Tartós banánköztársaság
2007. április 25. írta: k|M

Tartós banánköztársaság

Az index címlapon ad hírt a fővárosi közműcégek vezéreinek rekordsebességű cseréjéről, az írás főoldali lead-jéről lőttük a mellékelt képet.

Nem lehetne inkább gyorsan romló féltartós a mi kis egzotikus banánköztársaságunk?

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr9563531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kukacka 2007.04.26. 01:48:21

Hát hiába. Annyira begerjedt az új reformgépezet, hogy már a látszatdemokráciára sincs idő. Végül is minek vacakoljanak a pályázati kiírásokkal, meg mindenféle ismertetésekkel, mikor úgyis azt neveznek ki, akit akarnak. Az ellenzék meg ugye úgyis ellenezné őket. A koalíciós partnernek meg kuss, ez az ő kis játszóterük.

Mindenesetre komoly átrendeződések vannak manapság a szadesz háza táján. Ez is lehet annak egyik következménye, de persze tudja a fene, hogy mi folyik itt.

x 2007.04.26. 16:10:40

A rádióban hallottam, hogy nem is volt kötelező a pályázat... Hogy maradhatott ez így 16 évvel a gengszterváltás után? Milyen csontvázak vannak még a szekrényekben?

jbb 2007.04.26. 16:36:34

Demszky bőrének vastagsága az évek során együtt növekedett a bájvigyorra formázott műfogsorának árával. Szerintem őt még Pampalini sem tudná leteríteni dumdum puskával, egyszerűen nem fogja a golyó....
Ennyi botrány, hazugság és pofátlanság után máshol még az orsazágból is el kellene távoznia. Ez meg kinevezteti a szomszédait, ismerőseit, horvát telekszomszédját... Az eszem megáll.
süti beállítások módosítása