nem is kell tagadni egyfajta ellenerzesnek.

Cypriánus 2009.10.27. 09:44:42

érdekes, hogy az összeesküvéselméletekre amúgy fölöttébb érzékeny nemzeti forradalmároknak miért nem gyanús a Kurucinfó , azóta hogy a híres "Anonymus" levelek egyenesen Gyurcsány támogatotta provokatőröknek mondták őket?!?
Ismert módon az "Anonymus" levelek eddig igencsak jó előrejelzőnek bizonyultak (vö: gyurcsány lemondása, orosz nyomulás a MOL-ban stb.)

és Böjte Csaba elleni ocsmány támadás hogy fér a "korlátlan magyar" oldalba bele?
Ugyan mikor csináltak ezek a kis fröcsögő IQ-light baromarcú nácik annyit a magyarságért , mint Böjte Csaba????

A Fidesz-kormánynak szét kell majd pofozni őket.

k.o._laci 2009.10.27. 09:55:29

@tevevanegypupu: Pontosan. Zsidó világuralomról ciki beszélni, de bakancsos nácikat, pogromokat vizionálni a jobboldal láttán teljesen elfogadott dolog Lendvaiéknál. Jön a Fidesz diktatúra ahol mindenki másodrangú állampolgár lesz ... és minden egyéb szélsőjobber butaságnak is meg van a maga ellenpárja. Azzal hogy mindenki ezeken élvezkedik sikerül a Kuruc életérzést reprodukálni csak itt nem a zsidók, cigányok hanem "nácik" az ellenség.

Cypriánus 2009.10.27. 10:10:56

ko-laci. nem értek egyet. A baloldal jelenleg a béka segge alatt van (tök megérdemelten!!!!!!!!!!!! :)) a kurucinfót viszont sokan ijesztően komolyan veszik. Egészen rémísztő a butasággal és műveletlenséggel párosuló gyűlölet, ami sok általam ismet Jobbik szimpatizánsból is árad. (nem akarok személyeskedni, de jellegzetes félrement figurák, az általános iskolában is megbukott segédmunkástól az ezotériába és a sumer-magyar mitológiába belehülyülő öngyűlölő pesti zsidó értelmiségig-ők létező személyek, nem általam kitalált típusok...)
Úgyhogy lőni kell őket(mármint szellemileg értettem).

reichenberg kenéz 2009.10.27. 10:12:33

Olyann fasza olvasgatni az ilyen kis párbeszédeket. Ilyenkor mindig megbizonyosodom arról unatkoztok... Mán megin a Zsidókkal foglalkoztok de mivel már ezt is unjátok beveszitek Marxot is a képbe. Ez ugyebár azért jó mert senki nem ismeri PONTOSAN hogy mit irt (meg úgyis bele lehet magyarázni bármit). Amúgy a kurucinfó nettó fasiszta szenylap én szégyenlem magam hogy még nem jelentettem fel őket. Bár a MAGYAR jogalkalmazás miatt valószínőleg hiába is jelenteném fel őket... biztos erről is a zsidók (én meg a családom) tehetünk...

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 10:24:17

annak idején, vmikor 7-8 éve élvezettel olvasgattam az UFI-t (gyk: a reakció elődjét). érződött, hogy laza, értelmes jobboldali srácok írják.

most meg... ti lennétek a fideszes új nemzedék, azzal a balogh ákos gergellyel az élen, aki annyira buta mint az anyaföld, akiben a tehetség írmagja sem található meg, s amúgy aki így akar a jobboldali gyárfás tamás lenni?

ti lennétek a fideszes sajtó (leendő) oszlopos tagjai, akik voltatok olyan sötétek, hogy magatokat basztátok át. "Amúgy a luxusszálloda tényleg áll, tényleg vannak rajta Dávid-csillagok és helikopterleszálló, s az építtető is stimmel." vagyis a lényeg igaz. megmédiahekkeltétek saját magatokat. bravó.

egy korábbi bejegyzésben már feltettem a kérdést: mi különbözteti meg a reakciót bármelyik szdsz-es laptól?

tevevanegypupu 2009.10.27. 10:30:55

@ko_laci:
Mindenesetre rettentoen zavar, hogy nem kerik ki maguknak azok akiket ok nelkul naciznak, fasisztaznak, megalazoan megvadolnak sokkal jobban, akar birosagi uton is ezt. Nem trefa, nem kellene ezen csak humorizalni, mert az ilyesmit ha egyszer rasutottek az emberre, teljesen mindegy hogy igaz-e, rajta marad. Jogos kifogast, eszrevetelt most mar azert nem szabad tenni, mert rogton rasszistanak vagy fasisztanak mondanak, ez abszurd, morbid. Ilyen jatekba nem lenne szabad belemenni, es felo, hogy mar nehez lesz visszaallitani normalis mederbe a tarsalgast. Itt talan nem kellene hagyni az erosebb kutya elvet..mint ahogy jelenleg hagyjak. Szo sincs unalomrol, szo sincs nem letezo problemak felnagyitasarol. Nem szeretnek allandoan vedekezni, bocsanatot kerni olyasmiert ami csak marginalisan letezik, de szeretnek rafogni az egesz orszagra. Ez mar nem szorakoztato.

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 10:31:42

@reichenberg kenéz:

"Mán megin a Zsidókkal foglalkoztok de mivel már ezt is unjátok beveszitek Marxot is a képbe."

olvasd el bayer zsolt kalsszikusát, az "olvasott-e hitler marxot?" című cikkét. gugli. ott nem belemagyarázások, hanem idézetek vannak...

amúgy az "a Zsidókkal" valójában a zsidókkal. ha már ez a bejegyzés is azon szórakozik,hogy a magyart nagy M-mel írják, illene zsidóéknál is következetesnek lenni és figyelni az ilyenre.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 10:45:47

@Cypriánus: a legnagyobb tisztelettel: a baloldal nem a béka segge alatt van, hanem a tv.hozó és végrehajtó hatalom birtokában.
Nem kis gazdasági, kulturális hegemóniával.

X Y kronosz óra 2009.10.27. 10:52:28

A Reakcióra eddig még nem használt meghatározás: a Zsidesz bérmaszturbálói.

Na ezt kaptátok a Zsiráf szakkifejezésért cserébe.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.10.27. 10:56:42

@Hülyegyerek: Ez jó, Ács Feri mint Fidelitas bérenc narancsseggű :DDDDDD

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.27. 11:00:01

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

"Addig is, ne feledjük, egy vállról indítható rakétával elég könnyen leszedhető egy zsidó helikopter, s ha már ott járunk, az amerikai-zsidó nagykövetség ablakán is beküldhetünk egy kedves
ajándékot."

ezt tényleg írtátok az eredeti levélben?

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.10.27. 11:00:24

elolvastam a kúrucz válaszolt-at...
de bazmeg, ezek nem nekifutásból, hanem helyből ilyen hülyék, jáááááááááj...

Taktikai Atompingvin 2009.10.27. 11:17:19

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: nekifutásból csinálták..... @Őrnagy Őrnagy: számból vetted ki a szót

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 11:28:34

@Őrnagy Őrnagy: azt látta, hogy lebukott az Ibolya presszó? Új Vezetési Központot kell keresni.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.10.27. 11:36:50

@tölgy: A kurucok titokban tirpákrajongók?
Semmi baj, Gizike budija még mindig ott van

Regno delle Due Sicilie · http://regnodelleduesicilie.blog.hu 2009.10.27. 11:38:46

@Loxon: Ön tényleg így próbálja a műveltség csíráit elhinteni?

tevevanegypupu 2009.10.27. 11:42:32

Nem nyernek valasztast. Es a kuruc egy a sok kozul, minden oldalon van boven sokfele velemeny a legszelsosegesebbtol a leg..hizelgobbig. Greczy blogja peldaul semmivel nem jobb. Es ok raadasul valasztast nyertek es lassan nyolc eve vannak hatalmon.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.10.27. 11:54:14

@tevevanegypupu: Akkor szórakozhatok nyugodtan tovább:) Greczy blogja is vicces, de közel sem annyira, mint a kuruc.

wladyslawsky (törölt) 2009.10.27. 11:57:15

@_dave_: "egy korábbi bejegyzésben már feltettem a kérdést: mi különbözteti meg a reakciót bármelyik szdsz-es laptól?"

és kaptál rá választ ?

tényleg, reakciósok: MI KÜLÖNBÖZTET MEG TITEKET BÁRMELYIK SZDSZ-ES LAPTÓL ???

tevevanegypupu 2009.10.27. 11:57:30

@Őrnagy Őrnagy:
Regebben olvastam kurucot, mar nem olyan szorakoztato, dehat miert ne duhonghetnenek, ha ez jol esik? Es mondanak oldalfuggetlenul mindenkire mindent, szoval nem olyan egysikuan unalmasak mint szegeny Greczy.

nénike · http://mandiner.hu 2009.10.27. 12:07:13

wladyslawsky

Ha esetleg mondanál egy "bármelyik SZDSZ-es lapot" akkor könnyebben válaszolhatnék.

Cypriánus 2009.10.27. 12:07:16

Tisztelt Tölgy!
baloldal-a hitelük és népszerűségük már a béka segge alatt van.Ez persze egyáltalán nem lenne baj, de úgy tűnik, az árpádsávos kádárizmus váltja föl az eredetit.Látom hogy a falumban is hogy tör előre a Jobbik, és milyen emberek állnak be mögé. ( a megtévedt rajongó fiataloktól a soha dolgozni nem akaró hőzöngő prolikig)
Jól tudom, Ön sem rajong a Jobbik közönségéért, így ezen aligha fogunk összeveszni.

Egyébként attól, hogy a baloldaliak kártékony hülyék, még logikai ugrás lenne a kurucékat igazmondó hősnek beállítani-és még csak nem is a kettő közt van az igazság, hanem inkább két kártékony, mérhetetlenül irreális és mérgező ideológia közt veszik el a józan ész és a valóság iránti érzék ebben a nyomorult, frusztrált, szétesett, neurotikus és anómiás országban.

Hogy példát mondjak: a cigány-magyar együttélésre éppúgy nem válasz a valóságtól elszakadt álemberjogi gügyögés valami belvárosi szociológuspalántától , mint a népírtás iránti egyre nyíltabb igény a Kurucinfo olvasói között.

Mintha a megégett beteget folyékony nitrogénnal akarnánk gyógyítani, mert az ugye jó hideg...pedig így csak összeadódnak a roncsolt, szörnyű sérülések.

gyógyítani csak a józan ész és-kissé nagy szó, de: a szeretet, és az ország iránti patrióta elkötelezettség (ami nem azonos a valóságtól elszakadt nacionalista bálványozó imádással) tud, vagy tudna.
Azok a bizonyos keresztény sarkalatos erények, mint mértékletesség, bölcsesség.

Ceterum censeo: (a Fidesz hatalomra kerülése után, ha van esze) : Kurucinfo esse delendam.

Éppe elég rágalmazási és hasonló pert lehetne rájuk zúdítani, hisz annyi hamis hírt tán csak a Blikk és a Mai Nap közölt mint ők-(de azok zömében jóval ártatlanabb műfajban, pl. összehoznak két üresfejű celebet, akik valójában sose látták egymást.) Persze nem helyreigazítást kelene kérni, hanem polgári peres úton pénzt.

wladyslawsky (törölt) 2009.10.27. 12:07:51

@Cypriánus: Krokó tanár úrnak (anno állandó Kossuth téri szónok) már régóta gyanúsak:
www.youtube.com/watch?v=igwm1qZz95U
szerinte a kuruc szezői maguk is zsidók ( 2:20 -tól a videón)

wladyslawsky (törölt) 2009.10.27. 12:12:45

@nénike: no, lássuk csak... www.hetek.hu/ , mondjuk ? :))
vagy ők már átkonvertálódtak "konzrvatívvá" ? ;)

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 12:18:01

@wladyslawsky: pl. sem maga, sem én nem olvasunk szadista lapokat.

nénike · http://mandiner.hu 2009.10.27. 12:21:15

wladyslawsky

Az a különbség, hogy nálunk sosem publikált Bartus László. Ezen túl nincs más eltérés, ezért is kérnek rendszeresen reakció blogot az újságárusoknál.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.27. 12:26:13

@nénike: HÁHÁHÁÁÁÁÁ! Fő a szerénység...

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.27. 12:28:29

@Cypriánus:
teljesen rendben van amit írsz, de: ha a fidesz jól fog kormányozni, akkor a jobbik szépen lemegy 3%-ra, ha a fidesz érában a sajtó foglalkozni fog olyan dolgokkal amikkel eddig a kuruc a maga agyament módján, ha bizonyos híreket nem a kurucból kell megtudni, mert a fősodor elhallgatja, felvásároljuk duma, és a cigányok által elkövetett atrocitások ügye, akkor a kuruc nem lesz más, mint egy vicces rezervátum-blog. ha a fidesznek lesz egy normális és produktív cigány-politikája, akkor kimúlnak azok az indulatok amik a kurucban nyernek maguknak csatornát és visszaigazolást.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 12:34:54

@Grift:

És ez így rendben is van. Vmi hasonlót írtam jóvel ezelőtt.

--------------

Azért a "bérmaszturbáló" kifejezés fasza, ezt jegyezzük fel. Hogy már valakit az önkielégítésért is fizetnek? Hogy mik vannak?:o)

Csak nehogy ezrével kapjatok emileket, h hol kell jelentkezni a fizetős recskázásra:o))

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.10.27. 12:35:24

@Grift: vlsz. sajnos nem ez lesz a forgatókönyv. a fideszhez - mint biztos befutóhoz - mára már többen törleszkednek, dörgölőznek, mint a zárpádsáv alá, csak nem annyira látványosan. meg persze a tv-ben sincs benne :o)
a krónikus vidéki káderhiány miatt pedig nem fogják a szarembereket kidobni. sőt! tárt karokkal.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.27. 12:37:32

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
óbaszki, ha tudom nem ismétlem meg! de főhajtás: tied az elsőbbség! :))

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.27. 12:41:24

@vero:
nyilvánvalóan a "helyi politikában" újra ki fog derülni, hogy szarból nehéz várat építeni. már többször leírtam, jelentős sokkot kiváltva, hogy mi a véleményem a helyi fideszesek jórészéről. de amit írtam, illetve malac írt, az a központi akaraton és a kormányon múlik.
és a fidesznek élet-halál kérdés lesz a saját állomány szoros figyelése. és most nem a liberális újnyomulás letörendő hajtásaira gondolok.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 12:46:11

@Grift: "saját állomány szoros figyelése" -
ismeri azt a kifejezést, hogy "zsákmánypárt"? 8 ínséges év a pusztában.

Cypriánus 2009.10.27. 12:48:45

Grift,igazad van!!!
(hogy jól fog e a Fidesz kormányozni, az viszont nagy kérdés, sajnos....1998-2002közti teljesítmény nem volt rossz,de az most kevés lenne,akkora szarban vagyunk,és sajnos berozsdásodottnak tűnnek.Pedig egyszerre kell demográfiai és gazdasági fordulatot elérni,és közben kezelni a maszop-szadesz által itthagyott romhalmazt.Szar évek jöhetnek.)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.27. 12:50:57

@tölgy:
minden párt zsákmánypárt. ezt jobb tisztázni! :))

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 12:52:18

@Grift: akkor ne dumáljon a LAncia Thésisem ellen, már a színt is kiválasztotta a család.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.10.27. 12:52:58

a zembereknek igényük van a vendettára. ezt is ki kell elégíteni. másrészt egy összeszart szobában nem lehet lakni. tehát takarítani kell 2x-esen.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 12:59:57

@Grift:

Nem, nem, ez így volt jó és helyes, és még a szofisztikáltság is újszerű.:-)

tevevanegypupu 2009.10.27. 13:01:44

A fidesz nem gazdasagi teljesitmenye miatt bukott meg, hanem idiota tagjai miatt, akik keptelenek voltak feket tenni szaguldo fantaziajukra, vagy viszonylag normalis gondolatokat nagyon de nagyon rosszul megfogalmazva adtak elo. Es sajnos nincs jele annak, hogy ez barmennyiben is valtozott volna. Neha maga Orban is..aki szinten videki fiu.(:

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 13:02:33

@Cypriánus:

Nem gond a jó kormányzás, a receptet készen kapják kézbe az IMF nevű zsiráfegylettől:o))

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.27. 13:04:34

@tölgy:
helyes. és szeretem is azt a kocsit. szervizigényes ugyan, de jó ízlésre vall! :)

wladyslawsky (törölt) 2009.10.27. 13:26:51

@nénike: nos, akkor a különbségeket tisztáztuk, nézzük a hasonlóságokat:
#piacfesitizmuis - pipa
#ezzel szembenálló véleményt megfogalmazók idiótázása - pipa
#szolidaritásra felhívók kommunistázása, jó esetben népi baloldalazása (lásd a nyári Hősök terei tüntetést) - pipa
#szélsőjobb által is használt, amúgy régi magyar szimbólumok (árpádsáv, bocskai,stb.)heveny, nem leplezett undorral kezelése - pipa
#gúnyolódás az ősmagyarságon (mai bejegyzés) - pipa
#liberális művészek/popsztárok (pl. a szabad droghasználat mellett kampányoló Moby) futtatása - pipa
#bizonyos etnikum jeles képviselőinek fényezése (Várszegi, Faludi, csak az utóbbi termésből) - pipa
#a nyugat kritikátlan és feltétel nélküli imádata - pipa

most hirtelen ennyi. lehet hogy valamit rosszul látok, érvvel meggyőzhető vagyok, de a fentiek szerintem ugyanannyira jellemzőek rátok is (így aztán a fidesz liberális/neokon szárnyára is ??), mint a szadeszre
talán pont ezen hasonlóságok miatt tudják sokan olyan könnyen kicserélni a libsi köpönyeget (neo)konzervatívra
persze lehet jópofa félmondatos válaszokat adni a fentiekre, de én tényleg szeretném, ha megcáfolnátok, hogy én ezeket csak beképzelem, nem vagytok liberálisok, csak ezt hazudják rólatok, meg egyébként is.

tevevanegypupu 2009.10.27. 13:28:51

@Téglagyári Megálló:
Hat dehogynem szeretem..hanyszor vedtem mar TGM-et is ellensegeitol?

@Őrnagy Őrnagy:
Halado Tenyezo az meg jobb!

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 13:29:47

@wladyslawsky: egy jópofa félmondatos válasz bizonyos Illyés Gyulától: Ha Hitler szerette a tejet, én ne szeressem?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 13:30:41

@Őrnagy Őrnagy: megnyugodtam. Legalább ettől a szarságtól megmenekültem.

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 13:41:32

@wladyslawsky: nem kaptam választ. akkor sem, pont úgy, ahogy most sem...

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 13:52:26

@wladyslawsky: aha, bocs, közben visszaolvastam nénikét pl. megjött a válasz: semmi.

@tölgy: könyörgöm, legyen már eszed. ha hitler globalista piacpárti lett volna, ami számára azt jelentette( volna), hogy szeretni, tisztelni és követni KELL egy bizonyos népcsoportot, elhazudja, hogy valakik felvásárolják a hazámat, a globális piac feltétlen híve, mindent irt, ami a magyarsággal kapcsolatos, akkor azért ezt a globalizmust nem kéne zseretni, mert nekünk káros.

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 13:53:32

@wladyslawsky:
3 biztos jele annak, hogy egy kommentelő retardált:

- fölös számban használ felkiáltójeleket,
- kommentje végére azt rakja: "ott a pont",
- a diszlexia kifejezést (idegen szó!) érvkészletének integráns részévé tette.

@_dave_:
nénike hibázott: SEMMIBEN nem különbözünk az eszdéesztől, pészachkor zsenge dévek friss vérébe mártogatjuk a pászkát, és MINDENKIT körülmetélünk, aki nem vigyáz.
Menekülj.

nénike · http://mandiner.hu 2009.10.27. 14:02:42

_dave_

"...ezt a globalizmust nem kéne zseretni, mert nekünk káros. "

Redakcionisták zseretik a zsideszt :)

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 14:18:32

@Oli bácsi: a helyzet az, hogy ha nem is azokat, amiket írtál, s nem is úgy, ahogy írtad, de mindannak az esszenciáját ki is érzem az írásaitokból.

@nénike: ott kezd el bűzleni ez az egész, amikor a kérdésre nem válaszoltok, hanem hülyeséggel próbáljátok elütni.

wladyslawsky (törölt) 2009.10.27. 14:31:41

@_dave_: fentebb utaltam rá, hogy nem lesz érdemi válasz, csak humorizálás (amiből persze csak a humor hiányzik :))

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 14:35:49

@_dave_: igen, jobboldaliak vagyunk, nem hiszünk bármilyen színezetű baloldali világmegváltásban; igen, a piacot preferáljuk az állam mindenhatóságával szemben (de nem vagyunk neokonok - én biztosan nem - azok máshol vannak); igen, a Nyugat hívei vagyunk, mert a szabadság civilizációjában és nem a bizantinizmusban hiszünk.

A többiről még rövidebben: a Reakción rendszeresen vannak népi kultúráról szóló cikkek, Moby pedig egy közepesen érdekes popzenész, akiről egy alkalommal, egy koncert kapcsán írtam.

