tasnadipeter.com
2008. január 22. írta: Füzi Géza bácsi

tasnadipeter.com

Egy e-mailben kaptam meg a honlap címét, kommentár nélkül. Nem nyitottam meg. Aztán kaptam egy képet hozzá. Rákattantam.
Hogy milyen, azt mindenki döntse el maga.  Tudják, ízlések és azok a bizonyos pofonok:    www.tasnadipeter.com

Mindenesetre a honlapon és a hozzá kapcsolódó fórumon, sok minden kiderül Tasnádiról. Válaszol a kérdésekre, beszél a Halász-ügyről, a feleségeiről, zsidóságáról, a Maccabiról, a szakvéleményes levélről és arról, hogy február 4-én lesz a tárgyalása.

Néhány kép, kedvcsinálónak:

Schmuck Andorral, Simon Tiborral, Kozma Istvánnal  és WVéber Györggyel


Láposi Lőrinccel 1992-ben a Demokratikus Charta tüntetésen


A legközvetlenebb munkatársaim : László Attila,Papp Csaba és Szentpéteri Lajos valamennyien kiváló férfiak.Példaképei lehetnének a mai fiataloknak is.”

 


Van aztán egy bejegyzés, amiből (legalábbis azt hiszem) sok minden kiderül. A Magamról című lapon írja Tasnádi:

„…Elkövettem egy óríási híbát korábban, olyan dologba ütöttem az orrom, amihez nem értettem, elkezdtem politizálni. Volt egy számomra szímpatikus - akkoriban vezető - politikus, aki a bal oldal meghatározó személyisége volt, és elkezdtem segíteni neki, hogy a befolyása ne csökkenjen a pártján belül. Óríási tévedés volt ez, a rendithetetlen ólomkatona úgy csúszott át a másik oldalra, mintha mindig is azon az oldalon állt volna. Nem ő volt az egyetlen akiben csalódtam…”

 valaki a fórumon  rá is kérdez erre a bizonyos személyre:

„Kedves Péter!

olvastam a honlapját. nagyon ízlésesen van összeállítva, szerintem igenis jó ötlet volt ezt a honlapot megcsinálni. igenis szükség van, hogy az ember az igazat el tudja mondani magáról, ne csak a sablonmédia ostobaságai kapjanak teret. viszont olvastam, hogy ön egy baloldali politikust támogatott, aki aztán jobboldali lett. lehet tudni, hogy ki ő? talán a csintalan sándor?
persze megértem, ha nem akar válaszolni a kérdésre.
rónai”

válasz sem marad el:

„Tisztelt Rónai!

B I N G Ó !

Üdv.Péter”

Végül még egy kép a fényképek közül:

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr3307448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ergé 2008.01.22. 19:54:05

Derűs estét kívánok! Adjuk át a szót Péternek:

"Tényleg szép idő volt tegnap én is kint ültem a teraszon jól felöltőzve és öregesen néztem a város forgalmát és közben azon gondolkoztam, hogy hova siet ez a sok fontos ember. A ház előtt, ahol a háziőrízetemet töltöm vonul el a rózsadombi forgalom. Valamikor én is azt hittem amikor még része voltam az életnek, hogy az állandó rohanás, tárgyalások, találkozók a pénz utáni küzdelem elengedhetetlen a boldogsághoz. Lehet, hogy a korral jár vagy a sok évi szenvedés utóhatása, de ma már csomó dolog nem fontos nekem, amikről korábban azt gondoltam, hogy hiányuk megfojt. A természet szeretetében az olthatatlan tudás szomjban a vallásban a hítben találtam nyugalmat. Tetszenek a hasonlataid. valóban beleestem a zenekariárokba, de kimásztam belőle és most a nézőtéren ülők, mint a többiek és érthetetlenül nézem az új "sztárokat" és nem értem, hogy miért szenvednek, miért olyan fontos nekik, hogy róluk beszéljenek és a címoldalon legyenek. Jó a napsütésben üldögélni.
Üdv.Péter"

grupi 2008.01.22. 20:19:58

Szép alakok vannak a képen.

Sajnálom -magam.

Freetibet (törölt) 2008.01.22. 20:38:42

Hát ez nagyot üt!

Remek kép még a 30. oldalon: "265 Zámbó Jimmyvel és Pataky Attilával a balatoni szállodám előtt. Jimmy sokszor fordult meg nálam, én is jól éreztem magam a társaságában."

Vagy a 19. oldal: "165 Az utolsó házasságkötésem.Som Lajos volt a feleségem tanúja, az én tanúm Cseke Karcsi aki nagyon kedves számomra és már évek óta nem láttam.Aki tudja hol tartózkodik szóljon Neki."

