Nyakó a hurokban
2007. augusztus 28. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Nyakó a hurokban

Kis hír a kisvilágból: végrehajtást rendelt el Nyakó István szocialista országgyűlési képviselő, az MSZP szóvivője ellen a Fővárosi Bíróság. A Zuschlag János, ugyancsak MSZP-s politikus és hat társa ellen csalás gyanújával folyó nyomozás szeptember közepén zárulhat le. Veres János volt üzlettársát, Kabai Károlyt még mindig nem találják a rendőrök. Ha szeptember 10-ig sem vezetik elő, körözést adnak ki a vállalkozó ellen azért, hogy bevonuljon a börtönbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr63151183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pallos Levente 2007.08.28. 14:48:59

Jellemző, hogy ilyen aljas, mocskolódó magyarnemzetes cikkeket raktok be. Csak azért, hogy lejárassátok ezeket a tisztességes embereket. Pedig hogy megmondja Nyakó is mindig, amikor Orbán aljaskodik. Neki van vér a pucájában! Szégyelljétek magatokat! Hö!

Hogyhogy Világgazdaság? Izé... akkor ők is fasiszták!

:-))

OftF 2007.08.28. 15:38:47

A kis cuslágot meg remélem jól megmogyorózzák.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 15:51:59

Kabai ügyében fene szorgalmasak, a biztonság kedvéért várnak szeptember 10-éig, mikor 20-án lesz a pere, és nyilván felmentik, hiszen Veres haver kivetette a Btk.-ból azt, amiért elítélték... Nekem óhatatlanul Piszkos Fred jut az eszembe, amikor Fülig Jimmy kereste: "Vigyázz, Jimmy fiam, mert aki engem nagyon keres, előfordul, hogy megtalál véletlenül!" Nos, a rendőrség mindent elkövet, nehogy összetalálkozzanak Piszkos Kabaival... Azért ne féljetek, Zulocsolócső se fog bekerülni. De sajnos ez a fajta mentalitás mindkét irányban érvényes...

A nagy pártok között a következő (talán titokban ki is mondott, és mindig betartott) kompromisszum áll fenn: AZ ELLENFÉL BŰNCSELEKMÉNYEIT LEHET SAJTÓBAN TÁMADNI, MÉG FELJELENTENI IS, DE ARRÓL MINDENKI KÖTELES GONDOSKODNI, HOGY SOHA, SEMMILYEN CSÚCSPOLITIKUS SEMMIÉRT NE KERÜLHESSEN BÖRTÖNBE! Vegyétek észre, hogy a pártjavesztett, félhülye és mindenki által pixisből kilökött Szabadi Bélán kívül senki nem került be! Boldvai is megúszta a tocsikolást, és a nagy dérrel-dúrral érkező Keller se csukatott be egy fideszest sem. De a túloldalon is igaz ez: az Orbán-kormány egyetlen Horn idején történt hatalmi lopást nem torolt meg börtönnel. Jó mókák ezek a médiában, de politikusaink marhára vigyáznak arra, hogy a nimbuszt valódi ítéletekkel ne csökkentsék, már csaki azért is, mert kiszeretnénel a szavazók a nagy nehezen összegründolt nagypártokból...

Ezt a rendszert nevezem én pártokráciának, kiegészítve azzal, hogy a listás választási rendszer miatt a képviselők elsősorban a párthoz, és csak harmadsorban a választókhoz lojálisak - ezért szavaznak a kormánypártiak a körzetüket fejleszteni kívánó költségvetési ellenzéki javaslatok ellen, pártfegyelem okán...

szejler 2007.08.28. 16:03:09

Hát igen. A köztörvényes húzások elsikkadnak, és a karrierben sem jelentenek törést, max egy darabig csendben van az illető.

Nyakó megmogyorózásáért adakozni is hajlandó volnék. Komolyabb összeget akár. Már akkor zsizsegnek az idegpályáim, amikor meglátom, és sajnos sokszor nem érem el időben a távirányítót, hogy legalább a hangját megússzam.