Mikor undorodtunk az árpádsávtól és a bocskaitól, példákat kérek.

PS: Faludy (nem Faludi, egyébként), hogy őt "bizonyos etnikumúnak" nevezed? Legalább légy bátor, és zsidózz, darling.

Mi a bajod Faludyval?

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 14:35:54

kuruc.info/r/26/49196/
"Bizony, még egy marginális Reakció is a sokszorosából működik a mi költségvetésünknek,"

:D:D:D

akkor ők mínuszból működnek :D:D

wladyslawsky (törölt) 2009.10.27. 14:37:00

@Oli bácsi: 2 biztos jele annak, hogy egy újságíró(?)/blogger/megmondóember félművelt:
-érvelés helyett nagyképűen kioktat/lekicsinyel/saját műveltségére tesz utalásokat
-egy egyszavas, kizárólag felszólító módban használható mondat végére felkiáltó jel helyett pontot tesz

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 14:37:06

@_dave_: poénkodni már nem is lehet. midnenki köteles összwevonni a szemöüldökét és komolynak lennie.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 14:38:00

@_dave_: az meg csak egy kis apróság, hogy Moby hívő keresztény, ami egy csomószor előjön az alkotásaiban.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 14:39:15

@wladyslawsky: már bocsi, hol gúnyolódtam én az ősmagyarságon? Emlékeim szerint egy hnyelvhasználati módon gúnyolódtam.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 14:40:35

@wladyslawsky: tiltakozom a neokon cimke ellen, részemről paleokon vagyok,ha már amcsi kontextusban kell meghatározni magam. piacpártiság nem egyenlő neokonság. Csak a kétbites gondolkodásúak számára.

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2009.10.27. 14:43:58

Achtung, achtung! KK & TT figyelmébe: a kommentfolyam közössége fotóriportot követel az alábbi rendezvényről:
charta.info.hu/esemenyek/2009/charta-konferencia-latjuk-e-hogy-mi-jon

"Mit jelent az országnak, ha jövõ tavasszal gyõz a Fidesz? Mire lehet számítani a demokratikus rendszer, a jogállam, a sajtó és a gazdaság területén?

Program:

15.00 Debreczeni József
15.25 Vásárhelyi Mária
15.50 Bauer Tamás
16.15 Kávészünet
16.35 Kerekasztal beszélgetés az elõadókkal"

Nem mellesleg végre lenne ismét egy alkalom, amikor a balos hüjék üvöltöznének a blogon. ;)

Cypriánus 2009.10.27. 14:44:40

hát, azért érdekes lesz, ha kiderülne, hogy az "Anonymus" levél igazat állít, és az NBH finanszírozta (legalábbis részben) a Kurucot...

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 14:45:15

@-dobray- (dszg): Amcsi kontextusban már a paleokon is némileg neo- :>

Egyébként a piac tényleg jó dolog. A legfinomabb zöldségeket ott lehet kapni.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.27. 14:45:29

@elGabor: gyerekek,Debreczenit mikro szállítják már el a gumiszobába?!

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2009.10.27. 14:45:51

@-dobray- (dszg): Az igazi konzervatív értelemszerűen piacpárti. Tescóban csak a kommerek veszik a zöldségeiket!

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 14:48:46

@wladyslawsky: A "gúnyolódás az ősmagyarságon"-t ugye nem keveri össze a "gúnyolódás azokon, akik barkácsoltak valami izét, ami szerintük az ősmagyarság lehetett"-tel.

Az ősmagyarokról sokat nem tudunk, legfeljebb az ékszereikről (a sírokból), egy-két hadi tettükről. Még a ruhájuk is konstrukció, olyan 12-13. századi :(
Az "ősmagyar" jelmezt hordók ugyanolyan komikus fickók, mint minden, magát a ruházatával megkülönböztetni vágyó nagyvárosi tömegember.
Az "ősmagyar vallás" nevű konstrukció pedig semmiben sem különbözik a New Age szaroktól.

Cypriánus 2009.10.27. 14:49:01

El Gabor! Köszi afigyelemkeltésért! zseniális már a névsor is, ez kihagyhatatlan! :)

Remélem KK TT ott lesz, és éberen figyel!!!
Alig várom már Vásárhelyi "Rettegő" Mária,Debreczeni "Orbánabalkánilótolvajsátán" József és Bauer "Szakértő" Tamás csodás triászát! Nagy szellemek, ha találkoznak....

Cypriánus 2009.10.27. 14:51:03

Loxonom, Önt is meggyőzte már Mises és Hayek? A piacon vásárolt legfinomabb zöldség bizonyára a kalkulációs vita meggyőző bizonyítéka :)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 14:51:18

@elGabor:

Oda kéne menni a reakció teljes olvasótáborának, és feltenni néhány érdekes kérdést, és nem várt hangulatot kialakítani, de persze csak kulturált keretek között. Ez lenne ám csak az igaz hekkelés. Nah, egy ilyenről szívesen néznék meg egy baromi hosszú videót!

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 14:56:16

@Loxon: naugye. :D @Cypriánus: Mises és Hayek engem még ugyan nem győzött meg teljesen, de attól még nem kell szocinak lenni. kerdemók meg egyházi szoctanítás is van.

Google 2009.10.27. 14:57:04

@elGabor:

Félek, hogy a balos akárkik átmentek jobbikosba, mert a szavazat nem veszhet el, nem addig van az.
Ma már főként ők randalíroznak itt, pedig úgymond megvetik az ilyen (onanizáló)humorizálást.
Így.

Cypriánus 2009.10.27. 15:00:10

Kedves DSZG!

ja, engem se...:)
Hayek szerintem nem kicsit piacfétisiszta. majdnem mindenben igazuk van,-de úgy vélem csak majdnem... szerintem már kissé fölcserélték az eszközt (piac) mind az okkal mind a céllal (társadalom, vagy ha jobban tetszik a politikai közösség)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 15:01:04

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Engem ugyan meg nem győznek. Javíthatatlan archeopaleoüberkonzervatív vagyok.

@-dobray- (dszg): Nem akarom elkeseríteni, de az egyház jelenleg Marx-szal kokettál.

@Google: Ünnepélyesen jelentem, hogy szüleim, akik eddig kőfideszesek voltak, elkezdtek a Jobbikban bízni. A szüleim nem az a szocifajta, tetszik tudni. :D

Cypriánus 2009.10.27. 15:02:47

a Marx-szal kokettál kissé túlzás....

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.27. 15:08:59

@Cypriánus:
de azért ez megérne egy posztot ám! érdekes lenne, mi a katolikus értelmesek véleménye erről a dologról? mert lehetett azt mondani a dél-amerikai papok marxizálásáról, hogy oké, mélyszegénység, valós kizsákmányolás, stb, de hogyan fogják benyelni, ha mondjuk a vatikán hivatalosai fogadnak el néhány látlelet jellegű marxi mondatot.

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2009.10.27. 15:11:08

@rajcsányi.gellért (ergé):

"nem vagyunk neokonok - én biztosan nem - azok máshol vannak"

Ööö. Hol? ;)

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 15:16:13

@wladyslawsky:
Darling, amikor kioktatok valakit, az nem így néz ki, az sokkal jobban fáj. Hol tettem én utalást a saját fél (muhhaha)műveltségemre? A felsorolás kopirájtja meg az enyém, küldöm is a számlát gyógyászati segédeszközről.

@_dave_:
"Ki is érzed", hani. Ls szerinted én mit érzek ki belőled? Hmmmmm. [kéjesen morog]

Mármost itten eltérés lett a témától, csak itt, csak nektek egy kulcsmomentum a poszt témájával kapcsolatban. A Hotel President-nek otthont adó épület 1854-55-ben épült, a magyar romantika egyik kismesterének, Brein Ferencnek (1818-1879) a tervei alapján (Brein tervezte pl. a Pekáry-házat is, amelynek, bár sok brrr zsidó lakója volt, de itt húzta meg magát Krúdy Gyula is Berta nevű feleségével, dehát ő is zsidóbérenc volt nyilván). Emellett a mester épített a Király utcában, Kecskeméten és egy tündéri csősztornyot. Mármost, aki egy kicsit ismeri a romantika történetét, az tudja, hogy mondott irányzat nem idegenkedett az orientalizmustól, mór vagy zsidó elemek beépítésétől az épületbe, főleg ha mondott ház mondjuk egy zsinagóga volt (Feszl Frigyes, Dohány utcai zsinagóga, pl.) Lehetséges, hogy a Hold utcai háznak korábban zsidó tulajdonosa volt, mindenesetre a Dávid-csillagok már előtte is kint voltak a homlokzaton, csak a zombikat addig nem érdekelte.

Néhány link, pallérozásul:
A ház építés előtt
www.muemlekem.hu/muemlek?id=480
Kalmár Miklós tanulmánya a magyar romantikus építészetről:
74.125.95.132/search?q=cache:SrwI8jHGvd4J:arch.eptort.bme.hu/epitesz6.html+romantikus+%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9szet+kalm%C3%A1r&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Sárközi Mátyás esszéje Breinről (is) és Király utcai házairól:
kortars.com/0603/sarkozi.htm
A Brein-család működéséről ld. még:
Komárik Dénes: Brein Ferenc és a pesti Brein-család. Építés-Építészettudomány, 1972. 1-2. sz. 165-222. old.

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 15:19:55

@rajcsányi.gellért (ergé): na. borzasztóan örülök, hogy végre valami választ kaptam a kérdéseimre. most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezeket hányszor fogom viszontlátni az írásokban. ami nem engem érint, arra most nem reagálnék.

mobyt meg leszarom, nem én hoztam fel, ne nekem címezd. szerintem a közepestől jócskán lejjebb van, azt@tölgy: meg, h drogozik-e, nem tudom, mert sose érdekelt az ipse.

@-dobray- (dszg): rajcsányi kollégádat kérdezd a dologról. neki már leesett, látom a te agyad még nem fogta fel.

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 15:22:21

bocs, tölgy, az előzőben elkúrtam a hivatkozásokat.

szóval:

@tölgy: érteni vélem, h a srác miről bezsél. történetesen abban az "ősmagyarozós" cikkben nem találtam kivetni valót, mivel személyes környezetemből is tapasztaltam annak igazságtartalmát a félművel évhajhász "ősmagyaroskodókról".

az amúgy igaz, hogy ebben a blogban mindenféle olyan mintát fel lehet fedezni, amit egy sima szdsz fórumon fel lehet.

Google 2009.10.27. 15:23:37

@Loxon:

Most mit mondjak? Hasonló dolgokkal nem dicsekedhetem. (Leforrázottan el.)

Cypriánus 2009.10.27. 15:25:33

a katolikus egyház tanítása-látszólag-két ellentmondó alapelvre épül, már az ókor óta.

Az egyik égbekiáltó bűn a négy közül ( a szándékos gyilkosság, perverz ocsmányság, özvegyek és árvák nyomorgatása mellett ) így hangzik: " munkások méltó bérének a visszatartása" utalva Jakab apostol levelére (ti.: a visszatartott bér felkiált az égbe, a Seregek Urához)

a másik alaplev, a "Ne lopj" , "ne kívánd ami felebarátodé" alapján a magántulajdon védelme.
A kettő kirajzol egy pályaívet, amiben persze lehet dinamizmus attól függően, hogy melyik alapelv halványult el a társadalomban.

Viktus 2009.10.27. 15:30:23

Kuruc micsoda "frappáns" ellen cikket hozott le :D:D:D:D

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.27. 15:30:36

@Cypriánus:
ez világos és tudott. csak azt hogyan fogják feldolgozni néhányan, ha azt mondja a vatikán, hogy bizony, marx kibontotta az igazság néhány szeletét.
ami máshol nem újdonság, a dalai láma is mondott már hasonlókat. .)

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 15:31:16

remélem több nekem címzett hsz-t nem fogok már felfedezni, bocs a floodért. :)

attól még:

@Oli bácsi: nem tudom, mi jutott eszedbe rólam, s azt sem, hogy miért morogsz kéjesen egy _dave_ júzernevű kommentelőn, aki valószínűleg ugyanahhoz a nemhez tartozik, mint te. ez már legyen a te dolgod, csak ne vonulj fel vele.

(2002-ben lelkes olvasója voltam az oli bácsi megmongya a frankót c. rovatnak, amit anno tviszt olivér néven írtál alá, tehát feltételezem, hogy nem nő vagy. amennyiben mégis, akkor mailben telószám. :D)

csak itt, csak neked, egy másik kulcsmomentum a témával kapcsolatban: addig, ameddig ugyanazok az emberek, akik dávidcsillagok alatt vonulnak fel havi háromszor versenyt üvöltözve, hogy sohatöbbbbbééééé, sohatöbbbbéééé, addig árpád-sávos nemzeti zászlóinkat a rendőrök tapossák, nem ülhet valaki a fűben, nem lehet felvonulni gárdista-egyenruhában, a klasszikusainkat "átírják", a kkv-kat tünkreteszik, egyszóval gazdasági és kulturális életétől fosztják meg a nemzetet. senkinek semmi baja a dávid-csillaggal, azzal már inkább. h a dávid-csillaghoz tilos hozzányúlni, míg a nemzeti zászlónkat taposhatják.

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 15:33:34

@_dave_:
Ergé csak ismételt. Az is elég lett volna, ha kicsit tájékozottabb vagy: ufi.hu/index.php?site=a_lap

Ha fizecc, akkor pöcögtethetsz és hamarosan viszontláthatod a kedvenc rögeszméidet a reakcio.blog.hu alatt, esetleg más nickekkel (vona_g vagy molnar_b vagy NElőd alatt), ingyért mi így látjuk jónak a világot.

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 15:39:47

@_dave_:
Árpádsáv-taposás nem szép dolog, de hangsúlyoznám, hogy az NEM nemzeti zászló. Egyelőre.
És a taposásból számomra egyáltalán nem következik az, hogy akkor a Dávid-csillagos lobogót is taposni kéne.

2002-ben még sajnos nem olvashattad a "megmongya a frankót" rovatot, mert az 2003-ban indult. Megtisztelő a figyelmed, ugyanakkor ez egy jó alkalom arra is, hogy magadba nézz: én nem változtam. Vagy csak keveset. Felszedtem egy csomó kilót, pl. Nem hinném, hogy a gárdista-egyenruhát akkor kajáltam volna. Biztos, hogy jó irányba gondolod el a világ folyását.

És éppen azért mert ismerjük egymást, ezek szerint régóta, az eszdéeszezést kurvára abba lehetne hagyni, mert már kurvára uncsi, másrészt legbelül te is tudod, hogy kurvára nem igaz.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.10.27. 15:42:10

Nem tudom láttátok már a kuruc rekaciót? kuruc.info/r/26/49196/

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 15:44:02

@Slanger: igen. Ezek szerint ők fiozetnek azéárt,. hgy a kurucot csinálják. Már ha abból indulunk ki, hogy mi itten hobbiból blogolunk,és szerintü kviszont kurvára agyon vagyunk finanszírozva hozzájuk képest.

Viktus 2009.10.27. 15:45:02

Oli bácsi felesleges az erőlködős bizonyítást nyert, hogy hetedíziglend nemzetrontó zsidó vagy, és Schmidt Máriának az ágyasa meg Rogán Anti kifutója meg mi ...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 15:48:08

@Loxon:

"A szüleim nem az a szocifajta, tetszik tudni. :D"

És ez most azért van, mert hallgatnak a fiúkra, vagy azért, mert nem?:o)

Viktus 2009.10.27. 15:48:15

@-dobray- (dszg):

Mindenkit a zsidók fizetnek, aki nem kuruc ! A kuruc csakis a becsületes taxisoktól fogad el pénzt, akik minden vállalkozó, és jómunkásembör előtt megfelelő példát mutatnak.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 15:56:22

@_dave_:

"nem tudom, mi jutott eszedbe rólam, s azt sem, hogy miért morogsz kéjesen egy _dave_ júzernevű kommentelőn, aki valószínűleg ugyanahhoz a nemhez tartozik, mint te. ez már legyen a te dolgod, csak ne vonulj fel vele."

:-))
Ez azért jó volt, ismerd be, Oli bácsi!

Nincs is szebb és jobb olvasnivaló annál, mint mikor a jobberek adják egymásnak az ívet, kristálytiszta személyeskedésekkel leoltva egymást: :-))

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2009.10.27. 15:57:16

@-dobray- (dszg):

"Ámerikában."

Most te vagy nem láttad a kacsintósszmájlit, vagy hülyének nézel, vagy nem érted az egészet.

Szóval, mégegyszer kérdezem, hol is? :D

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 15:57:38

@Oli bácsi:

az elsőt (fizetek és csinálhatok vmit) nem teljesen értem. azért a magyar nyelvhez ragaszkodni kéne, legalább az alapjaihoz.

a mondatban kimaradt egy vessző és egy "s". az árpádsávos nem nemzeti, hanem történelmi zászlónk, ugyanolyan fontos.

a rovatot illetően pedig már összefolynak az évek, azt tudom, hogy régen volt, 2002 környékén. ennyi az apróságokról.

a taposásos sztoriból az kellene, h következzen, ha nem azzal szórakoztok, h radikális jobboldali portálokat basztattok. a radikális jobboldalnak, s amúgy a nemzeti gondolatnak (remélem ebbe a fidesz is beletartozik, bár....) elég sok baja van azon túl is. (lehet pampogni, hogy így a kuruc, meg úgy a kuruc, de azért felhívom szíves figyelmed arra, hogy még mielőtt nekiállnál szélsőségezni, gondold végig, hogy mennyi hasonló kaliberű, vagy súlyosabb akciója volt a "baloldalnak" a magyarság ellen. a kettős állampolgársági népszavazási kampány és az eredmény pl. minden kuruc-viccnél súlyosabb következményekkel járt, hogy csak egyet említsek a sok száz közül.)

lehet, h nem változtál, s az is lehet, h éppen ez a baj. a világ ugyanis változott, s ehhez alkalmazkodni kellene. 2003-ban az ország (még) kiváló állapotban volt. azóta azonban baj van. és kéne írni erről is, nem csak a sok bornírt hülyeségről, hogy tyűűű, jaaaa, a kurúúúc, pfujj, morvait le kell köpni, jajj, a szélsőség, meg haosnlók. ugyanazt toljátok mint az szdsz. lehet, h unalmas de akkor talán úgy kéne viselkedni nem? meg hát.. ha sokan mondják rátok, h olyanok vagytok mint az szdsz, akkor azon tén el kéne gondolkodni. elvileg nem ti nyeritek meg a fidesznek a választásokat, hanem mi, a pórnép. fájdalom, ez van.

annyi eszetek nincs, hogy kinézzetek a belvárosi szarságból, s ne a mainstream faszságot böfögjétek vissza, hanem vmi komollyal is foglalkozzatok? van itt midnen. államadósság, demográfiai katasztrófa felé közelítünk, társadalmi kohézió, ebből a három témából 10 évig el tudnátok élni. de nem, ti kurucoztok. ehhez gratulálok.

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 16:00:46

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: amint látod, legalább akkora eltérések vannak a nemzeti radikálisok és a jobbliberálisok között, mint a jobbliberálisok és balliberálisok között. nincs ebben semmi meglepő, de legalább ez a beszélgetés itt-ott a párbeszéd alapjait rejti. arról nem is beszélve, h már évek óta mondom, h a fidesznek szüksége van a radikális jobboldalra, ahogy a radikális jobbnak is a fideszre (nyilván más-más indokból, de ehhez tartom magam).

némi személyeskedéssel, de az egy netes fórumon szvsz - nyilván ésszel, de - belefér.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 16:05:12

@_dave_:

Nem a kurucviccekkel van a baj, hanem az uszítással, és azokkal a könyvekkel például, amiket a portálon hirdetnek. Amit nem értettem most, hogy odakattintottam, az csak egy:

hogy a retkes f...ba kerül oda a SZIVNET virágküldő szolgálat hirdetése? Ki a gyíkom fog onnan virágküldésre klikkelni, és ki a ráknak küldi a virágot?
Vagy temetkezés kapcsán?

k.o._laci 2009.10.27. 16:06:24

@tevevanegypupu: Hát igen, tulajdonképpen az összes balos, bal-lib. politikusok kvázi versenyeznek azon ki tudja minél hamarabb a bűvös szavakat (antiszemita, rasszista, fasiszta, masiniszta) random a politikai ellenfeléhez vágni egy-egy műsorban mivel itt egy varázsütésre meg is áll a balos agy, óóó aki antiszemita ... az bármit is mond csak hülyeség bla bla. 1 bites agy amihez ezek az elcsépelt kulcsszavak a password.

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2009.10.27. 16:06:31

@_dave_: "elvileg nem ti nyeritek meg a fidesznek a választásokat, hanem mi, a pórnép."

Azt nem tudom, ki fogja megnyerni a Fidesznek a választásokat, de a neten kommentelő fix Jobbik-rajongók biztos éppúgy nem, mint a "jaj, kéne már egy igazi, európai értelemben vett konzervatív párt" üzenetével nyomuló balosok. Ez van, nem lehet mindenkinek tetszeni.

