Szerény javaslat
2006. december 23. írta: aba

Szerény javaslat

Honjaim, forradalmat akartok? Rémülten menekülő posztkommunista hordát, vízibivalybőr táskákból potyogó részvényeket? A magyarság jobbik énjét, egy tisztító, csodás, emelkedett revolúciót? A rendszerváltás befejezését?

Oldjátok meg, hogy a kedves hatalom műveleti területté nyilvánítsa a Templomot.

Ne, ne nevessetek, én ma voltam ott, tudom, mit művelne föltámadott tengerként a nép, ha kitiltanák a csili-vili világból, a reklamálók pedig kapnának néhányat viperával, esetleg a mikrohullámúsütő-cipelőket lekönnygázsprézné a Gergényi-hadtest.

A mi népünk öntudatra ébredne, pusztító orkánként söpörné el azt a politikai elitet, amely a westendtelen ünnep borzalmát ráhozta.

De persze hülyék lesznek ilyen döntést hozni, ennél EZEK rafináltabbak.

Valami mást kell kitalálni, honjaim.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr3124081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ergé 2006.12.23. 17:01:58

Valami mást kell kitalálni: két héttel korábban kell hódolni a bevásárlás szentsége előtt, hogy mára csak nyugodt semmittevés legyen a feladatunk :-) Tkp. hiányzik is az ajándékok miatti aggódás és pörgés :-D

3k · http://szellemszar.blog.hu/ 2006.12.28. 16:22:06

miért pont a cicicentert? a sör betiltása mélyebb felháborodást keltene! egyből alakulna Komlómag Egyesület :)
süti beállítások módosítása