Kurv'anyádat, Le Pen
2007. április 27. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Kurv'anyádat, Le Pen

Hiába dagadozik nemzeti büszkeségtől keblünk, csak felhorgadunk, amikor aljas módon dehonesztálnak minket, magyarokat az gaz burkus franciák...

A Washington Times nevű ámerikai lap ír arról, hogy Le Pen, a korábban a magyarok és Csurka István nagy barátjaként pózoló vén pernaHaider az afrikai muszlim bevándorlókat a francia nemzet testvéreinek tekinti, miközben Sarkozyt idegen földről érkezett emigránsnak tartja. A lap utána elmagyarázza, hogy a franciák az észak-afrikaiak kultúráját közelebbinek érzik magukhoz, mint a magyarokét.

Ez van, mi az Urál alatti sztyeppékről érkezett, szüzek vérére éhező, kumiszt habzsoló, lóhúst evő barbárok vagyunk, még az ébredő Mali is leköröz minket, minden téren. De csakazértismagyarként üzenjük a kék Duna partjáról Párizsba: kurv'anyádat, Le Pen!

"Two weeks ago, Mr. Le Pen surprised many of his former supporters by saying that the children of the Muslim North African immigrants are "as French as can be." At the same time he denounced Mr. Sarkozy for not being French enough because he "comes from an immigrant background." This may seem a paradox, but not to the French. Immigrants with a North African background are considered to belong to the broad French culture, while those with a Hungarian background do not. North Africa is a former French colony. Hungary, however, is a part of the "new Europe," which the French establishment distrusts because they considered it too uncritical of America."

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5164215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rl · http://www.flittereslofasz.blog.hu 2007.04.27. 10:46:11

Le Pen elárulta a csakazértismagyarokat?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.04.27. 10:49:12

Elnézést, közérdekű OFF

Zene a lélegzetért - Jótékonysági buli egy beteg kislány megsegítésére szombaton, 28-án a Városligeti Műjégpályán
www.molnart.hu

Sztárvendégek, akik jelenlétükkel és zenéjükkel támogatják az estet: Anita, Charlie, Falusi Mariann, Gerendás Péter, Rácz Kati, Somló Tamás, Tunyogi Orsi, valamint a Lucky Boys, a Night & Day, a Numb és a Soulflézs.

ON

abuhasz 2007.04.27. 13:27:01

Egyertelmu, hogy ezt a sok szavazatert mondta, ennek ellenere egyetertek a valasszal, ugyanis, aki negerekert kepes eladni magat, az rohadjon meg az afrikai negerjeivel egyutt!
De a valasztasok azt hiszem tukrozik a tevutat, amire kisiklottak.

Nándo 2007.04.27. 13:44:02

Pedig van benne valami, Magyarország sosem volt francia gyarmat - szemben az Észak-Afrika-i országokkal. ;)

Nem értem mit kell háborogni.

Nándo 2007.04.27. 13:46:50

Pedig van benne valami, Magyarország sosem volt francia gyarmat - szemben az Észak-Afrika-i országokkal. ;)

Nem értem mit kell háborogni.

szerk: ahogy nézem, nem csak Észak-Afrikában voltak gyarmatai Franciaországnak. Elég kárt okozott a gyarmatosítók, az a minimum, ha éreznek némi felelőséget a "négerekkel" szemben.

abahusz: jól nyomod! Rád büszke az egész magyarság!

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.04.27. 14:02:51

Viszont észak-afrikai katonákkal szállta meg Szegedet Franciaország 1919-ben.:)

kabar 2007.04.30. 14:18:01

Franciák + ? negativ - Rákoczi szabadság harc.
Csuresz bácsi pedig ha lehetne és a társadalmi helyzet is meg engedné testvériséget válalna Nietchével.Csurka=Le Pen, ez meg ugye tudjuk hová vezetett 60-ével ezelőtt. Isten ments ettől az ember tipustól.

Gabe 2007.04.30. 15:40:31

Kis magyarázat ehhez a matematikához?
Milyen az a testvériség Nitzschével (ez a helyes verzió, amúgy)?

kabar 2007.04.30. 18:29:26

A nézeteivel amit Hitler is olvasgatott szabad idejében a börtönben. Ebből alakult ki a végén a mein kampf.