Ugyanez áll a blogra is. Mittudomén, én sem olvasom a Holdrablót vagy a Modorost vagy az Örülünk Vincentet, aztán mégis megvagyok. Jobb lenne a netes közösségeknek, ha nem akarnák szüntelenül megmondani egymásnak, mit csináljanak és hogyan.

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 16:08:07

@_dave_:
elnézést kérek azért, mert azt gondoltam, hogy még valami szikrája maradt benned az értelemnek, és esetleg beszélhetünk normálisan, ordas nagy csúsztatásoktól mentesen. Tedd el ezt a hozzászólásodat, és nézd meg évek múlva.

Szerencsétlen hülye vagy.

Cső.

Skrabski Fruzsina (lelkylola) · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 16:09:37

Szerintem Tóniék nagyon viccesek voltak ezügyben, a kurucék válasza is majdnem vicces. Ez egy ilyen boldog ország! :)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 16:14:25

@lelkylola:

:-))) Igen-igen-igen, és boldogok a lélekben egyszerűek, és kék az ég, és zöld a fű, és oly egyszerű az élet, meg szép, és még világbéke is van, de legalábbis lehet:-))

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 16:19:23

@elGabor: nem hiszem, hogy mi akarnánk megnyerni a Fidesznek a választásokat. Amúgyis kevesek lennénk ehhez.
@_dave_: nincs szükségeegyiknek sem a másikra.

Cypriánus 2009.10.27. 16:19:48

télleg honnan van a mogyi a Kurucban?
De komolyan? Anonymus barátunknak volt rá ötlete...

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 16:20:15

@Úlfhéðinn: "Ámerikában." kacsintószmáljli. :)

Cypriánus 2009.10.27. 16:21:17

Lola, tudom, Te is tudod,: ha kurucék hatalomra jutnának, Kálmánt kivégeznék.

(hacsak nem menekülne a kínai nagykövetségre :) )

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 16:23:15

@_dave_: mindezzel foglalkoztunk, amit fölsorolsz. NÉha had jobbikozzunk egy kicsit. Ez nem engedélykérés volt. Azt hiszem, a radikálokkal semmilyen módon nem kell összefogni és igenis basztatni kell őket. Semmi szükség rájuk. Én a radikálból kinőttem középiskolás koromban.

Viktus 2009.10.27. 16:28:06

@-dobray- (dszg):

a fidesz meg a mérsékelt szoci?

Gasper · http://tajkep.blog.hu/ 2009.10.27. 16:29:16

@lelkylola: ahogy tellik itt az idő, valahogy egyre nagyobb öngólnak érzem ezt a kamu olvasói levelet. A Kuruc egyébként penetráns reakciója is inkább erről győz meg.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 16:29:43

@_dave_: bakker, a Reakció minden évben megemlékezik a tragikus kettős népszavazásról, rendszeresen foglalkozunk határon túli témákkal, meg egyébként is, nézd már meg az arányokat, mivel és kikkel mennyit foglalkozunk! baszki.

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 16:32:47

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: természetesen nem is kell mindenkinek tetszeni, de azért ha van vmi átjárás a felek között, az nem előnytelen. akkor is, ha nem értenek egyet.

@Oli bácsi:

a sajtó szerepe baromi nagy, hiszen nagy részben nem csak a pórnép felé közvetítenek információkat, hanem a döntéshozók felé is a pórnép hogyanlétéről. namármost, ha a "kapuőrök" oli bácsikkal lesznek tele, akkor a fidesznek soha nem lesz fogalma arról, hogy mi van a társadalomban, holott elvileg egy fidesz-kormány mindenkit képviselni akar, pártállástól függetlenül. legalábbis remélem. ha ilyen sajtóval veszik körbe magukat, akkor erre nem lesznek képesek. én pedig, aki a barikád másik oldaláról jövök, felhívom erre a figyelmüket.

látod, nem én hülyézlek. én érvelek. te mit csinálsz? nem érvelsz, hanem hülyézel.

persze teheted, de attól még nagyobb nímand maradsz, mint amilyen akkor voltál, amikor a világra szartak.

na cső.

@-dobray- (dszg): elég nagy hiba, ha ezt gondolod. azért valakinek szólni kell, hogy a fideszben lebzselő olibácsik csak kárt tesznek. a jobbiknak pedig nem fog ártani, ha egy kis higgadtságot tanulnak a fidesztől. ha szerinted ez nem így van, akkor az elég nagy baj.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 16:33:35

@Cypriánus:

Vagy az izraelire.... ott keresnék a kurucok, hisz tróger, nem?

Jaaaaa, h trágár? A francba, nekem ma semmi nem jön össze, legfeljebb egy virágküldés lolának:-)

Úlfhéðinn · http://tinyurl.com/do9ks 2009.10.27. 16:34:55

@-dobray- (dszg):

""Ámerikában." kacsintószmáljli. :)"

Csak nem?! Ők is kiköltöztették a szervereket? :O

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2009.10.27. 16:35:07

@_dave_: Oli bácsi nem lebzsel a Fideszben, sőt, nagyon távol lebzsel mindentől.

Egyébként akkor kezdj el vitatkozni, ha megismered visszamenőleg az UFi/Reakció munkásságát, mert szellemekkel hadakozol.

Nézz körül először, aztán jöjjön a szájkarate.

Alfőmérnök 2009.10.27. 16:38:07

@Gasper: Kicsit én is így érzem. Egyébként nem vették le a cikket, csak a címlapról.
Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy valszleg eddig ez volt Kálmánék legolvasottabb írása.
De stílusjátéknak ügyes volt. Persze Sokalék ezt jobban csinálták.

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 16:42:44

@rajcsányi.gellért (ergé): olvasom, h mivel foglalkoztok. és azt is, h milyen színvonalon...

@-dobray- (dszg):

lehet jobbikozni, de akkor - ahogy ergének is írtam - legalább vmi színvonalat tartsatok már meg. mit végeztetek ti? kevés cikket leszámítva olyan szinten nyomjátok, mint egy másnapos gimnazisták által szerkesztett suliújság.

sok időm nem volt utánakeresni, h mikor írtátok az utolsó cikketeket a népességfogyásról, de biztosan nem ma volt. ehelyett azt már megtaláltam, h az erzsébet téri gödör milyen fasza hely, s találtam pár vonagáborozást meg jobbikozást is. szóval az szdsz-t már felfedeztem bennetek, a többit még nem.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 16:43:06

@_dave_:

Figyu, sztem a kurucból se perc alatt lehetne csinálni egy olvasási szempontból vállalható portált, ha leszoknának az egyértelmű uszításról, a "történelem szemétdombjára ítélt eszmék" (by libsik) könyveinek hirdetéséről, és egyértelművé tennék, h semmmilyen erőszakot nem tartanak elfogadhatónak senkivel sem szemben, továbbá olyan apróságok, miszerint nem lelkendezünk senki halálhírén, és egyebek.

Most, h körbenéztem, pl. érdekes (nincs jobb jelzőm) volt olvasni Budaházy börtönleveleit, de szar volt látni sok egyebet a főhírek között, hadd ne részletezzem.

_dave_ (törölt) 2009.10.27. 16:44:49

@rajcsányi.gellért (ergé): hát jól van. látom nem vagytok túl fogékonyak arra, amiről beszélek. gáz úgy válaszolni a kommentárra, hogy az el se olvastad. hagyjuk is az egészet. na szevasztok.

Alfőmérnök 2009.10.27. 16:50:58

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: Malac, csak ismételni tudom magam, de biztos vagyok benne: akkor nagyon durván lecsökkenne az olvasottságuk. Ez köll a népnek.

Google 2009.10.27. 16:57:24

Kedves Dave,

ezek a témák, úgyis mint államadósság, demográfiai katasztrófa felé haladás, társadalmi kohézió, állnak a kuruc rendelkezésére is.
Nehéz lett nagyot alkotni benne, az igaz, miután eleve fajtákra osztjátok a népeket, és nem tudni, egyesekkel mit kezdenétek (addig jó nekünk, amíg nem is).
Ha már társadalmi kohézió és demográfia.
De tudom, nektek csak minden ürügy.
A Fideszbe se fér be mindenki, az MSZP meg már ciki, szegényember ember vízzel és dühhel főz.

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 16:59:17

@_dave_:
Édes, én meg a Fidesz körüli lebzselés, haha.

Nem megsértődni a hülyézésen, hogy klasszikus idézzek: "némi személyeskedéssel, de az egy netes fórumon szvsz - nyilván ésszel, de - belefér." :-))

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.27. 17:35:37

Kezdek kételkedni benne hogy Visjuvahír Viktor lenne a Zisten. Oli bácsi AZ.

zoli29 2009.10.27. 17:57:24

Nem követtem a postot, de gondolom, ez megvan:
kuruc.info/r/26/49196/

zoli29 2009.10.27. 17:59:52

@lelkylola:

A kuruc válaszának a színvonalát én legutoljára ált. isk. 3-4. osztályában tapasztaltam.

Kamelot 2009.10.27. 18:03:58

Enyhén szólva óvodás amit művelt a Reakció! Számomra ebből a kuruc is jobban jött ki. Azért Köszönjük Emese!!

zoli29 2009.10.27. 18:07:27

@Kamelot:

Jaj ne! Lásd be: a kuruc ezt erősen benézte, most meg szánalmasan magyarázkodik, hogy mentse az arcát.
LOL

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 18:14:52

@Zoli28:

"A kuruc válaszának a színvonalát én legutoljára ált. isk. 3-4. osztályában tapasztaltam."

Erős osztályba járhattál, mert azért lássuk be, nem olyan szar stílusban és helyesírással írták azt meg. A "bérmaszturbáló" kifejezés például egészen korrektül vicces, és számomra teljesen újszerű megvilágításba helyezi a recskázás tematikáját.

Lazíts! Ami vicces, az vicces, még ha bizonyos szempontból tragikomikus is.

zoli29 2009.10.27. 18:22:14

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Beismerem, nem olvastam végig a cikket, csak az első néhány bekezdést.
De éppen azért hagytam abba, mert még csak felháborodni sem tudtam rajta.

Kamelot 2009.10.27. 18:24:08

@Zoli28: Igen, benézte. De tudod, nekem kívülállónak az a véleményem, hogy a megírt levél sajnos a mai izraeli gyarmatosítási törekvésbe teljesen beleilleszkedik. Persze sokszor nekem is túlzás az a nagy zsidófóbia,ami elhangzik a kurucinfón. (Bár én is azon a véleményen vagyok, hogy eleget sírattuk a meghalt zsidókat, és fizettük nekik a kártérítést, ezen már túl kéne lépni.) Az én kommentem leginkább arra irányult, hogy kicsit gáz egy másik portál beszopatása (ahogy Reakció fogalmazott) és ezen való önelégült ujjongás. Azért az nem várható el, egy politikailag üldözött portáltól (éljen a demokrácia), hogy az a pár ember aki a mindennapi szerkesztésével foglalkozik, teljesen utánnajárjon a témának. A portál eddig is azon az elven működött, hogy az ország különböző pontjairól megírják az emberek a legfrissebb eseményeket és azt a szerkesztők igaznak feltételezve leközlik.
Hogy ezzel mi volt a Reakció célja az számomra nem derült ki!

Ezekiel 25,17 2009.10.27. 18:42:02

Háát sztem ez a poszt a Reakciónak gáz. Lehet én vagyok a hülye, de semmiféle hekket nem látok, csak hogy néhány, magát felsőbbrendűnek képzelő figura szánalmasan erőltet valamit, ami szerinte kurva vicces.

AMIT TI CSINÁLTATOK AZ NEM MÉDIAHEKK!

A médiahekk ilyen: hvg.hu/vilag/20091026_lettorszag_meteorit_media_hack.aspx vagy ehhez hasonló

Szerintem meg hülyék vagytok, hogy ezt egyáltalán feltettétek, jobb lett volna csendben maradni, mert ez így GÁZ.

Ami viszont tuti, hogy sztem a színvonalatok esik, már elég régóta, és sokszor azt a benyomást keltitek, hogy néhány, a szadeszhez hasonlóan csak bp. belvárosában járatos, félértelmiségi osztja a nagy észt.

Ja, és mi a fuck van a majd egy éve meghirdetett településnév- szépségversennyel?

Cypriánus 2009.10.27. 18:46:40

nem médiahekk?! Akkor micsoda?

gondold el, az egész történet rendkívűl árulkodó mind a kuruc sínvonaláról, mind pedig arról, hogy mennyire megbízható hírforrás...

Gratulálok Kálmánnak, jó volt! :) Bevallom én alig hittem el, hogy ezt télleg beszopták... ehhez azért kell némi defekt.

zoli29 2009.10.27. 18:51:15

@Tom Sawyer:

Ne legyél már ilyen feltűnően frusztrált, amiért a fajmagyarok nagy nyilvánosság előtt beégek! :)

Cypriánus 2009.10.27. 18:53:03

De komolyan: nem tünt föl nekik hogy ez egy régi épület? Hogy ehettek meg Kurucék egy ekkora baromságot???

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 18:54:43

@Tom Sawyer:

Azért a színvonal esésére tényleg érdemes lenne figyelniük, mert ezt mintha én is érzékelném. Kár.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 18:57:58

@Cypriánus:

Ez jogos! Egy több, mint 150 éves épületről van szó, csak éppen átesett egy felújításon, de azt még ők sem képzelhetik, h felújításkor pluszban rátesznek egy hatágú csillagot.

Viszont összességében ez az adok-kapok vicces volt sztem, a kuruc meg ezután egész biztosan jobban oda fog figyelni, h mit közöl. De azt meg igazságtalan elfelejteni, h mint olvasói levelet, tették közzé, és ráadásul a legdurvább részt kicenzúrázták.

Ezekiel 25,17 2009.10.27. 18:58:45

@Cypriánus:
Nem médiahekk mert: tényleg van egy szálloda, amin zsidó jelképek szerepelnek mind díszítőelemek, a szállodának helyt adó épületet tényleg most újították fel, és tényleg lesz rajta helikopter-leszálló. És tényleg egy izraeli hátterű cég a beruházó.

Tehát az, ha leírsz egy 80 %-ban tényeket tartalmazó levelet, amit nyakon öntesz némi hülyeséggel, az egy féligazságokat/pontatlanságokat tartalmazó, náci szellemű olvasói levél lesz, nem pedig médiahekk, mint ahogy a szánalmas szerző(k) ünnepeltetik magukat.

Nem a hülyeség vagy a zsidógyűlölet elleni fellépéssel van a baj, hanem ezzel a balfasz akcióval. Az meg különösen visszatetsző egy bizonyos műveltségi szint felett, ahogy maguk nagyszerűségét ünneplik, és a másik 'hülyeségét' kiröhögik.

zoli29 2009.10.27. 18:58:51

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

És ezt hogy gondolod? Összeül a szerzőgárda, és megállapodnak valahogy így:

"Srácok, legyünk egy kicsit színvonalasabbak!" - "Egyetértek!" - "O.K.! Holnaptól emelünk a színvonalon!" ?

És konkrétan miben látod a színvonalesést?

zoli29 2009.10.27. 19:00:08

@Tom Sawyer:

Lazíts, öcsém, és lásd be, hogy a kedvenceid ezt megszívták. Nem a tükörre kell haragudni.

Ezekiel 25,17 2009.10.27. 19:03:49

@Zoli28: Nem frusztrált vagyok, hanem az bosszant, hogy egy jónak induló, normális, fiatalos jobboldali portál, ennyire lement kutyába, és ennyire önelégült lett.

És itt nem az a lényeg, hogy a kurucnak feltűnt-e, hogy régi az épület vagy sem, mert maga a hekk erőltetett, izzadtságszagú, a stílus ahogy közölték meg főleg.

Ezekiel 25,17 2009.10.27. 19:07:25

@Zoli28: a legegyszerűbb kritizálót egyből szalonképtelenné tenni, mert akkor az érveit sem kell figyelni, ugye?

Tőlem egyetérthetsz, 130 %-ban is a reakció szerkesztőségével, attól még nem lesz jobb a portál.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 19:12:02

@Zoli28:

Abban, h a publicisztikák aránya erősen lecsökkent. Én azt szeretem, ha egy apró témára fel tud fűzni vaki egy szellemes gondolatsort. Olyasmire gondolok, mint Tóta W. mai posztja, amivel persze millió vitám van, de vicces és színvonalas iromány, ez nehezen lenne vitatható sztem.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 19:14:09

Például egyértelmű, h KK&TT tud írni, meg még sokan itt, de időnként a poszt semmi más, mint egyetlen (igaz sokatmondó) kép. És már ez is elég, mert így is jön a nép, jövök én is.

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 19:20:54

@Tom Sawyer:
no nézzük.
1. Kálmán és Tóni nem használta a médiahack szót, a cimben a hekk ott van, de a szónak van egy csomó jelentése: en.wikipedia.org/wiki/Hack
Ha az a hack, hogy hamis hireket, illetve a valóság egyes elemeiből épitkező hireket csempészünk a lehetőség szerint fősodratú média hirei közé, akkor ez egy hekk, egyébként. (en.wikipedia.org/wiki/Media_hacker) Csak Kálmán és Tóni nem ásott lyukat, mint a lettek.

2. Te sem tudod megmérni, hogy az a 80% annyi-e, tehát ezt elég nehéz elfogadni igy (az izzadtságszaggal, meg a többi retorikai sallanggal együtt). Van ház és vannak izraeli beruházók (esetleg). A helikopterleszálló is megvan, de mint azt Turul is emlitette és az urbanista egyik korábbi cikkében is szerepelt, a Belváros felett légtérzárlat van, nem lesz egyszerű ügy használni. De:
- nem lesz parkoló a vásárcsarnokból,
- innentől az egész Rothschild-Peresz kombináció is csak kamu,
- nem amiatt épült oda a szálloda, mert "Gyuriék" lebontották a szovjet emlékművet,
- a házon már 150 éve rajta van a Dávid-csillag,
- Gerendás Józsefről én spec nem tudom, hogy zsidó-e, nem is érdekel.

Stb, stb.

Kálmán és Tóni szerintem egyáltalán nem ünnepeltette magát, kicsit rosszul élik meg, hogy veréssel vannak fenyegetve. Vannak, akik gratuláltak, ez tök jó. Vannak, akik fikáztak, az is rendben van.

És ha én annyi lekváros fánkot kapnék, ahányszor olvastam már a "jól indultatok, de.." kezdetű fasságokat, akkor életem végéig boldog lennék, ezért az ilyen tipusú kritikától immár képtelen vagyok meghatódni.

Nincsenek könnyeim, mondhatni.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 19:31:32

@Oli bácsi:

Én nem szeretem azt, ha ilyen könnyeden, vmi poénnal lerázzuk a kritikát. Az sem érv, h már sokan mondták, uncsi. Hiszen azt is sokan mondták untig, h gyurcsány egy fasz, mégis az, de még mekkora.
Sztem igenis régen több volt a kidolgozott publi, míg mostanában inkább a hír maga viszi el a posztot. Tessék írni (a szó nemes értelmében gondolva), tudok ti/te, efelől nincs készségem.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 19:36:05

Upppsz! Azt viszont most látom, és nagyon korrektnek gondolom, h kitettétek a Mandiner blogajánlóba a kuruc riposztját. Ott virít az első helyen. Brávó, ezt így kell csinálni!

Ezekiel 25,17 2009.10.27. 19:37:04

@Oli bácsi: Elbeszélünk egymás mellett, mert lényeg nem azon van szerepelt-e a címben a médiahekk vagy sem, és nem is azon, hogy a Gerendás mittudoménki zsidó-e vagy sem.
A lényeg, az hogy enyhén szólva is gyenge, hogy valaki beír egy olvasói levelet, amiben ő maga állít egy csomó faszságot, majd miután a levele megjelenik, azon röhög, hogy mekkora hülyék vagytok, hogy lehoztátok a faszságaimat, mikor az csak félig (vagy negyedig vagy háromnegyedig, tökmindegy) igaz. Ez nagy médiahekk lennea New York Times-szal szemben, de nem a kurucon, ahol már nem egy ilyen esetre volt példa. És ez a gyenge poén, szerintem igenis dicsekvően van előadva, ami meg szerintem nem növeli az írás színvonalát.

Az, hogy a kritikáról meg mit gondolsz, az nekem teljesen mindegy, ez a ti blogotok, és azt írtok, rajta amit akartok, én csak jeleztem a véleményem.

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 19:42:24

@Tom Sawyer:
a lényeget rosszul látod.
A kulcsszó, mint oly sokszor, a SZERINTEM, amely jobbára a félműveltek meghitt menedéke.

Jelezted, rendben van.

Ezekiel 25,17 2009.10.27. 19:46:59

A szerintem azt akarta, jelezni, hogy néhány szájtépővel ellentétben nem gondolom, hogy csakis az én álláspontom lehet helyes és tévedhetetlen. AZt hittem, hogy ezt fel lehet fogni, de úgy látszik, hogy te is egyből a mindig bevált, lebunkózzuk a másikat típusú (amúgy a magyar médiában jól ismert) érvvel operálsz. Ja, és egyébként a műveltségemnek semmi köze az érveimhez.