Valyon hol lehet ez a Karcsi?! Félelmetes...

exit 2008.01.22. 20:49:01

smalladam · www.hirszerzo.hu 2008.01.22. 20:24:19
atyavilág

LoL

még a végén egy keresztapa film is készül róla.

hiba 2008.01.22. 20:56:59

Az se rossz, ahogy az őt elhagyó feleség arca ki van radírozva a képeken. ha már az életből nem tudta kiradírozni.
Érdekes ez a játék amit játszik, hogy lépten nyomon ilyen munkatársas fotókkal bizonygatja, hogy Ő alvilági alak, máskor meg tagadja.

Leonárd 2008.01.22. 21:00:15

Az utolsó fotó már maga a megvalósult nagykoalíció!

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.01.22. 21:09:31

"Érdekes ez a játék amit játszik, hogy lépten nyomon ilyen munkatársas fotókkal bizonygatja, hogy Ő alvilági alak, máskor meg tagadja."

Sorvad az agya szegénynek, mit vársz tőle?

aasdasd 2008.01.22. 21:37:36

5. oldal

045 Dr. Láposi Lőrinc rendőrtábornokkal aki nem csak a barátom és sógorom, de az üzlettársam is volt.

Először csak azt hittem, h sógora, és havrja, de nem gondoltam volna, h ennél szorosabb kapcsolat is volt köztük: üzlettársi kapcsolat!

Google 2008.01.22. 23:22:12

A Schmuk Andoros képről valahogy hiányzott az MDF, vagy annak egy része. És a Korda Gyurisról is.
Na de a hirszerzon ott volt a Csapodi. Vagy legalábbis egy része. A bajusza. Ha a választóival, azok gondjaival is annyit foglalkozna mint a bajuszával! Azt a ! A normális Magyarországért, azért!

dowNLoad 2008.01.22. 23:24:12

ÚRISTEN! és AZTAKURV@! ez a kettő felváltva, miközben látom a fotókat.
Az első fotóról jut eszembe: AKI TUDJA ? HOGY SMUKKANDOR mi a halál f@szából él, mivel foglalkozik, mihez ért, az legyen szives POSTOT írni!!! Erre is kíváncsi az egész ország. (fiatal tehetséges politikus?? hahahahaha, Tasnádiról legalább annyit lehet tudni, hogy elveszi mások pénzét, fegyverrel , kopasz nagydarab emberek és fa testápoló segítségével, stb..)
Éljen a klánok világa ami (újra) eljött Magyarországra. Aki ITT és MOST egyedül akar (meg)élni, az elveszett.
Smukkandort nem értem, ő azért nagyember, mert 150kg? MIT tud az a figura????

kukacka 2008.01.22. 23:36:27

„A legközvetlenebb munkatársaim : László Attila,Papp Csaba és Szentpéteri Lajos valamennyien kiváló férfiak.Példaképei lehetnének a mai fiataloknak is.”

Az a szomorú, hogy tényleg az ilyen alakok a példaképeik a mai fiataloknak.

:(

volkov 2008.01.22. 23:38:33

"Óríási tévedés volt ez, a rendithetetlen ólomkatona úgy csúszott át a másik oldalra, mintha mindig is azon az oldalon állt volna. Nem ő volt az egyetlen akiben csalódtam…"

es nem o volt az egyetlen aki csalodott
(bar Csintalan elmondasa alapjan valoszinutlen, hogy Tasinak koze volt hozza, azert megis erdekes csengese van igy a dolognak)
www.fn.hu/belfold/20071212/csintalan_rasszista_tamadas_volt/

dowNLoad 2008.01.22. 23:56:32

Hogy nem volt hozzá köze, arra nem vennék mérget, láttam már karón varjút.(hosszú a lista a lehetséges önmegveretéstől kezdve, az indexes olajgate-es vallomásig) (az agysorvadás is belejátszhat a megkésett reakcióba)

kukacka 2008.01.23. 00:15:47

Egyébként baromi jó ez a kép Schmuck Andorról. LOL.

Ami Tasnádit illeti: ha tényleg poliltikai okok vannak a háttérben, akkor keményen teregetnie kellene. Nekem már kezd kissé uncsi lenni ez a politikai üldözött szöveg, a homályos utalások, a ki nem mondott nevek, stb. Persze gondolom azért nem megy ez a teregetés, mert kiderülne, hogy igenis egy nagy disznó ő is. Ez a fenyegetősdi is olyan sablonos valahogy, ilyen pofákkal körülvéve, ilyen nemzetközi kapcsolatokkal mégis ki/mi a fene fenyegetné?

dowNLoad 2008.01.23. 00:22:06

Mégis ki fenyegetheti meg CÉZÁRT? Te is fiam Brútusz?