Saját tapasztalat alapján mondom, Simicskának is lehetne osztani néhány évet. A szociknak/szadesznek mondjuk külön börtönt kéne építeni.

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2007.08.28. 18:19:39

Ez most hány hír? Mi köze Nyakó budapesti be nem fizetett gyorshajtásának vagy ad absurdum tilosban parkolás miatti büntetésének a kecskeméti ügyészség be nem fejezett nyomozásához és egy elítélt vállalkozó börtönbe be nem vonulásához?!

Gabe 2007.08.28. 18:33:38

Az, hogy mindegyikben van egy mszp-s szál.
Kösz, hogy sagíthettem.

Pallos Levente 2007.08.28. 18:43:14

Nyakó gyorshajtásáról nem hallottam, az is volt? Ez az ügye a vesztett rágalmazási perében megítélt büntetés be nem fizetéséről szól.

Amúgy furcsa a dolog, nem tudom elképzelni, hogy ezeket a büntetéseket a saját zsebükből állják, és nem közpénzből (pl. sürgősen kiutalt segély, elszámolás nélkül felhasználható keret stb. formájában).

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 18:45:02

Aki nem tudná: ő az a Pásztor Tibor, aki feltette a blogjára József Attila összes verseit (hogy a szerzői jogi hozzájárulást megkapta-e, nem tudjuk, hiszen az 70 évvel a szerző halála utánig véd) - és a régi jó szocialista József-összeshez hasonlóan kicenzúrázta az egyébént kitűnő, József Attila-színvonalú Nem!Nem!Soha! című irredenta verset... Nem is bolsi, csak egy egész picit.

miert 2007.08.28. 18:51:05

Nyakó a hurokban - "közszereplőink nevéből farag metaforát, oximoront, allegóriát és a tököm tudja milyen retorikai alakzatokat"...
ufi.blog.hu/2007/08/28/trefak_es_hallgatasok

miert 2007.08.28. 19:11:56

"Ez most hány hír?"
Valóban ügyesen össze van rakva/mosva.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 19:58:56

Összemosva? Hááááát... Ha "Fidesz-közeli cégek ügyeiről" ír a Népszabadság, akkor abban Orbán-papa bányájától Orbán szőlőjéig minden benne van, és olyankor ezt a T. Kollega nyilván nem összemosásnak, hanem a bűnlajstrom korrekt felsorolásának minősítené, nemdebár? Miert, miért???

Ha valaki jogerős ítélettel nem ül bent a sitten, az hír. Ha a másik ellen vádat emelnek, az is. Ha a harmadikat végrehajtják, az megint. Hogy a hír mondanivalója az, hogy a szocik mocskos törvényszegő csirkefogók? Hát persze. Na de hát azok, kérem, és még a Gyurcsány őszödi, altusos és fittelinás diszonóságait - melyekért bízvást többször vádat kellett volna emelni - még bele se írta ergé mester, pedig ezeknek is itt lenne a helye a kupacon!

dr.minorka 2007.08.28. 20:10:53

"Mi köze Nyakó budapesti be nem fizetett gyorshajtásának vagy ad absurdum tilosban parkolás miatti büntetésének a kecskeméti ügyészség be nem fejezett nyomozásához és egy elítélt vállalkozó börtönbe be nem vonulásához?!"
"Nyakó István még 2005 őszén rágalmazta meg Papcsák Ferenc fideszes politikust, ami miatt a Fővárosi Bíróság egymillió forintnyi kártérítést ítélt meg a felperes egykori parlamenti képviselőnek, miközben a legnagyobb kormánypárt szóvivőjét arra kötelezték, hogy az MSZP honlapján kérjen bocsánatot megrágalmazott politikai ellenfelétől. Másodfokon a Fővárosi Táblabíróság tárgyalta a Papcsák kontra Nyakó ügyet, s 250 ezer forintra mérsékelte a kártérítést, amelynek kifizetése 2006. február 10-ig lett volna esedékes, a bocsánatkérési kötelezettséget azonban helyben- hagyta. Miután a szóvivő nem tett eleget a bíróság ítéletének, Papcsák kezdeményezésére a Fővárosi Bíróság ismét megtárgyalta az ügyet, s a napokban új ítéletet hozott. Jogerős döntése értelmében az elmúlt másfél éves időtartamra kamatot kell fizetnie Nyakónak a negyedmilliós alapösszegen túl. A Fővárosi Bíróság a minap egy miskolci végrehajtót jelölt ki a peres ügy anyagi rendezésére, ugyanakkor a felmerülő bér- és egyéb költségeket Nyakó István köteles kifizetni."
Az MNO címe egyébként megadja a választ a kérdésre:
Szocialisták balesetei a jogállammal
2007. augusztus 28. 0:04
www.mno.hu/index.mno?cikk=427057&rvt=2