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 19:50:59

@Tom Sawyer:
"Ja, és egyébként a műveltségemnek semmi köze az érveimhez."

Ez nagyon nagy.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.10.27. 20:06:04

belefostatok a ventillátorba... :D most nagyon nem vagytok népszerűek odaát.
kuruc.info/r/26/49196/

Google 2009.10.27. 20:11:36

@Zoli28:

Ez a színvonal-ügy engem is érdekelne. Hogy lehet ezen a szinten érzékelni a különbségeket?

medve2 2009.10.27. 20:12:06

Hehe, milyen kurva gyenge és humortalan a kurucos reakció. Zsidóznak egy nagyot és megveréssel fenyegetnek. Seggfejek.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 20:12:08

@Oli bácsi:

Mi van, csalánra pisiltél? Ma még eddig mindenre ugrottál. Take it easy!
Te komolyan gondolod, h bármire jó érv azt mondani: "ez unalmas, milliószor hallottam már" ?

Ha a "szerintem" a félműveltek meghitt menedéke, akkor pedig a szerintem folyamatos elhagyása a tévedhetetlenség és a pökhendiség biztos jele. Ex katedra kijelentésekkel azt közöljük a másik fél felé, h véleményünk megfellebbezhetetlen, vitának helye nincs.

medve2 2009.10.27. 20:14:14

@Tom Sawyer: Hála az istennek, hogy ez a portál, amellett, hogy tényleg jobboldali, elválik attól a szartól, ami a Jobbik és kurucos háziportálja.

zoli29 2009.10.27. 20:20:09

@Tom Sawyer:

A kuruc egy színvonaltalan, primitív szar, és ezt csak megerősítették azzal, ahogy felültek Kálmánék hack-jének.

Kálmánék pedig persze, hogy nyilvánosságra hozták a dolgot, különben nem lenne semmi értelme.
Lehet, hogy szerinted erőltetett meg izzadságszagú, ettől a hack még sikeres volt.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.10.27. 20:20:43

Szemita antiszemiták?

Krokó tanár úr nem ismer határokat. Úgy látszik vannak olyan elvetemült antiszemiták, akik még a kurucokat is lezsidózzák. Megdöbbentő!

"A szerkesztők névsora nem teljes. Közös tulajdonságuk, hogy vallásuktól függetlenül, mindannyian zsidó származásúak. Ezt csupán azért tartjuk fontosnak rögzíteni, mert felvetődik a kérdés: vajon mi motiválhat egy zsidó társaságot folyamatos, otromba és öncélú, vulgáris zsidózásra, ha nem az, hogy az ilyesmi mindig az aktuális kormány malmára hajtja a vizet: a gyűlölettörvényért kiáltók számára biztosítja az alapot, a nemlétező fasizmussal való riogatáshoz adja a muníciót."

krokotanarur.hu/RETURN/Labancfogo.htm

Kamelot 2009.10.27. 20:22:43

@Tom Sawyer: Teljesen egyetértek veled!
Egyszerűen gyermeteg, sajnálatra méltó írás lett belőle.

Oli bácsi · http://reakcio.blog.hu 2009.10.27. 20:24:09

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
a 'szerintem' a kisszerűség biztos jele, kételynek helye nincs, 1000 fős mintával dolgozom.

Én is mondhatom, hogy a blogod borzalmas küllemét változtasd meg, mert egy napkitörés ahhoz képest kutyafasza, és majd akkor adj tanácsokat. De nem mondom, mert nem hinném, hogy az én dolgom lenne.

Azt áruld inkább el, mi volt a fejedben akkor, amikor a Kupa Mihályra vagy az Agrárszövetségre szavaztál? Tényleg érdekel.

medve2 2009.10.27. 20:25:25

@gloire: Hát abban igaza van, hogy hatalmas szolgálatot tesznek az MSZP-nek.

zoli29 2009.10.27. 20:27:57

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Lássuk be: GyF távozása óta így vagy úgy, de bizonyos értelemben konszolidálódott a helyzet. Van egy unalmas, jellegtelen miniszterelnökünk, egy gyakorlatilag megszűnt Szadeszünk és egy szétesőfélben lévő Maszopunk; már nincs sportértéke még egyet beléjük rúgni. Kevés az inger, kevesebb a publicisztika.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 20:30:32

@Oli bácsi:

"egy napkitörés ahhoz képest kutyafasza"

:-))) De ezt melyikre mondtad? Amúgy bírom a színeket, a szivárvánnyal sincs bajom, hacsak nem nyomul rám;-))

"mi volt a fejedben akkor, amikor a Kupa Mihályra vagy az Agrárszövetségre szavaztál?"

Tájékozatlanság. Pont. Akkor még nem érdekelt annyira a közélet. Keveset tudtam a hátterekről, jobbára a szag után mentem, a vidékiséget kerestem, meg a proli származásom is dominált. Az Agrárszövetségnél egyértelműen szimpatizáltam Nagy Tamást. Nem tudom, miért, de jó arcnak tűnt.

Viszont te ezt honnan tudod? Itt nem nagyon hadováltam erről.

medve2 2009.10.27. 20:30:40

Na, kurucéknál már nem is található meg a válasz.

medve2 2009.10.27. 20:32:07

@Zoli28: Hát Fletóval bizonyos dolgok valóban könnyebbek voltak. Gondolj bele, milyen teátrálisan jelentette volna be a korrupció-ellenes hadjáratot. Gordonka 5 perces sajtáját is már egyesek végigaludták.

Ezekiel 25,17 2009.10.27. 20:32:22

@Zoli28: Jójó, de a kurucot, nem erre a szintre vettem, teljesen mindegy, hogy mit reagálnak, tán csak nem azt tekintjük mértékadó színvonalnak?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 20:33:16

@Zoli28:

És azt is lássuk be, h Tóta W. még annyi év után is képes összeszedni magát egy jó, szellemes írásra, miközben őt is ugyanazok az ingerek érik. Vmit mégiscsak tudhat az az emlékdíjas, amit bevallom, időnként irigyelek tőle.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.10.27. 20:37:44

Egyébként én sem igazán értem, hogy mi volt ebben a hekk? Kálmánék írtak egy olvasói levelet, amit megjelentettek. De nem értem, hogy mit szoptak be?

Azért talán azt mindenki tudja, hogy a kuruc pont az ilyen, nyilvánvalóan túlzó, sőt mindenféle extrém mozaikszavakat költő humorkodással indított már az elején. Az, hogy a Hold utcai piaccal pl. mi lesz, az a kurucos kontextben "jó vicc" amihez hasonló kb.
tízezer megjelent már ott. Ez a stílusuk, ez a
fő profiljuk: a kreatív rasszizmus. Ebben a Kálmánék
csak egy tehetséges utánzóként tűnhettek fel, naná,
hogy berakták, megírta helyettük, ennyi.

zoli29 2009.10.27. 20:37:47

@Tom Sawyer:

Nem, de nem értem, hogy szerinted hogy lehetett volna jobb színvonalon előadni a történetet.

zoli29 2009.10.27. 20:41:01

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Tóta W-nek OV (meg úgy általában a jobboldal) személyében állandó ellenségképe van, ebből merít ihletet.
Én ezt nem tartom érdemnek.

Egyébként nem olvasom őt, csak egyszer-egyszer, de nekem egyszerű provokátornak tűnik.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 20:55:14

@Zoli28:

"nekem egyszerű provokátornak tűnik."

Hát lehet, h provokátor, de hogy nem egyszerű, az bizonyos. Nem mindenkit azért kell olvasni, amit mond, hanem olykor azért, ahogyan mondja.

Különben abban igaza van Oli bácsinak, h a reakció azt csinál, amit akar, nem fizetett emberek, nem tartoznak senkinek sem elszámolással. Ha máról-holnapra leállnának, akkor sem szólhatna senki egy rosszillatú szót sem. Megjegyzem, volt olyan időszak itt, amikor szinte egyedül Ergé tartotta a frontot, a többiek alaposan magára hagyták. Viszont ő nagyon emberi, ezért nagyon becsülöm.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 21:09:23

@gloire: Még az is lehet, hogy az igazi hekk nem is ez, hanem hogy Kuruc Kálmán áll az info mögött, és végighekkelte a Reakciót. :>

Google 2009.10.27. 21:20:27

@gloire:

"Kreatív rasszizmus." Ez jó. Persze, nem meg- és átélni.
A kreatív könyvelésért viszont már legalább börtön jár.
Igaz, Amerikában.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.27. 21:37:59

@gloire:

Hekk vagy nem hekk, tulajdonképpen nem lényeg. A lényeg az, hogy KKTT csínytevése illusztrálta és igazolta, hogy a radikáljobb mindennapi szellemi tápláléka milyen alacsony színvonalon és mennyire vitatható korrektségű módszertannal készül. Hekk vagy nem hekk, ez most kiderült.

A másik lényeges dolog, hogy a Reakció szerkesztősége látható módon húzni akar egy vastag vonalat maga és a szélsőjobb közé. Vagyunk néhányan törzskommentelők, akik mindezt vártuk és helyeseljük, mert bizony létezünk jópáran olyanok a jobboldalon, akik nem szeretnénk, ha úgy valós mint netes társaságban a jobbikosokkal vagy a kuruc közönségével kevernének össze bennünket. Ez a radikáljobbnak bizonyára rosszul jön, hiszen fontos hivatkozás volt számukra mindig is, hogy a polgári jobboldal is lényegileg ugyanúgy gondolkodik, mint ők, legföljebb domesztikáltan fogalmaz. Hát a nagy lófaszt ugyanúgy.

Google 2009.10.27. 21:47:11

Mondják, a legnagyobb hazugságok azok, melyekben igaz elemek is vegyülnek a nem igaziak közé.
Ez történt ebben az esetben is.
Tényleg van szálloda, tényleg van leszállópálya és Dávid-csillag, de a piacot nem alakítják át, nem valószínű, hogy a hazánk fővárosában élő magyar gyerekek álmát Peresz sokszor zavarni fogja, de olyan jól hangzik a történet, van igény rá, adjuk tovább.
Erről a kertévék és az ő igénytelen műsoraik jutnak eszembe, a műsorkészítők azt mondják, arra is van igény.
De ha nem lenne, ők már generáltak.

Battonyán betörték egy román tulajdonban levő ház ablakát, Makón egy volt főrabbi emléktábláját törték össze.
Érik a gyümölcs.

reality 2009.10.27. 21:47:47

@Zoli28: "Egyébként nem olvasom őt, csak egyszer-egyszer, de nekem egyszerű provokátornak tűnik."

Ezt akartam írni, csak másként árnyalva. Tóta w nem is biztos, hogy hisz is mindabban, amiket leír, elmond, viszont így állandóan kavarhatja az akármit, és ezáltal "meghatározó személyiség" lehet. Véleményformáló. :)

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.10.27. 22:04:12

@Elpet: Nézd, én továbbra sem értem, hogy mi volt ebben a nóvum, mert minden második k.info cikk ilyen, ilyen is volt mindig. Kálmán cikke még a jobbak közül lett egy. Csak azért mondom, hogy végül is nem rossz, mert részleteiben nagyjából igaz, csak kurucosítva lett
. )

"..ha úgy valós mint netes társaságban a jobbikosokkal vagy a kuruc közönségével kevernének össze bennünket."

De hát egyrészt ezzel csak idevonzani lehet azt a "nemkívánatos" társaságot, másrészt az sem egy új dolog itt, folyamatosan, néha elég fárasztóan megy a szájkarate.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.27. 22:09:18

@gloire:

Valami új csak volt benne, a tiéd a 708. komment.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 22:13:31

@Elpet: Nemrég voltam egy jobbikos rendezvényen. Egy katolikus templom előtt zajlott. Tiszta arcok, világos, különösebb túlzás nélküli szavak voltak, egyszer sem hangzott el, hogy "zsidó" vagy hogy "Izrael", egyetlen durva szó sem. A szónokok nem keltettek amatőr vagy prosztó benyomást, nem volt túlragozva sem, viszont meggyőzően hangzott, amikor Vona azt mondta: "mi azt csináljuk, amit mondunk".

Az egész rendezvény alatt figyeltem, hátha jönnek a rossz arcok. Nos, egy darab skinhead-et sem láttam, csinos lányokat és egyetemistákat igen, egy bekiabálás sem volt, semmi ria-ria. Taps volt az egyes szónokok után és két db fújolás, az egyik az ATV, a másik Draskovics nevének említésekor.

Figyeltem a rendőröket, akiknek semmi dolguk nem akadt, bár azért a rendezvény végén bementek a tömegbe, talán igazoltatni? Fogalmam sincs. Az egyik végig kamerázott, főleg a Magyar Gárda sorfalát pásztázta (a háta mögött álltam). Valaki jött a gyerekével, aki az előttünk álló szőke rendőrlányra mondott valami kedveset: rendőrnéni, rendőrnéni hátrafordult és mosolygott.

Volt 1 db kötelező óbégató. Ő már a himnuszt is direkt rosszul és harsogva-hamisan énekelte, aztán mécsest vett a kezébe, azzal támolygott és idiótán vigyorgott, kóvályogva a tömeg között, átslisszanva a gárda sorfalán. A végén mindenkivel kezet akart fogni imígyen: "Szebb jövőt!". Volt 1 db másik kötelező óbégató, aki hajléktalan kinézetű volt, és artikulálatlan hangokat adott a partvonalról, azonban vele beszélt egy gárdista meg egy rendőr is, így abbahagyta. Ezek ketten képviselték a "szélsőséget".

Egyébként volt magyar trikolór, árpádsávos zászló, jobbikos zászló, hatvannégy vármegyés zászló. Nyugodtan álltak, fújta őket a szél. Az egész rendezvény jó benyomást hagyott maga után, arcostul, beszédestül, mindenestül.

Nos, azt kell, hogy mondjam, ennek fényében én nem látom azt a fene nagy azonosságot a Jobbik és a Sátán, valamint a Jobbik fősodra és a kuruc.info között.

Ezúton is gratulálok azoknak, akik ilyen beszédekből össze tudnak vágni olyan anyagot, amit elrettentőleg mutogatni lehet mindenhol.

tevevanegypupu 2009.10.27. 22:23:04

Csak azt nem ertem miert Pereszt varja mindenki, mikor valoszinuleg majd a Likudtol fog jonni rendszeresen valaki, hiszen az a testverpartunk lesz majd, ha a fidesz gyoz.(:

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.10.27. 22:23:55

Egyébként meg volna egy kérdésem:

Az inkriminált épülettől 300 méterre, a Szabadság tér sarkán egy hasonló, de nagyobb szálloda épül, ahogy szálloda lesz a 17-es szám alatt álló volt tv székház is.
A tér északi oldalán félidőnél tart egy szintén hasonló beruházás. A tér mögött (150 méterre) a volt Sport Minisztérium épületét is félig lebontották, ugyan az
történik ott is.

Mi lenne a reakció, ha egy tényfeltáró cikkben valaki leírná, hogy mind az öt esetben (és ugyan azon a négyzetkilóméteren még 6-8 építkezés esetén)
_orosz_ tulajdonos van a háttérben?
Milyen címek lennének? Elmenne az például, hogy:
"Ruszki térhódítás"?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.10.27. 22:28:52

@Elpet: Igazad van, az új talán az, hogy ezúttal nem kurucos nick-ek jöttek ide provokálni, hanem a Kálmán ment oda.

Google 2009.10.27. 22:29:04

@Loxon:

Próbáljon meggyőzni valakit, hogy a választottja nem szép!

Sajnálom a kurucot, barikadot, Jobbikot, hogy nincs fóruma, de miért pont itt akarják kiélni magukat?
És miért akarnak közösködni a Fidesszel? Hisz ott nem olyan szépek, fiatalok és jóarcok az emberök.
Több párt az nem egy párt.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.27. 22:30:07

@Loxon:

Őszintén szólva nem nagyon érdekel, hogy milyen arcok vannak egy jobbikos rendezvényen. Én is jó arc vagyok, meg egy csomó ember még, aki nem kér a Jobbikból. Én az eszméikkel nem kívánok a legcsekélyebb mértékben sem azonosulni. Sajnálom, hogy Ön a megújulást látja bennük, én olyan régi politikai eszmerendszerek újraélesztgetését látom, amivel soha semmire nem lehetett menni, és amelyeket az én gondolati világomtól szakadék választ el. Ebből a szempontból indifferens számomra, hogy Önnek mennyire voltak szimpatikusak a megjelentek.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 22:31:49

@Elpet: Nem is Önnek írtam le, kedves Elpet, hanem azoknak, akik elfogulatlanabbak Önnél.

Google 2009.10.27. 22:34:10

@gloire:

Méghogy nem jöttek a kurucos nick-ek?
Már elég régóta járnak ide.
Amíg nem szavaztak rájuk négyszázezren, addig arról volt szó, hogy de jókat mondanak ezek a fiúk, utána arról, nekik 3 eu-s képviselőjük van.
Mintha visszaélnének a jogosítványaikkal.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 22:39:30

@Loxon:

Ez tetszett. Gondoltam, megmondom.

Már-már posztért kiált egy-két képpel megsegítve, mert bátran szembenéz a balliberális előítéletekkel. Valóban nem olyan egyszerű a világ, h vmi vagy fekete, vagy fehér. Minden jobbikos agyament fasz, és Vona csak idiótaságokat beszél. Hát nem. Még a kuruc.info-nak is vannak értékei, bezonyám! A HTML sablonja például egészen profi, ahogy elnéztem.;-) Üdv.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 22:42:04

@Elpet:

A leírtak alapján, jó a blogcím, és jó az avatar is. Mindkettő nagyon betalál, és ezt minden él nélkül mondom...

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.27. 22:45:45

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Malackám, örülök, hogy stabil és kiszámítható pont lehetek neked ebben az őrült világban. Én is minden él nélkül mondom ezt, őszinte tisztelettel.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 22:47:05

@Google:

Én csak szólok, h ha az ugatos kutyát piszkálod, vered, farkassá változik. Lehet, h jobb módszer a türelmes, megértésre törekvő "szeretet", mint a rideg fejbekúrás.

Odamész, és megkérded: uram, Ön miért mérges? Segíthetek?

Talán jobban beválik, mintha azt mondod: te mocskos náci, fogd be a mosdatlan szájad!

Uraim, gyakran hiányolom ebből a blogból, a kommentekből a keresztényi türelmet.

Google 2009.10.27. 22:47:31

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Várható, hogy TWÁ is coming out-ol?
Már hogyne tetszene neki is a sok rendes ember, csak közéjük kell menni, nem a Lidlbe; a feloszlatott Gárda, na pláne a kuruc - hogy milyen hiába harcolt a Gyurcsány, Istenem!
Bár lehet, pont ezt akarta.

tevevanegypupu 2009.10.27. 22:48:58

@Loxon:
A kozonseg korulbelul ugyanaz lehet mint volt Csurkanal.
Vona nem kozeliti meg Csurkat semmilyen tekintetben egyelore, de nagyon sok kerdesben azonos nezeteket hirdet. Ha Vona csiszolodik, nem beszel olyan kozonsegesen mint a legutobbi Draskovics ugynel, felkeszultebbe valik, nem lehetetlen, hogy komoly tomeget vonz majd. Hogy ez a tomeg mekkora lesz, az sokban fugg Orbanektol is.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 22:52:01

@Google:

Lehet, h késő van, de ezt nem bírtam feldolgozni, mert a 3 darab agysejtemből már kettő alszik. Miiiiii vaaaaan?:o)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 22:53:12

@Google: Nem nagyon értem, mit ír, de amennyire igen, abból is látszik viszont, hogy a jobbikosok egy nagy része egyáltalán nem átigazolt szoci, hanem az évek során elfrusztrálódott ex-fideszes.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 22:57:56

@Google:

De hát nem az a jó egy blogban, ha sokoldalú vélemények jelennek meg? Mennyivel jobb egy maszopnyik Kettes, mint egy galamblelkű jobbikos lány kommentértékben, kérdem én?

Google 2009.10.27. 22:58:44

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Keresztényi türelem? Ezt kérték a régi emeszpések is.
Mondjuk, türelem lenne is, de rosszul esik, hogy embereket a több pénz után a több renddel bolondítanak. Talán ugyanazok.
Nem megyek oda, azért sem, hogy azt mondjam: "te mocskos náci, fogd be a mosdatlan szádat" , (nem stílusom, de rám lehet fogni), valamint azért sem, mert van hova menjek.
Nem hiszem, hogy most és itt abban kellene versenyeznünk, ki szereti jobban az Új Erőt. Részemről teljesen más az ízlésem.
És ez a keresztényi türelem, amit rajtam kér számon, a kurucékra is ráférne. Bőven.
De biztos, nekik is szólt már.

Google 2009.10.27. 23:02:05

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Semmi.
Csak azt kérdeztem, várható-e, hogy a TWÁ is bevalja, nem élhet a Jobbik nélkül.
És hirtelen elfelejtjük mindannyian, hogy mi mindent összehordtak azért a négyszázezer szavazatért.