Google 2008.01.23. 00:28:05

Versenyben az amobaval! Piros, piros, piros, háromszor is piros, Korda Gyuri, LGT stb.
Valahogy a Xenia-láz jutott az eszembe, le is fekszem, jó éjszakát Magyarország!
Ki tudja mire ébredünk? Lehet kinevezik valaminek Tasnádit! Holnap már sportminiszter is lehet. Tudom, hogy a belügyre fáj a foga, de azt már elfoglalta nemtudomhogy hívják! Egy szó mint száz: aludjunk is!
(Takács Albert. Beugrott.)

kukacka 2008.01.23. 00:37:56

De ha egyszer már ennyire rámásztak és ennyire kipakolt, akkor vajh miért nem hagyják békibe, hogy ne fecsegjen? Miért nyomnák örökké a zsaruk kezébe, a dutyiba, a kétségbeesésbe? Így sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy kikotyog valamit, amit nem kellene, akár véletlenül, akár vádalku keretében.

És egyáltalán van ebben az országban olyan nagyhatalmú úr, aki azt hiszi, hogy ő sérthetetlen, golyóálló? Háttérből irányítgató exbolsi nagykutyák? De hát Tasnádi is ebbe a körbe tartozik, simán kinézem belőle, hogy bárkit kinyirat a "sportolóival".

Szerintem Tasnádi csak megpróbálta eljátszani a nagy keresztapát, alaposan besározta magát, csak éppen nem volt elég okos hozzá és szétcsúsztak a dolgai, nem tudta megtartani az embereit, akik így tulképp csak kihasználták.

Szimpla lúzer. Zalatnayra emlékeztet, aki szintén azt hitte, hogy a törvények fölött áll és ő is csinálhatja, amit "mások". Csak a "mások"-nak eszük is van hozzá.

dekoninckx (törölt) 2008.01.23. 00:39:04

Szegény Smukkon segíteni kellene, tuti hormonzavaros.
Az is királyság az oldalon, hogy említi: "A küzdősportot kedvelők egyedülálló élvezetekhez juthatnak, mert megnézhetik az általam vezetett sportágnak az utcai harcnak az összes eseményeit az 1995 és 1996-os hőskorszakból". Ez filozófiailag szervesen kapcsolódik ahhoz, hogy a legközvetlenebb munkatársai is példaképei a mai fiataloknak. Ami igaz is, példaképek ők. Elég sok fiatal él hasonlóan hozzájuk, csak még nem értek el oly sokat.

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2008.01.23. 07:48:40

Mi az a vörös cucc a fiatalok példaképei kezén?

hiba 2008.01.23. 08:32:42

Szerintem az igazi alvilági figurák jókat röhögnek valahol ezen a majmon. Nekik jó, hogy itt van ez a figura a reflektorfényben és a rendőrség rajta demonstrálja a maffiaellenes küzdelmet. Politikusoknak kicsit kellemetlenek ezek a fotómániás középgengszterek, de alapvetően Tasnádi sztem minden érintettnek jó. Ha tényleg veszélyes lenne és tudna valamit, már biztos nem élne. Igazi kis magyar fröccsöntött maffiózó, aki ki akarja nyíratni a volt feleségét és annak új fickóját és ez még ki is derül.

Kártmen 2008.01.23. 10:20:17

Véber György nem Wéber György!!!!!

kzgy 2008.01.23. 12:08:05

Hibánál a pont.

Ismerem a fiát, sose irigyeltem szegényt...

dowNLoad 2008.01.23. 12:48:40

Ezek APRÓ (haha) figurák az igazi GENGSZTEREKHEZ képest? Ők úgy lopnak, hogy közben senki sem hal meg közvetlenül, közvetve viszont ezrek. Az igazi piramis struktúra nyertesei, akik mindenkinek CSAK 10ezret húznak ki a zsebéből, havonta. (és észre sem veszed)

dowNLoad 2008.01.23. 18:49:08

HOPPÁ HOPPÁ!! Tasnádi megint sitten! Az a biztos, nehogy kint az újságíróknak elpofázzon valamit? Smukkandor mikor bukik már meg valamivel? Senki sem tudja mivel üzletel?

Prophet 2008.01.26. 00:09:09

Fejnélküli malackákat csencsel! Meg talicskát csempész át az Ukrán határon. Múltkor láttam.
süti beállítások módosítása