Gabe 2007.04.30. 19:57:24

Akkor Hitlerben volt a hiba, nem Nietzschében. Aki egyébként Adynak is nagy kedvence volt, illetve Freud sem tudta kivonni a hatását alóla, meg Thomas Mann sem, aki a Doktor Faustust róla írta.
Ne Hitler ízlése döntsön (pl. a Wagner-hallgatásban), meg ne Göbbelsék hamísító játéka! Szóval csak csínján Niezschével, nem ő szülte Hitlert.

kabar 2007.05.01. 10:23:07

Szó se rólla tényleg nem ő szülte Hitlert.De isten és ember tagadása, valamint a felsőbb rendű ember tipus favorizálása nagyban hozzájárult a diktátor élet szemléletéhez.Életidegen világnézete táptalaj a rasszizmus előretörésének.Pozitív értelmezését pedig a vele azonosuló emberek képesek csak érteni.Élete végén meg őrül.Mert a racionális világot nem akarja, tudja,képes, megérteni. (Aki szörnyekkel harcol az maga is azzá válik.)

abuhasz 2007.05.01. 12:33:58

nem tudom, mirol szol a meinkampf, mert nem lehet megvenni es elolvasni...
Igy feltetelezem, hogy valami olyan nagy igazsagrol szol, amit "valakik" nem engedik, hogy megismerjek. Valami naggyon csunya dolog lehet benne. Vagy talan tevedek? Akkor inkabb ulok csondben, es hallgatom a rettenetes gyilkolo osztonnel megaldott nacikrol a discoveryt, meg a spektrumot, meg a viasat historyt, meg a sorolhatnamokat. Es probalok bologatni. Okosan.

Gabe 2007.05.01. 12:42:08

Mely művek alapján gondolod embertagadónak? Az embereti, túlságosan is emberi alapján? Mert az spéci nem jó példa. ÉS miért életidegen? Mert vitalista? Mert pozitivista gyökerekkel rendelkezik? Mert evolucionista? És most életigenmlő legyen vagy racionalista (a kettő a[ilozófiában nem mindig kapcsolódik, sőt).
Az übermensch-felfogás nem központi téma, csak a hamisítás során lett azzá.
Szóval ezt a rétegvitát csak azért erőltetem, mert Nietzsche értelmezését ugyanúgy a 50 éves kommunista múlt itatja át, mint a vallásokról adott nézetekét: Jujj, féljünk tőle, mert megzavar!
És igaz: megőrült, meg elítélte az egyházakat és azok istenfogalmát. De ettől még mindig jobb, mint Tóta Wallásalapító...

kabar 2007.05.01. 13:42:30

De ettől még mindig jobb, mint Tóta Wallásalapító...


Ez igaz.

Életidegen igen! Azért talán mert a felsőbb rendű embernek kell uralkodnia szerinte, mert a gyengébb ember nem ér semmit pusztuljon. Szociálisan érzéketlen.Társadalmilag helytelen szemlélete.Ő maga is példája hová visz ez a gondolkodás.Az erős éljen a gyenge vesszen ,hát igen ez a keresztény életfilozófia tagadása.
Evolucionista! a törzsfejlődést, szelektélást, inkább a természet végezze ne egy ember.


És nem is fogok tovább vitázni rajta az a te véleményed, ez meg az enyém.És bár vannak arany köpései tanítása nem egy követni való eszme. Még is azt mondom érdemes olvasni de csak okulás céljából.

Gabe 2007.05.01. 18:30:12

Igen, ez az én véleményem. De sztem amit mondasz, az nem a tiéd. Ez a baj. De mindegy: legyen igazad.
Ja: ON

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.05.01. 20:34:06

Kabar! Nem értem. Miért kell Csurkának egy zsidó testvér? Tudsz valamit?

kabar 2007.05.02. 19:26:00

Csak a szellemi tesvériség.Maga a gondolat nem fajhoz kötött,ha betűbe öntjük őket még mindíg semleges,de ha már élünk is velük az már faji jellemzőket is hordhat magával.
süti beállítások módosítása