Google 2009.10.27. 23:05:53

@Loxon:

Nem mindig érthető amit mondok. Elnézést!
Ha így van, hátha több szerencséjük lesz az elcsábulóknak ez alkalommal.
Az én fajtám rossz, ugyanazzal próbálkozom.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 23:07:29

@Google:

Ez így rendben, de hát ők messze állnak a kereszténységtől, tekintettel arra, h antiszemita uszító nem imádhatja a zsidók királyát, csak ha identitászavaros, vagy az IQ-ja a lábméretével egyezik meg.

A szeretet nemcsak azt jelenti, h effektíve szereted, hanem azt, h ha nem kedveled (nem szimpatikus), akkor is megpróbálod emberszámba venni a saját szereteted erejével. Én így gondolom.
És ehhez még vannak törvények, van Alkotmány, amiket meg be kell tartani mindenkinek, különben Budaházy írhatja a leveleit a börtönből.

Egy olyan országban, ahol jók a törvények, és jól dolgozik a rendőrség, semmi okunk arra, h bárkit is ne vegyünk emberszámba.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.27. 23:10:45

@Loxon:

Nézze Loxon, én nagyon örülök annak, hogy a jobbikos rendezvényen szépen viselkedtek a résztvevők, azonban ez legfeljebb szóbaállási alapot jelent, nem a nézetek azonosságát. Csodálkozom azon, hogy a viselkedés módjából következtetéseket von le az eszmék helyességét illetően. Ezek szerint, ha valaki illedelmes, akkor már az elvei is elfogadhatóak?
Abban igaza van, hogy a Jobbik bírálatához nem elégséges a legharsányabb és legrosszabb modorú közönségére való hivatkozás. Azonban számomra bőven van egyéb ok is az egyet nem értésre.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 23:12:11

@Google: Nem mondtam, hogy bárki is rossz lenne, még viccből sem. Kár, ha így irányítja a mondandómat. Csupán beszámoltam egy élményemről, mindenféle "csábulás" nélkül. (Sem "fideszes" nem voltam soha, sem "jobbikos" nem vagyok.)

Google 2009.10.27. 23:12:21

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Hát, ha kérdezi, válaszolok.
Egyikért sem rajongok, de mindkettő véleményét elolvasom. Nem tudom, ettől több leszek-e, de szomorúbb, az biztos.
De a világ márcsak ilyen, sokan vagyunk benne sokfélék. Senkinek sem szoktam nekiesni, igaz, az nem esik jól, ha viszont ők esnek neki, hol Szász Jenőnek, hol Tőkésnak, hol Böjte Csabának, Sólyomnak.
Azért álljon meg a lovasszekér!

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 23:18:03

@Elpet: Akkor Önnek is, még egyszer: nem nézetazonosságról beszéltem, hanem pontosan a szóbaállási alapról.

A Jobbik bírálatához egyébként arra is szükség van, hogy ami a Jobbikból jó, azt a bíráló el tudja fogadni. Én nem ezt látom, hanem azt, hogy gyökerestül elutasítják. Semmiféle elfogulatlan bírálatra nem képes az, aki a Jobbikban csak szocikat vagy egy rakás hőzöngőt lát. Ez persze igaz minden másra is.

Tessék megvizsgálni a Jobbik nyilatkozatait, intézkedéseit, EP-felszólalásait stb. Azok alapján már lehet valamelyes képet alkotni.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 23:20:30

@Google:

Yes, ezt aláírtam!

Máma már nem röfög tovább, alszik a bogár, a darász...

Jójcakát!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.27. 23:22:49

@Loxon:

Leginkább az Önére hajaz az enyém... (de én már ágyban vagyok elvileg, és pofa be, és fordulás mások irányába.)

Google 2009.10.27. 23:30:28

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Malacka, lehet, hogy nem ma fogunk zöldágra vergődni.
Azt mondod, hogy ők antiszemita uszítók és nem imádhatják a zsidók királyát.
Nem tudom, milyen uszítók, de magukat kersztényeknek nevezik, keresztény alapon álló államot szeretnének - a szólamok szintjén legalábbis.
Zsidók királya és imádat - ez nekem is értelmezhetetlen.
Jézus, gondolom rá gondoltál, mindenki megváltója, nem király. Szeretet, a hit, és a remény nem imádat.
Az, hogy valakit emberszámba veszek, nem jelenti azt, hogy ráadom a voksom. Ugyanígy az emeszpések is kesereghetnének, miért nem őket választják. Megvan annak az oka.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.27. 23:34:52

@Loxon:

Az ember egy idő után már elég jól ismeri saját gondolati világát. Ismeri azt az értékrendet, amelyet kiválasztott magának, és tudja azt is, hogy csodák nincsenek: az egyes értékrendekből bizony csak véges számú létezik, semmi új nincs a nap alatt, senki nem fog már lényegileg új gondolatokkal előrukkolni. A lehetséges értékrendek ismertek. Engedje meg nekem, hogy a Jobbikról alkotott eddigi tudásom alapján kijelentsem: nekem velük közös nézetem nemigen lesz soha, és pontosan tudom azt is, hogy miért.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 23:37:56

@Elpet: én teljes mértékben megengedem. Nem értem, hogy hol "nem engedtem meg".

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.27. 23:44:43

@Loxon: a leggecibb vírusnak is bizonyára meg lehet találná a legszebb profilját... még ha egyébként nem is tipikus fotogén egy vírus.

Ez a beírás ijesztő nekem.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.27. 23:48:45

@Loxon:

Arra utalt, hogy ne alkossunk véleményt, mielőtt alaposan meg nem ismerjük a Jobbik politikáját. Én pedig arra utaltam ezzel a mai szóhasználatban talán ritkán alkalmazott fordulattal, hogy nem kívánom az eddiginél jobban megismerni, mert az időmet másra szeretném fordítani. Ám ítéletet így is alkotok, ahogyan mindenki teszi. Az MSZP-t sem azért utasítom el, mert áttanulmányoztam a programjukat, meghallgattam az összes parlamenti felszólalásukat, és erre a következtetésre jutottam, hanem azért, mert így gondolom és így döntöttem.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 23:49:53

@szamárfül: Ne haragudjanak, de egyszerűen nem értem. Rossz helyen járok bizonyára. Ez az SZDSZ II.? Rettegni kell megint? Mitől? Mi az ijesztő?

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 23:54:31

@Elpet: én arra utaltam, hogy aki így alkot véleményt, az egyszerűen elfogult. Nem arra utaltam, hogy "ne alkossanak így véleményt". Felőlem alkothatnak, csak szerintem az elfogult. Egyébként az ítéletalkotás módjában gyökeresen különbözünk: én bizony utánajárok mindennek, ami _érdekel_. Márpedig az ítéletalkotást érdeklődésnek és figyelemnek kell megelőznie.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.27. 23:55:02

@Loxon: dehogy rettegni!
Szánalom a banda.
PArdon. Én nem rettegek tőlük.
(egyelőre)
de nem festek róluk idillt.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.27. 23:56:29

viszont mentem aludni! :)
Jóccak!

ha eccer nyer Vona, mi onantól úgyis Ózdon bányásszuk majd együtt a rezet!

túrabakancsa van már, Loxon?

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.27. 23:57:39

@szamárfül: Idillt én sem festek. Ez egy gyűlés volt, ott voltam, ilyen volt. Ez egy benyomás. Hol itt az idill? Nekem elég erős véleményem van sok egyéb tekintetben. De nem csak naívan rajongó, hanem naívan elítélő sem szándékozom lenni.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.28. 00:00:00

@szamárfül: Tudja mi Vona kedvenc együttese? A Depeche Mode. :D

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.28. 00:03:05

@Loxon: én azt a korszakot átugrottam, de jól sejtem, hogy az ma ciki?

reality 2009.10.28. 00:03:53

@szamárfül: Ehhez még hozzátenném, a náciknak (de a kommunistáknak is )is volt talán egy-két jó ötletük, mégsem hiszem, hogy szóba kellett volna állni velük, vagy átvenni tőlük ötleteket. Mivel a valós dolgok és megoldások a rossz világnézet nélkül is léteznek, önmagukban.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.28. 00:06:37

Kálmánunk, ha nem lenne most annyi dolga, :)
csinálhatna egy klipválogatást, melyik vezetőnknek mi a kedvence... mit fütyül a kádban.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.28. 00:07:07

@reality: Már megint a nácik... Rettegjünk együtt.

@szamárfül: Szerintem nem ciki.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.28. 00:09:01

@Loxon: úgy látom, maga mindenáron, de azért a szokott fondorlatos módján, felmentést akar a külszíni rézbányászat alól! (4 season!)

reality 2009.10.28. 00:45:49

@Loxon: Jaj, ne legyen már ilyen sablonos! Azért írtam zárójelbe, amit írtam, mert szinte biztos voltam benn, hogy így fog reagálni. Amúgy ez egy példa volt. Mindegyis.

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.10.28. 01:08:59

@szamárfül: A Depeche Mode mindig is ciki volt, ma is az.

@Loxon: Ha innen nézzük, a lejobb fejek az SZDSZ-esek. Több SZDSZ-es lakossági fórumon voltunk, rendőrök egyáltalán nem voltak, csupa intelligens, jól öltözött, értelmiségi férfi és nő jelent meg, a hozzászólások visszafogottak, szépen megfogalmazottak, intelligenciát tükrözők voltak.

blerocs 2009.10.28. 07:12:50

Az egészben az a ciki, hogy mennyire sablonokban "gondolkodnak" a kuruc.info "szerkesztői", milyen könnyű utánozni a stílusukat. Ez most még inkább kiderült, erre volt jó ez a hack.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.28. 07:31:18

@Google:

Sztem tiszta sor, bár az imádás kacsán rosszul gondolod:
1. parancsolat. „Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!”

@Elpet:

"Az MSZP-t sem azért utasítom el, mert áttanulmányoztam a programjukat, meghallgattam az összes parlamenti felszólalásukat"

Egek Ura! Íme korunk mazochistája! Te tényleg az összes parlamenti felszólalásukat meghallgattad? Csak nem te írod a parlamenti jegyzőkönyvet?:o))

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:

Ez látszólag jó riposzt, csakhogy mégis Loxonnak van igaza, mert ő egy jobbikos sztereotípia cáfolatának volt tanúja, tehát a te analógiád akkor állná meg a helyét, ha egy szdsz-es sztereotípiára hoznál cáfolatot. Pl., hogy ők egy filoszemita párt, és ehhez képest a lakossági fórumon zsidóznak:o))

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.28. 07:42:06

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Szövegértelmezés.
Nem állítottam, hogy elolvastam a programjukat, és meghallgattam a felszólalásaikat.
Azt állítottam, hogy nem azért utasítom el, mert ezeket megtettem, és ebből vontam le következtetéseket, hanem más okokból. Tehát a szövegrész értelme, hogy nem olvastam, nem tanulmányoztam, és ennek ellenére elutasítom.
Nem gondoltam, hogy egy ilyen mondat értelmezésével kapcsolatosan nehézségek merülnek föl. Ennek ellenére továbbra sem fogok tőmondatokban fogalmazni.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.28. 07:58:52

@Elpet:

Igazad van. Jézusom, ezt még a kv előtt, és nagyon benéztem. BOCS! Legszívesebben törölném.:-(

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.28. 08:01:59

@Elpet:

Komolyan, most nagyon mérges vagyok magamra. Hogy nézhettem el ennyire. Teljesen világosan fogalmaztál. A tosz ki van ezekkel a hajnali olvasásokkal.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.28. 08:55:39

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Nincs baj, bárkivel előfordul. Viszont gazdagabbak lettünk egy tanulsággal: reggeli kávé előtt semmit sem szabad tenni. :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.28. 08:58:15

@Loxon:
"Nemrég voltam egy jobbikos rendezvényen..."

nagyon fontos amit írtál. iszonyúan kontraproduktív amit az itteni értelmi szerzők és az elpetista kommentelők elkövetnek. folyamatosan baromállat-idióta-szarházi-nácigecinek lefesteni a jobbikot. aztán ha valaki találkozik velük, akkor azt látja, hogy azért annyira nem is. nem nagy észlénység amit csinálnak, nem sok valós gazdasági kilábalási ötlettel bírnak, de nem fenevadak. ha fenevadként vannak lefestve és a választó azt látja, hogy jééé, nem is, az növeli a választási esélyeiket.
a jómúltkor lementem a szabadságtérre fotózni a gárda avatást. semmi különös torzulat. nyilvánvalóan minden tömegből ki lehet gyűjteni a leghülyébb arcokat ahogy egy teszik kktt is, de ez megint öngól.
szépen lassan ez is csak egy rettegőklub lesz. úgy tessenek röhögni a debreceni-lámpaernyőmária-stb rettegő vonalon.

tevevanegypupu 2009.10.28. 09:03:15

Mindenhol sablonban gondolkodnak. A Jobbik kozonsege legalabb olyan fegyelmezett mint a fidesze. A kulsejet tekintve ugyanolyan mint minden part kozonsege: amilyenek vagyunk. Kulonbseg, hogy ott tobb a fiatal. A Jobbik ideologiaja annyiban kulonbozik a tobbi partetol, hogy kiemelt nemzetisegeket okol mind bajert. Az mszp-szdsz ennel sokkal nagyvonalubb: a fideszt es szavazotaborat nevezi meg evtized ota
a karok okozojanak. Valogatas nelkul mindenkit naciz, hulyenek tart es megvet. A Parlamentben fasisztaznak, kulfoldi ujsagokhoz kuldik el cikkeiket, egy orszagot jaratnak le a vilag elott es egy olyan partot (fidesz) ami tenyekkel bizonyitva a legjobb demokratikus kormany volt az rendszervaltas utan. Vajon melyik part art a legtobbet az orszagnak ideologiailag, gazdasagilag,
kulturalisan? Olvasgassanak tobb Nepszavat, Nepszabadsagot, Elet es Irodalmat, Magyar Narancsot, es talan kicsit kevesebb kuruc infot. Majd meglatjak kik azok akik valoban es hatekonyan tudnak artani a jobboldalnak.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.28. 09:12:23

elpetnek tévednie tetszik mikor azt gondolja, hogy a fidesz törzsválasztóinak mondjuk a fele nem ugyanazt gondolja zsidó-cigány-globalizáció vonalon mint a jobbik, vagy akár a kuruc. de igen, azt gondolja. és iszonyú nagy az esély arra, hogy a jogos viktor imádatukat felmorzsolva, szépen lassan átálljanak a jobbikhoz. jobban tetszik nekik morvai ferrero-waldner basztatása, mint viktor kötelező látogatásai -wasington előtt- tel-avivban. pedig ez csak reálpolitika a fidesz részéről. és mégis komoly veszély a fideszre a jobbik. de a jelenlegi hülye, elbaszott, jobbikellenes propaganda nem vezet sehova. sőt. persze el kell határolódniuk hogy megkaphassák a nemzetközi passzust a választások megnyerésére, csak ennek félő, hogy nagy ára lesz. szóval, amit tegnap írtam, hogy a fidesznek jól kell kormányoznia, és a jobbik 3%-ra esik, abban ezek is benne vannak. nem lesz könnyű az a jó kormányzás.

tevevanegypupu 2009.10.28. 09:24:24

Mindenesetre egyelore a fideszen mulik a jobbik sorsa es nem forditva. Ha ugyesen es jol kezdenek a kormanyzashoz, a jobbik visszavaltozik azza a pici kis partta vagy klubba ami volt.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.10.28. 10:03:45

@Grift: faszt lesz itt rettegőklub
mitől? kitől? agyatlan dagadt szarral töltött zokniktól?
yól vagy? :)))

Cypriánus 2009.10.28. 10:50:09

nyilván én nem tartozom azok közé a Fidesz választók közé, akik ugyanúgy gondolkodnak zsidó-cigány-globalizáció vonalon mint a Jobbik (ez nem balos véleményt jelent még, de nem csak ez ak ét alternaztíva van), rettegni nem rettegek Jobbiktól, de tipikusan a magyra nacionalizmus legostobább, leginkább lúzer arcát mutatják kifelé. Pl. Csanád kiváló brüsszeli egyenruhás bohóckodása, ami kiválóan szolgálta-a szlovák érdekeket.
A Loxon által is megírt Kazahsztán-rajongás, az Oroszországhoz fűzödő illúziók, valamint hogy csak "akkor lesznek tiszta választások, ha az iráni forradalmi gárda felügyeli", az amúgy vitriolosan keresztényellenes Hamász dícsőítése stb. stb. Lehet hogy mi nem érzékeljük, de ha a tótok velünk mossák föl apadlót abban a baloldali töketlenség mellett az ilyen -jól fotózható!!!-ökörségek is benne vannak.

és akkor ott a gazdaság és társadalompolitika számos aspektusa is. Télleg hihető, hogy egy kisméretű nyitott gazdaság csak úgy kiléphet a világgazdaságból? Mi lesz itt, magyar narancsot termelünk? Rákosinak sem ment. Vagy az lesz amit Tóta W vitriolosan megírt tegnap, hogy minden gazdasági viszony marad, csak az Auchan új neve Turul lesz, a pornócsatorna meg "Emese álma"?

a cigókról-a papíron levő programjuk még nem lenne oly rossz, de a zsigeri totális népírtási igény, amit számos jobbik-fan nyíltan képvisel hová vezetne?

Nem gondolom, hogy ők a Sátán, de egy országunk külpolitikai pozícióját tovább rontó, nagypofájú és impotens (jobbára használható ötletek nélküli) bagázs , bár járulékos haszonnal, hogy néhány fontos kérdést már nem lehet a szőnyeg alá söpörni , ami egy protesztpárttól tipikus , még jó is, de megoldást aligha kínálnak.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.28. 11:00:45

@Cypriánus: ezzel együtt Griftnek abban igaza van, hogy a Jobbik- szubkultúra itt is folyó fikázása kontraproduktív. Kb. annyira, ahogyan ezek az emberek otthagyták a szadeszt és a szocikat, a fideszt is elhagyják, ha az ezt az európaiértelembenvettpolitikailagkorrekt blablát nyomja.
A fideszben legalább két párt van, de az "egy a párt, egy a zászló" tabu. Feri tartja egyben a fidesz tábort, kérdés, hogy 2014-ben mi fogja. Hosszabb távon legalább két szalonképes hang kéne a jobb oldalon.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.28. 11:15:45

@Cypriánus:
kedvesem, ne nekem, én csak jeleztem, hogy nehéz lesz a dolog kezelése. én nem vagyok ebben az ügyben az ördög ügyvédeje. olvassad el még egyszer amit írtam. :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.28. 11:19:00

@tölgy:
erről beszélek. és nem véletlenül mondtam a múltkor, hogy kövérnek rég kellett volna csinálnia egy szalonképes, de a fidesztől jobbra lévő pártot. ennek az elmaradása, nagy meglepetéseket tartogat még.

Google 2009.10.28. 11:23:17

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget:

Ez tetszett, már ezért érdemes volt kinyitni a posztot!

Google 2009.10.28. 11:34:35

Fél a nyavalya, az fél, nekünk jó az egész Fidesz is, minek azt megfelezni?
Aggódnak itt a Fideszért a bér-, és álaggodók, de hát ők a Jobbikot fényesítik éppen.
Hát tegyék, de ne a más méltóságán keresztül!
Milyen kevés szó esik a Fingáriáról, a Draskovicsot elsőként leköpködő influenzások, és hasonlóan nagyszerű poénokról. Ez is hozzátartozik a dologhoz, igaz, kicsit árnyalja a "jó arcok" képet.
Ennyire a népemet nem nézem le, hogy azt higgyem, éppen erre lenne vevő.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.28. 11:36:53

@Google:
érdekes. te, nem sokkal, de ennél értelmesebbnek tűntél. persze nem mindig. sőt, ritkán.
rákaptál az italra? :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.28. 11:41:22

még annyit. ha a /jogos/ panelproliuzásból át lehetett menni kádárista lózungokkal a prolit etetőbe, akkor talán majd a remélhetőleg rövid időre, de felduzzadó nácista-fasizstás táborral is lesz mit kezdenie. ha mindenki olyan hülye lesz mint gúgli, hogy nem, ne beszéljünk erről, nincs ilyen probléma, jók vagyunk, akkor szopás lehet a vége. egy magát tartósan 60%-ra pozicionáló párt, pláne nálunk, iszonyú eltérő választói érzületeket kell lefedjen. és tartósan ez fog menni?