miert 2007.08.28. 20:46:52

A kérdés ("Ez most hány hír?") ehhez a cikkhez szólt:

Végrehajtást rendeltek el az MSZP szóvivője ellen
2007-08-28 09:52:36
A Fővárosi Bíróság végrehajtást rendelt el a napokban Nyakó István szocialista országgyűlési képviselő, az MSZP szóvivője ellen. A Zuschlag János ugyancsak MSZP-s politikus és hat társa ellen csalás gyanújával folyó nyomozás szeptember közepén zárulhat le. Veres János volt üzlettársát, Kabai Károlyt még mindig nem találják a rendőrök. Ha szeptember 10-ig sem vezetik elő, körözést adnak ki a vállalkozó ellen azért, hogy bevonuljon a börtönbe.
AS Network
vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=185942&fr=lego

Ezt kellett volna akkor csatolni:
www.mno.hu/index.mno?cikk=427057&rvt=2&PHPSESSID=a0b4d61f691b5e1bff64dabd999ed7f4&pass=2

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 21:08:02

Nem a disznóság a vitatott, hanem nem illik összeírni, ugye???

dr.minorka 2007.08.28. 21:20:15

Bocs, miért. Pásztor Tibor kérdésére válaszoltam.

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2007.08.28. 21:21:18

Szóval itt van egy be nem fizetett bírság, egy még csak vádemelésig sem eljutott eljárás, és egy elítélt, aki egyszer régen látott egy pénzügyminisztert.

Ez tényleg duuuurva! 8-)

dr.minorka 2007.08.28. 21:26:20

Igen itt van egy RÁGALMAZÁSÉRT ELÍTÉLT ember, aki következetesen megtagadja az ítélet végrehajtását.
Meg egy volt ÜZLETTÁRS, aki éppen elkerüli a börtönt. Meg itt vagy TE, aki nem jössz rá, hogy nincs mit mondanod, akkor inkább maradj csöndben!

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.08.28. 21:27:07

A Világgazdaság Online összefoglalója tényleg sajátos, a Nemzetben gondolom kicsit bővebben foglalkoztak az egyes ügyekkel. :)

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2007.08.28. 21:41:12

Molnárgörény, most jól lelepleztél! Szeretném tudatni veled, hogy semmit nem cenzúráztam, a blogomon megtalálható József Attila-összest a mek.iif.hu címről szedtem le, amikor még fönt volt. Se bele nem tettem, se ki nem vettem belőle. Így például nem szerepel benne két zsenge (a Mint szív az első szerelemnek titkát és a Nézi kedves), bár régi kötetekben még megtalálható volt, mert állítólag nem is ő írta, és nem szerepel benne más vers sem, ami viszont bizonyíthatóan József Attila verse. Ha megmondod, hogy melyik, kapsz tőlem egy papíralapú József Attila-kötetet, amiben benne van a Nem, nem, soha.

Ne csak irredenta versekkel májerkodj.

Pallos Levente 2007.08.28. 21:42:13

... amely volt üzlettárs a tavalyi kampány során is aktívan (anyagilag is) segédkezett Veresnek. Épp csak nem egy cégben ülnek, különben egy csapat.

