Helyszíni elemzőnk jelenti
2007. május 07. írta: TuRuL_2k2

Helyszíni elemzőnk jelenti

Régen foglalkoztam utoljára kedvenc Political Capitelemmel, de most ismét itt a ragyogó alkalom, a helyszínen tartózkodó :) elemzőnek hála. D. Balázs Ádám szerint Sarkozy eddigi politikája radikális jobboldali és "terméketlen próbálkozás lenne, ha a Fidesz közeledni próbálna Nicolas Sarkozyhez és pártjához". A jeles elemző figyelmébe szeretnénk ajánlani a Nemzeti Petíciót (és néhány egyéb fideszes szervezeti megoldást), érdemes utánajárni, honnan a know-how.
Széljegyzetben érdemes még megemlékezni arról, hogy a PC által supportált MDF egyformán magáénak érzi Bayrout (egyébként Kókához hasonlóan), vagy éppen Sarkozyt - mikor melyikükkel lehet elcsípni egy-két mínuszos hírmegjelenést.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr1572166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doomhammer · http://forabettertirpakbokretas.blogspot.com 2007.05.07. 14:16:03

"Budai Bernadett ugyanakkor hozzátette: az Amerika-barátság ellenére Franciaország valószínűleg folytatja csapatainak kivonását Irakból. "

És ezt így hogy????

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.05.07. 14:37:35

Igen, ez nekem is gyanús volt. :) Nem Irakból, hanem Afganisztánból akarja hazahozni Sarkozy a franciákat.
süti beállítások módosítása