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.28. 11:42:37

@Google: Ilyen posztokat is érdemes lenne kinyitni, ha egy is szólna ilyesmiről:

"Elnök úr, tisztelt képviselőtársaim, tisztelt Elnökasszony. A lisszaboni szerződés aláírásáról folytatott mindenféle vita felesleges mindaddig, amíg a legalapvetőbb értékeinket nem tisztáztuk egymással. Engedjék meg, hogy pár példát hozzak fel Európa legnagyobb jogfosztott kisebbségével kapcsolatban, a kárpát-medencei, határon túli magyarsággal kapcsolatban. Tudják-e azt például, hogy egy európai uniós tagországban a kétmilliós európai magyarság területi önrendelkezése még a mai napig sincs napirenden, holott mindannyian tudjuk, hogy a területi autonómia egy európai jogi intézmény. Tudják-e, hogy ugyanebben az országban, Romániában, több tízezer csángó magyar a mai napig nem _imádkozhat_ és nem tanulhat az anyanyelvén. ÉS itt van még egy nálam is fiatalabb állam, Szlovákia ügye, a szlovák nyelvtörvény ügye, amelyet méltán nevezhetünk Európa szégyenének. És mindennek a teteje, hogy vannak olyan aljas politikusok, akik tárgyalási alapnak használják az emberellenes Benes-dekrétumokat. Hát milyen diktatórikus, rasszista Európában élünk, ahol a Benes-dekrétumokat tárgyalási alapnak lehet tekinteni? Elegünk van abból, hogy mindig a demokrácia álarca mögé bújva erőltetik ránk a diktatúrákat. Mi, jobbikos politikusok, egy Benes-dekrétumok nélküli, egy szlovák nyelvtörvény nélküli, egy lisszaboni szerződés nélküli Európában szeretnénk élni, ahol egyetlen magyart sem üldöznek. Swoboda úrtól pedig megkérdezném, ha azt mondja, hogy nincsenek hatályban a Benes-dekrétumok, mikor kárpótolták a károsultakat? Köszönöm szépen."

Szegedi Csanád felszólalása az Európa Parlamentben, 2009. október 21-én (öltönyben, nem gárdamellényben).

Google 2009.10.28. 11:44:09

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Malacka, az imádat az Istent illeti meg, Jézus ezt emberibb dimenzióba helyezte, az övé a szeretet parancsa.
Lehet, nem jól, de magamnak így értelmezem.
S ha már Isten, nevét hiába a szájunkra nem vehetnénk, ehhez képest szebb jövőznek vele. És te még azt mondod, nem keresztények.

Google 2009.10.28. 11:58:17

Nem vagyok értelmes, mégcsak annak sem akarok tűnni.
Mit tegyek, a kommunistákkal is ugyanígy voltam, érzem az átejtésszagot. Jöhetnek az influenzások köpködni, akkor is ez van.
Nem én akarom önöket meggyőzni semmiről, jobbikos fórumokba akkor sem szólnék be, ha lennének.
És igen, most inni fogok. Egy jó pohár friss vizet. Eészségünkre!
Lehet valaki intoleráns, de hogy még büszkén kérkedjen is vele?
Sólyomnak is nekimentek nemegyszer, Tőkésnek is, Böjthének is, hát ki vagyok én ezekhez képest?
Csak tessék, csak tessék!

Cypriánus 2009.10.28. 11:59:43

Grift!
nem t' om mitől lettem a kedvesed , de amúgy nem is kimondottan Neked írtam , egyébként. Kb. 15 másik kommentelőre is gondoltam.

Tölgy!
abban igazad van, hogy a fikázás önmagában kontraproduktív stb. stb.

de: a Jobbik gyakorlati megoldásai és cselekvései szerintem igenis bátran fikázhatók, mert nemegyszer tényleg rosszak.
Nem az számít "szalonképes" , meg "eu"konform-ki nem szarja le???-hanem az, hogy használnak e a magyar nemzetnek, mint politikai közöségnek. -

Szerintem nagyon sokszor nem.

amúgy nem mosnám össze a kurucot a jobbikkal, igaz, szöges ellentétben sem állnak.

reality 2009.10.28. 12:10:27

Én nem tudom, nem lehet a Jobbikot fikázni, mikor agyatlan marhaságokat löknek az éterbe? Vagy már akkor rettegők leszünk? Most akkor ki itten a fóbiás?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.28. 12:21:22

@Google:

Nem azok, azoknak mondják magukat, és ez nagy különbség. Gyurcsány sem volt baloldali, csak annak mondta magát.

A 3-as egység (Atya-Fiú-Szentlélek) miatt lehetséges Jézust imádni, nincsen azzal semmi baj.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.10.28. 12:22:00

A jobbik váratlan sikere nem a látható törzsbázisuknak köszönhető. A jelenlegi 10-15%-uknak úgy a kétharmadát olyan szavazók adják, az észak-keleti országrészből, aki leszavaznának az idegenlégióra is, vagy bármilyen rendvédelmi alakulatra válogatás nélkül, ha az megígéri, hogy megvédi őket. Nem a fidesz belső tagoltságán, nem retorikai húzásokon múlik ez.

A MIÉP-nek 80-100 ezres, "méltóságteljes" tüntetései voltak akkor, amikor épp, hogy bejutott a parlamentbe. Csurka gyakran volt a tévében, az egész ország jól ismerte. Kiváncsian várom egyébként tavasszal mekkora demonstratív rendőri felvonulások lesznek Borsodban. Már elkezdődött egy két helyen, ugyanis a szocik, (és a fidesz is) csak ebben bízhaz, ha valóban le akarja törni
a támogatottságukat. Kérdés persze, hogy nem késtek-e el ezzel?

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.28. 12:23:55

@Cypriánus:
nem sértésnek szántam. vedd ócska fordulatnak. :)

reality 2009.10.28. 12:23:57

@gloire: És kérdés, hogy le akarja-e törni?

Téglagyári Megálló 2009.10.28. 12:24:37

@gloire:

Eddig nem volt világos, hogy Bede Márton áll a kurucinfó mögött? :-)

tevevanegypupu 2009.10.28. 12:27:53

Nincs fobia, de szabad velemennyilvanitas sincs. Bar van hol lehet, neha eleg kicsit belehallgatni a Tilos radioba vagy elolvasni nehany blogot.Engem is nagyon zavar ha a vallasomat, egyhazamat gyalazzak, de megprobalom tudomasul venni, hogy valakinek az a velemenye. De akkor ugyanilyen nyiltan mondhassa el akar a Jobbik is a velemenyet..nehany esetben egyebkent csak valaszolnak sokszor aljasabb provokaciokra, mint amire ok maguk is neha hajlamosak. Gyakran meglepo, hogy vannak akiknek mindent szabad mondani es vannak akiket politikai korrektsegre kotelezve a kozvelemeny. Nem igazsagos.

Cypriánus 2009.10.28. 12:41:38

Kedves Loxon!
igen ez jó beszéd volt Csanádtól,és örülök,hogy öltönyben adta elő .:)

de az EU ról nekem soha semmi illúzióm sem volt, szemben a baloldaliakkal. Az EU egy rakás, egymás belét kitaposó nemzeti önzés halmaza, leöntve egy destruktív , a nyugat hajdani erejét adó értékrendet megtaposó haladár ideológiával.

Ezért túl sokat nem várhatunk tőle-konkrétan szinte semmit.Talán némi gazdasási előnyöket. De még az sembiztos-utalnék a földpiac liberalizálására,amit mindenképpen el kéne kerülni.

Alfőmérnök 2009.10.28. 13:08:25

@Loxon: Én is voltam egy ilyenen, kb ez volt a benyomásom. Kicsit mintha Te is túloznál a másik irányba,igaz, nem ugyanazon a rendezvényen voltunk. De ez az ördögözés egész biztosan kontraproduktív.
Mondjuk azon nagyot röhögtem, mikor azt olvastam valahol, hogy 23án Vona Gábort MO leendő miniszterelnökeként konferálták föl. Ezek hülyék. De nem annyira, mint aminek látattják őket.
Az viszont tény, hogy pl. a földpiac liberalizálása ellen csak ők állnak ki egyértelműen. És akad még néhány ilyen kérdés, amiben a fidoxnak nem ártana konzekvensen állást foglania. Már ha 2/3ot akar.

evil overlord (törölt) 2009.10.28. 13:40:02

Kedves Loxon & Cypriánus!
A Jobbik nem lehet a Sátán, az a poszt már foglalt. Ők szimlán boszorkánymesterek, a Patás Ördög hű kiszolgálói, büntetésük az örök kárhozat :)

bz249 2009.10.28. 13:44:26

@evil overlord: na de mi van, ha a Patas Ordognek nelkuluk is ketharmada lesz?

evil overlord (törölt) 2009.10.28. 13:53:58

@bz249: Az szívás, feleslegesen áldozták fel üdvösségüket: a Sátán nem fogja díjazni felesleges alattvalóit.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.28. 14:27:03

@evil overlord:

Sancte Chartamaszop Archangele, defende nos in proelio, contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae coelestis, Orbanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute, in infernum detrude. Amen.

Cypriánus 2009.10.28. 14:49:55

XIII. Gyurcsány Leó-tól származó ima?

evil overlord (törölt) 2009.10.28. 14:54:08

@Herr SturmLiberator: Ő Császári Felsége I. Norton figyelmébe!
Az ördögűző imádság nem segít, közelít a harag napja, látom már a sárga színű ló utasát és követőit.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.28. 15:01:16

@evil overlord: sebaj, majd kombinált Mayhem + Csihar Attila buli lesz a parlamentben.

asz_tapasz (törölt) 2009.10.28. 15:54:53

@Elpet: "Hát a nagy lófaszt ugyanúgy." ez érdekes kérdés. Én Fidesz-szavazóként is ugyanúgy gondolkodtam mint most, ha nem voltam mégnagyobb rasszista. Aztán Viktor beült a páncélauóba és elmenekült, én (és párszázezren) másfelé néztünk. Na, mindegy, maga a HEKK amúgy gecijó volt :D

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.28. 16:20:05

Ajánlom szíves figyelmükbe:

"Egészen megdöbbentő fordulatot vett a hányatott sorsú lánchídi Hollán Sándor-emléktábla története. Az 1919-es vörösterror áldozatainak egyetlen budapesti emléktábláját, amelyet polgári engedetlenség keretében, a Főpolgármesteri Hivatal indoklás nélküli tiltása ellenére március 21-én helyezett el a Lánchídon a Hollán család és a Bombagyár közösségi blog közönsége, először vörös festékkel mázolták össze, a "Hazugság!" szót firkálták rá, majd október 15-én éjszaka kalapáccsal összetörték, végül ma reggel nemes egyszerűséggel lelopták a hídról.

A volt szocialista országok történetében példátlan a kommunista népirtások áldozatainak ilyen mértékű megalázása, emlékük meggyalázása. A Lánchídon 1919 áprilisában kivégzett két kiváló államtitkár, kislődi dr. Hollán Sándor és fia, ifj. Hollán Sándor emléke még kilencven évvel a vörösterror után is kínos egyeseknek. Az eredetileg ott állt márványtáblát, amelyet természetesen a főváros engedélyével helyeztek el, a negyvenes évek végén Rákosi Mátyás verette le. A Demszky Gábor vezette Főpolgármesteri Hivatal e döntés mellett foglalt állást, amikor a tábla visszahelyezését kurtán-furcsán, indoklás nélkül elutasította.

Téved, aki azt hiszi, ennyiben marad a dolog. Annak a táblának vissza kell kerülnie, és ezért mindent meg fogunk tenni. Nem engedjük, hogy a kommunizmus rémtetteit bármilyen ürüggyel megpróbálják kitörölni a nemzet emlékezetéből."

evil overlord (törölt) 2009.10.28. 16:49:02

@Loxon: A haladó (szabad, demokrata) hivatal teszi a dolgát. Akinek ez nem tetszik, az náci.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.28. 20:29:20

@Grift:

Figyelj, nem gondolom ám én azt, hogy a jobboldalon mindenki úgy gondolkodik, mint én. Amikor polgári jobboldalról beszélek, akkor nem az egész eddigi Fidesz-táborra gondolok. Megosztott a jobboldal, és ezt nagyon is érzékelem. Ezt a megosztottságot a Jobbik előretörése okozta azzal, hogy átlépte azt a határt, ami alatt a szavazat elvesztésének veszélye miatt nem szavaztak rá sokan. Valóban veszélyes a Jobbik, ebben is egyetértek, meg a fele-fele arányban is, nagyjából, persze.
Viszont a Fidesznek világosan kell fogalmaznia. Mert a szavazóinak tudnia kell, hogy a Fidesz kormányzása idején itt nem lesz kilépés a NATO-ból meg az EU-ból, nem lesznek hazakergetve a külföldi cégek, nem lesz cigányverés hetente Borsodban, de még gárdafelvonulások sem lesznek, nem lesz különutas ökoszocializmus, hanem markáns nyugati elköteleződés az ezzel járó gazdasági és politikai kötelezettségekkel. Ezt pedig nem lehet másképp világossá tenni ma, mint a Jobbikkal nyílt színen való szembefordulással, mert mostanra már az elvi deklarációk semmilyen jelentőséggel nem bírnak.
Ugyanis az embereknek nem szabad hazudni. Ha most abban a látszatban ringatják magukat, hogy Fidesz is azt akarja, mint a Jobbik, csak másképp fogalmaz, a kormányzás fél éve után felháborodottan kérik majd vissza a pénzüket. Erre nincs szükség. Döntsenek most, hogy egy kisebb, de biztos változás kell nekik, vagy belevágnak minden garancia nélkül meghirdetett, bizonytalan kimenetelű kalandok sorozatába.
Az én állásfoglalásom nem titok. Hogy miként dönt a jobboldal többsége, azt én nem tudom, de számomra reménytkeltő tény az, hogy az emberek a kalandokat általában tét nélkül szeretik.

Zia1 2009.10.28. 20:56:03

A Dávid csillag, eredetileg is a ház homloktatát díszítette........
A helikopter leszálló? Tudtommal nem volt rá engedély....de majd lesz.
Egy dolgot tapasztaltam (magam is itt lakom az Aulichban) Gerendás mindent megszerez és azért mindegy melyik pártnak kell nyalni a cél a fontos....
Gerendásnak jó módszere van az önkormányzati választásoknál. Szombaton elviszi a nyugdíjas ház lakóit kirándulni, ingyen ebéd stb. Természetesen ezzel meg van a biztos szavazó tábora...........

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.29. 11:31:06

@Elpet: "Ezt a megosztottságot a Jobbik előretörése okozta".

Ezt a megosztottságot az ilyen rettegjünkajobbiktól algoritmusban programozott agy okozza. A Jobbik előretörését meg a Fidesz tutyi volta. És ha a Fidesznél is ez a retorika fog eluralkodni, akkor egyre inkább úgy gondolom, hogy a Fidesz veszélyesebb, mint a Jobbik.

És ha _tényleg_ ez lesz a menet a Fidesz részéről, mint amit Ön felvázol, akkor borítékolható, hogy az SZDSZ-MSZP-MDF tandemen találják magukat, még akkor is, ha nem akarják.

A Jobbik számomra egy baloldali párt, na de akkor minek nevezzem a többit? Szélsőbalnak?

Úgy látom, itt egyetlen szempont érvénenyesül: "hagyjanak nyugodtan tévézni meg vásárolni, a többi nem olyan fontos."

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.29. 12:14:06

@Loxon:

a) SZVSZ érdemes Páva bácsi kapcsán megnézni Pécs példáját. Nem tart armageddoni hangulatú atombeszédeket, hanem egyszerűen lendületesen rendet rak. Ez tutyi?

b) "És ha a Fidesznél is ez a retorika fog eluralkodni, akkor egyre inkább úgy gondolom, hogy a Fidesz veszélyesebb, mint a Jobbik."

A túlzásba vitt PC valóban nem szerencsés, pláne, hogy:

- a PC nemzetközileg is összeomlófélben van, most éppen a német szocialisták nevezik néven a "segélyek elvedelése, megélhetési szaporodó bevándorlók" stb. témákat.

- A gárda elleni nyílt fellépés teljes öngól lenne - inkább meg kéne szüntetni a gárda létrehozásához vezető okokat. A Jobbik vezérszónokokkal ellentétben a gárda tagok túlnyomó része elkeseredésből lépett be, mert más nem védi meg a tudjukmilyenbűnözéstől.

c) Cserébe az SZDSZ-nek "hála" megfúrt Honi Gárdát mint jogszerű alternatívát kéne megvalósítani. (A Honi Gárda témájában MSZP-FIDESZ konszenzus volt ritka szép módon.)

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 12:35:23

@Loxon: "A Jobbik számomra egy baloldali párt, na de akkor minek nevezzem a többit? Szélsőbalnak?"
A bal-jobb felosztás nem elégséges leírása a politikai irányzatoknak.
Ha megnézzük a 20 század ún. szélsőjobboldali alakjait, akkor kiderül, hogy (Pinochet kivételével) igazából baloldaliak voltak. A valódi szélsőbaltól igazából két dologban különböztek:
- nem avatkoztak be 100%-ig a gazdaságba, nem szüntették meg a magántulajdont
- nem vagyoni, hanem kultúrális (Franco) vagy etnikai (Hitler) alapon választották ki a nemkívánatos elemeket
Klasszikus szélsőbaloldali párt (szerencsére) csak egy van, a Munkáspárt. A többit inkább több "ideológia" olvasztótégelyének tekinthető.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.10.29. 12:40:48

@Loxon: Már ne haragudj, de ez hülyeség. A fidesz most tud beállni abba középpárti szerepbe, amit a lengyelknél
Tusek pártja képvisel, és helyet ad egy radikális nemzeti ellenzéknek (jó esetben). A Honi Gárda pedig valamilyen formában létre fog jönni, az egy nehéz ügy lesz, az MG miatt, de szükség lesz rá. Hogy a fidesz mennyire pc,
arra pedig jó példa Oszkár esete a gumikalapáccsal.

Hogy hogy tudna a fidesz az szdsz-mdf, vagy aszocik sorsára jutni, pont most (haha), azt nem is értem, hogy gondolhatsz ilyet. Nem olvasol túl sok barikádot?
. )

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.10.29. 12:44:10

@evil overlord: Az alapvető cezúra a két baloldaliság közt a nacionalizmus-internacionalizmus kérdése.

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 13:03:18

@gloire:
A szoc. diktatúrák (kezdve a jakobinusokkal) a mindenkori ancieme regime valódi és vélt támogatóit irtották előszeretettel. Akik (tradicionális okokból) valóban a "nemzeti oldalhoz" tartoztak, de úgy érzem, hogy nem annyira cél volt az internacionalizmus, inkább eszköz.
Néha meg csak egy szlogen volt, pl. Sztálin (grúz létére) elég nagy orosz nacionalista volt. A környező szoc. diktatúrák sem voltak annyira nemzetellenesek, mint az itthoni.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.29. 13:06:43

@gloire: A Fidesz esetében nem támogatottságban értettem az odajutást, hanem mentalitás tekintetében.

Addig jó a Fidesznek, amíg nem "PC" (ami valójában Political Incorrectness, vagyis PI). Más kérdés, hogy Oszkár az ősmagyarság-baromságával tulajdonképpen túlment a Jobbikon. A Magyarok Szövetségén, ahonnan az efféle sugalmazások erednek, persze nem, de azt csak viccből nevezik jobboldalinak, pláne szélsőnek.

Jelenleg Mo.-nak hadserege nincs, de azért erőzik Afganisztánban, ahonnan már a Japánok is eljöttek, rendőrsége eddig a Gárdát meg anno a fideszes tüntetőket "őrizte", így egy gárdára szükség volt, retrospektíve is. Hogy a további sorsa mi lesz, nem tudom, de kár lenne érte.

Ha a Fidesz konstruktívan állna a Jobbikhoz, akkor persze nem lenne szükség arra sem a Jobbiknak, hogy inkonstruktívan álljon a Fideszhez, ez elég egyszerű. De amíg ott tartunk, hogy Vonával az egyetemen sem lehet moderátorral beszélgetni, addig erre nem sok esélyt látok.

@evil overlord: Ez nem olyan rossz gondolatsor, de igazából én mindegyik jelenlegi pártot szocdemnek látom, a Jobbikot egy nacionalista szocdemnek, némi nyitással a királyság tisztelete felé.

Ami még különbség, az a becsületesség és az őszinteség. E tekintetben a Fidesztől balra egy rakás sz. van, A Fideszben meg leginkább tutyiság, ezen Páva egyetlen esete még nem sokat változtat.

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 13:29:26

@Loxon: Szerintem gloire-nak igaza van, az országnak hosszú távon szüksége van egy nagy jobbközép (jobbliberális ?) pártra, mely tényleg távol tartja magát a "szélsőjobbtól".

Abban mindenképpen igaza van, hogy nincs valódi jobboldali (gazdasági értelemben) párt az országban (a kókista SZDSZ és az MDF kavarását inkább hagyjuk), de szocdemet sem igazán látok:
- az SZDSZ néha ez akart lenni (Fodor, Béki et al.), de 2002 utáni tetteik ennek többször ellentmondtak. Szerencsére megdöglött, béke poraira, remélem nem támad fel.
- az MDF szövegei alapján valami jobboldali konzervatív pártnak (enyhe liberális felhangokkal) tűnik, de tettei alapján egy szimpla zsoldos. Ez utóbbi miatt értük sem kár.
- az MSZP szociáldemokráciáról szövegel, de itt is gond van a módszerekkel. Ráadásul az underclass etetése a szavazatok miatt szerintem nem túlzottan kompatibilis a szociáldemokráciával.
- a FIDESZ inkábbb tekinthető keresztényszocialista mint szocdem párnak (sokkal inkább bal-konzervatív, mint bal-liberális).
- legközelebb talán az LMP áll a szociáldemokráciához, de nekik még bizonyítaniuk kell.