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2007.08.28. 21:45:44

Minorka, frappánsan érvelsz. Fogsz toporzékolni is? Mert azt igazán nem venném a lelkemre, inkább tényleg csöndben maradok.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 21:52:01

Pásztor Tibor, van nekem József Attila-összesem egyrészt, másrészt meg nem hinném, hogy a tanárom vagy - illetve, ha gondolod, levizsgáztatlak én belgyógyászatból, alkotmányjogból, stb. Továbbá a Nem!Nem!Soha! az egyik legjobb Trianon utáni vers. Voltaképp nem irredenta, hanem lángolóan hazaszerető. Szoci barátidat vizsgáztasd, ne engem.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 21:58:03

Jut eszembe, jogdíjat fizettél, ha már palam et publice elsimered, hogy felkalózkodtad a honlapodra a verseket???

dr.minorka 2007.08.28. 22:00:56

Drága Tibor!
Ha komolyan veszem amit itt ma leírtál, akkor morálisan vagy leépülve, ha csak kakaskodsz oktalanul, akkor meg az értelmeddel van baj. Tiéd a választás.

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2007.08.28. 22:04:20

Molnárgörény, a Trianon utáni verset úgy kell érteni, hogy a legjobb Trianon miatti vers, vagy úgy, hogy azóta sem volt jobb vers a magyar költészetben? Vizsgáztasson téged a Sólyom László, akkor ha jobban tetszik, fogadást ajánlok. Megtalálod-e, hogy melyik vers hiányzik a kötetből? József Attilát ismered jól, vagy csak simán irredenta vagy?

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 22:06:21

A jogdíjról beszélj, irodalomtanárkám - vagy ebben is olyan laza vagy, mint a posztban felsorolt elvbarátaid?

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2007.08.28. 22:08:35

Minorka, egyre szellemesebb a logikai levezetésed. Választhatom egyszerre a kettőt?

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2007.08.28. 22:15:32

Molnárgörény, ha ennyire aggódsz miattam, ez talán megnyugtat: pasztortibor.hu/Docs/?file=ja/mek.htm

És köszönöm az együttérzésedet.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.08.28. 22:27:16

pár éve valamelyik makai-leszármazott kiverte a hisztit egy ilyesmi ügy miatt, mondjuk elég szánalmas volt. amúgy a hetven év az pont decemberben jár le.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 22:33:05

A következőt találtam a Pásztor Tibor által linkelt helyen:

Ez a dokumentum a Magyar Elektronikus Könyvtárból származik. A
szerzői és egyéb jogok a dokumentum szerzőjét/tulajdonosát
illetik (amennyiben az illető fel van tüntetve). Ha a szerző
vagy tulajdonos külön is rendelkezik a szövegben a terjesztési
és felhasználási jogokról, akkor az ő megkötései felülbírálják
az alábbi megjegyzéseket.

Igen, csakugyan, még nem telt le a 70 év, tehát, kedves barátom, iszkiri jogdíjat fizetni - aki a verseket ily jól ismeri, annak a költő halála idejét is illik. Ellenőrizzük, én még fel is nyomlak ám, mert genya jobber vagyok!

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 22:36:17

Hogyne, smalladam, ismerünk, neked minden szánalmas, ami jobbról jön, bezzeg amikor a Hírszerző csúsztat aztán nem korrigál, az a fasza dolog!

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.08.28. 22:38:01

miért, a makai-leszármazott sajnálkozása jobbról jött? ezt nem értem pontosan.

dr.minorka 2007.08.28. 22:40:00

Abba lehet fejezni ezt a J.A. jogdíjak c. csesztetést, amúgy is teljesen témaidegen itt.
Amúgy a MEK levette is meg nem is a JA alkotásokat, ergo őket kell feljelenteni először.

Gabe 2007.08.28. 22:40:27

Molnargoreny, most viszont már letelt a 70, mivel Szárszó augusztusban volt, tehát lehet nyomulni...

