Kaukázus
2007. május 31. írta: nénike

Kaukázus

Van nekünk egy velejéig friss és primőr zenekarunk. Ebben a nagy akciós Magyarországban egy félreeső zug, abban laknak Kaukázusék. Édes, bús nóták keverednek kissé Borzos hangzásvilággal (ezt ők is tudják, a Borz című szám saját maguk fricskája), a szövegek pedig nagyon pontosak, azaz a posztegyetemista 26 + korosztály látószögéből reflektál a Tesco jelenségtől kezdve a WIW-ezésen át a Trianon fóbiáig szinte mindenre. De persze megjelennek allegorikusabb témák is. A számok a honlapjukról letölthetőek, és van valami blogszerűség is rajta ilyenekkel, hogy:

A KÖVEK MÁR TISZTÁK!
péntek hajnalra ismeretlen tettesek behatoltak és összetusfürdő/szappanozták, majd leslagozták, a pompázatos gyurcsány ferenc mauzólemot Budapesten, a megboldogultról elnevezett városrész, róla elnevezett elit temetőjében.
- nem értem mi történt, 35 kamera veszi éjjel nappal az egész területet, a legmodernebb izraeli titkosszolgálati eszközöket vásárolta meg a 6.generációs kormány azért, hogy a nagy reformer földi maradványai előtt 100milliárd forintos jegyár mellett - akár - a nép azt saját biztonsága érdekében látogatni tudja. / intersumák lászló a mauzóleum kommunikácios referense
- nemzetbiztonsági értesülések szerint a 60éve bebörtönzött, 94 éves budaházy györgy szélsőjobbos provokációjáról van szó. a börtönből irányítja a kinti sejteket, ezért a felső bakonyra virust permetezünk, ugyanis jó okunk van feltételezni, hogy ott van néhány kiképzőtábor-falu. / szilvakék sándor - NBI
- jó ember volt, nagyszerű apa és családfő, igazi velejéig itatott hatalomvággyal, született diktátor volt, nem értem a magyarokat - klármen asszony, egykori házastárs.
- folytatni fogjuk, a magyar modern baloldaltól nem lehet elvenni a feltámadás és békében nyugvás jogát, a haladás a túlvilágon is folytatódjék, legyen mihamarabb euro és ígérem, a következő 10. ravatali jubileumra már jöhetnek metróval a budapesti szocialisták - gyurcsány ferenc internetre telepített 60magos agy/tudat/processzora


Nálam a Kaukázus vezeti a „sláger” listát.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr3589864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dowNLoad 2007.05.31. 12:07:19

hahaha ez jó, de viccen kívül, tényleg kellene egy új alkotmány, ha az eredeti amerikait lemásoljuk az jó lenne, azt nem komcsik gányolták össze.(hanem szabadkőművesek, de jószándékúak!) Jog a fegyvertartásra, jog a hatalom (indokolt esetben) megdöntésére, +++jog a lakájmédia (indokolt esetben) megsemmisítésére, aki az országnak kárt okoz, az hazaáruló, stb...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.05.31. 21:56:13

Tavaly voltak a Művészetek Völgyébena KFT előzenekaraként(LOL). Eleinte szar volt,késöbb sikerült annyit innom,hogy élvezzem.

Méhenkívüli 2007.06.02. 20:24:58

De ciki, egy vélemény van a zenekarról, egy autóimádó blogger, aki nem szereti. Pedig Kaukazus jó. Vissza kéne keresni, melyik tévéműsorban szóltak be a szociológusok, hogy felesleges elméletekről vitázni a tévében, úgysem érti senki. Helyette inkább mindenki hallgasson Kaukazust. Na ilyen a Kaukazus.

sHelf 2007.06.02. 20:33:40

Kaukázus tényleg jó, nálam már régóta kedvenc. Kicsit elvont (hadnemondjam betépett) zene, de mindig mosolygok a szövegeiken. :)
süti beállítások módosítása