Becsületesség, őszinteség egy politikustól a XXI. században (Magyarországon)? Sajnos naiv dolog elvárni, max. a mértékről lehet beszélni. Abban igaza van, hogy a Jobbik őszintén bemutatja téves eszméit, de az igazság nincs túlzottan kibonva. Azt még elhiszem, hogy a Irán és a palesztinok (ez utóbbiak még valamennyire tényleg sajnálhatók) imádata az engesztelhetetlen zsidógyűlöletükből ered (ellenségem ellensége a barátom), de azt már elfelejtik, hogy a radikális iszlám nem éppen barátként tekint a keresztényekre. Az oroszbarátságra egy "nemzeti" párt részéről nincs mentség azután amit az oroszoktól kaptunk 44-90 között, és bár a fenti gondolatmód (Amerikán át csatornázva) még akár működhet is, énb attól tartok, hogy ennél azért többről van szó. A becsületességük meg majd akkor derül ki, amikor tudnak nagyobb pénzek felett diszponálni (nincsenek illúzióm).

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.29. 13:39:50

@Loxon:

"De amíg ott tartunk, hogy Vonával az egyetemen sem lehet moderátorral beszélgetni, addig erre nem sok esélyt látok."

Sőt, a kampányfilmjüket levette a youtube, a tv-ből meg nemsokára ki lesznek tiltva, ha jól gondolom, de addig még kéne hozniuk egy lexJobbik média törvényt.

tevevanegypupu 2009.10.29. 13:44:52

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
Majd ha megkapjak az engedelyt a helikopter leszallopalyara valo leszallasra, akkor visszaterunk ra. Addig veszjoslo csend. (:

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.29. 13:46:08

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: A YouTube-ról jogdíj-okok miatt vették le (aláfestő zene). Mondjuk Greyhound se fizetett szerintem a Bukásért.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.10.29. 13:49:53

@Loxon:

Ha-ha, te ezt a kamu jogdíjas dumát elhiszed? Ebben a posztban?

Az nem úgy volt, hanem úgy, h kitelefonáltak a zsiráfok a fehérházba, h szóljanak már le a youtube főnökének, tossza már kifele a szemét nácikat

:o)))

Netszamuráj 2009.10.29. 13:57:35

@tony zionist: LOL! Már a neved is mutatja, hogy beteg vagy. Egyetlen kérdéskör lüktet az elmédbem: a mocskos zsidók uralják a világot. Tennem kell ellene! :) Sztem egyet sem ismersz, de nem baj. Szerencse, hogy tudod a tutit.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.29. 15:19:01

@evil overlord:

"Az oroszbarátságra egy "nemzeti" párt részéről nincs mentség "

Nos disztingváljunk. Az oroszokkal szembeni korrekt hangnem az bizony hatalmuk (katonai, energetikai) és közelségük súlyánál fogva nem kívánságműsor. Ajánlom a finn külpolitikát tanulmányozni. Más, ha valaki kvázi tálcán kínálja Moszkvának az országot és más, ha tudomásul veszi azt az apró tényt, hogy nem a farok csóválja a kutyát. Pláne, ha az egy fölöttébb sértődékeny gáz és atomkutyuli...

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 15:39:35

@Herr SturmLiberator: A korrekt hangsúly valahol középen van a Továrisi konyec (Antall) illetve a seggnyalás (Pojáca) és az imádat (Jobbik) között. Inkább maradjon a kapcsoltunk üzleti szinten, nem kell annyira barátkoznunk.
A Jobbikban vannak 56-osok (egy képvielőjelöltről biztosan tudok), kissé skizoid a helyzetük, nem?
Másrészről a Jobbik nagy ívben szarik az EU, USA és Izrael szájába. Innentől kezdve nincs értelme reálpolitikát keresni náluk.

bz249 2009.10.29. 15:44:25

@evil overlord: "Másrészről a Jobbik nagy ívben szarik az EU, USA és Izrael szájába. Innentől kezdve nincs értelme reálpolitikát keresni náluk."

Miert kellett ebbe beleirni Izraelt? A vilag lakossaganak alig tobb, mint 1 ezreleke, a vilag GDP-jenek kevesebb, mint 3 ezreleket termelik meg es nem kifejezetten jelentos befektetok nalunk. Ha mar mindenkeppen ot perc gyulolet kell valaki ellen, akkor Izrael pont megfelelo. Bar Sri Lanka vagy Zimbabwe meg jobb lenne, de Izrael is kelloen jelentektelen ahhoz, hogy ne legyen olyan nagy problema az utalasabol.

bz249 2009.10.29. 15:49:52

@Téglagyári Megálló: mertekkel... igazabol nem ertem, hogy miert tulajdonitanak ilyen fontossagot egy jelentektelen kozel-keleti orszagnak. De a realpolitika persze ez, hogy ezert szemoldokrancolas jar Nyugatrol. Ennek ellenere tartom, hogy Magyarorszagnak Izraelt utalni olcsobban meguszhato, mint mondjuk Ausztriat.

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 15:52:45

@bz249: Mert ha ők sírnak, hogy gyűlölik őket, azt sokan meghallják. Zimbabwéra nagy ívben tesz a világ (a bérrettegők is).

bz249 2009.10.29. 15:56:55

@evil overlord: ezert lenne jobb Zimbabwe-t utalni.

Ugyanakkor az USA- es EU-ellenesseg mellett az Izrael-ellenesseg mar csak a cseresznye a tejszinhab tetejen. Nem nagyon tudok olyan csoportrol, amelyiket az elso ketto nem zavarna, de a harmadik ilyen. Illetve hat Izrael allam egyes politikai partjai lehetnek ilyenek, de ok meg nem sajat maguk miatt tenyezok. :)

Téglagyári Megálló 2009.10.29. 15:59:26

@bz249:

Szerinted ki utálja Ausztriát Magyarországon? Grift?

És továbbra sem értünk egyet, hogy utálnunk kéne Izraelt. Kontraproduktív. Abban igen, hogy nem kéne _minden_ belpolitikai ügyet az izraeli-palesztin konfliktusból nézve értékelni.

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 16:02:24

@bz249: Egyetértek (bár a Jobbik szerintem USA-t csak Izrael támogatása miatt utálja).

bz249 2009.10.29. 16:04:17

@Téglagyári Megálló: varj... nem mondtam, hogy utalnunk kellene Izraelt. Mi okunk lenne ra? Messzi van, kicsi es jelentektelen. Csak annyit mondtam, hogy ez a legkisebb baj a Jobbik kulpolitikajaval.

Az izraeli-palaesztin konfliktuson valo rugozasukbol csak az derul ki, hogy sikhulyek akiket nem erdemes komolyan venni, mert egy olyan "haborut" allitanak a kulpolitikajuk fokuszaba, ami husz ev alatt kevesebb halalos aldozattal jart, mint a sri lanka-i polgarhaboru utolso fel eve.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.29. 16:04:48

@evil overlord: barátkozni sem hülyeség a medvével, kevésbé hagyja cserben pártfogoltjait, mint a haladó nyugat (1938 cseh, 1939 lengyel, 1956 magyar példa, a nuku-rakétapajzs malőr és a Grúziai pofára esésről már nem is beszélve). Pláne, hogy a kvázi állami-kapitalista Oroszország esetében nem létezik olyasmi, hogy csak üzletelünk... az EU, pláne a német külpolitika (SPD-től a CDU-n keresztül az FDP-ig) meg teljesen oroszbarátra kapcsolt, ne tévesszen meg pár humánus nyilatkozatocska. Az csak a máz. Biznisz a medvével nem megy haverkodás nélkül. Ingerléssel meg semennyire, sőt visszakapod kamatostul. Ha Orbán meg akarja érteni Putyint, induljon ki önmagából és hatványozza meg párszor.

Az ostoba imádat és csöbörből vödörbe szemlélet viszont valóban destruktív, inkább azon kéne agyalni, hogy minél több szövetségből húzzunk hasznot. A cseheknek sikerülni szokott, lehet tanulni. Klaus is - puszta véletlenségből - Medvegyev mellett somolyogva jelentette be a Lisszaboni Szerződéssel kapcsolatos változatlanul megingathatatlan fenntartásait... és az EU azóta mintha hezitálna is a sima lesöprés helyett. Soha nem lett semmi jó abból, ha jobban tartottuk magunkat a szövetségi hűséghez, mint valamely aktuális nagytesó velünk szemben.

bz249 2009.10.29. 16:10:39

@Herr SturmLiberator: "barátkozni sem hülyeség a medvével, kevésbé hagyja cserben pártfogoltjait"

Ellenben van egy olyan csunya tulajdonsaga, hogy gyakrabban annektalja a partfogoltjait. ;)

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 16:20:22

@Herr SturmLiberator: Azért m;g reménykedem abban, hogy Merkeléknek egy kicsit több gerince van, mint Schrödernek.

"Ha Orbán meg akarja érteni Putyint, induljon ki önmagából és hatványozza meg párszor."
:)))

Az unió esete Klaus-szal szépen példázza, hogy ebből is csak egy gittegylet lesz. Liberté meg égalité, de egy szaros kis tagország (megfelelő hátszél esetén) lazán tekintheti kollektív bűnösnek a legnagyobb EU tagország lakosait (-nak őseit).

Egyetértek bz-vel, ne az legyen a nagy barátkozás vége, hogy a nemzetietlen/nemzeti (nem kívánt törlendő) szocialisták behívják őket. ;)

abandi 2009.10.29. 16:25:04

No, akkor jisoráz:
Nem hiszem, hogy az usa-i nagykövetség szomszédságába engedély nélküli helikopter-leszállót lehet építeni...
Ha csak nem lastminute-kárpótolt munkaszolgálatos földszerzésről van szó...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.29. 16:27:15

@bz249:

"Ellenben van egy olyan csunya tulajdonsaga, hogy gyakrabban annektalja a partfogoltjait. ;) "

Így van és miért is?

a) mert a nyugat nem miattunk hoz áldozatot, a jövőben sem várható - ne az álmainkból induljunk ki, a tapasztalat nem kedvez az oroszellenes konfrontációnak.
b) esetleges annektálódásunk ellen mi önmagunkban semmit se tehetünk, max lesz megint egy szép véres nemzeti ünnepünk. Az, hogy hova kerülünk, a hátunk mögött dől el (lásd Jalta)
c) a gyorsan észbe kapókat úgy annektálták az oroszok a 2. vh után is, hogy megint hozzájuk került holmi Erdély stb... tetszettünk volna hamarabb átállni. Széllel szemben nem lehet pipilni, szélirányba viszont legfeljebb más lesz lecsurizva.

Ergo a félreértések végett: mindössze legyünk résen. Gyártsunk B terveket és soha, de soha ne tegyünk fel egy lapra mindent.

Kijózanodásképp:

www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,575396,00.html

Ez nem éppen az atlanti/Martonyi/Eörsi logika. Szar ügy.

bz249 2009.10.29. 16:35:05

@Herr SturmLiberator: en konkretan Ormenyorszagra, a balti allamokra es Tannu-Tuvara gondoltam... de elotte is eljatszottak hasonlot a "szovetsegeseikkel".

Minket ilyen formaban soha nem annektaltak (nem volt eloroszositasitasi terv Magyarorszagra). Varhatoan ez soha nem is fog szerepelni a terveik kozott (sot szvsz a kovetkezo evtizedekben inkabb gyengulni fognak) de jobb oket minel messzebb tudni.

abandi 2009.10.29. 16:43:56

@bz249:
Közép-amerika is retteg tőlük...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.29. 16:45:00

@bz249: egy percig se vitatom, hogy mókásabb a kóla mint a kvasz. Csak nem ártana jófajta cseh - amúgy polgári - ravaszsággal viszonyulni a történelem során óhatatlanul változó szelekhez. Benes papáék mindig a megfelelő időben kezdtek el mással kollaborálni és azt is csak addig és annyira, mint önös érdekük diktálta. Lecke feladva.

bz249 2009.10.29. 16:46:07

@Herr SturmLiberator: "Csak nem ártana jófajta cseh - amúgy polgári - ravaszsággal viszonyulni a történelem során óhatatlanul változó szelekhez."

Ez viszont melyen igaz!

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 16:46:35

@Herr SturmLiberator:
Először megijedtem, hogy a Mesterhez van szerencsém.
Amúgy ritka nagy marhaság volt Európát ennyire függővé tenni Oroszországtól, ezt részben az idióta sötétzöldeknek köszönhetjük, akik (bér(?))rettegnek a nukleáris energiától.
Azt hiszem Grúzia tényleg medvére próbált vadászni :))

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.29. 16:51:21

@evil overlord: Tényleg, mi a helyzet Ukrajnában a nyelvtörvény-tervezettel? Kacsa, vagy be akarják vezetni ott is?

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 16:58:57

@Loxon: Az orosz nyelv elleni küzdelemre gondol? Ha lesz belőle valami, akkor attól tartok, hogy a kárpátaljai magyarok is szívni fognak.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.29. 17:02:08

@evil overlord: csak részben az antiatomistáké a sár. Valójában inkább a Nyugat egyszerűen szívesen vesz olcsón gázt és olajat az orosztól, ami őket függetleníti az araboktól és az azoknál termelő angol/Usa cégektől, ill. kíméli saját készleteiket. Ha cserébe mi megyünk a levesbe, az nem fogja zavarni őket, méltányos, csak pár sajnálkozó nyilatkozat meg tiltakozás az ENSZ Bt előtt. A mostanság német külügyérré vált liberális Westerwelle például lelkesen üdvözölte a német-orosz enyhülés jegyében annak a rakétapajzsnak a dugába dőlését, amiért Martonyi/Eörsi elkeseredetten petíciózott. Obamáék is azt üzenték, hogy nem felejtették el Kelet Európát, csak most fontosabb dolgaik vannak. (Ühüm, 1956 és a szuezi válság üdvözöltet).

Don't dream, it's over.

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 17:12:15

@Herr SturmLiberator:
A baj az, hogy a németek beleszerelmesedtek a zöldekbe, és már jó ideje ki akarják dobni az atomerőműveiket (a franciáknak sokkal pragmatikusabbak ezen a téren). Innentől kezdve nemcsak az olaj és gáz olcsó vételéről van szó.

A rakétapajzs egy elég zavaros dolog, az oroszok ellen igazából nem véd (ui. simán túl tudnák terhelni), tényleg Irán ellen védene. Bár ha az irániakat racionálisnak tekintjük, akkor néhány Trident II D5 elég kellene legyen elrettentésnek.

I love them, too.

bz249 2009.10.29. 17:17:53

@evil overlord: es ennek ellenere megse fogjak, ugyanis a sarga-fekete koalicio mindket partja azon a velemenyen van, hogy meglevo atomeromuvet nem uzemeltetni orbitalis pazarlas. Szoval elettartamhosszabitas leszen.

A zold energia pedig nem hulyeseg am a nemeteknek, tudja mennyi szelkereket exportaltak azota? ;)

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.29. 17:19:44

@evil overlord:

"A rakétapajzs egy elég zavaros dolog, az oroszok ellen igazából nem véd (ui. simán túl tudnák terhelni)"

Ahogy mondod, a Kreml padlása tele van elég vassal az 5. világháborúra is.

", tényleg Irán ellen védene."

Hát ha a hamasz sufni tuning rakétáit se tudják leszedni a hájg tek Izraelben, akkor Irán ellen se jó... a rakéta már csak egy nehezen befogható célpont és valamelyik csak átjut.
Na meg Iránnal nincs személyes bajunk (ellenben évi pár száz millás kerekeskedelem, a komáromi nokia gyárunk ott sózza el a cuccot), ergo maradjunk ki a dologból, mint ahogy a Don kanyar se a mi szekerünk húzásáról szólt.

abandi 2009.10.29. 17:34:48

@evil overlord:
Rajtunk próbálják ki első menetben.
Nincs rizikó!

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 17:41:18

@bz249: Ez eddig OK, most már csak oda kellene eljutniuk, hogy nem ártana néhányat építeni és bezárni az összes szénerőművet.
Az export jó dolog :)

@Herr SturmLiberator:
A középhatótávolságú ballisztikus rakéták kicsit drágábbak, mint a Hamasz DIY rakétái, így kevesebbre kell számítani. Amúgy az izraeliek dolgoznak rövidhatótávolságú fegyverek (rakéták, gránátok) elleni védelmen: en.wikipedia.org/wiki/Mobile_Tactical_High_Energy_Laser

Szerintem sem valószínű, hogy Irán megtámadná az EU-t, de ettől függetlenül nem egy szimpatikus társaság (a Mosszad helyében én már rég likvidáltam volna a főbohócot).
Elég rég volt az, hogy magyar katona magyar célért harcolt.

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 17:49:02

@abandi: Ez nem valószínű, mert ehhez a jogszabályt kifejezetten ránk kellene szabni. Ennyire még ők sem otrombák.

bz249 2009.10.29. 17:55:51

@evil overlord: epiteni azt nem fognak :(

legalabbis egyelore ez az allaspont, aztan ha megdragul a gaz, majd megvaltozik...

Amugy a hadihajokon alkalmazott raketavedelmi rendszerek nem jok erre a celre (ok, az pontvedelem es a szembe jovo rakettat kell eltalalni) mert technikailag az AEGIS es a PAAMS is telepitheto szarazfoldre es komolyabb feladatokat is meg kellene oldaniuk.

abandi 2009.10.29. 18:10:54

@evil overlord:
A hatályos jogszabály és a végrehajtási módszer különbözik.
Kazároknak ha valljuk magunkat, akkor esetleg lerasszistázhatjuk a tót-ukrán-rác szláv hordát...?
(Még tán az oláhokat, meg izraélt is!)

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 18:27:11

@bz249: Az Aegis BMD tesztjei egész jól sikerültek. Szerintem a PAAMS viszont nem tűnik használhatónak ABM célra.
A PAAMS leírása a wikipedián elég vicces (Consoles running Windows 2000 operating system), erről nekem ez jutott eszembe:
youtube.com/watch?v=oxspiCMDLB0
@04:04.

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 18:53:57

@abandi: A kazár álca egész jól hangzik, de nem kellene itt megállni, és akkor Izraelt sem kell rasszistáznunk.

abandi 2009.10.29. 19:02:28

@evil overlord:
A molnárgörény nevű blogger az azonnali szláv-német annektálás mellet van, mert úgy több jogunk lenne az eu-s kisebbségvédelem alapján...
brávó.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.29. 19:06:29

@abandi: nem is rossz ötlet! pláne, hogy osztrák, vagy szlovák annektálódásunk után eurónk is lesz izibe, meg többségbe is kerülünk. Ergo minimum 20 jó év, amíg belőlük is kócerájt csinálunk!

abandi 2009.10.29. 19:14:02

@Herr SturmLiberator:
Belőlük is...?
Egy nem jóindulatú mozgalommal világokat tehetnénk a végén tepertőfüggővé!

evil overlord (törölt) 2009.10.29. 19:16:14

A szláv aljanép, a német annektálás jobban hangzik. Lang Lebe das Vaterland!

bz249 2009.10.29. 19:28:48

@evil overlord: nem ABM celra, hanem az ilyen szir-szar katyusak lelovesere. Erre elvileg az ASTER a legjobb rendszer. (A windows 2000 helyett meg majd irnak egy UNIX progit)

abandi 2009.10.29. 19:40:07

@evil overlord:
Sosem voltam nemzet-náci! (A kiválasztott nép fogalmát már csak a zsidók hiszik.) A porosz ellencsapás csak látszólagos nyugalmat hozhat.
Ugye, drága tót-rác stb., "hun" véreim?!

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.29. 19:40:57

@Loxon:

Idehallgasson, nincs szó a Jobbiktól való rettegésről. Valakivel összekeverhet engem.
Azt nagyon szeretném, ha a Fidesz le tudná nyomni a Jobbikot, de ez és a félelem két egészen különböző dolog.

"Úgy látom, itt egyetlen szempont érvénenyesül: "hagyjanak nyugodtan tévézni meg vásárolni, a többi nem olyan fontos." "
Ha rám gondolt, TV-t elég keveset nézek. Vásárolni persze vásárolok, és szeretem ezt nyugodtan tenni. De hadd húzzam magamra egészen, amit írt.
Nekem ugyanis ez a világ nagyjából megfelel. Az ország, ha megszabadítjuk a szocialista kapcsolati háló fojtogatásától, nekem nagyon is tetszik, szövetségi rendszerrel, világgazdaságba ágyazottságával, a gazdaságba integrálódott külföldi cégekkel együtt. Mint annyian Magyarországon, én is a globális gazdaságból húzom a jövedelmemet. Családos ember vagyok, és nekem ez fontos. Nekem semmiféle judeofób antiglobalista testvériség nem jelent perspektívát az életem alapjainak biztosításához, és hát a szárnyaló szellem porhüvelyben lakik.
Ez a világ, ha nem is épp hibátlan, de működik és megélhetést ad. Én ugyan nem vagyok hajlandó a biztonságomat különböző galaktikus ívű megváltási víziókért kockára dobni. Úgyhogy hadd nézzek tévét és vásároljak nyugodtan, a Fidesz meg nyomja csak le a Jobbikot.

erőspista · http://helyzetvan.blog.hu 2009.10.29. 22:08:45

Hamarosan osztálytalálkozó, egy echte, aktív gárdakapitánnyal fűszerezve. Anno enyhén tróger volt a gyerek, jó pár beadandóját legyártottam, persze jól árasítva. Nem hiszem, hogy változott volna, csak hát más szelekből lehet szőni az új köpönyeget. Azért kíváncsi vagyok mi lesz a marketingje :D

abandi 2009.10.29. 22:21:03

@erőspista:
Remélem besúgó is leszel kisgeci!
Vagy már vagy...?

tewton 2009.10.29. 23:11:37

@erőspista: "enyhén tróger volt a gyerek, jó pár beadandóját legyártottam, persze jól árasítva. Nem hiszem, hogy változott volna"

muhaha, a kettő az egy pár.

gondolom, politikai beszédeket is fogsz írni neki hamarosan, jóárasítva.

ez amolyan igazi független szakértői munka :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.30. 08:25:56

@Elpet:

tudja, volt az átkosban egy olyan szócsinyálmány, hogy hábetlerizmus. /wiki-fejes-nél keresse!/
nos, ön annak a bábjából kikelt pillangó! :))

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.10.30. 08:54:36

@Grift:

Nem szoktam wiki-ről tájékozódni, tudom miről tetszik írni.