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 22:44:30

Minorka, nézd vissza picit, ki is kezdett itt offolni vers-vizsgáztatással? Amúgy meg rosszul tudod, ez esetben "tolvajtól is lehet lopni", tehát aki a fent idézett figyelmeztetés ellenére átveszi és közli fizetés nélkül, az is szerzői jogba gázol. Smalladam, én jöttem jobbról, "az IS elég szánalmas volt" - ne csúősztass, még ha zsigerből is jön!

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2007.08.28. 22:44:54

Molnárgörény, lécci jelents föl. Te funkcionális analfabéta vagy? Ezt a részt olvastad? Pár sorral az általad idézett alatt van:

"Ez a dokumentum elektronikus formában szabadon másolható, terjeszthető, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással használható. Minden más terjesztési és felhasználási forma esetében a szerző/tulajdonos engedélyét kell kérni. Ennek a copyright szövegnek a dokumentumban mindig benne kell maradnia."

Például ezért sem tettem bele a Nem, nem, sohát.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 22:47:30

Hja, kínos lesz neked, mert a MEK téved a jogban. Sebaj, kipróbáljuk, möglássuk, mi lesz

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.08.28. 22:49:11

gabe, ne keverd a szárszói találkozóval! J.A. 37. dec. 3-án halt meg.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 22:51:12

"saját célokra ... terjeszthető". Hát, érdekes jogi fogalom.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.08.28. 22:52:30

csakhogy én a makai-leszármazottról beszéltem, nem rólad. és nem írtam IS-t, sehova.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 22:53:28

Oda kellett érteni, nem? Mi a különbség?

dowNLoad 2007.08.28. 23:03:20

kellene pár új szó az irredenta, antiszemita,stb mellé ami nem vmi ellen hanem valamiért szól, pl: magyarbarát, hazafi, nacionalista(ez már fasiszta) nyelvújítók segítség! Nyakó elvtárs valami ötlet? Ha soha senkit ne sittelnek le, akkor a végén akasztani fognak, de válogatás nélkül. Nyakó benne lenne az első 10ben, nálam fletó után veres, lendvai golyó által, a lista többi része még feldolgozás alatt! (jelöltek még simicska, görényi, john emese, horvát ágika, kóka, lepp gyula bá, a fél szdsz, surányi, bokros, megannyi fantasztikus szakember!)

Gabe 2007.08.28. 23:06:20

Small, télleg, csak elöntött a reménykedés, hogy makai fordító úr szarkeverése véget ért már.
Bocs

dowNLoad 2007.08.28. 23:06:44

Úristen kuncét kihagytam, ő a 3.-4. helyre küzdötte fel magát!

arvisura · turoczi.blog.hu 2007.08.28. 23:18:22

J.A. érdemtelenül keveredett ide, mint annó az "őspártba".
De a nevesített csírkefogók (és a hozzájuk hasonlók a politikai paletta mindkét oldalán) ott bazsajognak a szemünkbe. Legyen egymillió a baksis, számla nélkül, bemondásra leperkáztathatják a parlamenti pénztárban. Ők szűlik a törvényt, ők mondják meg mi az igazság, a mi nyakunkra meg jön az iga.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 23:33:20

Ja, amúgy a 70 év január 1-én jár le (következő év eleje). Úgyhogy felnyomom Pásztor Tibort.

gloire 2007.08.29. 00:13:16


Kabosról volt egy doku a napokban, az amerikai éveiről
ír valami visszaemlékezésében: "kiadtam egy nagyon szép
kis irredenta könyvet, nagyon szeretik..."

más

"Se bele nem tettem, se ki nem vettem belőle"
"Például ezért sem tettem bele a Nem, nem, sohát."

Eztmostakkorhogy?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.08.29. 00:51:33

Molnargoreny:
Mi értelme ennek? Feljelenteni valakit egy évtizedekkel ezelőtt elhunyt költő verseinek netes közzététele miatt?

dr.minorka 2007.08.29. 00:54:59

Molnárg! Pihenjél, a te aktív közreműködésed nélkül is eléggé szószban van a világ. Nem kell ez a buzgómócsing stílus.
-----------------------
Gloire, azért mert abban, amit átvett nem volt benne.

bugris 2007.08.29. 01:13:03

"Mi értelme ennek? Feljelenteni valakit egy évtizedekkel ezelőtt elhunyt költő verseinek netes közzététele miatt?"

