A bulvársajtón élcelődni
2006. december 31. írta: Oli bácsi

A bulvársajtón élcelődni

annál tényleg nincs könnyebb. De ha olyan, de olyan magas az a labda, ráadásul ők plakátozták tele a hírrel az országot, mit tegyünk. Szóval (Kovácsné) Keleti Andreának, a Szombat Esti Láz üdvöskéjének a "híres miniszter az apja". Vajon ki lehet?

Csak nem ő? A kisbéri győző? A BMW 320-assal a vásárlás útján döngető forradalom-szakkommentátor? Aki a Honvédelmi ismeretek című gimnáziumi segédanyagban olyan frappánsat írt annak idején a NATO-ról? Aki Schamschula György és Szabó János között aranyhidat verve biztosította a suksükölés kormányzati szintű reprezentációját? Nahát!

Annyit üzenünk a bulvármédiának innen, az igaz sajtóetika barikádjairól, hogy az apázás visszatetsző dolog. Csúf, meg minden. Különösen úgy, hogy szegény embernek van épp elég baja a lányaival.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr7825139

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Www.Perroadictos.Com 2018.03.30. 17:45:12

Az MLSZ és a matematika - Válogatott okosságok

Trackback: http://www.perroadictos.com/ 2018.03.16. 01:05:48

Walmart local supplier questionnaire - pyeryxl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ergé 2006.12.31. 18:19:50

Sőőt:

index.hu/politika/belfold/keletilanya/

Nah, BUJJÉK, megyek inni :-)
süti beállítások módosítása