Alkoholista viceházmesterek ábrándjai erőről és hatalomról megvan?

zoli29 2009.10.30. 08:55:22

OFF:

Akkor most valaki magyarázza el nekem, hogy miben állapodott meg tegnap az Unió és Csehország!
Ugye nem az történt, hogy egyszerűen engedtek Klaus zsarolásának?
Valami olyasmit hallottam, hogy az alapjogi charta a múltbeli ügyekre nem fog vonatkozni, de név szerint nem említi a Benes-dekrétumokat.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.30. 08:56:27

@Elpet:
na, ugye hogy rémüldözik, hogy elveszik a magnóját? :)))

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.30. 08:57:03

@Zoli28:

nem, nem, németország annektálja ausztriát. ez a döntés.

zoli29 2009.10.30. 09:04:07

@Grift:

Ne érezd úgy, hogy mindenképpen hozzá kell szólnod a témához, ha nem tudod a választ.
Hidd el, attól, hogy hallgatsz, még nem fog csorbulni a tekintélyed. ;)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.30. 09:07:40

@Zoli28:
csak arra kívántam felhívni a figyelmed, hogy nem kell mindig kérdezned, lehet, hogy elég felütnöd valamelyik újságot. nem feltétlenül kell témát feldobni, hogy egy okos társalgás része lehess. :)

zoli29 2009.10.30. 09:14:23

@Grift:

Nem költöm a pénzem napilapokra, a tv-ben viszont ahány csatorna leközölte a hírt, annyifélét mondtak a megállapodásról.
De ezek szerint te már kibogoztad a szálakat, úgyhogy várom, hogy fényedből én is világosságot nyerjek.

(Mindig tudtam, hogy terád számíthatok) :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.30. 09:17:59

@Zoli28:
általában igen, de tegnap színházban voltam, aztán a csontváry filmet néztem, ma még nem nyitotam meg hírportálokat, szóval fogalmam sincs hogy mi a történet. egy biztos, ennél az ejrópánál egy muszlim ejrópa is jobb. :)

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 09:29:51

@Grift:

"egy biztos, ennél az ejrópánál egy muszlim ejrópa is jobb. :) "

Aha, persze. Valószínűleg azért jönnek ők ide és nem mi oda.

Az más kérdés, hogy pár éve csak hápogott és lebutaházmesterezett egynémely "liberális" ismerősöm, amikor azt mertem mondani: ez az egész Júnijó úgyis megreked de facto az EGK szintjén, pénz és az országérdek beszél, nem a karták. És nédda, tényleg. Ki hitte volna?

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 09:32:46

@bz249: El Cid? Fene a torreádorjába, inkább jurtaputris ősiségkutatóink olvassák el végre az egri csillagokat, volt nekünk is elég gond a páratlanul haveri iszlám kultúrával. Távolról roppant érdekes, de közelről csak úgy pár száz évig mert a gyümölcsöző békés párbeszéd...

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.30. 09:35:11

@Herr SturmLiberator:

"egy biztos, ennél az ejrópánál egy muszlim ejrópa is jobb. :) "

Aha, persze. Valószínűleg azért jönnek ők ide és nem mi oda.

ezt ugye nem tekinthetjük értelmesen a mondandómhoz kapcsolódónak? :))

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 09:37:40

@Zoli28:

"Ugye nem az történt, hogy egyszerűen engedtek Klaus zsarolásának? "

De igen. Ilyen az eredményes külpolitika. És ha pölö a gyenge lábon álló nabuccó helyett rajtunk keresztül meg a déli áramlat, akkor mi tudnánk a csap mögött röhögve zsarolni az EU harmadát. Matekozzunk a tények és realitások alapján. Benes is ezt tette, most Klaus is. Többre mentek, mint szőnyegen csúszós jófiú játszással.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.10.30. 09:40:04

uraim. bármilyen teokratikus hatalom jobb a világinál. :)
az ateista európánál összehasonlíthatatlanul jobb egy muszlim európa. az önök által felhozott példák romantikusak és gyermetegek. akár az al andalus, akár a 150 hazai év kivételesen jó, termékeny, kulturálisan kiemelkedő időszaka volt mindkét országnak.

bz249 2009.10.30. 09:40:12

@Herr SturmLiberator: varjon most egy falangistat kell meggyoznunk. :)

Ellenben ugye tudja, hogy a Deli Aramlatra nagyivben es magasrol tesz az Unio lenyegesebb resze? Talan Ausztriat lehetne vele jo megzsarolni.

Kiveve, ha az orosz flotta elkezdi elsullyeszteni az Algeriabol erkezo tartalyhajokat. :)

bz249 2009.10.30. 09:42:04

@Grift: vegulis, ha eltekintunk attol, hogy a lakossag az elotte levonek a felere csokkent az Alfold meg ugy okoszocialisan elmocsarasodott akkor valoban termekeny idoszak volt. Mondjuk egy katolikus teokraciahoz kepest valoban kellemesebb egy muszlim vilagi hatalom. :P

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 09:50:32

@bz249: rossz hír, főleg Olaszország 60 milliós piaca a tét, nem Ausztria (de az ÖMV se véletlenül szállt ki az oroszok javára térségből). Arról nem is beszélve, hogy a déli ármalattól nem egészen független az északi áramlat, ami meg a 85 milliós német piacra koncentrál. Ezek nem épp lényegtelen EU tényezők. Miattuk lesz orosz gáz, ergo nekünk már csak nem kéne a buliból kimaradni, ha szokás szerint úgyis a fejünk fölött dől el az ügy. (értsd: EU szinten NEM Kelet-Európa energetikai piacának a függetlensége a tét, hanem a nyugaté. Nekik meg pont az orosz adja az alternatív ellátást a vasfüggöny előtt meglévőhöz képest)

Ugye, hogy naugye?

bz249 2009.10.30. 09:53:00

@Herr SturmLiberator: jelzem akkor viszont igy vagyunk zsarolopozicioban minekutana NEM csatlakoztunk a dologhoz ;)

milyen ugyesen ki is hasznaltuk! :(

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 09:56:17

@bz249: emiatt csinálják majd meg a vezetéket mondjuk Slotákián keresztül, akik majd markolják a tranzitdíjat és tetszés szerint lefűrészelik a felénk vezető ágat, ha megint nem tetszik nekik Gönczova frizurája...

A befuccsolt nabucco emlékére meg Martonyi/Eörsi a becsület napja stílusban tart felvonulást.

bz249 2009.10.30. 09:59:35

@Herr SturmLiberator: es Slotakiat Ukrajnan keresztul kivanjak elerni?

Merthogy Slotakia szomszedai: eszakrol az oramutato jarasa szerint: Lengyelorszag, Ukrajna, Magyarorszag, Ausztria, Csehorszag.

Egyelore a Deli Aramlat legalabb akkora bajban van, mint a Nabucco... jelen forgatokonyv szerint egyik sem lesz.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 10:08:00

@bz249:

Slotakia visszavonva (hacsak nem az északi áramlatot tranzitálnák), az alternate route déli vezeték esetében török-görög-(ex)jugó lenne. A törökök már be is adták a derekukat.

"Egyelore a Deli Aramlat legalabb akkora bajban van, mint a Nabucco... jelen forgatokonyv szerint egyik sem lesz. "

Ez nem is lenne akkora baj. Amíg mi vagyunk a végpont, addig van kiemelt regionális szerepe a MOL-nak, nem véletlenül támadják vodkás barátaink.

bz249 2009.10.30. 10:13:45

@Herr SturmLiberator: akkor meg nem kell lefekudni nekik. Futni meg par kort, raerunk az orosz vezetek nekunk onmagaban nem eri meg. Hagyjuk magunkat megvesztegetni...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 10:22:55

@bz249: kb eztet mondom én is, legyünk már egy kicsit csehek...

(hozzáteszem: ha nem az orosz verzió felé hajlana az EU, akkor Klaus se Medvegyevvel pózolva zsarolt volna sikeresen).

Szájbarágósan: HA lesz vezeték, az kb 70%-os valószínűséggel az orosz lesz. Miért? Mert németek és olaszok ezt akarják. Az oroszok meg pláne.

De ami nem vita tárgya: a MOL maradjon magyar, vezetékek helyett főleg ezért kéne kilincselni. Passzoljon az EU/Nato pár milliárdot nekünk a MOL-ra, ez nekik is érdekük: magyar kézben kevésbé veszélyes egy akárhonnani tranzitvezeték, mint ha az is orosz lenne végig Berlusconi tűzhelyéig.

tevevanegypupu 2009.10.30. 10:26:52

Ha egyszer a magyar kormany ugy vedene a magyar erdekeket mint a csehek, szlovakok vagy franciak a sajatjukat, felolem szocialliberalis is lehetne. Bar ketsegtelen, hogy magyar erdek es szocialliberalizmus szoges ellentetben all egymassal. Az utobbi evek tapasztalatai alapjan.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 11:24:18

@tevevanegypupu:

szociálliberalizmus az nálunk szégyentelenlopásizmus

tevevanegypupu 2009.10.30. 11:59:17

@Herr SturmLiberator:

Ha szerencsenk lesz, azert husz ev utan csak eltuntetik oket sajat szavazoik.
Olyan kormanyt a mostani magyaron (meg persze az elodpart uralkodasa alatt) kivul meg nem lattam, ami sajat erdekeivel szembe megy, vagy legalabbis nem vedi koromszakadtaig.

Kulonben a francia internet tele van Klaus onelegult pofajaval, es ahogy irjak "sikerult terdere kenyszeritenie egesz Europat.."

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 12:25:16

@tevevanegypupu:

"Olyan kormanyt a mostani magyaron kivul meg nmeg nem lattam, ami sajat erdekeivel szembe megy, vagy legalabbis nem vedi koromszakadtaig."

volt már ilyen nem is egyszer, kezdve Trianon környéke, ahol se a nemzeti, se a baloldalnak nem jutott eszébe időben, hogy a VH-t elveszteni is lehet és nem árt időben készülni szomszédaink jóakaratára... a külpolitika normális országokban a lehető legpártfüggetlenebb dolog, mivel az országérdek az első. Most megint mindegyik tábor csak nyugatra, csak keletre, csak akárhova húz. Aztán a rendszerváltáskor se Horn, se Antall eszébe nem jutott volna, hogy a vasfüggöny lebontásáért cserébe ugyan engedjék el adósságainkat.

Szóval ha már nekünk nem megy, akkor kémkedjünk a csehek után, tőlük lehet ellesni a tutit.

erőspista · http://helyzetvan.blog.hu 2009.10.30. 13:26:31

@abandi: nehéz valakinek röviden és találóan jellemzni saját magát, de a neked összejött a hsz-el.
A csávó nem nem csinál titkot új szerepéből a jobbik aloldalain, csak a volt osztálnynak nehéz belelátni az ország és világmegváltók egyikét

Alfőmérnök 2009.10.30. 14:19:26

@Grift: Szerintem egy kicsit el lett cseszve az a film, sajnos.

tevevanegypupu 2009.10.30. 14:48:52

@Zoli28:
Ugye hogy nem mond igazat az ujsagok egy resze es a kormany sem? Vilagos, hogy tettek engedmenyt a cseheknek es a magyar kormany ebbe beletorodott. Es ugy kommunikalja, hogy komoly eredmenyt ertek el. Mar nem is erdekli oket, hogy pillanatok alatt kiderul, nem ugy van.

@Herr SturmLiberator:
Tranonra mar nem is lehet gondolni, az kesz. Bar ami azt illeti, vegleg nem szabad elfelejteni, hiszen ket evtizeddel ezelott ki gondolta volna, hogy osszeomlik a fel vilag, uj allamok szuletnek es sok minden megvaltozik.

Antall mas kerdes, rajta nehez eligazodni, milyen hatso ero mozgatta es mi volt az, ami miatt sok dontese erthetetlen, megmagyarazhatatlan es ellenszenves.

Alfőmérnök 2009.10.30. 14:58:30

@tevevanegypupu: "Mar nem is erdekli oket, hogy pillanatok alatt kiderul, nem ugy van.
"

Ügyesen csinálják. Ez pszichológia: az emberek többségében az marad meg, amit először hallanak, tök mindegy, hogy utána kiderül, hogy pont a fordítottja igaz.

zoli29 2009.10.30. 15:01:50

@tevevanegypupu:

Őszintén mondom, hogy én nem látom át a helyzetet.
Az Index pl azt írja, hogy az Unió csak látszólag engedett Klausnak, hogy különösebb arcvesztés nélkül visszavonulót fújhasson.
index.hu/kulfold/eu/2009/10/30/magyar-nemet-osztrak_osszjatekkal_semlegesitettek_klaust/

Szájer reakciója viszont mást sugall.

De ha valóban úgy lesz, ahogy SzJ mondja, akkor az akár diplomáciai fordulatot is jelenthet Magyarország részéről.
Én üdvözölném.

Google 2009.10.30. 15:17:07

@Zoli28:

"Végül Csehország úgy kapott mentességet a charta alól, hogy az csak akkor érvényesül, ha a tagállamok egy külön dokumentumban majd a jövőben negerősítik."

Hát reméljük, lesz fontosabb dolgunk is annál, minthogy megerősítgessünk ezt meg azt!

tevevanegypupu 2009.10.30. 15:26:39

@Zoli28:

www.lefigaro.fr/international/2009/10/30/01003-20091030ARTFIG00265-une-virgule-pour-satisfaire-le-president-tcheque-.php#xtor=AL-5

Mindenesetre jobban lehet hinni a franciaknak es Szajernek, mint speciel az indexnek(:

@Alfőmérnök:

Hat inkabb ugy mondanam, hogy annyira nem erdekli az illetekes kormanyparti ujsagirokat es a balos kozvelemenyt a teny, sokkal inkabb az fontos nekik mit mond a kormany. Es tamogatjak a hazugsagban amig ez jovedelmezo.

tevevanegypupu 2009.10.30. 15:34:15

@Zoli28:

Nem baj, higyje el amit mondok. Vagy legalabb a Szajer Jozsinak.(:

bz249 2009.10.30. 15:37:54

@tevevanegypupu: mi van ezzel az egy vesszovel es ket szoval?

Google 2009.10.30. 15:52:44

@bz249:

Lengyelország, Nagy-Britania, Cseh Köztársaság mentesül a charta hatálya alól.
(Vessző) Cseh Köztársaság mentessége csak akkor érvényesül, ha 2011-ig a tagállamok külön dokumentumban ratifikálják.

tevevanegypupu 2009.10.30. 15:54:30

@Google:
na tessek, most akartam brillirozni.((:

bz249 2009.10.30. 16:03:31

@Google: akkor tulajdonkeppen az indexnek akar igaza is lehet... mert felig puszira irja ala Klaus bacsi a szerzodest. Mondjuk persze az is igaz, hogy egyebkent meg szimplan ala kellene irnia, tehat a legrosszabb eset is az, tehat vesziteni semmit sem veszitett.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 16:15:54

@Google: ergo mi NEM fogjuk külön dokumentumban jóváhagyni, nem-nem-soha :)

tevevanegypupu 2009.10.30. 16:26:58

Nem, nincs igaza az indexnek. Az egesz Europai Unio a Lisszaboni szerzodes miatt helybenhagyott egy olyan intezkedest mint a Benes-dekretum. Mert ala fogjak irni. Ez azt jelenti, hogy a csehek es szlovakok jogosan telepitettek ki es fosztottak meg mindenuktol tobb szazezer embert.
Ahogy Trianon ellen nem tiltakozhatunk, nem tiltakozhatunk a Benes-dekretumok ellen ezutan sem. Klaus ezt akarta es ebbe belement az EU es a magyar kormany is. Ezt talaljak eredmenykent.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 17:35:59

@tevevanegypupu: várd ki a végét. Tekintve a jelenlegi tendenciákat, sehol se se szélsőkozmós kormányok fognak alakulni és német-osztrák-magyar részről nem lesz puszi benesért a továbbiakban sem. Egyik a három közül mindenképp megfúrja. Az, hogy a franciák/angolok szarnak az egészre, ne lepjen meg senkit. A mi érdekünk utoljára akkor volt fontos nekik, amíg rebellis magyarként bomlasztottuk a számukra időnként kényelmetlen monarchiát.

tevevanegypupu 2009.10.30. 17:49:04

@Herr SturmLiberator:
Remenykedjunk..Orbanek mindenesetre kemenyebb targyalofelek lesznek. Hogy a nemetek mit fognak csinalni az kereses, hiszen nem olyan regen a kulugyminiszteruk eleg furcsan tamogatta a szlovakok szemtelenseget.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.30. 20:53:51

@tevevanegypupu: azóta más a külügyér. A furcsa támogatás meg az Eörsi féle biztosnemhazaárulók sugalmainak köszönhető (= külföldi tevékenységük lényege a hazai érdek helyett a pártérdekük menténi nácimagyarságizmus veszélyének propagálása. Ez Vonyilasék roppant kifinomult szalonretorikájának hála továbbra sem lesz nehéz feladat).

@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:

Soros? Naná. Zöldekopolos nyílt-társadalmas hablattyot tol FURCSAMÓD az LMP-vel teljesen párhuzamosan. Egymásról rosszat ők ugyan nem fognak mondani. Mint ahogy Ahmicsodadzsádról sem a kurucok. Soros jótékonysága mindig az önzetlenség példája. Erdélyt sokáig leszarta az újjáéledő magyarjobberség veszélye miatt, bezzeg az ukrán és grúz nacionalistákat a demokrácia bajnokaiként tápolta hatalomra. Igazi jótét lélek, csupa önzetlenség, nem vitás.

bz249 2009.10.30. 20:56:45

@tevevanegypupu: sok rosszat lehet mondani Westerwellere, de, hogy németkedni pl. szeret:

www.youtube.com/watch?v=yGqRrSa5Ct0

tevevanegypupu 2009.10.30. 23:20:57

@bz249:
Tudja nem is arrol van szo, hogy o szeret nemetkedni, az helyes..arrol van szo, hogy Slotaval egyutt nem nagyon tetszett neki, hogy Orban viszont szeret "magyarkodni" eppen a Benes dekretumokkal kapcsolatban.

bz249 2009.10.30. 23:29:33

@tevevanegypupu: az még Steinmeier volt, aki történelmi vereségbe vezette az SPD-t, épp csak el nem bőgte magát

www.presstv.com/classic/detail.aspx?id=107325§ionid=351020604

:D:D:D

tevevanegypupu 2009.10.30. 23:46:52

@bz249:
hat en is arra gondoltam..(((:

Tamararara · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.04. 15:00:18

Remek bizonyíték arra, hogy kurucék nem látnak tovább az orruknál, akkor most kinek is van nagy orra?

julia123 2009.11.05. 18:05:37

Legalább rendbe hoztak egy régi szép belvárosi épületet. Ha valaki körülnéz Pesten, még olyan épületet is talál, mni 45-ben sérült és a "magyar" nép még több, mint 60 év elteltével sem volt képes felújítani. Csak gyűlölködni tudunk most is az előre lépés helyett. A moderátornak nem szabadna engedni, hogy zsidózzanak és cigányozzanak.

Google 2009.11.05. 18:31:13

@julia123:

Valahogy így gondolom én is.

NRG44 · http://althir.org 2009.11.08. 23:55:01

Ennyire telik, ti narancsülepü belpesti bibsibanda?

kuruc.info/r/26/49196/

@julia123: CSAK azt gyülölik, aki gyülöleteset cselekszik. Ez a társadalom önvédelme a gezemberekkel szemben.

Téglagyári Megálló 2009.11.09. 07:50:07

@julia123:

magyarozni idézőjelezve azt szabad?

Téglagyári Megálló 2009.11.09. 07:51:17

@julia123:

+ beszéld meg Demszkyvel és a kommancsokkal, miért nem újították fel őket

gramercy 2010.01.05. 17:04:08

a köztársaság nevében köszönöm :)

roxxtar 2015.06.08. 12:02:20

Most aztán lebuktattátok őket. Gratula. Így már nem kell rettegnem zsidóként az országban... kösznöm :)
süti beállítások módosítása