Semmi.
Ugyanakkor emlékeim szerint a mek-et is perelni kívánták emiatt.

gloire 2007.08.29. 01:28:27


Ja, aha. De akkor most egyikben sincs benne?
: )

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.29. 01:29:33

Hát, ha a szociknál a törvénysértés probléma, akkor a támogatóiknál miért nem az? Megjegyzem, azért csinálom, mert ronda bosszúálló alak vagyok, és ahogy Pásztor Tibor a vajjal a füle mögött elkezdte játszani a nagyokos irodalomtanárt, attól kinyílott a bicska a klaviatúrámon. Aztán meg a további okosságáért pláne. A MEK le is szedte két éve a verseket, muszáj volt neki. A költő halála után 70 évig jogdíjköteles (a következő év január elsejéig). Facies magna arcberendezésű Pásztor barátunk ehhez képest még ki is oktatott - meglátjuk, a szerzői jogvédő hivatal kit fog kioktatni... Akinek vaj van a fején, ne menjen a napra, és ne legyen baloldali agresszor egy nem igazán balos webhelyen.

dr.minorka 2007.08.29. 01:45:31

A MEK le is szedte, meg nem is szedte le! Van József Attila oldaluk! Csak Kanadába irányít át!
A Szerzői Jogvédő semmit sem fog tenni, de ha mégis, akkor téged nyilván a szivébe fog zárni az Internet kicsit vehemens reakciókra hajlamos közönsége, hogy egy abszurd törvénnyel (70 éves jogi védelem a szerző halála után!) cseszteted a politikai ellenfeledet.

k|M · http://ufi.blog.hu 2007.08.29. 02:30:42

Pásztor Tibor · pasztortibor.hu
"és egy elítélt, aki egyszer régen látott egy pénzügyminisztert"

(((((:

(Akkorát huppantam a falvédőről leesvén... bebasztam a buksim....)

miert 2007.08.29. 10:05:35

Molnárgörény:
Szövegértés:
Molnargoreny • molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 19:58:56
Molnargoreny • molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 21:08:02

Pitiánerség, amit csinálsz (persze ez egyszerűbb, mint a tartalomra reagálni), egészen innentől kezdve: Molnargoreny • molnargoreny.blog.hu 2007.08.28. 18:45:02
Látom, a sok diploma nemcsak a tudásod növelte.

----

"Nyakó István a Napi Ásznak elmondta: restelli, hogy ___elkerülte figyelmét a bírósági határozat___ és néhány napon belül kifizeti a kamattal megnövelt összeget."
www.hirszerzo.hu/cikk.nyako_restelli_es_fizet.43483.html

Ezt gondolom, sokan elhiszik.

ergé 2007.08.29. 11:20:40

Hanni, gratuláló leveleket a Világgazdaság szerkesztőségébe küldjél ;-)

Citrom ;) 2007.08.29. 15:04:30

Eszembe jut egy régebbi megjegyzés egy rádióműsorból, miszerint bizonyos körökből csak azok buknak le, akiket valamiért kigolyóznak.

Mi meg ugye úgy tartjuk, ezek a jelenségek a jéghegy csúcsán a hajnali nap első sugara.

arvisura · turoczi.blog.hu 2007.08.29. 18:54:18

Na de, az ánti világban erre felénk járt a kabai gyors. Most az elhallgatott információk között van a Kabai, aki gyors.
Lehet ad kölcsön a Nyakónak a zürichi számáról.

dowNLoad 2007.09.02. 00:51:21

Igaz,hogy ez nem nyakó, meg régi is,de nagyon ott van, különösen ez:
"Vigyázz ott jön mögöttünk!"
www.videok.hu/view_video.php?viewkey=d4
4097f3ed42e0697a54
Nem is tudtam, hogy 2db ilyen hatalmas köcsög vezeti az országot: az egyik 190cm ,a másik 192cm
süti beállítások módosítása