Gazdasági & politikai programajánlat
2007. április 12. írta: TuRuL_2k2

Gazdasági & politikai programajánlat

Jövő szerdán a Közgázon gazdaságpolitikai konferencia lesz, az IKKE rendezésében. Olyan, az UFiblogon is feszegetett témákról lesz szó, mint szakmaiság és politikai viszonya, csodálatos nyugdíjrendszerünk vagy éppen a fiskális és a monetáris politika lehetőségei. A beszélgetések résztvevői Bod Péter Ákos, Török Gábor, Barcza György, Csaba László, Palotai Dániel, Holtzer Péter.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr4757714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

segabor 2007.04.12. 18:12:34

Mottó: bevált csapaton ne változtass!
Aba Botond szakértelmére feltétlenül szükség van! :)

gallicus 2007.04.13. 10:42:02

Nem rossz a csapat!OLyanoknak kéne kormányozni végre már egyszer,akik értenek is hozzá!Legyen a zsebük bevarrva,kezük ne legyen enyves ami a közpénzek lenyulását illeti,a baráti kört ne helyezzék poziciókba,számoljanak el az utolsó forintig a közpénzekkel és ne a lakossági megszoritásokon törjék a fejüket!Ne dumáljanak,ne hazudjanak,mert a köznép már ugysem hisz el nekik semmit,mármint a most hatalmon lévőknek!
süti beállítások módosítása