Világvárost épít
2006. december 22. írta: aba

Világvárost épít

Most, hogy a Türkménbasi itthagyott  bennünket, minden türkmének atyjának fényességes szobrának nézegetésétől káprázó tekintetünket vessük  mocskos-büdös fővárosunk közgyűlési termére. Szép dolgok vannak ugyanis készülőben.

Minden magyar liberálisok cárja, a szabadság fővárosát védelmező seregek főkapitánya, Budakeszi kegyura, a traktorszakértő szabadelvű úgy döntött ugyanis, felesleges holmi közgyűlésekkel bíbelődni, ott úgyis csak egyfős többségben vannak a Világosság erői a Sötétség hadaival szemben. Ezért ezután minden lényegi ügyben a gazdasági bizottság határoz, erről döntött a közgyűlés kormánypárti többsége, az általunk ezután csak Katona "kilóra megvett" Kálmánnak nevezett tulipános őrsvezető és zombitársainak lelkes asszisztálásával.

A tegnap esti közszolgálati híradóban előadott főpolgármesteri indoklás szerint a fővárosi közgyűlésben ülő képviselők nem tudnak megbirkózni fontos pénzügyi kérdésekkel. Ezért volt szükség arra, hogy ritkítsák a testület üléseit, s mostantól a 8-5 arányban kormánypárti többségű gazdasági bizottság döntsön a legfontosabb ügyekben. A lépés tehát nyilvánvalóan olyanyira demokratikus, nyitott, liberális, haladó, szoc.érzékeny stb., hogy még a köztársaság elsőszámú demokratája, Gyurcsány Ferenc is megnyalná a lábujjait.

Bár tisztában vagyunk azzal, hogy a Fővárosi Közgyűlésben helyet foglaló, bármilyen pártállású képviselők döntő többségével egy értelmesebb csimpánz sem tudna egy percnél tovább egy levegőt szívni, a Fidesz-frakció sorsa feletti aggódásunk miatt sem zokogjuk tele az "Orbán Viktor, az én miniszterelnököm" feliratú kispárnánkat, a felháborítóan cinikus lépés és indoklása mián elgyötört honfiúi keblünkből a rosszul plasztikázott női mellből kirobbanó szilikon kezdősebességével szakad ki a kiáltás: Gábor, baszd meg a liberalizmusodat!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr4223898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tribuszerné 2006.12.23. 00:03:32

"És most leszek a bunkó, aki beírja a postba...
De beírom pár postba...
Barátaim, jól elvagyunk, de én még az augusztusi UFI-t olvasom
Sajna nekem csak a Sun, meg a News of the world jut.
nem mindenki él Mo-n Bp-n."

Tribuszerné 2006.12.23. 00:07:50

Bocsánat, ez a kommentem nem oda szólt.
Ha mégis, hát írjatok vissza.
süti beállítások módosítása